Fostul șef al CJ Bihor, Alexandru Kiss, a scăpat de închisoare, dar e „ușurat” de 1,1 milioane euro. BIHOREANUL vă prezintă motivele pentru care cel mai mare dosar de corupție local a „murit” la Curtea de Apel Oradea, la aproape două decenii de la comiterea faptelor, după ani de zile de „stat la sertar” și alt aproape un deceniu de „plimbat” prin instanțe.
`
< Pagina precedentă 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Toate cele 10.000 de locuri scoase la bătaie au fost vândute, semn că brandul FC Bihor are un potențial uriaș. Ar fi păcat ca, pe lângă tradiționalele echipe de baschet și polo, să nu încercăm marea cu degetul și la datul cu piciorul în minge (mi-e frică să spun că ceea ce se practică azi în România se poate numi fotbal).
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Nu pot boci soarta celor avuți - fie patroni ori manageri de firme, fie inși cu ocupații incerte - care, în baza măsurilor fiscale pregătite de Guvern, ar urma să plătească de anul viitor impozite în plus pentru așa numitele bunuri de lux. Nu cred că ar fi socialism ca proprietarii unor mașini de peste 75.000 euro ori de case în valoare de peste 500.000 euro să achite pentru ele un impozit suplimentar de 0,3% - 0,5%...
Newsletter
Spune ce crezi
Sunt eficiente soluțiile de trafic adoptate în zona centrală de Primăria Oradea pentru începerea școlii, în contextul șantierelor?
De stiut
Colțul juridic
În data de 18 septembrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o hotărâre importantă, obligatorie și corectă, prin care a stabilit că o plângere contravențională poate fi completată și în fața judecătorului până la primul termen de judecată.
Bihoreanul la medic
În regiunea ţării noastre, înţepăturile de insecte dau rareori fenomene grave de intoxicaţie; ar fi nevoie de 500-1000 de înţepături de albine pentru a produce moartea. În regiunile tropicale, în America de Nord şi de Sud, în Africa şi Asia Centrală se întâlnesc păianjeni veninoşi (“văduva neagră”) şi scorpioni.
Bihoreanul tipărit
Luni, 10 aprilie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: în scandalul achizițiilor din parcul Salca, BIHOREANUL a descoperit că speculanţilor imobiliari cu „intrare” la funcţionarii din Primărie li se virează banii în regim de urgenţă, dar și spre biroul cui a făcut „potecă” unul dintre cei mai mari afaceriști din domeniu; De ce a scăpat de pușcărie fostul șef al CJ, Alexandru Kiss, dar trebuie să plătească 1,1 milioane euro; 50 de milioane de euro va investi Compania de Apă Oradea într-o uzină și în rețeaua orașului; Cele mai frumoase stațiuni din Turcia îi așteaptă pe orădeni în sejururi de lux, la prețuri accesibile.
Puțini orădeni știu că în cartierul Podgoria aproape fiecare localnic are o grădină cu narcise, îndeletnicire moștenită de la părinți și bunici care, în fiecare primăvară, creează peisaje spectaculoase pe dealurile orașului.
Între cei mai noi învățăcei ai Universității din Oradea se numără și șapte studenți ucrainen. În timp ce Zhorzhetta și Habriel au ajuns aici cu câteva săptămâni înainte de începerea războiului, Tetiana a plecat din Odesa după izbucnirea conflictului armat, a fost refugiată în Republica Moldova, iar apoi a venit singură în România și s-a înscris la facultate în Oradea, prima care i-a acceptat dosarul.
Masa de Paști a bihorenilor va fi cea mai costisitoare de până acum. Rata inflației de 15,5% din ultimii ani, dată de creșterea costurilor, a determinat agricultorii bihoreni să aleagă între închiderea fermelor și majorarea prețurilor la miel, ouă și lapte, scumpirile fiind limitate doar de sărăcirea populației, care nu își permite să plătească mai mult.
Un șofer orădean a ajuns în anchetă penală pentru că, lăsat temporar fără permis din pricina vitezei, a circulat cu o trotinetă electrică. Deşi în acte se specifica faptul că nu necesită înmatriculare şi nici permis de conducere, poliţiştii rutieri au decretat că trotineta orădeanului este moped şi l-au ţinut în cercetări vreme de 6 luni, după care au clasat cazul pe motiv că... fapta nu e prevăzută de legea penală.
Mii de tablete, cumpărate pe bani grei în pandemie pentru elevii din Bihor, au rămas inutile. În magazia Inspectoratului Școlar Județean zac aproape 2.000 de tablete pe care Ministerul Educației le-a cumpărat, cu 600 de lei bucata, pentru lecțiile online ale elevilor, multe dintre ele chiar sigilate, pentru că n-au fost niciodată folosite.
Grădina Urbană Nufărul, pe care Primăria Oradea vrea să o amenajeze din fonduri europene, a ajuns o afacere de milioane de euro plătiţi din banii orădenilor, în beneficiul unor samsari imobiliari. BIHOREANUL vă prezintă personajele care au pus mâna pe terenuri valoroase ale Oradiei, într-o schemă cu drepturi litigioase în care orașul a reușit să se faulteze de unul singur, pierzând pe mâna unor funcționari ai municipalității zone pe care acum le „răscumpără” la suprapreț!
Luni, 3 aprilie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Cu se fac bani grei pe seama Primăriei din terenurile valoroase ale Oradiei; Mii de tablete cumpărate în pandemie pentru elevii din Bihor zac nefolosite; Cum a ajuns un orădean cu dosar după ce a fost prins fără permis... pe trotinetă electrică; Între cei mai noi învățăcei ai Universității din Oradea sunt 7 studenți ucraineni; Dealurile pline cu narcise din vecinătatea Oradiei sunt căutate de comercianții de flori din toată țara...
03 Aprilie 2023, 00:00
După ghiocei, primii care apar în grădină primăvara ar trebui să fie... grădinarii. Sezonul în care natura renaşte este şi cel în care poate începe amenajarea unei grădini colorate şi înmiresmate.
Câteva zeci de bihorence au renunțat la prostituție cu ajutor din Oradea și Olanda. Cele mai multe dintre victime au fost forțate să-și vândă trupurile din adolescență și au fost „exportate” în Italia, Spania și Olanda, unele ajungând în cunoscutul Cartier Roșu din Amsterdam, unde prestarea serviciilor sexuale este legală.
Drumeții, speoturism, rafting, via ferrata și ture pe biciclete... Începe sezonul ieșirilor în natură! Bihorenii pot profita de sosirea primăverii pentru a (re)descoperi, îndrumați de ghizi experimentați, frumuseți naturale din județ, bucurându-se totodată de doze bune de adrenalină.
Șefii din București ai Autorității Electorale Permanente i-au aranjat UDMR-istului Grim Andras un post la Direcția Județeană Bihor a AEP prin transfer de la Primăria comunei Lugașu de Jos, unde, însă, protejatul nu mai lucrează de... 11 ani.
Colectarea selectivă a deşeurilor este o obligaţie nu doar pentru cetăţeni, ci şi pentru persoane juridice, indiferent că sunt societăţi comerciale sau asociaţii, dar şi pentru instituţii.
Afaceristul Ludescher Csaba își bate joc de Primărie și își terorizează vecinii din centrul Oradiei, ajungând amendat de 9 ori și „erou” în 6 dosare penale. Partener al Primăriei și Comunității Evreilor la renovarea Sinagogii Zion, Ludescher avea voie să-și facă în curtea acesteia o terasă sezonieră, dar a construit una permanentă, iar în plus a modificat clădirea alăturată, fisurând pereții unor locuințe, iar pe proprietari îi amenință cu bătaia.
În timp ce clienţii de rând achită facturi uriaşe şi sunt deconectaţi fără milă pentru neplată, unii angajaţi ai Electrica profită că se controlează ei între ei... ca să fure curent. Corpul de control din Cluj al Electrica Distribuţie Nord Vest a luat în vizor doi ingineri din sucursala Oradea, dintre care unul a și fost forţat să demisioneze după ce a fost prins în fapt că a folosit la vila personală o instalație electrică ce ocolea contorul, verificările fiind extinse şi la o pensiune deţinută de nimeni altul decât ex-directorul general al Electrica, bihoreanul Nicolae Coroiu.
După ce mai mulți clienţi au ajuns la Urgenţe cu probleme digestive, patronii de pensiuni din Bulz au dus la analize apa de la robinet, aflând că e contaminată cu fecale. BIHOREANUL a descoperit că firma primăriei comunale, Aqua Valea Iadului, exploatează ilegal rețeaua de apă și canalizare, neavând autorizaţie de mediu din 2019 și nici licență de operator din 2021.
