Noutăți din culisele mega-investiției de 650 milioane euro a Nokian Tyres în Oradea. Opțiunea companiei finlandeze a fost decisă după negocieri începute cu Primăria și cu Guvernul, autoritățile convenind să transforme fostul CET II în parc industrial, datorită poziției geografice și infrastructurii locale, optime pentru exportarea producției.
`
< Pagina precedentă 1 2 3 4 5 6 7 8 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Studiu de caz. Centura Beiușului, în valoare de 270 milioane lei, bani buni, europeni, a fost scoasă la licitație acum 16 luni. În iunie 2022 licitația a fost contestată, iar după 7 luni justiția noastră a dat verdictul. Cum lucrarea e din fonduri europene și trebuie terminată la finele anului, hai să facem un calcul cât ne costă prostia umană...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
La fel ca în bancurile cu olteanul care, atunci când nu are ce face, se dezbracă și își păzește hainele, Compania Națională Poșta Română - firmă de stat care, spre deosebire de oltean, are însă multe de făcut ca să iasă din înapoiere - a intentat BIHOREANULUI un proces pentru o serie de articole publicate în primăvară.
Newsletter
Spune ce crezi
Probele medicale ar putea fi trimise cu drona de la Spitalul Județean la laboratorul din Rogerius. Ce părere aveți despre inițiativă?
De stiut
Colțul juridic
La finele anului trecut, Camera Deputaților, în calitatea de cameră decizională, a adoptat o propunere legislativă de modificare a legislației privind acordarea ajutorului public judiciar pentru cetățenii care nu își permit să susțină financiar un proces. Legea este trimisă Președintelui României pentru promulgare, urmând să intre în vigoare în viitorul apropiat. Pe cine ajută ea?
Bihoreanul la medic
Indigestia sau dispepsia sunt termeni des utilizaţi de către pacienţi pentru descrierea unor simptome digestive variate, cum sunt durerea abdominală superioară (pusă frecvent în legătură cu consumul unor alimente), pirozis ("arsurile" stomacului), eructaţii (râgâituri), flatulenţă (eliminarea de gaze), balonare sau intoleranţă la unele alimente.
Bihoreanul tipărit
Luni, 7 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conținut variat și bogat în informații exclusive. Dintre subiectele noii ediții: Fiul unui fost prefect de Bihor a ajuns în arest, fiind judecat pentru trafic cu cocaină, într-un proces care se anunţă de pe acum controversat. Lorin Ungur, băiatul ex-prefectului PUNR Ionel Ungur, a fost dovedit cu investigatori sub acoperire că vindea droguri chiar și în fața sediului Cadastrului din Oradea, unde este funcționar; Primarul UDMR din Săcueni și-a favorizat un amic oferindu-i un teren al orașului, mult subevaluat; Spre nemulțumirea orădenilor, Primăria desființează Piața Nufărul pentru a face loc unei parcări; Un orădean specializat în politica drogurilor militează pentru legalizarea canabisului în România.
07 Noiembrie 2022, 00:00
După numai șase ani de la primul său salt dintr-un avion, o tânără orădeancă a devenit campioană națională la parașutism. Bianca Creț a ajuns în fruntea junioarelor parașutiste din țară și pe locul III în lume folosind o parașută peste măsura ei, pentru că Aeroclubul României nu are niciuna pe mărimea sa.
Tânărul sudanez rămas fără mâna și piciorul drepte în timp ce încerca să „prindă” un tren la ieșirea din gara Oradea învață din nou să umble. Trecut printr-o operație de 8 ore după ce a căzut sub marfarul cu care voia să fugă din România, de groază că va fi deportat în Sudan, Adam Hassam a făcut săptămâna trecută primii pași cu ajutorul unei proteze de peste 7.000 euro oferite de fundația Theranova.
Ascuns în Munții Bihorului, satul Bâlc din comuna Criștioru de Jos, pe vremuri plin de oameni harnici și gospodari, moare în tăcere. La capătul unui drum anevoios ce poate fi străbătut doar pe jos sau cu mașini de teren, în Bâlc mai trăiesc doar doi oameni, care par că s-au sălbăticit și ei, în timp ce restul caselor, rămase fără „găzdoi”, sunt invadate de pădurea care le înconjoară.
Sistemul de supraveghere video din oraș, inutil pentru „taxarea” contravențiilor și infracțiunilor nereclamate de orădeni și necercetate de polițiști. Pentru că polițiștii nu stau cu ochii pe monitoare ca să reacționeze „în direct” la încălcarea legilor, imaginile furnizate de cele aproape 600 de camere de supraveghere devin probe în anchete sau pentru stabilirea unor amenzi doar după autosesizarea altor oameni ai legii ori la plângerile victimelor accidentelor, furturilor și agresiunilor.
După şerpii găsiţi într-un tomberon din Rogerius, comisarii Gărzii de Mediu Bihor caută un alt piton abandonat, pe care un orădean l-a văzut intrând în beciul unui bloc. BIHOREANUL dezvăluie cum a ajuns judeţul un adevărat paradis pentru crescătorii şi traficanţii de animale exotice, care, din cauza unei legislaţii prea blânde, aduc fraudulos din străinătate și cresc clandestin reptile şi feline sălbatice periculoase chiar și în apartamente de bloc, fără niciun control veterinar și fără să aibă condiţii de siguranță.
Debutantă în Consiliul Local, Antonia Monica Nica (PNL) este noua viceprimăriță a Oradiei în urma unei alegeri-surpriză a primarului Florin Birta. Directoare a Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu, dirijoare a corului Fiat Lux și fiică a regretatului preot greco-catolic Mircea Nica, până de curând străină de politică, profesoara a fost nominalizată pentru caracterul energic și modul în care a ridicat școala pe care o conduce.
Luni, 31 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Povestea pitonilor abandonați dezvăluie cum a ajuns judeţul un paradis pentru crescătorii şi traficanţii de animale exotice; Cine este Antonia Monica Nica, noua viceprimăriță a Oradiei?; Sistemul de supraveghere video din Oradea este, pe cât de extins, pe atât de inutil în absența reclamațiilor; Povestea Biancăi Creț, tânăra orădeancă de numai 40 de kilograme, campioană națională la parașutism etc.
Centru al spiritualității ortodoxe, Sfântul Munte Athos atrage zilnic zeci de pelerini din România, impresionați de eleganța mănăstirilor grecești, dar și de modestia chiliilor călugărilor români. De la izbucnirea războiului din Ucraina, care a limitat libertatea de mișcare a credincioșilor ruși, majoritatea pelerinilor care urcă pe Athos sunt români care primesc gratuit găzduire și masă, împărtășind viața aspră a monahilor.
Copiii ucraineni refugiați preferă să învețe online în sistemul educațional din țara lor decât să fie elevi „audienți” în școlile românești. Traumatizați de război și aflați încă în proces de adaptare într-o țară străină, elevii ucraineni ar avea nevoie de un sistem care să-i adune la un loc pentru o vreme, până învață limba română, nu să-i împrăștie în clase cu copii din alte culturi, susțin ONG-iștii orădeni care îi ajută.
Tribunalul Bihor a acordat daune morale de 250.000 euro unei tinere mame rămase invalidă după ce taxiul în care era pasageră a lovit o căprioară. Deşi procurorii au stabilit că şoferul a fost nevinovat, instanţa a decis că acest lucru nu exclude răspunderea asiguratorului RCA, care trebuie să plătească pentru „suferinţele mari” ale femeii.
26 Octombrie 2022, 08:01
Primăria din Hidișelu de Sus a organizat o licitație în care se „concurează” între ele doar firmele familiei edilului Adrian Petroi: una a soției, cealaltă a fiului. La un an după ce a devenit major și a fost înzestrat cu firmă de TIR-uri, fiul vitreg al primarului liberal este gata să devină, pentru următorii 49 de ani, pe bani de nimic, stăpânul magaziei și curții fostei cooperative agricole din comună, în care timp de un an tatăl său a investit fonduri publice și apoi a botezat-o „autobază”, blocând astfel amatorii nepoftiți.
Cel mai mare operator de turism din județ, SCT Felix, închide luna viitoare hotelurile Internațional, Nufărul, Poienița și Mureșul, trimițând angajații în concedii, complexul President majorează tarifele, iar proprietarii de pensiuni din Vârtop se gândesc dacă mai primesc oaspeți.
Luni, 24 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică „Oradea noastră”, ambele cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Primăria din Hidișelu de Sus a organizat o licitație în care se „concurează” între ele doar firmele familiei edilului Adrian Petroi: una a soției, cealaltă a fiului. La un an după ce a devenit major și a fost înzestrat cu firmă de TIR-uri, fiul vitreg al primarului liberal este gata să devină, pentru următorii 49 de ani, pe bani de nimic, stăpânul magaziei și curții fostei cooperative agricole din comună, în care timp de un an tatăl său a investit fonduri publice. Din aceeași ediție aflați povestea Muntelui Athos, locul sfânt spre care se îndreaptă cu speranță mii de pelerini români, sau de ce a primit 250.000 euro despăgubiri o tânără accidentatp după ce taxiul cu care mergea a lovit o căprioară.
O incursiune în trecut dezvăluie cât de frecvente și ingenioase erau furturile în Bihorul interbelic. Într-o perioadă caracterizată prin instabilitate economică și socială, autoritățile se confruntau cu infracțiuni de tot felul, de la găinării comise prin curțile caselor, până la spargeri de bănci, jafuri în trenuri și chiar asasinate.
Două studente ale Facultății de Medicină din Oradea vor ține cursuri de educație sexuală în școlile din Bihor. Cele două tinere vor să ajute adolescenții din zonele vulnerabile să înțeleagă cum funcționează sistemul reproducător, despre igiena intimă și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.
Procurorii din Salonta au trimis în judecată 12 membri ai unui clan ţigănesc din Tinca care au băgat groaza într-o adolescentă violată de doi tineri, până când şi-a retras acuzaţiile. Pentru că fata a refuzat să se lase cumpărată cu bani şi cadouri, rudele violatorilor au ameninţat-o că o taie în bucăţi şi „pun toată ţigănia pe ea”, obligând-o să înregistreze o declaraţie potrivit căreia făptaşii ar fi fost, de fapt, niște victime nevinovate.
După o anchetă fușerită, Parchetul Aleșd a clasat dosarul privind amenajarea ilegală a unui drum pe malul Crișului Repede, la Vadu Crișului. Procurorii au respins plângerea penală făcută de Garda de Mediu, care acuza distrugerea unei arii protejate, stabilind că fapta merită cel mult o amendă, deși nu au audiat angajații ABA Crișuri care au amenajat drumul, iar arborii tăiați ilegal i-au căutat abia după patru luni.
Un orădean a devenit campion mondial la jocul de societate Carcassonne. În vârstă de 36 de ani și tată a patru copii, Gere Árpád a concurat la Essen, în Germania, cu jucători experimentați din țări precum Islanda, Taiwan sau Norvegia, în fața cărora a ieșit victorios.
Concomitent cu investiția uriașă făcută de BMW pentru o fabrică în Debrețin, universitatea din orașul ungar își pregătește la Oradea, gratis, ingineri vorbitori de maghiară. După ce Guvernul de la Budapesta a alocat sume considerabile pentru dezvoltarea educației tehnice în nord-estul Ungariei ca să poată răspunde miilor de anunțuri de angajare pe care le va lansa BMW, Universitatea din Debrețin s-a extins la Oradea, unde a înființat o specializare de Inginerie mecanică.
19 Octombrie 2022, 08:03
Ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși din Oradea și Bihor? Obligat să finalizeze proiectele „moștenite” în oraș, Florin Birta și-a fixat și obiective noi, forțat de criza energetică, iar Ilie Bolojan „luptă” în județ pe mai multe fronturi, pentru șosele, parcuri industriale, salubrizare și turism, ambii având însă restanțe cauzate de birocrație, scumpiri și procese, ceea ce alimentează criticile tot mai vehemente ale opoziției, care nu e impresionată nici măcar de sumele uriașe atrase pentru finanțarea lucrărilor.
Un oncolog cu experiență acumulată în țară și străinătate a lansat o „școală” gratuită pentru bolnavii cu cancer și familiile lor. Pentru că pacienții sunt tot mai numeroși și îngrijirea lor se mută din spitale în ambulatorii și la domiciliu, două clinici din Oradea s-au alăturat inițiativei doctorului Silviu Corbu de a învăța oamenii cum să evite boala ori s-o descopere la timp, s-o învingă sau să trăiască cu ea cât mai mult și mai bine.
Luni, 17 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL arată ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși locali; Universitatea Debrețin pregătește la Oradea ingineri pentru viitoarea fabrică BMW din Ungaria; Povestea cumplită a unei tinere violate, forțată de membrii unui clan din Bihor să-și retragă plângerea; Cum a clasat Parchetul din Aleșd dosarul drumului amenajat ilegal pe malul Crișului Repede, etc.
Un tânăr din Bihor a devenit mecanic de ambarcațiuni și restaurează fostul vapor „Snagov 1” al lui Nicolae Ceaușescu. Orădeanul Călin Ștef, în vârstă de 35 de ani, a fost multă vreme mecanic la propriul service auto, dar a renunțat pentru a-și urma adevărata pasiune, aceea de a da viață navelor uitate de vreme ori stricate.
BIHOREANUL vă dezvăluie amănunte scandaloase din rechizitoriul poliţiştilor de frontieră trimişi în judecată de Parchetul Bihor pentru corupţie. Prin intermediul unui investigator sub acoperire pe post de şofer de TIR, anchetatorii au descoperit tarifele şpăgarilor, dar şi faptul că nu „iertau” nimic: pentru 80 euro, un poliţist de frontieră a lăsat să intre în ţară până şi un autotren plin cu deşeuri.
În timp ce spitalele din Bihor înregistrează un record de intoxicări cu ciuperci, comercianţii neautorizaţi îşi vând marfa la vedere, pe internet şi în pieţe. BIHOREANUL a descoperit că în judeţ nu există specialişti atestaţi care să poată identifica produsele vândute de comercianţii ambulanţi, iar laboratoare care ar trebui să le analizeze toxicitatea le testează doar... radioactivitatea!
În pragul iernii, numeroşi bihoreni se trezesc cu facturi de electricitate usturătoare de la furnizori, care le trimit note de plată pe 3-5 luni, din urmă, chiar şi de peste 6.000 de lei. Clienţi ai Electrica şi Hidroelectrica acuză firmele că nu le-au citit contoarele trimestrial ori lunar, conform contractelor, iar acum le cer să achite consumuri adunate din primăvară, unele deja plătite ori inventate, cei păţiţi temându-se că pentru curentul din prima parte a anului ar fi taxaţi la preţurile actuale, mai mari.
O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
Managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp, și-a prezentat prima „dare de seamă” după preluarea mandatului, abia după insistențele BIHOREANULUI. De la unificarea cu fostul spital Municipal, mega-Județeanul a devenit mai eficient, câștigând bani în plus prin diversificarea și creșterea calității serviciilor și cheltuind mai puțini prin reducerea numărului de angajați, dar continuă să sufere la transparență și la conduita angajaților.
-
Rezultatele Recensământului: Câți locuitori mai sunt în Bihor și cât de îmbătrânită este populația. Oradea a pierdut din rezidenți 12:45, 31 Ian 2023
-
Primăria Oradea vrea pasaj subteran pe strada Tudor Vladimirescu, pe sub bulevardul Decebal. Vezi aici cum va arăta! (FOTO / VIDEO) 18:03, 31 Ian 2023
-
Accident cu un autoturism și un camion în Biharia. Autoturismul a ajuns cu roțile-n sus în șanț 14:31, 31 Ian 2023
-
ADP dezgroapă morții! Municipalitatea orădeană trece la reconcesionarea mormintelor părăsite. Cine dă mai mult? 08:07, 01 Feb 2023
-
Insomniile McDrive: Noul local McDonaldʼs din Oradea îi disperă pe vecini, care cer intervenţia Primăriei (FOTO) 08:03, 25 Ian 2023
-
Nokian Tyres a început construirea fabricii din Oradea! Cum arată șantierul din zona fostului CET II (FOTO/VIDEO) 15:28, 29 Ian 2023
-
Trei străzi din cartierele Tineretului şi Grigorescu din Oradea au intrat în modernizare (FOTO) 19:39, 26 Ian 2023
-
FOTO: Mașina vicepreședintelui CJ Bihor Mircea Mălan, distrusă de un copac în Oradea 21:17, 20 Ian 2023
-
În sfârșit! Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut online începând de astăzi 12:17, 01 Feb 2023
-
Jumătate RER, jumătate tu! Pe 6 februarie, începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor mari în Oradea 11:47, 01 Feb 2023
-
Cod galben în Bihor: ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte 11:12, 01 Feb 2023
-
Baschet: Meci important pentru CSM CSU Oradea, în Polonia, cu Anwil Wloclawek 10:50, 01 Feb 2023
- Represaliile continuă la Transelectrica. Avertizorul de integritate, dat afară
- Exploatarea credulității – sau cum se construiește extremismul cu o minciună despre statuia lui Maniu
- Fost judecător CCR, avocatul unor inculpați analfabeți, acuzați de evaziune fiscală
- O inadecvare morală sau despre alianța româno-ungară împotriva Kievului
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 30 ianuarie - 3 februarie 07:00, 30 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 23-27 ianuarie 07:34, 23 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 16-20 ianuarie 07:34, 16 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 9-13 ianuarie 07:45, 09 Ian 2023
Diva Hair
-
O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu
-
Regula 8+8+8 pentru o viață echilibrată! Neurologul Alexandru Ciurea explică rutina perfectă pentru creier
-
Horoscopul săptămânii 23 - 29 ianuarie: zodiile cu sufletul împietrit vor deveni empatice în această perioadă
Ultimele Comentarii
- Ce a omis pixul lui Mircea! Cui a incredintat birtinezul lucrarea? Drum... Postat 01 Feb 2023, 12:24 de pinonel
- La ce rezultate s-au obținut cu traseele județene după 2 ani de "actualizări" ... ... ar fi trebuit să demisioneze în primul... Postat 01 Feb 2023, 12:17 de KP
- Prostia si hotia Prostia si hotia mafiotului birtinez si... Postat 01 Feb 2023, 12:13 de Silver_Cat
- Prost e cine pune carul înaintea boilor. Dacă vrei să faci o lucrare, mai întâi... Postat 01 Feb 2023, 12:12 de KP
- Iar ati dat-o-n bara! Cât ne costă prostul! Asta e titlul corect! Postat 01 Feb 2023, 11:46 de pinonel
Bihoreanul tipărit
-
ADP dezgroapă morții! Municipalitatea orădeană trece la reconcesionarea mormintelor părăsite. Cine dă mai mult? 08:07, 01 Feb 2023
-
Epidemia răcelilor: Medicii sunt surprinși de mulțimea, agresivitatea și persistența infecțiilor respiratorii din jur! 07:57, 31 Ian 2023
-
Duşi cu drona! "Drona medicală" testată la Oradea, o chinezărie promovată de o firmă australiană... cu acţionari români (FOTO) 10:09, 30 Ian 2023
-
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Bihorul e lovit de un val neobişnuit de viroze, mai puternic chiar decât Covidul 00:00, 30 Ian 2023
ACTUAL
-
În sfârșit! Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut online începând de astăzi 12:17, 01 Feb 2023
-
Pagubă uriaşă la trei ferme de curcani: au fost eutanasiate 224.000 de păsări 20:25, 31 Ian 2023
-
Familia Piţurcă, la DNA: Şi fiul lui Victor Pițurcă a fost reţinut 19:33, 31 Ian 2023
-
Accidentul de luni seară de pe DN1 a fost provocat de un orădean de 24 de ani 15:08, 31 Ian 2023
Stiri SPORTIVE
-
Baschet: Meci important pentru CSM CSU Oradea, în Polonia, cu Anwil Wloclawek 10:50, 01 Feb 2023
-
Polo: CSM Oradea a câştigat cu 23-1 jocul de acasă cu Politehnica Cluj 10:00, 01 Feb 2023
-
Spectacol frumos la meciul de handbal CSM Oradea - Dinamo (FOTO) 23:13, 31 Ian 2023
-
27 de medalii pentru karateka orădeni de la CS Fudoshin la prima ediţie a Cupei Huniazilor 11:15, 31 Ian 2023
BIHOREANUL TV
-
Primarul, singur contra tuturor: Consiliul Local Marghita a votat majorarea salariilor angajaților Primăriei (VIDEO)
-
Explozie în beciul unui bloc din Oradea! Locatarii, evacuați în miezul nopții (FOTO/VIDEO)
-
Poștă și nesimțire: Șefii unei companii de stat dau în judecată BIHOREANUL pentru că le-a dezvăluit incompetența și delăsarea (FOTO/VIDEO)
Oradea Noastră
-
Jumătate RER, jumătate tu! Pe 6 februarie, începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor mari în Oradea 11:47, 01 Feb 2023
-
Nu sortezi, nu golim! RER Vest nu mai ridică pubelele maro în care deșeurile biodegradabile sunt amestecate cu alte resturi 17:14, 31 Ian 2023
-
Plantați în amintire: Pădure de mesteceni la Oradea, în memoria celor trecuți în veșnicie 12:00, 31 Ian 2023
-
Primiţi cu capra? Imagine rară: o capră "captivă" în ţarcul unui bloc din Oradea 10:50, 30 Ian 2023
Bihor
-
Cod galben în Bihor: ninsori însemnate cantitativ și viscol în zona de munte 11:12, 01 Feb 2023
-
Primăria Oradea vrea să exproprieze un teren din cartierul Grigorescu pentru a face parc (FOTO) 10:32, 01 Feb 2023
-
Cel mai mare buget din istoria Oradiei a fost aprobat de Consiliul Local. Opoziţia acuză lipsa dezbaterilor! 07:33, 01 Feb 2023
-
Inițiativa unui senator de Bihor: Asigurare de sănătate pentru studenții români din străinătate 21:30, 31 Ian 2023
Stiri Oradea
-
Primăria Oradea vrea să exproprieze un teren din cartierul Grigorescu pentru a face parc (FOTO) 10:32, 01 Feb 2023
-
Cel mai mare buget din istoria Oradiei a fost aprobat de Consiliul Local. Opoziţia acuză lipsa dezbaterilor! 07:33, 01 Feb 2023
-
Mintea de pe urmă... Primăria Oradea pregătește un amplasament pentru viitorul sediu al Medicinei Legale (FOTO) 19:46, 31 Ian 2023
-
Primăria Oradea vrea pasaj subteran pe strada Tudor Vladimirescu, pe sub bulevardul Decebal. Vezi aici cum va arăta! (FOTO / VIDEO) 18:03, 31 Ian 2023
Revista Familia
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
-
„Familia” întâmpină Crăciunul cu poezie 10:31, 21 Dec 2022
-
Revistele Familia și Várad vă invită la lansarea romanului „Run, omule, run!”, de Nótáros Lajos 17:31, 06 Dec 2022
-
Revista Familia vă invită la lansarea volumului „Istoria jurnalismului bihorean. Presa (1989-2000)”, de Florin Ardelean 16:00, 02 Dec 2022
Informații de la Termoficare
-
Fără apă caldă și căldură, vineri, pe mai multe străzi din Oradea 16:54, 26 Ian 2023
-
Termoficare Oradea: Căldura și apa caldă vor fi oprite joi pe anumite străzi. Consumatorii afectați 20:14, 25 Ian 2023
-
Mai multe străzi din Oradea rămân miercuri fără căldură și apă caldă. Vezi dacă ești afectat! 11:22, 25 Ian 2023
-
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din zona centrală rămân fără apă caldă și căldură începând de marți 16:20, 16 Ian 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.5466 RON
- 1 EUR = 4.9221 RON
- 1 HUF = 0.0126 RON