URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 26 MAI 2019

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Bine i-a făcut Armata lui Bolojan că l-a sabotat cu ocazia dezvelirii statuii Regelui Ferdinand Întregitorul! Pentru că la ora asta Armata nu este a ţării, a poporului, ci a infractorilor care conduc România, a generalilor ceaușiști care furau din rația soldatului și care au dat ordin să se tragă în populație la Revoluție.
Zic şi eu
Adrian Cris
Deja de mult timp Partidul ne toarnă în cap minciuna că toţi politicienii sunt "aceeaşi mizerie", deşi nu toţi fac totul ţăndări ca în ultimii doi ani. Sper, totuşi, să ieşim din capcana asta pe 26 mai, fiindcă totdeauna putem alege din ceea ce avem. La urma urmei, nici în viaţa unui om nu-şi găseşte nimeni jumătatea cea mai inteligentă, sexy, fermecătoare şi harnică, dar de alegere fug doar mizantropii, cei care vor să moară singuri.
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Dacă credem că schimbarea va veni odată cu tinerii, poate ar trebui să ne mai gândim. Am cunoscut mulți tineri politicieni, membri prin organizațiile de tineret ale diverselor partide, și am constatat cu amărăciune că nu sunt cu nimic mai deosebiți decât cei mari, la statutul cărora aspiră. Vorbesc la fel, gândesc la fel, unii chiar se îmbracă la fel cu șefii...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pe cine intenţionaţi să votaţi duminică, 26 mai, la alegerile pentru Parlamentul European?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Iniţiativa de revizuire a Constituţiei în sensul interzicerii ocupării funcţilor publice de către persoane condamnate este constituţională. Recent, a fost publicată pe site-ul Curţii Constituţionale Decizia nr. 222 din 9 aprilie 2019 prin care Curtea Constituţională a stabilit că iniţiativa de revizuire a Constituţiei, iniţiată de un număr foarte mare de cetăţeni, este constituţională şi poate să îşi continue parcursul legislativ.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Deşi numărul cazurilor de cancer al stomacului sunt în continuă scădere, totuşi această boală rămâne încă o problemă, studiile epidemiologice sugerând că riscul de a face boala este mai mare la clasele sociale cu nivel socio-economic scăzut. Consumul îndelungat de alimente cu un conţinut mare de nitriţi (cum sunt cele uscate, sărate şi afumate) poate determina apariţia bolii, alături de acţiunea unor bacterii. 
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Din păcate, cinematografia şi oamenii neinformaţi perpetuează o serie de mituri care impun o stigmă asupra bolnavilor şi asupra celor cu afecţiuni psihice. Un schizofrenic este confundat des cu cei cu personalitate multiplă, cu criminalii în serie, cu cei malefici şi răi, gata de violenţe inimaginabile. Adevărul este, însă, altul...

Noutăți de la OTL

OTL: Traseul şi programul de circulaţie a autobuzului de agrement şi a tramvaiului de epocă pentru 26 mai 2019
Noutăți de la OTL
SC OTL SA reaminteşte orădenilor că şi în această duminică, 26 mai 2019, se pot face plimbări de agrement cu autobuzul cabrio şi cu tramvaiul de epocă. Vezi programul!
24 Mai 2019, 15:49
Un autobuz cabrio şi un tramvai de epocă se plimbă în 19 şi 26 mai prin Oradea. Vezi programul şi traseul!
Noutăți de la OTL
SC OTL SA invită orădenii în următoarele două duminici (în 19 şi 26 mai 2019) la plimbări de agrement cu autobuzul cabrio  şi cu tramvaiul de epocă.
17 Mai 2019, 18:41
Traseul şi programul de circulaţie al autobuzelor la Noaptea Muzeelor
Noutăți de la OTL
Pentru a veni în întâmpinarea orădenilor care doresc să participe la ediţia din acest an a "Nopţii Muzeelor", eveniment organizat de Muzeul Tării Crişurilor, în noaptea de 18 spre 19 mai 2019, trei autobuze ale SC OTL SA vor efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu
16 Mai 2019, 16:16
OTL anunță modificări de trasee la liniile 13, 15 și 16
Noutăți de la OTL
Începând de astăzi, 15 mai 2019, pentru executarea de lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi transport rutier în municipiul Oradea a aprobat închiderea circulaţiei rutiere pe str. Mihai Viteazul, tronsonul cuprins între str. Mihail Kogălniceanu şi str. Traian Mosoiu, pe sensul de mers spre str. Traian Moşoiu.
15 Mai 2019, 15:30
Circulaţia tramvaiului 2 se suspendă de miercuri, iar călătorii vor fi transportaţi cu autobuzul
Noutăți de la OTL
Circulaţia tramvaielor de pe linia 2, care leagă de oraş zona de case din Ioşia, va fi suspendată începând de miercuri dimineaţă de la ora 8:30. Transportul călătorilor se va face cu autobuzul. Suspendarea circulaţiei tramvaielor este impusă de lucrările la linia de tramvai.
07 Mai 2019, 15:34
OTL ia viteză! Vatmanii orădeni au câştigat locul 3 la campionatul european de la Bruxelles (FOTO)
Știri Oradea
OTL a câştigat locul 3 la campionatul european al vatmanilor desfăşurat, sâmbătă, la Bruxelles. Orădenii au fost surclasaţi doar de gazde şi de vatmanii din Moscova, într-o competiţie care a reunit 25 de echipe, inclusiv din Barcelona, Milano sau Manchester. Este cea mai bună clasare obținută de orădeni în această competiție. Următoarea ediţie a campionatului va avea loc la Oradea.
OTL vă urează sărbători fericite!
Noutăți de la OTL
Colectivul și conducerea OTL vă urează Paște Fericit!
25 Aprilie 2019, 15:33
OTL, programul pentru perioada Sărbătorilor Pascale
Noutăți de la OTL
Societatea de Transport Public Local Oradea a făcut public programul mijloacelor de transport în comun în perioada Sărbătorilor Pascale, respectiv începând de vineri, 26 aprilie, până miercuri, 1 mai.
25 Aprilie 2019, 12:54
Linii de autobuz cu trasee deviate în Oradea, în zilele de 18 şi 20 aprilie
Noutăți de la OTL
Pentru  buna desfǎşurare  a manifestǎrilor dedicate împlinirii a 100 de ani de administraţie româneascǎ în Oradea şi judeţul Bihor, Comisia tehnicǎ pe probleme de circulaţie şi transport rutier a aprobat în şedinţa din 12 aprilie a.c., blocarea circulaţiei auto, cu excepţia tramvaielor, pe unele strǎzi situate în zona centralǎ a Oradiei, în perioada 18 - 20 aprilie 2019. În 18 şi 20 aprilie 2019 va fi afectatǎ circulaţia autobuzelor pe liniile de transport curse regulate ubane prezentate în continuare.
16 Aprilie 2019, 19:14
OTL anunță că s-ar putea să nu-și respecte graficele de circulație pe durata lucrărilor între Oradea și Hidișel
Noutăți de la OTL
Oradea Transport Local informează călătorii, utilizatori ai liniilor 511, 512, 513 şi 514, că, pe durata executării lucrărilor edilitare între Oradea şi Hidişel, este posibil să fie situaţii în care nu se vor putea respecta graficele de circulaţie.
26 Martie 2019, 20:06
OTL angajează electrician
Noutăți de la OTL
Societatea de transport în comun OTL organizează selecţie de personal pentru funcţia de electrician. Persoanele interesate pot depune o cerere la sediul OTL până pe 8 aprilie, la ora 12. 
25 Martie 2019, 18:00
OTL anunţă vânzarea de bunuri şi materiale, noi şi uzate
Noutăți de la OTL
SC OTL SA anunţă vânzarea de bunuri/materiale, noi şi uzate, prin procedura de licitaţie publică cu strigare în fiecare zi de vineri, iar în zilele de marţi, prin procedura directă. Lista cu bunurile materiale se poate consulta pe site-ul  societăţii, www.otlra.ro, la secţiunea Info Parteneri/Anunţuri.
13 Martie 2019, 18:00
OTL organizează concurs în vederea ocupării postului de economist
Noutăți de la OTL
SC OTL SA organizează concurs în vederea ocupării postului de ECONOMIST. Află care sunt cerințele!
12 Martie 2019, 11:56
OTL selectează personal pentru școlarizare în meseria de vatman
Noutăți de la OTL
SC Oradea Transport Local SA își anunță intenţia de a selecta personal pentru școlarizare în meseria de vatman. Vezi cerințele!
02 Martie 2019, 11:45
Spune-ţi părerea despre OTL!
Noutăți de la OTL
OTL vrea să afle părerea călătorilor despre serviciile pe care le oferă. Compania Oradea Transport Local a lansat, pe site-ul propriu, un sondaj ale cărui răspunsuri le va folosi pentru îmbunătăţirea acestui serviciu.
01 Martie 2019, 13:24
OTL modifică programul de funcționare la trei puncte de vânzare
Noutăți de la OTL
Societatea de transport în comun OTL informează călătorii despre modificarea programului de funcţionare pentru zilele lucrătoare, la trei dintre punctele de vânzare, începând de vineri, 1 martie. Este vorba despre punctul de vânzare Pod CFR unde noul program va fi de la 7 la 18, Piaţa Decebal – noul program va fi de la 6 la 18 şi Biserica Emanuel – noul program va fi de la 6 la 18.
28 Februarie 2019, 20:35
OTL angajează șef atelier
Noutăți de la OTL
SC OTL SA organizeaza selectie de personal pentru functia de șef atelier. Vezi ce trebuie să faci dacă dorești postul!
28 Februarie 2019, 12:23
OTL angajează electrician
Noutăți de la OTL
SC OTL SA organizează selecție de personal pentru funcția de electrician. Află condițiile!
28 Februarie 2019, 12:19
Lucrări pe strada Primăriei: Tramvaiele vor avea întârzieri
Noutăți de la OTL
Societatea de transport în comun din Oradea anunță că de joi dimineața până sâmbătă se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului în imediata vecinătate a căii de rulare, pe strada Primăriei. Lucrările vor fi făcute sub trafic, astfel că cel mai probabil mersul tramvaielor va fi îngreunat.
26 Februarie 2019, 17:34
Chioșcul OTL de la Universitate se închide provizoriu. Călătorii pot plăti biletele direct cu cardul
Noutăți de la OTL
Societatea de transport OTL informează călătorii că punctul de vânzare a titlurilor de călătorie de lângă Universitatea din Oradea va fi închis în perioada 11 - 28 februarie, pe perioada vacanței intersemestriale și a perioadei de restanțe. Reprezentanții operatorului local de transport la amintesc călătorilor că pot plăti biletele prin SMS precum și direct în mijloacele de transport în comun cu cardul bancar la terminalele POS montate în toate tramvaiele și autobuzele OTL. 
08 Februarie 2019, 17:00
Plată din mers: Oradea este al doilea oraş din România în care călătoriile cu tramvaiele şi autobuzele se pot plăti cu carduri contactless (FOTO / VIDEO)
Știri Oradea
Din această lună, orădenii care folosesc mijloacele de transport în comun OTL pot să-şi achite călătoria direct în tramvaie şi autobuze, cu ajutorul cardurilor contactless şi chiar a telefoanelor mobile, în cazul în care acestea din urmă sunt "legate" de un card. În toată flota OTL au fost instalate aparate POS în cadrul unui parteneriat cu BCR, Oradea fiind al doilea oraş din ţară care a adoptat această soluţie "smart" de plată a călătoriilor.
OTL închiriază spații comerciale în Autogara Nufărul
Noutăți de la OTL
SC OTL SA anunţă intenţia de a închiria două spaţii pentru desfăşurarea de activităţi comerciale în clădirea Autogării Nufărul din Oradea, str. Nufărului 85 B.
30 Ianuarie 2019, 18:07
OTL selectează personal pentru școlarizare în meseria de vatman
Noutăți de la OTL
SC Oradea Transport Local SA informează privind intenţia de a selecta personal pentru  ŞCOLARIZARE ÎN MESERIA DE VATMAN.
30 Ianuarie 2019, 10:02
OTL anunță închiderea punctului de vânzare a titlurilor de călătorie Cazaban
Noutăți de la OTL
OTL informează călătorii că, începând din 1 februarie 2019, se va închide punctul de vânzare a titlurilor de călătorie Cazaban.
29 Ianuarie 2019, 18:40
OTL: Programul pentru 25 ianuarie 2019
Noutăți de la OTL
OTL SA informează publicul călător că în data de 25 Ianuarie 2019 mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor pentru zilele lucrătoare cu vacanţă, având în vedere că şcolile vor fi închise, iar punctele de vânzare vor fi deschise conform programului de zile lucrătoare.
24 Ianuarie 2019, 14:03
OTL: Programul mijloacelor de transport în comun în 24 ianuarie
Noutăți de la OTL
OTL SA informează publicul călător că în data de 24 ianuarie 2019, mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor pentru zilele de Duminică şi Sărbători Legale, cu excepţia autobuzelor care vor circula pe traseul transfrontalier Oradea – Biharkeresztes. Acestea vor circula conform graficelor pentru zile lucrătoare.
23 Ianuarie 2019, 16:10
OTL angajează economist cu atribuţii de responsabil marketing
Noutăți de la OTL
SC OTL SA angajează economist cu atribuţii de responsabil marketing. Termenul de depunere a dosarului este 11 ianuarie. Află aici cerințele și condițiile!
04 Ianuarie 2019, 09:30
Din ianuarie, biletele OTL se vor cumpăra cu cardul, inclusiv din tramvaie și autobuze!
Știri Oradea
OTL va pune în funcţiune la sfârşitul lunii ianuarie, în mod oficial, sistemul de plată cu cardul contactless a biletelor de tramvai şi autobuz, inclusiv în mijloacele de transport în comun. Preţul unei călătorii este de 3 lei. La fel, în cursul anului 2019, societatea de transport în comun va implementa un sistem de achiziţie a abonamentelor prin internet.
28 Decembrie 2018, 13:51
OTL: Programul pentru perioada 29 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019
Noutăți de la OTL
OTL SA anunţă publicul călător programul punctelor de vânzare a titlurilor de călătorie pentru perioada 29 - 31 decembrie 2018 şi 1 – 2 Iianuarie 2019.
28 Decembrie 2018, 09:25
Programul OTL pentru perioada sărbătorilor de iarnă
Noutăți de la OTL
OTL SA anunţă publicul călător programul punctelor de vânzare a titlurilor de călătorie pentru perioada 24 - 26, 31 decembrie 2018 şi 1 - 2 Ianuarie 2019.
21 Decembrie 2018, 10:04
 1  3 4  
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.2755 RON
  • 1 EUR = 4.7601 RON
  • 1 HUF = 0.0146 RON