URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 20 FEBRUARIE 2019

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Umblă pe la casele oamenilor o doamnă cu o sacoșă plină cu bani. Bate la ușă și întreabă: „Câți locuiți aici? Cinci persoane? Poftim 15.000 de euro”. Merge din casă în casă și dă fiecărui orădean câte 3.000 de euro. Doamna de care vorbim este Coana Europa. Ea ne dă bani, dar are și pretenții...
Zic şi eu
Adrian Cris
Miercurea trecută, eurodeputatul Emilian Pavel, de la PSD Bihor, a strălucit în efortul de a merita un nou mandat, la concurenţă cu mulţi alţi colegi, de la multilateral dezvoltata Rovana Plumb (atoate-ministră, la Mediu, Fonduri Europene, Educaţie, Transporturi) până la Gabriela Zoană (o antieuropeană aproape declarată). Miluţ a încercat, în sincron cu tot Partidul, cu Guvernul, cu ministrul (in)Justiţiei şi cu trompeţii din presa arondată, să blocheze candidatura fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi la conducerea viitorului Parchet European.
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
E frustrant, enervant și, în final, chiar amuzant să vezi cum omul obișnuit se implică trup și suflet în orice de pe lumea asta (fotbal, tenis, religie, medicină, finanțe și bănci, cinematografie, rețete de zacuscă, vaccinuri naturiste și adevărul despre daci etc.), dar întoarce capul cu dezgust de la singurul domeniu care îi influențează viața de zi cu zi și viitorul pe termen lung, cel mai blamat, dar și cel mai important dintre toate - politica.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveţi despre cerinţele organismelor europene adresate României privind consolidarea statului de drept şi stoparea modificării legilor justiţiei?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Printr-o decizie din 29 ianuarie 2019, Curtea Constituţională a stabilit că procesele verbale încheiate de ANAF la solicitarea procurorilor, care erau utilizate pe scară largă în dosarele de evaziune fiscală, nu mai pot constitui probe în procesele penale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Pleureziile sunt acumulări de lichid în spaţiul pleural (pleurele reprezintă 2 membrane care învelesc fiecare plămân şi care se află una în prelungirea celeilalte formând un "sac" închis). După natura lichidului pleureziile pot fi exudative (lichidul conţine o cantitate mai mare de proteine) sau transudative (lichid cu conţinut proteic mai mic). 
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Statistic vorbind, milenialii stau mai puţin într-un loc decât generaţiile precedente. Nu petrec mai mult de doi ani într-o companie şi nu ezită să sară la oportunităţi mai bune de muncă atunci când acestea se ivesc. Pun mare preţ pe libertate şi mobilitate aşa că mulţi dintre ei sunt fie freelanceri, fie nomazi digitali.

Bihoreanul tipărit

Lecţia de bunătate: Un ONG din Oradea a deschis primul after-school pentru copii cu părinţi bolnavi de cancer (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Pentru a-i ajuta pe părinţii bolnavi de cancer, dar mai ales pe copiii lor, asociaţia orădeană Consiliaris, înfiinţată de psihologii Lorena Ţirtea şi Delia Cormoş, a deschis un centru after-school, unde aceşti copii vor putea merge zilnic, după şcoală, vor lua masa, vor face teme şi se vor juca. Din nefericire, psihologul Delia Cormoş, şi-a pierdut viaţa marţi, 26 noiembrie, în cadrul unui tragic accident de circulaţie, a doua zi după ce BIHOREANUL i-a popularizat generosul proiect.
28 Noiembrie 2018, 13:20
Uniţi în cuget şi-n hoţii: BIHOREANUL vă arată cum 4.600 hectare de pădure sunt vânate de urmaşii unui avocat profitor de pe urma Marii Uniri
Bihoreanul tipărit
În prag de Centenar, o concluzie cât se poate de amară, inspirată din Imnul Eroilor, "Pui de lei": corupţi au fost, corupţi sunt încă şi-or fi în neamul românesc! BIHOREANUL dezvăluie o pagină ruşinoasă din istoria Bihorului, "scrisă" cu un veac în urmă, când avocatul Ioan Iacob s-a înţeles cu groful Bethlen Aladar să-i preia moşiile din zona Aleşdului ce fuseseră destinate, prin Legea agrară, împroprietăririi ţăranilor români şi unguri. Mii de hectare de pădure sunt revendicate, azi, de urmaşii avocatului politruc de odinioară, care după Marea Unire a profitat de exproprierea grofilor unguri pentru a se îmbogăţi pe sine.
