URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Aprilie 2013, 16:00

Blasfemie în Postul Paştelui: Mănăstirea Sfintei Cruci, percheziţionată

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ruşine Poliţiei! Ruşine Parchetului! Ruşine Linoleumului! Sfidând liniştea marelui Post al Paştelui, organele de represiune au intrat cu bocancii murdari în Mănăstirea Sfintei Cruci acuzând-o pe Maica Mina de spălare de bani.

Păi, care e rolul mănăstirii, măi, procurorilor? Nu acela de a te curăţa, dacă se poate, definitiv? Te duci plin de păcate şi ieşi spălat de ele! Te duci cu bani murdari şi pleci acasă cu ei spălaţi, uscaţi şi curaţi!

Aşa că, ce mare infracţiune a făcut Maica Mina? A avut curajul să pună mâna pe ochiul dracului fără să se teamă de Satana.

Vezi ce propune Bihorel în legătură cu acest subiect pe blogul său!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
BIHORELE
Bihorele, bihorele, ce stii tu sa te iei cu Dumnezeu de piept, tu stii sa canti asa cum esti platit. Razi tu razi Harap Alb da\\'i rasul zmeului, ce holera te-a lovi pe tine si atuci o sa iti vedem gura daca mai e asa galagioasa, hahaha, un lucru e sigur: Nu vei scapa de judecata lui Dumnezeu, razi un pic si plangi in veci. Nu crezi? Nu mai ai mult. Ia exemplu pe cei de la Cronica Carcotasilor, dupa ce si-au batut joc de Sf Parascheva, a doua zi a si facut tragedia cu accidentul de masina, daca te intalnea pe tine, acum miroseai florile pe la radacina. Plangeti cat mai puteti, ca rasul vostru nu miroase a tamaie ci a hoit imputit.
Postat 05 Aprilie 2013, 16:06 de mascatu
@cici
NUME !!! Posteaza numele celor pe care ii stii altfel nu faci decat sa tii spatele unei excroace pusa sefa la stana!!!! Nume caci asa la modul general ............ tata lumea poate fi considerata excroaca cu exceptia BUGETARILOR caci ei sunt "sarea" pamantului, ei put a cinste si corectitudine !!! deci NUME !!!! Daca nu ai nume atunci a ta e TACA !
Postat 05 Aprilie 2013, 14:39 de scortosul
Normal...
..se stia cat de escroaca e aceasta..maicuta stareta...!o infractoare ordinara..!Se spune ca are si vibratoare ce satisfac multe alte surori..!
Postat 05 Aprilie 2013, 10:14 de Traian
SI OAMENII DE AFACERI DUBIOSI???
Pai acolo mergeti voi la percehezitii??? si oamenii de afaceri de carton care spala bani cu adevarat din oras???? nenorocitii care falimenteaza firme pe banda rulanta si ei stau bine mersi in libertate.pe hotii de 2 lei tre sa-i percehzitionati si sa le faceti viata un calvar
Postat 05 Aprilie 2013, 10:08 de cici
unu =doi
Cine a auzit de marea excroaca Doroftei Viorica,,,poate isi aduce aminte si de faptul ca maica Mina a girat cu pamanturile manastirii pt credidele excroacei...povesti multe...
Postat 05 Aprilie 2013, 10:04 de doi
Hogeac pe centura. DE CE PE CENTURA ?
Dupa ce a furat terenul primariei nu ma mir ca e si sefa evazionistilor. Sigur i-a picat si ei ceva ! Acu sa vedem ce mai iese la lumina ? poate ca e sefa si la trasiste, centuriste ca prea a vrut hogeac la centura! Stie ea de ce !!! O sa ii ia apararea si preasimtitu ca si asta imparte locurile in parohii dupa .... dupa punga !
Postat 04 Aprilie 2013, 21:15 de scortosul
Cei care nu ar trebui luati la puricat
Ptr. Attila, descendent al celui care a murit inecat in voma in noaptea nuntii. Cine nu ar trebui luat la puricat ? pe langa biserica. Ce zici de doctori si asistente, farmaciste, politie, armata, garda financiara, profesori, invatatori si educatoare, finate, primarie, prefectura, judecatori, avocati, violatori, borfasi, hoti, beizadele, milionari de carton, deputati, senatori, ministri si primi, sefi de stat, pensionari medicali facuti pe bani, etc., etc., etc.,.... I-mi cer scuze daca am omis pe cineva, dar lista ar fi prea lunga. Trageti linia si adunati, cred ca ajungem la 90% din populatia romanicai. Hai sa fim seriosi, cine mai vrea schimbare in romanica. Prea putini.
Postat 04 Aprilie 2013, 20:11 de petru
era si timpul
era si timpu sa se ia biserica la puricat. acolo sunt adevaretele spalari de bani. preotii ar trebui ridicati in timpul slujbelor in vazul tuturor cu mascatii. Sau ce? daca e biserica pot face ce vor ei?
Postat 04 Aprilie 2013, 18:02 de attila
Cineva nu mai e sus ...
Sa ii bata Dumnezeu de hoti ... de ar exista, ardeau toate fraudele astea "sfintite" ...
Postat 04 Aprilie 2013, 17:58 de Oooo da ...
cine semneaza articolul ?
Oamenii de la Parchet isi fac datoria, dar sunt oameni "subtiri", nu cred ca au intrat cu bocancii murdari ! Voi, insa .... Tonul vostru este blasfemiator ! Voi, cei de la Bihoreanul, aveti ceva cu stareta si reactionati cam usuratic la adresa celor sfinte, fara sa va ganditi ca toate faptele rezoneaza cu ceva....
Postat 04 Aprilie 2013, 16:25 de fara nume
varza!
de ce e revoltata lumea,daca nu au nimic de ascuns atunci o iau ca atare!nu te poti impotrivi legii,sau aceste lacase nu sunt subordonate legilor!???
Postat 04 Aprilie 2013, 16:24 de sena
da o incolo de infractoare in raita maica asta ca si politicul
USL-urmeaza saracie lucie, demisia ! po;itica grup organizat crimina si istigator in spalare de bani, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Postat 04 Aprilie 2013, 16:04 de huuuuuuuuuuuuuuu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON