URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 13 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Interesantă ideea Primăriei de a le cere artiștilor ambulanți să solicite administrației locale dreptul de a se produce pe teritoriul municipiului Oradea. Nu se vor percepe taxe pentru așa ceva, dar spațiile unde va avea loc actul artistic și orarul vor fi bine definite.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Nici n-am apucat să uităm bulibășeala alegerilor comasate din 9 iunie, locale și europarlamentare, cu acuze de furt și o impardonabilă întârziere în centralizarea și publicarea rezultatelor, că deja ne putem imagina ce se va întâmpla la alegerile de la finele anului, în legătură cu care tocmai s-a decis că vor fi intercalate: turul I al scrutinului prezidențial pe 24 noiembrie, urmat pe 1 decembrie de cel legislativ, pentru desemnarea viitorilor senatori și deputați, iar apoi, pe 8 decembrie, de turul II al alegerilor prezidențiale.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 28 iunie a.c. s-a publicat în Monitorul Oficial o nouă Ordonanță de Urgență care modifică din nou Codul Rutier și, din păcate, nu în bine. În războiul contra drogurilor și alcoolului la volan, guvernanții scot pe bandă monstruozități juridice care nu fac decât să lovească în cetățeanul onest și să aducă noi pete pe obrazul Statului. Ceea ce s-a făcut prin această Ordonanță depășește, însă, toate aberațiile anterioare și încalcă orice regulă de drept și de bun-simț juridic.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
04 Iulie 2024, 13:34

Începe Festivalul Medieval în Cetatea Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

A mai rămas o singură zi până începe mult-așteptatul Festival Medieval în Cetatea Oradea.

Atmosfera de sărbătoare este deja palpabilă, iar ediția 2024 se anunță una de neuitat, plină de spectacole, parade și activități medievale autentice. Fie că ești pasionat de istorie, meșteșuguri medievale, armuri, lupte de contact sau călare, festivalul va aduce o experiență captivantă pentru toate vârstele.

Astăzi, în sala cu grifoni a Cetății Oradea, a avut loc o conferința de presă cu privire la ediția 2024 a Festivalului Medieval. La conferință a participat Alexandru Chira, director general Visit Oradea alături de reprezentanți ai Asociației Deus Vult și invitații Festivalului Medieval din România și din afara țării: Michael Sadde (Franța), Marc Hamel (Canada), Mathis Delalande (Franța) și Mihai Cotei (România).

În deschiderea conferinței, Alexandru Chira a prezentat cavalerii din prezidiu, dar și principalele elemente de noutate ale acestei edițiii.

„Ediția din acest an se anunță mai eroică, mai spectaculoasă și mai epică decât edițiile anterioare. Turnirurile cu lance balsa aduc la Oradea 14 cavaleri din Canada, Norvegia, Franța, Slovacia și, în premieră, din România. O altă noutate a acestei ediții este legată și de arhitectura evenimentului, taverna medievală fiind o premieră, precum și faptul că anul acesta scena principală va fi amplasată în Șanțul Cetății, în continuarea Arenei de luptă, pentru a facilita accesul unui număr mai mare de spectatori”, a transmis Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

În continuare, Bogdan Dărăban și David Mircea Bucur, reprezentanți ai Asociației Deus Vult, au oferit detalii specifice despre activitățile din festival, precum și despre echipamentele cavalerilor, armuri, lance balsa și regulile de luptă din cadrul campionatului internațional de TAP-Fight.

Michael Sadde (Franța): „Anul acesta am decis să organizăm pentru prima dată un campionat de turnir cu spadă balsa, cu 14 cavaleri, fiind după cunoștințele mele cea mai mare competiție de acest gen din lume. Turneul va avea 2 zile de calificări, vineri și sâmbătă, urmând ca duminică, 8 finaliști să se dueleze pentru titlul de campion. Principala diferență față de anul trecut este numărul mai mare de participanți, tehnica este de asemenea diferită, iar armurile mai ușoare.”

Ediția 2024 se anunță, așadar, a fi cea mai amplă și spectaculoasă de până acum și aduce la Cetate 600 de cavaleri din 9 țări, oșteni, domnițe, meșteri medievali, menestreli plini de viață și îmblânzitori de foc, dar și un alai de artiști din România și Marea Britanie care vor anima atmosfera în zona scenei principale din șanțul Cetății.

Partenerul oficial al ediției 2024, ING Bank România, vă așteaptă la Festivalul Medieval Oradea în curtea interioară a Cetății cu o zonă de relaxare, activități dedicate tuturor vârstelor și multe surprize.

Ceremonie de deschidere cu parada cavalerilor

Festivalul Medieval Oradea va fi deschis oficial în data de 4 iulie, cu o paradă spectaculoasă a cavalerilor care va porni de la Centrul Comercial Crișul la ora 18:00 și va colinda Calea Republicii, Piața Ferdinand și Podul Sf. Ladislau, până în Piața Unirii. Aici va avea loc o paradă de modă medievală și un spectacol cu spadasini.

Spectacole cu stegari din Italia

Spectacolele cu stegari vor aduce un plus de culoare și dinamism în Festival. Stegarii, îmbrăcați în costume autentice, vor desfășura coregrafii impresionante, mânuind steaguri de toate culorile cu măiestrie și îndemânare. Fiecare spectacol este o demonstrație de dexteritate și sincronizare, captivând privirile publicului și aducând la viață spiritul festiv al epocii medievale.

Programul spectacolelor cu stegari

Vineri, 5 iulie

11:30-12:00 Arena de luptă

16:30-17:00 Curtea interioară

18:45-19:00 Arena de luptă

20:45-21:00 Curtea interioară

Sâmbătă, 6 iulie

11:45-12:00 Curtea interioară

15:00-15:15 Curtea interioară

16:45-17:00 Arena de luptă

19:15-19:30 Arena de luptă

21:30-22:00 Curtea interioară

Duminică, 7 iulie

12:30-13:00 Curtea interioară

Șase zone de festival

Anul acesta, Festivalul este împărțit în 6 zone principale: arena de luptă din Șanțul Cetății, scena principală în Șanțul Cetății, zona taberelor medievale, taverna și piața medievală, zona dedicată copiilor și zona cu mâncare, băuturi și artizani. În fiecare din aceste zone vor avea loc activități și spectacole tematice pe parcursul întregii zile.

Programul artistic de la scena principală aduce concerte și DJ seturi, dar și un spectacol cu acrobații, dans și efecte pirotehnice, în premieră, oferit de trupa The Fuel Girls din Marea Britanie. Tot la scena principală din Parcul Cetății ne vom întâlni anul acesta cu Grimus, Elektro Instinct, Subcarpați, Radu Almășan, DJ LEKTRONIKUMUZ și Duo acustic - Dafina.

Tururi ghidate

Istoria, timpul și poveștile sunt adânc imprimate în zidurile fortăreței medievale din Oradea. La fel ca anul trecut, și ediția 2024 a Festivalului Medieval va cuprinde tururi ghidate ale Cetății, alături de ghizi de turism acreditați. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să afle o mulțime de informații interesante și valoroase despre Cetatea Oradea – unul dintre cele mai reprezentative monumente medievale din Transilvania și cel mai important obiectiv turistic din Oradea.

Tururile se vor realiza zilnic în limba engleză și în limba română, având ca punct de întâlnire Poarta Cetății (lângă Catedrala Ortodoxă).

Programul tururilor ghidate

Vineri, 5 iulie

15.00 – 17.00 – Tur ghidat în limba engleză
18.00 – 20.00 – Tur ghidat în limba română

* punct întâlnire Poarta Cetății

15:00-17:00 Tur ghidat în limba engleză

18:00-20:00 Tur ghidat în limba română

Sâmbătă, 6 iulie

10:00-12:00 Tur ghidat în limba română

13:00-15:00 Tur ghidat în limba engleză

16:00-18:00 Tur ghidat în limba română

18:00-20:00 Tur ghidat în limba română

Duminică, 7 iulie

10:00-12:00 Tur ghidat în limba română

13:00-15:00 Tur ghidat în limba engleză

16:00-18:00 Tur ghidat în limba română

19:00-21:00 Tur ghidat în limba română

15.00 – 17.00 – Tur ghidat în limba engleză
 18.00 – 20.00 – Tur ghidat în limba română

* punct întâlnire Poarta Cetății

Program Festivalul Medieval Oradea 2024

JOI, 4 IULIE

Centrul comercial Crișul – Calea Republicii - Piața Unirii

18:00 Ceremonia de deschidere - Parada coifurilor și prezentarea cavalerilor; muzică medievală și spectacol cu spadasini, parada modei.

VINERI, 5 IULIE

Cetatea Oradea

Main stage

19:30 – 20:30 – Concert Elektro Instinct – concert rock alternativ

21:00 – 22:00 – Concert Grimus

22:00 – 23:00 – The Fuel Girls UK – spectacol de acrobații, dans, efecte pirotehnice

Șanțul Cetății – Arena de luptă

10:00 – 12:00 – Antrenament călare

12:00 – 14:00 – Jocurile Regale ale caselor nobiliare

15:00 – 16:00 – Competiție nobiliară de tir cu arcul

16:00 – 17:00 – Competiția nobiliară a scutierilor – TAP fight

17:00 – 18:00 – Concert Holloenek

18:00 – 19:00 – Jocuri vânătorești

19:00 – 20:00 – Concert Viatores Festivi

20:00 – 21:00 – Golden Gryphon Tournament        

21:00 – 22:00 – Campionat de turnir călare

22:15 – 23:00 – Bătălie de noapte 

Șanțul Cetății – Zona copiilor

10:00 – Descântec de zburător – Zânele Silvanei

11:00 – Tactici de luptă pentru copii – D.T.K.H

12:00 – Inițiere în arta Zânelor Silvane

14:00 – Plimbare pe picioroange

14:30 – Teatru de păpuși

15:00 – Turnamentul cavaleresc pentru copii

15:30 – Artiști levitatori, pictură pe scuturi, concert medieval Viatores Festivi & Krak

16:00 – Concert muzica medievală Veridi Venti

16:30 – Atelier de dans – Zânele Silvanei

17:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

17:30 – Dans medieval – Ordinul Cavalerilor de Mediaș

18:00 – Magii pentru copii cu Magicianul Capistro

18:30 – Concurs de tras cu arbaleta, concert de muzică medievală Veridi Venti

19:30 – Demonstrație cu păsări de pradă – Societas Falconis

20:00 – Concert Peregrinii

20:30 – Zânele și forța lor tămăduitoare – Zânele Silvanei

21:00 – Demonstrație de lupte cavalerești – Ordinul cavalerilor de Mediaș

Taverna Medievală

12:00 – Concert Peregrinii

12:30 – Jocuri de societate cu Anacronism

13:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

13:30 – Tir cu arcul – Anacronism

15:00 – Concert Baghatur

15:30 – Răfuială în tavernă – bătaie cu saci

16:00 – Jocuri de societate – șah, dame

17:00 – Înrolare la Cruciadă – George Carolus Rex & Krak

17:30 – Tir cu arcul – Anacronism

18:00 – Jonglerii cu Clovnul Igor

18:30 – Campionatul răfuielilor – concurs de tras sfoara 5 vs. 5

20:00 – Concert Veridi Venti

20:30 – Păsări de pradă – Societas Falconis

21:00 – Răfuială în taverna – Anacronism și clovnul  Igor

21:30 – Concert Holloenek

22:00 – Spectacol cu foc – Solomonarii

Curtea Interioară a Cetății

14:00 – Concert Veridi Venti

14:30 – Demonstrație buhurt – Cavalerii Cetăților Bârsei

15:00 – Întâlnirea cu Cavalerii Teutoni: Primii cavaleri români care participă la un turnir internațional; concert Holloenek

16:00 - Jonglerii cu Clovnul  Igor

17:00 – Demonstrație de mânuire a tobelor – Toboșarii din Visegrad

18:00 – Demonstrație de luptă - Erdelyi szabad karavan - concert Baghatur

19:00 – Prezentare stil de luptă tip Buhurt – Compania dragonului

20:00 – Concert Holloenek & Krak

21:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

Șantul Cetății – Aleea meșteșugarilor

12:00 – Turnătoria de bronz – Prezentarea meșteșugului - HU

12:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:00 – Tâmplăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:30 – Maestrul sticlar – Prezentarea meșteșugului - HU

14:00 – Atelier de pielărie – Prezentarea meșteșugului - HU

14:30 - Atelier de olărie – Prezentarea meșteșugului - HU

15:00 - Atelier de țesătorie – Prezentarea mestesugului - HU

15:30 – Atelier de olărie – Prezentarea meșteșugului - RO

16:00 – Atelier de tâmplarie – Prezentarea meșteșugului - RO

16:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - RO

17:00 – Fierăria din Toledo – Prezentarea meșteșugului - RO

17:30 – Atelier pâslărie – Prezentarea meșteșugului - HU

18:00 – Atelier de bătut monede – Prezentarea meșteșugului – RO

18:30 – Atelier de făcut arcuri – Prezentarea meșteșugului – SK

19:00 – Scrib medieval – Prezentarea meșteșugului – SK

SÂMBĂTĂ, 6 IULIE

Cetatea Oradea

Main stage

19:00 – 21:00 – DJ LEKTRONIKUMUZ – Groove

21:00 – 22:00 - Concert Subcarpați

Șanțul Cetății – Arena de luptă

10:00 – 11:00 – Competiția nobiliară de tir cu arcul și arbaletă

11:00 – 12:00 – Competiție nobiliară cu scut și spadă

12:00 – 12:30 – Spectacol cu toboșari

12:30 – 13:30 – Competiția nobiliară cu spadă lungă

14:30 – 15:00 – Parada modei

15:00 – 16:00 – Lupte judiciare și pedepse

16:00 – 17:00 – Luptă călare cu toți cavalerii

17:00 – 18:00 – Bătălia mare

18:00 – 19:00 – Concert Holloenek

19:00 – 19:15 – Spectacol cu toboșari

19:15 – 21:00 – Golden Gryphon Tournament round 2 - Balsa

21:00 – 21:15 – Spectacol cu tobosari

21:15 – 22:00 – Turnir călare  round 2

22:15 – 23:00 – Fire show – Walpurgis night – Fuel Girls

Șanțul Cetății – Zona copiilor

10:00 – Concert de muzică medievală – Veridi Venti

11:00 – Descântec de dragoste curată – Zânele Silvanei

12:00 – Tactici de luptă pentru copii - D.T.K.H

13:00 – Plimbare pe picioroange

13:30 – Atelier de dans – Zânele Silvanei

14:00 – Tir cu arcul – Anacronism

14:30 – Concert Peregrinii

15:00 – Concurs de tras cu arbaleta

15:30 – Jonglerii cu Clovnul Fabio 

16:00 – Teatru de păpuși

16:30 – Atingerea zânelor – Descântec de putere – Zânele Silvanei

17:00 – Turnamentul cavaleresc pentru copii și spectacol de toboșari

18:00 – Artiști levitatori, pictură pe scuturi, concert Viatores Festivi & Veridi Venti

19:00 – Magii pentru copii cu Magicianul Capistro

19:30 – Legenda prințesei blestemate – Zânele Silvanei

20:00 – Demonstrație cu păsări de pradă – Societas Falconis

20:30 – Demonstrații lupte cavalerești – Ordinul Cavalerilor de Mediaș

21:00 – Jonglerii cu Clovnul Igor

21:30 – Jonglerii cu focul – Solomonarii

Taverna Medievală

12:00 – Concert Viatores Festivi

12:30 – Tir cu arcul – Anacronism

13:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

13:30 – Demonstrație de tir cu arcul – Nokors 

15:00 – Concert Baghatur

15:30 – Jonglerii cu Clovnul Igor

16:00 – Jocuri de societate – Anacronism

16:30 – Rafuiala in taverna – Jocul cu saci – Anacronism + concert Holloenek

17:00 – Concert Veridi Venti

18:00 – Jocuri de societate – Solomonarii

18:30 – “Fă ce zice popa nu ce face popa” – Predica de seară (Bishop Martin) & Krak

19:00 – Înrolarea la Cruciadă – George Carolus Rex

19:30 – Demonstrație de tir cu arcul – Nokors

20:00 – Răfuiala în tavernă – concurs de tras sfoara 5 vs. 5, concert Peregrinii

21:00 – Nobilul cel Bun și țăranii

21:30 – Spectacol cu foc – Solomonarii

Curtea Interioară a Cetății

11:00 – Concert de muzică medievală – Peregrinii

13:00 – Întâlnirea cu cavalerii Teutoni

14:00 – Concert de muzică medievală – Holloenek

15:00 – Concert de muzică medievală – Veridi Venti & Krak

16:00 – Demonstrație de lupte cu puști

17:00 – Jonglerii cu Clovnul Igor

18:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio & Baghatur

19:00 – Prezentare de arme și armuri – Cavalerii Cetății Bârsei & Concert Viatores Festivi

20:00 – Concert de muzică medievală – Holloenek

21:00 – Jonglerii cu Clovnul Krak

22:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

Șantul Cetății – Aleea meșteșugarilor

12:00 – Turnătoria de bronz – Prezentarea meșteșugului - HU

12:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:00 – Tâmplăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:30 – Maestrul sticlar – Prezentarea meșteșugului - HU

14:00 – Atelier de pielărie – Prezentarea meșteșugului - HU

14:30 - Atelier de olărie – Prezentarea meșteșugului - HU

15:00 - Atelier de țesătorie – Prezentarea meșteșugului - HU

15:30 – Atelier de olărie – Prezentarea meșteșugului - RO

16:00 – Atelier de tâmplarie – Prezentarea meșteșugului - RO

16:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - RO

17:00 – Fierăria din Toledo – Prezentarea meșteșugului - RO

17:30 – Atelier pâslărie – Prezentarea meșteșugului - HU

18:00 – Atelier de bătut monede – Prezentarea meșteșugului – RO

18:30 – Atelier de făcut Arcuri – Prezentarea meșteșugului – SK

19:00 – Scrib medieval – Prezentarea meșteșugului – SK

DUMINICĂ, 7 IULIE

Cetatea Oradea

Main stage

20:00 – 21:00 – Duo acustic - Dafina

21:00 – 22:00 - Concert Radu Almășan (solo)

Șanțul Cetății – Arena de luptă

09:00 – 12:00 – Campionat Internațional de TAP-fight

12:00 – 13:00 – Concert Holloenek

13:00 – 14:00 – Jocuri vânătorești – Hector

14:00 – 14:30 – Concert Viatores Festivi + montaj lists 

14:30 – 14:45 – Mini concert – Baghatur

14:45 – 15:00 – Spectacol cu toboșari

15:00 – 16:00 – Finala Golden Gryphon Tournament

16:30 – 17:00 – Prezentare cavaleri și mini concert Holloenek

17:00 – 18:00 – Finala Campionat de Turnir Călare

18:10 – 18:40 – Bătălia Epocilor

18:45 – Înmânarea premiilor

19:30 – Închiderea taberelor medievale

Șanțul Cetății – Zona copiilor

10:00 – Descântec de purificare – Zânele Silvanei

10:00 – Plimbare pe picioroange

10:30 – Întrecere de tras sfoara – Anacronism & Concert Peregrinii

11:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

11:30 – Descântec de deochi – Zânele Silvanei

12:00 – Teatru de păpuși

12:30 – Concurs de tras cu arbaleta

13:00 – Artiști levitatori, pictură pe scuturi, concert Veridi Venti

14:00 – Magii pentru copii cu Magicianul Capistro

14:30 – Atelier de dans – Zânele Silvanei 

15:00 – Turnament cavaleresc pentru copii, concert Viatores Festivi, prezentare Cavalerii Cetăților Bârsei

16:00 – Demonstrație cu păsări de pradă – Societas Falconis

16:30 – Jonglerii cu Clovnul Igor

17:00 – Dansuri medievale – Ordinul Cavalerilor de Mediaș

17:30 – Prezentare arme și armuri medievale

18:00 – Povestea Linei – Zânele Silvanei

18:30 – Prezentare cavalerii Teutoni – Teutonii Transilvaniei

Taverna Medievală

12:00 – Concert Veridi Venti

12:30 – Tir cu arcul – Anacronism

13:00 – Jonglerii cu Clovnul Igor

13:30 – Jocuri de societate – șah, dame - Solomonarii

15:30 – Concert Krak

16:00 – Răfuiala în taverna - Bătaie cu sacul și Concert Holloenek

16:30 – Demonstrație tir cu arcul – Nokors 

17:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

17:30 – Dansuri medievale – Ordinul cavalerilor de Mediaș

18:00 – Răfuiala finală – concurs de tras sfoara 5 vs. 5, concert Viatores Festivi, clovnul  Igor

Curtea Interioară a Cetății

11:00 – Concert de muzică medievală – Viatores Festivi

12:00 – Prezentare Turnir tip Balsa – Teutonii Transilvaniei  & Krak

13:00 – Concert Peregrinii & Clovnul Fabio

14:00 – Demonstrații cu păsări de pradă – Societas Falconis și Clovul Igor

15:00 – Concert Peregrinii & Veridi Venti

16:00 – Jonglerii cu Clovnul Fabio

17:00 – Concert de muzică medievală - Holloenek

18:00 – Concert de muzică medievală - Baghatur

19:00 – Jonglerii cu Clovnul Krak

Șantul Cetății – Aleea meșteșugarilor

12:00 – Turnătoria de bronz – Prezentarea meșteșugului - HU

12:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:00 – Tâmplăria – Prezentarea meșteșugului - HU

13:30 – Maestrul sticlar – Prezentarea meșteșugului - HU

14:00 – Atelier de pielarie – Prezentarea meșteșugului - HU

14:30 - Atelier de olărit – Prezentarea meșteșugului - HU

15:00 - Atelier de țesătorie – Prezentarea meșteșugului - HU

15:30 – Atelier de olărit – Prezentarea meșteșugului - RO

16:00 – Atelier de tâmplărie – Prezentarea meșteșugului - RO

16:30 – Fierăria – Prezentarea meșteșugului - RO

17:00 – Fierăria din Toledo – Prezentarea meșteșugului - RO

17:30 – Atelier de pâslărie – Prezentarea meșteșugului - HU

18:00 – Atelier de bătut monede – Prezentarea meșteșugului – RO

18:30 – Atelier de făcut arcuri – Prezentarea meșteșugului – SK

19:00 – Scrib medieval – Prezentarea meșteșugului – SK

Festivalul Medieval Oradea este organizat de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea în parteneriat cu Asociația Deus Vult, Digi, VPK - Packaging și Bers Nova. Ediția 2024 este susținută de ING Bank România, partenerul oficial al festivalului.

Mai multe detalii despre programul evenimentului:

e-mail: office@visitoradea.com

Facebook: Medieval Festival Oradea

Instagram: @medievalfestivaloradea

Web: www.festivalulmedievaloradea.ro

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5873 RON
  • 1 EUR = 4.9749 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON