Tribunalul Bihor a acordat daune morale de 250.000 euro unei tinere mame rămase invalidă după ce taxiul în care era pasageră a lovit o căprioară. Deşi procurorii au stabilit că şoferul a fost nevinovat, instanţa a decis că acest lucru nu exclude răspunderea asiguratorului RCA, care trebuie să plătească pentru „suferinţele mari” ale femeii.
`
< Pagina precedentă 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Și a venit ziua meciului cel mare. Așa cum era de așteptat, bihorenilor le-au tremurat picioarele în meciul cu băieții antrenați de Gigi Becali. Pe undeva, este explicabil. După ce joci derby-ul cu Șomcuta Mare, unde, la ei acasă, meciul întârzie o jumătate de oră pentru a putea scoate gâștele de pe gazon, când după meciul cu FCSB te așteaptă acasă un examen greu cu băieții din Periam, sigur că nu dai totul pentru o competiție totuși secundară, precum Cupa României...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Nu pot boci soarta celor avuți - fie patroni ori manageri de firme, fie inși cu ocupații incerte - care, în baza măsurilor fiscale pregătite de Guvern, ar urma să plătească de anul viitor impozite în plus pentru așa numitele bunuri de lux. Nu cred că ar fi socialism ca proprietarii unor mașini de peste 75.000 euro ori de case în valoare de peste 500.000 euro să achite pentru ele un impozit suplimentar de 0,3% - 0,5%...
Newsletter
Spune ce crezi
Sunt eficiente soluțiile de trafic adoptate în zona centrală de Primăria Oradea pentru începerea școlii, în contextul șantierelor?
De stiut
Colțul juridic
În data de 18 septembrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o hotărâre importantă, obligatorie și corectă, prin care a stabilit că o plângere contravențională poate fi completată și în fața judecătorului până la primul termen de judecată.
Bihoreanul la medic
Se cunosc circa 3.500 de specii de şerpi, din care mai puţin de o zecime sunt specii veninoase. La noi, singurul şarpe veninos este vipera cu corn, a cărei muşcătură este gravă şi se recunoaşte după cele două urme lăsate de colţii şarpelui şi care la scurt timp sunt înconjurate de o coroană de mici vezicule.
Bihoreanul tipărit
26 Octombrie 2022, 08:01
Primăria din Hidișelu de Sus a organizat o licitație în care se „concurează” între ele doar firmele familiei edilului Adrian Petroi: una a soției, cealaltă a fiului. La un an după ce a devenit major și a fost înzestrat cu firmă de TIR-uri, fiul vitreg al primarului liberal este gata să devină, pentru următorii 49 de ani, pe bani de nimic, stăpânul magaziei și curții fostei cooperative agricole din comună, în care timp de un an tatăl său a investit fonduri publice și apoi a botezat-o „autobază”, blocând astfel amatorii nepoftiți.
Cel mai mare operator de turism din județ, SCT Felix, închide luna viitoare hotelurile Internațional, Nufărul, Poienița și Mureșul, trimițând angajații în concedii, complexul President majorează tarifele, iar proprietarii de pensiuni din Vârtop se gândesc dacă mai primesc oaspeți.
Luni, 24 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică „Oradea noastră”, ambele cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Primăria din Hidișelu de Sus a organizat o licitație în care se „concurează” între ele doar firmele familiei edilului Adrian Petroi: una a soției, cealaltă a fiului. La un an după ce a devenit major și a fost înzestrat cu firmă de TIR-uri, fiul vitreg al primarului liberal este gata să devină, pentru următorii 49 de ani, pe bani de nimic, stăpânul magaziei și curții fostei cooperative agricole din comună, în care timp de un an tatăl său a investit fonduri publice. Din aceeași ediție aflați povestea Muntelui Athos, locul sfânt spre care se îndreaptă cu speranță mii de pelerini români, sau de ce a primit 250.000 euro despăgubiri o tânără accidentatp după ce taxiul cu care mergea a lovit o căprioară.
O incursiune în trecut dezvăluie cât de frecvente și ingenioase erau furturile în Bihorul interbelic. Într-o perioadă caracterizată prin instabilitate economică și socială, autoritățile se confruntau cu infracțiuni de tot felul, de la găinării comise prin curțile caselor, până la spargeri de bănci, jafuri în trenuri și chiar asasinate.
Două studente ale Facultății de Medicină din Oradea vor ține cursuri de educație sexuală în școlile din Bihor. Cele două tinere vor să ajute adolescenții din zonele vulnerabile să înțeleagă cum funcționează sistemul reproducător, despre igiena intimă și prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.
Procurorii din Salonta au trimis în judecată 12 membri ai unui clan ţigănesc din Tinca care au băgat groaza într-o adolescentă violată de doi tineri, până când şi-a retras acuzaţiile. Pentru că fata a refuzat să se lase cumpărată cu bani şi cadouri, rudele violatorilor au ameninţat-o că o taie în bucăţi şi „pun toată ţigănia pe ea”, obligând-o să înregistreze o declaraţie potrivit căreia făptaşii ar fi fost, de fapt, niște victime nevinovate.
După o anchetă fușerită, Parchetul Aleșd a clasat dosarul privind amenajarea ilegală a unui drum pe malul Crișului Repede, la Vadu Crișului. Procurorii au respins plângerea penală făcută de Garda de Mediu, care acuza distrugerea unei arii protejate, stabilind că fapta merită cel mult o amendă, deși nu au audiat angajații ABA Crișuri care au amenajat drumul, iar arborii tăiați ilegal i-au căutat abia după patru luni.
Un orădean a devenit campion mondial la jocul de societate Carcassonne. În vârstă de 36 de ani și tată a patru copii, Gere Árpád a concurat la Essen, în Germania, cu jucători experimentați din țări precum Islanda, Taiwan sau Norvegia, în fața cărora a ieșit victorios.
Concomitent cu investiția uriașă făcută de BMW pentru o fabrică în Debrețin, universitatea din orașul ungar își pregătește la Oradea, gratis, ingineri vorbitori de maghiară. După ce Guvernul de la Budapesta a alocat sume considerabile pentru dezvoltarea educației tehnice în nord-estul Ungariei ca să poată răspunde miilor de anunțuri de angajare pe care le va lansa BMW, Universitatea din Debrețin s-a extins la Oradea, unde a înființat o specializare de Inginerie mecanică.
19 Octombrie 2022, 08:03
Ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși din Oradea și Bihor? Obligat să finalizeze proiectele „moștenite” în oraș, Florin Birta și-a fixat și obiective noi, forțat de criza energetică, iar Ilie Bolojan „luptă” în județ pe mai multe fronturi, pentru șosele, parcuri industriale, salubrizare și turism, ambii având însă restanțe cauzate de birocrație, scumpiri și procese, ceea ce alimentează criticile tot mai vehemente ale opoziției, care nu e impresionată nici măcar de sumele uriașe atrase pentru finanțarea lucrărilor.
Un oncolog cu experiență acumulată în țară și străinătate a lansat o „școală” gratuită pentru bolnavii cu cancer și familiile lor. Pentru că pacienții sunt tot mai numeroși și îngrijirea lor se mută din spitale în ambulatorii și la domiciliu, două clinici din Oradea s-au alăturat inițiativei doctorului Silviu Corbu de a învăța oamenii cum să evite boala ori s-o descopere la timp, s-o învingă sau să trăiască cu ea cât mai mult și mai bine.
Luni, 17 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL arată ce au realizat și ce nu, până la jumătatea mandatelor, cei mai importanți aleși locali; Universitatea Debrețin pregătește la Oradea ingineri pentru viitoarea fabrică BMW din Ungaria; Povestea cumplită a unei tinere violate, forțată de membrii unui clan din Bihor să-și retragă plângerea; Cum a clasat Parchetul din Aleșd dosarul drumului amenajat ilegal pe malul Crișului Repede, etc.
Un tânăr din Bihor a devenit mecanic de ambarcațiuni și restaurează fostul vapor „Snagov 1” al lui Nicolae Ceaușescu. Orădeanul Călin Ștef, în vârstă de 35 de ani, a fost multă vreme mecanic la propriul service auto, dar a renunțat pentru a-și urma adevărata pasiune, aceea de a da viață navelor uitate de vreme ori stricate.
BIHOREANUL vă dezvăluie amănunte scandaloase din rechizitoriul poliţiştilor de frontieră trimişi în judecată de Parchetul Bihor pentru corupţie. Prin intermediul unui investigator sub acoperire pe post de şofer de TIR, anchetatorii au descoperit tarifele şpăgarilor, dar şi faptul că nu „iertau” nimic: pentru 80 euro, un poliţist de frontieră a lăsat să intre în ţară până şi un autotren plin cu deşeuri.
În timp ce spitalele din Bihor înregistrează un record de intoxicări cu ciuperci, comercianţii neautorizaţi îşi vând marfa la vedere, pe internet şi în pieţe. BIHOREANUL a descoperit că în judeţ nu există specialişti atestaţi care să poată identifica produsele vândute de comercianţii ambulanţi, iar laboratoare care ar trebui să le analizeze toxicitatea le testează doar... radioactivitatea!
În pragul iernii, numeroşi bihoreni se trezesc cu facturi de electricitate usturătoare de la furnizori, care le trimit note de plată pe 3-5 luni, din urmă, chiar şi de peste 6.000 de lei. Clienţi ai Electrica şi Hidroelectrica acuză firmele că nu le-au citit contoarele trimestrial ori lunar, conform contractelor, iar acum le cer să achite consumuri adunate din primăvară, unele deja plătite ori inventate, cei păţiţi temându-se că pentru curentul din prima parte a anului ar fi taxaţi la preţurile actuale, mai mari.
O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
Managerul Spitalului Județean, dr. Gheorghe Carp, și-a prezentat prima „dare de seamă” după preluarea mandatului, abia după insistențele BIHOREANULUI. De la unificarea cu fostul spital Municipal, mega-Județeanul a devenit mai eficient, câștigând bani în plus prin diversificarea și creșterea calității serviciilor și cheltuind mai puțini prin reducerea numărului de angajați, dar continuă să sufere la transparență și la conduita angajaților.
Luni, 10 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit cu un conținut variat și interesant! Dintre subiectele noii ediții: O supraviețuitoare a lagărului de la Cighid, unde micuți bolnavi și nedoriți au fost trimiși să moară, se zbate acum să-și crească singură propriii copii. BIHOREANUL vă prezintă povestea emoționantă a Sîrmancăi, unul dintre copiii care, până în 1990, au fost ținuți în mizerie, foame, întuneric și frig în căminul de la Cighid și care, după ce ani la rând a visat să fie mamă, riscă acum să ajungă pe străzi împreună cu cei doi copii ai săi.
10 Octombrie 2022, 00:00
Tinerii din România au ocazia să călătorească gratis în toată Uniunea Europeană, chiar dacă nu sunt studenți. Prin programul Erasmus Youth Exchange, românii cu vârste între 13 şi 30 de ani pot participa, fără alte costuri decât banii de buzunar, la tabere tematice, pentru a se instrui în antreprenoriat, gastronomie, ecologie sau drepturi civice. BIHOREANUL vă prezintă „rețeta”...
Neîncrederea în Primărie, proasta organizare și neimplementarea vechilor proiecte au prăbușit interesul orădenilor pentru bugetarea participativă. În doar 5 ani, apetitul de a propune proiecte municipalității s-a redus de 10 ori, la numai 2.102 votanți dintr-o populație cu drept de vot de peste 200.000 de locuitori din Oradea și Zona Metropolitană.
Confruntate cu explozia prețului la energie, firmele bihorene caută soluții de reducere a consumului de curent sau de producere a lui, pentru a supraviețui iernii. Companiile locale analizează varianta introducerii lucrului de la distanță și adaptării programului de-a lungul zilei, pentru a profita de lumina naturală, și încearcă să evite concedierile colective prin apelarea la reducerea programului de lucru pentru peste 2.500 de angajați, în timp ce iau cu asalt firmele de panouri fotovoltaice, ale căror comenzi au crescut în ultimele luni și cu 500%.
Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ținta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de „cârtiţe” din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimițând un mesaj clar de amenințare la adresa poliţistului, cu avertismentul: „Vei fi primul!”.
Votul aleşilor pentru inelul metropolitan încinge războiul din PSD, la şedinţa pentru pedepsirea "trădării" un aspirant la Primăria Oradea înjurând atât de gros încât şi-a ultragiat colegii. Chestiunea exproprierilor pentru şosea a fost folosită politic de unul dintre cei mai noi şi ambiţioşi PSD-işti bihoreni, fostul poliţist Florian Sîrca, pe care actualul preşedinte Ioan Mang îl vede posibil primar al Oradiei, ba l-ar fi vrut "interimar" şi la şefia organizaţiei, promisă şi fostului prefect Claudiu Pop.
Luni, 3 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educaţie ecologică Oradea noastră. Dintre subiectele noii ediţii: Un ofiţer Antidrog din Oradea a devenit ţinta unui italian inculpat pentru trafic de stupefiante, după o anchetă compromisă de "cârtiţe" din Poliţie. Lăsat liber pe durata procesului, Federico Putorti a dispărut şi este dat în urmărire internaţională, dar a rămas în schimb prezent pe reţelele de socializare, săptămâna trecută trimiţând un mesaj clar de ameninţare la adresa poliţistului, cu avertismentul: "Vei fi primul!". Din acelaşi număr aflaţi şi cum alarmate de explozia preţului energiei, unele firme bihorene încep să se gândească la concedieri, neîncrederea în Primărie a prăbuşit interesul orădenilor pentru proiectul bugetării participative și despre înjurăturile în ultimul hal din şedinţa PSD de după "trădarea" la votul pentru inelul metropolitan.
03 Octombrie 2022, 00:00
La parterul unui bloc din cartierul Rogerius, Asociația Caritas Eparhial a Episcopiei Greco-Catolice a amenajat prima școală ucraineană din Oradea. Alături de câteva profesoare din Ucraina, 15 copii din clasele I și a II-a încearcă să depășească traumele războiului și să învețe materiile din curricula din țara natală, dar și limba română, spre bucuria părinților care încearcă să-și refacă viața aici.
Cum încearcă traficanţii de persoane să-şi intimideze victimele şi pe martorii ostili. O tânără din Bihor, răpită şi forţată să se prostitueze în Italia, şi-a retractat toate declaraţiile acuzatoare, de teama agresorilor, care, în timpul procesului, au urmărit-o şi au bătut-o în plină zi, de faţă cu copilul ei.
Regizorul clujean Daniel Druhora, stabilit în America, va filma în Bihor istoria bunicului soției sale, Traian Cociuba, un bihorean din Valea lui Mihai care în al Doilea Război Mondial a ajutat mai mulți evrei să fugă în România, iar celui mai bun prieten, tot evreu, i-a „predat” chiar propria identitate, gest care l-a costat viața.
Un bihorean a ajuns de nedespărțit de un corb pe care l-a crescut de mic, după ce îl găsise căzut dintr-un cuib. Pasăre sălbatică renumită pentru inteligența ei, corbul Coco s-a atașat atât de mult de stăpân, încât nu-și ia zborul spre înaltul cerului, deși este mereu liber în curtea casei.
-
Apele Oradiei: Orașul s-a dezvoltat și datorită belșugului de ape care străbat zona. De unele poate nici nu știați... (FOTO) 09:30, 01 Oct 2023
-
Pubelele verzi de la blocurile din Oradea, pline cu deșeuri amestecate. RER nu le va mai ridica! 17:47, 30 Sep 2023
-
Zumba Fusion: Zeci de oameni au dansat în piațeta din fața Crișul Shopping Center Oradea (FOTO/VIDEO) 14:51, 30 Sep 2023
-
Lucrurile DJ-iței Lalla, moartă în condiții suspecte la Mamaia, găsite pe o plajă. Ce piste au anchetatorii 16:06, 30 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
-
Primarul Florin Birta le bate obrazul PSD-iștilor: „Nu îi prostiți pe oameni că vin la întâlniri” 14:07, 30 Sep 2023
-
Așa se face! O comună din Bihor a ajuns model în țară, dovedind că se poate dezvolta cu banii strânși de la localnici (FOTO/VIDEO) 08:10, 19 Sep 2023
-
PSD Bihor, în campanie electorală: Critică administrația liberală din Oradea și Bihor, dar nu vorbește despre propriile neajunsuri (FOTO) 13:21, 27 Sep 2023
-
Bihorel: Edilii caută turnători 14:29, 01 Oct 2023
-
Rău, deci bun: Cu numeroase scandaluri și o condamnare penală la activ, un avocat din Oradea se vrea din nou procuror! 13:05, 01 Oct 2023
-
Dacă îl vedeți, sunați la 112: Un bărbat din Bihor, căutat de Poliție 12:30, 01 Oct 2023
-
11 medalii pentru karateka de la Shogunul & Palatul Copiilor Oradea, la turneul internațional din Serbia 11:57, 01 Oct 2023
Ştiri de la CAO
-
Anunț Compania de Apă Oradea 09:35, 26 Sep 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 25-29 septembrie 07:45, 25 Sep 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 13:14, 21 Sep 2023
-
Anunț Compania de Apă Oradea 08:44, 20 Sep 2023
Diva Hair
-
O adolescentă a ajuns la spitalul din Vaslui acuzând dureri menstruale. Presată, a recunoscut că a născut în secret și a aruncat bebelușul în haznaua din curte
-
Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ultimele Comentarii
- sandu mincinosu, Pinochio Bai sandule, si aplaudacii ca el. Sa va... Postat 01 Oct 2023, 13:44 de vasi13
- Asa e cand visezi avioane, vorba aia. Asa cauta Bolo avioane cum cauta si sandu... Postat 01 Oct 2023, 13:42 de vasi13
- sandu mincinosu, Pinochio Sndu tot prost esti, una e sa stii si alta... Postat 01 Oct 2023, 13:40 de vasi13
- sandu2100 virginu Si inainte de Bolojan sandule nu era nici... Postat 01 Oct 2023, 13:37 de vasi13
- O mana cereasca aceste reduceri Toti simtim efectele astea, ne-au crescut... Postat 01 Oct 2023, 13:36 de vasi13
Bihoreanul tipărit
-
Apele Oradiei: Orașul s-a dezvoltat și datorită belșugului de ape care străbat zona. De unele poate nici nu știați... (FOTO) 09:30, 01 Oct 2023
-
Jos antena! O orădeancă a transformat uscătoria în penthouse și acum vrea să desființeze antene de utilitate publică (FOTO) 08:01, 29 Sep 2023
-
Veselie și... straițe pline: Invitație la Roșia în weekend, la a 11-a ediție a Festivalului Straiță Plină (FOTO) 11:02, 28 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
ACTUAL
-
Lucrurile DJ-iței Lalla, moartă în condiții suspecte la Mamaia, găsite pe o plajă. Ce piste au anchetatorii 16:06, 30 Sep 2023
-
După 27 de ani, un bărbat a fost arestat pentru uciderea rapper-ului american Tupac Shakur (VIDEO) 12:30, 30 Sep 2023
-
Rectorul Academiei SRI, orădeanul Adrian Ivan, prins că a autoplagiat: Peste 800 de pagini din cărțile sale sunt „reciclate” 14:00, 29 Sep 2023
-
A murit actorul Michael Gambon, cunoscut pentru rolul profesorului Dumbledore din Harry Potter 17:14, 28 Sep 2023
Stiri SPORTIVE
-
11 medalii pentru karateka de la Shogunul & Palatul Copiilor Oradea, la turneul internațional din Serbia 11:57, 01 Oct 2023
-
Victorie la zece goluri diferență pentru CSM Oradea, în disputa cu Rapid 01:02, 01 Oct 2023
-
FC Bihor a câştigat cu 3-1 jocul cu Avântul Periam şi s-a desprins în fruntea clasamentului (FOTO) 00:17, 01 Oct 2023
-
Antrenorii și arbitrii de taekwon-do ITF din România s-au perfecționat la Oradea 18:39, 30 Sep 2023
BIHOREANUL TV
-
Western de Apuseni: Regizorul bihorean Marian Crișan lansează filmul „Warboy”. Vezi trailerul! (FOTO/VIDEO)
-
Ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec, la prima vizită în Oradea, pentru deschiderea expoziției „We the People”. Primarul și prefectul și-au făcut selfie cu ea (FOTO/VIDEO)
-
Plăcinte de Beiuș, toroș, sarmale cu păsat, gulaș și scoverzi, gata de degustat în Cetatea Oradea. Rețetele tradiționale din Bihor au fost adunate într-o carte (FOTO/VIDEO)
Oradea Noastră
-
Pubelele verzi de la blocurile din Oradea, pline cu deșeuri amestecate. RER nu le va mai ridica! 17:47, 30 Sep 2023
-
S-a făcut, dar s-a distrus! Șantierele dăunează grav spațiilor publice: multe zone verzi din Oradea au fost compromise de săpături (FOTO) 07:57, 28 Sep 2023
-
Excelența culturală sau despre „Tipografia de Idei” #hailamuzeu (FOTO) 11:10, 27 Sep 2023
-
„Nu vrem să pierdem nici măcar un cent”. Interviu cu city-managerul Oradiei, Mihai Jurca, proaspăt întors în Primărie 08:01, 27 Sep 2023
Bihor
-
Dacă îl vedeți, sunați la 112: Un bărbat din Bihor, căutat de Poliție 12:30, 01 Oct 2023
-
Foștii deținuți politic și-au ales conducerea. Un orădean a devenit vicepreședinte AFDPR la nivel național (FOTO) 11:19, 01 Oct 2023
-
Percheziții la importatorii de gunoaie din Bihor și alte patru județe: Cel puțin 1.500 de tone de mizerii au ajuns ilegal în România (FOTO/VIDEO) 10:25, 01 Oct 2023
-
Apele Oradiei: Orașul s-a dezvoltat și datorită belșugului de ape care străbat zona. De unele poate nici nu știați... (FOTO) 09:30, 01 Oct 2023
Stiri Oradea
-
Pubelele verzi de la blocurile din Oradea, pline cu deșeuri amestecate. RER nu le va mai ridica! 17:47, 30 Sep 2023
-
Primarul Florin Birta le bate obrazul PSD-iștilor: „Nu îi prostiți pe oameni că vin la întâlniri” 14:07, 30 Sep 2023
-
De ce nu circulă tramvaiele pe Bulevardul Decebal din Oradea (FOTO) 11:10, 30 Sep 2023
-
Expoziția de tablouri din mărgele a doctoriței Mariana Casian rămâne deschisă în Cetatea Oradea până la finalul anului 10:45, 30 Sep 2023
Revista Familia
-
Conferințele revistei Familia: Stelian Tănase, „Zvonuri despre sfârșitul lumii” 20:22, 02 Iul 2023
-
Numărul 3/2023 al Revistei Familia, în librării 17:35, 10 Mai 2023
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
Informații de la Termoficare
-
5 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă de joi până vineri 17:01, 27 Sep 2023
-
Mai multe străzi din zona centrală a Oradiei rămân de miercuri dimineață fără apă caldă. Lista acestora 21:09, 26 Sep 2023
-
6 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă de luni dimineață până miercuri 22:21, 24 Sep 2023
-
Termoficare Oradea: locuitorii mai multor străzi din centru rămân fără apă caldă 19:21, 20 Sep 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.7214 RON
- 1 EUR = 4.9749 RON
- 1 HUF = 0.0126 RON