Anul 2022 a fost profitabil pentru politicieni, cu achiziții de mașini, case și conturi îngrășate. Deputata UDMR Rozalia Biro deschide lista celor mai bogați politicieni bihoreni, ocupând locul 8 în topul național, urmată de personaje din toate partidele, de la senatorul PSD Florin Bodog până la ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.
`
< Pagina precedentă 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
La Colegiul Traian Vuia, o jună nervoasă că a fost mustrată pentru că a adus un băiat în cameră nu a mai putut suporta umilința și a pus mâna pe cuțit. Asta, ca de acum înainte pedagogul rănit să se învețe minte să lase copiii să-și facă de cap...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Până în urmă cu o săptămână - când DNA a cerut ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, pentru a-i cerceta într-un dosar privind achiziția de vaccinuri anti-Covid în prima parte a anului 2021, cu un prejudiciu de peste 1 miliard de euro - uitasem că „bomba” a fost amorsată din toamna anului trecut, când procurorii anticorupție anunțaseră public deschiderea in rem a dosarului.
Newsletter
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre proiectul de realizare a unei rețele de tram-tren în Oradea și Zona Metropolitană, cu 200 milioane de euro?
De stiut
Colțul juridic
Realizarea Unirii la 1 Decembrie 1918 nu a însemnat automat că, din 2 decembrie, s-a realizat și o unificare a dreptului și a instituțiilor din Ardeal cu cele din Vechiul Regat. În realitate, procedura de unificare legislativă a fost una extrem de anevoioasă, pentru că sistemele de drept românesc și austriac sau austro-ungar erau foarte diferite, aproape incompatibile sub anumite aspecte, mai ales de procedură.
Bihoreanul la medic
Fumatul este un viciu care produce numeroase boli şi decese, fiind considerat în ţările dezvoltate principala cauză a bolilor prevenibile şi a morţii premature. Numai în SUA apar în fiecare an peste un milion de noi fumători din rândul copiilor şi adolescenţilor. Majoritatea fumătorilor au mari dificultăţi în a renunţa la fumat...
Bihoreanul tipărit
05 Iulie 2023, 08:04
Final neaşteptat în cazul şoferului bolidului Porsche care a izbit frontal o altă maşină în Pasajul Magheru din Oradea și apoi s-a făcut nevăzut. Sancționat blând pentru fuga de la locul faptei, dar rămas în anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, Dorin Luca, un băiat de bani gata cunoscut în oraș, a scăpat în final și de această acuzaţie: deși analizele de urină, pe probele luate imediat după accident, au arătat că luase cocaină, în sânge nu s-a mai găsit nimic!
Mistreţii au invadat străzile din zona Spitalului Judeţean şi fac ravagii prin grădinile şi curţile orădenilor. Primăria Oradea are încheiat un protocol cu Asociaţia Forest Hunt Paleu, pentru ca vânătorii să îndepărteze sălbăticiunile, dar animalele se întorc şi se ascund pe terenurile năpădite de buruieni, făcându-i pe localnici să le fie frică să iasă din case.
Luni, 2 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul ecologic Oradea Noastră. Dintre subiectele noii ediții: Final neaşteptat în cazul şoferului bolidului Porsche care a izbit frontal o altă maşină în Pasajul Magheru din Oradea și apoi s-a făcut nevăzut. Sancționat blând pentru fuga de la locul faptei, dar rămas în anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, Dorin Luca, un băiat de bani gata cunoscut în oraș, a scăpat în final și de această acuzaţie. Află de ce! Din același număr aflați și că mistreţii au invadat dealurile Oradiei şi fac ravagii prin grădinile şi curţile localnicilor, că o comună din Bihor toacă fonduri europene și împrumuturi pentru clădiri ce nu folosesc nimănui și că... unora le merge bine! BIHOREANUL vă arată cum au sporit într-un an averile politicienilor și ale bugetarilor de lux!
03 Iulie 2023, 00:00
Un orădean, singurul judoka român campion mondial, este primul ne-japonez Shidoin, maestru al centrului Kodokan din Tokyo, „Vaticanul” judoului din întreaga lume. Florin Lascău are o viață de film: născut și format în Oradea, recrutat apoi de clubul Steaua, a „dezertat” înainte de 1989 în Occident, unde a câștigat competiții și a produs campioni pentru alte țări, dar a revenit acasă, fiind azi director al Federației Internaționale și profesor la Academia Mondială de Judo, unde pregătește antrenori din 204 state.
O comună bihoreană de la poalele Munților Pădurea Craiului găzduiește un festival în toată regula, cu Zdob și Zdub, Subcarpați și Damian Drăghici & Brothers. Pentru al doilea an la rând, SculptFest aduce în Căbești sculptori care vor realiza un monument dedicat eroilor, cursanți care vor meșteșugi cavale și trei zile de distracție în aer liber, cu mâncăruri și băutură din belșug.
În goana după profit, unii constructori declară în acte construirea unor case „cuplate”, dar în realitate le fac separate pentru a înghesui cât mai multe pe parcele cât mai mici. BIHOREANUL vă dezvăluie subterfugiile prin care dezvoltatorii cartierelor de la marginea oraşului au ajuns să ridice şi să vândă „cutii de chibrituri” la preţuri de lux, afacerile intrând atât în atenţia Poliţiei Locale, cât şi a ANAF, care a pornit „vânătoarea” de evazionişti.
Locuitorii cartierului Prima din Nufărul s-au trezit cu o „punte” de țevi peste Peța, construită chiar sub geamurile apartamentelor! Demarat anul trecut, cu o întârziere de 12 ani, proiectul Nufărul Geotermal strică priveliștea de pe malul Peței printr-o supratraversare de țevi ridicată la 1,5 metri înălțime, amenajată la circa 10 metri de podul de acces în cartier, sub care s-ar fi putut masca ușor.
Noi dezvăluiri despre satul de vacanță Vârtop, care ar trebui să stârnească interesul procurorilor! Mergând pe urma „miasmelor” reclamate de turiști, BIHOREANUL a descoperit că rețeaua de canalizare și stația de epurare a localității, care au înghițit sume uriașe din bani publici, doar „mimează” activitatea, astfel că, în stațiunea ce putea fi o perlă a turismului montan din Bihor, dejecțiile dau pe dinafară și sunt deversate direct în pâraiele limpezi ale Apusenilor, situație recunoscută chiar de administratorul societății de apă-canal din Nucet.
Pentru a doua vară consecutiv, Primăria este incapabilă să redeschidă bazinul olimpic și cel de sărituri de la CSM Oradea, fiindcă nu le-a reparat. Investiție de 7,5 milioane lei, preluată de municipalitate în aprilie 2022 pentru clubul sportiv al orașului cu intenția de „a facilita accesul la o infrastructură sportivă de calitate”, cele două bazine zac nefolosite deoarece administrația locală a găsit abia luna trecută un constructor care să le reabiliteze și să le dezlege de la rețeaua aquaparkului Nymphaea.
Luni, 26 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: Noi dezvăluiri despre satul de vacanță Vârtop, care ar trebui să stârnească interesul procurorilor! Mergând pe urma „miasmelor” reclamate de turiști, BIHOREANUL a descoperit că rețeaua de canalizare și stația de epurare a localității, care au înghițit sume uriașe din bani publici, doar „mimează” activitatea, astfel că, în stațiunea ce putea fi o perlă a turismului montan din Bihor, dejecțiile dau pe dinafară și sunt deversate direct în pâraiele limpezi ale Apusenilor, situație recunoscută chiar de administratorul societății de apă-canal din Nucet.
26 Iunie 2023, 00:00
Unul dintre cele mai vechi sate din vecinătatea Oradiei a devenit unul dintre cele mai noi cartiere ale orașului. BIHOREANUL vă prezintă povestea de secole a Episcopiei Bihor, așezare cândva proprietate a episcopilor catolici, apoi târg pustiit de turci și locuit de nomazi în corturi, ajunsă în ultimele decenii o tot mai importantă zonă rezidențială, comercială și de servicii.
Până nu demult, Nectaria Jejeran nici nu ştia ce este o lansare de carte. Fetiţa are 11 ani, abia a terminat clasele primare şi n-a avut ocazia să participe la vreun eveniment în care un autor îşi prezintă public cartea. Cu siguranţă, nu va uita însă prima lansare de carte la care a fost prezentă. Nu de alta, dar volumul îi poartă semnătura!
În ce condiţii se pregăteşte redeschiderea taberelor şcolare din Bihor în această vacanţă de vară: Din şapte tabere pentru elevi existente în urmă cu trei decenii, cu aproape 650 de locuri, au rămas doar patru, cu mai puţin de 300 locuri, acestea fiind însă modernizate, sigure şi accesibile la preţuri, pe jumătate din cele practicate în regim privat.
Oradea se inundă la fiecare ploaie serioasă pentru că are doar 197 km de canalizare pluvială, mult sub necesarul de peste 650 km. Zeci de străzi din toate cartierele orașului sunt acoperite cu apă și mizerii din canalizarea menajeră pentru că nu au canalizări pluviale, investiții pentru care ar fi necesare peste 50 milioane euro din banii Oradiei.
Magistrații din Beiuş care au blocat acţiunile ANAF pentru recuperarea a 395 milioane euro de la fraţii Micula sunt judecaţi disciplinar, pentru gravă neglijenţă. Judecătorii Emilia Maria Prahanca, Raluca Meda Szilagyi şi Nicolae Liposchi au ajuns în ancheta Inspecţiei Judiciare la sesizarea conducerii Ministerului Finanţelor, care le-a reproşat că i-au „favorizat în mod vădit” pe milionari, dar și modul în care instanța a repartizat cauzele cu fraţii Micula şi derularea în sine a proceselor, care „ridică serioase semne de întrebare cu privire la imparţialitate”.
La începutul lunii iunie, când operatorul de apă și canalizare a majorat tarifele cu 20%, pentru a cofinanța proiectele europene asumate, mulți consumatori s-au revoltat. Opoziția a catalogat Oradea drept cel mai scump oraș din țară, iar orădenii au acuzat tarifele prea mari. Primarul Florin Birta nu s-a lăsat, însă, impresionat. „Nu e adevărat că Oradea este cel mai scump oraș din țară. Nu este nici măcar în vârful listei”, a spus edilul. Iar cifrele par să îi dea dreptate...
Luni, 19 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediții: Magistrații din Beiuş care au blocat acţiunile ANAF pentru recuperarea a 395 milioane euro de la fraţii Micula sunt judecaţi disciplinar, pentru gravă neglijenţă. Din același număr aflați că Oradea se inundă la fiecare ploaie serioasă pentru că are o rețea de canalizare pluvială modestă, câte au mai rămas și cum se prezintă taberele școlare din Bihor la începutul vacanței de vară, dar și povestea Nectariei, o elevă de 11 ani din Oradea, care a lansat o carte de povești, cu ilustrații făcute de o colegă de clasă.
O adolescentă din Oradea cucerește jurații festivalurilor de muzică din țară și străinătate cântând rock. La doar 13 ani, Natalia Bendre a lansat deja 7 piese, a câștigat o mulțime de trofee, luna viitoare urmează să cânte la un festival internațional și își propune ca, anul viitor, să scoată primul său album.
Avocatul Poporului este o instituţie autonomă şi independentă de toate celelalte autorităţi ale statului, având menirea de a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor faţă de abuzurile şi erorile funcţionarilor publici. Creată prin Constituţia din 1991, Instituţia Avocatul Poporului a fost înfiinţată oficial abia din 1997, iar din 2006 are un Birou Teritorial şi la Oradea, condus, încă de atunci, de o orădeancă: Alina Olah-Avram.
16 Iunie 2023, 08:01
Zilele Sfântului Ladislau aduc concerte ale unor invitați din Ungaria, ca Bikini și Geszti Péter. Sărbătoarea regelui despre care legenda spune că a întemeiat Oradea va avea loc între 19-25 iunie în Cetate și cuprinde târguri, concerte și un concurs cu cele mai bune mâncăruri ungurești.
Delăsare la fostul Spital nr. 6 din Oradea: curțile sunt năpădite de buruieni, ajungând să acopere până și aleile din care, în schimb, se desprind dalele. Managerul Gheorghe Carp susține că Spitalul Județean nu are destui muncitori pentru lucrările de întreținere fiindcă angajările au fost blocate, așa că va apela la serviciile RER, dar nu va aproba investiții în complexul vechi de un secol pentru că se plănuiește construirea unui spital nou, peste... câțiva ani.
Pilot iscusit, care îndrăznea să facă acrobații spectaculoase în aer, orădeanul Marius Onița a sfârșit tragic, într-un accident considerat rar de specialiști. BIHOREANUL vă dezvăluie detalii din viața pilotului cu 25 de ani de experiență la manșa planorului și care totodată era instructor de aviație și controlor de trafic aerian, dar și amănunte despre accidentul care i-a curmat viața, după ce o aripă a aparatului s-a rupt în timpul unei manevre de zbor.
Ca efect al criticilor, primarul Florin Birta a amânat marile lucrări pe vară, pentru a profita de perioada de vacanță, când traficul se mai golește. Pe lângă deranjul provocat de lucrările la pasajele din Piața Gojdu, municipalitatea a închis, începând din iunie, tronsoane ale străzilor Evreilor Deportați și George Enescu și pregătește noi restricții pe străzi ca Moșoiu, Magheru sau Oneștilor, șantiere cu termen de finalizare fixat la începerea școlii, astfel încât din 15 septembrie să poată fi reluată circulația tramvaielor.
Luni, 12 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit! Dintre subiectele noii ediţii: Pilot iscusit, care îndrăznea să facă acrobaţii spectaculoase în aer, orădeanul Marius Oniţa a sfârşit tragic, într-un accident considerat rar de specialişti. BIHOREANUL vă dezvăluie detalii din viaţa pilotului, dar şi amănunte despre accident. Din acelaşi număr aflaţi şi că Spitalul de Psihiatrie din Oradea a fost lăsat în paragină, cu curţile năpădite de buruieni şi aleile sparte, cum Primăria Oradea pregăteşte noi şi noi şantiere peste vară, dar şi cine este Avocatul Poporului din Oradea şi cum îi poate ajuta pe cetăţeni.
12 Iunie 2023, 00:00
Un tânăr din Bihor va deveni student la Academia Forțelor Navale a Statelor Unite. Ca să ajungă boboc la prestigioasa academie, Daniel Popa, plutonier major absolvent al Colegiului Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, a susținut două examene de bacalaureat, plus o serie de teste fizice dure.
Dirijorul şi violonistul Liviu Buţiu putea fi un militar de carieră, la fel ca tatăl său, dacă nu era încurajat chiar de părinţi să studieze vioara. Avea doar cinci ani când a început să descopere acest instrument, iar joaca de-atunci s-a transformat în stil de viaţă. Buţiu predă vioară de 20 de ani la Şcoala orădeană de Arte Francisc Hubic, a fondat în urmă cu 15 ani una dintre cele mai apreciate orchestre din ţară, Rapsodia Bihoreană, iar acum este la conducerea Centrului de Cultură al Judeţului Bihor.
Pe considerentul că, prin comparație cu alte boli, afecțiunile stomatologice nu sunt „mortale”, CAS Bihor alocă pentru tratarea lor puțin peste 2% din bugetul anual. Deși România e codașă în Europa la consumul de pastă de dinți, iar problemele stomatologice pot provoca boli grave, inclusiv cardiace, sub jumătate dintre dentiștii bihoreni au contracte cu Casa de Sănătate și primesc sume derizorii pentru a-și trata pacienții: maximum 4.500 lei pe lună.
După lucrări de 14 milioane de euro, Băile Felix și Băile 1 Mai țintesc, în premieră, un record de 300.000 de turiști. În ciuda tarifelor mai ridicate, cele două stațiuni anunță un grad de ocupare de 90% pentru această vară și scăderea vârstei oaspeților, de la pensionari veniți pentru cure, la familii cu copii, pentru care Primăria Sânmartin a amenajat o infrastructură nouă, inclusiv o parcare cu 800 de locuri, și pregătește un val de evenimente în aer liber.
Scandal la Poliţia Aleşd: un avocat chemat să-şi reprezinte clientul a fost bruscat şi scos cu forţa din sediu. Acuzat de avocatul Cătălin Păşcui că i-a învineţit mâna, poliţistul Alexandru Toderaş, fost viceprimar al comunei Şuncuiuş, s-a ales cu plângere penală pentru ultraj judiciar și purtare abuzivă, fiind băgat în anchetă disciplinară.
-
Mircea Bravo a făcut accident în Bihor! 11:48, 04 Dec 2023
-
Voia să-l omoare! Ce le-a spus anchetatorilor eleva care l-a înjunghiat pe pedagogul de la Colegiul Traian Vuia din Oradea 11:30, 04 Dec 2023
-
Prima declarație a lui Mircea Bravo după accidentul din Bihor 14:49, 04 Dec 2023
-
Pupea cea disciplinată: Polițista care-și petrecea nopțile închisă în sediul Parchetului Beiuș cu șeful unității scapă nesancționată 08:55, 04 Dec 2023
-
Loviți de tram-tren! Proiectul trenului-tramvai care ar urma să treacă pe strada Lacul Roșu stârnește critici și controverse (FOTO) 08:01, 22 Noi 2023
-
Ce părere aveți? Construirea unei clădiri cu antenă 5G în Oradea a intrat în dezbatere publică (FOTO) 10:07, 22 Noi 2023
-
Preotul Ciprian Mega laudă investigația Recorder despre parohiile cumpărate pe bani: „La Oradea, sumele acestea sunt derizorii...” 19:30, 29 Noi 2023
-
Inedit: Oradea va avea prima pădure urbană, cu parc de aventură, terenuri de sport, ponton pe Criș (FOTO) 17:50, 29 Noi 2023
-
Artizanii României: Doi tineri din Bihor, lăudați de "La blouse roumaine". Află de ce! (VIDEO) 20:10, 04 Dec 2023
-
Avocatul Doseanu spune că „cineva l-a păcălit” pe Cherecheș să fugă din țară, iar nemții au fost duri cu el 19:36, 04 Dec 2023
-
Accident cumplit în Bihor: Un mal de pământ s-a surpat peste doi muncitori care montau conductele de canalizare, unul a murit 18:47, 04 Dec 2023
-
Marcel Boloș a pus în buget banii pentru majorările de pensii. Ce spune ministrul bihorean despre impozite și taxe 18:35, 04 Dec 2023
- Vicepreședintele CJ Argeș anchetat, după ce a cumpărat 5 locuințe sociale de la firma unui prieten
- Contre între ambasadorul României și Ciolacu, pe vizita liderului PSD în SUA
- Miliardarii naziști. Istoria neagră a BMW, Porsche, Dr. Oetker și a altor corporații azi populare
- Români blocați la Munchen. Mărturia unui pasager: Experiența a fost oribilă de la un cap la altul
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 27 - 29 noiembrie 07:35, 27 Noi 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 11:13, 20 Noi 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 20 - 24 noiembrie 07:35, 20 Noi 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 09:21, 14 Noi 2023
Diva Hair
-
A cântat cu zâmbetul pe buze, deși a ascuns în suflet dureri copleșitoare. Gabi Luncă și-a pierdut unul dintre copii chiar în ziua botezului
-
Au crezut că au adoptat o orfană de 6 ani. De fapt, aveau de-a face cu o femeie adultă cu nanism care a încercat să-i escrocheze
-
Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ultimele Comentarii
- Apropo de Hungarica Niste udemeristi condamnati pt coruptie... Postat 05 Dec 2023, 00:31 de Timi
- Poate va merge pana la capat cu avocatul german. Posibil sa fi pierdut un client gras Doseanu.... Postat 05 Dec 2023, 00:28 de Timi
- Cel mai bun model de mincinos "Doseanu, si asociatii ": mafia ,banii ,... Postat 04 Dec 2023, 23:35 de Valcov
- Sprijiniri obligatorii Șanțurile mai adânci de 1,5 m se sprijinesc... Postat 04 Dec 2023, 23:13 de georgemarian
- Dacă n-ar fi de plâns ar fi de râs Vajnicul apărător al „primarului corupt„(sintagmă... Postat 04 Dec 2023, 22:59 de marginan
Bihoreanul tipărit
-
Voia să-l omoare! Ce le-a spus anchetatorilor eleva care l-a înjunghiat pe pedagogul de la Colegiul Traian Vuia din Oradea 11:30, 04 Dec 2023
-
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Detalii din dosarul elevei care l-a înjunghiat pe pedagogul de la Colegiul Vuia 00:00, 04 Dec 2023
-
Sezonul dronelor: Tot mai mulți fermieri bihoreni pariază pe noile tehnologii, pentru a înlocui munca umană 08:59, 30 Noi 2023
-
CAP pe stil nou: Un beiușean a fondat cea mai mare cooperativă agricolă din Bihor. Vezi cu ce rezultate! (FOTO) 08:01, 29 Noi 2023
ACTUAL
-
Avocatul Doseanu spune că „cineva l-a păcălit” pe Cherecheș să fugă din țară, iar nemții au fost duri cu el 19:36, 04 Dec 2023
-
Marcel Boloș a pus în buget banii pentru majorările de pensii. Ce spune ministrul bihorean despre impozite și taxe 18:35, 04 Dec 2023
-
Cătălin Cherecheș refuză extrădarea. Avocatul lui, Răzvan Doseanu, spune când ar putea ajunge politicianul în țară 17:35, 03 Dec 2023
-
Cu cine va juca România, la Euro 2024. Programul meciurilor și când se pun biletele în vânzare 11:00, 03 Dec 2023
Stiri SPORTIVE
-
Cei trei campioni mondiali la minifotbal din Oradea au fost premiați cu câte 5.000 de lei (FOTO) 14:00, 04 Dec 2023
-
Gimnastele Palatului Copiilor Oradea, premiate la Bucharest Open Cup (FOTO) 12:21, 04 Dec 2023
-
Cu cine va juca România, la Euro 2024. Programul meciurilor și când se pun biletele în vânzare 11:00, 03 Dec 2023
-
Lotus Băile Felix şi Crişul Sântandrei încheie anul tot pe poziţii de play-off 09:50, 03 Dec 2023
BIHOREANUL TV
-
Incendiu și fum gros, în Oradea: Focul a cuprins o anexă, încă un acoperiș și mai multe cauciucuri (FOTO/VIDEO)
-
S-au montat primele indicatoare pe drumul de legătură între Oradea și autostradă. Șantierul a fost filmat dintr-un capăt în altul (VIDEO)
-
Vreme năprasnică: Cod roșu de viscol în patru județe din țară. Mai multe șosele sunt închise, iar peste 200 de localități au rămas fără curent (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Programul RER Vest în mini-vacanță: Ridicarea deșeurilor se face fără întrerupere 12:53, 29 Noi 2023
-
Oradea ieri, Oradea azi: Care erau doleanțele orădenilor în anii ’50 și care sunt azi 17:45, 26 Noi 2023
-
Povești revigorate: Ai cărți vechi și nu știi ce să faci cu ele? Află cum se pot recicla volumele în Oradea! 09:20, 26 Noi 2023
-
Separă și câștigă! Elevii din 18 școli orădene învață lecția colectării selective, la a doua ediție a concursului „10 cu felicitări” 09:49, 25 Noi 2023
Bihor
-
Artizanii României: Doi tineri din Bihor, lăudați de "La blouse roumaine". Află de ce! (VIDEO) 20:10, 04 Dec 2023
-
Accident cumplit în Bihor: Un mal de pământ s-a surpat peste doi muncitori care montau conductele de canalizare, unul a murit 18:47, 04 Dec 2023
-
Filmare spectaculoasă cu viitoarele pasaje subterane din Oradea. Când spune primarul Florin Birta că vor fi date în folosință (FOTO / VIDEO) 17:41, 04 Dec 2023
-
Colindători prin centrul Oradiei: Sute de copii și tineri vor participa la două parade de costume populare 17:12, 04 Dec 2023
Stiri Oradea
-
Filmare spectaculoasă cu viitoarele pasaje subterane din Oradea. Când spune primarul Florin Birta că vor fi date în folosință (FOTO / VIDEO) 17:41, 04 Dec 2023
-
Cei trei campioni mondiali la minifotbal din Oradea au fost premiați cu câte 5.000 de lei (FOTO) 14:00, 04 Dec 2023
-
Primăria Oradea ține cursuri gratuite despre afaceri, educație financiară și inteligența artificială 18:20, 03 Dec 2023
-
Plantări de toamnă în Oradea: 500 de arbori au fost sădiți în oraș (FOTO) 15:53, 03 Dec 2023
Timp Liber
-
„Armonii sacre”: expoziție de icoane la Universitatea Oradea 18:20, 04 Dec 2023
-
„Simfonii și pasiuni” la Filarmonica Oradea 16:28, 04 Dec 2023
-
Moș Nicolae împarte cadouri marți la ERA Park Oradea! 11:37, 04 Dec 2023
-
Unde ieșim săptămâna asta în Oradea: Vezi cine vine la Târgul de Crăciun și ce alte evenimente atractive animă orașul! 10:12, 04 Dec 2023
Revista Familia
-
Lansare de carte: „Nu mai e nimeni acasă”, de Sabina Yamamoto 13:54, 19 Noi 2023
-
Andrei Zbîrnea și Simona Sigartău, la Pragul Vaida #6 14:15, 14 Noi 2023
-
Raluca nu s-a culcat niciodată cu Tudor: Întâlnire cu scriitoarea Cristina Chira la Oradea 19:11, 13 Noi 2023
-
Lansare de carte: „Într-o lumină aurie”, de Sergiu Vaida 17:15, 23 Oct 2023
Informații de la Termoficare
-
Termoficare Oradea: Locuitorii de pe două străzi din Rogerius rămân fără căldură începând de marți dimineață 16:45, 27 Noi 2023
-
Termoficare Oradea: se întrerupe furnizarea apei calde la un punct termic din Oradea și la unul din Sânmartin 12:43, 23 Noi 2023
-
Termoficare Oradea: Întreruperea furnizării apei calde de consum pentru un punct termic din Municipiul Oradea 16:15, 22 Noi 2023
-
Termoficare Oradea: se întrerupe apa caldă pentru consumatorii arondați punctului termic 117 14:31, 20 Noi 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.571 RON
- 1 EUR = 4.9678 RON
- 1 HUF = 0.0131 RON