URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Octombrie 2014, 16:05

Care pe care: Şefii PSD Bihor încearcă din răsputeri să-i dezlipească lui Dragnea eticheta de "mincinos"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După vicepremierul Liviu Dragnea, liderii PSD Bihor au pus, şi ei, tunurile pe primarul Ilie Bolojan. Preşedintele filialei, Ioan Mang, şi liderul PSD Oradea, viceprimarul Ovidiu Mureşan, au ieşit marţi într-o conferinţă de presă, susţinând pe de-o parte că edilul minte, iar pe de alta că Guvernul Ponta este profund preocupat de Oradea.

"Prietenul meu, Dragnea"

"Nu admit ca prietenul meu, vicepremierul Liviu Dragnea, să fie făcut mincinos pe baza unor hârtii care n-au ajuns la el", a zis preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, marţi, referindu-se la atacul iniţiat de liderul social-democrat cu ocazia celei mai recente vizite la Oradea şi la răspunsul pe care i l-a dat primarul Ilie Bolojan.

Vineri, în timpul vizitei la Oradea, Dragnea anunţase că a virat Primăriei 3,11 milioane de lei, bani restanţi pentru plata unor lucrări către Compania de Apă Oradea, subliniind că a semnat ordinul de plată abia la solicitarea Consiliului Judeţean Bihor, nu a municipalităţii.

Sâmbătă, Bolojan a contracarat, arătând acte ce atestă că Primăria a trimis direct Ministerului Dezvoltării, în luna septembrie, solicitarea ca Dragnea să achite datoria, după ce în cursul anului trecut ceruse acelaşi lucru şi prin intermediul CJ Bihor.

Marţi, Mang a prezentat presei o adresă pe care CJ a trimis-o ministerului lui Dragnea, susţinând că aceasta este "singura adresă cu număr de înregistrare de intrare în Ministerul Dezvoltării", sugerând astfel sau că Primăria n-ar fi trimis la Bucureşti, de fapt, solicitarea ca Dragnea să achite datoria către CAO, sau că nu e clar că ea a ajuns.

Întrebat de BIHOREANUL dacă, în mod concret, îl acuză pe primarul Bolojan că în realitate n-a trimis actul la Minister, Mang a dat-o însă cotită. "Mai bine să nu răspundem mai mult. Eu am văzut nişte imagini cu nişte adrese care au număr de înregistrare din Oradea, nu există număr de înregistrare de la Bucureşti", s-a eschivat Mang de la un răspuns direct şi lămuritor.

Prezent şi el la conferinţa de presă, viceprimarul Oradiei, Ovidiu Mureşan, care putea elucida foarte uşor dacă Bolojan a blufat sau nu, a fost întrebat dacă hârtia a plecat sau nu din Primărie, dar şi el a adoptat tactica lui Mang. "Nu m-am ocupat de partea aceasta", s-a eschivat viceprimarul Ovidiu Mureşan de la răspuns.

Viceprimarul a încercat să închidă problema însă, spunând că "nu progresăm" dacă "rămânem la stadiul de verificare cine a trimis adrese". "Este important că vicepremierul Dragnea a semnat pentru alocarea acestor bani. În sfârşit, cineva i-a dat", a spus viceprimarul.

"Complexul se face!"

Apoi, Mureşan a pornit un alt şir de acuze, de data aceasta chiar şi la adresa BIHOREANULUI. Tema a fost complexul sportiv multifuncţional pe care Guvernul Ponta l-a promis pentru Oradea încă din campania pentru alegerile europarlamentare, proiect despre care tot Dragnea spusese vineri că ar prefera să-l ridice în parteneriat cu Consiliul Judeţean, pentru ca Primăria să nu "blocheze" Compania Naţională de Investiţii. Asta, deşi - culmea - la iniţiativa primarului Ilie Bolojan Consiliul Local Oradea a alocat deja terenul necesar construcţiei, astfel că Ministerul Dezvoltării nu are nicio scuză în cazul în care arena nu va fi edificată.

Mureşan a acuzat că după vizita lui Dragnea de vineri, BIHOREANUL a scris că Primăria n-ar fi primit răspuns, aşa că vicele a prezentat jurnaliştilor o altă adresă, trimisă Primăriei de către CNI, act care - în opinia sa - ar demonstra că arena va fi construită.

Documentul nu dovedeşte însă nici pe departe aşa ceva, ci doar arată, pe un ton vag şi general, că "obiectivul va fi (n.r. - deci nici nu este, deocamdată!) introdus pe Lista sinteză a subprogramului Complexe Sportive" şi că va fi finanţat "în corelare cu alocaţiile bugetare repartizate". Adică nu se ştie când şi cum, deoarece nu există niciun detaliu care să ateste data începerii construcţiei, valoarea lucrării ori capacitatea viitoarei arene.

De altfel, nu întâmplător, nici măcar pe site-ul CNI, Oradea nu figurează pe lista oraşelor unde va fi construită vreo arenă sportivă, iar pe site-ul Guvernului nu există nicio informaţie care să arate, indubitabil, că executivul ar fi aprobat construirea unei săli polivalente la Oradea.

Mang şi Mureşan s-au mai arătat deranjaţi că primarul Ilie Bolojan a declarat că l-a pus pe viceprimar să trimită solicitarea de construire a sălii către Dragnea, motivând că acesta nu citeşte decât "ce este scris cu "cerneală roşie". "Nici nu contează cine cu ce cerneală a scris. Complexul multifuncţional va fi în Oradea", a garantat Mureşan, fără a specifica pe ce se bazează.

Apoi, Mang a închis subiectul, precizând că vrea ca temele de actualitate locală să fie dezbătute într-o altă conferinţă de presă, iar ziariştii să poată relata subiectele electorale prezentate de el. Adică exclusiv "realizările" PSD...

Contactat de BIHOREANUL, primarul Ilie Bolojan a refuzat să mai comenteze în vreun fel acuzele aduse de liderii PSD. "Nu vreau să intru în astfel de polemici, şi aşa suntem penibili. Primăria Oradea a trimis o adresă cu poşta specială, cu confirmare. Primul lucru pe care ar trebui să-l demonstreze (n.r. liderii PSD) este că au adus banii", a declarat Bolojan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
43 Comentarii
t-i se face dreata de astfel de oameni ca si MANG si MURESAN
Domnule BOLOJAN, sincer dumneavoastra chiar nu v-ati saturat sa-l mai tine-ti langa dumneavoastra pe imputitul ala de MURESAN. Sincer noi oradenii ne-am cam saturat si pe de alta parte asa va poate lucra cel mai bine, din interior. In speranta ca in viata dumneavoastra veti tine minte ce inseamna o alianta cu un partid ca si P.S.D, format din 90% hoti, penali, condamnati, mincinosi, demagogi, traficanti de influenta........etc eu si cred ca multi alti oradeni va vom da credit in continuare. De departe se vede buna dumneavoastra intentie si seriozitate dovedita in cei 8 ani si frustrarea si reaua credinta a lui MURESAN dovedita in doar 1 an.
Postat 23 Octombrie 2014, 18:51 de costi
TALHARILOR, VOM UMPLE PUSCARIILE CU VOI COMUNISTILOR!!!
TALHARI COMUNISTI VETI PLATI SCUMP IN FATA NOASTRA pentru toata batjocora care o faceti la adresa poporului roman!! VOM UMPLE PUSCARIILE CU VOI COMUNISTILOR!!! Am inceput de la varf, DAR VOM ARESTA PANA LA ULTIMUL COMUNIST!!!
Postat 22 Octombrie 2014, 22:46 de tara dreapta
tare
Tovarase ai facut-o copy-paste acea foaie?
Postat 22 Octombrie 2014, 22:02 de eu
Indescifrabil
Este interesant ca MANG arata documentul doar de la distanta, fara sa-l puna la dispozitia publicului pt a fi descifrat. Oare de ce?
Postat 22 Octombrie 2014, 20:53 de Petcu
mentalitate dinainte de 1989
Sa ii multumim deci conducatorului iubit (Dragnea sau Ponta) ca a facut ceva chiar daca a facut tarziu, cu minciuni. Asta e mentalitatea comunista care mai intai nu iti acorda drepturile pe care le ai, mai apoi iti acorda totusi o parte pentru care trebuie sa fii profund recunoscator. Platile acelea aveau un termen scadent iar Dragnea i-a platit cu intarziere. Nu, nu ii multumim pentru asta. A mai si mintit ca nu au fost ceruti desi doua institurii diferite (Primaria si CJ) i-au cerut. Nu, nu ii multumim pentru asta. Pentru asta il aruncam la groapa de gunoi al politicii.
Postat 22 Octombrie 2014, 19:24 de Cristi
@gina: drept la replica
@gina: cu cat prestezi ora de prostitutie online? Scria pe alt ziar online ca PSDistele se prostitueaza la telefon pentru Victor Ponta cu 250 euro / luna. Undeva in spatele teatrului. Directia Antifrauda, ce impozite se platesc pe acesti bani? Numai pe centura si in PSD gasesti asa prostituate nasoale!
Postat 22 Octombrie 2014, 12:59 de @giba
documentul
Documentu atesta clar cum ca atunci cand a fost trimis s-au si virat banii. Nu mai inventati prostii si scrieti baliverne ca nu va mai crede nimeni.
Postat 22 Octombrie 2014, 12:32 de crina
vorba multa saracia omului
Vorba multa saracia omului. Cat a-ti fost la guvernare nu a-ti facut nimik si acum v-ati trezit sa criticati si sa dati in PSD impreuna cu toata propavanda voastra. Timpul vostru a trecut demult. Stati in banca voastra si nu mai latrati atata.
Postat 22 Octombrie 2014, 12:26 de cosmin
felicitari Domnului Mang
Felicitari domnului Mang pentru ca tot timpul este coerent si consecvent in tot ceea ce face. A venit si randul nostru. Ceilalti ciocu mic. A-ti furat destul tara asta 10 ani. Hotilor si talharilor.
Postat 22 Octombrie 2014, 12:21 de gina
cuplul acesta
Cuplul acesta de care tot faceti voi misto va co duce bihorul si oradea in scurt timp. Mang a facut de cand e PSD la guvernare mult mai multe decat cornel popa in 10 ani de presedentie la consiliul judetean.
Postat 22 Octombrie 2014, 12:00 de cristi
intelegeti odata
Voua nici cand va da omul mura in gura nu vreti sa intelegeti lucrurile. Rusine.
Postat 22 Octombrie 2014, 11:49 de coco
***
CENZURAT
Postat 22 Octombrie 2014, 09:37 de gusa de partid
SUNT FERICIT CA AM PE CINE PUNE VOTUL , PONTA ESTE UN LUPTATOR DESAVARSIT , FELICITARI PSD !
SUNT FERICIT CA AM PE CINE PUNE VOTUL , PONTA ESTE UN LUPTATOR DESAVARSIT , FELICITARI PSD !
Postat 22 Octombrie 2014, 09:36 de SUNT FERICIT CA AM PE CINE PUN
FURATI CU AMBELE MAINI AVETI DESTUI FRAIERI :)))
PENTRU IOHANNIS :)) Adevăruri spuse cu zâmbetul pe buze. „Crezi că rămâi toată viaţa primar? Fură, ba, cu ambele mâini!”
Postat 22 Octombrie 2014, 09:25 de FURATI CA ATAT STITI :)))) NAR
lui @adolf münchhausen, zis pesedelu
Nu stiam ca daca nu-s tembel cum sunt destui si nu cred minciunile lui tonta, dragnea, mang_litorul, sunt de-al penele-ului. Ce sa inteleg, ca daca nu cred in ticalosii si ticalosiile pesedeilor si daca nu fur ca ei nu sunt un bun roman?! Ti se pare ca daca mai sunt uscaturi si in celelalte partide, pesedeii devin automat puri si imaculati?!
Postat 22 Octombrie 2014, 08:36 de ionel
Papagalii Galbeni
Turbati mai sunt sustinatorii lui Iohanis! Ponta, din fericire, va castiga alegerile si va reinstitui democratia in Romania. Se va termina cu telefoanele ascultate iar condamnarile se vor da pe probe temeinice. Asa cu e el , plagiator, sforar ori cum mai il fac postacii PNL, Mang v-a reyolvat cu primarii. PSD devine puternic iar papagalii galbeni sa moara de ciuda. Cat priveste drumul Binsului, Popa Cornel ori Blaga Vasile, cam ce au facut de 20 de ani pentru drumul asta? Nimic!!! Ca se face greu...asta e...dar se face. Tot il termina ei la un momentdat. Asta cu dedicatie pentru cel mai laudaros si ineficient primar din Bihor, Domocos A., sa poata face naveta in liniste la postul caldut de la Oradea, pe care il va ocupa din 2016.
Postat 22 Octombrie 2014, 08:09 de Werner Adolf Iohan
Comunisti dovediti
Domnilor PSD-isti, dupa ce s-a dovedit clar, cu acte, ca mintiti, dupa ce o ,,dati cotita,, cu raspunsul ziaristilor la intrebari concrete, dupa ce ca aveti un partid plin de puscariasi si urmariti penali si asta din cauza hotiei, nu ca ati trcut pe rosu pe trecerea de pietoni, dupa ce ca, aveti in partid oameni redusi la trei cuvinte,(vezi nea taticu), plin de plagiatori, Domnilor PSD-isti!! ce tupeu aveti sa ne mai cereti voturile?!?! ce tupeu mai aveti sa iesiti la rampa cu alte minciuni?! ce tupeu aveti sa iesiti pe strada printre oradenii cinstiti care va cunosc?!?! Asta-i caracterul comunist sa stiti!!!
Postat 22 Octombrie 2014, 07:57 de oradeanul de bine
Nu merge, e lipita cu bison, doua componente: ticalosie si hotie!!
Bun, dragnea e un baiat ok, nu e un sforar si un jeg, dar cum sa cred asa ceva cand ,,afirmatia" vine din partea mang_litorului, o lichea, un mincinos si un hot (plagiatul e tot un furt!)?! Daca ma gandesc bine nu-i vina psd-ului, pur si simplu acest partid, mult mai mult ca altele, are ca principal liant, ziceti-i doctrina, minciuna si hotia!
Postat 22 Octombrie 2014, 06:16 de ionel
multumim PSD Bihor!
Iti multumim tie PSD ule iubit, Pt ca drumul de Bins l-ai facut, Acu putem sa mergem acolo cu elicopterul, Pt ca asa dezvolta tara premierul. In campania pentru europarlametare era un afis cu PONTA, Emilian PAvel, Mang si inca cineva, nu mi mai amintesc, in care PROMITEA ca face drumul de Bins. Cine circula pe acel drum stiu ce mult au lucrat, adica apropae nimic. Astept un raspuns de la Liviu Sabau, postacu de serviciu al PSD, sa ne explice el de ce nu s-a facut acel drum.
Postat 21 Octombrie 2014, 22:52 de emilian
Bravo DNA!
Nu vor ajunge locurile la Puscaria Oradea pentru PSDisti Bihoreni vor fi arestati de DNA si facuti fetite luna aceasta! Emilian e filat de 7 luni! Toti cei care ati vorbit trafic de influenta cu el la telefon, sabtremurati! Zangane Catusele pentru voi!!
Postat 21 Octombrie 2014, 22:40 de hahahaha
@comunist: drept la replica
CENZURAT
Postat 21 Octombrie 2014, 22:35 de @comunist
IL INTERESEAZA HAREMUL LUI ATAT , RESTUL SUNTEM MORTI !!
PE PRIMAR NU L INTERESEAZA CA NOI NU AVEM APA, NU L INTERESEAZA CA SALARIILE SUNT MICI,NU L INTERESEAZA CA VINE IRNA CU CE NE INCALZIM CU FACTURI DE 500 LEI !! IL INTERESEAZA HAREMUL LUI ATAT , RESTUL SUNTEM MORTI !! hramul luiii ASTA PLATIM, IDEM pdl , PNL ESTE IDEM PDL, NISTE CUUURR*****EEE IN POLITICA .
Postat 21 Octombrie 2014, 22:28 de PNL NISTE CURV***** IN POLITIC
TALHARILOR, MISEILOR !!!
EMILIAN PAVEL vicepresedinte TSD sub presedentia lui Victor PONTA, mai apoi Director in Minister a intermediat comisionul gratuit oferit de MIcrosoft, calculatoarele gratuite date la Sediul TSD!!! DNA ARESTATI TALHARII DIN PSD!!!
Postat 21 Octombrie 2014, 22:17 de T M
ZDANGANE CATUSELE LA PSD!
Socialistilor!! Zdrangane Catusele si la Bucuresti si la Oradea!! Hrebemciuc, Sova, Andronescu, Sarbu, toti liderii ideologici PSD Bucuresti la DNA! Victor Ponta negociaza cu DNA sa publice cum calculatoarele Fujitu-Simens cu Licente Microsoft au fost donate GRATUIT TSD-ului, CONDUS LA ACEA VREME de VICTOR PONTA su SUPRIZA: EMILIAN PAVEL - Europarlamentar de Bihor, dar care se pare ca nu va mai prinde mandatul PENTRU CA EMILIAN PAVEL VA FI ARESTAT DE DNA!! La Bihor Bungau, Muntas, toti PSDistii univeritari dau cu subsemnatul la DNA Oradea! Urmeaza Universiarul PSD Ioan Mang pentru achizitiile facute de Universitate sub semnatura lui!
Postat 21 Octombrie 2014, 22:11 de hitler
BOLOJAN CUNOASTE LEGEA 256 NOI IL PLATIM CA FACE TREABA CA NU O FACE ?
BOLOJAN CUNOASTE LEGEA 256, NOI IL PLATIM CA FACE TREABA CA NU O FACE ? CITESTE LEGEA SI NU NE FURA, AI INTELES ! DE CE NU AVEM NOI APA, CALDURA, CURATENIE , DE CE AVEM BOSCHETARI ? TU IEI BANII, ATUNCI MUNCESTE , CE ASTEPTI ?
Postat 21 Octombrie 2014, 22:08 de BOLOJAN
TALHARILOR, MISELILOR !!!
SA CLADIM O PUSCARIE ATAT DE MARE INCAT SA INCAPA TOTI COMUNISTII MEMBRI PSD IN EA!!!
Postat 21 Octombrie 2014, 21:59 de comment
Pentru Partidul Comunist SUstinator a lui Victor Ponta!
Vom plati noi tuturor! Si voua Comunistilor!!! Talharilor, Miselilor!!
Postat 21 Octombrie 2014, 21:55 de PCR
PARTIDUL COMUNIST SOCIAL DEMOCART - PSD
LIVIU DRAGNEA - SECRETARUL DE PARTID AL NOULUI PARTID COMUNISTI ROMAN - PARTIDUL SECURIST DEMOCRAT - PSD !
Postat 21 Octombrie 2014, 21:51 de PCR
Scuipati Comunistii pe Strada!!
Cand vedeti NeoCOMUNISTII Socialisti PSD pe strada SCUIPATI-I IN FATA!! Aruncati cu oua pe masinile pe care le conduc!! JOS COMUNISMUL !!! JOS CU COMUNISTII !!!
Postat 21 Octombrie 2014, 21:48 de Iliescu
Partidul Securist Democrat
Liderul COMUNIST Victor PONTA, cu socrul lui pe care il mananca puscarie pana la Craciun a gasit O Noua Tema de Campanie: Romania Lucrului Bine Facut! Desi Liberalii il acuza ca e plagiat dupa Sloganul de campanie a lui IOHANNIS Liderul COMUNST PONTA sustine ca nu a plagiat nimic in viata lui !!!
Postat 21 Octombrie 2014, 21:45 de P-S-D
COMUNISTII LA PUSCARIE !!!
COMUNISTII LA PUSCARIE !!!
Postat 21 Octombrie 2014, 21:42 de COMUNISTII
Bani
Princila e ca s-au alocat banii, iar mai departe s-au putut face plati..
Postat 21 Octombrie 2014, 20:45 de Vasile
REPLICA
Iarasi vorbeste Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor? citez din cartea ` Amintiri despre viitor ` a lui Adrian Nastase (Bombonel ArogantulPeSZeDe ) cartea asta era pe holurile PSD Bihor si o duceau la maculatura contra cost , deci citez ` NU exista doctrine politice , exista doar interese , interese personale , interese politice personale`:))=)). Am zis-o de multe ori pe forumul Ebihoreanul cunosc pe Dragnea dinainte de revolutie si cunosc ce caracter perfid,profitor, murdar , trufash, are , eram camarazi de arme cu el inainte de revolutie si pentru ca el sa fie asa zis nevinovat ne-a turnat pe tot plutonul , el a ramas nepedepsit , noi tot plutonul am fost pedespiti!:))=)) Revenim la articol...Atunci cand vom merge la o intrecere sportiva la complexul sportiv amintit , atunci doar vom zice ca PSD Bihor si Ioan Mang PLAGIATORUL PSD Bihor nu a mintit electoral ci a spus adevarul,dar pana atunci degeaba apara un oltean micinos parvenit afemeiat Dragnea ( acu este cu Daciana dupa Mihaela dragostea lui Geoana ) atunci vom constata ca PSD Bihor are dreptate, mai bine ziceau ca ne face cafe bar bufet pe Luna satelitul Terrei ca credeam mai bine!:))=))Acesta este opinia luyi Romanul Simplu.
Postat 21 Octombrie 2014, 20:18 de Romanul Simplu
nu avem capitalism, avem doar grupari periculoase si criminale
indiferent cine va fi presedinte BUGETARII, demnitarii, politicul si pensionarii vor fura in Romania , nu vor capitalism , FUNDATIILE sunt o dovada . CAPITALISM presupune sa ti fiscalizezi veniturile, ei bine NU VOR , fac concurenta neloiala, se sustrag , infractiuni in concurs, noi platim 2900 lei /detinut/luna ,ei au trait bine, altii mor de foame !!
Postat 21 Octombrie 2014, 19:35 de serios
pt mang
Da' cu Hrebenciuc nu esti prieten, manglitorule ?
Postat 21 Octombrie 2014, 19:03 de Guzganul rozaliu
CINE e BOLOJAN ?
CE INSEAMNA POSTA SPECIALA-WC DIN PRIMARIE ? PUTEM VEDEA FACTURA SI CHITANTA SI ALTE ACTE ANEXA ?!!! taranul, POSTA SPECIALA, RAPIDDDAAAAAA, CURIERAT :)))))))) CE TARAN, EU L AS BATE DE I AR SARI MUSTARU gojjdistuulllll SUUl***** :)
Postat 21 Octombrie 2014, 18:52 de CE INSEAMNA POSTA SPECIALA-WC
Multumesc Bolojan
In loc sa spui "MULTUMESC" pentru banii primiti de la guvern, preferi sa iesi in presa cu acuzatii si alte alte. Macar iesi si tu Bolojane si zi un "MULTUMESC".
Postat 21 Octombrie 2014, 18:15 de diviu lragnea
Care pe care Bolojan?
In loc sa se discute de faptul ca au intrat in oras 3.1 milioane de lei, bani care vor ajuta o firma locala sa incaseze banii, iar pe urma sa plateasca bani la buget prin taxe si impozite, se iese in presa ebihoreana cu articole de genul aceste.
Postat 21 Octombrie 2014, 18:13 de pictor vonta
@nea taticu
Votam dupa convingerile pe care le avem si nu dupa indemnurile unor mitici. MINCIUNA, CORUPTIA si HOTIA nu sunt valori apreciate in Ardeal. Nu suntem de acord cu gratierea si amnistierea infractorilor si nici cu dezincriminarea faptelor de coruptie. Tu "nea taticu" poti vota acolo in sud cu cine si pentru ce doresti.
Postat 21 Octombrie 2014, 17:21 de Petcu
niste penibili
asteptam postacii de partid sa vomite aici pe forum.ce fac mincinosii locali sin psd pentru oradea. ca noi cei stim ce fac... efectiv isi fac traba mare pe acest oras. in frunte cu filip coste si alti traseisti ca ei.
Postat 21 Octombrie 2014, 16:56 de oradean
aasa da preteni
Da cine-l mai apara ???!!!!!! Un copy-paste local, hu hot intellectual; s-au intalnit tusea cu junghiul, hotul cu mincinosul,.... asa da asociere de borfasi care se lauda ca sunt si preteni, preteni de hotie !!!
Postat 21 Octombrie 2014, 16:20 de uimit
Tatal minciunilor
DRAGNEA mincinos? Nuuuu !! El este TATAL MINCIUNII !!!! Nu se poate sa-l coborati asa de jos, un simplu mincinos. El are scaoal minciunii la "academia" PSD condusa de iliciKGB si unde professor a fost nastase7case !!
Postat 21 Octombrie 2014, 16:17 de uimit
Auleu...
...dar toti stim ca primarele Bolojan MINTE!Nu tre dovedit nimic!Dragnea,Muresan si Mang au dreptate..!Primarele minte..Votam VVPONTA PRESEDINTE al ROMANIEI...!
Postat 21 Octombrie 2014, 16:13 de Nea taticu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON