Un orădean a devenit campion mondial la jocul de societate Carcassonne. În vârstă de 36 de ani și tată a patru copii, Gere Árpád a concurat la Essen, în Germania, cu jucători experimentați din țări precum Islanda, Taiwan sau Norvegia, în fața cărora a ieșit victorios.
`
< Pagina precedentă 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
De zece ani, zona centrală a Oradei este chinuită de șantiere și nici nu se întrevede finalizarea lor. La început a fost șantierul digului de pe malul stâng, de lângă Primărie. A ieșit o lucrare bună, dar, ca orice dig, cam austeră. E drept că nu poți planta vegetație în zona de protecție, pe ditamai digul, dar poate că mai multe jardiniere ar trebui amplasate, mai ales că lumea a descoperit cu plăcere noua promenadă...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Ajunsă deocamdată la prima săptămână, greva din învățământ se așterne ca o piatră tombală peste domnia președintelui Klaus Iohannis. Încă de mult, mulți dintre cei care l-au votat au ajuns să-l disprețuiască, să-l considere groparul marilor speranțe din 2014, dar abia prestația sa în actuala criză din învățământ le pune definitiv lespedea.
Newsletter
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?
De stiut
Colțul juridic
Codul de procedură penală din 2014 prevede o procedură larg aplicabilă în practică prin care se soluționeză dosarele penale ce au ca obiect infracțiuni minore comise, de regulă, de către persoane fără antecedente penale, situații în care cheltuiala statului cu judecarea „găinăriei” ar fi disproporționată față de efectul produs în societate.
Bihoreanul la medic
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
Bihoreanul tipărit
Concomitent cu investiția uriașă făcută de BMW pentru o fabrică în Debrețin, universitatea din orașul ungar își pregătește la Oradea, gratis, ingineri vorbitori de maghiară. După ce Guvernul de la Budapesta a alocat sume considerabile pentru dezvoltarea educației tehnice în nord-estul Ungariei ca să poată răspunde miilor de anunțuri de angajare pe care le va lansa BMW, Universitatea din Debrețin s-a extins la Oradea, unde a înființat o specializare de Inginerie mecanică.
19 Octombrie 2022, 08:03
Ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși din Oradea și Bihor? Obligat să finalizeze proiectele „moștenite” în oraș, Florin Birta și-a fixat și obiective noi, forțat de criza energetică, iar Ilie Bolojan „luptă” în județ pe mai multe fronturi, pentru șosele, parcuri industriale, salubrizare și turism, ambii având însă restanțe cauzate de birocrație, scumpiri și procese, ceea ce alimentează criticile tot mai vehemente ale opoziției, care nu e impresionată nici măcar de sumele uriașe atrase pentru finanțarea lucrărilor.
Un oncolog cu experiență acumulată în țară și străinătate a lansat o „școală” gratuită pentru bolnavii cu cancer și familiile lor. Pentru că pacienții sunt tot mai numeroși și îngrijirea lor se mută din spitale în ambulatorii și la domiciliu, două clinici din Oradea s-au alăturat inițiativei doctorului Silviu Corbu de a învăța oamenii cum să evite boala ori s-o descopere la timp, s-o învingă sau să trăiască cu ea cât mai mult și mai bine.
Luni, 17 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL arată ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși locali; Universitatea Debrețin pregătește la Oradea ingineri pentru viitoarea fabrică BMW din Ungaria; Povestea cumplită a unei tinere violate, forțată de membrii unui clan din Bihor să-și retragă plângerea; Cum a clasat Parchetul din Aleșd dosarul drumului amenajat ilegal pe malul Crișului Repede, etc.
Un tânăr din Bihor a devenit mecanic de ambarcațiuni și restaurează fostul vapor „Snagov 1” al lui Nicolae Ceaușescu. Orădeanul Călin Ștef, în vârstă de 35 de ani, a fost multă vreme mecanic la propriul service auto, dar a renunțat pentru a-și urma adevărata pasiune, aceea de a da viață navelor uitate de vreme ori stricate.
BIHOREANUL vă dezvăluie amănunte scandaloase din rechizitoriul poliţiştilor de frontieră trimişi în judecată de Parchetul Bihor pentru corupţie. Prin intermediul unui investigator sub acoperire pe post de şofer de TIR, anchetatorii au descoperit tarifele şpăgarilor, dar şi faptul că nu „iertau” nimic: pentru 80 euro, un poliţist de frontieră a lăsat să intre în ţară până şi un autotren plin cu deşeuri.
În timp ce spitalele din Bihor înregistrează un record de intoxicări cu ciuperci, comercianţii neautorizaţi îşi vând marfa la vedere, pe internet şi în pieţe. BIHOREANUL a descoperit că în judeţ nu există specialişti atestaţi care să poată identifica produsele vândute de comercianţii ambulanţi, iar laboratoare care ar trebui să le analizeze toxicitatea le testează doar... radioactivitatea!
În pragul iernii, numeroşi bihoreni se trezesc cu facturi de electricitate usturătoare de la furnizori, care le trimit note de plată pe 3-5 luni, din urmă, chiar şi de peste 6.000 de lei. Clienţi ai Electrica şi Hidroelectrica acuză firmele că nu le-au citit contoarele trimestrial ori lunar, conform contractelor, iar acum le cer să achite consumuri adunate din primăvară, unele deja plătite ori inventate, cei păţiţi temându-se că pentru curentul din prima parte a anului ar fi taxaţi la preţurile actuale, mai mari.
O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
Managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp, și-a prezentat prima „dare de seamă” după preluarea mandatului, abia după insistențele BIHOREANULUI. De la unificarea cu fostul spital Municipal, mega-Județeanul a devenit mai eficient, câștigând bani în plus prin diversificarea și creșterea calității serviciilor și cheltuind mai puțini prin reducerea numărului de angajați, dar continuă să sufere la transparență și la conduita angajaților.
Luni, 10 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit cu un conținut variat și interesant! Dintre subiectele noii ediții: O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
10 Octombrie 2022, 00:00
Tinerii din România au ocazia să călătorească gratis în toată Uniunea Europeană, chiar dacă nu sunt studenți. Prin programul Erasmus Youth Exchange, românii cu vârste între 13 şi 30 de ani pot participa, fără alte costuri decât banii de buzunar, la tabere tematice, pentru a se instrui în antreprenoriat, gastronomie, ecologie sau drepturi civice. BIHOREANUL vă prezintă „rețeta”...
Neîncrederea în Primărie, proasta organizare și neimplementarea vechilor proiecte au prăbușit interesul orădenilor pentru bugetarea participativă. În doar 5 ani, apetitul de a propune proiecte municipalității s-a redus de 10 ori, la numai 2.102 votanți dintr-o populație cu drept de vot de peste 200.000 de locuitori din Oradea și Zona Metropolitană.
Confruntate cu explozia prețului la energie, firmele bihorene caută soluții de reducere a consumului de curent sau de producere a lui, pentru a supraviețui iernii. Companiile locale analizează varianta introducerii lucrului de la distanță și adaptării programului de-a lungul zilei, pentru a profita de lumina naturală, și încearcă să evite concedierile colective prin apelarea la reducerea programului de lucru pentru peste 2.500 de angajați, în timp ce iau cu asalt firmele de panouri fotovoltaice, ale căror comenzi au crescut în ultimele luni și cu 500%.
Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ținta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de „cârtiţe” din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimițând un mesaj clar de amenințare la adresa poliţistului, cu avertismentul: „Vei fi primul!”.
Votul aleşilor pentru inelul metropolitan încinge războiul din PSD, la şedinţa pentru pedepsirea "trădării" un aspirant la Primăria Oradea înjurând atât de gros încât şi-a ultragiat colegii. Chestiunea exproprierilor pentru şosea a fost folosită politic de unul dintre cei mai noi şi ambiţioşi PSD-işti bihoreni, fostul poliţist Florian Sîrca, pe care actualul preşedinte Ioan Mang îl vede posibil primar al Oradiei, ba l-ar fi vrut "interimar" şi la şefia organizaţiei, promisă şi fostului prefect Claudiu Pop.
Luni, 3 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educaţie ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ţinta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de "cârtiţe" din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimiţând un mesaj clar de ameninţare la adresa poliţistului, cu avertismentul: "Vei fi primul!". Din acelaşi număr aflaţi şi cum alarmate de explozia preţului energiei, unele firme bihorene încep să se gândească la concedieri, neîncrederea în Primărie a prăbuşit interesul orădenilor pentru proiectul bugetării participative și despre înjurăturile în ultimul hal din şedinţa PSD de după "trădarea" la votul pentru inelul metropolitan.
03 Octombrie 2022, 00:00
La parterul unui bloc din cartierul Rogerius, Asociația Caritas Eparhial a Episcopiei Greco-Catolice a amenajat prima școală ucraineană din Oradea. Alături de câteva profesoare din Ucraina, 15 copii din clasele I și a II-a încearcă să depășească traumele războiului și să învețe materiile din curricula din țara natală, dar și limba română, spre bucuria părinților care încearcă să-și refacă viața aici.
Cum încearcă traficanţii de persoane să-şi intimideze victimele şi pe martorii ostili. O tânără din Bihor, răpită şi forţată să se prostitueze în Italia, şi-a retractat toate declaraţiile acuzatoare, de teama agresorilor, care, în timpul procesului, au urmărit-o şi au bătut-o în plină zi, de faţă cu copilul ei.
Regizorul clujean Daniel Druhora, stabilit în America, va filma în Bihor istoria bunicului soției sale, Traian Cociuba, un bihorean din Valea lui Mihai care în al Doilea Război Mondial a ajutat mai mulți evrei să fugă în România, iar celui mai bun prieten, tot evreu, i-a „predat” chiar propria identitate, gest care l-a costat viața.
Un bihorean a ajuns de nedespărțit de un corb pe care l-a crescut de mic, după ce îl găsise căzut dintr-un cuib. Pasăre sălbatică renumită pentru inteligența ei, corbul Coco s-a atașat atât de mult de stăpân, încât nu-și ia zborul spre înaltul cerului, deși este mereu liber în curtea casei.
Reducerea cheltuielilor populației a redus tranzacțiile imobiliare cu peste 60%, iar scumpirea materialelor pune presiune pe prețul construcțiilor, astfel că și dezvoltatorii, și cumpărătorii își îndreaptă atenția către imobilele mai mici, ieftine și ușor de întreținut.
Caz revoltător de hărțuire, anchetat de procurorii din Salonta: un tânăr cu handicap a fost brutalizat timp de doi ani de colegii de la brutăria din Mădăras. Băiatul a îndurat în tăcere batjocura unor tineri care l-au pus să imite animale, l-au lovit, ameninţat, i-au stins ţigara pe spate şi l-au desfigurat, arzându-l pe faţă cu spray şi o brichetă, cea din urmă „glumă” ajungând subiect de dosar penal.
Explozia prețurilor la energie pune pe jar orădenii, care din cauza răcirii vremii au pornit încălzirea încă de luna aceasta. Termoficare Oradea se pregătește de cel mai dur sezon, în pragul căruia are asigurat doar 60% din necesarul de gaz, în timp ce consumatorii racordați direct la gaz se tem că facturile o să-i „ardă”, iar cei care folosesc lemne și peleți au de plătit dublu pentru proviziile de iarnă.
Drama unei orădence al cărei tată a murit în Spitalul Județean readuce în actualitate o boală cronică a sistemului sanitar: comportamentul angajaților față de „aparținători”. Pentru că familia n-a fost informată cu orele despre starea pacientului, femeia acuză conducerea spitalului că tolerează conduita lipsită de profesionalism și de empatie a personalului, dar și că, mai grav, refuză să-i dea actele medicale ale decedatului, așteptând... să fie dată în judecată.
Luni, 26 septembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit cu un conținut variat și interesant! Dintre subiectele noii ediții: Explozia prețurilor la energie pune pe jar orădenii, care din cauza răcirii vremii au pornit încălzirea încă de luna aceasta. Termoficare Oradea se pregătește de cel mai dur sezon, în pragul căruia are asigurat doar 60% din necesarul de gaz, în timp ce consumatorii racordați direct la gaz se tem că facturile o să-i „ardă”, iar cei care folosesc lemne și peleți au de plătit dublu pentru proviziile de iarnă! Din același număr aflați, printre altele, cât va fi nevoit să plătească Statul Român cu titlu de daune fostei adjuncte a șefului Finanțelor Bihor după ce a fost achitată de sub acuzațiile DNA; drama unei orădence al cărei tată a murit în Spitalul Județean care readuce în actualitate comportamentul angajaților față de „aparținători”, o boală cronică a sistemului sanitar; și un caz revoltător de hărțuire, anchetat de procurorii din Salonta, despre un tânăr cu handicap care a fost brutalizat timp de doi ani de colegii de la brutăria din Mădăras.
26 Septembrie 2022, 00:00
Muzeul Țării Crișurilor expune piese valoroase din patrimoniul său în noile săli de la etajul II. De săptămâna trecută, vizitatorii pot descoperi un planetariu vechi din anul 1730, partituri create de compozitorul Michael Haydn la Oradea sau obiecte trench art, adică pahare, scrumiere sau statuete făcute din materiale de armament din Primul Război Mondial.
Prima seară de octombrie aduce în Cetate un eveniment plin de culoare și fantezie, cu video mapping, spectacole de lumini și expoziții de artă 3D. Ajunsă la cea de-a 22-a ediție la nivel național, One Night Gallery își propune să aducă în prim-plan clădiri de patrimoniu și să le „îmbrace” în luminile noii arte media.
În plină criză provocată de scumpirea energiei, BIHOREANUL face un recurs la istoria secolului trecut: de la generalizarea electricității la raționalizarea drastică. De aproape 120 de ani, electricitatea pune în mișcare și ușurează viața bihorenilor, marcând un uriaș proces de modernizare, care a avut însă și perioade nefaste, cea mai dură fiind forțarea reducerii consumului în ultimii ani de comunism.
-
Lansare de carte a unuia dintre cei mai respectați medici din Oradea: „Și-a iubit meseria, a iubit copiii, a iubit spitalul” (FOTO) 19:35, 29 Mai 2023
-
Chinuitul mal al Crișului Repede 13:27, 29 Mai 2023
-
PSD, cu tunurile pe Primăria Oradea: Apa se scumpește nejustificat, locurile de joacă arată rău, taxele și impozitele, votate de un liberal în conflict de interese 12:49, 29 Mai 2023
-
Un tânăr din Aleşd a fost prins gonind la volan pe DN1, în Corniţel. Ce au descoperit poliţiştii când l-au oprit 14:11, 29 Mai 2023
-
Orădeni, vi se pregătește ceva! Primăria vrea să desființeze parcările de domiciliu începând de anul viitor 08:01, 24 Mai 2023
-
În ziua în care fiul său primea funcție în PSD Bihor, fostul deputat și senator Gavrilă Ghilea a demisionat din PNL: „Nu m-am mai regăsit...” 13:55, 17 Mai 2023
-
Atac la turnuri: Proiectul viitoarelor blocuri de 15 etaje din Oradea îi nemulțumește pe vecinii de la case (FOTO/VIDEO) 08:01, 17 Mai 2023
-
Clujul și-a terminat partea sa, de 25 km, din Drumul Apusenilor. Când termină Bihorul cei peste 56 km ai săi (FOTO) 20:00, 17 Mai 2023
-
Tinerii artiști din Oradea ies în fața publicului: Studenții de la Arte Vizuale își expun creațiile, cei de la Muzică țin un concert 12:16, 30 Mai 2023
-
Paradox: tot mai multe locuințe la tot mai puțini bihoreni: „O înrăutățire continuă a evenimentelor demografice”, spune șeful Direcției Județene de Statistică Bihor 11:49, 30 Mai 2023
-
Pagube după furtună, în Oradea: Curţi, un garaj şi subsolul unui bloc au fost inundate 11:15, 30 Mai 2023
-
Șomerii din Salonta și Marghita, așteptați la Bursa locurilor de muncă 10:40, 30 Mai 2023
- Cel mai norocos om din lume are din nou noroc. Este protejat de Ministerul de Finanțe
- Cum se apără vicepreședintele comisiei care l-a „albit” pe Bode: „Cartea acoperă menegementul resurselor”
- Lecția amară a alegerilor din Turcia. Și o atenționare pentru România
- EXCLUSIV | Cenzurǎ, manipulǎri și minciuni – „Domnul Secretar de Stat se discrediteazǎ singur!” VIDEO
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 29 mai - 2 iunie 07:35, 29 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 22-26 mai 07:35, 22 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: se întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi 09:35, 18 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: Se oprește furnizarea apei într-un cartier din Sânmartin 11:55, 15 Mai 2023
Diva Hair
-
Andreea Hristu a fost bătută și agresată verbal în plină zi, în parcul Cișmigiu. "Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic"
-
Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților
-
O fetiță de un an și șase luni din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a băut benzină
Ultimele Comentarii
- Adriane, cum comentezi? ,,Instituţiile de învăţământ din sistemul... Postat 30 Mai 2023, 12:17 de pinonel
- @poiu Apropo de atributiile gardienilor publici.... Postat 30 Mai 2023, 11:51 de pinonel
- Nu ne intereseaza Daca un interlop sa copilu unui bogatan... Postat 30 Mai 2023, 11:32 de Mihaita
- Excesul de impozitare din ultimul deceniu ... ... are astfel de efecte pentru bugetul... Postat 30 Mai 2023, 11:27 de KP
- sefu'la gardienii publici.... Legea 155/2010, articolul 1, aliniatul 1,... Postat 30 Mai 2023, 11:21 de poiu
Bihoreanul tipărit
-
Jungla din parc: În loc să pună pază, Primăria Oradea vrea să monteze camere de luat vederi în parcuri 08:01, 30 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
-
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: De ce au devenit parcurile din Oradea periculoase pentru copii 00:00, 29 Mai 2023
-
Party pentru pici: Copiii orădenilor vor fi răsfățați de 1 Iunie cu spectacole, întâlniri cu personaje magice și jocuri 19:11, 28 Mai 2023
ACTUAL
-
Nou anunț de la Guvern legat de protestul din Educație. Sindicatele: e sfidare, greva continuă! 14:28, 28 Mai 2023
-
Rotativa... nu se rotește: Ciucă nu-și depune mandatul de premier. Ciolacu: „Este decizia corectă” (VIDEO) 12:08, 26 Mai 2023
-
Averse, vijelii, grindină. Încă o avertizare de cod galben care vizează o parte a județului Bihor 11:19, 26 Mai 2023
-
După ce Consiliul Național de Etică l-a „spălat” pe Bode, șeful instituției a demisionat, acuzând că decizia CNE „contrazice flagrant etica cercetării” 17:00, 25 Mai 2023
Stiri SPORTIVE
-
La 13 ani, Giulia Safina Popa a devenit campioană naţională la tenis, la categoria U16 19:15, 29 Mai 2023
-
United Bihor s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de fotbal feminin U15, care va avea loc la Aleşd 18:40, 29 Mai 2023
-
Polo: CSU Oradea a câştigat turneul final al fazei play-out şi s-a clasat pe locul 5 în Superliga Naţională 18:25, 29 Mai 2023
-
Jandarm din Bihor, pe podium la Cupa României la Judo 16:25, 29 Mai 2023
BIHOREANUL TV
-
S-a putut și așa! Festivitatea de absolvire de la Colegiul Economic: scurtă, la obiect și cu citate... din Smiley (FOTO/VIDEO)
-
Poluare în Băile Felix: Stațiunea a fost cuprinsă de un miros puternic de combustibil, după ce produse petroliere au ajuns în pârâul Hidișel (VIDEO)
-
Ploaie cu grindină la Beiuş. Locuitorii au primit mesaj RO-Alert (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Aruncăm corect! Să ne amintim care sunt regulile colectării separate a deșeurilor din Oradea 12:20, 28 Mai 2023
-
Oradea ieri, Oradea azi: Mica istorie a complexului comercial Perla 18:35, 27 Mai 2023
-
Poarta spre sustenabilitate 13:00, 26 Mai 2023
-
Oradea va fi ceva „Wow!”: Interviu cu Mariana Negru, unul dintre cei mai experimentați ghizi locali 11:30, 25 Mai 2023
Bihor
-
Paradox: tot mai multe locuințe la tot mai puțini bihoreni: „O înrăutățire continuă a evenimentelor demografice”, spune șeful Direcției Județene de Statistică Bihor 11:49, 30 Mai 2023
-
Pagube după furtună, în Oradea: Curţi, un garaj şi subsolul unui bloc au fost inundate 11:15, 30 Mai 2023
-
Șomerii din Salonta și Marghita, așteptați la Bursa locurilor de muncă 10:40, 30 Mai 2023
-
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Crișana 20:15, 29 Mai 2023
Stiri Oradea
-
A fost lansată licitația pentru clădirea ce va lua locul fostului sediu al PDL Bihor (FOTO) 18:01, 29 Mai 2023
-
PSD, cu tunurile pe Primăria Oradea: Apa se scumpește nejustificat, locurile de joacă arată rău, taxele și impozitele, votate de un liberal în conflict de interese 12:49, 29 Mai 2023
-
Investiţie de un milion de lei în iluminarea cu LED a încă 35 de treceri pentru pietoni din Oradea 11:02, 29 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
Revista Familia
-
Numărul 3/2023 al Revistei Familia, în librării 17:35, 10 Mai 2023
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
Informații de la Termoficare
-
Întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 10:34, 29 Mai 2023
-
Fără apă caldă, pentru o parte dintre orădenii din zona centrală 15:20, 25 Mai 2023
-
Încă o întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 17:46, 18 Mai 2023
-
Termoficare Oradea: se întrerupe apa caldă pe străzi din centru și din Nufărul 12:31, 18 Mai 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.6276 RON
- 1 EUR = 4.958 RON
- 1 HUF = 0.0133 RON