URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Septembrie 2014, 07:50

Răzbunarea lui Filip: Fostul primar de Oradea îl hărţuieşte pe proprietarul restaurantului Coliba lui Horea din Paleu cu... muzică ungurească

Răzbunarea lui Filip: Fostul primar de Oradea îl hărţuieşte pe proprietarul restaurantului Coliba lui Horea din Paleu cu... muzică ungurească CEARDAŞ LA MAX! De lunea până vinerea, când senatorul PSD Petru Filip descinde la casa sa de vacanţă din Paleu, clienţii pensiunii Coliba lui Horea au parte numai de muzică ungurească difuzată prin boxa de pe terasa parlamentarului. "Fiecare îşi face dreptate cum crede de cuviinţă", se justifică acesta cu arţag, de parcă un asemenea protest ar fi, chiar şi îndreptăţit, în limitele normalităţii
Răzbunarea lui Filip: Fostul primar de Oradea îl hărţuieşte pe proprietarul restaurantului Coliba lui Horea din Paleu cu... muzică ungurească LA MAX! Joia trecută, din boxa plasată pe terasa vilei senatorului Petru Filip, orientată spre pensiunea Coliba lui Horea şi dată cu volumul la maximum, răsuna radio Bartok cu operetele lui Lehar. "Aşa va fi până se închide. De la 8 la 22, conform legii!", a explicat ţâfnos vecinul lui Filip, Mihai Dălăban, iniţiatorul ineditului protest
Răzbunarea lui Filip: Fostul primar de Oradea îl hărţuieşte pe proprietarul restaurantului Coliba lui Horea din Paleu cu... muzică ungurească INTOXICAŢI. Angajaţii pensiunii, la fel ca administratorul Horaţiu Bibarţ (foto), suportă cu stoicism muzica pe care trebuie să lucreze. "Mi-e teamă doar că ne vom pierde locurile de muncă. E păcat", spune bărbatul cu îngrijorare
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fiecare îşi face dreptate cum crede de cuviinţă. Aşa explică senatorul PSD Petru Filip, fost primar al Oradiei, războiul pe care împreună cu un vecin de-al lui, Mihai Dălăban, fost subaltern în Primărie, îl duce de câţiva ani împotriva administratorului pensiunii Coliba lui Horea din Paleu.

Motivul? Filip şi fostul subordonat şi-au ridicat case de vacanţă lângă local şi nu le convine gălăgia de la nunţile, botezurile şi petrecerile organizate aici. Motiv suficient ca să facă orice pentru a ruina afacerea cu reclamaţii şi sesizări.

De o vreme încoace, însă, văzând că petiţiile nu dau rezultatul scontat, au decis să-i aplice "duşmanului" o nouă metodă. Pe cea belgiană, zice Dălăban. În ce constă? Citiţi aici...

Colibă strămutată

Situată pe malul lacului din Paleu, cocheta pensiune Coliba lui Horea, o construcţie rustică cu restaurant şi terasă, a fost deschisă în urmă cu şase ani. Numele i-a fost dat după casa pe care proprietarul, Adrian Ochiş, patronul hotelului Elite din Oradea, a adus-o aici din Arieşeni şi în jurul căreia a ridicat apoi acareturile: o bucătărie, pivniţă, dormitoare.  Construcţia e, de fapt, o veche colibă românească din secolul XVIII, martoră la răscoala iobagilor din 1784. "În casa asta a poposit şi Horea pentru o perioadă. De aceea îi poartă numele", explică administratorul pensiunii, Horaţiu Bibarţ.

Iniţial, s-a vrut o simplă casă de vacanţă, dar ulterior, atras de potenţialul zonei, Ochiş a decis s-o transforme în pensiune. Aşa a trezit nemulţumirea unuia dintre vecinii săi, binecunoscutul Petru Filip, fost primar PDL al Oradiei, acum senator PSD, căruia nu-i surâdea deloc ideea de a sta cu gălăgia "poporului" la ureche. Ca să nu pară reclamagiu, senatorul şi-a găsit un aliat de nădejde în persoana unui vecin, Mihai Dălăban, pe atunci consilier la Serviciul Disciplina în Construcţii din cadrul Primăriei Oradea, pe care politicianul l-a pus paznic al vilei în absenţa sa.

Să plece!

Senatorul a refuzat să-şi dea avizul pentru ca Ochiş să schimbe destinaţia clădirii din casă de vacanţă în pensiune. Ca atare, afaceristul a recurs la un artificiu. A "rupt" din terenul său o fâşie de un metru, chiar la capătul în care se învecina cu parlamentarul, şi l-a vândut unui amic de la care, apoi, a obţinut avizul de vecinătate de care avea nevoie.

Atunci a început războiul. Până în prezent, atât Filip, cât mai ales vecinul său, Dălăban, au depus sute de reclamaţii, atât la Primăria Paleu, cât şi la Prefectură, Inspectoratul în Construcţii Bihor, Garda de Mediu, Direcţia de Sănătate Publică. Deocamdată, fără rezultat. Mai mult, de fiecare dată când în restaurant avea loc vreo petrecere, fostul primar şi subordonatul său cereau intervenţia Poliţiei, ba chiar a mascaţilor.

Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, Dălăban mergea până într-acolo încât îi ameninţa pe clienţi, le punea manifeste în maşini, îi filma în timpul petrecerilor, inclusiv cu camere de supraveghere pe care, zic angajaţii pensiunii, le-a montat în aşa fel încât să-i poată "spiona".

Protest cu radio

După trei ani în care nu au reuşit să "demoleze" Coliba lui Horea, anul acesta Filip şi Dălăban au găsit o nouă stratagemă, la fel de zgomotoasă cum este, zic ei, şi afacerea vecinului lor.

În timpul săptămânii, când senatorul este plecat la Bucureşti, Dălăban instalează boxe uriaşe pe terasa vilei lui Filip, la un metru de gardul pensiunii şi cu difuzoarele direcţionate spre local, dând drumul, cu volumul la maximum, de dimineaţa până seara, să răsune posturile de radio Bartok şi Danko, cu muzică populară şi clasică ungurească. "Vă daţi seama că am avut o petrecere cu 20 de copii, nevoiţi să asculte operetele lui Lehar toată după-amiaza", se plânge BIHOREANULUI administratorul pensiunii. Din păcate, nu poate face nimic pentru a-i opri pe sabotori. "Am sunat la Poliţie şi mi-au spus că nu pot face nimic. Omul are dreptul să asculte radio, chiar dacă la maximum, până la zece seara. Şi aşa şi face, zi de zi. Îi dă drumul între 8-13 şi 14-22", spune Bibarţ, nemulţumit că din cauza celor doi vecini afacerea riscă să se ducă de râpă. "Noi încercăm să ne înţelegem bine cu vecinii, dar nu avem cu cine. Filip m-a ameninţat pe faţă că ne închide, a adus mascaţii, noaptea, ca să facă linişte la o aniversare, dacă vă puteţi închipui aşa ceva", se plânge Bibarţ.

Ineditul protest îi deranjează, însă, nu doar pe patronii şi angajaţii pensiunii, ci şi pe ceilalţi vecini din zonă, muzica putând fi auzită chiar şi la câţiva kilometri distanţă. "A venit un sătean din cealaltă parte a lacului, să ne ceară să oprim muzica. L-am trimis la Dălăban, dar nu a avut succes", zice administratorul Colibei.

"Picătura" belgiană

Deşi stă la o casă distanţă de pensiune, Mihai Dălăban nu pare deloc deranjat de gălăgia infernală pe care o provoacă, resimţită inclusiv de reporterii BIHOREANULUI. "Este metoda belgiană", s-a lăudat omul cu tehnica sa de tortură, referindu-se la modul în care, în această vară, edilii oraşului belgian Landen au reuşit să alunge o caravană de ţigani cu ajutorul unei instalaţii sonore de 14.000 de waţi care a difuzat muzică tehno.

"Este ilegal tot ce s-a făcut la pensiunea asta", susţine Dălăban, aducând ca argument faptul că protestul său e susţinut şi de vecinul din partea opusă a pensiunii, Szasz Ştefan. "I-a zis că va face o mică pensiune unde vor veni turişti care vor linişte. Atât. Nu restaurant, nu petreceri, nu nunţi şi botezuri!", spune el. Atâta doar că vecinul cu pricina zice altceva. "Mi-a zis într-adevăr că face pensiune, dar pe mine nu mă deranjează nici aşa cu restaurantul. Să facă. Eu vreau pace cu toţi vecinii", spune Szasz.

"E dreptul meu"

06_Filip_bihoreanul.jpgÎntrebat dacă are acceptul senatorului Petru Filip (foto) pentru a-i folosi terasa pentru ineditul protest, Dălăban a evitat un răspuns direct, la fel cum a făcut şi parlamentarul. "Are cheile mele, mai are grijă de ce e pe acolo", a "scăldat-o" Filip, dar recunoscând, indirect, că susţine protestul vecinului său, pe care îl consideră justificat. "Fiecare îşi face dreptate cum crede de cuviinţă. Cineva trebuie să clarifice lucrurile . Eu înţeleg unele lucruri, dar e dreptul meu să am linişte şi vreau doar ca instituţiile statului să-şi facă datoria. Atât", a spus parlamentarul, vizibil iritat. "Vă doresc să aveţi un perete comun cu un astfel de restaurant", a mai urat Filip reporterului, refuzând orice alte comentarii.

Aşa că războiul nervilor şi decibelilor continuă. În timp ce patronii Colibei vor să deschidă proces şi să ceară despăgubiri senatorului şi vecinului său, pentru pagubele şi disconfortul provocate, vinerea trecută pensiunea a fost călcată din nou de echipaje ale Gărzii de Mediu, Corpului de Control al Prefecturii şi Direcţiei pentru Sănătate Publică, fără să lase însă niciun document cu constatările făcute. "Au fost să verifice legalitatea ridicării construcţiei şi a funcţionării ei. Raportul de control nu a fost întocmit încă", a motivat prefectul Claudiu Pop. Cert e că de luni, după plecarea lui Filip la Bucureşti, boxele cu muzică ungurească vor fi scoase din nou pe terasă. Picătură chinezească după model belgian, într-o comună ungurească, într-un război între români...


OMUL-FLUTURAŞ
Nuntaşi duşmani

Războiul pe care Petru Filip şi Mihai Dălăban l-au declarat administratorului pensiunii Coliba lui Horea face şi victime colaterale, omul de casă al senatorului ajungând să-şi verse de nenumărate ori năduful şi pe clienţii localului. Au păţit-o, recent, participanţii la o nuntă organizată în restaurantul pensiunii, care la plecare s-au trezit cu câte o "înştiinţare" plasată sub ştergătoarele de la parbrizul maşinilor.

Fluturaşul îi informa că au participat la o nuntă organizată de un local care funcţionează ilegal şi îi avertiza că, dacă mai îndrăznesc să revină vreodată, vor deveni duşmanii lui. Ceea ce, după cum stau lucrurile, n-ar fi de dorit...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
24 Comentarii
"STIMATA REDACTIE" reprezentata de laura gal ......
Poate dupa ceasul al 12-lea sa ai un pic de curaj sa aduci la cunostinta raportul corpului de control al prefectului pe care ti l-am adus personal sa te convingi de functionarea ilegala a restaurantului dar in acelasi timp sa explici cititorilor motivele adevarate pentru care noi suntem revoltati si incercam sa ne facem dreptate pe cont propriu.Cei care a-ti fost contra noastra cititi cu atentie raportul corpului de control al prefectului si daca aveti cat de cat constiinta si obraz mai subtire incercati sa ne mai scrieti CATE CEVA, PAREREA VOASTRA!!!!! In acelasi timp o acuz pe laura gal de o crunta MARSAVIE SI NERUSINARE cand a afirmat in comentariile ei despre COLIBA LU "DRACU" ca vestitul patron ochis adrian,a se citi :BERCEA MONDIALUL DE BIHOR, si-a construit asa zisul restaurant inaintea constructiilor proprii si ca noi am avea ceva cu el?!?!!OARE cat or fi fost onorariile pentru munca de denigrare a noastra, rezultatul final FIIND EGAL CU ZERO. ATENTIE PENTRU CARE SE GANDESC SA SE MAI DISTREZE LA ACEST ZIS RESTAURANT: METODA BELGIANA ,PENTRU CARE NE VOR DERANJA, RAMANE VALABILA!!!
Postat 15 Martie 2016, 16:49 de gheorghedanga
PENTRU ADINA
Cu acestia de mina a 2-a sa rezolva problemele,mai sunt si altii, nu stiti proverbul: PINA la dumnezeu te maninca sfintii!!!!! Cu aceasta ocazie vreau sa aduc la cunostinta tuturor ,in numele celorlalti care sunt mai comozi sau fricosi ca atit timp cit voi avea casa la Paleu la dist de 15ml fata de blestematul de restaurant , cu orice pret nu il voi lasa sa functioneze numai daca respecte legislatia in vigoare. AVIZ FUNCTIONARILOR( spagarilor). DIN PRIMARIA PALEU. Eu nu cred ca un om care va acepta un restaurant in aer liber linga el ESTE INTREG LA MINTE!!!!!
Postat 18 Septembrie 2014, 15:19 de CIULI
gramatica, bat-o vina
Pentru cine mai avea dubii! Petru FILIP a spus în felul următor: "În condițiile în care și-a luat credit E PROBLEMELE DÂNSULUI". Proba o găsiți pe site-ul B1 TV Înregistrări Butonul de panică/09.09.2014 minutul 31.47! Greu cu gramatica dom' profesor universitar!
Postat 17 Septembrie 2014, 09:43 de TDS
cine ma îs şi ăştia???
..............d'apoi dacă şi ăştia îs personalităţi marcante ........ cine, un executor, un finanţist, un poliţist :) toţi de mâna a 2-a, că-s adjuncţi ............... e jalnic!!!!! Nu, artileria grea stă pitită !!!!!!!!!!!! NU E LA VEDEREA AMĂRÂŢILOR ŞI SLUGILOR!!!!!!!!!
Postat 15 Septembrie 2014, 22:59 de ADINA
PENTRU CITIZEN
Aveti perfecta dreptate,patronul restaurantului este frecventat de persoane sus puse care sigur ii dau o MINA DE AJUTOR in afacerile lui inclusiv functionarea ilegala a pensiunii "COLIBA LU ........DRACU" altfel nu se explica de ce nimeni nu il deranjeaza.Va dau numele la citeva persoane care au organizat chefuri de pomina acestea fiind oprite numai de interventia politiei:--fostul adjunct al I.J.P.Bh: BRINDAS IOAN care suna la 112 pentru ca echipajele de interv. sa nu vina la rest. pina la orele 04.00 (asa da politie)--executorul judecatoresc: GIRDAN MARIUS FLORIN care a amenintat doua echip. de pol.fiind nevoie la cererea acestora de interventia mascatilor la orele 01.45(halal justitie) -- adjunctul de la finantele publice: PATCAS DOREL care si-a sarbatorit ziua de nastere si pt. linistirea lor a fost nevoie de interv. echip. de pol. dupa miezul noptii -- fostul vice prim. al Oradiei:CARP GHE care si in timpul programului venea la rest. pt. a servi masa si a discuta afaceri in mediu restrins cu masina primariei:Bh 17 ASC,secretara lui motivind ca se afla pe teren.-- primaria Paleu face parte din clanul Bercea mondialul de Bihor fiind principalul complice la constructia rest.
Postat 14 Septembrie 2014, 23:02 de CIULI
Manele fara numar pt.ratat
Noul an școlar va începe fără boboci în foarte multe unități școlare din România.
Postat 11 Septembrie 2014, 19:35 de Balcano Blu
Manele fara numar pt.ratat
Bine-i face da-i muzica pana-i sar timpanele lui don Felipo de Balcano. Cand ara primar i-a protejat pe cei de la Balcano Blu de pe bd.Dacia. Acestia bagau toata noaptea manele iar pe militieni ii dorea drept in pulpa. Bagai manele fara numar ratatului.
Postat 11 Septembrie 2014, 19:35 de Balcano
filip sa se odihneasca?
Pt ce -i trebue odihna acestui hot si parazit?E obosit de la inginerii.Da e corect,,,PS.Patronule-TI VOI FACE O VIZITA CURAND SI-L VEI REZOLVA PE HOT RAPID.mAI AI PUTINA RABDARE.
Postat 11 Septembrie 2014, 09:20 de gil
UN NIMENI CARE SCRIE LA COMANDA
D-le NIMENI CARE SCRII LA COMANDA NU CENZURA COMENTARIILE,V-AM SCRIS DE 4(patru) ori si mi le-ati scos din context,SE VEDEVE TREABA CA ADEVARUL DERANJEAZA PUTERNIC IAR O PARTE DIN LISTA postata CU OAMENII SUS PUSI CARE SUSTIN RESTAURANTUL SI CLANUL BERCEA MONDIALUL DE BIHOR VA DERANJEAZA ENORM !!!!!!!
Postat 11 Septembrie 2014, 08:52 de CIULI
cioaca@yahoo.com
IL FELICIT PE DL FILP PENTRU MODUL CUM ISI ASCUNDE PROPRIETATILE OBTINUTE EVIDENT PE CAI CINSTITE.DANSUL E BIHOREAN 100/0 ,MERITA VIZITAT DE ANAF
Postat 10 Septembrie 2014, 23:01 de cioaca
?
daca asta e pesedist inseamna k s-a dus dreq dreapta care oricum era praff
Postat 10 Septembrie 2014, 21:10 de Angela
un cap, " doi" capuri
@eu: posibil sa ai dreptate! dar te asigur cu mana pe Biblie sau pe ce vrei tu ca si eu am avut! Atunci insa Institutiile statului n-au functionat! Justitia a fost prea oarba si stiu exact de ce! Ba mai mult, ca sa apere IMPACT-ul, Filip mi-a dat in cap!
Postat 10 Septembrie 2014, 19:24 de TDS
Vrem ca politia sa ia atitudine!
Ii dau dreptate in acest caz lui Filip!Este deranjant si enervant sa vrei sa te odihnesti , sa citesti sau pur si simplu sa stai linistitit si sa nu o poti face din cauza muzicii data la maxim! Si in Rontau avem un astfel de exemplar care si-a facut aparitia de cateva luni si zilnic asculta manele la volum maxim la casetofonul din masina parcata in strada, fara sa il intereseze ca deranjeaza vecinii!Suntem foarte revoltati!
Postat 10 Septembrie 2014, 18:08 de Cetatean!
ASA-I!
Nu mai poti sa-ti faci dreptate in asa zisa democratie din romania...numai daca ti-0 faci singur si atunci pari, nebun,in afara legii, etc! Cel de la care pleaca problema pare ca e protejat! De cine? de hirtii emise de Imprimeria Nationala(a se citi: bani), de chefli sus pusi si cu influente.Asa merg treburile din pacate!
Postat 10 Septembrie 2014, 17:11 de citizen
parerea mea
nu sunt de partea lui filip dar...aici dreptatea e de partea lui.ganditi-va ce e o casa de vacanta si ce e sa apara langa casa voastra un restaurant.
Postat 10 Septembrie 2014, 15:31 de eu
NU E HORIA, CI E HOREA !!!!!!!
............... aşa că administratoru' ori e uns cu toate alifiile,ori e prost!!!!!!!! Filip, oricare ar fi varianta, ai dat de dracu' !!!!!!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 13:25 de ERATA LA ERATA
vinitura
Toate viniturile ,dupa ce-i lasi in casa ,se asaza la masa !!!
Postat 10 Septembrie 2014, 13:22 de Pedro
ERATĂ
..................în loc de unuu rog a se citi unii; iar dacă tot am intervenit, Cred că Horia ţine cu Filip şi nu e de acord cu chefurile ce se consumă pe la biata Colibă, restaurată şi împopoţonată .......... ca o PAPARUDĂ !!!!!!!!!!!!!!!!! ADEVĂRATĂ PROFANARE!!!!!!!!!!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 13:06 de MARINA
Dumnezeu ... nu culca-te !!!
Adi Ochis razbuna pe multi, facandu-i lui Filip ce a facut el altora prin unele decizii luate in calitate de primar !!!
Postat 10 Septembrie 2014, 13:03 de WinDos
ce-mi place!!!!
PROSTITUTIO IN INTEGRUM !!!!!!!! Ce misto cand unuu fac legea iar alţii nu o pot desface !!!!!!!!!!!!!!!!! ORADEA !!!!!!!!! ORAŞ DE PREACINSTIŢI !!!!!!!!!!!
Postat 10 Septembrie 2014, 12:21 de MARINA
egalitate, dar nu pentru căței!
Deci ce vrea Filip? Ca Instituțiile statului să-și facă datoria? Haida de! Păi când el era Primar nu întruchipa “ Instituția primarului”? Aud? Nu el a semnat contractul de asociere în participațiune 14.519/2004 cu dezvoltatorul IMPACT? Nu el avea obligația(împreună cu părintele Boloș, director AIO atunci)să vegheze la respectarea termenilor contractului? Nu el era obligat să se asigure că potențialii clienți ai caselor din Cartierul EUROPA cunosc ce prevede acel contract de asociere și anume cel mai important lucru, prețul maxim la care IMPACT poate vinde? Nu era obligat să rezilieze contractul de asociere la prima nerespectare a vreunei clauze? A mișcat vreun deget atunci când i-au fost aduse la cunoștință mizeriile pe care IMPACT le face? NU! L-a pus pe Cosmin Teaha să vehiculeze teoria sti.pu.la.ției pentru altul cum că în patrimnoiul potențialului client s-a născut un drept de a achiziționa o casă la prețul prescris de contractul de asociere pe care acesta are posibilitatea să-l valorifice sau nu! Păi cum să valorifice clientul un drept despre care nu știa de la început că îl are? Mai mult, în procesele pe care unii le-au intentat IMPACT-ului i-a pus pe juriștii Primăriei să apere IMPACT-ul și să le dea în cap celor care au îndrăznit să spere că li se va face dreptate! A făcut Instituția primarului ceva în recuperarea penalităților pe care IMPACT-ul le datora Primăriei? NU! A sancționat Instituția primarului IMPACT-ul pentru că nu a finalizat zonele verzi din cartier așa cum se angajase? NU! Și atunci? Acum vrea ca instituțiile statului să-și facă datoria? Adică un fel de egalitate dar nu pentru căței! PS FILIP poate fi mândru! Rivalul său, BOLOJAN, care a clamat ani de zile faptul că IMPACT-ul a țepuit municipiul Oradea și clienții a făcut și el BLAT cu IMPACT-ul semnând odioasa TRANZACȚIE din 09.09.2013, uitând cu totul de contractele fictive de care s-a folosit IMPACT-ul pentru a pune mâna pe terenurile din Cartier și prestând jalnic în apărare în procesul 9297/111/2010(BLAT 100%, căștigă NEJUSTIFICAT IMPACT-ul 1.500.000 E în detrimentul municipiului!)
Postat 10 Septembrie 2014, 10:42 de TDS
Filip hotul
A ajuns marele conducător să aibă probleme cu nervii!!??? Să constate Filip pe pielea lui cum e să fii om de rând. Pe vremea când era mare şef peste Oradea, nu suporta plângerile cetăţenilor orădeni deranjaţi de gălăgia din preajma restaurantelor, aceia erau simpli cetăţeni, să nu indrăznească să vină cu sensibilităţile lor să-l deranjeze pe dom' primar! A ajuns acum să joace mitocăneşte. Să se mute in Vrancea sau la Slobozia!
Postat 10 Septembrie 2014, 10:37 de orădean
????????
Ce mai vrea senatorul de Focsani Filip acum?Ce mai cauta aici?A pierdut demult timp bunul simt si sustinerea oradenilor..Nu se mai satura politrucul ???????
Postat 10 Septembrie 2014, 10:16 de Nea taticu
deza_coardele
Ieri seară, la emisiunea "Butonul de panică" pe B1TV invitat Petru FILIP! La ora 19,29(referindu-se la Victor Ciorbea)spune: "e problemele dânsului"! Păi Don Pedro, cadru universitar și asemenea dezacord? Uite, te invăț eu cum e cu "deza_coardele"! E corect să spunem: "e problemele IMPACT-ului"? NU! Corect spunem: "sunt problemele idioților care au contractat cu IMPACT-ul când eram eu Primar și am acoperit la greu IMPACT-ul. am dat inclusiv dispoziții ca Primăria să fie pe o mână cu IMPACT-ul contra idiotului care a avut curaj să-i dea în judecată! doar nu era să-l susțin pe idiot că nu de la el.....ci de la IMPACT" sau "e câștigul meu!
Postat 10 Septembrie 2014, 09:06 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON