URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Aprilie 2011, 16:28

(R)adio, Transilvania!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul vice al PDL Bihor Mircea Bradu (foto) a devenit mai nou amicul unor neoprotestanţi americani care i-au oferit 480.000 de euro în schimbul acţiunilor la cele 14 staţii locale ale Radio Transilvania.

Problema lui Bradu e că, deşi el îşi dorea târgul, acţionarii minoritari Marton Atilla şi George Perţe nu vor să-şi vândă partea, iar americanii vor totul. Dată fiind situaţia, vânzarea a început să se facă pe bucăţele, post cu post, primul înstrăinat fiind cel din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Angajaţii staţiei din Oradea s-au pus deja pe rugăciuni, dar nu din cele pocăieşti, ci de-astea laice, speriaţi că în curând ar putea fi chemaţi în studiouri doar cu băsmăluţe şi în niciun caz pentru a-şi desfăta ascultătorii cu drăcovenii gen Jimi Hendrix, Iris ori Andreea Bănică.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
TOTUSI...
Degeaba va supara adevarul! Bihoreanul informeaza corect! De aceea sunt deranjati ft. multi! Cat despre musiu Brandu, nu merita sa discutam! Apropo, e adevarat ca a fost legionar?
Postat 29 Aprilie 2011, 20:53 de DESTUI
poveste veche de 4 ani
ebihoreanul devine pe zi ce trece o sursa de DEZINFORMARE ! Din cate imi aduc eu aminte din analele CNA, doar Cisineu Cris si Nasaud au fost vandute din retea, acum 4 ANI, asa ca ebihoreanule, lasa-te de meserie, ca esti in urma cu 4 ani. Un alt motiv sa NU mai citesc aceasta fituica virtuala, ceea ce va recomand si voua!
Postat 29 Aprilie 2011, 13:14 de vlad cristian
faceti-va inainte temele mai bine
Mai atotsiutorilor, nu Becleanul a fost vandut la pocaiti ci Nasaudul din zona judetului Bistrita-Nasaud. Becleanul merge pe antena cu preluare Bistrita. Succes Radio Transilvania si faliment placut dezinformatorilor !
Postat 29 Aprilie 2011, 12:57 de ion
???
Ce drecu au toti cu Radio Transilvania? In fiecare an aud aceasi "stire-BARFA" ca se vinde, ca se imparte, ca se evanghelizeaza. Cine nu poate dormi de Radioul asta? Eu is din Beclean, apropo, merge perfect cu retransmisie Bistrita. Sper sa nu il cumpere si pe asta poicaitii ca si asa avem aici monopol pe mai toate afacerile locale, plus ca au si un radio SOS. Ramaneti asa cum sunteti de ani buni, ca buni sunteti in casa omului !
Postat 29 Aprilie 2011, 12:53 de oana
Gata fratilor
Propun armistitiu. Cel mai destept cedeaza, hai sa nu certam pe nimicuri, Va rog sa nu mai postati nimic.Multumesc.
Postat 29 Aprilie 2011, 11:46 de Florin Silviu Sabau
Chestia cu paru si barna
Ma bihoreanule, las-o mai moale, ca macane. Voi nici carte de munca n-aveti. Cum sa mearga cei de la transi, la voi, la ce? Vai de capu vostru...
Postat 29 Aprilie 2011, 11:20 de Petru
Mai da' rau te-ai mai suparat....
Jur ca nu pricep de ce tot tu esti suparat, Bihorelule! Pai nu ziseram noi nimic de rau de voi, nici n-am lasat de inteles ca v-am face ceva. Desi am piutea sa va cerem sa dezmintiti zvonurile pe care cu incapatanare le lansati. Da' se ne faci de tot rahatul, zau ca nu meritam. Probabil ca atata stii, sa arunci in toate partile cu ce ai tu mai moale prin cap. Nu se plange nimeni, bre nene, doar ca ne doare ca te iei de viata noastra. Avem si noi niste guri de hranit, chiar daca nu spurcam pe cine ne vine la indemana de dragul tirajului. Cei ziceam noi ca v-am face? Ca doar asta ziceam, daca noi nu va facem nimic, voi de ce ne pupati in dos? Toate bune si tot ce ne doresti noua sa ti se intample si tie!
Postat 29 Aprilie 2011, 10:50 de Florin Silviu Sabau
OFUSKAKATII zeului BRAHDU-cel-VIRILOS
Fereasca Domnul de spovedania Buricului astuia! Ar avea ce povesti! Ca orice PD-L ist.......! Cat despre " Tatici", voi aveti cei mai tari tatici pe la Bucuresti..., asa ca nu va plangeti ca nu tine1 In rest va dorim multe succesuri, Ia de la Basescu, Ia de la Basescu....... Daca sunteti interesati cred ca Bihorel are disponibil un "post" pt ingrijitor-de serviciu- si vi l-ar putea oferi cu "sfert" de norma la patru dintre voi ( nu stiu cati sunteti pe-acolo). Daca tot ati adus vorba, cam ce ati vrea voi sa le faceti celor de la Bihoreanul? By!!!!!!!!!!
Postat 29 Aprilie 2011, 10:18 de Tran-Silvo-Bihorean
?
...Bun, si care e stirea???
Postat 29 Aprilie 2011, 01:05 de lavi
Shugubatzule :)
Mare shugubatz mai esti, bre nene Bihorelule ! Pai cum sa scoti matale asa vorbe duhovnicesti fara sa il spovedesti macar telefonic pe nenea Bradu'? Pai se poate? La valoarea dumitale? Sau vorbim doar sa ne aflam in treaba? Acum fie vorba intre noi, de-o fi si-o fi sa vie verisorii lu' Obama cu verzisorii, apoi urgent ne reprofilam si tinem denii, utrenii si vecernii pe ritm de disco si in toate limbile universale. Vorba aceea: bani sa iasa! Ca pana la urma orice afacere e de vanzare pentru un pret corect, numa' ca vorbele si suma anuntata de voi numa a seriozitate, buna intentie si profesionalism nu dau dovada. Acuma ca tot i-ati dat idei lui domnu' Bradu, vreun loc pentru noi p-acolo pe la voi prin redactie n-aveti? :D
Postat 28 Aprilie 2011, 22:13 de Toma Necredinciosu'
Gura pacatosului....graieste ce vrea el
Draga Bihorel, iti multumim(noi astia care incercam sa ne desfatam ascultatorii cu dracovenii gen Hendrix, Iris ori Andreea Banica) ca ne porti de grija si ca le aduci aminte ascultatorilor ca mai existam. iti mai multumim si pentru vestea buna pe care ne-ai adus-o : 480 de mii euro ar fi o suma frumusica pentru noi in momentul asta incare abia ne dezmeticim din criza(cu toate ca , sa fim seriosi, e cam mica pt 14 statii). Din pacate, trebuie sa te informam ca informatiile tale nu sunt tocmai exacte. Statia din Beclean s-a vandut cam de multisor si nu americanilor. Implicarea pocaitilor e si ea partial adevarata, dar e vorba despre statia de la Chisineu Cris, care s-a vandut in iarna pentru a trece peste situatia grea prin care a trecut toata presa care traieste din publicitate locala si nu are "tatici" generosi la Bucuresti. De rugat, e adevarat ca ne mai rugam si noi, ca doar crestini suntem. Ne rugam insa doar pentru ca cei care nu ne pot ajuta macar sa ne lase in pace. Bine ca ati publicat stirea la capitolul "cica", pentru ca altfel nu ne-ar fi picat foarte bine "colegialitatea" voastra. Daca noi nu va facem nimic, voi de ce.... ?
Postat 28 Aprilie 2011, 19:23 de Florin Silviu Sabau
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON