URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 21 IULIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Degeaba ne-am străduit să facem noi un Untold mai mare, e imposibil. Nici de o Gărână mai deșteaptă nu cred că suntem în stare. În schimb, la ce mândrețe de Cetate avem, nu cred că există localitate în România să poată rivaliza cu noi când este vorba de un Festival Medieval.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cel mai important eveniment al săptămânii trecute a fost anunţarea de către primarul Ilie Bolojan a două noi proiecte cu fonduri UE în valoare de 24 milioane euro, pentru decongestionarea traficului pe axa rutieră cea mai problematică a oraşului, între podul Dacia şi zona Cantemir, cu pasaje subterane, favorizarea mijloacelor de transport în comun şi multe, multe detalii inginereşti, precum exacavarea la 4 metri şi relocarea reţelelor de utilităţi…
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
A venit multă lume, Andrei, să îşi ia rămas bun de la tine. Atâtea inimi grele la un loc nu am văzut de mult timp. Uneori trebuie să murim ca să ne dăm seama cine suntem. Ai fi fost mândru, cu toată modestia ta emblematică, să vezi câţi oameni frumoşi au venit să te salute. A fost multă tristeţe în locul acela, pentru că moartea ta a fost mai mult decât breaking news. A fost heart-breaking news.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Unde vă veți petrece vacanța de vară?

De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Mai pe româneşte, instanţa supremă spune că nu importă dacă agentul constatator a trecut sau nu suspendarea permisului în procesul-verbal, fiind suficient ca sancţiunea suspendării să fie prevăzută în lege, mai ales că termenele de suspendare de 30, 60 sau 90 de zile nu pot fi majorate sau reduse de poliţist tocmai pentru că termenele legale sunt clar determinate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Ridicarea temperaturii mediului ambiant la peste 32 gr. C şi o umiditate relativă ridicată (peste 60%) determină modificări ale organismului, care se pot grupa în 4 sindroame importante: mialgia termică, insolaţia, accidentele datorate efortului fizic pe caniculă şi şocul hipertermic.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Cercetătorii regnului animal se confruntă de ani de zile cu o problemă spinoasă. Animalele care duc o luptă şi o câştigă au o şansă foarte mare să câştige şi următoarea bătălie. Întrebarea este: "de ce anume?". Sunt la mijloc factori psihologici? Este vorba de încrederea dobândită de către învingător? Mai mult - deoarece acelaşi lucru pare să fie valabil şi în cazul fiinţelor umane - un studiu a încercat să găsească un răspuns la această întrebare: de ce învingătorii continuă să învingă?

Bihoreanul tipărit

Perla Apusenilor: Întemeiată de Episcopia Greco-Catolică a Oradiei, Stâna de Vale, îşi exploatează 'la ralanti' potenţialul turistic
Bihoreanul tipărit
Întemeiată de Episcopia Greco-Catolică a Oradiei, a doua cea mai cunoscută staţiune din Bihor, Stâna de Vale, îşi exploatează "la ralanti" potenţialul turistic. Veche de un secol şi jumătate, staţiunea montană atrage anual zeci de mii de turişti, majoritatea în sezonul rece, fascinaţi de peisaj şi atraşi de apele minerale unice, dar "alungaţi" de calitatea scăzută a căilor de acces şi a serviciilor.
Filantropie în doi: Un cuplu de orădeni şi-au făcut o datorie din a-i ajuta pe nevoiaşi (VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Înainte de Anul Nou, un tânăr orădean, Cristian Cracea, a impresionat o ţară întreagă, după ce un videoclip ce-l înfăţişa plătind cumpărăturile pentru o bătrână care stă pe străzi a ajuns pe Facebook. Pentru Cristi, gestul n-a fost deloc neobişnuit, aşa că faima dobândită îl intrigă. De trei ani, alături de soţia sa, Rebeca, face fapte bune pentru mulţi sărmani. Pe unii i-au îmbrăcat, pe alţii i-au hrănit sau le-au plătit chiria, fără să aştepte nimic în schimb. "Nu pot să văd pe stradă un om care are nevoie de ajutor şi să nu-mi pese", zice Cristi.
Schi în Bihor! Unde pot schia şi la ce preţuri iubitorii de mişcare din judeţ
Bihoreanul tipărit
An de an, tot mai mulţi bihoreni îşi descoperă pasiunea în sporturile de iarnă şi, cu schiurile în picioare, caută zăpada perfectă. Întrucât locuiesc într-un judeţ care are şi zone montane, au şansa să practice acest sport aproape de casă. În judeţul Bihor, există pârtii de schi amenajate la Vârtop şi la Stâna de Vale, unde îşi găsesc locul atât sportivi începători, cât şi profesioniştii. Ambele staţiuni au şi un "minus" comun: pe pârtii coboară şi sportivi închipuiţi. Adică cei care cred că ştiu schia, dar realizează când încep să alunece că habar nu au...
19 Ianuarie 2018, 18:59
Ne-au luat ochii! Primăria Oradea şi-a bătut joc de orădeni cu iluminatul festiv sărăcăcios de sărbători
Bihoreanul tipărit
Iluminatul festiv din iarna aceasta a fost mai sărăcăcios decât în anii trecuţi din cauza nepăsării Primăriei, care s-a mulţumit cu ornamentele din zona centrală. Potrivit contractului cu Luxten, iluminatul festiv este asigurat gratuit, fapt pentru care municipalitatea se mulţumeşte cu ce oferă compania, fără a-i pretinde îmbunătăţirea serviciului.
A doua moarte: Tatăl unui fost jurnalist de la BIHOREANUL, ale cărui organe au fost donate pentru transplanturi, se teme că acestea au fost traficate
Bihoreanul tipărit
În plin scandal al anchetării urologului Mihai Lucan, tatăl unui fost jurnalist al BIHOREANULUI, ale cărui organe le-a donat pentru transplanturi, nu primeşte nicio garanţie că acestea nu au fost traficate. La patru ani după moartea unicului fiu, tatăl lui Şerban Şerfezi cere lămuriri şefilor sistemului de transplant, lăsat voit fără reguli, pentru ca "Dumnezeii" din centrele universitare să decidă singuri cui şi chiar la ce preţuri să facă transplanturile.
18 Ianuarie 2018, 08:03
Revolta mireselor: Intenţia Primăriei Oradea de a renunţa la oficierea de căsătorii duminica a stârnit revolta orădencelor
Bihoreanul tipărit
Intenţia municipalităţii de a renunţa la oficierea de căsătorii duminica a stârnit indignarea orădencelor încă din prima zi a anului. Primăria şi-a ridicat în cap cuplurile nemulţumite de imposibilitatea de a-şi programa nunta după plac, precum şi de atmosfera sumbră a noilor săli de căsătorii încropite în grotele din Cetatea Oradea.
Fuga la Budapesta! Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, a mers pe banii bihorenilor la congresul Fidesz
Bihoreanul tipărit
Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, a mers pe banii bihorenilor la congresul partidului de guvernământ din Ungaria. După modelul vicepreşedinţilor Ioan Mang şi Traian Bodea, care au folosit fondurile publice pentru deplasări la şedinţele PSD şi ALDE, Pásztor a "onorat" reuniunea Fidesz decontându-şi transportul, cazarea şi diurna din bugetul CJ Bihor.
17 Ianuarie 2018, 08:02
'Ciobanul' Dume: Directorul ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat şef la Bucureşti, e acuzat de corupţie
Bihoreanul tipărit
Uite cine ne conduce: Şeful ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat director adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române, e acuzat de corupţie. Angajaţi şi foşti angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Ape susţin că directorul PSD-ist îşi ia "taxă" în natură de la ciobanii cărora le-a închiriat digurile pentru păşunat la preţuri subevaluate, ba chiar şi-a înfiinţat propria fermă, cu zeci de oi ce rumegă pe malurile apelor din subordine, ele fiind îngrijite chiar de cantonierul plătit din banii statului.
16 Ianuarie 2018, 08:03
Mang vs BIHOREANUL: Ioan Mang a interzis accesul jurnaliștilor ziarului la conferinţele de presă ale PSD Bihor (AUDIO)
Bihoreanul tipărit
Preşedintele PSD Bihor nu mai permite jurnaliştilor să-i pună întrebări. În dispreţ faţă de legea care îl obligă să comunice cu presa, chiar şi cu cea incomodă, Ioan Mang a blocat accesul BIHOREANULUI la conferinţele de presă pe care le susţine şi unde, astfel, poate spune vrute şi nevrute.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 15 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul ecologic Oradea Noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Uite cine ne conduce: Şeful ABA Crişuri, Dorel Dume, proaspăt promovat director adjunct al Administraţiei Naţionale Apele Române, e acuzat de corupţie. Angajaţi şi foşti angajaţi ai Administraţiei Bazinale de Ape susţin că directorul PSD-ist îşi ia "taxă" în natură de la ciobanii cărora le-a închiriat digurile pentru păşunat la preţuri subevaluate, ba chiar şi-a înfiinţat propria fermă, cu zeci de oi ce rumegă pe malurile apelor din subordine, ele fiind îngrijite chiar de cantonierul plătit din banii statului.
15 Ianuarie 2018, 00:00
'Revoluţia Fiscală': BIHOREANUL vă prezintă principalele noutăţi fiscale intrate în vigoare la începutul anului
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL vă prezintă principalele noutăţi fiscale intrate în vigoare la începutul anului. Cele mai importante modificări, care afectează atât populaţia, cât şi mediul de afaceri, sunt explicate de şefa Biroului Asistenţă Contribuabili din Finanţele Publice Bihor şi comentate de preşedintele filialei Corpului Experţilor Contabili.
14 Ianuarie 2018, 10:02
An Nou plin! După un 2017 plin de petreceri, orădenii vor avea un 2018 cel puţin la fel de bogat în evenimente
Bihoreanul tipărit
După un 2017 plin de petreceri, orădenii vor fi invitaţi şi în noul an la evenimente precum Street Food ori Toamna Orădeană, dar şi la concerte cu nume mari, poate chiar cu un artist de renume internaţional.
13 Ianuarie 2018, 16:59
Nu dau seamă! Nutripork evită să răspundă obiecţiunilor orădenilor sătui de duhoarea împrăştiată de ferma din Ioşia
Bihoreanul tipărit
Nutripork evită să răspundă obiecţiunilor orădenilor sătui de duhoarea împrăştiată de ferma din Ioşia. Deşi Agenţia pentru Protecţia Mediului a cerut Nutripork să explice punctual procesul tehnologic şi măsurile luate pentru diminuarea poluării, chimista Gabriela Vicaş de la firma Acormed, care a întocmit studiul de mediu al fermei în vederea reautorizării, a oferit numai răspunsuri evazive şi ambigue.
Hai la treabă! Pentru 2018, Consiliul Judeţean şi-a propus să înceapă investiţii de 100 milioane euro, preponderent în drumuri
Bihoreanul tipărit
Pentru 2018, Consiliul Judeţean şi-a propus să înceapă investiţii de 100 milioane euro în drumuri, Muzeul Ţării Crişurilor, Aeroport şi, poate, în sănătatea publică. Cele mai mari investiţii, pentru care CJ a primit finanţare, se vor face în infrastructura rutieră, prioritar fiind Drumul Apuseni, ce va traversa zonele montane, pentru a crea, zic oficialii judeţului, o Vale a Prahovei de Bihor.
11 Ianuarie 2018, 10:00
Oradea Transport Lent: Călătorii se plâng că OTL a mărit nepermis de mult timpii de aşteptare în staţii
Bihoreanul tipărit
OTL a rărit cursele tramvaielor şi autobuzelor, mărind timpii de aşteptare în staţii până la 20 de minute, spre nemulţumirea pasagerilor. Creşterea timpilor de aşteptare cu peste 2 minute e pusă pe seama traficului din oraş, conducerea societăţii negând că împuţinarea curselor ar provoca aglomeraţie pe mijloacele de transport în comun.
11 Ianuarie 2018, 08:03
'Tăiat' de Lucan: Urologul Mihai Lucan a făcut o victimă şi în Bihor, un băieţel de nici 4 ani
Bihoreanul tipărit
Un băieţel de nici 4 ani din Dobreşti a ajuns victimă a faimosului urolog clujean Mihai Lucan pentru că familia sa n-a putut satisface lăcomia doctorului. Suferind de o malformaţie renală, micuţul Bogdan Maliţa avea nevoie de un tratament chirurgical în doi paşi, o primă operaţie fiind făcută în 2015, când părinţii s-au împrumutat să-l plătească pe medic, dar a doua a fost continuu amânată fiindcă nu au mai "cotizat".
10 Ianuarie 2018, 12:51
Anul Centenarului: Bolojan anunţă un 2018 plin, în care vor fi atacate lucrări de peste 100 milioane euro
Bihoreanul tipărit
Primarul Ilie Bolojan anunţă un 2018 plin, în care vor fi atacate lucrări de peste 100 milioane euro, în ciuda înjumătăţirii bugetului de investiţii al oraşului. Pe lista de investiţii a oraşului se numără reabilitarea a încă 20 kilometri de reţea de termoficare, construirea a 7 kilometri de linie de tramvai, construirea a trei noi poduri peste Peţa, peste centură şi peste Calea Borşului, plus achiziţionarea a încă unei turbine pe gaz.
Chef... de pumni: De la cine a pornit bătaia în urma căreia o orădeancă a ajuns cu ochiul învineţit la spital?
Bihoreanul tipărit
O orădeancă de 25 de ani a ajuns la spital, victimă a unei bătăi petrecute în Pasajul Vulturul Negru. După ce au dansat şi au băut împreună în Green Pub, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie, întâi în Pasaj, apoi în Piaţa Unirii, fiecare pretinzând în final că primii care au dat cu pumnii şi cu picioarele sunt ceilalţi.
09 Ianuarie 2018, 17:54
Traficantul ghinionist: Suspectat de contrabandă cu ţigări, un tânăr din Oradea a fost prins cu 33 kg de... cannabis
Bihoreanul tipărit
Unde dai şi unde crapă: Peste 33 de kilograme de cannabis  au fost găsite în casa unui samsar de maşini second hand din Oradea bănuit de contrabandă cu... ţigări. Sergiu Claudiu Tăut, trimis acum în faţa judecătorilor de procurorii DIICOT din Oradea pentru trafic de droguri de risc, creştea haşişul într-o casă abandonată şi o alta închiriată în cartierul Ioşia, recolta urmând să fie vândută cu 4000 euro/kilogram.
09 Ianuarie 2018, 08:01
Bătăuş în libertate: Tânărul acuzat că a bătut un poliţist în misiune a fost eliberat după 10 zile de arest
Bihoreanul tipărit
Tânărul inculpat pentru că a ciomăgit un poliţist în misiune a fost eliberat după 10 zile de arest. Agentul principal Eugen Szasz de la Secţia 3 Poliţie Rurală Biharea a fost lovit de Miron Daniel Baran cu o bâtă ciobănească în timp ce încerca să oprească o bătaie dintr-un restaurant, având nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.
08 Ianuarie 2018, 12:23
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Luni, 8 ianuarie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediţii: Anul 2018 se anunţă ca fiind unul agitat, în care Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor promit lucrări record, de câte 100 milioane euro fiecare, în oraş şi în judeţ. În vreme ce primarul Ilie Bolojan şi-a programat construirea a patru poduri şi a unei noi linii de tramvai, plus reabilitarea a 20 kilometri de reţele de termoficare, CJ vrea să înceapă Drumul Apusenilor, între Beiuş şi Cluj prin Stâna de Vale, să repare drumuri judeţene şi să facă noi investiţii în Muzeu şi la Aeroport. Din acelaşi număr, aflaţi că urologul Mihai Lucan a făcut o victimă şi în Bihor, un băieţel de nici 4 ani şi că orădenii se plâng că economiile OTL îi ţin mai mult în staţiile de tramvai. 
08 Ianuarie 2018, 00:00
Artist în slujba legii: Portretele lui Florin Lăzău au “capturat” infractori şi au reunit familii
Bihoreanul tipărit
Cel mai cunoscut portretist criminalist din Europa, subcomisarul Florin Lăzău, a lăsat creionul pentru a prelua conducerea Serviciului Criminalistic al Poliţiei Bihor. Ofiţerul orădean şi-a dorit să îmbrace uniforma de poliţist încă din copilărie, după ce a fost atacat de un tâlhar, iar printre portretele robot pe care le-a realizat a fost chiar şi cel al individului care a vrut să-l jefuiască.
31 Decembrie 2017, 08:50
Revelion muzical: Orădenii sunt chemaţi să întâmpine Anul Nou în Piaţa Unirii și la Filarmonică
Bihoreanul tipărit
Chefuri peste chefuri se anunţă de Revelion şi în Oradea. Indiferent de locul ales pentru petrecerea dintre ani, orădenii pot da o fugă, înainte de miezul nopţii, în centrul oraşului, unde se va mixa muzică electronică, îmbinată cu acorduri de saxofon, iar apoi Noul An va fi întâmpinat cu focuri de artificii ce vor dura minute în şir. Sărbătoarea continuă şi după 1 ianuarie. La Filarmonică, orădenii sunt aşteptaţi cu un concert festiv cu lucrări de sezon - valsuri, polci şi operete, de Johann Strauss, Giacomo Puccini şi Georges Bizet - şi care va avea nu una, ci trei reprezentaţii...
31 Decembrie 2017, 08:10
Patria infractorilor: PSD-ALDE-UDMR pregătesc amputarea legilor penale astfel că infracţiuni din cele mai grave nu vor mai putea fi dovedite!
Bihoreanul tipărit
PSD-ALDE-UDMR pregătesc amputarea legilor penale aşa încât infracţiuni din cele mai grave - de la viol, omor şi pedofilie la trafic de droguri, corupţie şi terorism - nu vor mai putea fi dovedite şi pedepsite. BIHOREANUL vă prezintă dosare instrumentate de procurorii bihoreni în ultimii trei ani care nu ar fi ajuns pe masa judecătorilor dacă schimbările la codurile penale plănuite de Putere ar fi fost deja literă de lege.
29 Decembrie 2017, 08:01
Veniţi cu idei! În două săptămâni, orădenii au propus 26 de proiecte pe care Primăria să le implementeze anul viitor
Bihoreanul tipărit
Unii vor parcuri, unii pomi, alţii locuri de parcare. În doar două săptămâni, orădenii au depus 26 de propuneri de investiţii pe care municipalitatea să le implementeze anul viitor. "Cum este pentru prima dată când orădenii pot propune direct investiţiile pe care le doresc în cartierele lor, credem că este un început bun", spune viceprimarul Florin Birta.
28 Decembrie 2017, 13:01
Drum mişcător: Din cauza lucrărilor de mântuială, DN 76 Oradea-Deva a început să crape
Bihoreanul TV
Bihoreni, v-aţi bucurat că oficialităţile au presat drumarii să zorească reabilitarea DN 76 Oradea-Deva, începută acum zece ani, aşa încât să fie gata la primăvară? Degeaba! Până să dea ghioceii, şoseaua ar putea ceda pe dealul Bitiilor, din cauza consolidării superficiale a terenului. Avertismentul aparţine unui specialist care a efectuat măsurători pentru verificarea solidităţii structurii de rezistenţă a drumului, dar deocamdată conducerea Direcţiei Regionalei de Drumuri şi Poduri Cluj nu are nicio reacţie.
Goliţi vistieria! Ca să nu închidă anul cu bani în conturi, Primăria Oradea a cheltuit în 5 zile nu mai puţin de 20 milioane de euro
Bihoreanul tipărit
Două milioane de euro pe zi, 250.000 euro pe oră, 4.100 euro pe minut! Săptămâna trecută, municipalitatea orădeană s-a transformat în maşină de cheltuit bani. În doar 5 zile lucrătoare, Primăria a plătit 20 milioane euro, numai ca să nu rămână cu ei în cont. Motivul? Din 2018, Guvernul Tudose introduce un sistem de pedepsire a administraţiilor locale care încheie anul pe plus. "Noile măsuri fiscale sancţionează tocmai primăriile performante, care reuşesc să atragă venituri şi să facă economii", acuză primarul Ilie Bolojan.
27 Decembrie 2017, 17:33
Crăciuniţă cu spadă: În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel (FOTO)
Bihoreanul tipărit
În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel... La 18 ani, mânuind cu talent spada, Crăciuniţa BIHOREANULUI a adunat deja un sac de medalii, inclusiv la competiţii europene, le-a învins pe toate senioarele din ţară câştigând Cupa României şi se pregăteşte ca într-o zi să triumfe şi la Olimpiadă. Vezi un pictorial de senzaţie!
27 Decembrie 2017, 08:01
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit!
Bihoreanul tipărit
Miercuri, 27 decembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. În ediţia specială de sărbători a BIHOREANULUI, tânăra campioană la scrimă Bianca Benea, acompaniată de Moş Crăciun, vă provoacă la duel... La 18 ani, mânuind cu talent spada, Crăciuniţa BIHOREANULUI a adunat deja un sac de medalii, inclusiv la competiţii europene, le-a învins pe toate senioarele din ţară câştigând Cupa României şi se pregăteşte ca într-o zi să triumfe şi la Olimpiadă. Vezi în paginile 6-7 un pictorial de senzaţie!
27 Decembrie 2017, 00:00
Salvaţi-l pe Gojdu! Primăria Oradea, 'pârâtă' la Guvern pentru că a abandonat statuia lui Emanuil Gojdu în Ştrandul Ioşia (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea, "pârâtă" la Guvern şi la Ministerul Culturii pentru că a abandonat statuia lui Emanuil Gojdu în Ştrandul Ioşia. Deşi putea restaura şi amplasa statuia în curtea Colegiului Naţional Emanuil Gojdu sau a Cetăţii, edilii preferă să ţină dosit monumentul, fără remuşcări pentru amenda primită din această cauză de la Direcţia pentru Cultură sau pentru sesizarea făcută la Bucureşti de un deputat PMP.
  5 6 7  9  11 12 13  

FOTO BIHOREANUL

 • Mai repede! Drumul de Sântandrei peste câmpuri ar putea fi dat în folosinţă în luna noiembrie (FOTO)
 • Rămas bun! Jurnalistul Andrei Şandor a fost condus pe ultimul drum cu muzica formaţiei Toto (FOTO / VIDEO)
 • Regulamentul locurilor de joacă. Orădenii din Ioşia sunt revoltaţi de gălăgia provocată de părculeţul din strada Lăpuşului (FOTO)
 • Proiect internaţional: Studenţi din Asia, la Universitatea din Oradea (FOTO)
 • Şefii PSD, UDMR şi ALDE din Consiliul Judeţean şi-au 'premiat' primarii: 'Banii se împart prin vot politic' (FOTO)
 • Vara şantierelor: De săptămâna aceasta mai multe străzi din toată Oradea vor fi blocate pentru lucrări (FOTO)
 • Sărbătoare nemţească: Tineri germani din ţară şi din străinătate au cântat şi au dansat în centrul Oradiei (FOTO/VIDEO)
 • În vizită la transmisioniştii militari: Bihorenii au putut vedea dotările Centrului 54 Comunicaţii Oradea (FOTO/VIDEO)
 • Şedinţa Consiliului Judeţean nu s-a putut ţine pentru că PNL-iştii şi un PSD-ist au lipsit. Pásztor avertizează că judeţul ar putea rata fonduri europene (FOTO)
 • HUMANAMED Oradea a devenit unicul laborator din ţară dotat cu un analizor pentru depistarea precoce a cancerului de ficat (FOTO)

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON