URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 22 MARTIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Depopulată după război, Oradea şi-a atras populaţie din satele de prin împrejurimi. În cele mai multe cazuri, ţăranii s-au adaptat rapid la modul de viaţă citadin. Aşa că, dacă azi strigi pe stradă "măi ţărane!", 90% din trecători vor întoarce capul fără să se simtă lezaţi de apelativ. Problema nu e cu ei, ci cu ţăranii care la a treia generaţie în Oradea încă te întreabă "Inghi mei?".
Zic şi eu
Adrian Cris
La puţin timp după instalarea actualei conduceri a Consiliului Judeţean, BIHOREANUL arăta că, mânaţi de o insaţiabilă foame de imagine, cei trei şefi au angajat jurnalişti (mai vrednici sau nu) care să le laude "succesurile". Unii au fost reciclaţi la aşa-zisul Compartiment de Comunicare, alţii încartiruiţi în fantomatica agenţie de ştiri News Bihor, finanţată prin Direcţia de Dezvoltare şi Implementare a Proiectelor.
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Îl ştiţi pe Gaiţă, cel cu interviurile alea absurde luate oamenilor pe stradă, în special celor din sate uitate de lume? Îl ştiţi. Săptămâna trecută am văzut o înregistrare, veche de vreo doi ani, în care întreba nişte săteni din judeţul Ialomiţa care este limba oficială în Ardeal. Răspunsuri, unul şi unul: ardelenească, maghiară, moldovenească, săsească, engleză...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cum apreciaţi că au fost costurile încălzirii în Oradea în această iarnă?

De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o hotărâre care va fi obligatorie pentru toate instanţele din momentul publicării sale în Monitorul Oficial, prin care a stabilit că judecătorii nu vor mai putea avea în vedere marja de toleranţă a aparatului radar în momentul soluţionării unei plângeri pentru a determina viteza concretă a autoturismului în cauză.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Hepatita cronică virală C survine după hepatita acută C în aproape 50% din cazuri, indiferent de modalitatea epidemiologică de dobândire a infecţiei cu virusul C. 20% din pacienţii cu hepatită cronică C post-transfuzională evoluează spre ciroză hepatică.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Ştirile false şi panicarde care au invadat reţelele de socializare încă de la faza lor incipientă au devenit o adevărată problemă pentru utilizatori. Ai spune că în spatele acestora se află guverne şi corporaţii al căror scop este dezinformarea publicului, dar adevărul e că principalul factor care întreţine propagarea cu rapiditate a ştirilor false sunt chiar utilizatorii!

Bihoreanul tipărit

'Revoluţia Fiscală': BIHOREANUL vă prezintă principalele noutăţi fiscale intrate în vigoare la începutul anului
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL vă prezintă principalele noutăţi fiscale intrate în vigoare la începutul anului. Cele mai importante modificări, care afectează atât populaţia, cât şi mediul de afaceri, sunt explicate de şefa Biroului Asistenţă Contribuabili din Finanţele Publice Bihor şi comentate de preşedintele filialei Corpului Experţilor Contabili.
14 Ianuarie 2018, 10:02
An Nou plin! După un 2017 plin de petreceri, orădenii vor avea un 2018 cel puţin la fel de bogat în evenimente
Bihoreanul tipărit
După un 2017 plin de petreceri, orădenii vor fi invitaţi şi în noul an la evenimente precum Street Food ori Toamna Orădeană, dar şi la concerte cu nume mari, poate chiar cu un artist de renume internaţional.
13 Ianuarie 2018, 16:59
Nu dau seamă! Nutripork evită să răspundă obiecţiunilor orădenilor sătui de duhoarea împrăştiată de ferma din Ioşia
Bihoreanul tipărit
Nutripork evită să răspundă obiecţiunilor orădenilor sătui de duhoarea împrăştiată de ferma din Ioşia. Deşi Agenţia pentru Protecţia Mediului a cerut Nutripork să explice punctual procesul tehnologic şi măsurile luate pentru diminuarea poluării, chimista Gabriela Vicaş de la firma Acormed, care a întocmit studiul de mediu al fermei în vederea reautorizării, a oferit numai răspunsuri evazive şi ambigue.
Hai la treabă! Pentru 2018, Consiliul Judeţean şi-a propus să înceapă investiţii de 100 milioane euro, preponderent în drumuri
Bihoreanul tipărit
Pentru 2018, Consiliul Judeţean şi-a propus să înceapă investiţii de 100 milioane euro în drumuri, Muzeul Ţării Crişurilor, Aeroport şi, poate, în sănătatea publică. Cele mai mari investiţii, pentru care CJ a primit finanţare, se vor face în infrastructura rutieră, prioritar fiind Drumul Apuseni, ce va traversa zonele montane, pentru a crea, zic oficialii judeţului, o Vale a Prahovei de Bihor.
11 Ianuarie 2018, 10:00
Oradea Transport Lent: Călătorii se plâng că OTL a mărit nepermis de mult timpii de aşteptare în staţii
Bihoreanul tipărit
OTL a rărit cursele tramvaielor şi autobuzelor, mărind timpii de aşteptare în staţii până la 20 de minute, spre nemulţumirea pasagerilor. Creşterea timpilor de aşteptare cu peste 2 minute e pusă pe seama traficului din oraş, conducerea societăţii negând că împuţinarea curselor ar provoca aglomeraţie pe mijloacele de transport în comun.
11 Ianuarie 2018, 08:03
'Tăiat' de Lucan: Urologul Mihai Lucan a făcut o victimă şi în Bihor, un băieţel de nici 4 ani
Bihoreanul tipărit
Un băieţel de nici 4 ani din Dobreşti a ajuns victimă a faimosului urolog clujean Mihai Lucan pentru că familia sa n-a putut satisface lăcomia doctorului. Suferind de o malformaţie renală, micuţul Bogdan Maliţa avea nevoie de un tratament chirurgical în doi paşi, o primă operaţie fiind făcută în 2015, când părinţii s-au împrumutat să-l plătească pe medic, dar a doua a fost continuu amânată fiindcă nu au mai "cotizat".
10 Ianuarie 2018, 12:51
Anul Centenarului: Bolojan anunţă un 2018 plin, în care vor fi atacate lucrări de peste 100 milioane euro
Bihoreanul tipărit
Primarul Ilie Bolojan anunţă un 2018 plin, în care vor fi atacate lucrări de peste 100 milioane euro, în ciuda înjumătăţirii bugetului de investiţii al oraşului. Pe lista de investiţii a oraşului se numără reabilitarea a încă 20 kilometri de reţea de termoficare, construirea a 7 kilometri de linie de tramvai, construirea a trei noi poduri peste Peţa, peste centură şi peste Calea Borşului, plus achiziţionarea a încă unei turbine pe gaz.
Chef... de pumni: De la cine a pornit bătaia în urma căreia o orădeancă a ajuns cu ochiul învineţit la spital?
Bihoreanul tipărit
O orădeancă de 25 de ani a ajuns la spital, victimă a unei bătăi petrecute în Pasajul Vulturul Negru. După ce au dansat şi au băut împreună în Green Pub, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie, întâi în Pasaj, apoi în Piaţa Unirii, fiecare pretinzând în final că primii care au dat cu pumnii şi cu picioarele sunt ceilalţi.
09 Ianuarie 2018, 17:54
Traficantul ghinionist: Suspectat de contrabandă cu ţigări, un tânăr din Oradea a fost prins cu 33 kg de... cannabis
Bihoreanul tipărit
Unde dai şi unde crapă: Peste 33 de kilograme de cannabis  au fost găsite în casa unui samsar de maşini second hand din Oradea bănuit de contrabandă cu... ţigări. Sergiu Claudiu Tăut, trimis acum în faţa judecătorilor de procurorii DIICOT din Oradea pentru trafic de droguri de risc, creştea haşişul într-o casă abandonată şi o alta închiriată în cartierul Ioşia, recolta urmând să fie vândută cu 4000 euro/kilogram.
09 Ianuarie 2018, 08:01
Bătăuş în libertate: Tânărul acuzat că a bătut un poliţist în misiune a fost eliberat după 10 zile de arest
Bihoreanul tipărit
Tânărul inculpat pentru că a ciomăgit un poliţist în misiune a fost eliberat după 10 zile de arest. Agentul principal Eugen Szasz de la Secţia 3 Poliţie Rurală Biharea a fost lovit de Miron Daniel Baran cu o bâtă ciobănească în timp ce încerca să oprească o bătaie dintr-un restaurant, având nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.
08 Ianuarie 2018, 12:23
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 8 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: Anul 2018 se anunţă ca fiind unul agitat, în care Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor promit lucrări record, de câte 100 milioane euro fiecare, în oraş şi în judeţ. În vreme ce primarul Ilie Bolojan şi-a programat construirea a patru poduri şi a unei noi linii de tramvai, plus reabilitarea a 20 kilometri de reţele de termoficare, CJ vrea să înceapă Drumul Apusenilor, între Beiuş şi Cluj prin Stâna de Vale, să repare drumuri judeţene şi să facă noi investiţii în Muzeu şi la Aeroport. Din acelaşi număr, aflaţi că urologul Mihai Lucan a făcut o victimă şi în Bihor, un băieţel de nici 4 ani şi că orădenii se plâng că economiile OTL îi ţin mai mult în staţiile de tramvai. 
08 Ianuarie 2018, 00:00
Artist în slujba legii: Portretele lui Florin Lăzău au “capturat” infractori şi au reunit familii
Bihoreanul tipărit
Cel mai cunoscut portretist criminalist din Europa, subcomisarul Florin Lăzău, a lăsat creionul pentru a prelua conducerea Serviciului Criminalistic al Poliţiei Bihor. Ofiţerul orădean şi-a dorit să îmbrace uniforma de poliţist încă din copilărie, după ce a fost atacat de un tâlhar, iar printre portretele robot pe care le-a realizat a fost chiar şi cel al individului care a vrut să-l jefuiască.
31 Decembrie 2017, 08:50
Revelion muzical: Orădenii sunt chemaţi să întâmpine Anul Nou în Piaţa Unirii și la Filarmonică
Bihoreanul tipărit
Chefuri peste chefuri se anunţă de Revelion şi în Oradea. Indiferent de locul ales pentru petrecerea dintre ani, orădenii pot da o fugă, înainte de miezul nopţii, în centrul oraşului, unde se va mixa muzică electronică, îmbinată cu acorduri de saxofon, iar apoi Noul An va fi întâmpinat cu focuri de artificii ce vor dura minute în şir. Sărbătoarea continuă şi după 1 ianuarie. La Filarmonică, orădenii sunt aşteptaţi cu un concert festiv cu lucrări de sezon - valsuri, polci şi operete, de Johann Strauss, Giacomo Puccini şi Georges Bizet - şi care va avea nu una, ci trei reprezentaţii...
31 Decembrie 2017, 08:10
Patria infractorilor: PSD-ALDE-UDMR pregătesc amputarea legilor penale astfel că infracţiuni din cele mai grave nu vor mai putea fi dovedite!
Bihoreanul tipărit
PSD-ALDE-UDMR pregătesc amputarea legilor penale aşa încât infracţiuni din cele mai grave - de la viol, omor şi pedofilie la trafic de droguri, corupţie şi terorism - nu vor mai putea fi dovedite şi pedepsite. BIHOREANUL vă prezintă dosare instrumentate de procurorii bihoreni în ultimii trei ani care nu ar fi ajuns pe masa judecătorilor dacă schimbările la codurile penale plănuite de Putere ar fi fost deja literă de lege.
29 Decembrie 2017, 08:01
Veniţi cu idei! În două săptămâni, orădenii au propus 26 de proiecte pe care Primăria să le implementeze anul viitor
Bihoreanul tipărit
Unii vor parcuri, unii pomi, alţii locuri de parcare. În doar două săptămâni, orădenii au depus 26 de propuneri de investiţii pe care municipalitatea să le implementeze anul viitor. "Cum este pentru prima dată când orădenii pot propune direct investiţiile pe care le doresc în cartierele lor, credem că este un început bun", spune viceprimarul Florin Birta.
28 Decembrie 2017, 13:01
Drum mişcător: Din cauza lucrărilor de mântuială, DN 76 Oradea-Deva a început să crape
Bihoreanul TV
Bihoreni, v-aţi bucurat că oficialităţile au presat drumarii să zorească reabilitarea DN 76 Oradea-Deva, începută acum zece ani, aşa încât să fie gata la primăvară? Degeaba! Până să dea ghioceii, şoseaua ar putea ceda pe dealul Bitiilor, din cauza consolidării superficiale a terenului. Avertismentul aparţine unui specialist care a efectuat măsurători pentru verificarea solidităţii structurii de rezistenţă a drumului, dar deocamdată conducerea Direcţiei Regionalei de Drumuri şi Poduri Cluj nu are nicio reacţie.
Goliţi vistieria! Ca să nu închidă anul cu bani în conturi, Primăria Oradea a cheltuit în 5 zile nu mai puţin de 20 milioane de euro
Bihoreanul tipărit
Două milioane de euro pe zi, 250.000 euro pe oră, 4.100 euro pe minut! Săptămâna trecută, municipalitatea orădeană s-a transformat în maşină de cheltuit bani. În doar 5 zile lucrătoare, Primăria a plătit 20 milioane euro, numai ca să nu rămână cu ei în cont. Motivul? Din 2018, Guvernul Tudose introduce un sistem de pedepsire a administraţiilor locale care încheie anul pe plus. "Noile măsuri fiscale sancţionează tocmai primăriile performante, care reuşesc să atragă venituri şi să facă economii", acuză primarul Ilie Bolojan.
27 Decembrie 2017, 17:33
Crăciuniţă cu spadă: În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel (FOTO)
Bihoreanul tipărit
În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel... La 18 ani, mânuind cu talent spada, Crăciuniţa BIHOREANULUI a adunat deja un sac de medalii, inclusiv la competiţii europene, le-a învins pe toate senioarele din ţară câştigând Cupa României şi se pregăteşte ca într-o zi să triumfe şi la Olimpiadă. Vezi un pictorial de senzaţie!
27 Decembrie 2017, 08:01
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Miercuri, 27 decembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel... La 18 ani, mânuind cu talent spada, Crăciuniţa BIHOREANULUI a adunat deja un sac de medalii, inclusiv la competiţii europene, le-a învins pe toate senioarele din ţară câştigând Cupa României şi se pregăteşte ca într-o zi să triumfe şi la Olimpiadă. Vezi în paginile 6-7 un pictorial de senzaţie!
27 Decembrie 2017, 00:00
Salvaţi-l pe Gojdu! Primăria Oradea, 'pârâtă' la Guvern pentru că a abandonat statuia lui Emanuil Gojdu în Ştrandul Ioşia (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea, "pârâtă" la Guvern şi la Ministerul Culturii pentru că a abandonat statuia lui Emanuil Gojdu în Ştrandul Ioşia. Deşi putea restaura şi amplasa statuia în curtea Colegiului Naţional Emanuil Gojdu sau a Cetăţii, edilii preferă să ţină dosit monumentul, fără remuşcări pentru amenda primită din această cauză de la Direcţia pentru Cultură sau pentru sesizarea făcută la Bucureşti de un deputat PMP.
Uite cine fluieră! Trei tinere şi frumoase bihorence fac legea într-o lume a bărbaţilor, ca arbitre de fotbal (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Trei tinere şi frumoase bihorence fac legea într-o lume a bărbaţilor, ca arbitre de fotbal. Gabriela Toderaş, Adina Popa şi Paula Popa sunt cele mai experimentate femei arbitru din Bihor, reuşind să-şi câştige respectul celor pe care îi "taxează" pe terenul de sport.
23 Decembrie 2017, 10:20
Şomerii lui Bodog: Ministrul orădean al Sănătăţii a băgat în şomaj o zecime din medicii promoţiei 2017
Bihoreanul tipărit
După ce le-a cerut să rămână în ţară promiţându-le tuturor locuri de muncă, ministrul-prodecan Florian Bodog a băgat în şomaj o zecime din absolvenţii promoţiei 2017 a FMF Oradea. Deşi România are cel mai mare deficit de medici din UE, Ministerul Sănătăţii a organizat examenul de rezidenţiat aşa încât 412 tineri care l-au promovat nu au unde să lucreze şi, culmea cinismului, nici măcar dreptul la ajutoare de şomaj.
22 Decembrie 2017, 08:03
Banii sau casa! 800 de orădeni riscă să fie supraimpozitaţi cu 500% pentru că nu şi-au reabilitat clădirile
Bihoreanul tipărit
800 de orădeni riscă să fie supraimpozitaţi cu 500% pentru că nu şi-au reabilitat clădirile. Sumele datorate de proprietarii clădirilor nereabilitate vor urca la niveluri record, de 220.000 euro pentru clădirea Poştei ori 100.000 euro pentru fosta Avântul, respectiv de la 250 euro la peste 1.000 euro în cazul orădenilor de rând.
Misiune ratată: Mazilită de la şefia APM, 'agenta Nutripork', Olimpia Mintaş, s-a refugiat în concediu
Bihoreanul tipărit
"Agenta Nutripork" a dat chix: pusă la şefia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor cu sprijinul ALDE, Olimpia Mintaş a zburat din funcţie înainte de a apuca să reautorizeze crescătoria de porci. După încheierea mandatului încredinţat în pofida flagrantului conflict de interese, deoarece a fost şi coautoarea studiului ce pleda pentru emiterea unei noi autorizaţii pentru Nutripork, ex-directoarea s-a ascuns în concediu medical, refuzând să explice atât numirea, cât şi destituirea.
21 Decembrie 2017, 08:06
Crişul ia viteză! Vechiul magazin universal Crişul din Oradea îşi schimbă stăpânii şi devine mall
Bihoreanul tipărit
Magazinul Crişul, fosta "navă amiral" a comerţului comunist, şi-a schimbat managementul. Familia fostului prefect Claudiu Pop a preluat discret administrarea unuia dintre cele mai cunoscute branduri comerciale din Bihor, având planuri radicale pentru relansarea afacerii.
20 Decembrie 2017, 08:02
Distracţie în 'Ajun': Înainte de sosirea lui Moş Crăciun, orădenii vor avea parte de concerte Iris şi Ştefan Bănică jr. în Piaţa Unirii
Bihoreanul tipărit
În mod tradiţional, românii nu aşteaptă Crăciunul liniştiţi, ci, din contră, riscă să-şi piardă buna dispoziţie stresaţi fiind de cumpărături, gătit şi împodobit. Pentru orădeni, un posibil leac pentru stresul dinaintea sărbătorilor ar fi participarea la concertele de sezon care se vor ţine în această săptămână în cafenele, la Filarmonică, precum şi pe scena Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii. De asemenea, pentru cei care au rămas în pană de idei sunt deschise în această perioadă târguri cu posibile cadouri de Crăciun.
19 Decembrie 2017, 12:12
L-au 'furat' pe Arsenie Boca! 'Ungurul' care s-a înstăpânit pe marca Arsenie Boca este, de fapt, un cuplu din Oradea!
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL a descoperit că "ungurul" care s-a înstăpânit pe marca Arsenie Boca sunt de fapt doi afacerişti din Oradea, soţ şi soţie. Ascunşi în spatele unui avocat orădean, al unei firme din Anglia şi al unui pseudonim de cetăţean ungar, Alexandru Andor şi Diana Talpoş nu doar că şi-au înregistrat numele şi imaginea celui supranumit Sfântul Ardealului, ci vor să protejeze şi marca "Pâinea Arsenie", sperând că astfel se vor îmbogăţi din foamea credincioşilor, care consideră pătruns de har tot ceea ce poartă chipul călugărului.
Fraieriţi de Crăciun: Doi orădeni încercau să adune sponsorizări minţind că oferă mese calde orfanilor şi sărmanilor
Bihoreanul tipărit
Doi orădeni au inventat o fundaţie ca să adune sponsorizări sub pretextul că oferă mese calde orfanilor şi oamenilor fără adăpost. ONG-ul fantomă "Oradea donează", preşedintele acestuia, Hamza András şi colaboratorul său, Kopar Ştefan, preşedintele Alianţei pentru Unitatea Romilor Oradea, au ajuns în atenţia inspectorilor ANAF, pentru fraudă.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 18 decembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL a descoperit că "ungurul" care s-a înstăpânit pe marca Arsenie Boca sunt de fapt doi afacerişti din Oradea, soţ şi soţie. Ascunşi în spatele unui avocat orădean, al unei firme din Anglia şi al unui pseudonim de cetăţean ungar, Alexandru Andor şi Diana Talpoş nu doar că şi-au înregistrat numele şi imaginea celui supranumit Sfântul Ardealului, ci vor să protejeze şi marca "Pâinea Arsenie", sperând că astfel se vor îmbogăţi din foamea credincioşilor, care consideră pătruns de har tot ceea ce poartă chipul călugărului.
18 Decembrie 2017, 00:00
Blat pentru autogol: Primăria Nojorid şi-a făcut club sportiv ca să preia finanţarea unei echipe private pe care o sponsoriza ilegal
Bihoreanul tipărit
Aleşii din Nojorid şi-au făcut club sportiv ca să preia cu totul finanţarea unei echipe de fotbal private pe care până acum au sponsorizat-o ilegal. În timp ce comuna are sate întregi fără apă, canalizare, asfalt şi gaz, iar sătenii îşi duc copiii la grădiniţe prin Oradea, edilii din Nojorid au înfiinţat clubul fără să ştie costurile, scutindu-l astfel de cheltuieli pe patronul echipei Unirea Livada.
17 Decembrie 2017, 10:18
  1 2  4  6 7 8  

FOTO BIHOREANUL

 • Mergea la un pacient în stare gravă! A treia mașină de la Ambulanță, izbită în Oradea în doar trei zile (FOTO)
 • Aeroportul Otopeni, blocat de o ploaie îngheţată: Zborul spre Oradea, cu actori renumiţi la bord, a fost amânat (FOTO)
 • Aventurieri în eter: Un grup restrâns de orădeni practică radioamatorismul, un 'sport' care le-a permis legături inclusiv cu CIA şi NASA! (FOTO)
 • Două ambulanţe lovite de un BMW şi de un Audi, într-o singură oră, în Oradea. Una dintre autospeciale transporta o pacientă aflată în comă (FOTO)
 • Drum de fier: Cu un secol şi jumătate în urmă, revoluţia industrială a adus în Bihor trenurile şi transportul public de masă (FOTO)
 • Campioana Huszar Ingrid, în mijlocul elevilor de la Şcoala Gimnazială 'Szacsvay Imre' (FOTO)
 • 'Maşinile' lui Leonardo da Vinci sunt la Oradea. Vezi cum arată expoziţia! (FOTO/VIDEO)
 • Om sau supererou? Tibi Uşeriu a câştigat, pentru a treia oară, Maratonul Arctic 6633 (FOTO/VIDEO)
 • Cavalerii din Cetate: Trupa medievală Deus Vult îi cheamă pe orădeni la activităţi gratuite, pregătind turniruri şi scenete cu 'execuţii' (FOTO)
 • Dublu sau nimic: De Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, UDMR şi PPMT au organizat festivităţi separate la care au participat… împreună (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON