URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Martie 2012, 12:35

Fiul lui Viorel Micula, la plimbare cu elicopterul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nici nu i-a crescut bine barba, că Victor Micula, fiul în vârstă de 16 ani al magnatului orădean Viorel Micula, a şi intrat în vizorul tabloidelor. "Fiul milionarului orădean e dependent de cai-putere la doar 16 ani. Moştenitorul imperiului Micula face "naveta" cu elicopterul", scrie Cancan.

"La 16 ani, băiatul milionarului Viorel Micula duce o viaţă lipsită de griji şi nu ratează nicio ocazie de a se distra la Stâna de Vale, staţiune ce aparţine tatălui şi unchiului său. În urmă cu două săptămâni, Victor a participat acolo la un concurs de snowmobile, unde a şi reuşit să se impună, câstigând primul loc. Premiul i-a fost înmânat cu mândrie chiar de tatăl său", notează jurnaliştii tabloidului.

Chestionat pe această temă, adolescentul se mândreşte cu pasiunile sale şi mai ales cu dotările. "Particip pentru a doua oară la concurs, iar snowmobilul pe care-l conduc are 160 de cai-putere", a povestit Victor Micula.

Tânărul nu se stresează prea tare nici ca să ajungă la locul de vacanţă, căci, fiindcă drumul dintre Oradea şi Stână e plin de gropi, el merge cu elicopterul.

Victor Micula este în clasa a X-a la Colegiul Economic "Partenie Cosma", fiind membru în Consiliul Elevilor, dar, în vreme ce alţi elevi de vârsta lui se întreabă încă ce vor să facă în carieră, adolescentul se înfăţişează de pe acum alături de tatăl său la business-meetinguri.

"Ori de câte ori are ocazia, el apare alături de magnatul Viorel Micula la diverse întâlniri de afaceri sau inaugurări, implicându-se activ în afacerile familiei, pe care este conştient că le va conduce într-o bună zi. O altă pasiune a sa sunt hainele, fiind deja celebru în oraş pentru talentul său de a asorta un obiect vestimentar de fiţă cu altul", mai notează Cancan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
linguseli
generos
Postat 05 Aprilie 2012, 15:17 de eva
linguseli
vai , tu ! ce genos/oasa esti ! mai stim si noi MIJLOACELE de care se folosesc babacii INCEARCA sa-i dea o educatie cat mai buna. d-aia e increzut si prost-crescut.
Postat 05 Aprilie 2012, 15:16 de eva
lasati invidia
Lasati invidia oameni buni. F bine ca il duce la intalniri de afaceri. Il antreneaza de timpuriu ceea ce e un lucru bun. Si nu e normal sa-i cumpere atata timp cat au bani? Sunt convinsa ca si educatia incearca sa i-o dea cat mai buna. Fiecare parinte doreste ce e mai bun pentru copilul sau. Eu ma bucur de oricine are bani si se descurca. Nu mai fiti rai.
Postat 04 Aprilie 2012, 12:01 de lasati invidia
goe
da. e in consiliul elevilor. ma-sa e in comitetul de parinti. inca din gimnaziu victoras era slabiciunea unor profesori/profesoare.de ce ? cititi caragiale. e prea gretos sa vedeti cum e tratat si acum la economic. o nulitate mica cu bani de la tata.
Postat 31 Martie 2012, 21:07 de eliza
miculas
hai lasati o mai moale, odrasla lu viorel e un zgubilitic, un copil de bani gata, rasfatat mult prea mult, chiar credeti ca il baga cineva in seama la vreo intilnire de afaceri pe analfabetul ala? Inca nici nu si stie sterge mucii de la nas, cit despre averea miculestilor, s a facut prin furt si s a pierdut la fel, niste securisti mafioti nu puteau face avere decit furind...
Postat 29 Martie 2012, 20:35 de nicu
Foamea
Dragi ziaristi , daca baiatu asta pierdea vremea prin cluburi ati fi scris ca ii un depravat si un drogat si ca nu il intereseaza de averea tatalui ,daca isi petrece timpul cu tatal lui la diferite intalniri de afaceri iar nu ii bine , daca are un snowmobil puternic nu ii bine , trebuia sa il ia pe cel mai slab ca sa puteti voi zice ca ii zgarcit , iar cu elicopteru daca a mers si el o tura , a mers pe banii vostri sau ce? Tot ce scrieti e pentru ca urla foamea in voi . Rusine.!!!
Postat 28 Martie 2012, 15:37 de padu\'
bla bla
SI inca ceva decat sa comentati aici aiurea ar fi mai bine sa mergeti la munca,mergeti in ocident sa mai vedeti si voi cum gandesc alti.... Este o vb din popor Cainele moare de alergatura SI prostul de grija vecinului...dc Lasati oameni care stiu sa faca bani in pace si puneti si voi mana la treaba si nu o frecati aiurea prin Oras sau etc...
Postat 28 Martie 2012, 11:59 de anonim
bla bla
Bai voi tot comentati aiurea bravo ca vb aia au fost destepti si au facut banii,asa ca dava dracu de afurisiti ca voi stiti mereu sa criticati lumea...la munca cu voiii ca e drogat alcolist etc da ce va doare pe voi ma...vai de steaua voastra...va este ciuda ca nu aveti voii sau fam voastre....
Postat 28 Martie 2012, 11:53 de anonim
bla bla
Bai voi tot comentati aiurea bravo ca vb aia au fost destepti si au facut banii,asa ca dava dracu de afurisiti ca voi stiti mereu sa criticati lumea...la munca cu voiii ca e drogat alcolist etc da ce va doare pe voi ma...vai de steaua voastra...va este ciuda ca nu aveti voii sau fam voastre....
Postat 28 Martie 2012, 11:53 de anonim
bla bla
Bai voi tot comentati aiurea bravo ca vb aia au fost destepti si au facut banii,asa ca dava dracu de afurisiti ca voi stiti mereu sa criticati lumea...la munca cu voiii ca e drogat alcolist etc da ce va doare pe voi ma...vai de steaua voastra...va este ciuda ca nu aveti voii sau fam voastre....
Postat 28 Martie 2012, 11:52 de anonim
replica la articol
Ese o vorba romaneasca ,,mai multe generatii aduna si una distruge `` dar in cazul de fata o generatie a adunat iar urmatoarea generatie nu va mai distruge ca a distrus prima dupa ce a adunat !:))=))Ar fi multe de comentat negativ despre baiatul si tatal baiatului si despre felul cum la impus in liceu in consiliul elevilor ,dar nu le comentez din respect pentru cineva .Nimic dar chiar nimic personal numai ca adevarul si dreptatea faptelor trebuiesc spuse in fata .,,Cind baza piramidei European Drems se misca ,cade conducerea mai jos decit baza !:)))))))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 28 Martie 2012, 07:27 de Romanul Simplu
scandic
asta studiaza la scandic de numa', un alcoolist si drogat, dar ce putea iesi dintr un copil de bani gata?
Postat 28 Martie 2012, 00:31 de micula
kkt
ma luav-a-s ziarul in bip d c bip mea tre sa faceti reclama la toti tzaranii cocliti ? ziaristi de kkt sa va iau mortii in bip si voua si lu fratii miculesti!!!!
Postat 27 Martie 2012, 12:54 de pisti
alcool!
dacă un elev oarecare, dintr-un liceu oarecare, ar apărea prin ziare cu 'iaga' în mână, ar suporta nişte minusuri la purtare sau chiar exmatricularea (în licee de prestigiu, cum se vrea a fi P.C.) ; dar cum absenteismul nemotivat e completat de tătic la mai sus puşii instituţiei, şi neînsuşirea materiei predate la clasă e trecută cu vederea (frica profilor de a nu fi ejectaţi) la nesfârşit, micuţul victoraş face ce vrea; şi să vă citez de la victoraş o vorbă, când 'nervos' fiind în hotelul tăticului, a început să spargă tot ce prindea (acum vreo 2 ani): 'fac ce vrea p...a mea aici!' felicitări bihorel pentru preaslăvirea gunoaielor care ne fură ţara; promit să nu mai accesez ştirile tale;
Postat 27 Martie 2012, 03:37 de io
patetic esti
Patetic si disperat ai mai ajuns daciane daca ai ajuns sa iti faci reclama aici la magazinul tau falimentar panasonic
Postat 27 Martie 2012, 01:47 de pentru "minciuni"
vai de el
oare dacă tăticu\' lui victoraş n-ar unge peste tot, ar avea victoraş DREPTUL să conducă maşini pe drumuri publice? dragă bihorel, nu ştiu cât ban o\' băgat ăştia în tine pentru acest articol, dar eu am avut câteva ocazii să-l văd pe NESIMŢITO-ÎNCREZUTUL de victoraş... şi jurnalismul (din câte ştiu eu) înseamnă documentare, nu copy-paste; tindeţi spre paste
Postat 27 Martie 2012, 00:32 de io
Jos,jos tot mai jos
Taranu tot taran!
Postat 27 Martie 2012, 00:07 de Ina
cum?
Studiaza la liceu de prestigiu nu gluma!haha lol
Postat 26 Martie 2012, 17:57 de scandic
Coleg handicapat
Va plimbat si pe voi, cei de la Bihoreanul, cu snowmobilul de v-ati apucat sa citati din Cancan ??? Realitatea este ca pustiul este retardat, iar calatoria cu elicopterul o face atunci cand are crize si trebuie sa ajunga repede cu SMURD-ul la capitala, pentru un tratament special ... in rest suporta masina si chiar conduce una, mica ca un buggy, de imprastie tot praful peste nordul Oradiei. Asa ca nu-l invidiati pe copil, pentru ca e handilaul familiei, iar lui unchiul Johny ii e chiar rusine cu el la diverse inaugurari si manifestari care ascund falimentul cel greu de admis pe fata.
Postat 26 Martie 2012, 17:17 de Serena
Trista realitate!
Despre ce imperiu vorbiti? Cat priveste Stana de Vale, cei doi, presupusi magnati, Miculesti au blocat viitorul unei minunate zone. Numai intr-o tara de fraieri, smecherii ajung magnati!
Postat 26 Martie 2012, 16:55 de SAFE
speranta
atata timp cat nu se comporta ca un "cocalar" e ok,parinti are bani,el e tanar,speram sa aiba o educatie cuvenita si sa devina un prosper om de afaceri,nu ca alte "beizadele" care omoara oameni pe trecerile de pietoni si in statiile de tramvai sau autobuz,citesc si rascitesc articolele,doar ca nu vad unde e problema cu pustiu,sau e doar o invidie rautacioasa ca isi permite unele lucruri la care omul de rand doar viseaza?deocamdata e un pusti ok,care nu se evidentiaza cu "belele" si fapte de semi-zei,sa fim seriosi.
Postat 26 Martie 2012, 14:57 de eucumine
apropo
referitor la talentul de a se imbraca...poate ii da niste sfaturi si la ma-sa...ar fi bine, pt ca stilul 'elena ceaus." nu mai e la moda.
Postat 26 Martie 2012, 14:57 de STANA
!!!!
In loc sa scriem despre chestii interesante precum aeroport, mediul economic, parcuri industriale, educatie etc. noi promovam non-valorile!! Nu ma asteptam la asa articol slab din partea Ebihoreanul!!! Macar puneti un (P) acolo la titlu, pentru ca asta e un articol de PR slabist. Ca taica-sau tocmai o dat afara cateva sute de oameni ati uitat??? TREZIREA!!!
Postat 26 Martie 2012, 14:54 de Oradea
NU MAI SCRIETI DE LOSERU ASTA
can can trebuia sa scrie ca e un figurant...conduce ilegal jeepul etc...
Postat 26 Martie 2012, 13:10 de dj
minciuni CANCAN
Ce au scris cei de la CANCAN sunt minciuni. Am fost ca si spectator la acel concurs si adevarul este acesta : Fotografia in care Victor M este cu casca de elicopter este o fotografie facuta in elicopterul lui Dunca . Dunca este singurul roman care a participat la raliul Paris - Dakar . Acel concurs de snowmobile s-a desfasurat astfel : au fost mai multe echipe dintre care doar doua echipe au terminat si concursul . Cele doua echipe au fost : 1. Victor Micula cu Emilian si 2. Dunca tatal cu Dunca Cristian. De asemenea decernarea premiilor nu a fost facuta de catre Viorel Micula , ci de catre o alta persoana careia nu ii cunosc numele. Poze de la acel concurs puteti vedea pe facebook la adresa magazinmezamir. CAN CAN CAN CAN CAN CAN ...................foamea-i mare................invidia si mai mare.....................
Postat 26 Martie 2012, 13:05 de miciuni
Sa dea Domnu` ...
Ooooo ... de n-ar avea noroc ... si sa inceapa de la 0 ... ca oricare om decent si NORMAL!
Postat 26 Martie 2012, 13:00 de O maica ...
IN PUII MEI
se pregăteşte să preia DATORIILE SI FALIMENTUL!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 Martie 2012, 12:55 de HELVIG
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON