Copiii cu dizabilități de la un centru din Oradea participă la cursuri alături de doi pedagogi... căței. De la finele anului trecut, câinii West și Becky îi ajută pe micuții de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Bonitas, prin joacă, să-și exprime emoțiile, să-și mențină echilibrul și să interacționeze cu profesorii și colegii lor fără a fi agresivi.
`
< Pagina precedentă 1 2 3 4 5 6 7 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Studiu de caz. Centura Beiușului, în valoare de 270 milioane lei, bani buni, europeni, a fost scoasă la licitație acum 16 luni. În iunie 2022 licitația a fost contestată, iar după 7 luni justiția noastră a dat verdictul. Cum lucrarea e din fonduri europene și trebuie terminată la finele anului, hai să facem un calcul cât ne costă prostia umană...
Cu tupeu
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
La fel ca în bancurile cu olteanul care, atunci când nu are ce face, se dezbracă și își păzește hainele, Compania Națională Poșta Română - firmă de stat care, spre deosebire de oltean, are însă multe de făcut ca să iasă din înapoiere - a intentat BIHOREANULUI un proces pentru o serie de articole publicate în primăvară.
Newsletter
Spune ce crezi
Probele medicale ar putea fi trimise cu drona de la Spitalul Județean la laboratorul din Rogerius. Ce părere aveți despre inițiativă?
De stiut
Colțul juridic
La finele anului trecut, Camera Deputaților, în calitatea de cameră decizională, a adoptat o propunere legislativă de modificare a legislației privind acordarea ajutorului public judiciar pentru cetățenii care nu își permit să susțină financiar un proces. Legea este trimisă Președintelui României pentru promulgare, urmând să intre în vigoare în viitorul apropiat. Pe cine ajută ea?
Bihoreanul la medic
Indigestia sau dispepsia sunt termeni des utilizaţi de către pacienţi pentru descrierea unor simptome digestive variate, cum sunt durerea abdominală superioară (pusă frecvent în legătură cu consumul unor alimente), pirozis ("arsurile" stomacului), eructaţii (râgâituri), flatulenţă (eliminarea de gaze), balonare sau intoleranţă la unele alimente.
Bihoreanul tipărit
Parchetul Beiuş a clasat dosarul angajaţilor de la balastiera Ile Viorel Construct, prinşi în flagrant săpând ilegal în albia Crişului Negru, lângă un pod din Tărcaia. Anchetatorii au respins sesizarea Gărzii de Mediu Bihor şi au luat de bună povestea patronului care s-a jurat că au ieşit în sâmbăta Rusaliilor la lucru... ca să facă un bine comunităţii şi să strângă mizerii.
Serviciul de Ambulanţă, păgubit cu peste 200.000 lei după două contracte încheiate cu aceeaşi firmă, pentru acelaşi serviciu! SAJ Bihor a angajat o firmă care să-i dărâme o clădire, să recupereze cărămizile şi să ia molozul, dar i-a plătit încă o dată transportul molozului, din cauza greşelilor unui angajat, "acoperite" apoi de conducere.
BIHOREANUL prezintă starea oripilantă în care se află Serviciul judeţean de Medicină Legală. Adulţi şi copii, victime ale unor agresiuni, sunt consultaţi într-un cabinet cât o gheretă, cu pereţi scorojiţi şi crăpaţi, în laboratoare şi în sala de autopsie medicii fac slalom printre găleţi fiindcă plouă prin tavan, iar autoritățile nu sunt în stare să identifice un teren, deși sunt fonduri pentru construirea unui nou sediu.
După ani în care modelul de business al industriei locale s-a bazat pe manufactură și, implicit, pe angajați mulți, în Oradea încep să vină întreprinderi cu tehnologii de vârf. Parcurile industriale au atras anul acesta investiții de 852 de milioane de euro din partea unor lideri de piață ca Nokian Tyres, Stihl ori Press Glass, de trei ori peste cele din ultimii 14 ani, ADLO pregătind extinderea Parcului industrial IV și înființarea în județ a încă 7 platforme destinate potențialilor investitori obligați de războiul din Ucraina să se relocheze.
O investiție europeană încă inutilă, stația de tratare a deșeurilor aruncate de bihoreni este miza unei lupte crâncene între firmele de salubritate. Stația unde ar urma să fie procesate și maturate anual aproape jumătate din gunoaiele bihorenilor este dată în administrarea firmei argeșene Girexim Universal, pe care competitorii locali au reclamat-o la DNA, pe motiv că a câștigat licitația cu acte false.
Luni, 28 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră. Dintre subiectele noii ediții: După ani în care modelul de business al industriei locale s-a bazat pe manufactură și, implicit, pe angajați mulți, în Oradea încep să vină întreprinderi cu tehnologii de vârf. Parcurile industriale au atras anul acesta investiții de 852 de milioane de euro din partea unor lideri de piață ca Nokian Tyres, Stihl ori Press Glass, de trei ori peste cele din ultimii 14 ani, ADLO pregătind extinderea Parcului industrial IV și înființarea în județ a încă 7 platforme destinate potențialilor investitori obligați de războiul din Ucraina să se relocheze.
În plină criză economică interbelică, în Transilvania s-au constituit rețele largi de comerț fraudulos cu alcool. Numeroși bihoreni erau implicați în producerea și vânzarea clandestină a alcoolului și băuturilor alcoolice, apărând rețele de contrabandă organizate pe sistemul și metodele „patentate” de mafioții lui Al Capone în America, în perioada prohibiției.
Tu ce faci de Revelion? În Oradea se organizează petreceri de tot felul în noaptea dintre ani. Party-urile anunțate în oraș, cu prețuri pornind de la circa 300 lei, sunt inspirate ba de atmosfera de la Hollywood, ba de era disco sau de relaxarea hawaiiană, și oferă mai toate meniuri bogate și muzică live.
26 Noiembrie 2022, 10:45
O firmă din Parcul Industrial II a devenit prima fabrică din Oradea independentă energetic. După implementarea unui proiect pregătit încă din 2020, în plină pandemie de Covid, fabrica Valtryp, care îmbracă în lemn și în piele volane pentru mărci auto de prestigiu din întreaga lume, produce mai multă electricitate decât consumă.
Scumpirile din energie îi face pe consumatori să-și pună în funcțiune propriile surse de producție. Numărul bihorenilor care și-au montat panouri fotovoltaice va bate spre o mie până la sfârșitul anului, în condițiile în care valul fără precedent al cererilor de racordare la rețea face ca furnizorii să încheie contracte cu întârzieri de luni de zile.
Șeful composesoratului din Săcueni și primarul Béres Csaba, prinși într-o combinație penală prin care un afacerist a pus mâna pe un teren de o jumătate de milion de euro la un sfert din preț. Înainte să-i vândă afaceristului Kaszoni Elek terenul valoros, dar subevaluat, Primăria era gata să-l dea în schimbul unei pășuni pe care acesta a obținut-o ilegal de la composesorat și pe care Primăria a transferat-o apoi, tot ilegal, în intravilan, ca să-i „umfle” artificial valoarea și, în final, s-o cumpere mai scump decât face.
După ce Primăria a renunțat în 2019 la paznicii parcurilor, numărul vandalizărilor din Oradea s-a dublat, valoarea pagubelor ridicându-se la peste 300.000 lei. Convins că firmele de pază sunt o alegere proastă, primarul Florin Birta vrea să descurajeze derbedeii, majoritatea adolescenți, prin achiziția de mobilier urban anti-vandalizare, investiția în camere de luat vederi și urmărirea recuperării pagubelor, până la ultimul leu, de la cei vinovați.
Cei peste 33,6 kilometri ai drumului județean DJ 764 Roșia – Aștileu, a cărui modernizare a început în vara anului 2020, arată ca-n palmă, iar șoseaua, pe lângă faptul că leagă zona Beiușului de zona Aleșd, pune în valoare încă o zonă cu potențial turistic din Bihor. Prevăzută inițial pentru vara anului viitor, recepția lucrărilor va avea loc mai devreme, a anunțat la fața locului președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.
Descoperire șocantă la singurul adăpost public de câini din Bihor: câini scheletici, înghesuiți în țarcuri mici și jegoase, parcă anume lăsați să moară. La puțin timp după ce Grivei a devenit adăpost județean, Poliția Animalelor a găsit, într-o zonă ascunsă de ochii voluntarilor, peste 60 de câini îngrămădiți în țarcuri mult prea strâmte, acoperiți de propriile dejecții și aproape morți de foame, motiv pentru care a deschis un dosar penal menit să-i sancționeze pe cei vinovați de starea deplorabilă a patrupedelor
Fundația lui Mihai Neșu vrea să deschidă în vară Complexul de recuperare Sfântul Nectarie. De la finalul anului 2019 și până anul acesta, ONG-ul a adunat 3,2 milioane euro, iar pe șantierul complexului dedicat copiilor cu dizabilități, aflat în Cihei, centrul de terapii, spațiile de cazare și biserica sunt aproape gata.
Luni, 21 noiembrie 2022, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediții: La puțin timp după ce Grivei a devenit adăpost județean, Poliția Animalelor a găsit, într-o zonă ascunsă de ochii voluntarilor, peste 60 de câini îngrămădiți în țarcuri mult prea strâmte, acoperiți de propriile dejecții și aproape morți de foame, motiv pentru care a deschis un dosar penal menit să-i sancționeze pe cei vinovați de starea deplorabilă a patrupedelor. Din același număr aflați și că numărul vandalizărilor s-a dublat în ultimii ani în Oradea, după ce Primăria a renunțat la paznici, iar fostul fotbalist Mihai Neșu vrea să deschidă în vară noul complex de recuperare ridicat din donații. De asemenea, o lecție interesantă de istorie locală: BIHOREANUL vă arată cum acționau rețelele de contrabandiști din Bihor în plină criză interbelică.
21 Noiembrie 2022, 00:00
După ce s-a specializat în străinătate ca arhitect peisagist, orădeanca Diana Codrean propune soluții sustenabile pentru parcuri. După câțiva ani în care a creionat spații publice în Irlanda, Diana s-a întors acasă și încearcă să importe în Bihor modelele occidentale.
Zeci de bunici participă la ateliere gratuite de limba engleză, franceză sau nutriție, organizate de Fundația Comunitară Oradea. Mulți dintre ei merg periodic la Comuniteca pentru a socializa cu alte persoane de vârsta lor sau pentru a învăța limbi străine care să-i ajute să comunice cu nepoții care trăiesc departe de ei, în străinătate.
Cum a ajuns un medic din Oradea să primească titlul de doctor şi un post didactic la Universitate, după ce specialiştii i-au catalogat lucrarea ca fiind lipsită de valoare şi de originalitate. BIHOREANUL vă dezvăluie un caz unic în istoria Universităţii din Oradea, ce demonstrează că evaluarea tezelor de doctorat este derizorie: deşi lucrarea i-a fost desfiinţată ca lipsită de valoare şi pe alocuri chiar de sens, după un proces care a stabilit că nu merită titlul de doctor, pediatra Monica Motorca l-a primit, totuşi, din cauza unui viciu de procedură.
Parchetul Curții de Apel Oradea l-a băgat în anchetă pe primarul PSD-ist al oraşului Nucet. Edilul Mircea Tuduce este învinuit în cazul accidentării unei tinere, zdrobite sub gheaţa căzută de pe acoperişul clădirii de la baza pârtiei din Vârtop, în acelaşi dosar fiind anchetaţi toţi cei responsabili pentru întreţinerea pârtiei şi a imobilului închiriat tocmai... nevestei primarului.
În plină criză economică, firmele Primăriei dau întâietate profitului, nu orădenilor cărora ar trebui să le ofere servicii la preţuri accesibile. Societăţile municipalităţii fac bani pe seama localnicilor, care primesc cea mai mică subvenţie la încălzire din ţară, plătesc pentru parcare ca în Viena şi achită taxe prohibitive pentru a rezerva "pe alese" un loc de veci.
Sub acoperirea Asociației Cultura în Mișcare, Loja masonică Varadinum înfrățește lideri USR și PSD Bihor într-un secret bine păzit până săptămâna trecută, când l-au deconspirat jurnaliștii BIHOREANULUI. Șefii USR Bihor și USR Oradea, deputatul Silviu Dehelean și fostul subprefect Daniel Palaghianu, fostul aspirant userist la Senat Flavius Bunoiu, actualul subprefect PSD Emilian Pavel, consilierul județean Sergiu David și alți pesediști coabitează într-o lojă fără să-și fi declarat apartenența la masonerie, așa cum obligă legea persoanele care dețin funcții publice.
Luni, 14 noiembrie 2022, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul ecologic Oradea Noastră, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noului număr: O nouă lojă masonică înfrățește lideri USR și PSD Bihor într-un secret bine păzit până săptămâna trecută, când l-au deconspirat jurnaliștii BIHOREANULUI! Din același număr aflați și că Primăria Oradea și societățile sale urmăresc mai mult profitul decât serviciile accesibile pentru cetățeni, cum o universitară a primit titlul de doctor, deși lucrarea i-a fost respinsă ca lipsită de valoare, dar și că primarul din Nucet este învinuit în dosarul unei tinere zdrobite sub un bloc de gheaţă pe pârtia din Vârtop.
Sute de ucraineni fugiți din calea războiului sunt cazați în locuințele unor orădeni prin programul național „50/20”. În timp ce refugiații, în special cei care nu își permit să plătească chirii în oraș, se bucură de banii decontați de stat, unele gazde privesc programul guvernamental doar ca pe o afacere, folosindu-se de ucraineni pentru a-și crește considerabil veniturile.
Absolvent în Manchester cu o medie record, motiv pentru care universitatea acordă anual un premiu cu numele lui, orădeanul Vlad Zaha militează pentru legalizarea drogurilor în România. Specializat în politica drogurilor, adică modul în care țările pot controla răspândirea stupefiantelor, tânărul susține că dezincriminarea posesiei de canabis ar face ca numărul dependenților de droguri mai nocive să scadă, dovadă fiind experiența multor țări vestice.
Primarul din Săcueni, Béres Csaba, și-a rezolvat un amic cu un teren de o jumătate de milion de euro din patrimoniul orașului, la un preț de aproape cinci ori sub cel real. După ce inițial edilul plănuise ca Primăria să-i dea afaceristului Kaszoni Elek un teren cu toate utilitățile, dar subevaluat, la schimb cu o bucată de pășune supraevaluată, însă n-a obținut acordul nici măcar al tuturor consilierilor UDMR, combinația a fost făcută în doi pași, printr-o vânzare urmată de o cumpărare, ambele cu dedicație.
Piața Nufărul va fi dezafectată săptămâna aceasta pentru a face loc unei noi parcări supraetajate. Primăria Oradea desființează piața după 26 de ani de la darea în folosință și 6 ani de la ultima modernizare, nemulțumind locuitorii din zonă și producătorii, cărora li se promit de anul viitor piețe volante funcționale o zi sau două pe săptămână.
Bihorenii ale căror gospodării nu sunt racordate la canalizare sunt obligați să își declare fosele septice, sub amenințarea unei amenzi de până la 10.000 lei. Dacă în zona deservită de CAO sunt cam 1.100 de locuințe branșate la rețeaua de apă, dar nu au și contracte de canalizare, în cea mai mare parte a județului oamenii își golesc fosele pe câmpuri, ca să nu plătească vidanjarea, care poate costa și 400 lei pe lună.
Fiul unui fost prefect de Bihor a ajuns în arest, fiind judecat pentru trafic cu cocaină, într-un proces care se anunţă de pe acum controversat. Lorin Ungur, băiatul ex-prefectului PUNR Ionel Ungur, a fost dovedit cu investigatori sub acoperire că vindea droguri chiar și în fața sediului Cadastrului din Oradea, unde este funcționar, dar o parte dintre probele strânse riscă să fie invalidate, după ce judecătorul care a autorizat obținerea lor a recunoscut că a fost vecin cu inculpatul, pe care îl şi reclama la Poliție pentru... gălăgie.
-
Rezultatele Recensământului: Câți locuitori mai sunt în Bihor și cât de îmbătrânită este populația. Oradea a pierdut din rezidenți 12:45, 31 Ian 2023
-
Primăria Oradea vrea pasaj subteran pe strada Tudor Vladimirescu, pe sub bulevardul Decebal. Vezi aici cum va arăta! (FOTO / VIDEO) 18:03, 31 Ian 2023
-
Accident cu un autoturism și un camion în Biharia. Autoturismul a ajuns cu roțile-n sus în șanț 14:31, 31 Ian 2023
-
În Bihor, etnicii maghiari continuă să reprezinte mai mult de o cincime din populație. Rezultatele Recensământului 14:15, 31 Ian 2023
-
Insomniile McDrive: Noul local McDonaldʼs din Oradea îi disperă pe vecini, care cer intervenţia Primăriei (FOTO) 08:03, 25 Ian 2023
-
Nokian Tyres a început construirea fabricii din Oradea! Cum arată șantierul din zona fostului CET II (FOTO/VIDEO) 15:28, 29 Ian 2023
-
Trei străzi din cartierele Tineretului şi Grigorescu din Oradea au intrat în modernizare (FOTO) 19:39, 26 Ian 2023
-
FOTO: Mașina vicepreședintelui CJ Bihor Mircea Mălan, distrusă de un copac în Oradea 21:17, 20 Ian 2023
-
Cât ne costă prostia... 09:44, 01 Feb 2023
-
Demisie cu cântec: De ce a plecat șeful compartimentului Transport din Consiliul Județean Bihor? 08:59, 01 Feb 2023
-
ADP dezgroapă morții! Municipalitatea orădeană trece la reconcesionarea mormintelor părăsite. Cine dă mai mult? 08:07, 01 Feb 2023
-
Cel mai mare buget din istoria Oradiei a fost aprobat de Consiliul Local. Opoziţia acuză lipsa dezbaterilor! 07:33, 01 Feb 2023
- Represaliile continuă la Transelectrica. Avertizorul de integritate, dat afară
- Exploatarea credulității – sau cum se construiește extremismul cu o minciună despre statuia lui Maniu
- Fost judecător CCR, avocatul unor inculpați analfabeți, acuzați de evaziune fiscală
- O inadecvare morală sau despre alianța româno-ungară împotriva Kievului
Ştiri de la CAO
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 30 ianuarie - 3 februarie 07:00, 30 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 23-27 ianuarie 07:34, 23 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 16-20 ianuarie 07:34, 16 Ian 2023
-
Compania de Apă Oradea, programul săptămânal de citire a contoarelor, perioada 9-13 ianuarie 07:45, 09 Ian 2023
Diva Hair
-
O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu
-
Regula 8+8+8 pentru o viață echilibrată! Neurologul Alexandru Ciurea explică rutina perfectă pentru creier
-
Horoscopul săptămânii 23 - 29 ianuarie: zodiile cu sufletul împietrit vor deveni empatice în această perioadă
Ultimele Comentarii
- Iar jejetul din mijloc? Bolovanu numai cu degetul ala poate arata?... Postat 01 Feb 2023, 10:27 de Petre93
- Daca comisia de licitație a lui Bolojan dedica licitatia nu contestatorul e vinovat e vinovat Bolojan ca a dedicat licitatia Daca aveti contestatii la titlu va invit... Postat 01 Feb 2023, 10:24 de Dosescu
- Drop/sandu Lasa tu ce scriu altii. Discuta la subiectul... Postat 01 Feb 2023, 10:23 de Petre93
- Petre93 Tu esti orb , nu vezi ca adi13 a început... Postat 01 Feb 2023, 10:17 de Sandu2100
- Un alt caz. Şoseaua de centură Oradea-Sânmartin e contestată de un riveran Avem 2 spete: 1.Contestatia e facuta de... Postat 01 Feb 2023, 10:04 de excalibur
Bihoreanul tipărit
-
ADP dezgroapă morții! Municipalitatea orădeană trece la reconcesionarea mormintelor părăsite. Cine dă mai mult? 08:07, 01 Feb 2023
-
Epidemia răcelilor: Medicii sunt surprinși de mulțimea, agresivitatea și persistența infecțiilor respiratorii din jur! 07:57, 31 Ian 2023
-
Duşi cu drona! "Drona medicală" testată la Oradea, o chinezărie promovată de o firmă australiană... cu acţionari români (FOTO) 10:09, 30 Ian 2023
-
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Bihorul e lovit de un val neobişnuit de viroze, mai puternic chiar decât Covidul 00:00, 30 Ian 2023
ACTUAL
-
Pagubă uriaşă la trei ferme de curcani: au fost eutanasiate 224.000 de păsări 20:25, 31 Ian 2023
-
Familia Piţurcă, la DNA: Şi fiul lui Victor Pițurcă a fost reţinut 19:33, 31 Ian 2023
-
Accidentul de luni seară de pe DN1 a fost provocat de un orădean de 24 de ani 15:08, 31 Ian 2023
-
Bani mai mulți pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene. Cu cât le pot crește salariile și de ce 13:10, 31 Ian 2023
Stiri SPORTIVE
-
Spectacol frumos la meciul de handbal CSM Oradea - Dinamo (FOTO) 23:13, 31 Ian 2023
-
27 de medalii pentru karateka orădeni de la CS Fudoshin la prima ediţie a Cupei Huniazilor 11:15, 31 Ian 2023
-
CSM Oradea întâlneşte campioana Dinamo, în primul joc al anului din Liga Zimbrilor la handbal masculin 07:24, 31 Ian 2023
-
Polo: CSM Oradea joacă marţi acasă cu Poli Cluj, iar vineri cu Dinamo 01:00, 31 Ian 2023
BIHOREANUL TV
-
Primarul, singur contra tuturor: Consiliul Local Marghita a votat majorarea salariilor angajaților Primăriei (VIDEO)
-
Explozie în beciul unui bloc din Oradea! Locatarii, evacuați în miezul nopții (FOTO/VIDEO)
-
Poștă și nesimțire: Șefii unei companii de stat dau în judecată BIHOREANUL pentru că le-a dezvăluit incompetența și delăsarea (FOTO/VIDEO)
Oradea Noastră
-
Nu sortezi, nu golim! RER Vest nu mai ridică pubelele maro în care deșeurile biodegradabile sunt amestecate cu alte resturi 17:14, 31 Ian 2023
-
Plantați în amintire: Pădure de mesteceni la Oradea, în memoria celor trecuți în veșnicie 12:00, 31 Ian 2023
-
Primiţi cu capra? Imagine rară: o capră "captivă" în ţarcul unui bloc din Oradea 10:50, 30 Ian 2023
-
Orice ajutor contează! Un tânăr din Oradea are nevoie urgent de 100.000 euro, în lupta cu o boală cruntă 13:11, 27 Ian 2023
Bihor
-
Cel mai mare buget din istoria Oradiei a fost aprobat de Consiliul Local. Opoziţia acuză lipsa dezbaterilor! 07:33, 01 Feb 2023
-
Inițiativa unui senator de Bihor: Asigurare de sănătate pentru studenții români din străinătate 21:30, 31 Ian 2023
-
Accident pe Calea Sântandreiului: o maşină a intrat în stâlp, o persoană a fost dusă la spital 20:29, 31 Ian 2023
-
Mintea de pe urmă... Primăria Oradea pregătește un amplasament pentru viitorul sediu al Medicinei Legale (FOTO) 19:46, 31 Ian 2023
Stiri Oradea
-
Cel mai mare buget din istoria Oradiei a fost aprobat de Consiliul Local. Opoziţia acuză lipsa dezbaterilor! 07:33, 01 Feb 2023
-
Mintea de pe urmă... Primăria Oradea pregătește un amplasament pentru viitorul sediu al Medicinei Legale (FOTO) 19:46, 31 Ian 2023
-
Primăria Oradea vrea pasaj subteran pe strada Tudor Vladimirescu, pe sub bulevardul Decebal. Vezi aici cum va arăta! (FOTO / VIDEO) 18:03, 31 Ian 2023
-
Finanțări de circa 28,5 milioane euro în reabilitarea a 95 de clădiri publice din Bihor 20:26, 30 Ian 2023
Revista Familia
-
Conferințele Familia. Armand Goșu, Ucraina - 11 luni în Infern: Conferință și lansarea cărții „Putin, obsesia imperiului” 16:45, 17 Ian 2023
-
„Familia” întâmpină Crăciunul cu poezie 10:31, 21 Dec 2022
-
Revistele Familia și Várad vă invită la lansarea romanului „Run, omule, run!”, de Nótáros Lajos 17:31, 06 Dec 2022
-
Revista Familia vă invită la lansarea volumului „Istoria jurnalismului bihorean. Presa (1989-2000)”, de Florin Ardelean 16:00, 02 Dec 2022
Informații de la Termoficare
-
Fără apă caldă și căldură, vineri, pe mai multe străzi din Oradea 16:54, 26 Ian 2023
-
Termoficare Oradea: Căldura și apa caldă vor fi oprite joi pe anumite străzi. Consumatorii afectați 20:14, 25 Ian 2023
-
Mai multe străzi din Oradea rămân miercuri fără căldură și apă caldă. Vezi dacă ești afectat! 11:22, 25 Ian 2023
-
Termoficare Oradea: Mai multe străzi din zona centrală rămân fără apă caldă și căldură începând de marți 16:20, 16 Ian 2023
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.5466 RON
- 1 EUR = 4.9221 RON
- 1 HUF = 0.0126 RON