Luni, 27 martie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Cum fură curent electric taman cei care ar trebui să îi controleze pe clienți; Cel mai mare dosar de corupție din Bihor, îngropat! Alexandru Kiss este singurul VIP pus la plată; Firma Primăriei Bulz livrează apă contaminată; Afaceristul Ludescher Csaba și-a făcut terasă permanentă pe malul Crișului, sfidând Primăria; Cum au fost ajutate de un ONG câteva zeci de bihorence „exportate” pentru prostituție în Occident; Specialista în psihonutriție Corina Chiorean ne învață cum putem slăbi...
Sărbătoarea Învierii este întâmpinată cu pricesne în 10 orașe și sate din Bihor și cu un Oratoriu Bizantin de Paști. În Cetatea Oradea se va organiza, de asemenea, Târgul de Paști, în perioada 7-17 aprilie, cu standuri ale producătorilor tradiționali, ateliere pentru copii și demonstrații de gătit.
24 Martie 2023, 11:01
Aflat în continuă dezvoltare și „șlefuire”, Oradea este un oraș care, în ciuda șantierelor, atrage turiști, inclusiv printr-o serie de evenimente, menite, ce-i drept, să-i satisfacă întâi pe orădeni. Atât de atragerea oaspeților, cât și de organizarea festivalurilor pe bani publici se ocupă Asociația pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, răsplătită în ultimii ani și cu laude, și cu critici.
Ca să nu mai depindă de banii alocați de Guvern, o comună din vecinătatea Oradiei își face propriul parc industrial. Întins pe 18 hectare, viitorul parc industrial din Oșorhei se anunță o concurență pentru cele din oraș, propunându-și să găzduiască fabrici cu minimum 150 de angajați.
23 Martie 2023, 08:00
Prețul dezvoltării: Primăria Oradea cheltuie anual peste 380.000 de euro ca să-și recompenseze angajații care lucrează în proiecte europene. Aproape un sfert dintre angajații administrației locale încasează lunar sporuri pentru apartenența în echipele de proiecte, lista fiind deschisă chiar de primarul Florin Birta, alături de cei doi viceprimari și alți 15 șefi din instituție.
În premieră, Bihorul are un câine antrenat să găsească victime surprinse de avalanșe. Uma, o cățelușă din rasa Border Collie, și stăpâna ei, medicul urgentist Claudia Dascălu, formează primul echipaj brevetat pentru salvarea victimelor acoperite de zăpadă, cele două fiind voluntare ale Serviciului Salvamont.
Surpriză în procesul lui Victor Micula: avocații milionarului au scos o adeverință ce dezvăluie că afaceristul a fost... informator al poliţiştilor Antidrog! BIHOREANUL a descoperit că, în timp ce maneliştii îl prezintă drept „campionu’ jmecheriei” şi „generalul” care „a înnebunit sticleţii”, iar pe internet se viralizează un video cu el îmbrăcat în polițist și conducând o autospecială cu sirenele pornite, Micula jr. vrea să convingă judecătorii că a fost partenerul poliţiştilor şi i-a sprijinit în „lupta” cu infractorii.
Debandadă la principalii furnizori de energie electrică din Bihor, care își facturează clienții cu mari întârzieri, cu greșeli sau deloc, dar mereu în defavoarea acestora. În timp ce clienții Hidroelectrica nu au primit facturi din vara anului trecut, cei ai Electrica acuză firma că nu citește contoarele, le taie curentul fără să le fi trimis nici măcar somații și le umflă consumurile ca să-i tarifeze la prețuri mai mari.
Luni, 20 martie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Cine ar fi crezut: Micula junior, informatorul Poliției?; Care sunt directorii din Primăria Oradea recompensați pentru că lucrează în proiecte europene; De ce facturile de energie electrică întârzie cu lunile; Oșorheiul își face propriul parc industrial; Bihorul are un câine care știe să găsească victime surprinse de avalanșe și acoperite de zăpadă; interviu cu Alexandru Chira, directorul general APTOR.
Comuniștii foloseau turismul și pentru crearea „omului nou”, dar și pentru a spiona străinii care veneau să ne viziteze țara. Mult mai puține decât în prezent, obiectivele turistice din Bihor erau căutate atât de către români, cât și de către străini, atrași de frumusețile naturale, dar și de posibilitățile de tratament în stațiunile balneare limitrofe Oradiei.
O nouă trupă de tineri rockeri din Oradea ia avânt și îi „magnetizează” pe colegii de generație. Formată din puști talentați care își creează singuri piesele din repertoriu, Specimenul 45 a reușit ca în numai doi ani de la înființare să atragă sute de „specimene”, așa cum își numesc fanii, și chiar să cânte în deschiderea unor trupe consacrate.
Statul are bani pentru pensii speciale, dar nu și pentru drepturile urmașilor refugiaților. La doi ani după adoptarea unei legi ce acordă urmașilor foștilor refugiați români din Ardealul ocupat de regimul lui Horthy jumătate din pensia unui părinte, compensații la medicamente și scutiri de impozit pe locuințe, aplicarea ei este amânată de Guvern sub pretextul că nu are fonduri.
Cel mai longeviv club sportiv orădean, cu o istorie de 65 de ani, Crișul se reinventează. În ultimii doi ani, de când conducerea clubului a fost preluată de economista Pető Dalma, ea însăși fostă sportivă legitimată la Crișul, în club au apărut secții care au mai mare căutare printre copii, precum ciclism, fotbal ori kempo. Urmarea? Numărul sportivilor legitimați s-a dublat, ajungând de la 190 la peste 400. Un bun motiv ca BIHOREANUL să o intervieveze.
16 Martie 2023, 19:53
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
PSD Bihor, în campanie electorală: Critică administrația liberală din Oradea și Bihor, dar nu vorbește despre propriile neajunsuri (FOTO) 13:21, 27 Sep 2023
-
Noile taxe au fost aprobate de Guvern prin asumarea răspunderii, cu proteste. Varianta finală a proiectului și ce spune premierul (FOTO/VIDEO) 22:04, 26 Sep 2023
-
Bârlău Land: Primărița din Brusturi împarte amenzi pentru construcții fără autorizații, dar ar putea începe cu ea 08:59, 27 Sep 2023
-
Așa se face! O comună din Bihor a ajuns model în țară, dovedind că se poate dezvolta cu banii strânși de la localnici (FOTO/VIDEO) 08:10, 19 Sep 2023
-
Mai există vreun amărât de liberal prin Bihor? 11:01, 23 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
Stop joc! Inspectoratul în Construcții a oprit lucrările la vila unei funcționare din Prefectura Bihor 09:58, 21 Sep 2023
-
Un singur ofertant pentru amenajarea a două parcuri din Oradea (FOTO) 20:28, 27 Sep 2023
-
Lucrările la centura Beiuș au depășit o treime din volumul proiectat, până vara viitoare trebuie să fie gata (FOTO) 19:34, 27 Sep 2023
-
„Săptămâna bobocilor” la Universitatea din Oradea: Studenții din anul I sunt invitați să-și cunoască colegii, inclusiv la o petrecere 18:43, 27 Sep 2023
-
„Trec prin lume cântând”: O colecție de partituri şi texte din repertoriul Floricăi Bradu va fi lansată la Muzeul Ţării Crişurilor 18:16, 27 Sep 2023
- AUDIO | Mihai, soldat ucrainean de origine română: Fuga de bombe este un joc al hazardului. Pot să cadă chiar în locul în care te ascunzi
- Cum a ajuns justiția din România un sistem piramidal, controlat de o mână de oameni (I)
- Astra Film refuză solicitarea Arhiepiscopiei Sibiului de a scoate din festival filmul „Arsenie. Viața de apoi”
- Aplicația „Iar miroase” a obligat statul, prin 11.000 de sesizări, să acționeze împotriva mirosului de la gropile de gunoi
Ştiri de la CAO
-
Anunț Compania de Apă Oradea 09:35, 26 Sep 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 25-29 septembrie 07:45, 25 Sep 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 13:14, 21 Sep 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 08:44, 20 Sep 2023
Diva Hair
-
O adolescentă a ajuns la spitalul din Vaslui acuzând dureri menstruale. Presată, a recunoscut că a născut în secret și a aruncat bebelușul în haznaua din curte
-
Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ultimele Comentarii
- Sa vina KP sau pinonel sa ne explice! N-am reusit sa citesc articolul, m-a apucat... Postat 27 Sep 2023, 20:22 de Biggie
- Hoppmester Aia care se ascund după pancarte, e exact... Postat 27 Sep 2023, 19:35 de Sandu2100
- Pomul cunoasterii binelui si raului ...se scutura si mai cade cite-o poama putreda.... Postat 27 Sep 2023, 19:18 de excalibur
- Traian Încearcă la Vaslui, acolo e așa cum vrei... Postat 27 Sep 2023, 19:03 de Sandu2100
- @sandu nu esti tu vinovat, natura mai da si rateuri... Postat 27 Sep 2023, 18:33 de Traian
Bihoreanul tipărit
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
Au dat-o de gard! În loc de exproprieri, Primăria Oradea vrea să i se doneze terenuri. O fostă juristă a instituției zice „pas” (FOTO0) 07:58, 26 Sep 2023
-
Victorie amară: Trecerea pentru pietoni din Oradea unde și-a pierdut viața copilul de 12 ani va avea semafor! (FOTO) 09:29, 25 Sep 2023
-
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Dezvăluiri revoltătoare despre teribilistul care l-a lovit pe Horia Chiva pe trecerea de pietoni 00:00, 25 Sep 2023
ACTUAL
-
Fost șef al Poliției Române și fost șef DGA, Cătălin Ioniță nu poate justifica 1,1 milioane de lei din avere 15:01, 27 Sep 2023
-
Noile taxe au fost aprobate de Guvern prin asumarea răspunderii, cu proteste. Varianta finală a proiectului și ce spune premierul (FOTO/VIDEO) 22:04, 26 Sep 2023
-
„Casa verde” s-a închis! O firmă din Oradea a obținut suspendarea programului în instanță 19:30, 26 Sep 2023
-
Decizie CEDO: România, obligată să recunoască familiile formate din persoane de același sex 19:03, 26 Sep 2023
Stiri SPORTIVE
-
Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea încep, în Turcia, o nouă aventură europeană 16:41, 27 Sep 2023
-
Urmează o nouă etapă din circuitul „Oradea joacă padel” 15:41, 27 Sep 2023
-
După Mondiale şi Europene, Roxana Hamza participă la Balcaniada de box pentru seniori 12:35, 27 Sep 2023
-
Meciul anului pentru orădeni: FC Bihor - FCSB! Ce mesaj transmit organizatorii înaintea jocului de miercuri seară (FOTO) 00:07, 27 Sep 2023
BIHOREANUL TV
-
Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, la prima vizită în Oradea, pentru deschiderea expoziției „We the People”. Primarul și prefectul și-au făcut selfie cu ea (FOTO/VIDEO)
-
Plăcinte de Beiuș, toroș, sarmale cu păsat, gulaș și scoverzi, gata de degustat în Cetatea Oradea. Rețetele tradiționale din Bihor au fost adunate într-o carte (FOTO/VIDEO)
-
„Record” amar: România a trecut de borna primilor 1.000 km de autostradă. Se circulă pe „ciotul” dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Excelența culturală sau despre „Tipografia de Idei” #hailamuzeu (FOTO) 11:10, 27 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
Ne enervează: Pietonii care trec pe strada Evreilor Deportați sunt supuși la sporturi extreme (FOTO) 12:31, 26 Sep 2023
-
Ziua și fracția: RER amintește care sunt tipurile de deșeuri ce vor fi colectate în perioada următoare 16:21, 24 Sep 2023
Bihor
-
Un singur ofertant pentru amenajarea a două parcuri din Oradea (FOTO) 20:28, 27 Sep 2023
-
Lucrările la centura Beiuș au depășit o treime din volumul proiectat, până vara viitoare trebuie să fie gata (FOTO) 19:34, 27 Sep 2023
-
„Trec prin lume cântând”: O colecție de partituri şi texte din repertoriul Floricăi Bradu va fi lansată la Muzeul Ţării Crişurilor 18:16, 27 Sep 2023
-
Un tronson din strada Evreilor Deportaţi din Oradea se închide peste weekend. Vezi rutele ocolitoare! 17:53, 27 Sep 2023
Stiri Oradea
-
Un singur ofertant pentru amenajarea a două parcuri din Oradea (FOTO) 20:28, 27 Sep 2023
-
Un tronson din strada Evreilor Deportaţi din Oradea se închide peste weekend. Vezi rutele ocolitoare! 17:53, 27 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
Oradea cere finanţare europeană pentru achiziționarea de echipamente medicale de 3,2 milioane euro 20:11, 26 Sep 2023
Revista Familia
-
Conferințele revistei Familia: Stelian Tănase, „Zvonuri despre sfârșitul lumii” 20:22, 02 Iul 2023
-
Numărul 3/2023 al Revistei Familia, în librării 17:35, 10 Mai 2023
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
Informații de la Termoficare
-
5 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă de joi până vineri 17:01, 27 Sep 2023
-
Mai multe străzi din zona centrală a Oradiei rămân de miercuri dimineață fără apă caldă. Lista acestora 21:09, 26 Sep 2023
-
6 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă de luni dimineață până miercuri 22:21, 24 Sep 2023
-
Termoficare Oradea: locuitorii mai multor străzi din centru rămân fără apă caldă 19:21, 20 Sep 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.6874 RON
- 1 EUR = 4.9696 RON
- 1 HUF = 0.0128 RON