URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 08 IULIE 2020
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când suntem stațiune turistică, edilii fac tot posibilul ca să ne simțim veșnic în vacanță. Avem dealuri de vizitat în împrejurimi, iar dacă nu mergem noi la ele, vin ele la noi. Apă termală este din belșug și ne-ar mai lipsi doar o deltă pentru ca peisajul să fie complet. Și atunci ce și-au zis slujbașii din Primărie? Dacă Peța și Crișul nu pot forma o deltă, măcar să avem țânțarii aferenți!
Zic şi eu
Adrian Cris
Dar nu despre candidaţi aş vorbi acum, că pentru asta va fi timp destul, ci vreau să acord o „bulină roşie” UDMR Bihor pentru meritul de a-l fi retras pe actualul preşedinte al CJ, Pásztor Sándor, din cursa pentru un nou mandat. Sigur, i s-a dat şansa să anunţe că el nu şi-l mai doreşte, la fel ca în urmă cu 4 ani, când şi Alexandru Kiss a fost lăsat să declame acelaşi text. Dar numai cine l-a crezut atunci pe Kiss îi dă crezare acum lui Pásztor!
Vorba lu' Lulu
Lucian Cremeneanu
Un jurnalist bun nu este acela care gândeşte la fel ca tine, care îţi împărtăşeşte valorile şi credinţele, la fel cum un jurnalist rău (sau prost, dobitoc, javră, cum se mai zice în popor) nu este acela care îţi contrazice modul de a gândi şi te scandalizează cu părerile sale, nici acela care abordează subiecte care nu-ţi sunt pe plac. Există multe alte criterii de jurizare în afară de tabăra în care activează...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19?
De stiut

Avocatul Bihoreanului
Mircea Ursuta
Codul administrativ reglementează atribuțiile prim-ministrului României în calitatea sa de conducător al Guvernului. Astfel, conform articolului 28 din cod, prim-ministrul conduce Guvernul şi coordonează activitatea membrilor acestuia, cu respectarea atribuţiilor pe care aceştia le exercită.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Refluxul gastroesofagian constă în reîntoarcerea conţinutului gastric sau duodenal în esofag şi reprezintă, probabil, cea mai frecventă afecţiune digestivă. Cauza cea mai importantă este insuficienta contracţie a sfincterului esofagian inferior (un "inel" muscular care închide esofagul inferior, nepermiţând alimentelor în curs de prelucrare din stomac să ajungă în esofag şi chiar în cavitatea bucală).

Informații de la Termoficare

Termoficare dă drumul la încălzire în Oradea și Sânmartin!
Informații de la Termoficare
Având în vedere temperaturile  înregistrate în ultimele nopţi şi previziunile meteorologice pentru următoarele zile, începând de marţi, 2 octombrie 2018,  Termoficare Oradea S.A. va relua treptat furnizarea energiei termice pentru încălzire în Municipiul Oradea şi Sânmartin.
01 Octombrie 2018, 16:36
Atenție la lucrările la calorifere! Termoficare Oradea începe probele de etanşeitate a reţelelor
Informații de la Termoficare
Finalizați lucrările la calorifere! În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 15 septembrie 2018, Termoficare Oradea va realiza probele de etanşeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice şi instalaţiilor interioare de încălzire.
07 Septembrie 2018, 12:14
Șapte puncte termice din Nufărul vor avea apă caldă începând cu ora 14
Informații de la Termoficare
Ca urmare a finalizării  lucrărilor de modernizare executate  la sonda de producție apă geotermală aparținând Transgex, reluarea furnizarii apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883, se va realiza azi, 14 august 2018, începând cu ora 14.00.
14 August 2018, 14:15
Termoficare Oradea: Continuăm lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu energie termică! (FOTO)
Informații de la Termoficare
Pentru pregătirea sezonului de încălzire, pe tot parcursul lunii august, Termoficare Oradea continuă lucrările de reparații, dar și lucrările de modernizare/investiții în sistemul centralizat de alimentare cu energie termică.
Termoficare Oradea: 7 puncte termice din cartierul Nufărul rămân, începând de luni, fără apă caldă!
Informații de la Termoficare
Pentru realizarea unor lucrări de modernizare la sonda de producţie apă geotermală aparţinând Transgex, începând de  luni, 6 august 2018, ora 08.00 se întrerupe furnizarea apei calde de consum pentru consumatorii alimentaţi din punctele termice 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883.
03 August 2018, 15:48
Avarie la rețele: Orădenii de pe mai multe străzi rămân fără apă caldă, până vineri!
Informații de la Termoficare
Societatea de Termoficare a anunțat că, pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, începând de azi, 02 iulie 2018, ora 14.00, se întrerupe furnizarea  apei calde pentru consumatorii alimentați din puncte termice 871, 872 și 875. 
02 Iulie 2018, 13:35
Acţiune inedită a angajaţilor de la Termoficare: Două Zile Fără Maşină!
Informații de la Termoficare
Acțiune inedită a angajaților companiei Termoficare Oradea. În perioada 21-22 iunie 2018, aceștia participă la cea de-a treia ediție a evenimentului "2 Zile Fără Maşină", ce are ca scop promovarea în cadrul echipei a unui mod de viaţă sănătos şi totodată conştientizarea propriei responsabilităţi privind reducerea poluării, folosind transportul alternativ pentru deplasarea la locul de muncă.
22 Iunie 2018, 19:02
Furnizarea apei calde, reluată mai repede în mai multe cartiere ale Oradiei
Informații de la Termoficare
Reprezentanţii societăţii Termoficare Oradea au anunţat că furnizarea apei calde a fost reluată mai repede în mai multe cartiere ale Oradiei. Miercuri seara a început furnizarea apei calde pentru consumatorii din Rogerius, Ioşia, Decebal, Cantemir, Nufărul 3, Piaţa Bucureşti şi zona centrală, lucru care, potrivit anunţului oficial, urma să se întâmple joi. 
13 Iunie 2018, 22:46
Termoficare Oradea: Oradea şi Sînmartin rămân fără apă caldă
Informații de la Termoficare
Începând de marţi, Termoficare întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea și localitatea Sînmartin, cu excepția unor puncte termice din cartierele Ioșia şi Nufărul 1. Reluarea furnizării se va face treptat, de joi încolo. 
11 Iunie 2018, 13:25
Totul pe față! Termoficare Oradea îşi lansează o aplicaţie prin care va anunţa avariile în timp real (FOTO)
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea îşi va lansa săptămâna viitoare, pe portalul propriu, o aplicaţie online prin care va anunţa avariile în timp real. Aplicaţia va afişa întreruperile în alimentarea cu apă caldă sau încălzire pe o hartă digitalizată şi va transmite aceste informaţii prin SMS titularilor de contract. Anunţul a făcut făcut în cadrul unei conferinţe la care au participat reprezentanţii a 14 servicii centralizate de termoficare din ţară şi Republica Moldova, organizată cu ocazia celei de a doua ediţii a acţiunii "Ziua porţilor deschise", în cadrul căreia peste 690 de orădeni au vizitat centrala pe gaz din Oradea.
Ziua Porţilor Deschise CET Oradea 2018
Informații de la Termoficare
Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați joi, 24 mai 2018, la „Ziua Porților Deschise - CET Oradea 2018”, eveniment organizat de Termoficare Oradea S.A. sub egida EUROPE IN MY CITY.
21 Mai 2018, 13:59
Gata reparaţiile! Apa caldă ajunge sâmbătă în Rogerius, în Nufărul duminică iar în Băile Felix abia luni
Informații de la Termoficare
În urma lucrărilor de reparaţii şi investiţii la reţeaua de transport a agentului termic desfăşurate în cursul acestei săptămâni societatea Termoficare a reluat treptat furnizarea apei calde către parte din oraş. În cartierul Rogerius au fost pornite deja 25 de puncte termice iar până la sfârşitul zilei urmează să se reia serviciile către întregul cartier dar şi către zonele Decebal, Ioşia, Nufărul 3, Velenţa şi Dragoş Vodă. Consumatorii din zona centrală şi parte din cartierul Nufărul vor primi apă caldă în cursul zilei de duminică iar cei din comuna Sînmartin abia luni.
19 Mai 2018, 17:23
Termoficare Oradea: Stadiul reluării furnizării apei calde în Oradea și Sînmartin
Informații de la Termoficare
Ca urmare a finalizării lucrărilor de reparații și investiții la rețeaua de transport a agentului  termic, vineri, începând cu ora 18, Termoficare Oradea a început manevrele de umplere a rețelelor termice.
18 Mai 2018, 19:47
Termoficare Oradea: Încă 21 de puncte termice rămân fără apă caldă!
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea a anunțat luni seară că, începând cu ora 22, se  întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea şi pentru 21 de puncte termice, din cartierul Rogerius.
14 Mai 2018, 21:59
Săptămâna duşurilor reci! Termoficare anunţă întreruperea apei calde în Oradea şi Sînmartin
Informații de la Termoficare
Pentru cei mai mulţi dintre locuitorii din Oradea şi din Sînmartin urmează o săptămână fără apă caldă la robinete. Termoficare Oradea a anunţat că, pentru continuarea lucrărilor de înlocuire și modernizare a rețelei de transport a energiei termice, începând de luni se întrerupe furnizarea apei calde în municipiu şi comuna vecină, până la data de 19 mai. Fac excepţie câteva puncte termice din Rogerius, Ioşia şi Nufărul.
13 Mai 2018, 14:45
Termoficare Oradea: 13 puncte termice rămân, începând de luni, fără apă caldă. Află dacă te afectează!
Informații de la Termoficare
Termoficare Oradea a anunțat că 13 puncte termice vor rămâne fără apă caldă, începând de luni dimineață de la ora 10. Vezi străzile afectate!
06 Mai 2018, 13:28
Încă 3 puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă, începând de miercuri seară!
Informații de la Termoficare
După ce, înainte cu o zi, a anunțat întreruperea apei calde la 21 de puncte termice, miercuri, Termoficare Oradea a adăugat încă 3 puncte termice pe listă, încă de miercuri seară, de la ora 20.
02 Mai 2018, 17:15
21 de puncte termice din Oradea rămân fără apă caldă începând de miercuri!
Informații de la Termoficare
Mai multe zone din Oradea vor rămâne, începând de miercuri dimineață fără apă caldă. În total, 21 de puncte termice vor fi afectate.
01 Mai 2018, 18:18
Apa caldă va fi oprită timp de o săptămână în mai multe zone ale Oradiei. Vezi străzile afectate!
Informații de la Termoficare
Societatea Termoficare Oradea a anunţat că, de luni până vineri, mai multe străzi din oraş vor rămâne fără apă caldă din cauza lucrărilor de înlocuire şi modernizare a reţelei de transport a energiei termice. Între zonele afectate se numără Bulevardul Dacia, Republicii, Magheru, dar şi Parcul Industrial.
22 Aprilie 2018, 15:03
Termoficare Oradea oprește apa caldă în mai multe zone din oraș. Află dacă te afectează!
Informații de la Termoficare
Societate Termoficare a anunțat că, pentru lucrări de înlocuire și modernizare a rețelei de transport, apa caldă va fi întrerupte în mai multe zine din Oradea și Sînmartin, începând cu ziua de luni, 16 aprilie. Vezi dacă te afectează!
14 Aprilie 2018, 18:18
Se răcesc caloriferele: Termoficare Oradea anunţă încheierea sezonului de încălzire 2017-2018
Informații de la Termoficare
Compania de Termoficare a Oradiei anunţă că, date fiind temperaturile ridicate din ultima perioadă, începând de joi, va opri încălzirea către consumatorii din Oradea şi Sînmartin.
11 Aprilie 2018, 11:13
Protejează natura! Activează factura electronică şi noi vom planta un copac pentru tine!
Informații de la Termoficare
Pentru al doilea an consecutiv, Termoficare Oradea îşi încurajează clienţii consumatori - persoane fizice, juridice, dar şi asociaţiile de proprietari - să îşi obţină factura, în mod gratuit, în format electronic. Pentru fiecare client care accesează factura electronică, compania va planta un arbore ornamental care îi va purta numele.
25 Martie 2018, 17:26
7 puncte termice din cartierul Nufărul din Oradea, probleme cu apa caldă
Informații de la Termoficare
Din cauza unor defecţiuni apărute la sonda de pompare a apei geotermale aparţinând Transgex, pot să apară disfuncţionalităţi în asigurarea parametrilor  de livrare a  apei calde de consum pentru consumatorii alimentaţi din punctele termice 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883.
09 Martie 2018, 01:57
Confort sporit, costuri mai mici! Termoficare Oradea dă explicaţii pe marginea valorii facturilor lunii ianuarie
Informații de la Termoficare
Societatea Termoficare dă explicaţii pe marginea valorii facturilor lunii ianuarie, reclamate de unii orădeni. În condiţiile unei creşteri a tarifului gigacaloriei cu 6% de la începutul anului, valoarea facturilor lunii ianuarie 2018 a scăzut în medie cu 2,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţine compania, care pune sumele mai mari pe seama creşterii perioadei de facturare, chiar şi până la 42 de zile.
05 Martie 2018, 12:00
A fost reluată furnizarea agentului termic pentru consumatorii din cartierul Rogerius
Informații de la Termoficare
Ca urmare a intervenţiei operative a echipelor noastre de intervenţie, avaria care  a afectat furnizarea agentului termic pentru consumatorii alimentaţi din punctele termice 113, 114, 115, 117, 118, 120, 121, 124, 128, 221  fost izolată, iar începând cu ora 13.00 a fost reluată furnizarea încălzirii şi a apei calde.
23 Februarie 2018, 16:30
Furnizarea agentului termic, întreruptă în zece puncte termice din Oradea
Informații de la Termoficare
Pentru eliminarea unei avarii apărute la  rețeaua  de transport a energiei termice ce traversează intersecția străzilor Ioan Cantacuzino și Michelangelo, se întrerupe furnizarea căldurii și a apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 113, 114, 115, 117, 118, 120, 121, 124, 128, 221 începând de vineri dimineaţa, de la ora 09.00.
23 Februarie 2018, 10:11
Începe procedura de recrutare a membrilor Consiliului de Administrație a societății Termoficare Oradea SA
Informații de la Termoficare
Municipiul Oradea, în calitate de autoritate publică tutelară, anunță demararea procedurii de recrutare pentru membrii Consiliului de Administrație a societății Termoficare Oradea SA, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare.
19 Februarie 2018, 18:33
Se scumpeşte încălzirea! Municipalitatea a majorat subvenţia cu 8,63 lei
Știri Oradea
Consiliul Local a aprobat luni majorarea cu 8,63 lei a preţului gigacaloriei furnizate orădenilor, respectiv la 239,49 lei, pentru cei deserviţi de propriile puncte termice racordate la reţeaua primară de încălzire, şi la 304,18 lei, pentru cei deserviţi de punctele termice ale Termoficare. În ambele situaţii, orădenii vor plăti în continuare tot 255 lei pe gigacalorie, majorarea de tarif urmând să fie preluată în subvenţia plătită de municipalitate.
29 Ianuarie 2018, 19:25
Nu e fum! Aburii de la furnalele CET-ului au îngrijorat orădenii
Știri Oradea
Mai mulţi orădeni au reclamat joi pe reţelele de socializare gazele evacuate în aer de la gura furnalelor CET-ului. Reclamanţii s-au declarat îngrijoraţi că Termoficare ar fi repornit cazanele din vechea centrală, iar oraşul se va reumple de fum şi funingine. Potrivit reprezentanţilor CET, emisiile de la gura coşurilor de fum sunt aburii evacuaţi în atmosferă la 130 grade Celsius, mult mai vizibili din cauza temperaturilor scăzute.
18 Ianuarie 2018, 15:54
Termoficare Oradea va plăti în avans 15 milioane lei pentru achiziţia de gaz
Informații de la Termoficare
Consiliul Local a aprobat, luni, plata de către Termoficare a unui avans de 15 milioane lei din cele 122 milioane lei datorate către Romgaz Mediaş pentru achiziţia gazului necesar în această iarnă. Suma va fi acoperită din alocările făcute de Guvern din rezerva bugetului de stat.
18 Decembrie 2017, 16:29
   2  4  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.2964 RON
  • 1 EUR = 4.8397 RON
  • 1 HUF = 0.0137 RON