Ban la ban trage! În 4 zile, Primăria Oradea achită 20 milioane euro pe lucrări finanţate de UE
Bihoreanul tipărit
Municipalitatea orădeană plăteşte „la foc automat” 20 milioane euro pentru a putea cere finanţatorului european decontarea banilor înainte de sfârşitul anului. Primăria a luat banii alocaţi unor lucrări neîncepute, precum pasajele supraterane peste centură ori drumurile colectoare pentru terminalul intermodal de transporturi, şi i-a redirecţionat pentru proiecte ca reabilitarea Pieţei Ferdinand, refacerea zidurilor Cetăţii şi prelungirea liniei de tramvai din Calea Aradului până în Cantemir.
27 Noiembrie 2018, 13:39
Scandal la Lord’s! Directorul Lucian Popa din Primăria Oradea e acuzat de un asociat că a îngropat Lord’s Pub
Bihoreanul tipărit
Cel mai cunoscut pub din Oradea, Lord’s, s-a închis cu scandal: fondatorul Cristian Tătar îşi acuză de mişmaşuri partenerul, pe Lucian Popa, şef peste imobilele oraşului. Directorul din Primărie susţine că afirmaţiile lui Tătar sunt "aberaţii" şi subliniază că acesta nici măcar nu este oficial asociat în firmă, fiind înlocuit, după cum spune chiar Tătar, de tatăl său deoarece avea o condamnare pentru că a distribuit haşiş... tocmai în local.
27 Noiembrie 2018, 08:03
Nu ratați BIHOREANUL tipărit! Mii de hectare de pădure sunt revendicate de urmaşii unui avocat politruc, profitor al Marii Uniri
Bihoreanul tipărit
Luni, 26 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele ediţiei: În prag de Centenar, o concluzie cât se poate de amară, inspirată din Imnul Eroilor, „Pui de lei”: corupţi au fost, corupţi sunt încă şi-or fi în neamul românesc! BIHOREANUL dezvăluie o pagină ruşinoasă din istoria Bihorului, „scrisă” cu un veac în urmă, când avocatul Ioan Iacob s-a înţeles cu groful Bethlen Aladar să-i preia moşiile din zona Aleşdului ce fuseseră destinate împroprietăririi ţăranilor români şi unguri. În 4 zile, Primăria Oradea achită 20 milioane euro pe lucrări finanţate de UE, iar un ONG a deschis primul after-school pentru copii cu părinţi bolnavi de cancer. Directorul Lucian Popa din Primărie e acuzat că a îngropat pub-ul Lord’s!
26 Noiembrie 2018, 00:00
Poliţistul de pe Facebook: Cine este poliţistul care anunţă pe internet locul din care îi vânează pe vitezomani
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL vi-l prezintă pe poliţistul devenit faimos după ce a anunţat locul de unde-i vânează pe vitezomani. Agent şef adjunct la Borş, Sebastian Drimbe a ajuns spaima şoferilor care încalcă legea în drum spre frontieră, dar a şi câştigat respectul multora dintre ei.
În luptă cu sistemul: Părinţii adolescentului agresat la Liceul Bariţiu demască mafia PSD din învăţământul bihorean
Bihoreanul tipărit
Părinţii adolescentului agresat „cu electroşocuri” la Liceul Bariţiu din Oradea încă cer pedepsirea educatorilor care l-au abuzat şi cu 4 ani în urmă, la şcoala specială din Tileagd. Alina şi Nicolae Muşat sunt revoltaţi că din 2014, când copilul lor a fost bătut la CŞEI Tileagd, iar alţi elevi exploataţi pe „moşia” directoarei, făptaşii continuă să lucreze ca pedagogi, iar şefa unităţii a fost chiar promovată la... Ministerul Educaţiei.
22 Noiembrie 2018, 08:10
S-a făcut mălaiul! Fermierii bihoreni au parte de cea mai mare producţie de porumb din istorie
Bihoreanul tipărit
Fermierii bihoreni au parte de cea mai mare producţie de porumb din istorie. Agricultorii au avut producţii record între 8 şi 14 tone la hectar, în funcţie de calitatea pământului şi de tehnologiile folosite, cu mult peste cele din anii trecuţi, dar se aşteaptă la un sezon mai greu în 2019 din cauza secetei din ultimele două luni.
21 Noiembrie 2018, 11:54
Oradea, somn uşor: Tinerii se plâng că viața de noapte este săracă în Oradea, cu un singur club și câteva pub-uri
Bihoreanul tipărit
În ciuda dezvoltării orașului, viața de noapte din Oradea a rămas sărăcăcioasă, cu câteva pub-uri și un singur club în Pasajul Vulturul Negru. Locurile de distracție nocturnă au dispărut rând pe rând, până ce inclusiv pub-urile au ajuns în declin: Black Eagle nu se redeschide prea curând, iar celebrul Lord’s și-a închis porțile.
Bugetare fără căutare: Orădenii au propus doar 41 de proiecte pentru bugetarea participativă. Care sunt acestea?
Bihoreanul tipărit
Cu două săptămâni înaintea termenului limită, prelungit cu o lună până la 1 Decembrie, orădenii au propus doar 41 de proiecte pentru bugetarea participativă. Lista propunerilor cuprinde idei vechi, precum înierbarea liniei de tramvai din strada Coposu, propuneri noi, ca amplasarea de defibrilatoare şi acordarea de vouchere pentru achiziţii de biciclete, dar şi planuri la care Primăria a renunţat, cum ar fi un obelisc în Piaţa Unirii.
Foc la secret: Incendiul de la Palatul Episcopal din Oradea a fost provocat de instalaţia de iluminat
Bihoreanul tipărit
Pompierii au încheiat raportul privind incendiul de la Palatul Episcopal şi l-au înaintat procurorilor orădeni. În timp ce anchetatorii tac, sursele BIHOREANULUI spun că ancheta ISU confirmă bănuiala iniţială, şi anume că sinistrul a fost provocat de o defecţiune a instalaţiei de iluminat arhitectural, realizată în 2007.
20 Noiembrie 2018, 07:50
Revoluţie la Justiţie: Preşedinta Tribunalului Bihor, Carmen Domocoş, vrea s-o smulgă 'de la butoane' pe Crina Muntean
Bihoreanul tipărit
Preşedinta Tribunalului Bihor, Carmen Domocoş, vrea s-o smulgă "de la butoane" pe fosta vicepreşedintă Crina Muntean, cea care decide arestările şi interceptările. Decizia va aparţine Colegiului Director, care se întruneşte săptămâna aceasta, având pe ordinea de zi încă un subiect "fierbinte": judecătorul Ovidiu Galea, inculpat pentru fals în declaraţii, s-a întors la muncă şi cere să judece procese penale!
19 Noiembrie 2018, 10:12
Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Șeful de la Protecția Copilului se măsoară cu Păstorul în partide de vânătoare
Bihoreanul tipărit
Cum arată evenimentele săptămânii trecute, prin ochii lui Bihorel: Între altele, șeful de la Protecţia Copilului a fost pus înapoi pe post după ce Păstorul a vrut să-l mazilească...
19 Noiembrie 2018, 07:50
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Distracţie la minim! Oradea suferă din plin la capitolul viaţă de noapte
Bihoreanul tipărit
Luni, 19 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul Oradea noastră. Dintre subiectele ediţiei: Viața de noapte este săracă în Oradea, cu un singur club și câteva pub-uri în Pasajul Vulturul Negru. Incendiul de la Palatul Episcopal a fost provocat de instalaţia de iluminat. Tribunalul Bihor stă pe un butoi de pulbere. „Reclamagiii” abuzurilor din învăţământul bihorean se luptă cu mafia PSD. Cine este poliţistul care anunţă pe Facebook unde-i vânează pe vitezomani?
19 Noiembrie 2018, 00:00
Singuri acasă: Peste 1.000 de copii din Bihor trăiesc drama abandonului, după ce părinţii le-au plecat la muncă în străinătate
Bihoreanul tipărit
Peste 1.000 de copii din Bihor trăiesc drama abandonului, după ce părinţii au plecat la muncă în străinătate, lăsându-i în grija bunicilor ori a altor rude. Chiar dacă, de la depărtare, părinţii le cumpără jucăriile şi gadgeturile la modă, copiii se simt părăsiţi şi singuri, astfel că nu îşi dau interesul să înveţe, sunt mereu nemulţumiţi şi răzvrătiţi, unii devenind chiar depresivi.
16 Noiembrie 2018, 08:37
Tratament cu şocuri: La Liceul Bariţiu, torturarea copiilor nu se confirmă... dar conducerea a fost demisă (FOTO)
Bihoreanul tipărit
După ce un senator USR a reclamat la DGASPC şi la Parchetul Bihor abuzurile din incinta Liceul Bariţiu din Oradea - şi anume torturarea copiilor cu electroşocuri - inspectorul şcolar general Alin Novac Iuhas a concluzionat că faptele nu există, dar a demis, totuşi, conducerea şcolii pentru lipsă de reacţie şi de comunicare.
Baron de Palota: Un cunoscut agricultor bihorean e acuzat că s-a îmbogăţit administrând hoţeşte pământurile localnicilor
Bihoreanul tipărit
Un cunoscut agricultor bihorean este acuzat că de peste două decenii îşi jefuieşte consătenii, dijmuind recoltele obţinute chiar de pe pământurile lor. Palotanca Maria Fernbach l-a reclamat procurorilor pe preşedintele societăţii agricole Frimont, Peter Dörner, fiindcă a fraudat asociaţia localnicilor, dar după ce a fost scos basma curată afaceristul vrea s-o "privatizeze".
15 Noiembrie 2018, 08:03
Împotmoliţi la sol: BIHOREANUL lămureşte care sunt şansele Oradiei de a avea aeroport internaţional
Bihoreanul tipărit
În criză acută de curse internaţionale, Aeroportul Oradea şi proprietarul lui, Consiliul Judeţean Bihor, nu au pârghii cu care să ademenească operatorii aerieni. De dragul dezvoltării oraşului, primarul Ilie Bolojan susţine că autorităţile ar trebui să finanţeze masiv acordarea unor beneficii companiilor low cost care să opereze la Oradea, deşi practicile de acest fel sunt sancţionate de Uniunea Europeană.
14 Noiembrie 2018, 08:00
Blocaţi pe centură: 1.000 de comercianţi şi 13.000 de clienţi sunt îndemnaţi de edili să meargă la piaţa de vechituri cu autobuzul
Bihoreanul tipărit
Primarul Ilie Bolojan încearcă să rezolve ambuteiajele duminicale din zona Pieţei 100 cu promisiunea unor noi că de acces... peste un an sau doi. Cei 1.000 comercianţi şi mai ales cei 13.000 clienţi sunt îndemnaţi de edili să meargă la piaţă cu autobuzul, până se vor construi două poduri de-a lunguri centurii, o pasarelă pietonală şi un nou drum dinspre cartierul Grigorescu.
13 Noiembrie 2018, 14:46
Doctori fără milă: De ce au fost concediați doctorița Marilena Crișan și ginerele ei, dr. Ovidiu Pop
Bihoreanul tipărit
Managerul Spitalului Municipal a concediat doi cunoscuţi medici, pentru ciubucăreală pe seama unităţii, dar şi pentru conduită inumană faţă de o pacientă de doar 1 an şi jumătate suferindă de TBC. După ce l-a dat afară pe şeful Serviciului de Anatomopatologie, dr. Ovidiu Laurean Pop, pe care l-a acuzat că a dat prioritate analizelor private cu preţul amânării tratamentelor pacienţilor oncologici, Dacian Foncea a "zburat-o" şi pe soacra acestuia, cunoscuta pediatră Marilena Crişan, fostă directoare de spitale, care s-a opus transferării fetiţei la un spital din Cluj mai bine dotat, susţinând cu cinism că fetiţa... "oricum va muri".
Lupta pentru euro: Primăria Oradea are noi proiecte, de 300 milioane euro, pentru fonduri europene
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea are în lucru 72 de proiecte cu fonduri UE în valoare totală de peste 300 milioane euro, cu 18% peste performanţa din precedentul ciclu bugetar. Cele mai ambiţioase proiecte vizează înfiinţarea liniei de tramvai Ioşia - Nufărul, a coridorului de trafic în undă verde Nufărul - Cantemir, construirea de pasaje rutiere pe sub Bulevardul Magheru, Piaţa Gojdu şi Piaţa Cetăţii, dar şi continuarea modernizării reţelelor de termoficare.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Managerul Spitalului Municipal a concediat doi cunoscuţi medici, pentru ciubucăreală şi conduită inumană
Bihoreanul tipărit
Luni, 12 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediții: După ce l-a dat afară pe şeful Serviciului de Anatomopatologie, dr. Ovidiu Laurean Pop, pe care l-a acuzat că a dat prioritate analizelor private cu preţul amânării tratamentelor pacienţilor oncologici, Dacian Foncea a "zburat-o" şi pe soacra acestuia, cunoscuta pediatră Marilena Crişan, fostă directoare de spitale, care s-a opus transferării unei fetiţe de doar 1 an și jumătate la un spital din Cluj mai bine dotat, susţinând cu cinism că fetiţa... "oricum va muri". În același număr aflați și care este adevărul despre şansele Oradiei de a avea aeroport internaţional, că Primăria Oradea are proiecte de 300 de milioane de euro pentru fonduri europene, dar și că ”baronul” satului Palota s-a îmbogățit administrând hoțește asociația localnicilor.
12 Noiembrie 2018, 00:00
Vânător demascat: Directorul de la Protecţia Copilului, Călin Puia, acuzat de abuzuri, se întoarce în funcţie
Bihoreanul tipărit
Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, l-a acuzat pe directorul de la Protecţia Copilului, Călin Puia, că şi-a plătit din banii instituţiei un curs şi a încheiat pe bandă rulantă contracte suspecte. La o zi după dezvăluirile şefului CJ, Tribunalul a decis suspendarea detaşării directorului DGASPC la Evidenţa Populaţiei, astfel că Puia, aflat în concediu medical, dar participant la partide de vânătoare, se poate întoarce la vechiul loc de muncă.
11 Noiembrie 2018, 18:13
Karoy de România: Povestea sculptorului orădean interzis de comunişti, care şi-a făcut renume în America (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Un sculptor orădean interzis de comunişti şi-a făcut renume în America, realizând lucrări care au ajuns în colecţiile unor celebrităţi de la Hollywood. Plecat din România în 1985, datorită unei căsătorii de faţadă cu o unguroaică, Kovacs Karoy a ajuns în Statele Unite doi ani mai târziu, de atunci fiind unul dintre preferaţii iubitorilor de artă din ţara tuturor posibilităţilor.
11 Noiembrie 2018, 10:01
Le măresc sau ne amăgesc? Ce conţine proiectul legii pensiilor, lăudat fiindcă va repara inechităţi, dar criticat pentru capcane
Bihoreanul tipărit
Proiectul noii legi a pensiilor este lăudat de promotori, fiindcă va repara inechităţi, dar criticat de alţii pentru capcane. Viitoarea lege promite majorarea pensiilor, reducerea diferenţelor între beneficiari, bonusuri pentru specialiştii cu doctorate şi facilităţi pentru mamele cu mulţi copii, însă amputează pensia de boală şi condamnă jumătate din români la pensii minime. Vezi detaliile proiectului de lege!
09 Noiembrie 2018, 12:43
Poliţistul... din umbră: Un cunoscut ofiţer în rezervă propune soluţii pentru traficul din Oradea. Cine-l ascultă? (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Aşa cum lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, un ofiţer care a lucrat mai bine de două decenii la Poliţia Rutieră nu poate ignora problemele din trafic nici după ieşirea la pensie. Fost coordonator al activităţilor de sistematizare a traficului rutier în Bihor şi fost şef de birou în cadrul Poliţiei Rutiere a judeţului, comisarul şef (r) Silviu Popa oferă autorităţilor soluţii pentru problemele pe care le depistează în trafic. Însă fără ecou...
Fabrica de asistaţi: 600.000 de lei a plătit statul, într-un singur an, falşilor asistaţi social din Holod
Bihoreanul tipărit
Foştii edili ai comunei Holod, secretara Consiliului Local şi trei funcţionari din Primărie sunt judecaţi pentru că au ţinut cu ajutoare peste 200 de falşi asistaţi social. O investigaţie a Parchetului Bihor întinsă pe 5 ani confirmă că romii din Holod au primit bani pe baza unor cereri semnate de funcţionari şi a unor anchete sociale făcute din birou, bugetul asigurărilor sociale fiind păgubit cu aproape 600.000 lei.
08 Noiembrie 2018, 08:01
Oradea City Mall! În oraşul salariilor modeste, se anunţă noi deschideri, redeschideri şi extinderi de mall-uri (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Dezvoltarea infrastructurii, economiei şi turismului a făcut din Oradea un paradox naţional: deşi în alte oraşe sectorul imobiliar s-a poticnit, aici îşi continuă avântul, la fel cum înfloreşte şi comerţul. Dezvoltatorii comerciali au adus oraşul pe locul III ca densitate a unităţilor de retail, pregătind noi deschideri, redeschideri şi extinderi de mall-uri.
Mafiot de Brusturi: Soţul primăriţei PSD Livia Bîrlău face legea în comună. Cu pumnul...
Bihoreanul tipărit
Legea pumnului în Brusturi! Soţul primăriţei PSD Livia Bîrlău a ameninţat cu bătaia un consilier din opoziţie, care apoi a şi „încasat-o”. Pentru că s-a opus secretizării contractelor de lucrări publice de către primăriţă şi furturilor din pădurea comunală dirijate de consortul acesteia, consilierul ALDE Ioan Roşu s-a trezit cu geamurile casei sparte şi snopit în propria curte.
06 Noiembrie 2018, 13:28
Paradoxul Oradea: Spre deosebite de trendul naţional, în Oradea se construiesc peste 2.000 de apartamente (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Prăbuşirea vânzărilor de locuinţe la nivel naţional ocoleşte piaţa din Oradea, unde se construiesc peste 2.000 de apartamente, la preţuri tot mai mari. Peste 80% din achiziţiile de apartamente din oraş aparţin unor cumpărători din ţară şi din străinătate, care îşi investesc banii în imobiliare, atraşi de randamentele mai bune decât dobânzile bancare şi de posibilitatea de a-şi proteja economiile.
  1 2  4  6 7 8  

FOTO BIHOREANUL

 • Aproape 200 de turişti au fost recuperaţi de salvamontiştii bihoreni în anul 2018 (FOTO)
 • „Eu cu cine votez?” – Lansarea celei mai recente cărţi a conferenţiarului Cristina Matiuţa, despre dinamica partidelor, prilej de dialog cu publicul (FOTO)
 • Mii de turişti la Sărbătorile Zăpezii de la Vârtop. IMAGINI SPECTACULOASE
 • Lăzăriștii au avut o zi dulce: Carnavalul prăjiturilor, scenete și spectacole cu ocazia zilei școlii (FOTO)
 • Musicalul Mamma Mia în Oradea: Aproximativ 1000 de persoane au cântat împreună, cucerite de povestea de dragoste dintre Loredana și Cornel Ilie (FOTO / VIDEO)
 • Protest inedit la sediul PSD Bihor: Învăţământul este subfinanţat, dar partidele devin milionare pe banii noştri! (FOTO / VIDEO)
 • Primare, vrem parcare! Un loc la trei mașini: Criza locurilor de parcare din centrul Oradiei, fără soluţii până anul viitor (FOTO)
 • Incendiu la Baroul Bihor! Mai multe documente au luat foc în biroul unor avocați (FOTO / VIDEO)
 • La mulţi ani cu delicii! Janette Cakes, business-ul pornit de o tânără orădeancă de 23 de ani, aniversează un an de la înfiinţare (FOTO)
 • E praf! Un alt drum judeţean, cel dintre Salonta şi Tinca, este plin de gropi (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON