Proprietarul unei ferme din satul bihorean Cheriu este judecat pentru sclavie: a ţinut captivi 10 oameni ca să-i „muncească” într-o fermă. Considerat unul dintre cei mai avuţi agricultori din zonă, Teodor Chiş a fost trimis în faţa magistraţilor de procurorii DIICOT Oradea, care îl acuză că a exploatat persoane cu retard sau handicapuri fizice, obligându-le să-l slujească sub teroare.
`
< Pagina precedentă 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Cred că şefului PNL Bihor, Ilie Bolojan i-a crăpat obrazul de mândrie când a văzut cum colegii lui de partid legalizează şpaga, prin impunerea unui prag de 250.000 de lei peste care abuzul în serviciu devine penal. Adică derbedeii politici au propus, inițial, să se fure doar 50.000 de euro, ca să ajungă la toţi...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Justiţia din Bihor a învins săptămâna trecută DNA Oradea, dar şi societatea bihoreană. La capătul a 9 ani de procese, fostul boss al UDMR şi al CJ Bihor, Alexandru Kiss, a fost achitat pentru fapte de corupţie pentru care în 2018, în prima fază a procesului, Tribunalul îl condamnase la 8 ani de închisoare, iar pe doi dintre tovarăşii săi de dosar - patronul Selina, Beneamin Rus, şi cetăţeanul ungar Bojtor Vilmos, prin intermediul căruia politicianul şi amicul său, Alexandru Mudura, fondatorul Lotus Center, au încasat şpăgi de 4,3 milioane euro - la 4 şi respectiv la 6 ani de închisoare.
Newsletter
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre completările aduse la legislație care prevăd că, în sensurile giratorii, șoferii trebuie să respecte regulile privind circulaţia pe benzi, având obligaţia să semnalizeze din timp părăsirea intersecţiei şi să se asigure?
De stiut
Colțul juridic
În data de 17 martie 2023 Autoritatea de Supraveghere Financiară a retras autorizația de funcționare a societății de asigurare Euroins, aspect foarte discutat în spațiul public. Cu toate acestea, nici comunicatele oficiale, nici știrile de presă nu prezintă întreaga realitate a acestui act, astfel încât se pot crea confuzii în practică, majoritatea fiind, evident, profitabile statului, care „scapă” de niște datorii.
Bihoreanul la medic
În fumul de ţigară au fost identificate peste 4.000 de substanţe, multe dintre ele toxice. Un fumător care fumează un pachet de ţigări pe zi pufăie de circa 70.000 de ori într-un an, toate mucoasele gurii, nasului, faringelui şi arborelui traheo-bronşic fiind expuse repetat fumului.
Bihoreanul tipărit
Luni, 19 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediții: Ákos, Andrea și bebelușul lor și-au petrecut ultimul an călătorind prin întreaga Europă într-o autorulotă unică, pe care chiar ei înșiși au transformat-o dintr-o banală furgonetă într-o casă pe roți, adaptată pentru bărbatul imobilizat în scaun cu rotile și dotată cu toate facilitățile, de la pat și frigider, până la mașini pentru spălat rufe și vase. Din același număr aflați cum încearcă traficanţii să-şi intimideze victimele şi pe martorii ostili, despre filmul unui preot orădean, premiat în Moscova, la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume și de ce trebuie Primăria Oradea să renunțe la obiceiul de a primi donații de teren în schimbul autorizațiilor de construire.
19 Septembrie 2022, 00:00
Un tânăr din Bihor creează sculpturi în stilul faimosului artist Constantin Brâncuşi. În vârstă de 30 de ani şi originar din localitatea Vintere, Marius Iancu nu are studii în sculptură, dar până acum a reuşit să mânuiască dibaci lemnul şi ghipsul şi să reproducă trei sculpturi cunoscute semnate de marele artist, dar să realizeze şi patru lucrări proprii, inspirate din creaţia lui Brâncuşi.
Administraţia Bazinală de Apă Crişuri are în acest an doar 1,5 milioane lei pentru a continua lucrările hidrotehnice la o singură acumulare din judeţ dintre cele trei unde lucrările de construcţii, respectiv de reparaţii, au fost abandonate chiar şi de peste un deceniu. În schimb, în ultimii 10 ani a cheltuit peste 15 milioane lei pentru a-şi moderniza 34 de cantoane...
Incident revoltător la Secţia de Psihiatrie din Oradea: un infirmier şi un asistent sunt judecaţi pentru că au „liniştit” cu pumnii un pacient epileptic. În procesul care acum se dezbate la Curtea de Apel Oradea, procurorii au inculpat şi un medic şef de secţie, pe care îl acuză că, deşi a văzut leziunile pacientului, nu a denunţat incidentul la Poliţie.
„Ordonanța energiei” plafonează prețul energiei electrice doar pentru o parte dintre consumatori. Confruntată cu explozia facturilor, municipalitatea ia în calcul reducerea consumului de energie cu 15%, OTL și Compania de Apă Oradea caută soluții de reducere a facturilor, în timp ce firmele bihorene analizează varianta majorării tarifelor, iar operatorii hotelieri din Băile Felix pe cea a închiderii unor hoteluri.
Începerea anului şcolar a dat peste cap circulaţia din Oradea, afectată de şantierul din Piaţa Gojdu, fapt pentru care Primăria testează variante de fluidizare a traficului, de la benzi suplimentare până la semafoare cu buton. Spre deosebire de majoritatea şoferilor disperaţi, care spun că au nevoie dimineaţa de aproape trei sferturi de oră pentru a ajunge din Nufărul în centrul oraşului, primarul Florin Birta susţine că se circulă relativ bine, iar el reuşeşte să conducă din Sânmartin până în centru în numai 17 minute! BIHOREANUL face o trecere în revistă a principalei teme locale de actualitate.
Scandalul privind segregarea de la Școala Nicolae Bălcescu demonstrează, din nou, că părinții, elevii și profesorii nu sunt consultați înaintea deciziilor care îi privesc. Deși secția maghiară de la Școala Bălcescu funcționa separat de cea românească de mai mulți ani, situație care părea să fie pe placul tuturor, Ministerul Educației a impus amestecarea lor, urmarea fiind că, săptămânal, în clădirea „ungurească” se va muta o altă clasă de la secția română.
Luni, 12 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit! Dintre subiectele noii ediții: Începerea anului școlar a dat peste cap circulația din Oradea, dar, spre deosebire de majoritatea șoferilor disperați, care spun că au nevoie dimineața de aproape trei sferturi de oră pentru a ajunge din Nufărul în centrul orașului, primarul Florin Birta susține că se circulă relativ bine, iar el reușește să conducă din Sânmartin până în centru în numai 17 minute! Din același număr aflați detalii despre scandalul privind segregarea de la Școala Nicolae Bălcescu, povestea bihoreanului judecat pentru sclavie fiindcă a ţinut captivi 10 oameni, ca să-i muncească gratis într-o fermă, dar și cum un infirmier şi un asistent din Oradea au „liniştit” cu pumnii un pacient epileptic.
Leontin Călugăr a învățat să confecționeze obiecte din piele de unul singur, iar acum este o atracție a Cetății din Oradea. Perseverent, a ajuns un pielar cunoscut şi căutat, cu un portofoliu variat de produse, sub brandul "Transylvanian Monk" (Călugăr transilvan)...
Grădina Palatului Baroc din Oradea va fi învăluită în magie, vreme de o lună, cu personaje de legendă, instalații și muzică. Orădenii vor fi invitați să ia parte la tururi ghidate de seară, când grădina va prinde viață, printre instalații numărându-se unele dedicate Regelui Ladislau, Împărătesei Sisi și compozitorului Michael Haydn.
09 Septembrie 2022, 11:05
Schimbarea climei, cu înmulțirea zilelor însorite, transformă Bihorul într-o zonă ideală pentru cultivarea viei, la fel ca în faimoasa regiune franceză Bordeaux. Începută ca o pasiune, fabricarea vinurilor s-a profesionalizat accelerat, viticultorii bihoreni ajungând să investească milioane de euro în podgorii cu sute de soiuri, crame cu lifturi între vii, pivnițe și conace pentru turiștii pasionați.
Cea mai amplă analiză a ultimilor ani despre consumul de droguri în judeţ, realizată de un polițist specializat, arată că bihorenii preferă etnobotanicele ca să se facă... praf. Realizat de un ofiţer al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, doctorand în Sociologie, studiul cercetează preferinţele consumatorilor, cum ajung dependenţi copiii şi adolescenţii, dar şi detalii neştiute despre traficanţi şi metodele acestora de a se proteja.
08 Septembrie 2022, 08:01
Tot mai multe mașini accidentate sunt „cârpite” în ateliere neautorizate din cauza unei lacune în legislația asigurărilor obligatorii RCA. În loc să apeleze la un service autorizat, proprietarii vehiculelor avariate preferă să încaseze sumele pe care asiguratorii le oferă rapid pentru reparații în regie proprie, făcute cel mai adesea superficial, astfel că mașinile circulă „peticite”.
Un adolescent de 16 ani din Oradea a câștigat 200.000 de dolari din jocuri video. Andrei Ursu este singurul campion român la Fortnite, situându-se pe locul 20 în Europa, iar datorită rezultatelor obținute a fost invitat la Turneul Mondial programat în luna noiembrie chiar de către compania americană care a creat jocul video.
La doar o lună după inaugurarea cu tam-tam, în prezența ministrului Cseke Attila, „centrul turistic” din Lugașu de Jos este deja închis și generează doar... cheltuieli. Ansamblul format din 8 căsuțe din lemn pe care Primăria a tocat aproape 800.000 euro este nefolosit, iar primarul Sorban Levente a refuzat să explice de ce, „spionând” reporterii BIHOREANULUI și punând un subaltern să-i urmărească prin comună.
Războiul din Ucraina a declanșat o criză a gazului care riscă să ardă la buzunar cele 14.000 de familii orădene și firmele deservite de operatorul Distrigaz Vest. Începând din 1 octombrie, principalul furnizor de gaz al orădenilor va majora prețul gazului furnizat populației la peste 1.900 lei megawattul, de zece ori mai mult decât era toamna trecută, și va renunța, în premieră, la consumatorii non-casnici, criza fără precedent a energiei afectând inclusiv societatea Termoficare Oradea, care, din lipsă de ofertanți, are asigurat doar 60% din necesarul de gaz pentru sezonul rece.
Luni, 5 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea noastră: Dintre subiectele noii ediții: Războiul din Ucraina a declanșat o criză a gazului care riscă să ardă la buzunar cele 14.000 de familii orădene și firmele deservite de operatorul Distrigaz Vest. Începând din 1 octombrie, principalul furnizor de gaz al orădenilor va majora prețul gazului furnizat populației la peste 1.900 lei megawattul, de zece ori mai mult decât era toamna trecută, și va renunța, în premieră, la consumatorii non-casnici, criza fără precedent a energiei afectând inclusiv societatea Termoficare Oradea, care, din lipsă de ofertanți, are asigurat doar 60% din necesarul de gaz pentru sezonul rece. Mai aflați și cum chimbarea climei transformă zona Bihorului într-un loc ideal pentru producerea de vinuri de calitate, că un orădean de 16 ani, maestru în Fortnite, a câștigat deja 200.000 de dolari din jocuri video și care sunt preferinţele consumatorilor de droguri din Bihor, cine sunt ei și cum ajung dependenţi.
Demografia Oradiei s-a modificat substanțial în ultimul secol, trecând de la preponderența etnicilor maghiari la cea a locuitorilor români. BIHOREANUL vă prezintă, cu informații din istoria orașului, rezultate inclusiv din recensămintele efectuate în timpul stăpânirii austro-ungare, cum a evoluat populația din Oradea sub influența modernizărilor, dar și a schimbării administrațiilor.
BIHOREANUL vă prezintă un tânăr din Oradea care este nomad digital și călătorește peste tot prin Europa. Chiar dacă lucrează pentru o companie din Oradea, Patrick Stanciu își petrece zilele pe coastele Mării Mediterane sau în orașe vestite pentru frumusețea lor, precum Kotor, Barcelona, Lisabona sau Praga.
Două asistente de la Spitalul Aleşd au fost trimise în judecată după ce au „dosit” proba de sânge recoltată de la un şofer prins băut la volan. Procurorii susţin că, profitând de neatenţia poliţiştilor, asistenta Cristina Urs a prelevat sânge de la colega ei, Gabriela Ardelean, și apoi a înlocuit eprubetele cu cele în care se afla mostra luată de la şofer, nimeni altul decât soţul celei din urmă.
01 Septembrie 2022, 08:03
În ciuda belșugului de râuri și lacuri, Bihorul nu are irigații pentru agricultură, din cauza deciziilor unor politicieni și a indolenței unor șefi de instituții. La peste un deceniu după ce a preluat de la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare lacurile, personalul și utilajele sistemului care trebuie să permită desecări la inundații și irigări în secetă, ABA Crișuri nu alimentează canalele pentru irigații fiindcă o parte a acestora au rămas neîntreținute, iar în propriile acumulări nu se strânge apă destulă.
Grupările interlope din Oradea au intrat într-un război care fierbe pe Facebook și riscă să se reverse în stradă. Casa lui Mihai Gabor, alias Grecu, a fost vizată de un atac eşuat de tip mafiot, cu cocktailuri Molotov, bănuielile fiind acelea că în spatele lui s-ar afla liderul clanului Neguş, Romulus Markovics, şi cumătrul său, controversatul afacerist Mihai Borciu, cu care gruparea lui Grecu se provoacă acum şi se spurcă reciproc pe rețelele sociale.
Dacă ar funcționa ca firmele, jumătate dintre primăriile bihorene ar trebui să-și declare falimentul. Într-un oraș și trei comune din Bihor, administrațiile locale nu adună taxe nici cât să-și plătească propriii angajați, o treime n-au încasat anul trecut niciun leu din fonduri UE, iar 52 dintre cele 101 primării primesc bani de la Guvern ca să-și poată achita facturile.
Luni, 29 august, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediții: Grupările interlope din Oradea au intrat într-un război care fierbe pe Facebook și riscă să se reverse în stradă. Casa lui Mihai Gabor, alias Grecu, a fost vizată de un atac eşuat de tip mafiot, cu cocktailuri Molotov, bănuielile fiind acelea că în spatele lui s-ar afla liderul clanului Neguş, Romulus Markovics, şi cumătrul său, controversatul afacerist Mihai Borciu, cu care gruparea lui Grecu se provoacă acum şi se spurcă reciproc pe rețelele sociale; În ciuda belșugului de râuri și lacuri, Bihorul nu are irigații pentru agricultură; Jumătate din primăriile bihorene primesc bani de la Guvern ca să își poată achita facturile; Utilul și plăcutul: un tânăr orădean este nomad digital și călătorește peste tot prin Europa.
29 August 2022, 00:00
Principalul punct de atracție al Oradiei, Piața Unirii de azi, este epicentrul orașului de trei secole, de când a fost încadrată cu trei biserici: romano-catolică, greco-catolică și ortodoxă. La fel ca orice piață centrală din Europa, și cea din Oradea a fost „miezul” dezvoltării orașului, generând noi construcții în jurul său, și de-a lungul timpului a purtat denumiri diverse, adăpostind simboluri specifice vremurilor.
Sute de bikeri din toată ţara i-au oferit, vineri, un cadou special Renatei, o adolescentă de 16 ani din Salonta, bolnavă de cancer pulmonar. Aceştia au mers la ea acasă cu motoarele, iar unul dintre ei a şi plimbat-o prin oraş, alături de ceilalţi bikeri.
O tânără din Oradea a devenit cântăreață de jazz în Londra, studiind la Conservatorul unde a absolvit Orlando Bloom. Sînziana Vrabie a plecat încă din liceu în Marea Britanie, după ce a primit o bursă de studii, și s-a remarcat în lumea jazzului și a rockului alternativ, iar acum se pregătește să devină specialist în meloterapie.
Cazul pădurarului ucis anul trecut în timpul unei partide de braconaj în Remetea a ajuns în instanţă: între inculpaţi se află și fostul primar al comunei, Adrian Ştefănică. Rechizitoriul procurorilor dezvăluie că victima, Marius Laza, rănită la cap de un glonţ ricoşat dintr-un mistreţ împuşcat de unul dintre amicii cu care se afla la vânătoarea clandestină, a fost lăsată să agonizeze o oră pentru ca ceilalţi să şteargă urmele şi să dispară.
25 August 2022, 08:01
23 de localnici reclamă că nu-și pot încasa banii pe terenurile ce le vor fi ocupate de centura Aleșd. Nemulțumiți că 520 metri din cei 5,9 kilometri trec pe strada lor, oamenii au obținut suspendarea hotărârilor prin care CJ Bihor a aprobat proiectul, iar dacă în septembrie va fi suspendată și Hotărârea de Guvern privind exproprierile, șantierul va „îngheța” câțiva ani, iar fondurile UE vor fi pierdute.
-
Accident în Bihor: Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac (FOTO) 22:12, 01 Apr 2023
-
Victor Micula, despre sucurile Frutti Fresh: "Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?" (VIDEO) 12:15, 02 Apr 2023
-
Jos pălăria! Invitaţie la bun-simţ pentru proprietarii de câini din Oradea 14:47, 01 Apr 2023
-
Specialista în psihonutriție Corina Chiorean ne învață cum putem slăbi: „Uneori, ca să reușim să ne bucurăm de viață, avem nevoie de ajutor” 09:13, 02 Apr 2023
-
Bolojan, la podcastul lui Gojira: „După 20 de ani în administrație, trebuie să te gândești să faci un pas în lateral” (VIDEO) 19:00, 28 Mar 2023
-
Cum rămâne Bolojan fără partid 09:17, 01 Apr 2023
-
FOTO: Cum arată parcul din Republica Moldova pentru care Oradea și Bihorul au alocat 200.000 euro. Bolojan, Birta, Țiplea, la inaugurare cu președinta Maia Sandu 15:28, 28 Mar 2023
-
Decizia a fost luată: Cum va arăta Parcul 1 Decembrie din Oradea (FOTO) 15:45, 30 Mar 2023
-
Detalii despre furtul din Tămaşda: Fiul proprietarilor a pus la cale totul şi i-a ghidat pe hoţi prin... Snapchat, pentru o parte din bani 13:44, 02 Apr 2023
-
Victor Micula, despre sucurile Frutti Fresh: "Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?" (VIDEO) 12:15, 02 Apr 2023
-
Mesajul pascal al episcopului romano-catolic Böcskei László: „Această sărbătoare să fie un izvor de pace adevărată” 11:00, 02 Apr 2023
-
A 23-a victorie consecutivă pentru CSM CSU Oradea în Liga Naţională 10:40, 02 Apr 2023
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea: Furnizarea apei potabile se întrerupe marți pe câteva străzi din oraș 10:21, 27 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 27-31 martie 07:35, 27 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 20-24 martie 07:35, 20 Mar 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 13-17 martie 07:33, 13 Mar 2023
Diva Hair
-
Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie: Luna Roz le face pe zodii să își asculte inima cu mai multă atenție în timpul furtunilor ce vor urma
-
A fost mințită de propria familie timp de 17 ani că i-a murit copilul la naștere. Ce a descoperit femeia după ani de suferință
-
Este sau nu recomandat să mănânci după ora 18:00? Mihaela Bilic dă verdictul
Ultimele Comentarii
- Stiu ca atunci cand fumam... ... bagam bani in buzunarele statului pt... Postat 02 Apr 2023, 14:05 de pinonel
- „UN IAD DISTOPIC” - protest din Oxford contra „Orașului de 15 minute”, cum e programat să devină în scurt timp https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Guvernul-UDMR-PNL-PSD-impreuna-cu-USR-ne-pregatesc-in-regim-de-urgenta-ORASUL-DE-15-MINUTE.-Nu-vom-avea-nimic-si-vom-fi-fericiti-Lege-pe-repede-inainte-care-vizeaza-si-masinile-personale.-Planul-de-Mobilitate-Urbana-Durabila-devine-obligatoriu-din--181131 Postat 02 Apr 2023, 14:01 de excalibur
- Ai dreptate In loc sa se razboiasca cu balaurii, ne-ar... Postat 02 Apr 2023, 13:59 de excalibur
- Bravo victorashe Cea mai bună si sinceră reclamă! Sa sperăm... Postat 02 Apr 2023, 13:57 de cristianteofil
- Nu minte! Trebuie sa fii idi*t sa consumi ceva din... Postat 02 Apr 2023, 13:55 de pinonel
Bihoreanul tipărit
-
Mini-grădină, maxi-rezultat: Cum poți avea o grădină colorată în fiecare anotimp, chiar și într-un spațiu mic? 10:25, 31 Mar 2023
-
Evadare din Cartierul Roșu: Cum au fost ajutate de un ONG mai multe bihorence „exportate” pentru prostituție în Occident 08:01, 31 Mar 2023
-
Aventuri „verzi”: Începe sezonul ieșirilor în natură. Vezi ce oportunități sunt în Bihor! 10:15, 30 Mar 2023
-
Trânteală ratată: Cum se rezolvă, de la nivel înalt, angajarea unui politruc din Bihor într-o importantă instituție 07:57, 30 Mar 2023
ACTUAL
-
Frații Tate au fost eliberați și plasați în arest la domiciliu. Ce mesaje au lăsat pe rețelele de socializare (FOTO/VIDEO) 10:57, 01 Apr 2023
-
Cod galben de inundații pentru mai multe râuri din țară, inclusiv în Bihor 18:40, 31 Mar 2023
-
Prejudiciu de două milioane de euro cauzat de gazde false de ucraineni. La percheziții participă și polițiști din Bihor (VIDEO) 12:50, 31 Mar 2023
-
Donald Trump, primul președinte SUA pus sub acuzare. Dosarul vizează banii plătiți actriței porno Stormy Daniels 11:15, 31 Mar 2023
Stiri SPORTIVE
-
A 23-a victorie consecutivă pentru CSM CSU Oradea în Liga Naţională 10:40, 02 Apr 2023
-
O nouă victorie pentru FC Bihor: 2-0 cu Lotus Băile Felix. Orădenii s-au distanţat în fruntea clasamentului (FOTO) 09:35, 02 Apr 2023
-
Un nou rezultat pozitiv: CSM Oradea a remizat la Focşani, pe terenul echipei de pe locul 5 din Liga Zimbrilor 08:14, 02 Apr 2023
-
Polo: CSM Oradea a învins clar Rapidul şi Dinamo în primele jocuri de la turneul Superligii de la Bucureşti 07:46, 02 Apr 2023
BIHOREANUL TV
-
Regulile salubrității din Bihor, pe telefon: Doritorii pot descărca o aplicație cu informații despre colectarea separată și calendarul ridicărilor deșeurilor (VIDEO)
-
Bolojan, la podcastul lui Gojira: „După 20 de ani în administrație, trebuie să te gândești să faci un pas în lateral” (VIDEO)
-
VIDEO Accident cu fugă în Salonta: Fără permis, la volanul unui tractor, a izbit o femeie pe trecerea de pietoni şi a plecat
Oradea Noastră
-
Specialista în psihonutriție Corina Chiorean ne învață cum putem slăbi: „Uneori, ca să reușim să ne bucurăm de viață, avem nevoie de ajutor” 09:13, 02 Apr 2023
-
Deșeurile la control! Se înmulțesc amenzile pentru necolectare selectivă 20:00, 31 Mar 2023
-
Mini-grădină, maxi-rezultat: Cum poți avea o grădină colorată în fiecare anotimp, chiar și într-un spațiu mic? 10:25, 31 Mar 2023
-
Fața orașului: Înflorește curtea Palatului Baroc din Oradea! (FOTO) 16:30, 29 Mar 2023
Bihor
-
Detalii despre furtul din Tămaşda: Fiul proprietarilor a pus la cale totul şi i-a ghidat pe hoţi prin... Snapchat, pentru o parte din bani 13:44, 02 Apr 2023
-
Victor Micula, despre sucurile Frutti Fresh: "Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum io, nu?" (VIDEO) 12:15, 02 Apr 2023
-
Specialista în psihonutriție Corina Chiorean ne învață cum putem slăbi: „Uneori, ca să reușim să ne bucurăm de viață, avem nevoie de ajutor” 09:13, 02 Apr 2023
-
Accident în Bihor: Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac (FOTO) 22:12, 01 Apr 2023
Stiri Oradea
-
Mesajul pascal al episcopului romano-catolic Böcskei László: „Această sărbătoare să fie un izvor de pace adevărată” 11:00, 02 Apr 2023
-
Studenții orădeni, invitați să facă mișcare și să socializeze: Au început înscrierile pentru Cupa Tesla 20:03, 01 Apr 2023
-
Minunea de la ATI: Un tânăr din Oradea căruia i-au cedat mai multe organe de la o banală amigdalită a fost salvat de medicii din Cluj, după 22 de operații și 80 de transfuzii! (VIDEO) 22:35, 31 Mar 2023
-
Credincioşii romano-catolici sărbătoresc duminică Floriile. Vezi programul slujbelor de Paște în Oradea! 15:00, 31 Mar 2023
Revista Familia
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
-
„Familia” întâmpină Crăciunul cu poezie 10:31, 21 Dec 2022
Informații de la Termoficare
-
Două puncte termice din Oradea rămân, joi, fără apă și căldură. Lista străzilor afectate 21:38, 29 Mar 2023
-
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din zona centrală rămân fără apă și căldură începând de azi! 13:59, 20 Mar 2023
-
Termoficare Oradea: Fără apă caldă şi căldură, marţi, pe câteva străzi din municipiu 16:08, 20 Feb 2023
-
Termoficare Oradea: Consumatorii de pe Calea Clujului şi "Averescu" rămân fără apă caldă şi căldură 16:58, 13 Feb 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.5545 RON
- 1 EUR = 4.9485 RON
- 1 HUF = 0.013 RON