URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 07 IULIE 2020
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Noul inspector general şcolar, Virgil Blage, e atât de vechi în sistem încât nu se teme că, dacă-l dărâmă, o să-i cadă și lui în cap. Cu trei ani înainte de pensie își permite să spună ce crede și ce știe. Nu e un politruc obligat să-și calculeze cu exactitate pașii ca nu cumva să-l tragă tovarășii de drum pe linie moartă. A recunoscut că sistemul școlar din care și el face parte e atât de șubred, că și-a trimis copilul la școală în străinătate...
Zic şi eu
Adrian Cris
Place sau nu, e o realitate: de la apariţia sa în viaţa publică a Bihorului, Ilie Bolojan domină administraţia (mai ales) şi (ulterior) politica locală. Mai mult, a devenit un model şi la nivel naţional (din păcate nu prea copiat), prin rezultate precis măsurabile (unii zic că-i floare la ureche să faci orice cu fonduri europene, dar dacă-i aşa, alţii de ce nu-s în stare să le acceseze?). 
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Mi-au plăcut mereu restaurantele mici, de tip italian sau franţuzesc, cu măsuţe micuţe, majoritatea de două persoane, decorate minimalist, apropiate una de alta, aproape înghesuite. Contrastează puternic cu ditamai mesele de ping-pong din restaurantele româneşti pe care ai loc să-ţi pui 7 feluri de mâncare simultan şi mai poţi sta şi confortabil cu coatele lăbărţate. Ne place să avem spaţiu mult pentru noi înşine fiindcă, atunci când suntem la masă, ne simţim regi şi trebuie să ne comportăm în consecinţă.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Codul administrativ reglementează atribuțiile prim-ministrului României în calitatea sa de conducător al Guvernului. Astfel, conform articolului 28 din cod, prim-ministrul conduce Guvernul şi coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuţiilor pe care aceştia le exercită.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Refluxul gastroesofagian constă în reîntoarcerea conţinutului gastric sau duodenal în esofag şi reprezintă, probabil, cea mai frecventă afecţiune digestivă. Cauza cea mai importantă este insuficienta contracţie a sfincterului esofagian inferior (un "inel" muscular care închide esofagul inferior, nepermiţând alimentelor în curs de prelucrare din stomac să ajungă în esofag şi chiar în cavitatea bucală).

Bihoreanul tipărit

Luni, 6 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Într-o perioadă de relaxare neglijentă, ce poate amplifica pandemia, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice, pe care medicii nu le mai vor repetate niciodată; În ultimii 4 ani, aleșii bihorenilor aproape și-au triplat veniturile; Frontieriștii din Borș care „taxau” românii întorși acasă în pandemie, trimiși în judecată...
06 Iulie 2020, 00:00
Punct şi de la capăt! Într-o perioadă de relaxare neglijentă, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice de la Spitalul Municipal din Oradea (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Într-o perioadă de relaxare neglijentă, ce poate amplifica pandemia, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice, pe care medicii nu le mai vor repetate niciodată. Timp de 4 luni, la Spitalul Municipal din Oradea, destinat pacienţilor cu Covid-19, au fost îngrijiţi bolnavi de toate felurile, de la suferinzi de cancer la dependenţi de droguri şi de la „căpşunari” la IT-işti, s-au făcut sute de operaţii, au fost salvate, dar şi pierdute vieţi, s-au născut aproape 200 de copii, iar vârstele celor infectați au mers de la o extremă la alta: doar 28 de zile cel mai tânăr şi 85 de ani cel mai în vârstă.
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit! Bilanț cutremurător, după 4 luni în care Spitalul Municipal din Oradea fost unitate anti-Covid
Bihoreanul tipărit
Luni, 6 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Într-o perioadă de relaxare neglijentă, ce poate amplifica pandemia, BIHOREANUL vă prezintă experienţe dramatice, pe care medicii nu le mai vor repetate niciodată; În ultimii 4 ani, aleșii bihorenilor aproape și-au triplat veniturile; Frontieriștii din Borș care „taxau” românii întorși acasă în pandemie, trimiși în judecată...
06 Iulie 2020, 00:00
Artista sprâncenelor: O tânără plecată din Oradea a ajuns una dintre cele mai cunoscute „pictoriţe” de sprâncene din Marea Britanie (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
O tânără plecată din Oradea a ajuns una dintre cele mai cunoscute „pictoriţe” de sprâncene din Marea Britanie. Laura Ciordaș aplică tehnica microblading, adică desenează cu pigmenţi fiecare fir de sprânceană, iar măiestria ei a făcut-o celebră în UK şi i-a asigurat cliente chiar şi din familii regale
Mihai Jurca, director executiv Visit Oradea: 'Pregătim gratuităţi pentru turişti'
Bihoreanul tipărit
De curând, platforma turistică European Best Destinations a declarat Oradea ca fiind una dintre cele mai sigure destinaţii europene în această perioadă. "Dacă te întrebi unde să pleci, răspunsul este Oradea!", au îndemnat liderii platformei. Într-un interviu acordat BIHOREANULUI, directorul executiv al APTOR, Mihai Jurca, vorbeşte despre încercările de revitalizare a acestui domeniu, anunţă gratuităţi pentru cei care vor ajunge în Oradea şi cântăreşte care sunt şansele să ne distrăm la Oradea FestiFall. 
03 Iulie 2020, 12:48
Totul pe faţă! Eficient şi energic, primarul Ilie Bolojan administrează Oradea cu mână de fier, dar şi netransparent
Bihoreanul tipărit
Eficient şi energic, primarul Ilie Bolojan conduce cu mână de fier, arătând lipsă de transparenţă cu privire la modul în care administrează Oradea. Liderii opoziţiei din Consiliul Local acuză municipalitatea că le pune la dispoziţie proiectele de hotărâri cu întârziere, că nu publică toate hotărârile pe site, pentru a nu putea fi consultate, şi că refuză să transmită dezbaterile online.
03 Iulie 2020, 07:57
'Nu regretăm nimic!': Un medic de la UPU-SMURD Bihor împărtăşeşte experienţa infectării cu Covid-19 (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Experienţa medicilor orădeni infectaţi cu coronavirus după ajutorul dat în Republica Moldova, descrisă de unul dintre membrii echipei UPU-SMURD Bihor. Deşi devenită "caz" Covid, la fel ca alţi trei colegi, dr. Claudia Dascălu afirmă că ar repeta oricând misiunea în Moldova, dar e dezamăgită că românii de acasă, după ce i-au numit eroi pe doctori, îi acuză acum de "tortură" şi că ar lua bani ca să mintă că boala ucide.
Judecată cu încetinitorul: Interlopul Mihai Carmen Pandel, condamnat la închisoare de Tribunalul Bihor după ani de procese
Bihoreanul tipărit
Tribunalul Bihor a pronunţat verdictul într-un dosar tergiversat vreme de 6 ani, vizând o fraudă de 14 milioane lei orchestrată de interlopul Mihai Carmen Pandel. În timp ce Pandel s-a ales cu 8 ani de detenţie, complicea lui, György Mónika, a încasat 7 ani şi 8 luni de închisoare, femeia fiind denunţătoarea fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Ioan Brîndaş, care îi împrumuta bani cu camătă, dar şi a unui fost poliţist de frontieră pe care-l şpăguia cu zahăr, bani şi bilete de loterie.
01 Iulie 2020, 12:29
Toţi contra Bolojan: Ce candidaţi vor să lanseze partidele în cursa pentru Primăria Oradea şi CJ Bihor
Bihoreanul tipărit
Partidele pregătesc alegerile locale cu ambiţia să reducă scorul liberalilor lui Ilie Bolojan, dar pentru a face cu ei o coaliţie la Primăria Oradea şi la Consiliul Judeţean Bihor. În timp ce PSD a anunţat tandemul Emilian Pavel - Ioan Mang, BIHOREANUL deconspiră candidaţii ţinuţi încă la secret de celelalte formaţiuni: PNL continuă cu Bolojan în Oradea şi are la CJ trei variante, toate câştigătoare, UDMR îl "dezgroapă" pe Cseke Attila pentru Primărie şi-l înlocuieşte la Judeţ pe compromisul Pásztor Sándor cu un om de-al lui Szabó Ődőn, iar USR-PLUS vrea o doamnă viceprimar şi alta vicepreşedinte la CJ.
01 Iulie 2020, 07:56
Lotus face legea! Noul restaurant din centru, construit pe malul Crişului, nu respectă proiectul pe care Primăria l-a promis orădenilor (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Noul restaurant construit de firma Lotus Center în zona zero a Oradiei, pe malul Crişului Repede, nu respectă proiectul care a câştigat concursul Primăriei. Fără să scoată un cuvânt despre asta, şefii municipalităţii au aprobat, pe rând, toate solicitările de extindere pe domeniul public ale companiei lui Alexandru Mudura junior, astfel încât cel mai nou şi mai "de fiţe" local al oraşului a crescut pe încă un nivel, iar zona de promenadă promisă orădenilor a fost înlocuită cu o construcţie de un aspect arhitectural îndoielnic, contrastant cu clădirile din jur.
Psihologi în război: Un fost student de la Socio-Umane promite dezvăluiri incendiare despre profesorii Universităţii din Oradea
Bihoreanul tipărit
Scandal la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Oradea, unde un fost student ameninţă profesorii că le va dezvălui abuzurile. Psihologul Răzvan T. Coloja pretinde că în ultimii patru ani a înregistrat tot ce a mişcat în facultate, căutând răzbunarea faţă de profesoara Alina Decsei-Radu, care l-ar fi umilit, aceasta ripostând că fostul student are nevoie de tratament, fiind un paranoid periculos.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit! Noul restaurant din centrul Oradiei nu seamănă deloc cu cel din proiectul iniţial
Bihoreanul tipărit
Luni, 29 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele ediţiei: Noul restaurant construit de firma Lotus Center în zona zero a Oradiei, pe malul Crişului Repede, nu respectă proiectul care a câştigat concursul Primăriei; Un psiholog promite dezvăluiri incendiare despre profesorii Universității din Oradea; Un medic de la UPU-SMURD Bihor împărtășește experiența infectării cu Covid-19; Ce candidați vor să lanseze partidele în cursa pentru Primăria Oradea și CJ Bihor etc.
29 Iunie 2020, 00:00
In Psiho Veritas: O tânără psihologă din Oradea realizează o emisiune online inedită (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
O tânără psihologă din Oradea a lansat un proiect inedit: o emisiune online care să înlăture prejudecăţile faţă de terapie, dar şi să arate că psihologia face parte din viaţă. În emisiunile sale, pe care le-a intitulat In Psiho Veritas, adaptând celebrul proverb latin, Veridiana Ghiurca abordează, alături de invitaţi, subiecte dintre cele mai diverse, de la relaţia părinte-adolescent până la felul în care umorul ne ajută în situaţii serioase, inclusiv în pandemie.
Nu ne mai trageţi pe dreapta! Sunt șoferi care rămân fără permis fiindcă au mâncat o ciocolată cu rom. Un avocat orădean forțează schimbarea legii
Bihoreanul tipărit
Etilotestele arată până şi alcoolemia generată de o ciocolată cu lichior sau de apa de gură. Avocatul unui orădean rămas fără permis după ce a fost găsit la volan cu o alcoolemie de 0,03 în aer cere declararea ca neconstituţionale a prevederilor din Codul Rutier conform cărora toţi cei găsiţi pozitiv la etilotestare ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice.
25 Iunie 2020, 07:57
Tare la Termoficare! Oradea conduce în topul orașelor cu cele mai moderne sisteme de încălzire centralizată din țară
Bihoreanul tipărit
Oradea conduce detașat în topul orașelor cu cele mai moderne sisteme de încălzire centralizată din țară, după investiții de circa 130 milioane euro. Modernizarea termoficării orădene continuă anul acesta cu reabilitarea a încă 25 de kilometri de rețea, înlocuirea grupului energetic vechi din 1966 cu două cazane pe apă fierbinte nepoluante și majorarea capacității forajului de apă geotermală din curtea Universității, pentru a putea deservi campusul, viitorul hub sportiv și cartierul Ceyrat.
24 Iunie 2020, 13:15
Vină fără vinovaţi: Procurorii au clasat, în taină, dosarul incendiului care a mistuit Palatul episcopal din Oradea
Bihoreanul tipărit
Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a clasat, discret, dosarul incendiului care a mistuit Episcopia Greco-Catolică în urmă cu doi ani. Deşi au stabilit că focul a pornit de la instalaţia de iluminat exterior a palatului, realizată fără proiect şi de persoane necalificate, conectată fără autorizaţie la o sursă de alimentare stradală, şi ea defectă, procurorii n-au mai căutat responsabilii, lăsând cazul cu "autor necunoscut" pe motiv că faptele sunt, oricum, prescrise...
Cămine de hârtie: Căminele studențești promise Universității din Oradea sunt tot în faza de proiect
Bihoreanul tipărit
De doi ani, căminele studenţeşti promise Universităţii de Primăria Oradea şi de Compania Naţională de Investiţii sunt tot în faza de proiect. În timp ce municipalitatea nu găseşte un constructor pentru ridicarea a două cămine, cu 464 de locuri în total, compania Guvernului nici nu s-a apucat de licitaţia celei de-a treia clădiri, în care ar putea locui 800 de studenţi, pentru că Universitatea abia a finalizat documentaţia necesară.
23 Iunie 2020, 20:25
Premiați în secret: Șefii Primăriei Oradea sunt recompensați lunar, pe lista angajaților implicați în proiecte europene
Bihoreanul tipărit
Ilie Bolojan îşi recompensează oamenii de încredere cu stimulente de mii de lei lunar, punându-i pe lista angajaţilor implicaţi în proiecte europene. Contrar percepţiei publice că primarul Oradiei e strâns la pungă, lista abonaţilor la fondul de sporuri ce totalizează 23.000 de euro lunar cuprinde 60 de persoane, începând cu directori precum Eugenia Borbei, Eduard Florea, Mircea Ghitea, Adriana Lipoveanu şi Lucian Popa, plătiţi gras cu stimulente între 20% şi 40% pe lună, la nişte salarii oricum semnificative.
Pariu pe sănătate: Autoritățile vor să redeschidă Spitalul Municipal din Oradea pacienților cronici
Bihoreanul tipărit
Deşi în ţară bolnavii cronici acuză lipsa accesului la servicii medicale pe perioada pandemiei, autorităţile şi medicii susţin că în Bihor niciun pacient n-a rămas fără tratament. După 3 luni în care internările în Spitalul Judeţean s-au înjumătăţit, adresabilitatea la UPU a scăzut cu 60%, iar Municipalul a tratat doar bolnavi Covid, unitatea din Rogerius se va redeschide, mutând secţia de Infecţioase înapoi pe strada Republicii.
22 Iunie 2020, 09:33
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit! Promotor al austerității, Ilie Bolojan alocă sporuri generoase oamenilor săi implicați în proiecte europene
Bihoreanul tipărit
Luni, 22 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Contrar percepției publice că primarul Oradiei e strâns la pungă, Ilie Bolojan își recompensează oamenii de încredere cu stimulente de mii de lei lunar, punându-i pe lista angajaților implicați în proiecte europene; Procurorii au clasat, în taină, dosarul incendiului care a mistuit Palatul episcopal; Autoritățile vor să redeschidă Spitalul Municipal pacienților cronici; Nu e bună legea! Unii șoferi rămân fără permis fiindcă au mâncat o ciocolată cu rom.
22 Iunie 2020, 00:00
Cititor de trecut: Orădeanul Alin Suciu, printre puținii cercetători din lume care studiază limba faraonilor egipteni (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Un orădean este printre puţinii cercetători din lume care cunosc limba coptă, vorbită de faraonii egipteni şi de unul dintre cele mai vechi popoare creştine din lume. Pasionat de istoria religiilor, angajat la Academia de Ştiinţe Göttingen din Germania şi la Universitatea din Helsinki, Alin Suciu s-a dedicat studierii trecutului creştinilor ortodocşi din Egipt, care au lăsat moştenire numeroase manuscrise de mare valoare.
Poftă de vacanţă: Au început mini-vacanţele în Bihor, urmează sejururile pe litoralul românesc, dar şi în străinătate
Bihoreanul tipărit
După ce, în ultima perioadă, "relaxarea" s-a tradus prin faptul am putut să ieşim din nou pe străzi fără adeverinţe şi, mai târziu, să stăm la terase, bihorenii abia aşteaptă relaxarea aceea adevărată, în sejururi şi vacanţe. Cum n-am scăpat de pandemie, mulţi optează pentru destinaţiile din judeţ, în timp ce alţii se pregătesc să meargă pe litoralul Mării Negre, unde vor putea ajunge, din nou, şi pe calea aerului. În acest sezon estival, bihorenii vor merge, însă, şi în Bulgaria şi Grecia, cu maşinile personale şi, în curând, speră tour operatorii, cu charteruri. BIHOREANUL vă prezintă care sunt tendinţele în sezonul ce tocmai a început... 
19 Iunie 2020, 07:56
Virgil Blage, noul inspector şcolar general, şi-a trimis fata la liceu în Anglia: 'Nu m-aş hazarda să spun că învăţământul bihorean este performant' (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Profesor cu o experienţă de 39 de ani la catedră, aproape toţi petrecuţi în Colegiul Economic "Partenie Cosma", şcoală pe care în ultimii opt ani a şi condus-o, profesorul Virgil Blage a devenit, la sfârşitul lunii mai, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor. Într-un interviu acordat BIHOREANULUI, primul de la instalarea sa în funcţie, inspectorul nu se fereşte să vorbească deschis despre neajunsurile educaţiei româneşti: elevi încărcaţi cu materie inutilă, profesori slab pregătiţi care aleargă doar după beneficii financiare şi care nu au o viziune eficientă asupra felului în care ar trebui să-i pregătească pe elevi... 
18 Iunie 2020, 07:56
Dreptate perversă: Abuzurile sexuale asupra minorilor sunt tratate în bătaie de joc de justiție. Verificări și în Bihor!
Bihoreanul tipărit
Inspecţia Judiciară va verifica sentinţele pronunțate pentru agresiuni sexuale cu victime minore. Controlul a fost dispus după zeci de dezvăluiri jurnalistice, inclusiv ale BIHOREANULUI, despre perverşi scăpaţi de închisoare pe motiv că victimele ar fi consimţit să facă sex cu agresorii, practică pentru care România a şi fost condamnată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
17 Iunie 2020, 07:53
Afacerea 'Licenţa': Mulţi studenţi orădeni îşi obţin diplomele prin fraudă, cu lucrări cumpărate prin internet
Bihoreanul tipărit
În mediul universitar orădean se ascund, fără frică sau regrete, absolvenţi care îşi obţin diplomele prin fraudă, cu lucrări cumpărate de la necunoscuţi care promit conţinut original şi note maxime. Comerţul cu teze de licenţă a devenit un fenomen răspândit, favorizat de internet şi de preţurile accesibile, în ciuda faptului că, teoretic, studenţii riscă exmatricularea sau chiar o condamnare penală, BIHOREANUL descoperind printre "vânzătorii de ştiinţă" inclusiv o profesoară din Oradea, al cărei negoţ cu licenţe prosperă de la an la an. 
Strângem cureaua! Primăria Oradea ia măsuri pentru a face față prăbușirii veniturilor în pandemie
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea face economii pentru a face față prăbușirii veniturilor, pe fondul blocajului economic provocat de epidemia de Covid-19. Rectificarea bugetară, prin care municipalitatea a amânat lucrări și plăți pe anul viitor, a fost dublată de sistarea angajărilor, blocarea tichetelor de vacanță, majorarea chiriilor și încercări de renegociere a unor plăți.
15 Iunie 2020, 14:21
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit! În Universitate se ascund, fără frică sau regrete, absolvenți care își obțin diplomele prin fraudă
Bihoreanul tipărit
Luni, 15 iunie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit! Dintre subiectele noii ediții: În mediul universitar orădean se ascund, fără frică sau regrete, absolvenţi care îşi obţin diplomele prin fraudă, cu lucrări cumpărate de la necunoscuţi care promit conţinut original şi note maxime. Comerţul cu teze de licenţă a devenit un fenomen răspândit, favorizat de internet şi de preţurile accesibile, în ciuda faptului că, teoretic, studenţii riscă exmatricularea sau chiar o condamnare penală. Din același număr aflați și că premierul Orban a adus în Bihor contractul pentru Autostradă și promisiuni de investiții, că abuzurile sexuale asupra minorilor sunt tratate în bătaie de joc de justiția din România, iar noul șef al IȘJ explică de ce și-a trimis fata la liceu în Anglia.
15 Iunie 2020, 00:00
Preşedintele Ordinului Arhitecţilor Bihor, Adrian Hagiu: „Orădenii din viitor ce imagini vor înrăma?”
Bihoreanul tipărit
Născut la Constanţa şi mutat în Oradea, oraşul natal al mamei sale, în urmă cu două decenii, pentru a studia Arhitectura, preşedintele Ordinului Arhitecţilor Bihor, Adrian Hagiu, afirmă răspicat că oraşul de pe Crişul Repede, cu bogăţia de clădiri Art Nouveau, i-a intrat în inimă. Îi pare rău când vede, însă, că orădenii de azi nu sunt preocupaţi să lase în urmă o arhitectură valoroasă, ci sunt mânaţi doar de nevoile lor urgente. Asta, în timp ce privesc cu mândrie la palatele din centru, moştenite de la orădenii de altădată...
12 Iunie 2020, 18:00
Da... dar nu acum! Pandemia de Covid-19 a stricat planurile de căsătorie ale multor bihoreni
Bihoreanul tipărit
Pandemia determină cuplurile să amâne aşteptata zi a nunţii pentru toamnă sau anul viitor. De teama îmbolnăvirilor şi a restricţiilor impuse de autorităţi, dar şi îngrijoraţi că invitaţii lor au sărăcit în ultimele trei luni, mulţi miri din Bihor şi-au reprogramat petrecerile pentru anul 2021.
12 Iunie 2020, 07:59
Spectacole… cu mască: Evenimentele din Oradea se reiau timid, în aer liber. Vezi ce urmează!
Bihoreanul tipărit
Evenimentele din Oradea se reiau timid, în aer liber, cu spectacole de teatru şi concerte de muzică clasică. Teatrul Regina Maria şi Filarmonica de Stat sunt instituţiile care au organizat primele evenimente după noile reguli şi anunţă continuarea lor în curţile Cetăţii şi Palatului Baroc.
11 Iunie 2020, 12:31
Ospeție în pandemie: Senatorul Florian Bodog s-a cazat pe banii statului la hotel, ca medic expus riscurilor infectării cu Covid-19
Bihoreanul tipărit
Medici ai Spitalului Judeţean, în frunte cu senatorul Florian Bodog, s-au cazat pe banii statului la hotel, profitând de pandemie, deşi nu lucrează cu infectaţi Covid-19. Lista "oaspeţilor" cuprinde 23 de medici, din care jumătate chiar de pe secţia de Chirurgie Plastică gestionată până de curând de Bodog, care spune că s-a mutat la hotel Continental pentru a-şi proteja familia, fiindcă, deşi are trei case, nici una nu era sigură.
11 Iunie 2020, 07:57
 1  3 4 5  
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.2843 RON
  • 1 EUR = 4.8365 RON
  • 1 HUF = 0.0137 RON