URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 03 DECEMBRIE 2020
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
În iureşul creat de cifrele tot mai alarmante ale pandemiei a trecut aproape neobservată ideea ministrului Sănătăţii ca pe viitor spitalele să treacă înapoi în subordinea Ministerului. Mai grav decât atât, această idee a fost agreată şi de preşedintele ţării, semn că, după ce lucrurile se vor linişti, vom avea parte de numeroase surprize...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Cum ar putea, oare, o clasă politică, clădită ea însăși pe impostură și mediocritate, să instituie norme și criterii de selecție pe care chiar ea le-ar pica, cu brio? Răspunsul este, totuși, la îndemână: prin simpla transparentizare, pe care o cerem cu toții, și noi, cei din mass-media, și generațiile mai tinere, și Uniunea Europeană, în care ne-am zorit să intrăm, atrași de avantaje, nu de rigori.
Zic şi eu
Adrian Cris
Zilele trecute am vorbit cu surse din Consiliul Judeţean şi de la una dintre instituţiile subordonate unde personalul va fi înjumătăţit. În aparatul propriu al CJ Bihor, concursurile pentru ocuparea posturilor rămase s-au desfăşurat săptămâna trecută, deocamdată fără să conteste nimeni corectitudinea lor. Dar, dacă ar fi să acuze cineva ceva, ar putea fi chiar noua conducere. O funcţionară a fost prinsă copiind (ceea ce şefii CJ nu au anunţat, şi rău au făcut!), deşi bibliografia de concurs n-a conţinut noţiuni de astrofizică, ci doar normele legale ce reglementează administraţia judeţeană.
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Ieşirile publice recente ale arhiepiscopului Tomisului, Teodosie, sunt nişte consecinţe fireşti ale slăbiciunii Statului Român şi a instituţiilor sale în faţa Bisericii Omniprezente Române Cum bine ştim, în România nu se câştigă alegeri fără ajutorul făţiş (şi complet ilegal) al popii din sat, aşa că, odată ajunşi la putere, politicienii tac şi le înghit prelaţilor derapajele, lăsându-i să se transforme în monştri mai presus de orice...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pentru candidații cărui partid intenționați să votați duminică, 6 decembrie, la alegerile parlamentare?


De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Apropierea alegerilor parlamentare impune cunoaşterea rolului şi modului de funcţionare al Parlamentului, precum şi a statutului parlamentarilor ca reprezentanţi ai cetăţenilor. Potrivit Constituţiei, organizarea şi funcţionarea fiecărei Camere se stabilesc prin regulament propriu. Fiecare Cameră îşi alege un birou permanent.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Gripa este o boală respiratorie acută determinată de infecţia cu virusuri gripale. Boala afectează căile respiratorii superioare şi/sau inferioare şi este frecvent însoţită de febră, cefalee, dureri musculare şi astenie. Virusurile gripale aparţin familiei Orthomixoviridae, existând 2 genuri, unul care cuprinde virusurile gripale A şi B şi altul care cuprinde virusul gripal C.

Bihoreanul tipărit

Invitaţie în grădină: Orădenii au parte de evenimente interesante în grădina MA Hub din Parcul Brătianu (FOTO)
Bihoreanul tipărit
O asociaţie din Oradea îi cheamă pe cei care caută să evadeze din cotidian la evenimente interesante în aer liber. MA Hub găzduieşte vizionări de filme de artă în aer liber, seri cu muzică de tip "jam session", sesiuni de yoga sau chiar baie de sunete, participarea făcându-se pe bază de donaţii, "după trăiri".
Piața în flăcări! Incendiul devastator de la Hala veche a Pieței Cetate naște printre comercianți suspiciuni de mână criminală (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
După Palatul Episcopiei Greco-Catolice, o altă clădire emblematică din Oradea a fost mistuită de un incendiu devastator, ridicând suspiciuni de mână criminală. Hala veche a Pieței Cetate, în care activau peste 120 de comercianți, a ars în întregime, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un incendiu ce a înroșit cerul și a înecat în fum un cartier întreg, stârnind nu doar nemulțumiri în rândul piețarilor care își văd afacerile distruse, dar și întrebări cu privire la cauza evenimentului, în condițiile în care municipalitatea își dorea demolarea halei, dar nu putea din cauză că era considerată obiectiv de patrimoniu industrial.
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit! Incendiul de la Piața Mare a pregătit terenul pentru viitorul centru comercial
Bihoreanul tipărit
Luni, 20 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: După Palatul Episcopiei Greco-Catolice, o altă clădire emblematică din Oradea a fost mistuită de un incendiu devastator, ridicând suspiciuni de mână criminală. Hala veche a Pieței Cetate, în care activau peste 120 de comercianți, a ars în întregime, stârnind nu doar nemulțumiri în rândul piețarilor care își văd afacerile distruse, dar și întrebări cu privire la cauza evenimentului. Din același număr aflați și că jumătate din bihorenii depistați cu coronavirus refuză spitalizarea, invocând decizia CCR privind neconstituţionalitatea internării obligatorii, izolării şi carantinării.
20 Iulie 2020, 00:00
Premiantul nost’: Un bihorean a absolvit cu 10 toţi anii facultăţii şi a fost primul în Europa la un master internaţional 
Bihoreanul tipărit
Un tânăr beiuşean a devenit al doilea absolvent cu 10 curat pe toţi anii de studii din istoria Facultăţii de Silvicultură din Braşov, primul fiind actualul rector, şi el tot bihorean. Şef de promoţie, Darius Hărdălău va continua studiile după ce s-a clasat pe locul 1 în Europa şi locul 3 în lume, dintr-un total de 200 candidaţi din 17 ţări, într-o competiţie pentru un master internaţional destinat celor mai buni studenţi silvicultori.
19 Iulie 2020, 09:23
Oradea în cenuşiu: Mulţi orădeni sunt nemulţumiţi de cum arată noua 'arhitectură' din centrul oraşului (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Deciziile Primăriei privind amenajarea centrului Oradiei nasc constroverse între locuitorii oraşului. Specialişti şi orădeni de rând sunt nemulţumiţi că centrul istoric nu are o linie arhitecturală coerentă şi plăcută, dovadă că malurile Crişului, vizavi de Primărie, par din lumi diferite, iar în jurul lor au apărut amenajări moderne, proeminente prin formele rigide şi culorile închise.
Şomerii pandemiei: Îngenuncheată de criza Covid-19, piaţa muncii din Bihor nu dă semne de relansare
Bihoreanul tipărit
Îngenuncheată de criza Covid-19, piaţa muncii din Bihor nu dă semne de relansare. În ultimele cinci luni, aproape 4.000 de bihoreni au fost concediaţi, mulţi dintre ei imediat după ce s-au ridicat restricţiile de circulaţie şi Guvernul nu le-a mai plătit indemnizaţiile, iar numărul firmelor care anunţă concedieri în masă a crescut alarmant.
16 Iulie 2020, 08:01
Liberi şi ambiţioşi: Partidul Oamenilor Liberi face 'pui' şi în Bihor. Vezi cine sunt şi ce vor
Bihoreanul tipărit
După "oamenii noi" vin "oamenii liberi": un nou partid răsare pe scena politică locală, promiţând să "reprezinte cu adevărat orădenii". Organizaţia din Bihor a Partidului Oamenilor Liberi vrea să dea lovitura în alegeri sub bagheta unui fost jurnalist, colaborator al fostului preşedinte liberal al CJ Bihor Cornel Popa, cu susţinerea unui ecologist, fost consilier al primarului Ilie Bolojan.
15 Iulie 2020, 12:29
Felixul în avarie! Hotelierii şi comercianţii se plâng de scăderea gradului de ocupare a staţiunii la 30% (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Din cauza şantierelor deschise la tot pasul şi a restricţiilor impuse de epidemia de Covid-19, staţiunea Băile Felix se confruntă cu cel mai prost an de după căderea comunismului. Hotelierii şi comercianţii se plâng de scăderea gradului de ocupare a staţiunii la circa 30%, fapt ce i-a obligat să reducă din preţuri, în vreme ce turiştii reclamă deranjul provocat de utilajele angajate de Primărie şi limitarea numărului maxim de persoane în ştranduri, care îi expune riscului de a rămâne afară dacă întârzie la cozile de dimineaţă.
Crinul... ilegal: Loto-milionarul Ienciu din Marghita şi-a ţinut restaurantul deschis în timpul pandemiei (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL l-a prins pe patronul unui restaurant din Marghita încălcând nonşalant restricţiile, cu clienţi luând masa în spaţii închise, serviţi de angajaţi fără măşti şi mănuşi. Ajuns milionar la Loto 6/49, Valerian Ienciu a devenit vedetă în oraşul său, unde autorităţile îl ţin în braţe chiar dacă le sfidează pe faţă, alungând poliţiştii locali din restaurantul în care, deşi acest lucru e interzis de 4 ani, se fumează şi în prezent.
Daniela Rahotă, șefa DSP Bihor: „Nu am fost pregătiţi pentru pandemie. Valul doi depinde de noi”
Bihoreanul tipărit
În primul interviu acordat de la izbucnirea crizei, directorul executiv al DSP Bihor afirmă, însă, că angajaţii instituţiei s-au achitat de sarcini, de la triajul în vămi şi plasarea în carantină a cetăţenilor repatriaţi din „zone roşii” - de la care au suportat şi agresiuni! - până la efectuarea anchetelor epidemiologice şi stingerea unor focare. Dr. Daniela Rahotă explică de ce DSP Bihor s-a opus iniţial testării comunitare şi vorbeşte totodată despre consecinţele recentei decizii a CCR de „desfiinţare” a izolării la domiciliu, carantinei şi internării obligatorii a persoanelor infectate, precum şi despre scenariul înmulţirii cazurilor Covid în Bihor, moment în care secţia de Boli Infecţioase ar putea fi din nou mutată la Spitalul Municipal.
13 Iulie 2020, 14:20
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit! Şantierele de la tot pasul şi restricţiile din pandemie anunţă cel mai prost an turistic pentru Băile Felix
Bihoreanul tipărit
Luni, 13 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele ediţiei: Din cauza şantierelor deschise la tot pasul şi a restricţiilor impuse de epidemia de Covid-19, staţiunea Băile Felix se confruntă cu cel mai prost an de după căderea comunismului. Loto-milionarul Ienciu din Marghita şi-a ţinut restaurantul deschis în timpul pandemiei, mulţi orădeni sunt nemulţumiţi de cum arată noua "arhitectură" din centrul oraşului, iar Daniela Rahotă, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, spune că "valul doi depinde de noi".
13 Iulie 2020, 00:00
Şpăgari la judecată: Frontieriștii din Borș care „taxau” românii întorși acasă în pandemie, trimiși în judecată
Bihoreanul tipărit
Parchetul i-a trimis în judecată pe poliţiştii de frontieră "săltaţi" pentru corupţie din vama Borş. Agenţii Munteanu Matei şi Viorel Chiş trebuie să răspundă în faţa instanţei pentru 27 de capete de acuzare vizând fapte de luare de mită, abuz în serviciu, fals informatic, instigare la fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor, în plină stare de urgenţă.
09 Iulie 2020, 07:54
Bogații care ne conduc: În ultimii 4 ani, aleșii bihorenilor aproape și-au triplat veniturile. Bolojan și-a luat Mercedes!
Bihoreanul tipărit
Aleşii bihorenilor şi-au sporit averile după ce în ultimii 4 ani veniturile aproape li s-au triplat. Primarul Ilie Bolojan, care a cumpărat un Mercedes acum un an, şi deputatul USR Silviu Dehelean, cu un al treilea Audi, sunt nişte modeşti pe lângă deputatul UDMR Rozalia Biro, care şi-a mărit colecţia de bijuterii, tablouri şi mobilă veche, ori preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, care şi-a completat "colecţia" de case şi terenuri.
08 Iulie 2020, 07:57
Punct şi de la capăt! Într-o perioadă de relaxare neglijentă, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice de la Spitalul Municipal din Oradea (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Într-o perioadă de relaxare neglijentă, ce poate amplifica pandemia, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice, pe care medicii nu le mai vor repetate niciodată. Timp de 4 luni, la Spitalul Municipal din Oradea, destinat pacienţilor cu Covid-19, au fost îngrijiţi bolnavi de toate felurile, de la suferinzi de cancer la dependenţi de droguri şi de la „căpşunari” la IT-işti, s-au făcut sute de operaţii, au fost salvate, dar şi pierdute vieţi, s-au născut aproape 200 de copii, iar vârstele celor infectați au mers de la o extremă la alta: doar 28 de zile cel mai tânăr şi 85 de ani cel mai în vârstă.
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit! Bilanț cutremurător, după 4 luni în care Spitalul Municipal din Oradea fost unitate anti-Covid
Bihoreanul tipărit
Luni, 6 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Într-o perioadă de relaxare neglijentă, ce poate amplifica pandemia, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice, pe care medicii nu le mai vor repetate niciodată; În ultimii 4 ani, aleșii bihorenilor aproape și-au triplat veniturile; Frontieriștii din Borș care „taxau” românii întorși acasă în pandemie, trimiși în judecată...
06 Iulie 2020, 00:00
Artista sprâncenelor: O tânără plecată din Oradea a ajuns una dintre cele mai cunoscute „pictoriţe” de sprâncene din Marea Britanie (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
O tânără plecată din Oradea a ajuns una dintre cele mai cunoscute „pictoriţe” de sprâncene din Marea Britanie. Laura Ciordaș aplică tehnica microblading, adică desenează cu pigmenţi fiecare fir de sprânceană, iar măiestria ei a făcut-o celebră în UK şi i-a asigurat cliente chiar şi din familii regale
Mihai Jurca, director executiv Visit Oradea: 'Pregătim gratuităţi pentru turişti'
Bihoreanul tipărit
De curând, platforma turistică European Best Destinations a declarat Oradea ca fiind una dintre cele mai sigure destinaţii europene în această perioadă. "Dacă te întrebi unde să pleci, răspunsul este Oradea!", au îndemnat liderii platformei. Într-un interviu acordat BIHOREANULUI, directorul executiv al APTOR, Mihai Jurca, vorbeşte despre încercările de revitalizare a acestui domeniu, anunţă gratuităţi pentru cei care vor ajunge în Oradea şi cântăreşte care sunt şansele să ne distrăm la Oradea FestiFall. 
03 Iulie 2020, 12:48
Totul pe faţă! Eficient şi energic, primarul Ilie Bolojan administrează Oradea cu mână de fier, dar şi netransparent
Bihoreanul tipărit
Eficient şi energic, primarul Ilie Bolojan conduce cu mână de fier, arătând lipsă de transparenţă cu privire la modul în care administrează Oradea. Liderii opoziţiei din Consiliul Local acuză municipalitatea că le pune la dispoziţie proiectele de hotărâri cu întârziere, că nu publică toate hotărârile pe site, pentru a nu putea fi consultate, şi că refuză să transmită dezbaterile online.
03 Iulie 2020, 07:57
'Nu regretăm nimic!': Un medic de la UPU-SMURD Bihor împărtăşeşte experienţa infectării cu Covid-19 (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Experienţa medicilor orădeni infectaţi cu coronavirus după ajutorul dat în Republica Moldova, descrisă de unul dintre membrii echipei UPU-SMURD Bihor. Deşi devenită "caz" Covid, la fel ca alţi trei colegi, dr. Claudia Dascălu afirmă că ar repeta oricând misiunea în Moldova, dar e dezamăgită că românii de acasă, după ce i-au numit eroi pe doctori, îi acuză acum de "tortură" şi că ar lua bani ca să mintă că boala ucide.
Judecată cu încetinitorul: Interlopul Mihai Carmen Pandel, condamnat la închisoare de Tribunalul Bihor după ani de procese
Bihoreanul tipărit
Tribunalul Bihor a pronunţat verdictul într-un dosar tergiversat vreme de 6 ani, vizând o fraudă de 14 milioane lei orchestrată de interlopul Mihai Carmen Pandel. În timp ce Pandel s-a ales cu 8 ani de detenţie, complicea lui, György Mónika, a încasat 7 ani şi 8 luni de închisoare, femeia fiind denunţătoarea fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Ioan Brîndaş, care îi împrumuta bani cu camătă, dar şi a unui fost poliţist de frontieră pe care-l şpăguia cu zahăr, bani şi bilete de loterie.
01 Iulie 2020, 12:29
Toţi contra Bolojan: Ce candidaţi vor să lanseze partidele în cursa pentru Primăria Oradea şi CJ Bihor
Bihoreanul tipărit
Partidele pregătesc alegerile locale cu ambiţia să reducă scorul liberalilor lui Ilie Bolojan, dar pentru a face cu ei o coaliţie la Primăria Oradea şi la Consiliul Judeţean Bihor. În timp ce PSD a anunţat tandemul Emilian Pavel - Ioan Mang, BIHOREANUL deconspiră candidaţii ţinuţi încă la secret de celelalte formaţiuni: PNL continuă cu Bolojan în Oradea şi are la CJ trei variante, toate câştigătoare, UDMR îl "dezgroapă" pe Cseke Attila pentru Primărie şi-l înlocuieşte la Judeţ pe compromisul Pásztor Sándor cu un om de-al lui Szabó Ődőn, iar USR-PLUS vrea o doamnă viceprimar şi alta vicepreşedinte la CJ.
01 Iulie 2020, 07:56
Lotus face legea! Noul restaurant din centru, construit pe malul Crişului, nu respectă proiectul pe care Primăria l-a promis orădenilor (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Noul restaurant construit de firma Lotus Center în zona zero a Oradiei, pe malul Crişului Repede, nu respectă proiectul care a câştigat concursul Primăriei. Fără să scoată un cuvânt despre asta, şefii municipalităţii au aprobat, pe rând, toate solicitările de extindere pe domeniul public ale companiei lui Alexandru Mudura junior, astfel încât cel mai nou şi mai "de fiţe" local al oraşului a crescut pe încă un nivel, iar zona de promenadă promisă orădenilor a fost înlocuită cu o construcţie de un aspect arhitectural îndoielnic, contrastant cu clădirile din jur.
Psihologi în război: Un fost student de la Socio-Umane promite dezvăluiri incendiare despre profesorii Universităţii din Oradea
Bihoreanul tipărit
Scandal la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Oradea, unde un fost student ameninţă profesorii că le va dezvălui abuzurile. Psihologul Răzvan T. Coloja pretinde că în ultimii patru ani a înregistrat tot ce a mişcat în facultate, căutând răzbunarea faţă de profesoara Alina Decsei-Radu, care l-ar fi umilit, aceasta ripostând că fostul student are nevoie de tratament, fiind un paranoid periculos.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit! Noul restaurant din centrul Oradiei nu seamănă deloc cu cel din proiectul iniţial
Bihoreanul tipărit
Luni, 29 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele ediţiei: Noul restaurant construit de firma Lotus Center în zona zero a Oradiei, pe malul Crişului Repede, nu respectă proiectul care a câştigat concursul Primăriei; Un psiholog promite dezvăluiri incendiare despre profesorii Universității din Oradea; Un medic de la UPU-SMURD Bihor împărtășește experiența infectării cu Covid-19; Ce candidați vor să lanseze partidele în cursa pentru Primăria Oradea și CJ Bihor etc.
29 Iunie 2020, 00:00
In Psiho Veritas: O tânără psihologă din Oradea realizează o emisiune online inedită (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
O tânără psihologă din Oradea a lansat un proiect inedit: o emisiune online care să înlăture prejudecăţile faţă de terapie, dar şi să arate că psihologia face parte din viaţă. În emisiunile sale, pe care le-a intitulat In Psiho Veritas, adaptând celebrul proverb latin, Veridiana Ghiurca abordează, alături de invitaţi, subiecte dintre cele mai diverse, de la relaţia părinte-adolescent până la felul în care umorul ne ajută în situaţii serioase, inclusiv în pandemie.
Nu ne mai trageţi pe dreapta! Sunt șoferi care rămân fără permis fiindcă au mâncat o ciocolată cu rom. Un avocat orădean forțează schimbarea legii
Bihoreanul tipărit
Etilotestele arată până şi alcoolemia generată de o ciocolată cu lichior sau de apa de gură. Avocatul unui orădean rămas fără permis după ce a fost găsit la volan cu o alcoolemie de 0,03 în aer cere declararea ca neconstituţionale a prevederilor din Codul Rutier conform cărora toţi cei găsiţi pozitiv la etilotestare ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice.
25 Iunie 2020, 07:57
Tare la Termoficare! Oradea conduce în topul orașelor cu cele mai moderne sisteme de încălzire centralizată din țară
Bihoreanul tipărit
Oradea conduce detașat în topul orașelor cu cele mai moderne sisteme de încălzire centralizată din țară, după investiții de circa 130 milioane euro. Modernizarea termoficării orădene continuă anul acesta cu reabilitarea a încă 25 de kilometri de rețea, înlocuirea grupului energetic vechi din 1966 cu două cazane pe apă fierbinte nepoluante și majorarea capacității forajului de apă geotermală din curtea Universității, pentru a putea deservi campusul, viitorul hub sportiv și cartierul Ceyrat.
24 Iunie 2020, 13:15
Vină fără vinovaţi: Procurorii au clasat, în taină, dosarul incendiului care a mistuit Palatul episcopal din Oradea
Bihoreanul tipărit
Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a clasat, discret, dosarul incendiului care a mistuit Episcopia Greco-Catolică în urmă cu doi ani. Deşi au stabilit că focul a pornit de la instalaţia de iluminat exterior a palatului, realizată fără proiect şi de persoane necalificate, conectată fără autorizaţie la o sursă de alimentare stradală, şi ea defectă, procurorii n-au mai căutat responsabilii, lăsând cazul cu "autor necunoscut" pe motiv că faptele sunt, oricum, prescrise...
Cămine de hârtie: Căminele studențești promise Universității din Oradea sunt tot în faza de proiect
Bihoreanul tipărit
De doi ani, căminele studenţeşti promise Universităţii de Primăria Oradea şi de Compania Naţională de Investiţii sunt tot în faza de proiect. În timp ce municipalitatea nu găseşte un constructor pentru ridicarea a două cămine, cu 464 de locuri în total, compania Guvernului nici nu s-a apucat de licitaţia celei de-a treia clădiri, în care ar putea locui 800 de studenţi, pentru că Universitatea abia a finalizat documentaţia necesară.
23 Iunie 2020, 20:25
Premiați în secret: Șefii Primăriei Oradea sunt recompensați lunar, pe lista angajaților implicați în proiecte europene
Bihoreanul tipărit
Ilie Bolojan îşi recompensează oamenii de încredere cu stimulente de mii de lei lunar, punându-i pe lista angajaţilor implicaţi în proiecte europene. Contrar percepţiei publice că primarul Oradiei e strâns la pungă, lista abonaţilor la fondul de sporuri ce totalizează 23.000 de euro lunar cuprinde 60 de persoane, începând cu directori precum Eugenia Borbei, Eduard Florea, Mircea Ghitea, Adriana Lipoveanu şi Lucian Popa, plătiţi gras cu stimulente între 20% şi 40% pe lună, la nişte salarii oricum semnificative.
  2 3 4  6  8 9 10  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.0434 RON
  • 1 EUR = 4.8721 RON
  • 1 HUF = 0.0137 RON