URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 IULIE 2020
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Episcopia Romano-Catolică s-a apucat să amenajeze parcul din jurul fostului Muzeu. Pentru asta a avut nevoie de două condiţii: să vină un specialist peisagist, şi au adus unul tocmai din Franţa, şi să nu vină ecologiştii, mai ales cei din Oradea. Cine a urmărit amenajarea a constatat că mulţi arbori au fost tunşi sever, alţii au fost efectiv proptiţi cu bare metalice, dar concomitent s-au făcut plantări, nu neapărat importante cantitativ, dar ghidate după un schepsis.
Zic şi eu
Adrian Cris
Place sau nu, e o realitate: de la apariţia sa în viaţa publică a Bihorului, Ilie Bolojan domină administraţia (mai ales) şi (ulterior) politica locală. Mai mult, a devenit un model şi la nivel naţional (din păcate nu prea copiat), prin rezultate precis măsurabile (unii zic că-i floare la ureche să faci orice cu fonduri europene, dar dacă-i aşa, alţii de ce nu-s în stare să le acceseze?). 
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Mi-au plăcut mereu restaurantele mici, de tip italian sau franţuzesc, cu măsuţe micuţe, majoritatea de două persoane, decorate minimalist, apropiate una de alta, aproape înghesuite. Contrastează puternic cu ditamai mesele de ping-pong din restaurantele româneşti pe care ai loc să-ţi pui 7 feluri de mâncare simultan şi mai poţi sta şi confortabil cu coatele lăbărţate. Ne place să avem spaţiu mult pentru noi înşine fiindcă, atunci când suntem la masă, ne simţim regi şi trebuie să ne comportăm în consecinţă.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
La fel ca alte domenii, justiţia a fost afectată din plin de pandemia de Covid-19. Pe parcursul stării de urgenţă, respectiv între datele de 16 martie şi 14 mai, toate termenele procedurale au fost, într-o formă sau alta, suspendate şi au avut loc doar procesele considerate urgente.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Alcoolismul este o problemă socială comună în general tuturor ţărilor şi care este generatoare de drame familiale şi costuri economice semnificative. Alcoolicul este un individ care are probleme în societate şi la locul de muncă din cauza consumului repetat de alcool. Negarea consumului de alcool este o caracteristică a acestora, doar anturajul putând confirma acest lucru.

Informații de la Termoficare

O parte a orădenilor din cartierul Ioşia rămân fără căldură şi apă caldă. Vezi străzile afectate!
Informații de la Termoficare
Societatea Termoficare Oradea a anunţat, miercuri seara, că întrerupe furnizarea căldurii şi apei calde de la cinci puncte termice situate în zona Ioşia pentru finalizarea lucrărilor de reîntregire a reţelei de transport a energiei termice în zona intersecţiei străzilor Oneştilor şi Barcăului. 
13 Decembrie 2017, 19:55
Orădenii din Ioşia, fără apă şi căldură începând din această seară!
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea a anunţat miercuri seară, printr-un comunicat, că, din începând cu aceeaşi seară, de la ora 23, apa caldă şi căldura se va întrerupe pentru orădenii care locuiesc pe mai multe străzi din cartierul Ioşia.
06 Decembrie 2017, 20:21
Termoficare Oradea: 11 puncte termice din oraş rămân fără apă caldă și căldură, începând de joi seară
Informații de la Termoficare
Compania Termoficare a anunţat, joi seară, printr-un comunicat, că, începând cu aceaşi zi, de la ora 22, şi până duminică după amiază, la ora 16, orădenii arondaţi la 11 puncte termice vor rămâne fără apă caldă şi căldură.
26 Octombrie 2017, 18:27
Reîntregirea reţelelor a fost finalizată. Termoficare furnizează apă caldă şi încălzire în parametri în Oradea şi Sînmartin
Știri Bihor
Reîntregirea reţelelor de termoficare în urma celei de a doua etape de reabilitare a magistralelor a fost finalizată. Asocierea firmelor condusă de Energomontaj are la dispoziţie o lună pentru readucerea carosabilului la starea iniţială, în urma săpăturilor. Potrivit viceprimarului Mircea Mălan, societatea furnizează apă caldă şi încălzire în parametri în Oradea şi Sînmartin, cu excepţia unor avarii care afectează un număr redus de consumatori.
24 Octombrie 2017, 14:10
Termoficare Oradea: Începând de joi dimineaţă, încă 9 puncte termice rămân fără apă şi căldură
Informații de la Termoficare
Încă 9  puncte termice din Oradea vor rămâne, începând de joi dimineaţă, de la ora 8.30, fără apă caldă şi încălzire, pentru o nouă etapă de întregire a magistralei 2, în  cadrul proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare.
18 Octombrie 2017, 18:39
Încă şapte puncte termice fără apă caldă şi căldură. Vezi zonele afectate!
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea a anunţat, marţi seară, că timp de trei zile, între 18 şi 20 octombrie, se va întrerupe furnizarea apei calde şi căldurii de la şapte puncte termice din Oradea pentru întregirea circuitului Magistralei nr. 1 din zona Parcului Traian. Pe de altă parte, s-au finalizat lucrările necesare pentru reînceperea furnizării apei calde şi încălzirii pentru locuitorii din Sînmartin, Nufărul şi Velenţa.
17 Octombrie 2017, 19:30
Două zile fără căldură şi apă caldă pe câteva străzi din Decebal şi Ioşia
Informații de la Termoficare
Societatea Termoficare Oradea a anunţat, luni după amiaza, că va întrerupe furnizarea încălzirii şi apei calde pentru 9 puncte termice, oprirea fiind necesară pentru întregirea parţială a circuitului Magistralei nr. 2 pe traseul str. Shakespeare – str. Decebal – Parcul Bălcescu – str. Sucevei.
16 Octombrie 2017, 17:14
Încă 4 puncte termice din Oradea rămân fără apă şi căldură începând de sâmbătă!
Informații de la Termoficare
Încă patru puncte termice din Oradea vor rămâne fără apă caldă şi căldură, începând de sâmbătă dimineaţă şi până miercuri seară. Oprirea este necesară pentru întregirea circuitului magistralelei numarul 4, a anunţat Termoficare. Află dacă te afectează!
13 Octombrie 2017, 21:16
Termoficare Oradea, stadiul furnizării încălzirii: Află când vei avea căldură!
Informații de la Termoficare
Având în vedere temperaturile înregistrate în ultimele nopţi şi previziunile meteorologice pentru următoarele zile, Termoficare Oradea S.A. a început furnizarea energiei termice pentru încălzire în Municipiul Oradea, începând de luni, 9 octombrie 2017. Multe dintre punctele termice din Oradea nu au căldură încă, din cauza lucrărilor din oraș. Află când vei avea căldură!
09 Octombrie 2017, 23:58
Societatea Termoficare Oradea porneşte căldura în oraş, mai puţin în zonele în care se fac lucrări la reţele
Știri Oradea
Reprezentanţii Termoficare Oradea au anunţat, duminică seara, că societatea va începe, treptat, furnizarea agentului termic pentru încălzire la "majoritatea punctelor termice aflate în administrarea sa". În schimb, zonele în care încă se fac lucrări şi care nu au încă nici apă caldă furnizarea nu va fi posibilă până la finalizarea acestora.
08 Octombrie 2017, 18:55
Noi șantiere pentru Termoficare: Oradea şi Sînmartin rămân fără apă caldă mai bine de o săptămână
Informații de la Termoficare
Societatea Termoficare a anunţat că, exceptând câteva puncte termice, aproape toţi consumatorii din Oradea şi Sînmartin vor rămâne, începând de duminică seară, fără apă caldă. Reluarea se va face în două etape: pentru unii din 5 octombrie, iar pentru alţii din 9 octombrie.
29 Septembrie 2017, 07:38
Verificaţi-vă caloriferele! Termoficare Oradea începe probele pentru pregătirea sezonului de încălzire
Informații de la Termoficare
Orădeni, pregătiţi-vă instalaţiile şi caloriferele! Începând de joi, 21 septembrie, Termoficare Oradea va începe realizarea probelor de etanşeitate a reţelelor termice de distribuţie a energiei termice, în vederea pregătirii reţelei de termoficare pentru sezonul  de încălzire 2017-2018.
18 Septembrie 2017, 19:15
Locuitorii de pe zeci de străzi din Oradea rămân începând de luni fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Locuitorii de pe zeci de străzi din mai multe zone ale Oradiei vor rămâne, începând de luni, fără apă caldă, pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare rețelei de transport a energiei termice.
15 Septembrie 2017, 16:03
Locuitorii de pe zeci de străzi din Oradea, Sînmartin și Băile Felix rămân fără apă caldă aproape o săptămână
Informații de la Termoficare
Locuitorii de pe zeci de străzi din Oradea, Sînmartin și Băile Felix vor rămâne, în perioada 28 august - 1 septembrie fără apă caldă, ca urmare a lucrărilor de la sistemul de termoficare a Oradiei. 
25 August 2017, 17:47
Termoficare Oradea: Patru puncte termice rămân fără apă caldă de luni până miercuri
Informații de la Termoficare
Consumatorii arondați la 4 puncte termice din Oradea vor rămâne, începând de luni și până miercuri, fără apă caldă, ca urmare a lucrărilor la rețeaua de termoficare a orașului. 
19 August 2017, 09:26
Locuitorii de pe mai multe străzi din Oradea rămân până vineri fără apă caldă. Vezi dacă ești afectat!
Informații de la Termoficare
Locuitorii de pe mai multe străzi din Oradea vor rămâne, începând de joi dimineață, până vineri seară, fără apă caldă, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare.
16 August 2017, 17:42
O zi fără apă caldă în Cantemir şi Nufărul
Informații de la Termoficare
Compania Termoficare Oradea a anunţat că este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde de la şapte puncte termice din oraş, din pricina lucrărilor de  înlocuire şi modernizare a reţelelor. Nu vor avea apă caldă de vineri dimineaţă până sâmbătă orădenii care stau pe strada Cantemir şi arterele adiacente, respectiv cei de pe mai multe străzi din cartierul Nufărul.
10 August 2017, 19:13
Locuitorii de pe patru străzi din Oradea rămân fără apă caldă până vineri!
Știri Bihor
Orădenii arondați la punctul termic 910 rămân, începând de marți și până vineri seară, fără apă caldă. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile Fagurelui, Octavian Goga, Vlădeasa şi Calea Aradului.
31 Iulie 2017, 20:14
Libelula mecanică. Punctul Termic 100 a fost acoperit cu graffiti de studenţii la Arte (FOTO / VIDEO)
Știri Bihor
Termoficare vrea să îşi schimbe imaginea punctelor termice. PT 100 din strada Aluminei 41 a fost acoperit cu graffiti de Ana Munteanu şi Robert Tal, studenţi în anul I la secţia Grafică a Facultăţii de Arte Oradea. Rodul unei munci de o săptămână, lucrarea "Dragonfy", adică "Libelula", reprezintă un animal fantastic viu colorat întins pe 40 de metri păraţi. În următoarea perioadă vor fi acoperite cu desene alte două puncte termice din Rogerius şi Nufărul.
Termoficare Oradea: Două zile fără apă caldă, în Calea Aradului
Informații de la Termoficare
Din pricina lucrărilor pentru înlocuirea conductelor de agent termic de pe strada Oneştilor, Termoficare Oradea este nevoită să întrerupă furnizarea apei calde de la trei puncte termice. Astfel, pe 24 şi 25 iulie, vor rămâne fără apă caldă consumatorii din zona Piaţa Devei (şi străzile adiacente), cei din zona intersecţiei Calea Aradului cu str. Oneştilor, cei situaţi în perimetrul format de străzile  Calea Aradului – Padişului – Octavian Goga şi cei cu puncte termice proprii de pe străzile Buzăului, Aviatorilor şi Haţegului.
21 Iulie 2017, 16:21
Termoficare Oradea: Locuitorii din Nufărul vor avea apă caldă sâmbătă
Informații de la Termoficare
Din cauza complexităţii şi volumului lucrărilor de înlocuire şi modernizare a reţelei de transport a energiei termice, orădenii din cartierul Nufărul vor avea apă caldă la robinete sâmbătă seară, nu vineri, cum prognozase iniţial Termoficare Oradea. 
20 Iulie 2017, 22:21
Săpături pe strada Noica. Parte din cartierul Nufărul I va rămâne săptămâna viitoare fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Orădenii care locuiesc pe 13 străzi din cartierul Nufărul I vor rămâne în perioada 17-21 iulie fără apă caldă din cauza lucrărilor de înlocuire a magistralei de termoficare din strada Constantin Noica. Întreruperea alimentării cu agent termic a punctelor termice 871, 872, 875, 868 şi 869 va afecta inclusiv cartierul Prima, Universitatea Emanuel şi complexul Lotus Center. Reluarea serviciilor se va face treptat până în seara zilei de vineri.
14 Iulie 2017, 18:31
Locuitorii de pe 30 de străzi din Oradea rămân până vineri fără apă caldă. Vezi dacă ești printre ei!
Știri Bihor
Compania Termoficare a anunțat că, pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a energiei termice în Oradea, locuitorii arondați la 15 puncte termice din oraș rămân, începând de duminică și până vinerea viitoare, fără apă caldă. Vor fi vizate 30 de străzi, vezi dacă te afectează!
08 Iulie 2017, 11:29
Termoficare Oradea: Trei puncte termice vor primi apă caldă mai târziu decât era estimat
Știri Bihor
Termoficare Oradea anunţă că reluarea furnizării apei calde de consum pentru utilizatorii alimentaţi din punctele termice  845, 863 şi 878 se decalează pentru seara zilei de 5 iulie, deoarece pentru remedierea avariilor apărute la reţelele termice aparţinând Transgex este necesară înlocuirea a aproximativ 100 metri liniari de conducte.
03 Iulie 2017, 18:21
Avarie la Transgex: Şapte străzi din Nufărul, fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea a transmis, duminică, o veste proastă pentru mulţi orădeni: din cauza unei avarii la reţeaua termică a Transgex, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentaţi de la şapte puncte termice din cartierul Nufărul. Vor rămâne până luni seară fără apă caldă orădenii de pe străzile Constantin Noica, Ialomiţei, Bumbacului, Nufărului, Peneş Curcanul, Nucetului şi Zidarilor.
02 Iulie 2017, 12:40
Se înlocuiesc conductele! Centrul oraşului şi zona Cantemir rămân o săptămână fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Termoficare va opri începând de luni dimineaţă până în cursul zilei de vineri alimentarea cu agent termic a 22 de puncte termice din centrul oraşului şi zona Cantemir. Măsura va fi luată pentru înlocuirea unor tronsoane de conducte de la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Mihai Viteazul.
30 Iunie 2017, 12:24
Încep lucrările! Orădenii deserviţi de 12 puncte termice din zona Ioşia - Decebal rămân 5 zile fără apă caldă
Știri Bihor
Consumatorii deserviţi de Termoficare prin 12 puncte termice din zona Ioşia - Decebal vor rămâne timp de cinci zile fără apă caldă începând de luni dimineaţă. Orădenii mai norocoşi, alimentaţi de patru puncte termice, ar putea fi realimentaţi începând de joi seară, dar majoritatea consumatorilor afectaţi de lucrări vor primi apă caldă abia în seara zilei de vineri.
17 Iunie 2017, 09:50
Reprezentanţii Termoficare promit că începând de marţi toţi consumatorii din Oradea şi Sînmartin vor avea apă caldă
Știri Bihor
Lucrările de reparaţii demarate de Termoficare, joia trecută, pe reţelele magistrale au fost finalizate duminică. Angajaţii societăţii au început ieri umplerea conductelor cu agent termic, iar conducerea societăţii promite că începând de marţi toţi consumatorii din Oradea şi Sînmartin vor avea apă caldă.
12 Iunie 2017, 10:57
Atenţie, vin zile grele! De joi dimineaţa, utilizatorii din Oradea şi Sînmartin rămân fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Conducerea societăţii Termoficare anunţă că, începând de joi, 8 iunie a.c., de la ora 08.00, se întrerupe furnizarea agentului termic primar către toate punctele termice din Oradea și Sînmartin, respectiv a apei calde de consum către consumatori, excepţie făcând doar acele puncte unde apa se încălzeşte cu agent termic geotermal. Reluarea furnizării va începe doar de luni, 12 iunie.
06 Iunie 2017, 22:26
Societatea Termoficare invită curioşii la Ziua Porţilor deschise – CET Oradea 2017
Informații de la Termoficare
Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la "Ziua Porţilor Deschise - CET Oradea 2017", eveniment organizat de Societatea Termoficare Oradea. Am rezervat o zi specială în care participanţii la eveniment vor afla mai multe informaţii despre trecutul şi perspectivele producătorului şi furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea, şi despre preocupările declarate public de a oferi soluţii eficiente pentru oameni şi pentru mediul înconjurător.
24 Mai 2017, 16:10
  1  3   
Delgaz Grid
 • Sistare alimentare gaze naturale in localitatea Marghita, judetul Bihor

  Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Marghita, in data de 2 iulie incepand cu ora 10:00, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale.

  Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 2 iulie, incepand cu ora 15:00, in functie de prezenta la domiciliu a  consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

   

   

   

   

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 4.3114 RON
 • 1 EUR = 4.8372 RON
 • 1 HUF = 0.0137 RON