URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 11 DECEMBRIE 2018

Ediția tipărită

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Decât să tipărim broșuri și să ne batem cu pumnii-n piept, mai bine ne aplecam pe probleme importante. Să lichidăm toaletele din fundul curții, să racordăm gospodăriile țărănești la gaz metan, să oprim migrația care duce la depopularea țării, acestea erau proiecte ce meritau închinate mărețului Centenar. De autostrăzi nici n-are rost să mai vorbim.
Zic şi eu
Adrian Cris
Maeştrii barei ne zic, scriitoriceşte, că-i mai bine să scape 99 de nevinovaţi decât să fie condamnat pe nedrept un singur nevinovat. N-au însă a se teme: în România zilelor noastre mai degrabă va fi osândit un singur vinovat din 99. Evident, cel care nu-şi permite să achite onorarii grase avocaţilor şi şpăgi consistente judecătorilor...
Cum a fost?
Lucian Cremeneanu
Ne tot mândrim de câțiva ani pe rețelele de socializare și în viața reală cu dezvoltarea orașului și cu aspectul său în continuă schimbare. Ei, bine, iată că, prin aceste scumpiri, devenim într-un fel parteneri ai dezvoltării urbei. Iar modernizarea costă.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveţi despre cerinţele organismelor europene adresate României privind consolidarea statului de drept şi stoparea modificării legilor justiţiei?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
După cum se ştie, în 7 noiembrie Curtea Constituţională a admis sesizarea Guvernului şi a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Constatând acest conflict, CCR a obligat ÎCCJ de îndată la desemnarea prin tragere la sorţi a tuturor membrilor completurilor de 5 judecători, cu respectarea art. 32 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, cum a fost modificat şi completat prin Legea nr. 207/2018.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Sistemul colector urinar, format din bazinetele renale (formaţiunile care "captează" urina din cei doi rinichi), cele două uretere ("tuburile" prin care urina ajunge la vezică), vezica urinară şi uretra ("tubul" prin care urina se elimină) este "căptuşit" cu nişte celule epiteliale denumite în ansamblu "uroteliu". Toată această zonă este expusă influenţelor carcinogene, dar cea mai frecventă tumoră este cea a vezicii urinare, urmată de cea de la nivelul bazinetelor.
Psihologul Bihoreanului
Razvan Coloja
Vorbim de o "explozie" de depresie în rândul fetelor începând cu anul 2012 şi până în prezent şi toate aceste adolescente au un singur lucru în comun: petrec mult timp pe telefoanele mobile ori în faţa canalelor social media.

Bihoreanul tipărit

Împotmoliţi la sol: BIHOREANUL lămureşte care sunt şansele Oradiei de a avea aeroport internaţional
Bihoreanul tipărit
În criză acută de curse internaţionale, Aeroportul Oradea şi proprietarul lui, Consiliul Judeţean Bihor, nu au pârghii cu care să ademenească operatorii aerieni. De dragul dezvoltării oraşului, primarul Ilie Bolojan susţine că autorităţile ar trebui să finanţeze masiv acordarea unor beneficii companiilor low cost care să opereze la Oradea, deşi practicile de acest fel sunt sancţionate de Uniunea Europeană.
14 Noiembrie 2018, 08:00
Blocaţi pe centură: 1.000 de comercianţi şi 13.000 de clienţi sunt îndemnaţi de edili să meargă la piaţa de vechituri cu autobuzul
Bihoreanul tipărit
Primarul Ilie Bolojan încearcă să rezolve ambuteiajele duminicale din zona Pieţei 100 cu promisiunea unor noi că de acces... peste un an sau doi. Cei 1.000 comercianţi şi mai ales cei 13.000 clienţi sunt îndemnaţi de edili să meargă la piaţă cu autobuzul, până se vor construi două poduri de-a lunguri centurii, o pasarelă pietonală şi un nou drum dinspre cartierul Grigorescu.
13 Noiembrie 2018, 14:46
Doctori fără milă: De ce au fost concediați doctorița Marilena Crișan și ginerele ei, dr. Ovidiu Pop
Bihoreanul tipărit
Managerul Spitalului Municipal a concediat doi cunoscuţi medici, pentru ciubucăreală pe seama unităţii, dar şi pentru conduită inumană faţă de o pacientă de doar 1 an şi jumătate suferindă de TBC. După ce l-a dat afară pe şeful Serviciului de Anatomopatologie, dr. Ovidiu Laurean Pop, pe care l-a acuzat că a dat prioritate analizelor private cu preţul amânării tratamentelor pacienţilor oncologici, Dacian Foncea a "zburat-o" şi pe soacra acestuia, cunoscuta pediatră Marilena Crişan, fostă directoare de spitale, care s-a opus transferării fetiţei la un spital din Cluj mai bine dotat, susţinând cu cinism că fetiţa... "oricum va muri".
Lupta pentru euro: Primăria Oradea are noi proiecte, de 300 milioane euro, pentru fonduri europene
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea are în lucru 72 de proiecte cu fonduri UE în valoare totală de peste 300 milioane euro, cu 18% peste performanţa din precedentul ciclu bugetar. Cele mai ambiţioase proiecte vizează înfiinţarea liniei de tramvai Ioşia - Nufărul, a coridorului de trafic în undă verde Nufărul - Cantemir, construirea de pasaje rutiere pe sub Bulevardul Magheru, Piaţa Gojdu şi Piaţa Cetăţii, dar şi continuarea modernizării reţelelor de termoficare.
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Managerul Spitalului Municipal a concediat doi cunoscuţi medici, pentru ciubucăreală şi conduită inumană
Bihoreanul tipărit
Luni, 12 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noii ediții: După ce l-a dat afară pe şeful Serviciului de Anatomopatologie, dr. Ovidiu Laurean Pop, pe care l-a acuzat că a dat prioritate analizelor private cu preţul amânării tratamentelor pacienţilor oncologici, Dacian Foncea a "zburat-o" şi pe soacra acestuia, cunoscuta pediatră Marilena Crişan, fostă directoare de spitale, care s-a opus transferării unei fetiţe de doar 1 an și jumătate la un spital din Cluj mai bine dotat, susţinând cu cinism că fetiţa... "oricum va muri". În același număr aflați și care este adevărul despre şansele Oradiei de a avea aeroport internaţional, că Primăria Oradea are proiecte de 300 de milioane de euro pentru fonduri europene, dar și că ”baronul” satului Palota s-a îmbogățit administrând hoțește asociația localnicilor.
12 Noiembrie 2018, 00:00
Vânător demascat: Directorul de la Protecţia Copilului, Călin Puia, acuzat de abuzuri, se întoarce în funcţie
Bihoreanul tipărit
Preşedintele Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, l-a acuzat pe directorul de la Protecţia Copilului, Călin Puia, că şi-a plătit din banii instituţiei un curs şi a încheiat pe bandă rulantă contracte suspecte. La o zi după dezvăluirile şefului CJ, Tribunalul a decis suspendarea detaşării directorului DGASPC la Evidenţa Populaţiei, astfel că Puia, aflat în concediu medical, dar participant la partide de vânătoare, se poate întoarce la vechiul loc de muncă.
11 Noiembrie 2018, 18:13
Karoy de România: Povestea sculptorului orădean interzis de comunişti, care şi-a făcut renume în America (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Un sculptor orădean interzis de comunişti şi-a făcut renume în America, realizând lucrări care au ajuns în colecţiile unor celebrităţi de la Hollywood. Plecat din România în 1985, datorită unei căsătorii de faţadă cu o unguroaică, Kovacs Karoy a ajuns în Statele Unite doi ani mai târziu, de atunci fiind unul dintre preferaţii iubitorilor de artă din ţara tuturor posibilităţilor.
11 Noiembrie 2018, 10:01
Le măresc sau ne amăgesc? Ce conţine proiectul legii pensiilor, lăudat fiindcă va repara inechităţi, dar criticat pentru capcane
Bihoreanul tipărit
Proiectul noii legi a pensiilor este lăudat de promotori, fiindcă va repara inechităţi, dar criticat de alţii pentru capcane. Viitoarea lege promite majorarea pensiilor, reducerea diferenţelor între beneficiari, bonusuri pentru specialiştii cu doctorate şi facilităţi pentru mamele cu mulţi copii, însă amputează pensia de boală şi condamnă jumătate din români la pensii minime. Vezi detaliile proiectului de lege!
09 Noiembrie 2018, 12:43
Poliţistul... din umbră: Un cunoscut ofiţer în rezervă propune soluţii pentru traficul din Oradea. Cine-l ascultă? (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Aşa cum lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, un ofiţer care a lucrat mai bine de două decenii la Poliţia Rutieră nu poate ignora problemele din trafic nici după ieşirea la pensie. Fost coordonator al activităţilor de sistematizare a traficului rutier în Bihor şi fost şef de birou în cadrul Poliţiei Rutiere a judeţului, comisarul şef (r) Silviu Popa oferă autorităţilor soluţii pentru problemele pe care le depistează în trafic. Însă fără ecou...
Fabrica de asistaţi: 600.000 de lei a plătit statul, într-un singur an, falşilor asistaţi social din Holod
Bihoreanul tipărit
Foştii edili ai comunei Holod, secretara Consiliului Local şi trei funcţionari din Primărie sunt judecaţi pentru că au ţinut cu ajutoare peste 200 de falşi asistaţi social. O investigaţie a Parchetului Bihor întinsă pe 5 ani confirmă că romii din Holod au primit bani pe baza unor cereri semnate de funcţionari şi a unor anchete sociale făcute din birou, bugetul asigurărilor sociale fiind păgubit cu aproape 600.000 lei.
08 Noiembrie 2018, 08:01
Oradea City Mall! În oraşul salariilor modeste, se anunţă noi deschideri, redeschideri şi extinderi de mall-uri (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Dezvoltarea infrastructurii, economiei şi turismului a făcut din Oradea un paradox naţional: deşi în alte oraşe sectorul imobiliar s-a poticnit, aici îşi continuă avântul, la fel cum înfloreşte şi comerţul. Dezvoltatorii comerciali au adus oraşul pe locul III ca densitate a unităţilor de retail, pregătind noi deschideri, redeschideri şi extinderi de mall-uri.
Mafiot de Brusturi: Soţul primăriţei PSD Livia Bîrlău face legea în comună. Cu pumnul...
Bihoreanul tipărit
Legea pumnului în Brusturi! Soţul primăriţei PSD Livia Bîrlău a ameninţat cu bătaia un consilier din opoziţie, care apoi a şi „încasat-o”. Pentru că s-a opus secretizării contractelor de lucrări publice de către primăriţă şi furturilor din pădurea comunală dirijate de consortul acesteia, consilierul ALDE Ioan Roşu s-a trezit cu geamurile casei sparte şi snopit în propria curte.
06 Noiembrie 2018, 13:28
Paradoxul Oradea: Spre deosebite de trendul naţional, în Oradea se construiesc peste 2.000 de apartamente (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Prăbuşirea vânzărilor de locuinţe la nivel naţional ocoleşte piaţa din Oradea, unde se construiesc peste 2.000 de apartamente, la preţuri tot mai mari. Peste 80% din achiziţiile de apartamente din oraş aparţin unor cumpărători din ţară şi din străinătate, care îşi investesc banii în imobiliare, atraşi de randamentele mai bune decât dobânzile bancare şi de posibilitatea de a-şi proteja economiile.
Salvat de mama! Ascultându-şi mama, un tânăr a scăpat de soarta prietenilor morţi în cumplitul accident de la Gheghie
Bihoreanul tipărit
Întâmplarea care l-a scăpat de la moarte pe Marian Faur, prietenul celor trei tineri care au murit carbonizaţi în teribilul accident de pe DN1, din Gheghie este şocantă. Chemat de cei trei băieţi la discotecă, Marian şi-a sunat mama ca să-i ceară acceptul, dar cum aceasta a refuzat, tânărul a respins invitaţia prietenilor, pentru ca la scurt timp să afle, şocat, că nu mai sunt!
05 Noiembrie 2018, 12:26
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: Care este secretul pentru care în Oradea sectorul imobiliar şi comerţul se dezvoltă
Bihoreanul tipărit
Luni, 5 noiembrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, împreună cu suplimentul Oradea noastră. Principalele subiecte ale ediţiei sunt dedicate dezvoltării Oradiei, care a creat un paradox naţional: deşi în alte oraşe sectorul imobiliar s-a poticnit, aici îşi continuă avântul, la fel cum înfloreşte şi comerţul. În timp ce în ţară imobiliarele au căzut cu 26% faţă de anul trecut şi se vorbeşte despre o nouă criză, marii antreprenori orădeni ridică în prezent 2.000 de apartamente şi anunţă încă 2.500, iar dezvoltatorii comerciali pregătesc noi deschideri, redeschideri şi extinderi de mall-uri.
05 Noiembrie 2018, 00:00
Casa Românilor: Cum se organiza comunitatea românească din Bihor în dificilii ani de după Marea Unire (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Marea Unire de acum 100 de ani a venit cu bunele şi cu relele ei. Înființată în anul 1929, Casa Națională a Județului Bihor era o entitate care găzduia și ajuta asociațiile și fundațiile românești locale, propunându-şi şi chiar reuşind parţial să sprijine „românizarea” societăţii, dar activitatea ei a fost adesea deturnată spre... distracţii mărunte. BIHOREANUL vă introduce în atmosfera vremii...
După bunul plac! Deşi suspendat de instanță, regulamentul privind orarul prelungit al firmelor e aplicat în continuare de Primăria Oradea
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea aplică în continuare regulamentul care obligă firmele din centrul istoric să funcţioneze după un orar prelungit, deşi acesta a fost suspendat de instanţă. Municipalitatea recunoaşte suspendarea regulamentului doar în cazul agenţilor economici care au acţionat-o în judecată şi verifică aplicarea lui prin Poliţia Locală, care sancţionează firmele cu avertisment, la limita abuzului în funcţie.
01 Noiembrie 2018, 08:01
Hollywood e lângă noi: Regizorul Marian Crişan realizează un nou film, satiră politică, la Salonta (FOTO)
Bihoreanul tipărit
Regizorul salontan Marian Crişan, premiat cu Palme d’Or, şi-a transformat din nou oraşul natal în platou de filmare. "Berliner", noua producţie a regizorului, este o satiră despre politică şi valori umane, care-l are în prim plan pe Mocanu, un politician de rang înalt, care vine de la Bucureşti să-i convingă pe salontani să-l voteze şi se împrieteneşte cu un tractorist al locului.
Executat de avocat: S-a trezit executat silit, pentru că nu a plătit chirie în… propriul apartament!
Bihoreanul tipărit
Cum a ajuns un consilier local din Salonta chiriaş în propriul său apartament. La propunerea avocatului Sallak Ştefan, consilierul Gyulai Sándor a semnat o promisiune de vânzare pentru locuinţă şi un contract prin care devenea chiriaş după finalizarea tranzacţiei, dar, cu toate că afacerea nu s-a realizat, avocatul l-a executat silit pentru neplata… chiriei.
31 Octombrie 2018, 07:56
Motor pentru CET: Primăria Oradea va cumpăra un motor termic pe gaz şi va închide vechiul cazan poluant
Bihoreanul tipărit
Primăria Oradea va cumpăra un motor termic pe gaz şi va închide vechiul cazan poluant. Consiliul Local a aprobat joia trecută achiziţia unui nou grup energetic în valoare de 18 milioane euro care să fie pus în funcţiune cel târziu din noiembrie 2019, pentru a produce în paralel căldură pentru oraş şi curent electric pentru vânzare.
30 Octombrie 2018, 18:49
Ard gazul de pomană! Deşi avem resurse, conducerea Consiliului Judeţean Bihor nu a făcut nimic pentru extinderea reţelelor de gaz!
Bihoreanul tipărit
Ce au făcut din România: deţinem cele mai mari resurse de gaze naturale din Europa, dar ne încălzim tot cu lemne, pentru care ne defrişăm pădurile. Conducerea Consiliului Judeţean Bihor nu a făcut nimic pentru extinderea reţelelor de gaz în oraşele şi comunele din judeţ, deşi acest lucru e cerut cu insistență atât de autorităţile locale, cât şi de investitori şi de cetăţeni, disperaţi că sunt nevoiţi să se încălzească cu lemne tot mai puţine şi mai scumpe, în vreme ce magistralele Transgaz trec la câţiva kilometri de localităţile lor.
After 'After School': Ce soluţii găsesc şcolile din Oradea pentru a-i ţine în continuare pe copii la şcoală
Bihoreanul tipărit
Codul de etică pentru învăţământul preuniversitar a dus la dispariţia programului "After School" pentru copiii din ciclul primar. Soluţia găsită de şcolile orădene este adoptarea programului "Şcoală după şcoală", care prevede că, în loc să plătească învăţătoarele pentru temele făcute cu copiii în clase, părinţii vor sponsoriza şcoala şi vor accepta că micuţii ar putea fi supravegheaţi de alte cadre didactice, deoarece unele învăţătoare nu sunt de acord cu noua formă de remunerare.
29 Octombrie 2018, 10:26
Nu rataţi noul BIHOREANUL tipărit: CJ nu a făcut nimic pentru extinderea reţelelor de gaz în judeţ
Bihoreanul tipărit
Luni, 29 octombrie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit. Dintre subiectele noului număr: Conducerea Consiliului Judeţean Bihor nu a făcut nimic pentru extinderea reţelelor de gaz în oraşele şi comunele din judeţ. Asta, deşi acest lucru e cerut cu insistenţă atât de autorităţile locale, cât şi de investitori şi de cetăţeni, disperaţi că sunt nevoiţi să se încălzească cu lemne tot mai puţine şi mai scumpe, în vreme ce magistralele Transgaz trec la câţiva kilometri de localităţile lor. În acelaşi număr aflaţi şi noi detalii despre modificarea programului After School, că regizorul Marian Crişan toarnă un nou film, satiră politică, la Salonta, dar şi povestea unui consilier local din Salonta care s-a trezit executat pentru că nu a plătit chirie în propriul apartament!
29 Octombrie 2018, 00:00
Oradea în forţă: Oradea deschide topul oraşelor româneşti cu cele mai multe săli de fitness pe cap de locuitor
Bihoreanul tipărit
Oradea deschide topul oraşelor româneşti cu cele mai multe săli de fitness pe cap de locuitor, cu peste 36 de studiouri moderne în toate cartierele. Numărul mare al facilităţilor şi abonaţilor are la bază o tradiţie de jumătate de secol, începută în 1968 de profesorul Iosif Lucuş şi continuată de campionul la culturism Ion Marin, care în anii 2000 a construit un lanţ de săli, pentru ca în prezent concurenţa acerbă să impună proprietarilor investiţii de peste o jumătate de milion de euro doar în aparatură.
Mândru de Oradea: Singurul milionar orădean din Silicon Valley, George Haber, admiră progresul oraşului
Bihoreanul tipărit
Singurul milionar orădean din Silicon Valley, George Haber, mărturiseşte că admiră progresul din Oradea, afirmând că oraşul arată ca o destinaţie turistică internaţională. Ajuns la vârsta de 64 de ani, George a plecat de tânăr din România comunistă, emigrând în Israel şi apoi în America, unde a devenit un important om de afaceri în domeniul IT, cu o contribuţie importantă la inventarea faimosului DVD.
26 Octombrie 2018, 08:00
Autostrada Selina: Beniamin Rus crede că lucrările la autostradă vor relansa grupul intrat în vrie după trimiterea sa în judecată
Bihoreanul tipărit
După zece ani în care a participat fără succes la licitaţii de 3 miliarde euro pentru autostrăzi şi drumuri expres, grupul Selina a câştigat două tronsoane pe Autostrada Transilvania. Beniamin Rus, proprietarul firmelor Trameco şi Drumuri Bihor, afirmă că acestea pot executa fără probleme porţiunile dintre Chiribiş şi Biharia, şi speră că reuşita ar relansa grupul intrat în vrie după trimiterea sa în judecată, pentru corupţie.
25 Octombrie 2018, 08:02
Ne-au curentat! Preţul energiei electrice va exploda. Consumatorii casnici se pot aştepta la facturi cu peste 30% mai mari
Bihoreanul tipărit
Preţul energiei electrice va exploda: de anul viitor, consumatorii casnici se pot aştepta la facturi cu peste 30% mai mari. Deşi majoritatea covârşitoare a clienţilor Electrica sunt casnici, singurii notificaţi despre schimbarea tarifului au fost agenţii economici cu contracte în curs de expirare, chemaţi la negocieri de formă, în timp ce populaţia va afla despre schimbări... din facturi.
24 Octombrie 2018, 07:55
Servicii la comun: Spitalul Judeţean îşi va uni trei servicii importante cu cele ale Municipalului, care face angajări masive
Bihoreanul tipărit
Spitalul Judeţean îşi va uni trei servicii importante cu cele ale Municipalului, care face angajări masive. După ce şi-au unificat achiziţiile de medicamente şi materile sanitare, cele două mari spitale din Oradea au decis să aibă bucătărie, staţie de sterilizare şi laborator de imunohistochimie unice, iar economiile să le orienteze pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale.
23 Octombrie 2018, 14:14
Război între fraţi: Pastorul bisericii 'Nădejdea Vie', acuzat de furt şi de şantajarea credincioşilor cu înregistrări făcute pe ascuns
Bihoreanul tipărit
Scandal între penticostalii orădeni: pastorul bisericii Nădejdea Vie, profesor la Facultatea de Ştiinţe, este acuzat de furt şi de şantajarea credincioşilor cu înregistrări făcute inclusiv la spovedanie. Deşi un enoriaş a strâns semnăturile majorităţii fraţilor din "parohie" necesare pentru a-l schimba pe pastorul Alfred Cicort Lucaciu, care a tocat peste 30.000 euro din banii lor ca să repare biserica, fără să justifice suma cu acte, şeful Comunităţii Penticostale Oradea, Ioan Moldovan, îl ameninţă pe reclamant cu excomunicarea, pentru... indisciplină.
Viol în curtea şcolii! Şocant: un elev al Liceului Bariţiu din Oradea şi-a forţat un coleg să îl abuzeze sexual pe un altul
Bihoreanul tipărit
Un elev al Liceului tehnologic special nr. 1 din Oradea şi-a obligat un coleg cu handicap să-i facă sex oral altuia, tot bolnav, doar ca să-şi bată joc de amândoi. Oribila scenă s-a consumat în plină zi în curtea şcolii, după ce una dintre victime a fost bătută de agresor şi obligată să îşi satisfacă sexual colegul, motiv pentru care individul a fost arestat preventiv şi pus sub acuzare.
22 Octombrie 2018, 18:40
   2  4 5 6  

FOTO BIHOREANUL

 • 'Asta-i datina străveche': 350 de copii, în straie tradiționale, au colindat pe străzile Oradiei (FOTO/VIDEO)
 • Nervi în Aeroportul din Oradea: Pasagerii cursei Tarom spre Bucureşti, revoltați că... nu au locuri în avion! (FOTO)
 • Inna a strălucit ca o stea: Peste 3.000 de orădeni şi o mână de turcoaice s-au bucurat de concertul talentatei artiste (FOTO / VIDEO)
 • Iluminatul de sărbători a fost pornit, a început Târgul de Crăciun în Oradea. Vezi cum arată! (FOTO / VIDEO)
 • Capsula timpului: Gânduri despre Oradea secolului viitor, dar şi obiecte din oraşul zilelor noastre, vor fi îngropate în curtea Muzeului Ţării Crişurilor (FOTO)
 • Merită vizitat! Muzeul istoriei evreilor din Oradea şi Bihor a fost inaugurat (FOTO/VIDEO)
 • O oră de linişte, din respect pentru autişti, în toate magazinele Kaufland, la iniţiativa Centrului de Educaţie Incluzivă Cristal (FOTO)
 • Modelul elveţian funcţionează în Bihor: Zeci de salvatori montani, instruiţi la centrul înfiinţat într-un program elveţiano-român (FOTO)
 • Podul Centenarului a fost inaugurat de o Dacie tricoloră, în prezenţa comisarului european Corina Creţu (FOTO/VIDEO)
 • La mulţi ani, România! Festivităţile de 1 Decembrie s-au încheiat în premieră cu un foc de artificii (FOTO/VIDEO)
Ultimele Comentarii

TIMP LIBER

Timp liber

CURS VALUTAR

 • 1 USD = 3.8697 RON
 • 1 EUR = 4.5959 RON
 • 1 HUF = 0.015 RON