Un șofer orădean a ajuns în anchetă penală pentru că, lăsat temporar fără permis din pricina vitezei, a circulat cu o trotinetă electrică. Deşi în acte se specifica faptul că nu necesită înmatriculare şi nici permis de conducere, poliţiştii rutieri au decretat că trotineta orădeanului este moped şi l-au ţinut în cercetări vreme de 6 luni, după care au clasat cazul pe motiv că... fapta nu e prevăzută de legea penală.
`
< Pagina precedentă 1 2 3 4 5 6 7 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
De zece ani, zona centrală a Oradei este chinuită de șantiere și nici nu se întrevede finalizarea lor. La început a fost șantierul digului de pe malul stâng, de lângă Primărie. A ieșit o lucrare bună, dar, ca orice dig, cam austeră. E drept că nu poți planta vegetație în zona de protecție, pe ditamai digul, dar poate că mai multe jardiniere ar trebui amplasate, mai ales că lumea a descoperit cu plăcere noua promenadă...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Ajunsă deocamdată la prima săptămână, greva din învățământ se așterne ca o piatră tombală peste domnia președintelui Klaus Iohannis. Încă de mult, mulți dintre cei care l-au votat au ajuns să-l disprețuiască, să-l considere groparul marilor speranțe din 2014, dar abia prestația sa în actuala criză din învățământ le pune definitiv lespedea.
Newsletter
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?
De stiut
Colțul juridic
Codul de procedură penală din 2014 prevede o procedură larg aplicabilă în practică prin care se soluționeză dosarele penale ce au ca obiect infracțiuni minore comise, de regulă, de către persoane fără antecedente penale, situații în care cheltuiala statului cu judecarea „găinăriei” ar fi disproporționată față de efectul produs în societate.
Bihoreanul la medic
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
Bihoreanul tipărit
Mii de tablete, cumpărate pe bani grei în pandemie pentru elevii din Bihor, au rămas inutile. În magazia Inspectoratului Școlar Județean zac aproape 2.000 de tablete pe care Ministerul Educației le-a cumpărat, cu 600 de lei bucata, pentru lecțiile online ale elevilor, multe dintre ele chiar sigilate, pentru că n-au fost niciodată folosite.
Grădina Urbană Nufărul, pe care Primăria Oradea vrea să o amenajeze din fonduri europene, a ajuns o afacere de milioane de euro plătiţi din banii orădenilor, în beneficiul unor samsari imobiliari. BIHOREANUL vă prezintă personajele care au pus mâna pe terenuri valoroase ale Oradiei, într-o schemă cu drepturi litigioase în care orașul a reușit să se faulteze de unul singur, pierzând pe mâna unor funcționari ai municipalității zone pe care acum le „răscumpără” la suprapreț!
Luni, 3 aprilie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Cu se fac bani grei pe seama Primăriei din terenurile valoroase ale Oradiei; Mii de tablete cumpărate în pandemie pentru elevii din Bihor zac nefolosite; Cum a ajuns un orădean cu dosar după ce a fost prins fără permis... pe trotinetă electrică; Între cei mai noi învățăcei ai Universității din Oradea sunt 7 studenți ucraineni; Dealurile pline cu narcise din vecinătatea Oradiei sunt căutate de comercianții de flori din toată țara...
03 Aprilie 2023, 00:00
După ghiocei, primii care apar în grădină primăvara ar trebui să fie... grădinarii. Sezonul în care natura renaşte este şi cel în care poate începe amenajarea unei grădini colorate şi înmiresmate.
Câteva zeci de bihorence au renunțat la prostituție cu ajutor din Oradea și Olanda. Cele mai multe dintre victime au fost forțate să-și vândă trupurile din adolescență și au fost „exportate” în Italia, Spania și Olanda, unele ajungând în cunoscutul Cartier Roșu din Amsterdam, unde prestarea serviciilor sexuale este legală.
Drumeții, speoturism, rafting, via ferrata și ture pe biciclete... Începe sezonul ieșirilor în natură! Bihorenii pot profita de sosirea primăverii pentru a (re)descoperi, îndrumați de ghizi experimentați, frumuseți naturale din județ, bucurându-se totodată de doze bune de adrenalină.
Șefii din București ai Autorității Electorale Permanente i-au aranjat UDMR-istului Grim Andras un post la Direcția Județeană Bihor a AEP prin transfer de la Primăria comunei Lugașu de Jos, unde, însă, protejatul nu mai lucrează de... 11 ani.
Colectarea selectivă a deşeurilor este o obligaţie nu doar pentru cetăţeni, ci şi pentru persoane juridice, indiferent că sunt societăţi comerciale sau asociaţii, dar şi pentru instituţii.
Afaceristul Ludescher Csaba își bate joc de Primărie și își terorizează vecinii din centrul Oradiei, ajungând amendat de 9 ori și „erou” în 6 dosare penale. Partener al Primăriei și Comunității Evreilor la renovarea Sinagogii Zion, Ludescher avea voie să-și facă în curtea acesteia o terasă sezonieră, dar a construit una permanentă, iar în plus a modificat clădirea alăturată, fisurând pereții unor locuințe, iar pe proprietari îi amenință cu bătaia.
În timp ce clienţii de rând achită facturi uriaşe şi sunt deconectaţi fără milă pentru neplată, unii angajaţi ai Electrica profită că se controlează ei între ei... ca să fure curent. Corpul de control din Cluj al Electrica Distribuţie Nord Vest a luat în vizor doi ingineri din sucursala Oradea, dintre care unul a și fost forţat să demisioneze după ce a fost prins în fapt că a folosit la vila personală o instalație electrică ce ocolea contorul, verificările fiind extinse şi la o pensiune deţinută de nimeni altul decât ex-directorul general al Electrica, bihoreanul Nicolae Coroiu.
După ce mai mulți clienţi au ajuns la Urgenţe cu probleme digestive, patronii de pensiuni din Bulz au dus la analize apa de la robinet, aflând că e contaminată cu fecale. BIHOREANUL a descoperit că firma primăriei comunale, Aqua Valea Iadului, exploatează ilegal rețeaua de apă și canalizare, neavând autorizaţie de mediu din 2019 și nici licență de operator din 2021.
Luni, 27 martie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Cum fură curent electric taman cei care ar trebui să îi controleze pe clienți; Cel mai mare dosar de corupție din Bihor, îngropat! Alexandru Kiss este singurul VIP pus la plată; Firma Primăriei Bulz livrează apă contaminată; Afaceristul Ludescher Csaba și-a făcut terasă permanentă pe malul Crișului, sfidând Primăria; Cum au fost ajutate de un ONG câteva zeci de bihorence „exportate” pentru prostituție în Occident; Specialista în psihonutriție Corina Chiorean ne învață cum putem slăbi...
Sărbătoarea Învierii este întâmpinată cu pricesne în 10 orașe și sate din Bihor și cu un Oratoriu Bizantin de Paști. În Cetatea Oradea se va organiza, de asemenea, Târgul de Paști, în perioada 7-17 aprilie, cu standuri ale producătorilor tradiționali, ateliere pentru copii și demonstrații de gătit.
24 Martie 2023, 11:01
Aflat în continuă dezvoltare și „șlefuire”, Oradea este un oraș care, în ciuda șantierelor, atrage turiști, inclusiv printr-o serie de evenimente, menite, ce-i drept, să-i satisfacă întâi pe orădeni. Atât de atragerea oaspeților, cât și de organizarea festivalurilor pe bani publici se ocupă Asociația pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune, răsplătită în ultimii ani și cu laude, și cu critici.
Ca să nu mai depindă de banii alocați de Guvern, o comună din vecinătatea Oradiei își face propriul parc industrial. Întins pe 18 hectare, viitorul parc industrial din Oșorhei se anunță o concurență pentru cele din oraș, propunându-și să găzduiască fabrici cu minimum 150 de angajați.
23 Martie 2023, 08:00
Prețul dezvoltării: Primăria Oradea cheltuie anual peste 380.000 de euro ca să-și recompenseze angajații care lucrează în proiecte europene. Aproape un sfert dintre angajații administrației locale încasează lunar sporuri pentru apartenența în echipele de proiecte, lista fiind deschisă chiar de primarul Florin Birta, alături de cei doi viceprimari și alți 15 șefi din instituție.
În premieră, Bihorul are un câine antrenat să găsească victime surprinse de avalanșe. Uma, o cățelușă din rasa Border Collie, și stăpâna ei, medicul urgentist Claudia Dascălu, formează primul echipaj brevetat pentru salvarea victimelor acoperite de zăpadă, cele două fiind voluntare ale Serviciului Salvamont.
Surpriză în procesul lui Victor Micula: avocații milionarului au scos o adeverință ce dezvăluie că afaceristul a fost... informator al poliţiştilor Antidrog! BIHOREANUL a descoperit că, în timp ce maneliştii îl prezintă drept „campionu’ jmecheriei” şi „generalul” care „a înnebunit sticleţii”, iar pe internet se viralizează un video cu el îmbrăcat în polițist și conducând o autospecială cu sirenele pornite, Micula jr. vrea să convingă judecătorii că a fost partenerul poliţiştilor şi i-a sprijinit în „lupta” cu infractorii.
Debandadă la principalii furnizori de energie electrică din Bihor, care își facturează clienții cu mari întârzieri, cu greșeli sau deloc, dar mereu în defavoarea acestora. În timp ce clienții Hidroelectrica nu au primit facturi din vara anului trecut, cei ai Electrica acuză firma că nu citește contoarele, le taie curentul fără să le fi trimis nici măcar somații și le umflă consumurile ca să-i tarifeze la prețuri mai mari.
Luni, 20 martie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: Cine ar fi crezut: Micula junior, informatorul Poliției?; Care sunt directorii din Primăria Oradea recompensați pentru că lucrează în proiecte europene; De ce facturile de energie electrică întârzie cu lunile; Oșorheiul își face propriul parc industrial; Bihorul are un câine care știe să găsească victime surprinse de avalanșe și acoperite de zăpadă; interviu cu Alexandru Chira, directorul general APTOR.
Comuniștii foloseau turismul și pentru crearea „omului nou”, dar și pentru a spiona străinii care veneau să ne viziteze țara. Mult mai puține decât în prezent, obiectivele turistice din Bihor erau căutate atât de către români, cât și de către străini, atrași de frumusețile naturale, dar și de posibilitățile de tratament în stațiunile balneare limitrofe Oradiei.
O nouă trupă de tineri rockeri din Oradea ia avânt și îi „magnetizează” pe colegii de generație. Formată din puști talentați care își creează singuri piesele din repertoriu, Specimenul 45 a reușit ca în numai doi ani de la înființare să atragă sute de „specimene”, așa cum își numesc fanii, și chiar să cânte în deschiderea unor trupe consacrate.
Statul are bani pentru pensii speciale, dar nu și pentru drepturile urmașilor refugiaților. La doi ani după adoptarea unei legi ce acordă urmașilor foștilor refugiați români din Ardealul ocupat de regimul lui Horthy jumătate din pensia unui părinte, compensații la medicamente și scutiri de impozit pe locuințe, aplicarea ei este amânată de Guvern sub pretextul că nu are fonduri.
Cel mai longeviv club sportiv orădean, cu o istorie de 65 de ani, Crișul se reinventează. În ultimii doi ani, de când conducerea clubului a fost preluată de economista Pető Dalma, ea însăși fostă sportivă legitimată la Crișul, în club au apărut secții care au mai mare căutare printre copii, precum ciclism, fotbal ori kempo. Urmarea? Numărul sportivilor legitimați s-a dublat, ajungând de la 190 la peste 400. Un bun motiv ca BIHOREANUL să o intervieveze.
16 Martie 2023, 19:53
Deși farmaciile se înmulțesc, cele care prepară medicamente după nevoile individuale ale bolnavilor sunt tot mai rare. Din peste 300 de farmacii existente în Bihor, mai puțin de 10 au încă recepturi pentru preparate proprii, după ce rețelele care au înghițit micile farmacii independente au renunțat la activitățile migăloase, iar pe angajați îi transformă din farmaciști în agenți de vânzări.
Un primar din Bihor promite iluzoriu case la preţ de chilipir pentru vorbitori de limba maghiară care să se mute în comuna lui. Prin asociaţiile Silvana din Urvind, al cărei preşedinte este chiar el, şi Viitorul Regiunii Crişurilor, condusă de o subalternă, edilul UDMR-ist din Lugaşu de Jos, Sorban Levente, oferă locuinţele "la preţuri simbolice" doar pe... Facebook.
Unul dintre cei mai controversaţi judecători ai Tribunalului Bihor se pregăteşte de pensionare, "umflându-şi" vechimea în magistratură. În timp ce încă aşteaptă verdictul final în procesul în care contestă că a "turnat" la Securitate, Ovidiu Galea şi-a cerut pensionarea şi a obţinut din partea Curţii de Apel Cluj o hotărâre prin care anii petrecuţi după 1990 în Poliţia de Frontieră i-au fost asimilaţi cu o muncă... de jurist.
Filarmonica de Stat Oradea anunţă o ediţie bogată a Festivalului Primăverii, cu concerte simfonice, recitaluri, concerte camerale şi... flori. În acest an, festivalul va avea loc în perioada 21-30 martie şi va aduce la Oradea nume importante ale muzicii clasice, precum Tiberiu Soare, Răzvan Suma şi Ciprian Marinescu.
13 Martie 2023, 12:34
Luni, 13 martie, a apărut o nouă ediție a BIHOREANULUI tipărit, împreună cu suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiecte: Își transformă anii de grănicer în... vechime ca jurist, de dragul pensiei speciale; Primăriile din Bihor, încurajate să aplice penalități cetățenilor care nu colectează selectiv deșeurile; Cum vrea să atragă un primar din Bihor maghiari în comuna lui?; Dintre cele peste 300 de farmacii din Bihor, mai puțin de 10 prepară medicamente „cu dedicație”; Statul are bani pentru pensii speciale, dar nu și pentru drepturile urmașilor refugiaților; Câteva amintiri dspre cum funcționa turismul în comunism...
13 Martie 2023, 00:00
-
Chinuitul mal al Crișului Repede 13:27, 29 Mai 2023
-
Lansare de carte a unuia din cei mai respectați medici din Oradea: „Și-a iubit meseria, a iubit copiii, a iubit spitalul” (FOTO) 19:35, 29 Mai 2023
-
Peste 7.500 de pachete de ţigări de contrabandă descoperite într-o cameră secretă în Nojorid. Proprietarul casei a fost reţinut (FOTO) 11:33, 29 Mai 2023
-
PSD, cu tunurile pe Primăria Oradea: Apa se scumpește nejustificat, locurile de joacă arată rău, taxele și impozitele, votate de un liberal în conflict de interese 12:49, 29 Mai 2023
-
Orădeni, vi se pregătește ceva! Primăria vrea să desființeze parcările de domiciliu începând de anul viitor 08:01, 24 Mai 2023
-
În ziua în care fiul său primea funcție în PSD Bihor, fostul deputat și senator Gavrilă Ghilea a demisionat din PNL: „Nu m-am mai regăsit...” 13:55, 17 Mai 2023
-
Atac la turnuri: Proiectul viitoarelor blocuri de 15 etaje din Oradea îi nemulțumește pe vecinii de la case (FOTO/VIDEO) 08:01, 17 Mai 2023
-
Clujul și-a terminat partea sa, de 25 km, din Drumul Apusenilor. Când termină Bihorul cei peste 56 km ai săi (FOTO) 20:00, 17 Mai 2023
-
România eșuată 10:00, 30 Mai 2023
-
Partidul, aurul și ardelenii: AUR Bihor, sancționat de Poliția Locală pentru că a început să-și pună afișe electorale 09:15, 30 Mai 2023
-
De 1 iunie, basmele prind viaţă la ERA Park Oradea! 09:02, 30 Mai 2023
-
Caravană anti-dezinformare în comunităţile rome, pentru a demonta miturile cu copiii separaţi de familii 08:30, 30 Mai 2023
- Cum se apără vicepreședintele comisiei care l-a „albit” pe Bode: „Cartea acoperă menegementul resurselor”
- Lecția amară a alegerilor din Turcia. Și o atenționare pentru România
- EXCLUSIV | Cenzurǎ, manipulǎri și minciuni – „Domnul Secretar de Stat se discrediteazǎ singur!” VIDEO
- Profesorii nu cedează. Sindicatele au anunțat că greva continuă
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 29 mai - 2 iunie 07:35, 29 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 22-26 mai 07:35, 22 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: se întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi 09:35, 18 Mai 2023
-
Compania de Apă Oradea: Se oprește furnizarea apei într-un cartier din Sânmartin 11:55, 15 Mai 2023
Diva Hair
-
Andreea Hristu a fost bătută și agresată verbal în plină zi, în parcul Cișmigiu. "Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic"
-
Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților
-
O fetiță de un an și șase luni din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a băut benzină
Ultimele Comentarii
- ghetou olosig Ce stie Birta, dupa ora 16 e plin de adolescenti... Postat 30 Mai 2023, 09:11 de dinoradea
- Frate Samuel... ... cu frateasca smerenie te intreb: de... Postat 30 Mai 2023, 08:40 de pinonel
- De ce la mitici se poate si la noi nu?! Pt. ca miticii n-au pus, ca noi, toate ouale... Postat 30 Mai 2023, 05:53 de pinonel
- Maikeltroll Dacă ai observat, Orădenii nu sunt jegoși... Postat 30 Mai 2023, 00:53 de Sandu2100
- Clădire integrată Este la fel de bine integrată (pentru niste... Postat 30 Mai 2023, 00:48 de Maikeltroll
Bihoreanul tipărit
-
Jungla din parc: În loc să pună pază, Primăria Oradea vrea să monteze camere de luat vederi în parcuri 08:01, 30 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
-
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: De ce au devenit parcurile din Oradea periculoase pentru copii 00:00, 29 Mai 2023
-
Party pentru pici: Copiii orădenilor vor fi răsfățați de 1 Iunie cu spectacole, întâlniri cu personaje magice și jocuri 19:11, 28 Mai 2023
ACTUAL
-
Nou anunț de la Guvern legat de protestul din Educație. Sindicatele: e sfidare, greva continuă! 14:28, 28 Mai 2023
-
Rotativa... nu se rotește: Ciucă nu-și depune mandatul de premier. Ciolacu: „Este decizia corectă” (VIDEO) 12:08, 26 Mai 2023
-
Averse, vijelii, grindină. Încă o avertizare de cod galben care vizează o parte a județului Bihor 11:19, 26 Mai 2023
-
După ce Consiliul Național de Etică l-a „spălat” pe Bode, șeful instituției a demisionat, acuzând că decizia CNE „contrazice flagrant etica cercetării” 17:00, 25 Mai 2023
Stiri SPORTIVE
-
La 13 ani, Giulia Safina Popa a devenit campioană naţională la tenis, la categoria U16 19:15, 29 Mai 2023
-
United Bihor s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de fotbal feminin U15, care va avea loc la Aleşd 18:40, 29 Mai 2023
-
Polo: CSU Oradea a câştigat turneul final al fazei play-out şi s-a clasat pe locul 5 în Superliga Naţională 18:25, 29 Mai 2023
-
Jandarm din Bihor, pe podium la Cupa României la Judo 16:25, 29 Mai 2023
BIHOREANUL TV
-
S-a putut și așa! Festivitatea de absolvire de la Colegiul Economic: scurtă, la obiect și cu citate... din Smiley (FOTO/VIDEO)
-
Poluare în Băile Felix: Stațiunea a fost cuprinsă de un miros puternic de combustibil, după ce produse petroliere au ajuns în pârâul Hidișel (VIDEO)
-
Ploaie cu grindină la Beiuş. Locuitorii au primit mesaj RO-Alert (VIDEO)
Oradea Noastră
-
Aruncăm corect! Să ne amintim care sunt regulile colectării separate a deșeurilor din Oradea 12:20, 28 Mai 2023
-
Oradea ieri, Oradea azi: Mica istorie a complexului comercial Perla 18:35, 27 Mai 2023
-
Poarta spre sustenabilitate 13:00, 26 Mai 2023
-
Oradea va fi ceva „Wow!”: Interviu cu Mariana Negru, unul dintre cei mai experimentați ghizi locali 11:30, 25 Mai 2023
Bihor
-
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Crișana 20:15, 29 Mai 2023
-
Lansare de carte a unuia din cei mai respectați medici din Oradea: „Și-a iubit meseria, a iubit copiii, a iubit spitalul” (FOTO) 19:35, 29 Mai 2023
-
Elevii romi din Tinca s-au transformat în exploratori, prin Fondul Științescu (FOTO) 19:00, 29 Mai 2023
-
A fost lansată licitația pentru clădirea ce va lua locul fostului sediu al PDL Bihor (FOTO) 18:01, 29 Mai 2023
Stiri Oradea
-
A fost lansată licitația pentru clădirea ce va lua locul fostului sediu al PDL Bihor (FOTO) 18:01, 29 Mai 2023
-
PSD, cu tunurile pe Primăria Oradea: Apa se scumpește nejustificat, locurile de joacă arată rău, taxele și impozitele, votate de un liberal în conflict de interese 12:49, 29 Mai 2023
-
Investiţie de un milion de lei în iluminarea cu LED a încă 35 de treceri pentru pietoni din Oradea 11:02, 29 Mai 2023
-
Vine executarea! Primăria Oradea ia măsuri drastice, după ce numărul datornicilor a crescut cu 26% în ultimul an 10:06, 29 Mai 2023
Revista Familia
-
Numărul 3/2023 al Revistei Familia, în librării 17:35, 10 Mai 2023
-
Sebastian Sifft la Oradea - dialog cu Mircea Pricăjan despre romanul „Copia Carbon” 11:51, 01 Apr 2023
-
Revista Familia, numărul 2/2023, în librării. Un interviu de excepție cu Gabriel Liiceanu 15:31, 23 Mar 2023
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
Informații de la Termoficare
-
Întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 10:34, 29 Mai 2023
-
Fără apă caldă, pentru o parte dintre orădenii din zona centrală 15:20, 25 Mai 2023
-
Încă o întrerupere a apei calde în Oradea. Străzile afectate 17:46, 18 Mai 2023
-
Termoficare Oradea: se întrerupe apa caldă pe străzi din centru și din Nufărul 12:31, 18 Mai 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.6276 RON
- 1 EUR = 4.958 RON
- 1 HUF = 0.0133 RON