BIHOREANUL vă dezvăluie amănunte scandaloase din rechizitoriul poliţiştilor de frontieră trimişi în judecată de Parchetul Bihor pentru corupţie. Prin intermediul unui investigator sub acoperire pe post de şofer de TIR, anchetatorii au descoperit tarifele şpăgarilor, dar şi faptul că nu „iertau” nimic: pentru 80 euro, un poliţist de frontieră a lăsat să intre în ţară până şi un autotren plin cu deşeuri.
`
< Pagina precedentă 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Mie-mi plac tipii de la ONG-ul Pro Infrastructura. Din câte știu, e o organizație imaginată de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, de la care aflăm multe dintre dedesubturile care ne fac să nu avem autostrăzi decât pe hârtie și la prețuri exorbitante.
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Justiţia din Bihor a învins săptămâna trecută DNA Oradea, dar şi societatea bihoreană. La capătul a 9 ani de procese, fostul boss al UDMR şi al CJ Bihor, Alexandru Kiss, a fost achitat pentru fapte de corupţie pentru care în 2018, în prima fază a procesului, Tribunalul îl condamnase la 8 ani de închisoare, iar pe doi dintre tovarăşii săi de dosar - patronul Selina, Beneamin Rus, şi cetăţeanul ungar Bojtor Vilmos, prin intermediul căruia politicianul şi amicul său, Alexandru Mudura, fondatorul Lotus Center, au încasat şpăgi de 4,3 milioane euro - la 4 şi respectiv la 6 ani de închisoare.
Newsletter
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre completările aduse la legislație care prevăd că, în sensurile giratorii, șoferii trebuie să respecte regulile privind circulaţia pe benzi, având obligaţia să semnalizeze din timp părăsirea intersecţiei şi să se asigure?
De stiut
Colțul juridic
În data de 17 martie 2023 Autoritatea de Supraveghere Financiară a retras autorizația de funcționare a societății de asigurare Euroins, aspect foarte discutat în spațiul public. Cu toate acestea, nici comunicatele oficiale, nici știrile de presă nu prezintă întreaga realitate a acestui act, astfel încât se pot crea confuzii în practică, majoritatea fiind, evident, profitabile statului, care „scapă” de niște datorii.
Bihoreanul la medic
Fumatul este un viciu care produce numeroase boli şi decese, fiind considerat în ţările dezvoltate principala cauză a bolilor prevenibile şi a morţii premature. Numai în SUA apar în fiecare an peste un milion de noi fumători din rândul copiilor şi adolescenţilor.
Bihoreanul tipărit
În timp ce spitalele din Bihor înregistrează un record de intoxicări cu ciuperci, comercianţii neautorizaţi îşi vând marfa la vedere, pe internet şi în pieţe. BIHOREANUL a descoperit că în judeţ nu există specialişti atestaţi care să poată identifica produsele vândute de comercianţii ambulanţi, iar laboratoare care ar trebui să le analizeze toxicitatea le testează doar... radioactivitatea!
În pragul iernii, numeroşi bihoreni se trezesc cu facturi de electricitate usturătoare de la furnizori, care le trimit note de plată pe 3-5 luni, din urmă, chiar şi de peste 6.000 de lei. Clienţi ai Electrica şi Hidroelectrica acuză firmele că nu le-au citit contoarele trimestrial ori lunar, conform contractelor, iar acum le cer să achite consumuri adunate din primăvară, unele deja plătite ori inventate, cei păţiţi temându-se că pentru curentul din prima parte a anului ar fi taxaţi la preţurile actuale, mai mari.
O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
Managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp, și-a prezentat prima „dare de seamă” după preluarea mandatului, abia după insistențele BIHOREANULUI. De la unificarea cu fostul spital Municipal, mega-Județeanul a devenit mai eficient, câștigând bani în plus prin diversificarea și creșterea calității serviciilor și cheltuind mai puțini prin reducerea numărului de angajați, dar continuă să sufere la transparență și la conduita angajaților.
Luni, 10 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit cu un conținut variat și interesant! Dintre subiectele noii ediții: O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
10 Octombrie 2022, 00:00
Tinerii din România au ocazia să călătorească gratis în toată Uniunea Europeană, chiar dacă nu sunt studenți. Prin programul Erasmus Youth Exchange, românii cu vârste între 13 şi 30 de ani pot participa, fără alte costuri decât banii de buzunar, la tabere tematice, pentru a se instrui în antreprenoriat, gastronomie, ecologie sau drepturi civice. BIHOREANUL vă prezintă „rețeta”...
Neîncrederea în Primărie, proasta organizare și neimplementarea vechilor proiecte au prăbușit interesul orădenilor pentru bugetarea participativă. În doar 5 ani, apetitul de a propune proiecte municipalității s-a redus de 10 ori, la numai 2.102 votanți dintr-o populație cu drept de vot de peste 200.000 de locuitori din Oradea și Zona Metropolitană.
Confruntate cu explozia prețului la energie, firmele bihorene caută soluții de reducere a consumului de curent sau de producere a lui, pentru a supraviețui iernii. Companiile locale analizează varianta introducerii lucrului de la distanță și adaptării programului de-a lungul zilei, pentru a profita de lumina naturală, și încearcă să evite concedierile colective prin apelarea la reducerea programului de lucru pentru peste 2.500 de angajați, în timp ce iau cu asalt firmele de panouri fotovoltaice, ale căror comenzi au crescut în ultimele luni și cu 500%.
Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ținta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de „cârtiţe” din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimițând un mesaj clar de amenințare la adresa poliţistului, cu avertismentul: „Vei fi primul!”.
Votul aleşilor pentru inelul metropolitan încinge războiul din PSD, la şedinţa pentru pedepsirea "trădării" un aspirant la Primăria Oradea înjurând atât de gros încât şi-a ultragiat colegii. Chestiunea exproprierilor pentru şosea a fost folosită politic de unul dintre cei mai noi şi ambiţioşi PSD-işti bihoreni, fostul poliţist Florian Sîrca, pe care actualul preşedinte Ioan Mang îl vede posibil primar al Oradiei, ba l-ar fi vrut "interimar" şi la şefia organizaţiei, promisă şi fostului prefect Claudiu Pop.
Luni, 3 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educaţie ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ţinta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de "cârtiţe" din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimiţând un mesaj clar de ameninţare la adresa poliţistului, cu avertismentul: "Vei fi primul!". Din acelaşi număr aflaţi şi cum alarmate de explozia preţului energiei, unele firme bihorene încep să se gândească la concedieri, neîncrederea în Primărie a prăbuşit interesul orădenilor pentru proiectul bugetării participative și despre înjurăturile în ultimul hal din şedinţa PSD de după "trădarea" la votul pentru inelul metropolitan.
03 Octombrie 2022, 00:00
La parterul unui bloc din cartierul Rogerius, Asociația Caritas Eparhial a Episcopiei Greco-Catolice a amenajat prima școală ucraineană din Oradea. Alături de câteva profesoare din Ucraina, 15 copii din clasele I și a II-a încearcă să depășească traumele războiului și să învețe materiile din curricula din țara natală, dar și limba română, spre bucuria părinților care încearcă să-și refacă viața aici.
Cum încearcă traficanţii de persoane să-şi intimideze victimele şi pe martorii ostili. O tânără din Bihor, răpită şi forţată să se prostitueze în Italia, şi-a retractat toate declaraţiile acuzatoare, de teama agresorilor, care, în timpul procesului, au urmărit-o şi au bătut-o în plină zi, de faţă cu copilul ei.
Regizorul clujean Daniel Druhora, stabilit în America, va filma în Bihor istoria bunicului soției sale, Traian Cociuba, un bihorean din Valea lui Mihai care în al Doilea Război Mondial a ajutat mai mulți evrei să fugă în România, iar celui mai bun prieten, tot evreu, i-a „predat” chiar propria identitate, gest care l-a costat viața.
Un bihorean a ajuns de nedespărțit de un corb pe care l-a crescut de mic, după ce îl găsise căzut dintr-un cuib. Pasăre sălbatică renumită pentru inteligența ei, corbul Coco s-a atașat atât de mult de stăpân, încât nu-și ia zborul spre înaltul cerului, deși este mereu liber în curtea casei.
Reducerea cheltuielilor populației a redus tranzacțiile imobiliare cu peste 60%, iar scumpirea materialelor pune presiune pe prețul construcțiilor, astfel că și dezvoltatorii, și cumpărătorii își îndreaptă atenția către imobilele mai mici, ieftine și ușor de întreținut.
Caz revoltător de hărțuire, anchetat de procurorii din Salonta: un tânăr cu handicap a fost brutalizat timp de doi ani de colegii de la brutăria din Mădăras. Băiatul a îndurat în tăcere batjocura unor tineri care l-au pus să imite animale, l-au lovit, ameninţat, i-au stins ţigara pe spate şi l-au desfigurat, arzându-l pe faţă cu spray şi o brichetă, cea din urmă „glumă” ajungând subiect de dosar penal.
Explozia prețurilor la energie pune pe jar orădenii, care din cauza răcirii vremii au pornit încălzirea încă de luna aceasta. Termoficare Oradea se pregătește de cel mai dur sezon, în pragul căruia are asigurat doar 60% din necesarul de gaz, în timp ce consumatorii racordați direct la gaz se tem că facturile o să-i „ardă”, iar cei care folosesc lemne și peleți au de plătit dublu pentru proviziile de iarnă.
Drama unei orădence al cărei tată a murit în Spitalul Județean readuce în actualitate o boală cronică a sistemului sanitar: comportamentul angajaților față de „aparținători”. Pentru că familia n-a fost informată cu orele despre starea pacientului, femeia acuză conducerea spitalului că tolerează conduita lipsită de profesionalism și de empatie a personalului, dar și că, mai grav, refuză să-i dea actele medicale ale decedatului, așteptând... să fie dată în judecată.
Luni, 26 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit cu un conținut variat și interesant! Dintre subiectele noii ediții: Explozia prețurilor la energie pune pe jar orădenii, care din cauza răcirii vremii au pornit încălzirea încă de luna aceasta. Termoficare Oradea se pregătește de cel mai dur sezon, în pragul căruia are asigurat doar 60% din necesarul de gaz, în timp ce consumatorii racordați direct la gaz se tem că facturile o să-i „ardă”, iar cei care folosesc lemne și peleți au de plătit dublu pentru proviziile de iarnă! Din același număr aflați, printre altele, cât va fi nevoit să plătească Statul Român cu titlu de daune fostei adjuncte a șefului Finanțelor Bihor după ce a fost achitată de sub acuzațiile DNA; drama unei orădence al cărei tată a murit în Spitalul Județean care readuce în actualitate comportamentul angajaților față de „aparținători”, o boală cronică a sistemului sanitar; și un caz revoltător de hărțuire, anchetat de procurorii din Salonta, despre un tânăr cu handicap care a fost brutalizat timp de doi ani de colegii de la brutăria din Mădăras.
26 Septembrie 2022, 00:00
Muzeul Țării Crișurilor expune piese valoroase din patrimoniul său în noile săli de la etajul II. De săptămâna trecută, vizitatorii pot descoperi un planetariu vechi din anul 1730, partituri create de compozitorul Michael Haydn la Oradea sau obiecte trench art, adică pahare, scrumiere sau statuete făcute din materiale de armament din Primul Război Mondial.
Prima seară de octombrie aduce în Cetate un eveniment plin de culoare și fantezie, cu video mapping, spectacole de lumini și expoziții de artă 3D. Ajunsă la cea de-a 22-a ediție la nivel național, One Night Gallery își propune să aducă în prim-plan clădiri de patrimoniu și să le „îmbrace” în luminile noii arte media.
În plină criză provocată de scumpirea energiei, BIHOREANUL face un recurs la istoria secolului trecut: de la generalizarea electricității la raționalizarea drastică. De aproape 120 de ani, electricitatea pune în mișcare și ușurează viața bihorenilor, marcând un uriaș proces de modernizare, care a avut însă și perioade nefaste, cea mai dură fiind forțarea reducerii consumului în ultimii ani de comunism.
Reîntoarsă după un deceniu în orașul ei natal, Roxana Stan dă culoare spațiilor publice din Oradea. Artista a transformat o alee din parcul Libertății într-o poveste despre viață și spiritualitate, „decorată” cu elemente specifice Oradiei, precum un vultur negru ori simboluri Art Nouveau. „Îmi doresc să transform cât mai multe locuri gri din oraș în zone colorate”, spune Roxana. A semnat deja două proiecte urbane „colorate” și nu vrea să se oprească...
Turnat anul trecut în doar 11 zile la Oradea, filmul preotului Ciprian Mega a câștigat două premii importante la Festivalul Internațional de la Moscova. Filmul „Glasul care strigă în pustie”, despre suferințele părintelui Calciu Dumitreasa, care s-a opus în anii ʼ80 demolării bisericilor, a câștigat în Rusia premiul juriului și premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, la concurență cu peste 2.000 de pelicule din toată lumea.
Sentinţa Înaltei Curţi, care interzice condiţionarea autorizaţiei de construire de donarea de teren, alarmează Primăria Oradea, obişnuită să preia parcele "gratis". Primarul Florin Birta spune că donaţiile sunt doar în interesul iniţiatorilor, care astfel pot beneficia de infrastructură publică, în timp ce contribuabilii de rând şi dezvoltatori imobiliari, precum Beniamin Rus, susţin că măsura este la limita abuzului.
BIHOREANUL vă prezintă povestea ambiției remarcabile a unei familii din Oradea, care nu s-a lăsat doborâtă de loviturile vieții. Ákos, Andrea și bebelușul lor și-au petrecut ultimul an călătorind prin întreaga Europă într-o autorulotă unică, pe care chiar ei înșiși au transformat-o dintr-o banală furgonetă într-o casă pe roți, adaptată pentru bărbatul imobilizat în scaun cu rotile și dotată cu toate facilitățile, de la pat și frigider, până la mașini pentru spălat rufe și vase.
Proprietarul unei ferme din satul bihorean Cheriu este judecat pentru sclavie: a ţinut captivi 10 oameni ca să-i „muncească” într-o fermă. Considerat unul dintre cei mai avuţi agricultori din zonă, Teodor Chiş a fost trimis în faţa magistraţilor de procurorii DIICOT Oradea, care îl acuză că a exploatat persoane cu retard sau handicapuri fizice, obligându-le să-l slujească sub teroare.
Luni, 19 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediții: Ákos, Andrea și bebelușul lor și-au petrecut ultimul an călătorind prin întreaga Europă într-o autorulotă unică, pe care chiar ei înșiși au transformat-o dintr-o banală furgonetă într-o casă pe roți, adaptată pentru bărbatul imobilizat în scaun cu rotile și dotată cu toate facilitățile, de la pat și frigider, până la mașini pentru spălat rufe și vase. Din același număr aflați cum încearcă traficanţii să-şi intimideze victimele şi pe martorii ostili, despre filmul unui preot orădean, premiat în Moscova, la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume și de ce trebuie Primăria Oradea să renunțe la obiceiul de a primi donații de teren în schimbul autorizațiilor de construire.
19 Septembrie 2022, 00:00
-
Cum a furat un recuperator orădean 1,3 milioane de lei din contul unui mort, cu ajutorul unei angajate a Băncii Transilvania 11:55, 30 Mar 2023
-
Trânteală ratată: Cum se rezolvă, de la nivel înalt, angajarea unui politruc din Bihor într-o importantă instituție 07:57, 30 Mar 2023
-
Detronați și demolați: Foștii șefi din Primărie au rămas fără coșmeliile din centrul Băilor Felix 08:50, 30 Mar 2023
-
Decizia a fost luată: Cum va arăta Parcul 1 Decembrie din Oradea (FOTO) 15:45, 30 Mar 2023
-
Curtea Penală Internațională cere arestarea lui Vladimir Putin, pentru crime de război în Ucraina. Reacția Rusiei 19:35, 17 Mar 2023
-
Bolojan, la podcastul lui Gojira: „După 20 de ani în administrație, trebuie să te gândești să faci un pas în lateral” (VIDEO) 19:00, 28 Mar 2023
-
FOTO: Cum arată parcul din Republica Moldova pentru care Oradea și Bihorul au alocat 200.000 euro. Bolojan, Birta, Țiplea, la inaugurare cu președinta Maia Sandu 15:28, 28 Mar 2023
-
Dezinteres. Doar câţiva orădeni s-au dus la dezbaterea despre majorarea cu 7% a impozitelor (FOTO) 20:56, 22 Mar 2023
-
Noul ștrand termal din Ioșia va costa 33 de milioane de euro. Cine va plăti investiția 21:10, 30 Mar 2023
-
A fost aprobată lista noilor tarife care vor fi practicate pe cursele județene de autobuz din Bihor. Vezi prețurile! (DOCUMENT) 20:35, 30 Mar 2023
-
Birta, despre închiderea Podului Intelectualilor când tot Centrul Civic e în șantier: „Era imperios necesar” 20:00, 30 Mar 2023
-
Zborurile de la Forlì ar urma să înceapă pe 7 aprilie, dar Aeroportul Oradea nu spune nimic despre ele 19:32, 30 Mar 2023
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea: Furnizarea apei potabile se întrerupe marți pe câteva străzi din oraș 10:21, 27 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 27-31 martie 07:35, 27 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 20-24 martie 07:35, 20 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 13-17 martie 07:33, 13 Mar 2023
Diva Hair
-
Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii: „Nu mai pot să țin o a treia sarcină”
-
Cine este Livia Bordea, focoasa brunetă care i-a furat inima de la prima vedere lui Cătălin Bordea
-
Cumpăra flori pentru mormântul fiului său când o străină i-a dat o veste neașteptată. A primit o binecuvântare care i-a schimbat viața
Ultimele Comentarii
- Unde e aplicatia? E data de 30-03,ora 21,35. Deci ar trebui... Postat 30 Mar 2023, 21:38 de bWise
- pista pump track doar un labil psihic poate trece de la interzicerea... Postat 30 Mar 2023, 20:58 de Traian
- Pork&ride O idee buna ar fi mutare parcarilor in viitoarea... Postat 30 Mar 2023, 20:46 de excalibur
- Petre93 Alo gara, e criza in toată Oradea de locuri... Postat 30 Mar 2023, 20:27 de Sandu2100
- Petre93 In capul tău de propagandist a făcut așa.... Postat 30 Mar 2023, 20:25 de Sandu2100
Bihoreanul tipărit
-
Aventuri „verzi”: Începe sezonul ieșirilor în natură. Vezi ce oportunități sunt în Bihor! 10:15, 30 Mar 2023
-
Trânteală ratată: Cum se rezolvă, de la nivel înalt, angajarea unui politruc din Bihor într-o importantă instituție 07:57, 30 Mar 2023
-
Reguli... de stradă: Obligați să colecteze separat deșeurile în casele lor, orădenii sunt „scutiți” în zonele publice din oraș (FOTO) 10:16, 29 Mar 2023
-
Demolition Man: Afaceristul Ludescher Csaba și-a făcut terasă permanentă pe malul Crișului, sfidând Primăria (FOTO) 08:01, 29 Mar 2023
ACTUAL
-
Gest șocant: Un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața spectatorilor, în semn de protest 16:55, 30 Mar 2023
-
Protest în Capitală, după OUG 13, „reînviată”. Ministerul Justiției susține un nou prag pentru infracțiunea de abuz în serviciu, de 9.000 de lei 22:00, 29 Mar 2023
-
OUG 13 revine! Senatul a votat introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, aproape identic cu celebra ordonanță care a scos românii în stradă 15:49, 29 Mar 2023
-
Serghei Lavrov spune că Rusia este „responsabilă” pentru rușii din Transnistria 11:25, 29 Mar 2023
Stiri SPORTIVE
-
Victorie după victorie: CSM CSU Oradea a câştigat la Sibiu şi rămâne liderul Ligii Naţionale de baschet 09:03, 30 Mar 2023
-
Patru medalii şi un titlu de campioni pentru sportivii de la CSU Oradea la Naţionalele de tir pentru tineret 20:24, 29 Mar 2023
-
CSM Oradea a contestat amenda de 2.500 de euro primită după scandalul de la derby-ul cu U BT Cluj-Napoca 19:21, 29 Mar 2023
-
Fără antrenor și sponsor, o asistentă medicală din Bihor a obţinut medalia de aur la Campionatul Mondial de atletism masters (FOTO) 13:35, 29 Mar 2023
BIHOREANUL TV
-
Regulile salubrității din Bihor, pe telefon: Doritorii pot descărca o aplicație cu informații despre colectarea separată și calendarul ridicărilor deșeurilor (VIDEO)
-
Bolojan, la podcastul lui Gojira: „După 20 de ani în administrație, trebuie să te gândești să faci un pas în lateral” (VIDEO)
-
VIDEO Accident cu fugă în Salonta: Fără permis, la volanul unui tractor, a izbit o femeie pe trecerea de pietoni şi a plecat
Oradea Noastră
-
Fața orașului: Înflorește curtea Palatului Baroc din Oradea! (FOTO) 16:30, 29 Mar 2023
-
Reguli... de stradă: Obligați să colecteze separat deșeurile în casele lor, orădenii sunt „scutiți” în zonele publice din oraș (FOTO) 10:16, 29 Mar 2023
-
Ce facem în Săptămâna Verde? 17:51, 27 Mar 2023
-
Faci curățenie de primăvară în curte? RER Vest colectează gratuit deșeurile vegetale din fața casei 13:33, 23 Mar 2023
Bihor
-
Noul ștrand termal din Ioșia va costa 33 de milioane de euro. Cine va plăti investiția 21:10, 30 Mar 2023
-
A fost aprobată lista noilor tarife care vor fi practicate pe cursele județene de autobuz din Bihor. Vezi prețurile! (DOCUMENT) 20:35, 30 Mar 2023
-
Birta, despre închiderea Podului Intelectualilor când tot Centrul Civic e în șantier: „Era imperios necesar” 20:00, 30 Mar 2023
-
Zborurile de la Forlì ar urma să înceapă pe 7 aprilie, dar Aeroportul Oradea nu spune nimic despre ele 19:32, 30 Mar 2023
Stiri Oradea
-
Noul ștrand termal din Ioșia va costa 33 de milioane de euro. Cine va plăti investiția 21:10, 30 Mar 2023
-
Birta, despre închiderea Podului Intelectualilor când tot Centrul Civic e în șantier: „Era imperios necesar” 20:00, 30 Mar 2023
-
Zborurile de la Forlì ar urma să înceapă pe 7 aprilie, dar Aeroportul Oradea nu spune nimic despre ele 19:32, 30 Mar 2023
-
Piaţeta din strada Dunării va fi amenajată cu desfiinţarea locurilor de parcare. Vezi cât va costa! 19:07, 30 Mar 2023
Revista Familia
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
-
„Familia” întâmpină Crăciunul cu poezie 10:31, 21 Dec 2022
-
Revistele Familia și Várad vă invită la lansarea romanului „Run, omule, run!”, de Nótáros Lajos 17:31, 06 Dec 2022
Informații de la Termoficare
-
Două puncte termice din Oradea rămân, joi, fără apă și căldură. Lista străzilor afectate 21:38, 29 Mar 2023
-
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din zona centrală rămân fără apă și căldură începând de azi! 13:59, 20 Mar 2023
-
Termoficare Oradea: Fără apă caldă şi căldură, marţi, pe câteva străzi din municipiu 16:08, 20 Feb 2023
-
Termoficare Oradea: Consumatorii de pe Calea Clujului şi "Averescu" rămân fără apă caldă şi căldură 16:58, 13 Feb 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.5594 RON
- 1 EUR = 4.9479 RON
- 1 HUF = 0.013 RON