URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Mai 2018, 01:39

Accident grav pe bulevardul Magheru din Oradea: O şoferiţă a făcut praf o maşină de Poliţie! (FOTO / VIDEO)

Accident grav pe bulevardul Magheru din Oradea: O şoferiţă a făcut praf o maşină de Poliţie! (FOTO / VIDEO) foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor / Cristian Somogyi
Accident grav pe bulevardul Magheru din Oradea: O şoferiţă a făcut praf o maşină de Poliţie! (FOTO / VIDEO) foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor / Cristian Somogyi

Accident grav în Oradea, în noaptea de luni spre marţi, la intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian. O maşină de Poliţie a fost izbită în plin de şoferiţa unui Volkswagen Passat care venea dinspre magazinul Crişul.

Potrivit martorilor evenimentului, accidentul s-a produs în jurul orei 1. "Impactul a fost foarte puternic, efectiv am zburat din pat, am crezut că se dărâmă blocul, aşa de tare a bubuit. O şoferiţă care conducea un Passat argintiu, venind dinspre magazinul Crişul, a luat în plin o maşină de Poliţie care venea dinspre Aleea Ştrandului, izbind-o în partea dreaptă", a relatat BIHOREANULUI unul dintre martorii la eveniment.

Impactul a fost foarte violent. Practic, maşina de Poliţie a fost "şifonată" complet în partea dreaptă. "Toată intersecţia este blocată", a mai relatat martorul BIHOREANULUI.

Din primele informaţii, doi poliţişti sunt răniţi, ei primind îngrijiri de la echipajele medicale mobilizate la faţa locului. Au fost mobilizate, de asemenea, la accident mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri.

"Poliţiştii erau în patrulare", a mai spus martorul.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz de îndată ce alte informaţii vor fi disponibile.

Intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian este una "blestemată", deoarece aici se produc dese accidente, atunci când semafoarele nu funcţionează, îndeosebi datorită lipsei de vizibilitate a celor care trebuie să acorde prioritate, venind dinspre hotelul Continental sau Parcul Traian.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
spre surpriza mea
Ora 4:32 semafoarele parcul Traian intersecție cu Magheru funcționează normal! Deci se poate
Postat 10 Mai 2018, 04:42 de sofer-or
@adyman80
Eu știu ce am văzut în trafic și ce am pățit. Încă problema nu cred că este lămurită în totalitate. Doamne ferește oricum de probleme de astea. Știu din multe nopți că mașina de poliție în misiune nu pornește și semnalele sonore deși legea spune că trebuie să pornească ambele. Oricum și cu semnale sonore și luminoase nu ai voie să intrii cu 80 km/h în intersecție. Din câte știu eu din o sursă dacă intră pe roșu într-o intersecție cu semnalele în funcțiune și au accident îi culpă comună. Ce te-a deranjat în comentariul de mai jos nu înțeleg dar mă rog, nu intru în discuții prea multe.
Postat 10 Mai 2018, 04:07 de sofer-or
bihorean
@bihoreanoradean nu deduc că erau în misiune știu sigur ca erau cu toate semnalele în funcțiune,diferența între misiune și patrulare poate nu o știi tu,iar înainte să comenezi aiurea documentează-te.
Postat 09 Mai 2018, 14:52 de ADYMAN80
@ adimen
De unde deduci tu că poliția era în misiune? Înțelegi diferență între misiune și patrulare? Apare undeva pomenit că aveau semnale luminoase în "funcțiune"?
Postat 08 Mai 2018, 21:51 de User anonimizat
Nu e clar
Dupa pavestea din articol fata avea prioritate...daca politia nu avea semnalele pornite...salut calu ..sant buno de plata...
Postat 08 Mai 2018, 20:37 de zorro
Titluri care duc oamenii in eroare
Priviti va rog video-ul si pozele de le facebook facute chiar dupa impact si vedeti ca farurile politiei functionau dar cele de avertizare luminoasa nu.Deci vreti sa ziceti ca ei erau in misiune si dupa impact au dezactivat semnalele luminoase de avertizare???dar farurile le-au lasat pornite? Sunteti atat de "orbi" sa nu vedeti cum si bihon.ro duc oamenii in eroare cu titlurile lor de 2 bani? Sunt curios sa vad urgenta data de dispcer :)))
Postat 08 Mai 2018, 17:01 de Fabian91
șofer?
d-le'@sofer or' soferița avea prioritate??? așa faci și tu dacă întâlnești în trafic un autovehicol cu regim de circulație prioritară cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune?Bravo!
Postat 08 Mai 2018, 15:46 de ADYMAN80
coviltirul
macar acum le vine mintea la cap politistilor de la circulatie si o sa propuna sa ia coviltirele de la intrarea in pasaje ce opresc vizibilitatea,fiindca am fost martor la un accident cand s au rupt balustradele spre crinul alb dar au ras,pai ala e sa nu ploua in gat la cine coboara scarile fiindca inseamna ca nu au cap,nu?
Postat 08 Mai 2018, 12:20 de User anonimizat
Comunism ?
Din cauza ca (din nou) se sterg comentarii,si de data aceasta o sa-mi schimb parerea despre acest accident. Romanii (mai ales femeile din Romania) ,sunt cei mai buni/talentati soferi din Europa ,poate din lume. Doresc cat mai multi soferi pe strazile romaniei,cu capacitatile doamnei/domnisoarei care a condus Passatul,dar daca se poate cu masini mult mai mari si mai puternice.
Postat 08 Mai 2018, 12:16 de Citizen
Vizibilitate in intersectie
Vizibilitatea e blocata in intersectie mai ales de acoperisurile pasajelor subterane.... la fel e si la magazinul crisul...
Postat 08 Mai 2018, 09:09 de TanarSiNelinistit
@sofer or
aici cred ca politia a fost de vina. o fi avut si soferita viteza, dar avea prioritate. semafoare functionale non stop si eventual oglinzi montate pentru a mari vizibilitatea.
Postat 08 Mai 2018, 07:51 de User anonimizat
interesant
Totdeauna mi s-a părut foarte interesant cum accidentele în care sunt implicate mașini de poliție ca victime a unui accident ajung în presă dar accidentele în care ei sunt de vină nu ajung. Nu dau aici vina pe nimeni de la ziar, comunicarea poliției, sunt convins că nu vi le comunică. Totuși, intersecția aceea este foarte periculoasă noaptea. Dacă nu ai experiență îi foarte greu. Fizic nu ai vizibilitate. Ar trebui lăsate semafoarele să funcționeze și noaptea acolo. Nu îi mare lucru. În Cluj sunt semafoare care funcționează noaptea.
Postat 08 Mai 2018, 04:21 de sofer-or
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON