URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Iulie 2013, 07:16

L-au prins americanii! Ioan Lascău, arestat de FBI

L-au prins americanii! Ioan Lascău, arestat de FBI ARESTAT CU POLITEŢE. Agenţii FBI voiau să-l salte pe Ioan Lascău (medalion) dimineaţa, din pat, dar Traian Popa, proprietarul casei din Phoenix unde stătea cu chirie (foto), nu şi-a dat acordul. Aşa că Puiu, cum îi zic prietenii, a fost reţinut în trafic, pe când se îndrepta cu maşina spre Los Angeles, unde avea o întâlnire
L-au prins americanii! Ioan Lascău, arestat de FBI MĂRIRE ŞI DECĂDERE. Prieten la toartă, încă din anii '90, cu marii afacerişti ai judeţului, cărora le rezolva tot felul de înlesniri fiscale, fostul şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Bihor, Ioan Lascău, a intrat anul trecut în PPDD, fiind uns de Dan Diaconescu şef peste filiala partidului şi ajungând apoi consilier judeţean. În paralel, a devenit consultant financiar, postură în care s-a afişat public ultima oară pe 16 februarie alături de fotbalistul Adrian Mutu, pe care se lăuda că l-a convins să investească în Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe 8 martie 2013, fostul finanţist-şef al judeţului, Ioan Lascău, la acea dată consilier judeţean şi lider al PPDD Bihor, încasa de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României o condamnare surpriză: 3 ani de închisoare cu executare într-un proces în care instanţele inferioare îl achitaseră. În loc să se prezinte la penitenciar cu valiza făcută, politicianul s-a făcut nevăzut, aşa că o zi mai târziu era trecut, ca fugar, pe lista persoanelor urmărite internaţional, pe care figurează şi acum.

Între timp a fost, totuşi, găsit. BIHOREANUL a aflat că Lascău a vrut să scape de puşcărie fugind în America, dar a fost prins şi arestat în Sun City, Arizona, unde aşteaptă să fie extrădat pentru ispăşirea pedepsei în ţară.

Client DNA

Sentinţa pentru condamnarea lui Ioan Lascău a fost pronunţată într-un dosar deschis în 2005 de procurorii DNA Oradea, care l-au acuzat că înainte cu doi ani, când conducea Direcţia Generală a Finanţelor Bihor, îi pretinsese afaceristului Jan Podilă, patronul complexului President din Băile Felix, să-i plătească materiale de construcţie şi să-i dea şi alte foloase, pentru a-i aproba în regim de urgenţă cererile de rambursare a TVA, dar şi pentru a-l proteja de controale.

Lascău era acuzat de asemenea că în 2001, sub acoperirea firmei La Piovra SRL, a cumpărat de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului un spaţiu comercial din Oradea asupra căruia era instituit un sechestru fiscal, cu 2,5 miliarde lei vechi, iar după mai multe transferuri, nedeclarate, l-a revândut Băncii Transilvania cu un profit serios, pe 10 miliarde lei vechi.

În fine, DNA i-a mai imputat lui Lascău că în primăvara anului 2003 a împiedicat urmărirea unei creanţe de un miliard de lei vechi pe care firma Antol Oil SRL o avea de recuperat de la Austrian Invest SRL, determinându-l pe administratorul societăţii creditoare, Ranyak Ambro-Zoltan, să emită o chitanţă falsă prin care atesta că suma ar fi fost restituită cu un an înainte.

Omu' lu' domnu' Dan

În procesul început în 2010, strămutat la dorinţa lui Lascău, Tribunalul Braşov l-a scăpat atât pe el, cât şi pe Ranyak, doar cu amenzi penale, de 30.000 şi respectiv 15.000 lei. Doi ani mai târziu, ambii au fost chiar achitaţi, tot la Braşov, de Curtea de Apel.

Între timp, suspendat din funcţia ocupată la Finanţele Publice Bihor, Lascău s-a lansat în politică, fiind impus cu scandal la şefia PPDD Bihor chiar de fondatorul partidului, Dan Diaconescu, cu care se împrietenise la Bucureşti. Din această postură, Lascău s-a înscris şi la alegerile locale de anul trecut, candidând pentru un mandat de consilier judeţean pe care l-a şi obţinut.

Concomitent, a activat în domeniul consultanţei în afaceri, stabilindu-şi cartierul general la Cluj şi reuşind să şi-l facă client inclusiv pe fotbalistul Adrian Mutu, pe care l-ar fi convins, după cum se lăuda astă-iarnă, când au fost surprinşi împreună în clubul Famous din strada Vasile Alecsandri, să pornească în Oradea o fabrică de biodiesel pe bază de rapiţă.

Condamnare surpriză

După atâta timp de la comiterea faptelor, probabil că Lascău nu se mai aştepta ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să-l condamne, pe 8 martie, la 3 ani de puşcărie. Judecătorii instanţei supreme au dispus, în plus, şi confiscarea unui apartament deţinut de Lascău şi a sumei de 34.954 lei reprezentând contravaloarea materialelor primite de la patronul complexului President din Felix.

Ca să se asigure că Lascău nu-şi înstrăinează averea, judecătorii au menţinut, de asemenea, şi sechestrul pus în anul 2005 pe bunurile acestuia, când procurorii găsiseră într-una din casele sale 8.000 euro şi 20.000 dolari  bani cash.

Imediat ce hotărârea ÎCCJ, definitivă şi irevocabilă, a fost pronunţată, fostul şef al Finanţelor s-a evaporat! Poliţiştii l-au căutat acasă şi în locurile pe care le frecventa, dar pentru că nu l-au găsit l-au dat în urmărire naţională, iar numele şi fotografia lui au fost postate pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica Persoane Urmărite, acolo unde se află şi în prezent.

Diversiuni

04 Alina Popa.jpgIpoteza iniţială a oamenilor legii era că Lascău ar fi fugit la Viena, variantă susţinută şi de iubita sa, Alina Popa (foto), cea care ulterior i-a şi luat locul în Consiliul Judeţean. Nu de alta, dar PPDD-istul şi-a trimis prin poştă demisia, scrisă în grabă şi datată pe 25 februarie, cu mult înainte ca magistraţii să-l condamne.

Tânăra, cu care Lascău avea o relaţie de câţiva ani, a fost chemată la sediul Poliţiei Bihor imediat după dispariţie, pentru a da declaraţii despre locul în care se găseşte bărbatul, iar la audiere Alina Popa a povestit că pe 9 martie l-a lăsat pe Lascău la Aeroportul din Viena, fără să ştie însă unde a plecat de acolo.

Povestea tinerei a fost însă doar o diversiune, au descoperit anchetatorii. Căci, după cum a aflat BIHOREANUL, în realitate, fostul finanţist şef nici nu ajunsese în capitala Austriei. Avea o altă destinaţie stabilită. Profitând că avea viză pentru SUA, pe 11 martie Lascău ateriza deja în Statele Unite.

Fugar în gazdă

Ajuns în America, Lascău s-a cazat la un amic de-al său, Traian Popa, originar din Bunteşti, stabilit de câţiva ani în Phoenix (statul Arizona), unde are o firmă de îngrijire la domiciliu a bătrânilor şi bolnavilor. Acesta i-a pus la dispoziţie o casă dintr-o suburbie a oraşului, contra unei chirii de 500 dolari pe lună.

"Suntem prieteni buni de câţiva ani, când Puiu a mai fost în State, şi am făcut cunoştinţă prin nişte prieteni comuni. Şi eu l-am vizitat când am mai fost prin România. În primăvară, când m-a sunat, ştiam că are nişte probleme, că am văzut la televizor, dar nu ştiam cât de grave", a povestit Popa BIHOREANULUI.

Potrivit spuselor lui, cât timp s-a aflat pe teritoriul SUA, Lascău a părut mereu pe fugă. "Şi-a cumpărat o maşină cu care şi-a vizitat mai multe cunoştinţe. A fost şi pe la alţi români din zona Los Angeles", zice bărbatul.

Deşi nu i-a nominalizat, BIHOREANUL a aflat că printre ceilalţi amici cu care Lascău s-a întâlnit se numără şi un alt fugar orădean, Florin Vicaş, celebru evazionist din domeniul petrolului, condamnat anul trecut la 12 ani de închisoare de către Tribunalul Bihor, printr-o sentinţă care, deocamdată, nu e definitivă.

Săltat în trafic

Cine l-a dat "în primire" pe Lascău nu spune nimeni. Unii zic că ar fi fost denunţat chiar de un prieten, alţii că s-a dat singur de gol, vorbind prea des şi fără fereală pe mobil cu avocaţii şi cu iubita pe care o lăsase în ţară. "Nu doresc să vorbesc despre această problemă. Am dat suficiente declaraţii şi am spus tot ce ştiu. Vreau să-mi văd de treburile mele", spune acum Alina Popa, refuzând să dea detalii despre felul în care ea şi Lascău ţineau legătura după fuga acestuia.

Cert e că fostul finanţist şef a fost săltat pe 20 mai, de către agenţii Biroului Federal de Investigaţii (FBI). Agenţii îl localizaseră, ştiau că stă în casa lui Popa, dar când au vrut să-l ridice de acolo, într-o dimineaţă, proprietarul nu le-a dat acceptul să-i intre pe proprietate, motiv pentru care au aşteptat ca fugarul să iasă, reţinându-l la circa 14 kilometri de locuinţă, în Sun City, o suburbie a Phoenixului.

De atunci, Lascău e încarcerat în arestul Poliţiei locale şi îşi aşteaptă extrădarea, informaţie confirmată BIHOREANULUI de Inspectoratul General al Poliţiei Române. "Urmăritul internaţional Lascău Ioan se află pe teritoriul SUA, iar în acest moment se poartă corespondenţă cu autorităţile judiciare americane pentru soluţionarea extrădării", afirmă purtătorul de cuvânt al IGPR, inspectorul principal Răzvan Rădoi.

Mai are

Cât va dura procedura? Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe refuză să divulge informaţia, motivând că orice declaraţie ar putea tergiversa demersurile diplomatico-judiciare.

Cert e că, prin fuga sa, Lascău nu a făcut decât să-şi îngreuneze situaţia, căci mai are pe rol încă un proces, tot pentru corupţie. Concret, e inculpat pentru trafic de influenţă, sub acuzaţia că în 2002, ca director general adjunct al Finanţelor, a pretins conducerii firmei Repcon 18,5 miliarde lei vechi pentru a interveni pe lângă funcţionari din Ministerul Finanţelor şi din Ministerul Agriculturii în vederea decontării preferenţiale a unor plăţi restante către această firmă, în valoare de 185 miliarde lei vechi, aferente unor lucrări efectuate în beneficiul Administraţiei Naţionale Apele Române.

Şi acest dosar a avut parte de sentinţe contradictorii. În ianuarie 2010, Lascău primise 7 ani de închisoare din partea Tribunalului Bucureşti, fiind însă achitat de Curtea de Apel Bucureşti după care ÎCCJ a dispus, anul acesta în ianuarie, rejudecarea cazului la Curtea de Apel. Procesul se va relua în septembrie şi, dacă până atunci va fi adus în ţară, Lascău va apărea în faţa magistraţilor ca un deţinut fugar. Ceea ce cu siguranţă nu va fi deloc în avantajul lui, ba dimpotrivă, riscă să ia o pedeapsă şi mai grea pentru că a încercat să scape de braţul lung al legii.


ÎNCĂ UNU', DOMNU' DAN
Epidemie mov

Ioan Lascău nu e singurul lider penal al PPDD Bihor. Secretarul organizaţiei judeţene, Gheorghe Tirean, şi-a luat şi el tălpăşiţa anul trecut, după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru înşelăciune în dauna a 17 firme, pe care le-a escrocat cu 12 milioane lei. Dat în urmărire generală, Tirean a fost prins în urmă cu două săptămâni la Timişoara, de unde a fost adus şi încarcerat în Penitenciarul Oradea.

PPDD-istul mai e judecat şi la Constanţa, pentru apartenenţa la o grupare specializată în fraude cu file cec şi bilete la ordin fără acoperire emise în numele unor societăţi fantomă, grupare coordonată de faimosul mafiot Sergiu Băhăian, condamnat la 26 ani de închisoare după ce a prejudiciat mai multe firme cu peste 3 milioane euro şi a comandat uciderea a patru oameni.

Puiu Lascău i-a trimis o scrisoare lui Bihorel. Citeşte mesajul fostului şef al Finanţelor din Bihor pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
22 Comentarii
teribilism curat, apa si paine , atat merita !
ooo dar ca PUIUT ista sunt o gramada ce facem cu ei, avem orfani de hranai, tot care fura baga la stomac nemuncit ? ii mai faceti si reclama la ce caracter au unii ordinari ?
Postat 18 Iulie 2013, 15:53 de jjeeeggguuuriii
papusile de infractori umilesc ROMANIA !
multi se impopotoneaza ca niste papusi dar ei sunt niste amarati de evazionisti mai popular HOTI, TALHARI (salariati exploatati si ucisi de boala ) cu afaceri dubioase, \"am pornit de jos iti spun\" :))) am gasit fraieri i am platit si IATA ma sunt mare INFRACTOR in libertate, am intretinut cu SPAGA si mita LEGEA, prost sa fii si sa nu i VEZI in viata PUBLICA !
Postat 15 Iulie 2013, 13:36 de comunisti
pui puiut micut de rata !
PUI PUIUT MICUT DE RATA BELESTI P... LUI VIZER L. MARIUS CARE TE INVATA !!!!!!!! NU SE POATE MARIUS ASTA DIN TINCA CATI FRAIERI ARE CATI DISTRUG VIATA PT EL D.N.A. NU VEDE NIMIC ??????
Postat 14 Iulie 2013, 10:40 de oradean
puiu puscariasu
Dar v-ati gandit ca poate alina popa este cea care l-a dat in primire pe fugar? Daca nu o leaga si pe ea pentru favorizarea infractorului inseamna ca e clar: l-a dat in primire!
Postat 12 Iulie 2013, 09:53 de ganditor
Obiter dictum
Sa vina blowjobista alina la mine sa ii dau bani de detergent sa se spele cu el pe cap in loc de sampon
Postat 10 Iulie 2013, 17:23 de petre basescu
Centurista CJ eului
Rudele consilierei CJ sunt centurile, iubitul ei este falusul, iar viitorul ei este in arestul politiei
Postat 10 Iulie 2013, 16:56 de carp III
VERIFICATI
Aceasta ALINA POPA nu este din intamplare rudenie cu POPA, cel ce il gazduise pe fugar ? Se poatre sa mai fie rudenie cu alt POPA de pe meleagurile comunei Buntesti, de are tipa acesta atat tupeu sa induca in eroare politia si aceasta sa nu se sesizeze !
Postat 10 Iulie 2013, 16:28 de ORADEAN
hy
o sal extardeze de acol peste vreo 1 an sau de loc
Postat 10 Iulie 2013, 16:25 de hy
sa se caiasca asa cum si D-zeu o cere , nu poti face si face !!
l au lasat sa fuga asta este GRAV, nici macar cei care trebuie sa aplice LEGEA nu o aplica, nu e la prima fapta penala, un om ca si el cu influenta a facut multe, multe dar nu i treaba noastra , uite ce a AJUNS in final si de ce.Daca isi ispasea PRIMA fapta nu le repeta si pe altele, rusine celor ce nu aplica LEGEA uitati va unde ajung cei care persevereaza in fapte penale, fara caracter mai ales demnitate !! Cum te mai opresti, INCHISOAREA nu este CRIMA decat LIBERTATEA in fapte penale continuate !!! VOI credeti ca daca faceti SEX , bani asta este BINE ?NICI vorba , astea sunt ILUZI acre oricum dispar .
Postat 10 Iulie 2013, 11:22 de drogati sunt multi
Se strange latul!
Dar pe blowjobista asta de serviciu a lumii interlope bihorene cu pseudonimul alina popa nu o leaga nimeni ca l-a acoperit pe mosuletul puscariabil?
Postat 10 Iulie 2013, 10:54 de un oradean
Vasile ia-ma!
Puiule esti istorie! Eu sunt Alinuta, fosta pretendenta la influentele tale L-am cunoscut pe Mutu dar nu m-a lasat sa-l satisfac Acum ca ai ajuns la facultatea Jilava, stai linistit ca nasul tau, Vasile Petrut va avea grija de mine! Pupici
Postat 10 Iulie 2013, 00:57 de Alina Popa
Pe cine mai suug?
CENZURAT
Postat 10 Iulie 2013, 00:43 de Alina sugacea
Bietul de el...
ce o fi fost intre urechile lui Puiu de a facut atatea...si a umblat si prin America...curajos baiat !!!
Postat 09 Iulie 2013, 23:04 de ADINA
"Nimeni nu moare virgin ... viata ne fuzte pe toti !"
"Nimeni nu moare virgin ... viata ne fuzte pe toti !"
Postat 09 Iulie 2013, 17:11 de "Nimeni nu moare vi
CE CURIOS!!!
DACA SI LA NOI IN TARA SE PUTEA INTERZICE POLITIEI SA NU-TI INTRE PE PROPRIETATE, SA VEDEM URMAREA..............
Postat 09 Iulie 2013, 15:53 de cititor
SRI ne am razgandit , tu pe BASESCU sa l pupi unde VREI :))))
unde e SRI ul :))))) trage BESINI la comanda cui :)))))))? acolo sa vedeti ce de CRIMINALI de toata FRUMUSETEA avem :)))SRI :))) a disparut si de la BAC si de la alte N cazuri, cum se spala IMPRUMUTURILE FMI ? fara RANDAMENT si multa COMPLICITATE lka JAFUL ROMANIEI :)))), AVEM nevoie de TIRANI sa conduca ROMANIA nu niste FURACIOSI care besesc si besesc :)).
Postat 09 Iulie 2013, 13:36 de SRI :))) a disparut
transatlanticu
De 2 lei ce stie Bihorel asta. De la Budapesta nu zboara transatlantice. Mai verificati.
Postat 09 Iulie 2013, 12:51 de gheorghe
Constatari...
1. Vizele pentru SUA se dau doar la loaze, infractori si criminali. Daca esti corect nu ai nici o sansa sa obtii viza. 2. Sunt curios cum isi va face justitia datoria in cazul Alina Popa. Intr-o tara unde se aplica legea ar fi caz clar de puscarie.
Postat 09 Iulie 2013, 12:38 de Dorin
urat, urat ...
Art. 26 Complicele Complice este persoana care, cu intenţie, înlesneşte sau ajută în orice mod la săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală. Este de asemenea complice persoana care promite, înainte sau în timpul săvârşirii faptei, că va tăinui bunurile provenite din aceasta sau că va favoriza pe făptuitor, chiar dacă după săvârşirea faptei promisiunea nu este îndeplinită.Art. 28 Circumstanţele personale şi reale Circumstanţele privitoare la persoana unui participant nu se răsfrâng asupra celorlalţi. Circumstanţele privitoare la faptă se răsfrâng asupra participanţilor, numai în măsura în care aceştia le-au cunoscut sau le-au prevăzut.Art. 29 Instigarea neurmată de executare Actele de instigare neurmate de executarea faptei, precum şi actele de instigare urmate de desistarea autorului ori de împiedicarea de către acesta a producerii rezultatului, se sancţionează cu o pedeapsă între minimul special al pedepsei pentru infracţiunea la care s-a instigat şi minimul general. În cazul când pedeapsa prevăzută de lege este detenţiunea pe viaţă, se aplică pedeapsa închisorii de la 2 la 10 ani. Actele arătate în alineatul precedent nu se sancţionează, dacă pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la care s-a instigat este de 2 ani sau mai mică, afară de cazul când actele îndeplinite de autor până în momentul desistării constituie altă faptă prevăzută de legea penală. Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-29-cpen Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-26-cpen
Postat 09 Iulie 2013, 10:53 de ////
SUNT multi infractori in liberate care isi dezvolta VICIILE , cum ii tratam ?
ca cultura generala , cand esti in mijlocul unor oamenii si ceri ceva ce sa pedepseasca RAUL cu un RATIUNE atunci vedeti nu un singur INFRACTOR necondamnat de justitie ci mai multi, NU ESTE o greseala sa COMITI o infractiune ESTE UN VICIU.INTODEAUNA cu capul SUS sa priviti fata INFRACTORILOR in LIBERTATE , se vor lupta sa comita VICII, nicidecum sa le EVITE, e asa de simplu sa cunosti un INFRACTOR in libertate incat nu ti trebuie JUSTITIE , il infioara gandul ca va fi PEDEPSIT si el pedepseste cu CRUZIME infioaratoare :))).
Postat 09 Iulie 2013, 10:09 de CE tratamente le ofe
VREM DOVEZI cum ea i a incurajat FUGA !!!!
PPDD nu respecta LEGEA ? ce facem asa ? ce invata PUBLICUL de la PPDD ca un vai de capul lui si o ea la FEL distrug TOT ce e mai sanatos intr o TARA :respectul si LEGEA ? VREM DOVEZI cum ea i a incurajat FUGA !!!! SI sa si primesca PEDEAPSA conform legii, nu mai tergiversati acum inainte de 2014.
Postat 09 Iulie 2013, 09:22 de VREM DOVEZI cum ea i
interesant, femeie SOFER, suunt o gramada de >>>>> !
" l-a lăsat pe Lascău la Aeroportul din Viena, fără să ştie însă unde a plecat de acolo." IUBITA era SOFERUL, nu avea bani de TAXI sau PRIETENII il ocoloeau, stiu ei de ce ?
Postat 09 Iulie 2013, 09:12 de na, poftim !
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON