URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 17 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?

De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Informații de la Termoficare

Termoficare Oradea anunță întreruperea furnizării apei calde de consum în cartierul Nufărul I
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice, în cadrul proiectului "Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură, pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufarul I - Oradea", mâine, 10 aprilie 2024, ora 08:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, pentru o parte dintre consumatorii situați pe străzile:
09 Aprilie 2024, 10:59
Anunț Termoficare: de marți se oprește căldura în Oradea și Sânmartin
Informații de la Termoficare
Având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultimele zile, dar și prognoza meteo pentru perioada următoare, începând de marți, 2 aprilie 2024, se întrerupe treptat furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la punctele termice pe care le deservim în municipiul Oradea și localitatea Sânmartin.
30 Martie 2024, 12:47
Termoficare Oradea: fără apă caldă și încălzire pentru punctul termic nr. 883
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice, în cadrul proiectului "Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldura, pentru procurarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufarul I-Oradea", azi, 13 martie 2024, ora 08:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, pentru o parte dintre consumatorii situați pe străzile Morii și Bumbacului.
13 Martie 2024, 12:30
Termoficare Oradea, comunicat privind întreruperea furnizării energiei termice pentru 2 puncte termice din municipiu
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului ’’Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a’’, azi, 12 februarie 2024, ora 08:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii pentru consumatorii alimentați din punctele termice: 215 și 209.
12 Februarie 2024, 08:54
Termoficare Oradea, despre emiterea facturilor electronice prin sistemul RO e-Factura
Informații de la Termoficare
Începând cu data de 01.01.2024 societatea TERMOFICARE ORADEA S.A. transmite în sistemul RO e-Factura facturile emise agenților economici și asociațiilor de proprietari, aplicând astfel prevederile Legii nr. 296/26.10.2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung.
08 Februarie 2024, 17:53
Termoficare Oradea: fără apă caldă pentru 5 puncte termice din Oradea
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice, în cadrul proiectului "Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldura, pentru procurarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufarul I-Oradea", azi, 30 ianuarie 2024, ora 08:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum pentru consumatorii situați pe străzile Peneș Curcanu, Nufărului, Morii, Onisifor Ghibu, Aleea Zidarilor, C-tin Noica, Aleea Forajului și Bumbacului.
30 Ianuarie 2024, 09:58
Termoficare Oradea: se întrerupe furnizarea energiei termice pe mai multe străzi din Velența
Informații de la Termoficare
Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică de transport la intersecția străzilor Seleușului cu Războieni, se întrerupe furnizarea energiei termice pentru 6 puncte termice din cartierul Velența: 832, 833, 841, 842, 856, 890 și pentru modulul termic 860.
20 Decembrie 2023, 10:18
Spune-ţi părerea! Strategia de termoficare a Oradiei va fi dezbătută marţi la Primărie
Știri Bihor
Strategia de termoficare a Oradiei pentru perioada 2022 - 2030 va fi dezbătută marţi, de la ora 11.30, în sala mare a Primăriei. Cetățenii sunt aşteptaţi să îşi spună punctul de vedere pe marginea acestui document strategic pe baza căruia vor fi creionate viitoarele investiţii în sistemul de alimentare cu apă calcă şi încălzire. Află punctele tari şi cele slabe ale sistemului de termoficare din municipiu identificate prin document!
Termoficare Oradea: Locuitorii de pe două străzi din Rogerius rămân fără căldură începând de marți dimineață
Informații de la Termoficare
Pentru finalizarea unor lucrări de reparații a rețelei termice de distribuție, aferentă punctului termic 121, începând de mâine, 28 noiembrie 2023, ora 09.00, se întrerupe furnizarea încălzirii doar pentru consumatorii situați în zona străzilor Galileo Galilei și Moldovei.
27 Noiembrie 2023, 16:45
Termoficare Oradea: se întrerupe furnizarea apei calde la un punct termic din Oradea și la unul din Sânmartin
Informații de la Termoficare
Pentru finalizarea unor lucrări de reparații ale rețelei termice de distribuție, aferente punctului termic 523, începând de azi, 23 noiembrie 2023, ora 08.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, pentru consumatorii situați în zona străzilor Petre Ispirescu și Xenopol.
23 Noiembrie 2023, 12:43
Termoficare Oradea: Întreruperea furnizării apei calde de consum pentru un punct termic din Municipiul Oradea
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de reparații a rețelei termice de distribuție, aferentă punctului termic 121, începând de mâine, 23 noiembrie 2023, ora 08.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, doar pentru consumatorii situați în zona străzilor Galileo Galilei și Moldovei.
22 Noiembrie 2023, 16:15
Termoficare Oradea: se întrerupe apa caldă pentru consumatorii arondați punctului termic 117
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de reparații a rețelei termice de distribuție, aferentă punctului termic 117, începând de mâine, 21 noiembrie 2023, ora 08.00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum, doar pentru consumatorii situați în zona străzilor Traian Lalescu, C-tin Flamarion și Transilvaniei.
20 Noiembrie 2023, 14:31
Termoficare Oradea: se întrerupe furnizarea apei calde și căldurii pe străzile Clujului și Averescu
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a’’, începând de mâine, 17 noiembrie 2023, ora 8:00, se întrerupe furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, pentru consumatorii alimentați din punctul termic 818. 
16 Noiembrie 2023, 16:35
Termoficare Oradea: fără apă caldă și căldură pe câteva străzi din oraș
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a’’, începând de mâine, 15 noiembrie 2023, ora 8:00, se întrerupe furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, pentru consumatorii alimentați din punctul termic 822. 
14 Noiembrie 2023, 17:05
Termoficare Oradea: Se întrerupe apa caldă și căldura pe Bulevardul Decebal și alte câteva străzi din oraș
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de azi, 08 noiembrie 2023, ora 18:00, se întrerupe furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, pentru consumatorii alimentați din punctul termic 521. 
08 Noiembrie 2023, 11:23
Termoficare Oradea: fără apă caldă și căldură pentru consumatorii arondați la module termice din Municipiul Oradea
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de azi, 06 noiembrie 2023, ora 18:00, se întrerupe furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii pentru consumatorii alimentați din modulele termice din strada Avram Iancu nr. 11 și Colegiul Economic „Partenie Cosma”.
06 Noiembrie 2023, 15:00
Termoficare Oradea: se întrerupe furnizarea energiei termice pentru un punct termic din municipiu
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de mâine, 04 noiembrie 2023, ora 08:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, pentru toți consumatorii alimentați din punctul termic 422. 
03 Noiembrie 2023, 18:24
Termoficare Oradea: furnizarea încălzirii din punctul termic 121, întreruptă parțial
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de reparații a rețelei termice de distribuție, aferentă punctului termic 121, începând de azi, 02 noiembrie 2023, ora 10.00, se întrerupe furnizarea încălzirii, doar pentru consumatorii situați în zona străzilor Galileo Galilei și Moldovei.
02 Noiembrie 2023, 13:03
Termoficare: se întrerupe furnizarea agentului termic pentru Lotus Center Nufărul și Grand Hill Residence din Oradea
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de azi, 30 octombrie 2023, ora 08:00, se întrerupe furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii pentru consumatorii Lotus Center Nufărul și Grand Hill Residence.
30 Octombrie 2023, 10:47
Termoficare Oradea: Se întrerupe furnizarea energiei termice pe mai multe străzi din oraș
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a’’, începând de mâine, 25 octombrie 2023, ora 08:00, se întrerupe furnizarea energiei termice pentru consumatorii alimentați din punctele termice: 215, 209 și 314.
24 Octombrie 2023, 17:11
Termoficare Oradea: Două puncte termice din zona Decebal-Sovata nu furnizează apă caldă și căldură
Informații de la Termoficare
În cursul serii de vineri, 20.10.2023, s-a oprit furnizarea apei calde și a căldurii la punctele termice 610 și 123, pentru a asigura protecția personalului care lucrează la refacerea canalului colector de pe strada Sovata. Sunt afectați consumatorii din zona străzilor: Decebal, Sf. Apostol Andrei, Doina, Menumorut, Sovata și Dobreștilor.
21 Octombrie 2023, 17:09
Informații actualizate de la Termoficare Oradea privind stadiul furnizării agentului termic pentru încălzire
Informații de la Termoficare
Până astăzi, 19 octombrie 2023, ora 17.30 furnizarea energiei termice pentru încălzire a fost reluată în Municipiul Oradea și localitatea Sânmartin cu excepția următoarelor puncte termice:
19 Octombrie 2023, 18:15
Termoficare Oradea, detalii privind stadiul furnizării agentului termic pentru încălzire
Informații de la Termoficare
Până astăzi, 18 octombrie 2023, ora 19.30, furnizarea energiei termice pentru încălzire a fost reluată în Municipiul Oradea și localitatea Sânmartin cu excepția următoarelor puncte termice:
18 Octombrie 2023, 23:03
Termoficare Oradea: de marți se dă drumul la căldură. Cine va avea prioritate
Informații de la Termoficare
Ca urmare a prognozei meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile și a numeroaselor solicitări venite din partea asociațiilor de proprietari, Termoficare Oradea SA va începe treptat furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice și modulele termice aflate în administrarea sa, începând de marți, 17 octombrie 2023.
16 Octombrie 2023, 13:21
Mai multe străzi din Oradea rămân fără apă caldă. Vezi lista lor!
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, se întrerupe furnizarea apei calde astfel:
16 Octombrie 2023, 13:13
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din Rogerius rămân fără apă caldă până miercuri seară
Informații de la Termoficare
Din cauza unor lucrări de reparații neprevăzute la rețeaua termică de transport, rămâne întreruptă furnizarea apei calde de consum pentru 5 puncte termice: 105, 110, 111, 112, 116 și pentru modulul termic131.
13 Octombrie 2023, 20:06
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din Rogerius, fără apă caldă până vineri noaptea
Informații de la Termoficare
Până la ora 15.30 s-a realizat repornirea consumatorilor arondați punctelor termice:113, 114, 115, 117, 118, 121, 128 și 121. Din cauza complexității lucrărilor de reparații la rețeaua termică de transport, rămâne întreruptă furnizarea apei calde de consum pentru 5 puncte termice: 105, 110, 111, 112, 116 și pentru modulul termic 131.
12 Octombrie 2023, 17:31
Avarie de termoficare în Oradea. 14 puncte termice rămân fără apă caldă, vezi străzile afectate!
Informații de la Termoficare
Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică de transport la intersecția străzilor Cosminului cu Traian Lalescu, se întrerupe furnizarea apei calde pentru 14 puncte termice 105, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 120, 121, 128, 221 și pentru modulul termic 131.
11 Octombrie 2023, 22:10
Fără apă caldă pe mai multe străzi din Oradea, începând de marți. Vezi lista străzilor afectate!
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea,  pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, se întrerupe furnizarea apei calde în mai multe zone din Municipiul Oradea, astfel:
09 Octombrie 2023, 21:10
Termoficare Oradea: Străzile arondate punctului termic 832 rămân fără apă caldă până joi seară
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de  modernizare a rețelelor termice primare, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de azi, 04 octombrie 2023, ora 08:30, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din punctul termic 832.
04 Octombrie 2023, 08:50
 1  3 4 5  
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6818 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON