URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 11 DECEMBRIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Decât să tipărim broșuri și să ne batem cu pumnii-n piept, mai bine ne aplecam pe probleme importante. Să lichidăm toaletele din fundul curții, să racordăm gospodăriile țărănești la gaz metan, să oprim migrația care duce la depopularea țării, acestea erau proiecte ce meritau închinate mărețului Centenar. De autostrăzi nici n-are rost să mai vorbim.
Zic şi eu
Adrian Cris
Maeştrii barei ne zic, scriitoriceşte, că-i mai bine să scape 99 de nevinovaţi decât să fie condamnat pe nedrept un singur nevinovat. N-au însă a se teme: în România zilelor noastre mai degrabă va fi osândit un singur vinovat din 99. Evident, cel care nu-şi permite să achite onorarii grase avocaţilor şi şpăgi consistente judecătorilor...
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Ne tot mândrim de câțiva ani pe rețelele de socializare și în viața reală cu dezvoltarea orașului și cu aspectul său în continuă schimbare. Ei, bine, iată că, prin aceste scumpiri, devenim într-un fel parteneri ai dezvoltării urbei. Iar modernizarea costă.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveţi despre cerinţele organismelor europene adresate României privind consolidarea statului de drept şi stoparea modificării legilor justiţiei?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
După cum se ştie, în 7 noiembrie Curtea Constituţională a admis sesizarea Guvernului şi a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Constatând acest conflict, CCR a obligat ÎCCJ de îndată la desemnarea prin tragere la sorţi a tuturor membrilor completurilor de 5 judecători, cu respectarea art. 32 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, cum a fost modificat şi completat prin Legea nr. 207/2018.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Sistemul colector urinar, format din bazinetele renale (formaţiunile care "captează" urina din cei doi rinichi), cele două uretere ("tuburile" prin care urina ajunge la vezică), vezica urinară şi uretra ("tubul" prin care urina se elimină) este "căptuşit" cu nişte celule epiteliale denumite în ansamblu "uroteliu". Toată această zonă este expusă influenţelor carcinogene, dar cea mai frecventă tumoră este cea a vezicii urinare, urmată de cea de la nivelul bazinetelor.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Vorbim de o "explozie" de depresie în rândul fetelor începând cu anul 2012 şi până în prezent şi toate aceste adolescente au un singur lucru în comun: petrec mult timp pe telefoanele mobile ori în faţa canalelor social media.

Bihoreanul tipărit

Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Pastorul de la Biserica „Nădejdea Vie”, reclamat că umblă cu bani şi cu... înregistrări
Bihoreanul tipărit
Luni, 22 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul Oradea noastră. Dintre principalele subiecte ale ediţiei: un pastor pensticostal din Oradea e acuzat de furt şi de şantajarea credincioşilor cu înregistrări făcute inclusiv la spovedanie; şocant: un elev al Liceului Bariţiu din Oradea şi-a forţat un coleg să abuzeze sexual un altul în curtea şcolii; judecat pentru corupţie, magnatul Beni Rus dă asigurări că va face autostrada; părintele DVD-ului, americanul George Haber, laudă dezvoltarea Oradiei, care se dovedeşte oraşul cu cele mai multe săli de fitness pe cap de locuitor, ş.a.m.d.
22 Octombrie 2018, 00:00
Sălacea-i „fruncea”! Locuitorii comunei Sălacea sunt singurii din Bihor care-şi aruncă deşeurile în 5 recipiente diferite (FOTO/VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Locuitorii comunei Sălacea sunt singurii din Bihor care-şi aruncă deşeurile în 5 recipiente diferite. La doar trei luni după ce au început să strângă distinct plasticul, sticla, hârtia, resturile vegetale şi gunoiul rezidual, localnicii din Sălacea au ajuns la performanţa de a trimite la reciclare 60% din gunoaiele produse.
'Nu plecăm!' Proprietarii caselor rămase între blocurile din strada Slatinei se opun exproprierii (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Proprietarii caselor rămase între blocurile din strada Slatinei se opun exproprierii. Conceput de arhitectul Horaţiu Cojan, şcolit în străinătate, proiectul de regenerare urbană din Rogerius, ce propune amenajarea unei zone verzi cu locuri de parcare, se loveşte de temerea unor orădeni că din despăgubiri nu vor putea cumpăra proprietăţi similare, dar şi de indiferenţa locatarilor din blocurile vecine.
Ei jdiară rock! Un medic, doi poliţişti şi doi studenţi şi-au făcut formație rock (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
Una dintre trupele de muzică din Oradea, Fraţii Jdieri, este formată din doi poliţişti, un medic, un student medicinist şi un viitor asistent medical. Autodidacţi şi autori ai pieselor pe care le cântă, cei cinci "fraţi Jdieri" şi-au lansat deja un album, îl pregătesc pe al doilea şi promit că nu se vor lăsa de rock în ciuda faptului că sunt invitaţi extrem de rar să presteze la sărbătorile publice locale.
Unirea prin cultură: Perioada interbelică a marcat în Bihor creşterea puternică a activităţii unor asociaţii culturale româneşti
Bihoreanul tipărit
Începutul perioadei interbelice a marcat în Bihor creşterea puternică a activităţii unor asociaţii şi fundaţii culturale, în special româneşti. Imediat după Marea Unire, în judeţ au început să apară noi organizaţii culturale româneşti, iar cele existente şi-au extins activitatea într-un ritm şi la un nivel fără precedent.
18 Octombrie 2018, 07:53
Statul, la plată! În premieră, Curtea de Apel Oradea a 'amendat' statul pentru că o bihoreancă a fost judecată prea mult timp
Bihoreanul tipărit
Magistraţii Curţii de Apel Oradea au "amendat" statul cu 5.000 euro din pricina unei cauze penale tergiversate chiar de colegii lor din parchetele şi instanţele locale. Reclamanta este o bihoreancă, patroana unei firme de import, ajunsă în faliment după ce a fost anchetată şi judecată vreme de peste 9 ani, având toată averea pusă sub sechestru pentru fapte care, în final, s-au dovedit inexistente.
17 Octombrie 2018, 07:55
Prinşi între ziduri: Toamna Orădeană a demonstrat că Cetatea este prea înghesuită pentru evenimente de asemenea amploare (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Ediţia recent încheiată a Toamnei Orădene a demonstrat că Cetatea este prea înghesuită pentru un eveniment de asemenea amploare. Cu toate că e încă în "carantina" dictată de şefii Primăriei, Piaţa Unirii va mai găzdui evenimente, chiar şi de amploare, cum este Târgul de Crăciun, propus să se desfăşoare anul acesta pe porţiunea mai rezistentă, spre strada Avram Iancu, precum şi pe strada Vasile Alecsandri.
Să tragem linie! Lucrările pentru reamenajarea liniei de tramvai vor bloca cel puţin o lună circulaţia prin Calea Aradului (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Lucrările pentru reamenajarea liniei de tramvai vor bloca cel puţin o lună circulaţia prin intersecţia bulevardului Decebal cu calea Aradului şi strada Primăriei. Deschis după începerea şcolii, şantierul din zona Emanuel va provoca ambuteiaje pentru a căror diminuare circulaţia va fi deviată pe străzi înguste precum Iuliu Maniu, I.L. Caragiale, Tuberozelor şi Şt. O. Iosif.
Vot de blam! Cine, de ce şi cât a pierdut după eşuarea referendumului pentru familie
Bihoreanul tipărit
Eşecul referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie a demonstrat că românii "tradiţionali" au cu totul alte preocupări decât ce fac minorităţile sexuale. BIHOREANUL a inventariat motivele invalidării constatate în ciuda puternicei susţineri date atât de biserici, cât şi de şefi ai aproape tuturor partidelor, dar şi cine, ce şi cât a pierdut dintre politicienii care au îndemnat la vot.
15 Octombrie 2018, 12:29
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: La mulţi ani, Oradea! Centenarul Unirii găseşte oraşul în plină dezvoltare, cu avantajele, dar şi cu încurcăturile aferente
Bihoreanul tipărit
Luni, 15 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, având prima pagină dedicată aniversării Oradiei, fără ca ediţia să fie una „omagială”. Dintre principalele subiecte: lucrările pentru reamenajarea liniei de tramvai vor bloca cel puţin o lună circulaţia prin intersecţia „Emanuel”; Cine, de ce şi cât a pierdut după eşuarea referendumului pentru familie; proprietarii caselor rămase între blocurile din strada Slatinei se opun exproprierii; în premieră, statul despăgubeşte o bihoreancă judecată prea mult timp; un medic, doi poliţişti şi doi studenţi au ajuns să “jdiere” pe muzică rock...
15 Octombrie 2018, 00:00
Moldovean de Oradea: Stabilit de zece ani în Republica Moldova, Dan Nuţiu a înfiinţat o asociaţie a investitorilor români
Bihoreanul tipărit
Omul de afaceri orădean Dan Nuţiu, stabilit de zece ani în Republica Moldova, a pus bazele unei asociaţii a investitorilor români. Asociaţia Investitorilor Români în Republica Moldova, reunind 24 de companii cu o cifră de afaceri însumând 6,5 miliarde euro, a fost înfiinţată pentru a facilita accesul firmelor din ţară la o piaţă de 3,5 milioane de consumatori, cu un mediu investiţional în curs de dezgheţ, dar încă marcat de birocraţie şi cumetrii.
14 Octombrie 2018, 10:08
„Excursie” printre astre: Copiii orădenilor sunt aşteptaţi să dezlege misterele eclipselor şi anotimpurilor în singurul planetariu mobil din ţară
Bihoreanul tipărit
Misterele cosmosului vor fi explicate pentru micuţii din Oradea la finalul acestei luni, când în oraş va ajunge, din nou, Planetariul Mobil al Asociaţiei Astronomice Pluto. Într-o serie de spectacole interactive numite "A, B, C, D, Eclipsele", copiii şi părinţii lor pot afla cum apar aceste fenomene naturale şi le pot vedea formându-se într-un dom de mari dimensiuni.
13 Octombrie 2018, 18:41
Cetate 'de vânzare': Cetatea Oradea continuă să fie slab vândută, în ciuda atuurilor care o fac unică în Sud-Estul Europei (FOTO / VIDEO)
Bihoreanul tipărit
După investiţii de aproape 20 milioane euro, Cetatea Oradea continuă să fie slab vândută, în ciuda atuurilor care o fac unică în Sud-Estul Europei. BIHOREANUL a comparat randamentul turistic al fortificaţiei în jurul căreia s-a format oraşul vreme de zece secole cu mult mai modesta cetate a Sucevei, veche de "doar" opt veacuri, de cinci ori mai mică şi situată în marginea unui târg pe jumătate cât Oradea, dar care atrage de 6 ori mai mulţi vizitatori, cu profit de 14 ori mai mare.
Războiul undiţelor: Cele două asociaţii care reunesc pescarii sportivi din Bihor sunt în conflict, victime fiind tocmai „undiţarii”
Bihoreanul tipărit
Cele două asociaţii care reunesc pescarii sportivi din Bihor sunt în război, iar victime cad tocmai pescarii. În timp ce reprezentanţii Asociaţiei Pescarilor Sportivi Aqua Crisius susţin că membrii săi sunt amendaţi pe nedrept de Jandarmerie, care încurajează monopolul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Bihor, aceştia din urmă îşi acuză concurenţa că are preţuri... prea mici.
12 Octombrie 2018, 08:19
Vino iute, măi tramvai! OTL își nemulțumește clienţii cu prețurile mari, frecvențele reduse și vehiculele aglomerate (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Societatea orădeană de transport în comun își nemulțumește tot mai puținii clienţi cu prețurile mari, frecvențele reduse și vehiculele aglomerate. Autoritățile locale şi responsabilii OTL susțin că de vină pentru această situație este lipsa culoarelor prioritare pentru tramvaie și autobuze, care din acest motiv rămân blocate în trafic, urmând să mai treacă ani buni până la rezolvarea problemei.
Spovedania unui asasin: Criminalul Sorin Rogia le-a scris, din puşcărie, părinţilor prietenului pe care l-a ucis cu sânge rece
Bihoreanul tipărit
Criminalul Sorin Rogia, care anul trecut a zdrobit în bucăţi capul singurului său prieten, le-a scris părinţilor victimei din spatele gratiilor. BIHOREANUL vă dezvăluie mărturisirile sângerosului ucigaş adresate familiei rămase fără unicul copil, precum şi explicaţiile pe care le-a dat în faţa judecătorilor, cărora le-a vorbit detaşat despre cum a omorât un om pentru că... se plictisea.
Suferinţele episcopului: Marcat de dosarul DNA şi de incendiul care a distrus Palatul Episcopal, PS Virgil Bercea a căzut grav bolnav la pat
Bihoreanul tipărit
Preasfinţitul Virgil Bercea, episcopul greco-catolic al Oradiei, pătimeşte de aproape trei săptămâni, într-o discreţie aproape desăvârşită, pe un pat din Spitalul Judeţean. Credincioşii se roagă în biserici alături de preoţi pentru sănătatea ierarhului fără a şti detaliile afecţiunii de care suferă, originile “pământeşti” ale acesteia, nici faptul că episcopul Bercea a ajuns la un moment dat la un pas de moarte, medicii vrând să-l transfere în străinătate dar fiind nevoiţi să renunţe pentru că însăşi transportarea i-ar fi pus pacientului viaţa în primejdie.
Mafiotul de lângă noi: Povestea lui Vito Bigione, unul dintre cei mai căutaţi mafioţi din lume, care se ascundea sub identitate falsă în Oradea
Bihoreanul tipărit
Vito Bigione, unul dintre cei mai căutaţi mafioţi din lume, a fost depistat şi arestat în Oradea. Italianul urmărit internaţional pentru o condamnare pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, după ce pusese în legătură grupările Cosa Nostra şi ‘Ndrangheta şi cartelurile din America de Sud, se ascundea într-un bloc din cartierul Rogerius sub identitate falsă.
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Episcopul Virgil Bercea pătimeşte, într-o discreţie desăvârşită, pe un pat de spital
Bihoreanul tipărit
Luni, 8 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre principalele subiecte ale ediţiei: Marcat de umilinţa inculpării de către DNA şi copleşit după incendiul care a distrus Palatul Diecezan, episcopul greco-catolic al Oradiei, Virgil Bercea, a căzut grav bolnav la pat. Vito Bigione, unul din cei mai căutaţi mafioţi, se ascundea sub identitate falsă la Oradea, într-un apartament din Rogerius. Criminalul Sorin Rogia le-a scris, din puşcărie, părinţilor prietenului pe care l-a ucis cu sânge rece. Oare se căieşte sau nu?
08 Octombrie 2018, 00:00
Votezi sau boicotezi? Sâmbătă şi duminică e programat 'referendumul dezbinării', ce va da răspuns problemei 'redefinirii familiei'
Bihoreanul tipărit
Sâmbătă şi duminică, între orele 7:00 şi 22:00, 650 de secţii de votare se vor deschide în judeţul Bihor, pentru ca cetăţenii să decidă dacă îşi doresc sau nu revizuirea Constituţiei. Iniţiativa a avut-o Coaliţia pentru Familie, care a adunat 3,2 milioane de semnături în sprijinul invocatei "normalităţi". Pentru că referendumul va fi validat doar dacă la vot vor participa 30% dintre românii cu drept de vot, adică 5,67 milioane de oameni, oponenţii lui au un singur îndemn: boicot!
05 Octombrie 2018, 11:02
Fuga de Oradea: Peste 17.000 de orădeni s-au mutat în ultimii ani în comunele limitrofe
Bihoreanul tipărit
Sătui de aglomeraţia şi poluarea din oraş, peste 17.000 de orădeni s-au mutat în ultimii ani în comunele limitrofe municipiului. Apărut în ultimul deceniu, fenomenul migraţiei către comunele limitrofe precum Sânmartin, Sântandrei sau Paleu aglomerează traficul la ore de vârf, pune presiune pe investiţiile în infrastructură şi continuă să disloce orădeni, în ciuda forţei de gravitaţie a municipiului care atrage populaţie din judeţele vecine.
05 Octombrie 2018, 08:30
A venit Toamna! Mâncare delicioasă, concerte Carla’s Dreams, Holograf, Şuie Paparude și teatru stradal, la Toamna Orădeană
Timp liber
Patru zile pline de distracţie şi relaxare, cu nouă concerte în aer liber, în două spaţii urbane uimitoare, încărcate de istorie, alături de artişti consacraţi şi maeştri ai artei stradale, "condimentate" cu o mulţime de bunătăţi... O nouă ediţie a Toamnei Orădene se va desfăşura la finalul acestei săptămâni, de joi până duminică, în Cetate şi, în premieră, pe strada Vasile Alecsandri. 
04 Octombrie 2018, 12:00
Viaţa la înălţime: Povestea unui agent de vânzări orădean, ajuns pilotul unei mari companii
Bihoreanul tipărit
BIHOREANUL vă spune povestea orădeanului care, la 36 de ani, este pilotul unei mari companii aeriene din Europa. Şcolit "pe împrumut" în Statele Unite ale Americii, Alin Popovici a fost angajat apoi de Blue Air, pentru care a pilotat aeronave în mai toată Europa, iar de curând a făcut un pas înainte, spre o companie mai mare, Wizz Air.
04 Octombrie 2018, 08:02
Palat 'bombardat': Un interlop bucureştean mutat în Oradea s-a făcut stăpân pe un palat de pe Corso
Bihoreanul tipărit
Un interlop bucureştean mutat în Oradea s-a făcut stăpân pe o parte dintr-un palat de pe Corso. După ce s-a folosit de un hoţ mărunt şi acte măsluite în Anglia ca să pună mâna pe un apartament şi un spaţiu comercial, Alexandru Stoica, zis Bombardieru’, le-a pasat unuia dintre asociaţii samsarului imobiliar Florian Jurcuţ, care le-a recompartimentat şi le-a vândut pe bucăţi.
03 Octombrie 2018, 08:50
Vor să se separe! Liderii UDMR Bihor şi ai bisericilor maghiare din Oradea cer înfiinţarea unei noi şcoli ungureşti
Bihoreanul tipărit
Fără să poată explica folosul segregării elevilor, liderii UDMR Bihor şi ai tuturor bisericilor maghiare din Oradea cer înfiinţarea unei noi şcoli ungureşti. Potrivit unei propuneri făcute în scris primarului Ilie Bolojan, Şcoala Sigismund de Luxemburg ar urma să preia toate clasele maghiare de la patru şcoli din oraş, dar fără să-i mute pe copii din sălile în care învaţă în prezent, o „ştruţo-cămilă” nemaiîntâlnită, care dezvăluie adevăratul scop al politicienilor maghiari, şi anume dorinţa de a conserva fiecare clasă şi post de cadru didactic, în ciuda scăderii demografice accentuate.
Nu ratați noul BIHOREANUL tipărit: Fără să poată explica de ce, liderii UDMR vor înfiinţarea unei noi şcoli maghiare în Oradea
Bihoreanul tipărit
Luni, 1 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Principalul subiect al noii ediţii îl constituie dezvăluirea faptului că, fără a avea argumente clare, liderii UDMR Bihor şi ai tuturor bisericilor maghiare din Oradea cer înfiinţarea unei noi şcoli ungureşti în oraş. În loc să prezinte public doleanţa, să o argumenteze şi să lase loc şi întrebărilor, reprezentanţii comunităţii maghiare au preferat varianta unei corespondenţe discrete cu Primăria, scoasă acum la lumină de BIHOREANUL.
01 Octombrie 2018, 00:00
Distracţie în vecini: Ofertă bogată pentru melomani, în Ungaria: Ed Sheeran, Nicki Minaj, Uriah Heep, Nazareth sau José Carreras
Bihoreanul tipărit
Melomanii orădeni se pot considera norocoşi. Nu doar că primesc tot mai multe evenimente la ei acasă, ci pot să participe, fără prea multe eforturi, la mega-concertele şi festivalurile organizate în ţara vecină, a cărei graniţă e la câteva minute de oraş. Pasionații găsesc în Ungaria o ofertă bogată şi diversificată de concerte susţinute de artişti precum Ed Sheeran, Nicki Minaj, Uriah Heep, Nazareth şi José Carreras.
30 Septembrie 2018, 09:53
Familia noastră: Povestea revistei Familia, una dintre cele mai prestigioase publicaţii literare din spaţiul românesc, născută la Oradea (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Cu mai bine de un secol în urmă, Oradea era "casa" uneia dintre cele mai prestigioase reviste literare din spaţiul românesc: Familia. În timpul monarhiei austro-ungare, minorităţile etnice din Imperiu s-au refugiat în artă, cultură şi ştiinţă pentru a "scăpa" de politica centralizatoare a Vienei şi Budapestei.
29 Septembrie 2018, 18:25
Artist cu bisturiu: Medicul orădean Şerban Porumb, primul din România care pune implanturi fără tăieturi sub sâni
Bihoreanul tipărit
Un doctor orădean este considerat un "rockstar" al chirurgiei plastice, fiind primul din România care pune implanturi fără tăieturi sub sâni. Şerban Porumb are pacienţi din toată ţara, precum şi din Franţa, Germania şi Statele Unite, care-l vizitează în Oradea pentru a-şi repara defecte, malformaţii şi urme ale unor boli.
28 Septembrie 2018, 08:07
Partidul e în toate! Război cu reclamaţii şi controale între şeful APIA şi cel al Direcţiei Agricole Bihor
Bihoreanul tipărit
Directorul APIA Bihor, Florian Pavel, a blocat jumătate de an anchetarea unei fraude cu fonduri europene, iar apoi a trecut la represalii. Sesizarea trimisă inspectorilor antifraudă de funcţionarul APIA Bogdan Hodişan privind subvenţii necuvenite de 22.000 euro acordate unui fermier din zona Salonta a fost urmată de controale repetate făcute... tatălui reclamantului, adică şefului Direcţiei Agricole, Nicolae Hodişan.
27 Septembrie 2018, 09:48
  1  3  5 6 7  

FOTO BIHOREANUL

 • 'Asta-i datina străveche': 350 de copii, în straie tradiționale, au colindat pe străzile Oradiei (FOTO/VIDEO)
 • Nervi în Aeroportul din Oradea: Pasagerii cursei Tarom spre Bucureşti, revoltați că... nu au locuri în avion! (FOTO)
 • Inna a strălucit ca o stea: Peste 3.000 de orădeni şi o mână de turcoaice s-au bucurat de concertul talentatei artiste (FOTO / VIDEO)
 • Iluminatul de sărbători a fost pornit, a început Târgul de Crăciun în Oradea. Vezi cum arată! (FOTO / VIDEO)
 • Capsula timpului: Gânduri despre Oradea secolului viitor, dar şi obiecte din oraşul zilelor noastre, vor fi îngropate în curtea Muzeului Ţării Crişurilor (FOTO)
 • Merită vizitat! Muzeul istoriei evreilor din Oradea şi Bihor a fost inaugurat (FOTO/VIDEO)
 • O oră de linişte, din respect pentru autişti, în toate magazinele Kaufland, la iniţiativa Centrului de Educaţie Incluzivă Cristal (FOTO)
 • Modelul elveţian funcţionează în Bihor: Zeci de salvatori montani, instruiţi la centrul înfiinţat într-un program elveţiano-român (FOTO)
 • Podul Centenarului a fost inaugurat de o Dacie tricoloră, în prezenţa comisarului european Corina Creţu (FOTO/VIDEO)
 • La mulţi ani, România! Festivităţile de 1 Decembrie s-au încheiat în premieră cu un foc de artificii (FOTO/VIDEO)
Ultimele Comentarii

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON