Fracţia bio are o valoare deosebită în procesul de selectare a deşeurilor, pentru că ea are o importantă componentă ecologică. Printr-un proces de descompunere care se întinde pe mai multe luni, materialul vegetal se transformă în îngrăşământ sau pământ de flori.
`
1 2 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
De zece ani, zona centrală a Oradei este chinuită de șantiere și nici nu se întrevede finalizarea lor. La început a fost șantierul digului de pe malul stâng, de lângă Primărie. A ieșit o lucrare bună, dar, ca orice dig, cam austeră. E drept că nu poți planta vegetație în zona de protecție, pe ditamai digul, dar poate că mai multe jardiniere ar trebui amplasate, mai ales că lumea a descoperit cu plăcere noua promenadă...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Cu un an înaintea lui 2024, când toți politicienii vor alerga după ștampile la europarlamentare, locale, legislative și prezidențiale, unii au și intrat în campanie. Au, n-au „subiecte”, pesediștii bihoreni „pac, la Războiul”! Convoacă întâlniri cu jurnaliștii, scriu și trimit comunicate, își somează la foc automat inamicii din PNL. Cu excepția stridenței, nimic spectaculos.
Newsletter
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?
De stiut
Colțul juridic
Codul de procedură penală din 2014 prevede o procedură larg aplicabilă în practică prin care se soluționeză dosarele penale ce au ca obiect infracțiuni minore comise, de regulă, de către persoane fără antecedente penale, situații în care cheltuiala statului cu judecarea „găinăriei” ar fi disproporționată față de efectul produs în societate.
Bihoreanul la medic
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
AVE Bihor
Nu o dată angajaţii AVE Bihor din staţiile de sortare s-au confruntat cu situaţia în care deşeuri periculoase au ajuns pe liniile de sortare. Ceea ce reprezintă un pericol pentru sănătatea angajaţilor noştri, dar şi o piedică serioasă în calea sortării corecte a deşeurilor reciclabile. Facem un apel pe această cale ca cetăţenii care au abonament de salubritate să nu arunce nici măcar în recipientul rezidual acele deşeuri care conţin substanţe toxice, inflamabile sau explozive.
25 Mai 2023, 12:41
Pentru un copil care nu cunoaște din interior munca dintr-o stație de sortare, efortul de colectare separată a deșeurilor pare unul inutil. De ce să punem sticla în pubela verde sau hârtia și cartonul în sacul galben? Pe cine afectează dacă între flacoanele de suc strecor și puțin deșeu menajer? La aceste întrebări pot găsi răspunsul elevii care fac o vizită într-o hală de sortare și văd cât de dificilă și importantă în același timp este munca la banda de separare.
Elevii unei şcoli din Săcueni au vizitat, vineri, staţia de sortare şi transfer AVE Bihor din Marghita. Ei au participat la acţiune în cadrul "Săptămânii verzi", o iniţiativă educativă ce se desfăşoară în multe şcoli şi are ca scop conştientizarea elevilor asupra importanţei protejării mediului înconjurător şi selectării deşeurilor.
Ziua Pământului este o sărbătoare anuală, celebrată la nivel mondial pe 22 aprilie, pentru a promova protejarea mediului înconjurător și conștientizarea problemelor de mediu cu care se confruntă planeta noastră. Vineri, în Salonta, copiii de la mai multe grădinițe și școli au celebrat „Ziua Pământului” în aer liber, în parcul mare, unde s-au organizat expoziții și alte activități ce țin de protecția mediului.
Dragi clienți Ave Bihor, cu ocazia Sărbătorilor de Paște vă dorim să aveți parte de momente pline de bucurie și liniște alături de cei dragi! Noi nu vom întrerupe programul obișnuit de ridicări, pentru că știm că în această perioadă gospodăriile produc în mod tradițional mai mult deșeu, iar activitatea noastră este mai importantă ca oricând. Vă invităm, însă, să fiți și cumpătați în felul în care veți organiza mesele din aceste zile libere, pentru a preîntâmpina risipa alimentară.
14 Aprilie 2023, 19:10
Săptămâna care a trecut a fost una plină de activităţi cu copii la sediile ECO şi AVE Bihor. În timp ce ECO Bihor gestionează toate deşeurile generate la nivel judeţean în cadrul depozitului ecologic amenajat pe strada Matei Corvin, AVE Bihor este compania de salubritate se ocupă cu colectarea de la populaţie, companii şi instituţii publice a deşeurilor generate în patru zone ale judeţului. Astfel că elevii care ne-au vizitat zilele acestea au putut vedea îndeaproape cum funcţionează acest sistem de colectare separată şi cât este el de important pentru protejarea mediului înconjurător.
AVE Bihor îşi ia în serios misiunea de educator al tinerelor generaţii. În acest sens, am demarat ample acţiuni în unităţile de învăţământ din Bihor, pentru a le explica celor mici importanţa colectării separate a deşeurilor şi impactul pozitiv al acestui demers asupra mediului. Săptămâna trecută am ajuns şi la grădiniţa cu program prelungit "Toldi" din Salonta, care a organizat "Săptămâna Verde", dedicată educaţiei şi conştientizării cu privire la importanţa protecţiei mediului înconjurător şi a naturii.
Vremea superbă din ultimele zile i-a făcut pe mulţi dintre bihoreni să iasă în grădină pentru a începe lucrările de primăvară. Şi cei care stau la bloc au opţiunea de a-şi colora interioarele cu aranjamente florale dintre cele mai fanteziste. Ce poate înfrumuseţa mai mult interiorul şi exteriorul casei decât nişte muşcate într-o jardinieră amplasată pe balcon sau pe pervazul geamului? Pentru toate lucrările dvs., mari sau mici, vă recomandăm să folosiţi pământul de flori de la ECO Bihor...
AVE Bihor s-a implicat în campania "Plantăm Speranţă", un proiect naţional de plantare de arbori şi arbuşti în diverse zone din România. Am fost prezenţi, sâmbătă, alături de alte mii de voluntari în localitatea Leş din judeţul Bihor, ca să plantăm o pădure de la zero. Scopul nostru principal este colectarea deşeurilor, dar suntem decişi să contribuim activ la refacerea pădurilor şi la combaterea defrişărilor. Dorim să promovăm un stil de viaţă sănătos, în respect faţă de natură.
După locuitorii oraşului Salonta, a venit rândul celor din Valea lui Mihai şi Săcueni să beneficieze de rezultatul muncii lor: un pământ de flori de cea mai bună calitate, obţinut prin compostarea deşeurilor biodegradabile colectate de la clienţii noştri din aceste localităţi.
13 Martie 2023, 10:27
AVE Bihor este operatorul de salubritate care colectează deşeurile din patru zone ale judeţului Bihor. Pe lângă această activitate, însă, facem mereu diferite acţiuni de conştientizare şi educare continuă a noilor generaţii, în colaborare cu şcolile şi grădiniţele care se află în zonele noastre de operare.
Ştim că efortul de a colecta separat deşeurile nu este mic şi îi apreciem pe toţi clienţii care sunt riguroşi în respectarea celor patru sau cinci fracţii. Doar că noua normalitate este impusă prin tratate şi reglementări UE, plus că România trebuie să ajungă şi ea, la un moment dat, la standarde de civilizaţie demne de secolul 21. Şi, pentru că vrem să vă ajutăm să cheltuiţi cât mai puţin pe acest serviciu, vă oferim câteva sfaturi care ar putea aduce beneficii importante bugetului familiei dvs.
27 Februarie 2023, 09:30
Clienţii AVE Bihor din Salonta au început să îşi ridice pământul de flori oferit gratuit de AVE Bihor. Cei mai mulţi dintre ei o fac prin intermediul asociaţiilor de proprietari, însă aceştia pot primi pământul şi la Primărie sau la Staţia de sortare din Salonta. În felul acesta, AVE Bihor vrea să răsplătească efortul salontanilor de a colecta separat fracţia bio.
20 Februarie 2023, 08:30
AVE Bihor este în slujba a peste 200.000 de clienţi în cele patru zone din judeţul Bihor. Sunt peste 67.000 de gospodării pe care le vizităm de mai multe ori pe săptămână, pentru a le asigura un serviciu care ne aduce, în sfârşit, aproape de lumea civilizată. Fiecare client este important, iar scopul nostru este ca, la finalul lunii, colaborarea să fie una armonioasă.
Deoarece am tot vorbit despre deşeurile biodegradabile şi importanţa colectării separate a acestora, dorim să încurajăm cetăţenii din oraşul Salonta şi venim spre ei cu un "impuls" prin care dorim să creştem procentul de colectare separată a deşeurilor biodegradabile.
Anul 2022 a fost pentru AVE Bihor unul de conştientizare şi educare a noilor generaţii. Am investit multă muncă şi energie pentru a ajunge în cât mai multe şcoli din cele 62 de UAT-uri pe care le deservim. Azi, culegem roadele acestei munci.
Deşi este ştiut faptul că în pubela verde se colectează fracţia de ambalaje din sticlă, este important să respectaţi şi tipurile de deşeuri care pot ajunge în această pubelă. Categoriile mari sunt sticle de bere, sticle de lapte, sticle de băuturi carbogazoase, borcane fără capac sau sticle de ulei. Există deşeuri din sticlă care însă nu pot fi aruncate aici şi pe acestea le vom detalia în acest articol.
23 Ianuarie 2023, 11:26
Am început activitatea de colectare separată a deşeurilor în patru zone din Bihor la finalul anului 2019. Am trecut peste o perioadă complicată, cu o pandemie care a dat lumea peste cap şi un conflict la graniţe care încă macină viaţa a milioane de oameni. Dar am pornit la drum cu o idee îndrăzneaţă şi am ajuns la aproape 200.000 de clienţi deserviţi. Şi ne propunem să nu ne oprim aici. Iată câteva direcţii de dezvoltare în anul care tocmai a început!
16 Ianuarie 2023, 09:20
Sărbătorile de iarnă nu sunt la fel fără un brad natural în casă. Copiii îl înconjoară cu dragoste pentru că sub el vor găsi cadourile în noaptea magică, însă şi adulţii simt că atmosfera din casă se schimbă odată cu apariţia acestui simbol al Crăciunului. Acum, când această perioadă se apropie de final, bradul nu trebuie aruncat la întâmplare, pentru că din el se poate face un compost de cea mai bună calitate.
A fost un an intens pentru firma de salubritate AVE Bihor, care a reuşit la finalul lui 2022 să atingă o nouă bornă importantă: 67.456 de gospodării deservite de angajaţii noştri în cele patru zone ale judeţului în care asigurăm acest serviciu. Dacă înmulţim acest număr cu 2,9 (media locuitorilor într-o gospodărie), rezultă că în acest moment aproape 200.000 de bihoreni sunt partenerii noştri în acest demers de a reduce cantitatea de deşeuri reziduale şi a creşte cifrele de colectare separată.
27 Decembrie 2022, 09:00
Salubritatea este un serviciu indispensabil într-o societate modernă, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Gospodăriile produc în mod natural mai multe deşeuri în această perioadă, iar motivele sunt evidente: ambalaje în număr foarte mare, flacoane de plastic, deşeuri bio, toate se adună în cantităţi mari în aceste zile.
19 Decembrie 2022, 09:21
Colectarea separată a deşeurilor a devenit obligatorie de câţiva ani, însă şi acum sunt persoane care ne întreabă cum să o facă în mod corect. Şi de ce. Noi le răspundem că această sarcină a fiecărei gospodării vine din nevoia de a reutiliza plasticul, metalul, cartonul sau sticla de care ne debarasăm. Şi de a limita cantitatea de deşeu ajunsă în cele mai nepotrivite locuri: în râuri, pe marginea drumurilor, în zone turistice sau chiar lângă casa în care locuim. Iar până la urmă, dacă separăm corect, avem şi un beneficiu direct: vom plăti mai puţin pentru acest serviciu.
12 Decembrie 2022, 10:08
Explozia preţurilor la energie din ultimii ani impune găsirea unor soluţii rapide de reducere a costurilor. Plafonarea preţurilor, prin legile impuse de guvernanţi, este o măsură temporară, cu costuri uriaşe pentru noi toţi, care nu rezolvă însă decât efectele problemei, nu şi cauza lor. AVE Bihor propune o soluţie la îndemână, prin care producţia de curent s-ar putea face la preţuri mai mici, folosind fracţia biodegradabilă pe care oricum clienţii noştri sunt obligaţi să o colecteze separat.
Odată cu căderile de zăpadă din zonele înalte ale Bihorului, colectarea deşeurilor a devenit o problemă pentru operatorii de salubritate. AVE Bihor a venit cu o soluţie ingenioasă pentru a ajunge în toate gospodăriile din zone precum Boga, Padiş sau Vârtop, în ideea de a oferi un serviciu vital pentru păstrarea unui mediu curat. A achiziţionat ATV-uri care pot ajunge şi în cele mai greu accesibile locuri şi a început colectarea experimentală a deşeurilor din aceste zone...
Pubelele noastre pentru fracţia rezidual au 40 de litri. Ceea ce, la prima vedere, ar putea părea insuficient pentru o gospodărie, pentru că ele s-ar umple prea repede. Am verificat acest mit pe teren, iar concluzia a fost, din nou, surprinzătoare.
Săptămâna trecută v-am explicat cât de simplu este să gestionaţi deşeurile bio în gospodăria dumneavoastră. Cu puţin efort, acestea sunt separate de celelalte tipuri de deşeuri, ceea ce vă va reduce semnificativ factura şi va ajuta şi mai mult mediul înconjurător, pentru că din această fracţie rezultă compostul, atât de folosit în grădină.
14 Noiembrie 2022, 10:00
Orice gospodărie produce mai multe tipuri de deşeuri, iar o parte însemnată dintre acestea sunt cele biodegradabile. Dacă am separa corect fracţiile, în reciclabile şi bio, am putea avea plăcuta surpriză de a reduce drastic fracţia de reziduale. Iar acest lucru înseamnă, bineînţeles, facturi mai mici şi un mediu mai curat. Dar să vedem care ar trebui să fie circuitul corect al deşeurilor bio într-o gospodărie.
07 Noiembrie 2022, 09:30
Dacă aveţi contract de salubritate cu noi, trebuie să ştiţi cum puteţi micşora la minim factura pe care o primiţi lună de lună. Reţeta este una simplă, dar, cu toate acestea, de multe ori neglijată: colectarea separată pe fracţii, reducerea cantităţii de rezidual. Toate acestea concură la reducerea facturii dvs.
31 Octombrie 2022, 09:36
Una dintre cele mai comode modalități de plată a facturilor AVE Bihor o reprezintă plata cu cardul pe site-ul www.ave-bihor.ro. Clienții noștri primesc o parolă de logare la semnarea contractului, cu ajutorul căreia pot intra în cont și pot vizualiza istoricul de ridicare, plățile efectuate și cele restante. O noutate absolută este posibilitatea descărcării facturilor în format PDF.
24 Octombrie 2022, 09:21
-
Director 3 în 1: Noi suspiciuni în ce-l privește pe directorul Colegiului „Partenie Cosma” din Oradea 08:51, 29 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
-
Chinuitul mal al Crișului Repede 13:27, 29 Mai 2023
-
Peste 7.500 de pachete de ţigări de contrabandă descoperite într-o cameră secretă în Nojorid. Proprietarul casei a fost reţinut (FOTO) 11:33, 29 Mai 2023
-
Orădeni, vi se pregătește ceva! Primăria vrea să desființeze parcările de domiciliu începând de anul viitor 08:01, 24 Mai 2023
-
În ziua în care fiul său primea funcție în PSD Bihor, fostul deputat și senator Gavrilă Ghilea a demisionat din PNL: „Nu m-am mai regăsit...” 13:55, 17 Mai 2023
-
Atac la turnuri: Proiectul viitoarelor blocuri de 15 etaje din Oradea îi nemulțumește pe vecinii de la case (FOTO/VIDEO) 08:01, 17 Mai 2023
-
Clujul și-a terminat partea sa, de 25 km, din Drumul Apusenilor. Când termină Bihorul cei peste 56 km ai săi (FOTO) 20:00, 17 Mai 2023
-
Caravană anti-dezinformare în comunităţile rome, pentru a demonta miturile cu copiii separaţi de familii 08:30, 30 Mai 2023
-
Jungla din parc: În loc să pună pază, Primăria Oradea vrea să monteze camere de luat vederi în parcuri 08:01, 30 Mai 2023
-
FITO începe cu folclor: Grupul Iza concertează miercuri în fața Teatrului Regina Maria 21:01, 29 Mai 2023
-
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Crișana 20:15, 29 Mai 2023
- Cum se apără vicepreședintele comisiei care l-a „albit” pe Bode: „Cartea acoperă menegementul resurselor”
- Lecția amară a alegerilor din Turcia. Și o atenționare pentru România
- EXCLUSIV | Cenzurǎ, manipulǎri și minciuni – „Domnul Secretar de Stat se discrediteazǎ singur!” VIDEO
- Profesorii nu cedează. Sindicatele au anunțat că greva continuă
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 29 mai - 2 iunie 07:35, 29 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 22-26 mai 07:35, 22 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: se întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi 09:35, 18 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: Se oprește furnizarea apei într-un cartier din Sânmartin 11:55, 15 Mai 2023
Diva Hair
-
Andreea Hristu a fost bătută și agresată verbal în plină zi, în parcul Cișmigiu. "Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic"
-
Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților
-
O fetiță de un an și șase luni din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a băut benzină
Ultimele Comentarii
- De ce la mitici se poate si la noi nu?! Pt. ca miticii n-au pus, ca noi, toate ouale... Postat 30 Mai 2023, 05:53 de pinonel
- Maikeltroll Dacă ai observat, Orădenii nu sunt jegoși... Postat 30 Mai 2023, 00:53 de Sandu2100
- Clădire integrată Este la fel de bine integrată (pentru niste... Postat 30 Mai 2023, 00:48 de Maikeltroll
- Ledu' Se mai întâmplă si lucruri bune, mici... Postat 30 Mai 2023, 00:40 de Maikeltroll
- Corect Am sa arunc corect, cand faceti prețul... Postat 30 Mai 2023, 00:36 de Maikeltroll
Bihoreanul tipărit
-
Jungla din parc: În loc să pună pază, Primăria Oradea vrea să monteze camere de luat vederi în parcuri 08:01, 30 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
-
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: De ce au devenit parcurile din Oradea periculoase pentru copii 00:00, 29 Mai 2023
-
Party pentru pici: Copiii orădenilor vor fi răsfățați de 1 Iunie cu spectacole, întâlniri cu personaje magice și jocuri 19:11, 28 Mai 2023
ACTUAL
-
Nou anunț de la Guvern legat de protestul din Educație. Sindicatele: e sfidare, greva continuă! 14:28, 28 Mai 2023
-
Rotativa... nu se rotește: Ciucă nu-și depune mandatul de premier. Ciolacu: „Este decizia corectă” (VIDEO) 12:08, 26 Mai 2023
-
Averse, vijelii, grindină. Încă o avertizare de cod galben care vizează o parte a județului Bihor 11:19, 26 Mai 2023
-
După ce Consiliul Național de Etică l-a „spălat” pe Bode, șeful instituției a demisionat, acuzând că decizia CNE „contrazice flagrant etica cercetării” 17:00, 25 Mai 2023
Stiri SPORTIVE
-
La 13 ani, Giulia Safina Popa a devenit campioană naţională la tenis, la categoria U16 19:15, 29 Mai 2023
-
United Bihor s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de fotbal feminin U15, care va avea loc la Aleşd 18:40, 29 Mai 2023
-
Polo: CSU Oradea a câştigat turneul final al fazei play-out şi s-a clasat pe locul 5 în Superliga Naţională 18:25, 29 Mai 2023
-
Jandarm din Bihor, pe podium la Cupa României la Judo 16:25, 29 Mai 2023
BIHOREANUL TV
-
S-a putut și așa! Festivitatea de absolvire de la Colegiul Economic: scurtă, la obiect și cu citate... din Smiley (FOTO/VIDEO)
-
Poluare în Băile Felix: Stațiunea a fost cuprinsă de un miros puternic de combustibil, după ce produse petroliere au ajuns în pârâul Hidișel (VIDEO)
-
Ploaie cu grindină la Beiuş. Locuitorii au primit mesaj RO-Alert (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Aruncăm corect! Să ne amintim care sunt regulile colectării separate a deșeurilor din Oradea 12:20, 28 Mai 2023
-
Oradea ieri, Oradea azi: Mica istorie a complexului comercial Perla 18:35, 27 Mai 2023
-
Poarta spre sustenabilitate 13:00, 26 Mai 2023
-
Oradea va fi ceva „Wow!”: Interviu cu Mariana Negru, unul dintre cei mai experimentați ghizi locali 11:30, 25 Mai 2023
Bihor
-
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Crișana 20:15, 29 Mai 2023
-
Lansare de carte a unuia din cei mai respectați medici din Oradea: „Și-a iubit meseria, a iubit copiii, a iubit spitalul” (FOTO) 19:35, 29 Mai 2023
-
Elevii romi din Tinca s-au transformat în exploratori, prin Fondul Științescu (FOTO) 19:00, 29 Mai 2023
-
A fost lansată licitația pentru clădirea ce va lua locul fostului sediu al PDL Bihor (FOTO) 18:01, 29 Mai 2023
Stiri Oradea
-
A fost lansată licitația pentru clădirea ce va lua locul fostului sediu al PDL Bihor (FOTO) 18:01, 29 Mai 2023
-
PSD, cu tunurile pe Primăria Oradea: Apa se scumpește nejustificat, locurile de joacă arată rău, taxele și impozitele, votate de un liberal în conflict de interese 12:49, 29 Mai 2023
-
Investiţie de un milion de lei în iluminarea cu LED a încă 35 de treceri pentru pietoni din Oradea 11:02, 29 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
Revista Familia
-
Numărul 3/2023 al Revistei Familia, în librării 17:35, 10 Mai 2023
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
Informații de la Termoficare
-
Întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 10:34, 29 Mai 2023
-
Fără apă caldă, pentru o parte dintre orădenii din zona centrală 15:20, 25 Mai 2023
-
Încă o întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 17:46, 18 Mai 2023
-
Termoficare Oradea: se întrerupe apa caldă pe străzi din centru și din Nufărul 12:31, 18 Mai 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.6276 RON
- 1 EUR = 4.958 RON
- 1 HUF = 0.0133 RON