URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
25 Aprilie 2024, 12:44

Instructor de yoga, acuzat că a exploatat sexual 8 femei, sub pretextul „evoluției spirituale”. Așa a făcut 1,4 milioane de euro...

Instructor de yoga, acuzat că a exploatat sexual 8 femei, sub pretextul „evoluției spirituale”. Așa a făcut 1,4 milioane de euro... (Sursa foto: Alchimia-vietii.ro / via Spotmedia.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un instructor de yoga din Bucureşti este acuzat că a recrutat opt femei pe care le-a exploatat sexual şi de la care a obţinut 1,4 milioane de euro.

Potrivit site-ului Stirileprotv.ro instructorul de yoga se numește Eugen Mirts și este fost discipol al controversatului Gregorian Bivolaru, lider al sectei Mişcării de Integrare Spirituală spre Absolut (MISA).

Mirts este anchetat, alături de alte patru persoane, într-un dosar ce privește infracțiuni precum constitutirea unui grup infracţional organizat pentru trafic de persoane şi viol, în cadrul căruia joi au fost făcute 13 percheziții domiciliare, în Capitală.

"La data de 25.04.2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, împreună cu procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, pun în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Bucureşti, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol", a transmis Poliţia Capitalei, potrivit Hotnews.ro.

Faptele în care este implicat discipolul lui Bivolaru ar fi avut loc în perioada 2012 şi aprilie 2024.

Instructorul de yoga, care ar fi fost liderul grupării, ar fi profitat de vulnerabilitatea acestora şi, sub pretextul unei evoluţii spirituale, le-a exploatat sexual, obligându-le să producă şi să difuzeze materiale pornografice pe diferite platforme specializate în folosul material al său şi al celorlalți suspecți din dosar.

Victimele erau adăpostite în apartamentele deţinute de suspecţi şi li se asigura logistica necesară pentru activităţile de videochat.

Membrii grupului infracţional deschideau conturi bancare pentru colectarea banilor obţinuţi şi controlau strict prestaţiile victimelor pe videochat.

Investigaţiile au mai dezvăluit că în vara anului 2019, liderul grupului a întreţinut un raport sexual cu una dintre victime, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

Problele strânse până acum arată că suspecţii au obţinut circa 1,4 milioane de euro din activităţile infracţionale.

Audierile vor avea loc la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Videochat ul, unul dintre pilonii economiei românești
De aceea s-au mutat și frații Tate în România și si-au făcut imperiu din videochat
Postat 25 Aprilie 2024, 19:52 de CivisUlpianum
Corectie
"astfel de lucruri"
Postat 25 Aprilie 2024, 19:24 de TheSolarConnection
Daca fara misticisme (religii, astrologie, vrajitorie, samanism, yoga, feng shui, etc
Se intampla astfel de lucru. Bivolaru stie de ce... E destul de usor de prostit, cu misticisme, o anumita categorie de oameni.
Postat 25 Aprilie 2024, 19:22 de TheSolarConnection
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON