BIHOREANUL vă prezintă cutremurătoarea poveste a unei adolescente lăsate însărcinate de violatorul ei! Bărbatul care a agresat-o a fost arestat chiar în ziua în care Brigitta a ieșit din Maternitate împreună cu fiul lor, pe care fata a decis, împreună cu familia ei, să îl păstreze și îl crește cu multă afecțiune.
`
< Pagina precedentă 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Primarul Florin Birta are alt stil decât predecesorul său. Când s-au complicat lucrurile cu proiectul de ţepi de deasupra parcării de pe Independenţei, a scos la bătaie Facebook-ul, iar orădenii au avut ocazia să se răcorească. Acum iese din nou în faţa concetăţenilor cu propunerea de reamenajare a Corso-ului şi aşteaptă reacţiile lor.
Cu tupeu
Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine...
Zic şi eu
Nu surparea dealului Ciuperca e marele eşec al primarului Bolojan, chiar dacă ani de zile a fost tema preferată a opoziţiei locale, subiect de hate pe Facebook şi sursă de meme. Eşecul a fost invalidarea referendumului pentru Oradea Mare, prin unificarea cu Sânmartin, boicotată de UDMR şi de PSD. Dacă alde Szabó Ödön a avut o motivaţie practică, teama că în Oradea Mare UDMR ar fi urmat să aibă mai puţini consilieri şi postul de viceprimar pierdut (ceea ce oricum s-a întâmplat), PSD-ul lui Ioan Mang şi-a făcut socoteala că-i musai să moară capra vecinului liberal. N-a câştigat nimic din asta, dar Oradea a pierdut. Ura!
Newsletter
Spune ce crezi
Primarul Florin Birta propune reabilitarea pietonalei Republicii, prin pavarea cu porfir și revenirea la modelul estetic cu cercuri, din perioada comunistă. Ce părere aveți?
De stiut
Colțul juridic
În data de 8 iunie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională, cu unanimitatea voturilor judecătorilor, o lege adoptată recent de Camera Deputaților prin care se prevedea, în esență, că neexecutarea în termen de 30 de zile a unei hotărâri prin care o amendă este înlocuită cu munca în folosul comunității constituie infracțiune.
Bihoreanul la medic
În regiunea ţării noastre, înţepăturile de insecte dau rareori fenomene grave de intoxicaţie; ar fi nevoie de 500-1000 de înţepături de albine pentru a produce moartea. În regiunile tropicale, în America de Nord şi de Sud, în Africa şi Asia Centrală se întâlnesc păianjeni veninoşi ("văduva neagră") şi scorpioni, care sunt foarte periculoşi atât pentru oameni, cât şi pentru animalele domestice.
Bihoreanul tipărit
Traficul din Oradea este dat peste cap de zecile de şantiere deschise concomitent, cu şanţuri acoperite de mântuială ori chiar abandonate din proastă organizare. Oraşul intră în iarnă cu kilometri de "tranşee" începând din Nufărul şi centrul civic, unde au loc lucrări de modernizare şi amenajare de pasaje subterane, până între blocurile din Rogerius, unde se înlocuiesc reţelele de termoficare, sau în Oncea, cu străzi aflate de luni de zile în stadiu de săpătură.
Luni, 29 noiembrie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit. Dintre subiecte: BIHOREANUL vă prezintă cutremurătoarea poveste a unei adolescente lăsate însărcinate de violatorul ei! Cum l-a omorât în bătaie un pădurar din Bihor pe cetățeanul care îl acuza de furturi de lemne; Cu acordul Inspectoratului Școlar, o așa-zisă „academie” de psihologi vânează clienţi printre elevi; Curtea de Conturi confirmă „tunurile” din bani publici date de primărița din Brusturi, Livia Bârlău; Traficul din Oradea este dat peste cap de zecile de şantiere deschise concomitent, cu şanţuri acoperite de mântuială ori chiar abandonate din proastă organizare; În premieră, Bihorul şi-a înfiinţat trei arii protejate de interes judeţean; Un artist orădean va încerca să doboare recordul mondial, susţinând un concert la pian de 130 de ore.
Tradiţia asociaţiilor şi a fundaţiilor culturale, care promovau felurite învăţăminte către populaţie, are rădăcini în Bihor încă din perioada interbelică. Timp de peste două decenii, Asociaţia Cele Trei Crişuri s-a ocupat de răspândirea ştiinţei şi culturii, mai cu seamă româneşti, în rândul bihorenilor.
Anunţată de primarul Florin Birta în octombrie anul trecut, construirea pasajului suprateran peste şoseaua de centură şi linia ferată care va lega strada Meşteşugarilor de viitorul drum expres Oradea-Arad s-a blocat în instanţă.
După cinci ani de procese, un reputat profesor englez a dovedit că o profesoară a Universităţii din Oradea l-a plagiat. În loc să-şi fi recunoscut de la bun început greşeala faţă de autorul pe care l-a furat, Simona Cavalu a încercat prin toate mijloacele să-şi ascundă plagiatul, dar tot n-a scăpat de pedeapsă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie obligând-o acum să-şi recunoască furtul, publicând sentinţa într-un ziar local.
Un altfel de Crăciun: Anul acesta, orădenii vor avea parte de o ediţie atipică a Târgului de Crăciun
După un an de pauză, cauzată de ştiţi voi ce, Târgul de Crăciun face un come-back în agenda publică a Oradiei. Ediţia din acest an va fi deosebită de altele, căci se va ţine cu respectarea mai multor restricţii. Vor lipsi concertele, cel puţin cele "mari", care în vremuri pre-pandemice adunau în centrul oraşului mii de orădeni. Chiar şi aşa, atmosfera feerică a sărbătorilor nu va lipsi, fiind creată cu ajutorul lui Moş Crăciun, al unui brad impunător şi al unor "personaje" care vor poposi pentru prima oară în centrul urbei...
Poliţistul Dănuţ Babău, înregistrat în vama Borş negociindu-şi şpaga, a scăpat cu o amendă de 10.000 lei şi închisoare la "fără frecvenţă". Condamnat iniţial de Tribunalul Bihor la 4 ani de detenţie pentru că "a cerşit mită", poliţistul a găsit înţelegere la Curtea de Apel Oradea pe motiv că era la prima faptă penală dovedită, iar soţia îi este bolnavă.
Cu o rată de vaccinare anti-Covid sub media pe ţară, bihorenii au mai multă încredere în conspiraţiile de pe Facebook şi de la TV decât în medici şi instituţii. Pentru că oamenii evită ori chiar resping vaccinarea, acceptând-o doar dacă se îmbolnăvesc sau mor vecini, colegi şi rude, autorităţile cred că soluţia este o lege care să-i oblige la imunizare cel puţin pe angajaţii din sectorul public.
Se anunță cea mai grea iarnă după căderea comunismului, cu facturi dublate la gaze și scumpirea încălzirii cu 60%, la un preț usturător de 525 lei/gigacalorie. Inflația ajunsă la un nivel record de 7,9% sărăcește populația, confruntată cu majorarea în lanț a prețurilor produselor și serviciilor, cauzată de explozia tarifelor la energie și combustibili, care ar putea culmina anul viitor cu majorarea prețurilor alimentelor și cu 50%. BIHOREANUL vă explică ce se întâmplă și ce ar putea să urmeze...
Membrii filierei din Vama Petea care au eliberat în fals mii de certificate de vaccinare anti-Covid au fost filaţi, interceptaţi şi dovediţi cu ajutorul unor investigatori sub acoperire. În timp ce DSP şi Poliţia Bihor susţin că în judeţ nu există fraude, BIHOREANUL a aflat că şi în secţiile Covid de aici au ajuns pacienţi vaccinaţi „la chiuvetă”, pe care medicii nu i-au denunţat, dar şi că, încercând să prevină escaladarea situaţiei, autorităţile locale vor camere de supraveghere în centrele de vaccinare.
Editura Casa din Oradea a lansat, în premieră pentru România, o carte fenomen despre legendara trupă heavy metal Metallica. Fanii pot afla acum poveștile din spatele tuturor pieselor formației americane, de la One până la Unforgiven, strânse într-un volum de o calitate grafică excepțională
22 Noiembrie 2021, 08:56
Luni, 22 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educaţie ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Se anunță cea mai grea iarnă după căderea comunismului, cu facturi dublate la gaze și scumpirea încălzirii cu 60%, la un preț usturător de 525 lei/gigacalorie. Inflația ajunsă la un nivel record de 7,9% sărăcește populația, confruntată cu majorarea în lanț a prețurilor produselor și serviciilor, cauzată de explozia tarifelor la energie și combustibili, care ar putea culmina anul viitor cu majorarea prețurilor alimentelor și cu 50%. De asemenea, aflaţi că un profesor englez a dovedit în instanță că universitara orădeancă Simona Cavalu l-a plagiat, cum funcționa rețeaua cu pioni din Bihor care fabrica certificate de vaccinare „la chiuvetă”, dar şi că polițistul din Vama Borș înregistrat cerând șpagă a scăpat cu suspendare... și pensionare!
Fascinanta poveste a lui Czárán Gyula, bărbatul îndrăgostit de frumuseţile Bihorului care a făurit cele mai spectaculoase trasee turistice din judeţ. Nobil de origine armeană, şcolit în Drept la Budapesta şi Viena, Czárán a fost privit la început de ţăranii bihoreni ca un duh rău care bântuie prin păduri, dar apoi exploratorul le-a devenit prieten şi i-a iniţiat în turism.
Povestea Evei: Spectacol de teatru despre fetiţa care a ţinut un jurnal în ghetoul din Oradea (FOTO)
Teatrul Regina Maria pregăteşte premiera spectacolului "Eva Heyman", despre fetiţa care a ţinut un jurnal în ghetoul din Oradea. Producţia este concepută ca un one-woman show, rolul orădencei de 13 ani care şi-a aşternut pe hârtie bucuriile, dorinţele, dar şi scenele incredibile la care a fost martoră în timpul Holocaustului, fiind interpretat de actriţa Ioana-Maria Repciuc.
BIHOREANUL vă prezintă povestea unei croitorese care a brodat tapiserii pentru Casa Poporului, acum Palatul Parlamentului. Lucia Erdei era cunoscută în Oradea pentru iscusinţa cu care lucra goblenuri, coroniţe pentru mirese şi flori din materiale textile.
Probleme în sectorul transporturilor, unde Bihorul, cu circa 2.300 de firme şi 9.700 de angajaţi, ocupă locul II în ţară, imediat după Bucureşti. După ani de creştere continuă a comenzilor, firmele de transport din judeţ se confruntă cu lipsa de şoferi profesionişti, cu restricţiile provocate de pandemie şi cu reglementările europene tot mai stricte, care le obligă la cheltuieli tot mai mari.
17 Noiembrie 2021, 11:05
Scandal la Şcoala Nicolae Bălcescu, unde o învăţătoare-vedetă îl acuză pe director că îşi terorizează subalternii. Vasilica Ienei, nora celebrului antrenor Emeric Ienei, l-a reclamat pe directorul Radu Pîrja pe motiv că impune reguli abuzive, tracasează angajaţii şi, mai grav, a transferat ilegal copii, fapt deja confirmat de Inspectoratul Şcolar.
Din modele administrative şi electorale, liberalii bihoreni au ajuns marginalizaţi în PNL după decizia conducerii de a guverna cu PSD. Deşi în partid s-au opus întovărăşirii cu PSD, cerând refacerea coaliţiei cu USR, Ilie Bolojan şi Florin Birta se abţin să conteste şi public noul curs al PNL, ca să nu pericliteze proiectele Consiliului Judeţean Bihor şi pe ale Primăriei Oradea, dependente de mai-marii de la centru.
Luni, 15 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: Decizia şefilor PNL de a se întovărăşi contra naturii cu PSD i-a "amuţit" pe liberalii bihoreni, în frunte cu Ilie Bolojan, adept al refacerii coaliţiei cu USR. Dat până nu demult exemplu pentru performanţele administrative şi electorale, Bolojan a devenit un paria în propriul partid; Nora lui Emeric Ienei îl acuză de abuzuri pe directorul Şcolii Nicolae Bălcescu din Oradea; Fascinanta poveste a lui Czárán Gyula, creatorul celor mai spectaculoase trasee turistice din Bihor; Cu 2.300 de firme şi 9.700 de angajaţi, Bihorul ocupă locul II în ţară în sectorul transporturilor.
În urma recoltei, producătorii agricoli au rămas cu multe legume nevândute. Legumicultorii locali se confruntă cu o scădere a vânzărilor cu o treime faţă de anii anteriori, după ce, obligaţi să se aprovizioneze din hypermarketuri în timpul pandemiei de Covid-19, clienţii s-au obişnuit să îşi cumpere zacuscă, murături sau compoturi şi nu îşi mai pun provizii pentru iarnă.
O firmă de colectare a deşeurilor a fost prinsă deversând substanţe chimice periculoase, inclusiv acid clorhidric, într-un afluent al Crişului Negru. Patronul firmei din Finiş, Lucian Budău, nimeni altul decât fiul fostului primar al comunei, a câştigat milioane din afaceri dubioase cu reziduuri toxice, între care şi cianuri, comisarii de mediu şi poliţiştii bihoreni căutând urma otrăvurilor despre care "întreprinzătorul" refuză să spună unde au dispărut.
În premieră, BIHOREANUL prezintă, cu cifre și explicații, mortalitatea Covid în județ: cât de „fruntaș” este Bihorul la decese și de ce mulți bolnavi ies din spitale în sicrie, iar unii mor acasă. Grosul pacienților credeau că infecția Covid ar fi doar „o răceală”, sunt nevaccinați și cu boli cronice, alții s-au tratat la domiciliu și sunt vaccinați fictiv, iar mulți cer internarea când starea lor devine prea gravă pentru ca medicii să-i mai poată salva.
După un an de fake-uri despre "Covidul inventat" şi "vaccinarea criminală", deputatul bihorean Mihai Lasca e pe cale, în sfârşit, să răspundă în faţa legii. Pentru că a făcut scandal în centre de vaccinare, numindu-le "centre de exterminare în masă", ameninţând personalul şi îndemnând orădenii să refuze imunizarea care ar provoca "decese şi paralizii", şi fiindcă a acuzat medicii că omoară pacienţii în spitale, un procuror orădean îl dă pe Lasca pe mâna colegilor de la Parchetul Înaltei Curţi.
Dezvăluiri exclusive despre arestarea primăriţei PSD din Brusturi şi a soţului ei, care au mutilat în bătaie un fost procuror din Marghita. Livia şi Petrică Bârlău au şters înregistrările camerelor de supraveghere din propriul magazin, dar poliţiştii le-au recuperat cu un soft special, fapt ce le-a permis să numere "bob cu bob" cele 70 de lovituri pe care indivizii le-au aplicat victimei cu pumnii, picioarele şi cu un cleşte din fier, multe la cap, riscând acum până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor.
Numărul de decese înregistrate în Oradea pe fondul pandemiei de Covid-19 a explodat în octombrie la un record de 49 pe zi, depășind pierderile din timpul războiului. Explozia deceselor a luat prin surprindere administrația cimitirului municipal, care a fost nevoită să ofere salarii de 3.000 lei net pentru a găsi gropari, în condițiile în care cele 22 de camere frigorifice sunt pline de trupuri, timpul de așteptare pentru înmormântare a crescut și la 12 zile, iar în noile parcele se sapă gropi mecanizat, pentru a face față necesităților.
Luni, 8 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul de educaţie ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Dezvăluiri exclusive despre arestarea primăriţei PSD din Brusturi şi a soţului ei, care au mutilat în bătaie un fost procuror din Marghita; Deputatul Mihai Lasca ar putea fi acuzat de răspândirea de informații false despre pandemie; Un afacerist VIP a fost prins deversând deșeuri periculoase într-un afluent al Crişului Negru; Cât de „fruntaș” este județul Bihor la decese și de ce mulți bolnavi ies din spitale în sicrie
Un fost ofiţer israelian "naturalizat" în Oradea creează produse inedite din piele. Aviel Yamin este ajutat de cel mai bun prieten al său, Mihai Constantin, un craiovean stabilit aici, pe care l-a cunoscut în urmă cu 16 ani prin intermediul unui joc video, acesta ocupându-se de vânzarea şi promovarea peste tot în lume a produselor lor.
Orădenii se plâng că zecile de şantiere îi lasă fără parcările de domiciliu, chiar dacă şi-au plătit taxele pentru acestea. Lucrările pentru amenajarea centrelor de cartier din Rogerius şi Ioşia, pentru modernizarea bulevardelor Nufărul - Cantemir şi pentru reabilitarea străzii Traian Lalescu au dus la desfiinţarea a circa 200 de locuri de parcare pentru riverani.
Cel mai notoriu scandal de plagiat din Universitatea din Oradea are un final de toată jena. Primul universitar din România condamnat penal pentru furt intelectual, Daniela Ionescu, fosta decană a Facultății de Textile-Pielărie a câştigat definitiv procesul prin care a contestat concedierea, Universitatea trebuind s-o reangajeze şi să-i achite aproape jumătate de milion de lei!
-
Refacerea Corso-ului. Nicicum nu-i bine 09:27, 26 Iun 2022
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Vot cu anti-furt: De ce s-au întors consilierii locali din Oradea să voteze cu mâna 16:07, 26 Iun 2022
-
Festivalul de Folk din Băile Felix: Mircea Vintilă a ridicat spectatorii în picioare, Mircea Bodolan i-a emoționat (FOTO / VIDEO) 13:12, 26 Iun 2022
-
Accidentul din Ioșia: Un tânăr de 24 de ani, la volanul unui Mercedes, nu a dat prioritate și a lovit o mașină în care se afla o familie, cu o copilă de 5 ani 21:00, 18 Iun 2022
-
Înotătorul David Popovici a devenit campion mondial la 17 ani! „România e mândră de tine” 19:40, 20 Iun 2022
-
Blestemul de duminică: Petiție împotriva unei biserici din Oradea, care terorizează locuitorii cu boxele 08:50, 15 Iun 2022
-
Experiment contestat: Băgaţi cu forţa într-un proiect de salubritate, locatarii cartierului Prima Nufărul din Oradea au ajuns victime ale Poliţiei Locale 12:41, 23 Iun 2022
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Faceți-vă provizii! Orădenii din zona Nufărul rămân luni fără apă. Lista străzilor afectate 19:34, 26 Iun 2022
-
Semi-viceprimar: De ce a ajuns un edil din Bihor să-şi ia salariile la aproape 2 ani de la alegeri 18:36, 26 Iun 2022
-
Medvedev amenință voalat România și Moldova. Reacția MAE 17:57, 26 Iun 2022
- Controversatul judecător Netejoru se retrage la o pensie de 6.500 de euro pe lună
- Educația sexuală, ipocrizia și anti-occidentalismul
- „Supersonica” Kovesi. Bilanț spectaculos după primul an ca procuror șef european
- Parcul industrial Bistrița SUD, construit cu fonduri europene, nefuncțional la 7 ani de la finalizarea investiției
Ştiri de la CAO
-
Faceți-vă provizii! Orădenii din zona Nufărul rămân luni fără apă. Lista străzilor afectate 19:34, 26 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 14-17 iunie 07:51, 13 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 6-10 iunie 2022 07:21, 06 Iun 2022
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a controarelor, 30 mai - 3 iunie 08:31, 30 Mai 2022
Diva Hair
Ultimele Comentarii
- primaria si politia la treaba! buna dimineata, primarie si dom primar!... Postat 26 Iun 2022, 22:03 de roger
- deoarece cladirile din centru sunt bijuterii arhitecturale, pavajul trebuie sa fie simplu, discret, pentru a nu ameti calatorii si pentru a nu stirbi din frumusetea zonei. deoarece cladirile din centru sunt bijuterii... Postat 26 Iun 2022, 21:58 de roger
- Toata....... Toata zona Piata Bucuresti e plina de bodegi... Postat 26 Iun 2022, 21:58 de scortosul
- Unu vorbeste de taxe mari, altu de buda De parcă aia care se caca și se pese acolo,... Postat 26 Iun 2022, 21:26 de Sandu2100
- Se lauda doar ei intre ei politicienii Chiar ar fi fost un coridor de mobilitate... Postat 26 Iun 2022, 21:06 de Neutryno
Bihoreanul tipărit
-
Societatea de Lectură: Povestea primei asociaţii literare româneşti din Oradea, înfiinţată în urmă cu 170 de ani (FOTO) 17:09, 26 Iun 2022
-
„Zâmbetul lui Charlie Chaplin" transpus în muzică, seară de flamenco şi un concert cu un mare tenor american 12:01, 25 Iun 2022
-
Lumină din gunoaie: Centrala de biogaz de la Săcueni ar putea deveni, din "gaură neagră" la buget, o soluţie pentru... curăţenie 08:00, 24 Iun 2022
-
Operaţiunea "albirea": Cum a scăpat de dosarul penal un poliţist de frontieră din Bihor prins cu alcool la volan 07:59, 23 Iun 2022
ACTUAL
-
Medvedev amenință voalat România și Moldova. Reacția MAE 17:57, 26 Iun 2022
-
Pentru prima oară în 50 de ani, avortul nu mai este un drept în Statele Unite ale Americii 19:31, 24 Iun 2022
-
Prețul la combustibili în Ungaria: MOL limitează la maximum 50 de litri pe zi cantitatea pe care șoferii o pot cumpăra la preț plafonat 12:19, 24 Iun 2022
-
Ucraina și Republica Moldova au devenit oficial candidate pentru aderarea la Uniunea Europeană 21:57, 23 Iun 2022
Stiri SPORTIVE
-
Robert Glință s-a calificat în finala de 50 metri spate la Campionatul Mondial de Înot 21:16, 24 Iun 2022
-
Oradea participă cu cinci echipe la etapa naţională de padel de la Dumbrăviţa 20:01, 24 Iun 2022
-
David Popovici, dublu campion mondial la înot, va fi premiat cu un milion de lei de Guvernul României (VIDEO) 14:23, 23 Iun 2022
-
Sârbul Nikola Markovic va juca şi în următorul sezon la CSM CSU Oradea 12:00, 23 Iun 2022
BIHOREANUL TV
-
Două TIR-uri cu peste 33 de tone de deșeuri au fost oprite să intre în țară prin Borș 2 (FOTO/VIDEO)
-
Exercițiu de „plan roșu” în Bihor: 20 de victime după un accident între o cisternă cu substanțe periculoase și un microbuz (FOTO/VIDEO)
-
Sportivul român David Popovici, record mondial la Campionatele Mondiale de înot de la Budapesta (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Oradea ieri, Oradea azi: Creditele, una dintre soluţiile folosite pentru dezvoltarea oraşului 18:21, 25 Iun 2022
-
Aruncăm ca la carte! Ce prevede regulamentul Oradiei despre colectarea separată a deşeurilor 16:54, 24 Iun 2022
-
Șeful Companiei de Apă Oradea, Lucian Chindlea: „Fiecare trebuie să plătească pentru apa consumată și poluarea produsă” 13:00, 24 Iun 2022
-
Experiment contestat: Băgaţi cu forţa într-un proiect de salubritate, locatarii cartierului Prima Nufărul din Oradea au ajuns victime ale Poliţiei Locale 12:41, 23 Iun 2022
Bihor
-
Alertă meteo imediată: Cod galben de furtuni în Bihor, inclusiv Oradea. Vezi localitățile afectate! 20:19, 26 Iun 2022
-
Societatea de Lectură: Povestea primei asociaţii literare româneşti din Oradea, înfiinţată în urmă cu 170 de ani (FOTO) 17:09, 26 Iun 2022
-
„Pandemie” de graffiti în Oradea! Primăria îndeamnă cetățenii să-i reclame pe vandali (FOTO) 15:09, 26 Iun 2022
-
Conducea haotic și a ajuns după gratii! Tânăr reținut de polițiști în Oradea, după ce a picat testul antidrog 14:08, 26 Iun 2022
Stiri Oradea
-
„Pandemie” de graffiti în Oradea! Primăria îndeamnă cetățenii să-i reclame pe vandali (FOTO) 15:09, 26 Iun 2022
-
Construcția terminalului intermodal din Oradea, scoasă la licitație. Lucrările, estimate la 14,8 milioane euro 20:07, 25 Iun 2022
-
Pasajul de lângă Piaţa Cetate din Oradea: Lucrările au ajuns la 40%, ar putea fi gata până la finalul anului (FOTO) 10:51, 25 Iun 2022
-
Construcţia celor cinci pasaje subterane din Piaţa Gojdu din Oradea a fost atribuită unei asocieri conduse de firma Freyrom (VIDEO) 22:25, 24 Iun 2022
Revista Familia
-
Conferințele Familia: Teodor Baconschi - „Optimismul fără scrupule al utopiei și moderația conservatoare” 19:10, 27 Mai 2022
-
A apărut numărul 4 al revistei Familia: Despre „capriciile începutului de secol” 13:10, 25 Mai 2022
-
De ce aţipesc parlamentarii? Politologul Cristian Preda conferenţiază miercuri la Biblioteca Judeţeană 07:23, 05 Apr 2022
-
Triplă lansare "Familia" la Casa Darvas - La Roche 16:51, 21 Dec 2021
Informații de la Termoficare
-
Se întrerupe furnizarea apei calde pentru două puncte termice din Oradea 09:06, 30 Mai 2022
-
9 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă. Vezi străzile afectate! 09:13, 24 Mai 2022
-
Pentru patru puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă 11:27, 10 Mai 2022
-
Termoficare Oradea: Fără apă caldă, la patru puncte termice din Oradea 12:09, 07 Mai 2022
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.7068 RON
- 1 EUR = 4.9464 RON
- 1 HUF = 0.0124 RON