URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Noiembrie 2011, 08:27

"Malpraxis" în familie: Divorţul ginecologului Doru Crăiuţ dezvăluie ce avere uriaşă a strâns acesta

"Malpraxis" în familie: Divorţul ginecologului Doru Crăiuţ dezvăluie ce avere uriaşă a strâns acesta BOLNAV DE MINCIUNĂ. Chiar dacă bani ia de peste tot, ginecologul Doru Crăiuţ lucrează numai pentru el. Săptămâna trecută, doctorul şi-a anunţat şefa de la Maternitate că e bolnav şi, deci, îşi ia concediu medical, ceea ce nu l-a împiedicat să presteze după-amiaza la cabinetul privat, unde vineri l-a surprins şi BIHOREANUL
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Doru Crăiuţ a devenit cel mai celebru medic din Oradea, dar nu prin performanţe profesionale. Acuzat că a testat medicamente pe bolnave fără ştirea lor, ginecologul e anchetat de Colegiul Medicilor, riscând să-şi piardă dreptul de liberă practică. Mai nou, fiindcă refuză să participe la rapoartele de gardă şi să dea consultaţii în ambulatorul Maternităţii, e cercetat şi de Comisia de disciplină a spitalului, riscând o penalizare zdravănă din salariu ori chiar concedierea.

Nu sunt, însă, singurele sale probleme. BIHOREANUL a aflat că, recent, Crăiuţ a divorţat cu mare scandal, la proces cerând inclusiv pensie alimentară pentru fiica minoră, pe care ar fi învăţat-o să-şi agreseze mama, după care şi-a dat fosta nevastă pe mâna procurorilor pe motiv că aceasta i-ar fi îndoit ştergătoarele BMW-ului. Femeia i-a deschis şi ea un proces, pentru a-l obliga la împărţirea impresionantei averi, dar şi la restituirea unor bunuri personale pe care ginecologul i le-a luat. De la paşaport până la un pandantiv gravat cu data naşterii şi de la verighete până la o proteză dentară.

Cine sapă groapa altuia...

Abia se aşternuse uitarea peste episodul demiterii sale de la conducerea Maternităţii după moartea a 22 de nou-născuţi în 2002, că ginecologul Doru Crăiuţ, pe atunci membru PNŢCD, a ieşit din nou la rampă astă-primăvară, ca PSD-ist. De la sediul partidului, medicul i-a acuzat de "crimă" pe primarul Ilie Bolojan şi pe managerul Maternităţii, Gavril Grebenişan, învinuindu-i că au scos bănoasa sală de naşteri din subordinea fostei directoare Liana Antal, pentru a o pune (cum de altfel era legal) în responsabilitatea directorului medical, dr. Traian Mureşan.

În loc să se umple de lauri, Crăiuţ s-a umplut de ridicol. Motivul? Avea deja mari probleme după ce conducerea Maternităţii descoperise că ani la rând a încălcat grav legislaţia şi deontologia profesiei de medic. Pe de o parte întrucât a testat pe paciente, fără acordul lor, medicamente încă nelansate pe piaţă, pe de alta deoarece şi-a însuşit un laparoscop, folosindu-l fără să aibă calificarea necesară, în numeroase cazuri dând chix, iar bolnavele trebuind reoperate.

Anchetat evadat

Dezvăluirile privind acuzele formulate la adresa lui Crăiuţ au provocat un adevărat şoc. Sărindu-i în ajutor, rectorul Universităţii, Cornel Antal, şi Gheorghe Bumbu, decanul Facultăţii de Medicină, unde Crăiuţ e profesor, au susţinut că de fapt ginecologul are specializare în laparoscopie, prezentând patru pretinse certificate de competenţă procurate în străinătate.

Hârtiile erau însă complet lipsite de valoare, pentru că nici una nu atesta competenţa lui în laparoscopie, ci doar prezenţa fizică la diverse manifestări mai mult sau mai puţin ştiinţifice. Cel mai recent "atestat", din 1999, era semnat, de pildă, de un nigerian din Las Vegas, specialist în... apendicite, colecistite şi hernie!

În timp ce detaliile ieşeau la iveală, Colegiul Medicilor anunţa că a început anchetarea lui Crăiuţ atât pentru studiile clinice, cât şi pentru laparoscopiile frauduloase, dar investigaţia a trenat, doctorul dispărând în lungi concedii medicale, de odihnă şi fără salariu, revenind la muncă abia după câteva luni.

Răsculatul

Orice persoană cu bun-simţ aflată în asemenea situaţie ar fi adoptat o atitudine mai "smerită" la serviciu. Crăiuţ, însă, a ales contrariul. Concret, a refuzat să participe la rapoartele de gardă desfăşurate sub coordonarea şefului Staţionarului III (cum e denumită Maternitatea după încorporarea în Spitalul Judeţean), conferenţiarul Petru Chitulea, doar pentru că acesta îi este inferior ca grad didactic şi nu face parte din gaşca "sorboneilor".

Mai mult, deşi şi această obligaţie îi revine ca oricărui angajat, Crăiuţ nu a catadicsit nici să dea consultaţii în policlinica Maternităţii. Ambele sunt acte de indisciplină grave, motiv pentru care e judecat acum de Comisia de disciplină a spitalului. BIHOREANUL l-a contactat în legătură cu acest aspect pe managerul Gavril Grebenişan, însă acesta a refuzat orice comentariu. Motivul? "Nu vreau să se mai speculeze că am ceva cu domnul profesor, pentru că de fiecare dată când a trebuit să răspundă pentru faptele sale a afirmat că ar fi persecutat".

Bolnavul închipuit

Tupeul lui Crăiuţ nu se opreşte aici. Căutat şi el, pentru a explica de ce se consideră "mai superior" celorlalţi colegi, ginecologul a fost de negăsit toată săptămâna trecută. "M-a sunat luni să anunţe că e bolnav şi că-şi ia concediu medical", a declarat doctoriţa Viorica Ţiţ, şefa Secţiei OB IV.

Numai că, surpriză: în timp ce la Maternitate se dădea lovit, Crăiuţ presta bine-mersi la cabinetul privat, Euclid. BIHOREANUL i-a dovedit minciuna în flagrant. Întâi, o reporteriţă s-a dat drept pacientă şi şi-a făcut programare la "domnul profesor" prin telefon, după care, la ora fixată, reporterii l-au aşteptat la cabinet, unde se mai strânseseră şi alte paciente. La ora 16, medicul a apărut, fiind de-a dreptul şocat când a fost întrebat cum e posibil ca pentru bolnavele din Maternitate să se declare bolnav, iar pentru cele de la cabinetul privat să fie apt.

Luat ca din oală, Crăiuţ a dat o explicaţie de toată jena. "Probabil am venit să anunţ pacientele să nu mă aştepte", a bâiguit el. Chit că, dacă era într-adevăr bolnav, fie nu le programa din start, fie anula programările tot telefonic.

Divorţ cu bătăi

Pentru cunoscuţii lui Crăiuţ, lipsa sa de caracter nu e, totuşi, o surpriză. Până şi recentul său divorţ de stomatoloaga Doina Cacuci a fost de pomină în "lumea bună". Şi, dacă un asemenea proces îi priveşte de regulă doar pe protagonişti, în acest caz e relevant fiindcă dezvăluie atât rapacitatea lui Crăiuţ, cât şi faptul că averea acumulată de acesta e atât de mare încât ar fi aproape imposibil de justificat doar din salariile şi încasările cabinetului privat.

Divorţul a fost iniţiat de ginecolog în octombrie 2009, pe motiv că, "ajutat de menajeră", doar el se ocupa de creşterea fiicei, aflată în ultima clasă de liceu. Arătând că de trei ani soţia locuieşte în aceeaşi curte, dar într-un imobil separat, Crăiuţ a susţinut în instanţă că "pârâta a devenit violentă şi au existat numeroase scandaluri şi altercaţii în care a rănit-o pe fiica noastră minoră", adăugând totodată că fata "este traumatizată de atitudinea pârâtei care, în accese de furie, pătrunde fără drept în imobilul unde locuim, aproape mereu când mă aflu la muncă şi mi-e imposibil să o apăr".

Ca urmare, ginecologul a cerut evacuarea soţiei, motivând că "prezenţa ei în aceeaşi curte este un pericol major pentru minoră" (sic!). Mai mult, deşi a declarat că el are venituri lunare de 6.000 de lei de la Facultatea de Medicină şi de la Maternitate (şi nimic de la cabinetele private!), în timp ce soţia sa câştigă doar 2.500 lei, Crăiuţ a cerut ca instanţa s-o oblige la plata unei pensii alimentare lunare de 200 de lei pentru întreţinerea fetei.

Culmea e că femeia nu s-a opus, fiind de acord atât cu plata pensiei, cât şi cu încredinţarea fiicei către tată. De ce anume, a explicat şi în instanţă, şi BIHOREANULUI: "Crăiuţ a învăţat-o pe fată să mă înjure şi să mă bată. O dată i-a făcut "galerie" în timp ce mi-a aruncat pe spate o oală cu apă fiartă!".

Pe mâna procurorilor

Abia încheiat divorţul în primăvara anului trecut, Crăiuţ i-a făcut consoartei în toamnă şi o plângere penală, acuzând-o că, beată fiind, "a sustras de pe faţada clădirii" reclama cu numele unuia din doctorii angajaţi la cabinetele sale, că a furat din sterilizatorul clinicii Euclid două valve ginecologice şi că i-a îndoit ştergătoarele BMW-ului şi i-a distrus oglinzile.

În faţa procurorilor, fosta doamnă Crăiuţ a recunoscut că a demontat reclama, dar asta pentru că, deşi este coproprietarul clădirii, n-a fost întrebată înainte de a fi montată. Cât despre furtul valvelor şi vandalizarea maşinii, nici pomeneală. "A încercat s-o folosească martor pe infirmiera pe care o folosea şi ca menajeră, dar aceasta a refuzat să mintă în favoarea lui. Ca să vă daţi seama ce caracter are, a şi concediat-o din cauza asta. E un om de nimic, care nu are alt ţel decât banul şi rangurile", spune stomatoloaga.

În cele din urmă, în lipsă de probe, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva doctoriţei dar, nemulţumit, Crăiuţ a atacat-o în instanţă cu două luni în urmă, pentru a obţine totuşi deschiderea unui proces penal împotriva fostei soţii.

Latifundiar, dar nesătul

În timp ce Crăiuţ, care refuză orice discuţie cu BIHOREANUL pe acest subiect, încearcă să obţină condamnarea fostei neveste, şi aceasta a deschis un proces împotriva lui, pentru împărţirea bunurilor dobândite pe perioada căsniciei. Lista imobilelor e impresionantă şi arată că ginecologul e unul din cei mai mari proprietari imobiliari ai oraşului, reuşind să pună mâna pe clădiri ultracentrale şi terenuri a căror valoare depăşeşte cu mult veniturile sale licite şi declarate public.

Conform actelor depuse în instanţă, este vorba de patru apartamente din strada Nicolae Jiga 15 (transformate în două cabinete de ginecologie, unul de stomatologie şi un laborator de analize ale clinicii Euclid), o casă pe str. N. Jiga 25 (închiriată pentru localul Cafeneux), două apartamente pe N. Jiga 28 (unul cu trei camere, iar celălalt cu două), alt apartament cu trei camere pe Republicii 62, încă două apartamente pe Eminescu 58, spaţii comerciale pe Bulevardul Dacia 49, o casă de vacanţă la Vadu Crişului, un teren în satul Beiuşele (comuna Curăţele) şi o livadă de pomi fructiferi în Săldăbagiu de Munte (Paleu), la care se adaugă şi BMW-ul (între timp schimbat de ginecolog cu un Mercedes). "Astea sunt doar proprietăţile pe care le ştiu şi eu, dar mai are şi altele", zice doctoriţa Cacuci, convinsă că fostul soţ a pus deoparte şi fără ştirea ei.

Femeia a cerut instanţei, de asemenea, să-l oblige pe Crăiuţ să-i restituie paşaportul american, "actele personale pe care mi le-a reţinut abuziv", o sumedenie de bijuterii, inclusiv cu diamante, şi, cireaşa de pe tort, o punte dentară cu opt elemenţi din aur de 24 carate. De crezut sau nu, marele profesor i-a luat fostei consoarte până şi, vorba aceea, dinţii din gura pacienţilor. Doar pentru că erau din aur...


CARIERĂ CALPĂ
Drumul spre înalta societate

În tinereţe, Doru Crăiuţ a fost medic la Strehaia (Mehedinţi), Ştei şi Săcuieni. Surse medicale afirmă că iniţial a fost generalist, fiind admis la specializarea ginecologie nu prin examen, ci prin aşa-numita atestare pe post, adică fără concurs, pe motiv că localitatea în care se afla nu avea ginecolog. Dacă e aşa sau nu, nici măcar conducerea spitalului nu ştie, deoarece actele au dispărut din dosare. Cert e că, în anii '80, Crăiuţ s-a lovit prima oară de lege, fiind arestat, dar nu pentru întreruperi ilegale de sarcină (cum păţeau unii confraţi), ci pentru speculă, deoarece cumpăra mărfuri din shop-uri pe valută şi le revindea la suprapreţ pe piaţa neagră. După 1990, doctorul a ajuns om de ştiinţă în câţiva ani, fiind angajat la Facultatea de Medicină de către fostul decan Mircea Ifrim, care l-a sprijinit cu un doctorat despre rinichi, fără nicio legătură cu ginecologia. Crăiuţ s-a mai remarcat şi prin amiciţia cu clanul Maghiar.

Între studenţi, profesorul are jenanta reputaţie că nu-şi susţine liber cursurile, ci le citeşte de pe foi. Nici în folosul pacientelor nu şi-a arătat, însă, valoarea profesională. În clasamentul DRG (Diagnosis Related Group, întocmit pentru fiecare medic la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, în funcţie de numărul de pacienţi, de complexitatea cazurilor şi de sumele atrase de la CAS), Crăiuţ a ocupat în ultimii doi ani locurile 20 şi 21 din cei 30 de medici ai Maternităţii orădene. Din document reiese că nu reuşeşte să producă lunar, prin munca sa, nici cât să-şi acopere salariul, având decontări de la CAS mai mici de 1.800 lei pe lună, în timp ce spitalul îi plăteşte un salariu de 2.000 de lei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
@petru
Tu vorbesti despre ce crezi sau ai auzit,eu vorbesc vazand actele.Aceasta este diferenta dintre noi......
Postat 13 Decembrie 2011, 09:07 de cmb
@cmb
Nu a facut Chitulea nici o specializare in laparoscopie in 1990 /1995 ( a fost plecat cateva luni in Franta si Belgia , un fel de "clinical attatchement" , dar nici vorba de specializare sau competenta ). Este un FAPT ca si el a facut operatii laparoscopice fara certificat de competenta ( si nu este nimic rau in asta , atata timp cat stapanesti tehnica ) ; Cu ambulatorul iar este o vrajala - nici unul din sefii de sectie si mai-marii universitari nu consulta in ambulator . Cat despre ultima afirmatie , "indicatie medicala" nu inseamna o semnatura de la seful de sectie , ci daca ai sau nu motiv sa operezi pe cineva ( si implicit sa o supui tuturor riscurilor chirurgicale si anestezice , numai ca sa ai cat mai multe operatii facute ). Este suficient sa compari indicatiile cu rezultatele histopatologice sa vezi ca nu se potrivesc .
Postat 13 Decembrie 2011, 01:13 de petru
@petru
"Chitulea a facut operatii laparoscopice inainte sa aiba competenta ? -DA"-Specializari in lparoscopie:1990-Franta,1995-Belgia,2004-echivalarea studiilor (atunci s-a introdus in Romania echivalarea). "A consultat vreodata in ambulatorul spitalului ? -NU"-O zi de joi,in fiecare luna,-DA. "Face zeci de operatii pe an fara indicatie medicala ? -DA"-sefii de sectie,nici nu au cui sa ceara indicatie,ei hotarasc .
Postat 12 Decembrie 2011, 13:14 de cmb
@medic apolitic
De morti numai de bine,se zice,dar ia du-te mata ziua miaza mare sa te arunci in Cris.Vezi,vine in doua minute salvarea,presa,televiziunea?Era pe facatura pe fata,asa ca lasa-ne...
Postat 05 Decembrie 2011, 20:12 de alex
Chitulea
Toate atacurile si barfele despre colegii sai medici pornesc de fapt de la Chitulea. Sa ne reamintim cine este omul (politic) Chitulea: www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/un-medic-pediatru-din-oradea-s-a-aruncat-icirc-n-apele-crisului-repede-17069.html si www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/icirc-n-familia-chitulea-iese-foc-si-fara-fum-17121.html
Postat 05 Decembrie 2011, 15:12 de medic apolitic
Si Chitulea si Craiut
Amindoi au ajuns ginecologi ca au avut pile si bani, Chitulea prin confirmare pe post la Marghita, Craiut si-a facut la timp buletin de Stei si a prins post acolo, apoi a ajuns miraculos in Oradea, ca si Chitulea.Amindoi operau femei care nu aveau nevoie de operatie, asa au facut avere.Si asa vor face in continuare.
Postat 04 Decembrie 2011, 12:00 de Geo
sanuel
de dr chitulea numai de bine ,ori de cate ori il chemam sa rezolve un caz problema care altcumva s-ar solda cu moartea pacientei ,el vine si ne din situatia problematica,e un bun profesionist si un om deosebit
Postat 27 Noiembrie 2011, 22:15 de sanuel
sido
abia astept sa se deschida un spital privat sa mai facem niste experiente si studii clinice pe paciente fara acordul lor si sa se nasca feti cu sapte capete precum balaurii din poveste
Postat 27 Noiembrie 2011, 22:07 de sido
antal
daca nu ar fi sotia mea as concedia pe dr antal liana ,dar ce sa fac trebuie sa o tin la universitate.Chiuleste fata asta la greu,nu tine ore cu studentii,nu face lucrari practice pt ca e sotie ""fidela "" de rector si face ce vrea ca doar studentii sunt scavi pe plantatie si propun sa sarbatorim ziua studentului chinuit de cadrele universitare.Liano vezi ce faci in GERMANIA ca tedau afara de la SORBONICA.Facem clinica privata FA?
Postat 27 Noiembrie 2011, 16:19 de antal
ninulescu
pe chitulea de cate ori l-am chemat sa salveze o gravida busita de colaboratorii lu antal si craiut a venit si a salvat cazul in timp ce altii nu. daca se buseste in caz chitulea e singurul care rezolva problema asa ca restul sunt povesti.Dr antal cand erau probleme se inchidea cu rezidentii tineri in camera si ii invata meserie,prietenii stiu de ce e vorba.
Postat 27 Noiembrie 2011, 16:13 de minulescu
@cititor normal
Da. Foarte bune intrebari . Sa vedem : Chitulea a facut operatii laparoscopice inainte sa aiba competenta ? -DA . A consultat vreodata in ambulatorul spitalului ? -NU . Face zeci de operatii pe an fara indicatie medicala ? -DA . A intrat in spital cu examen ? -NU . Nimeni nu zice ca ce se scrie de Craiut nu este adevarat ( este , si inca ar mai fi destule de scris ) , dar nu este corect sa "dezvalui" adevaruri jenante despre unul si sa scrii numai de bine de celalalt , avand in vedere ca sunt cam acelasi soi . Sunt de acord ca cititorii au dreptul sa stie daca unul din "sefii" maternitatii este excroc , dar cum ramane cu ceilalti ? Articolele domnului Cris cam bat la ochi din punctul asta de vedere ...
Postat 26 Noiembrie 2011, 09:37 de petru
@pentru
Daaaaa!!!!Chitulea nu l-a lasat sa isi ia competenta in laparoscopie,Chitulea i-a zis sa faca pe sustache studiile clinice,Chitulea l-a indemnat sa nu mearga la rapoartele de garda,Chitulea a ferecat usa policlinicii ca dl profesor sa nu consulte acolo,Chitulea l-a pus si sa divorteze,Chitulea l-a trimis la PSD sa acuze primarul,din cauza lui Chitulea nu are DRG,Chitulea l-a arestat in anii `80,din cauza lui Chitulea este criza financiara in tara,din cauza lui Chitulea sunt obligati copii sa mearga la scoala la varsta de 6 ani............din cauza lui Chitulea
Postat 25 Noiembrie 2011, 20:11 de cititor normal
cunoscatori
Oare Domnul Cris scrie aceste articole la dictare sau doar publica ce primeste pe mail de la Dr Chitulea ?
Postat 24 Noiembrie 2011, 19:53 de pentru
concluzie
Pai la cate avorturi fac te miri ca o iau razna?
Postat 22 Noiembrie 2011, 22:21 de doru
Cateva mentiuni
Asociatia Studentilor Medicinisti Oradea dezminte informatiile cotidianului Bihoreanul comform carora: " Între studenţi, profesorul are jenanta reputaţie că nu-şi susţine liber cursurile, ci le citeşte de pe foi " . Cursurile domnului profesor sunt sustinute intr-o maniera moderna- prezentari power point , accesibile studentilor,puse la dispozitia acestora prin intermediul dispozitivelor usb stick si a grupurilor yahoo.De asemnea ASMO mentioneaza ca studentii au o relatie buna cu domnul profesor si nu doreste ca numele lor sa fie asociat cu campania de denigrare a domnului profesor. Cu stima si respect ASMO.
Postat 22 Noiembrie 2011, 17:48 de ASMO
Trist, dar adevarat!
Lacomia, in lumea medicala, si nu numai, este o boala fara tratament. Deci, subiectul seamana, mai mult, a rautate.
Postat 22 Noiembrie 2011, 15:32 de safe
Vine furtuna la Bihoreanul
Daca e asa de diabolic doctorul precum se scrie aici, atunci Cris trebuie sa se ascunda. Fraier ar fi Craiut sa nu-l puna la punct, definitiv si irevocabil, pe jurnalistul spagar de la Bihoreanul, dar si pe Chirila care e pe post de asmutitor.
Postat 22 Noiembrie 2011, 12:35 de Jude
observator militar
@CRISTIANA: dar despre ce ai vrea sa scrie un cotidian sau saptamanal? iti recomand "observatorul militar ", cel care ridica osanale ministrului gabriel oprea! presa trebuie sa fie critica cu orice!
Postat 22 Noiembrie 2011, 09:44 de dante
Placerile lui cris
N-am vazut pe cineva care sa tremure de placere cind scuipa pe cineva, asa cum tremura cris.Placerile astea vin din frustrarile unui om care nu prea are acces intr-o alta lume decit cea in care el s-a nascut, si asta din cauza comportamentului pe care-l are!!!!!Se vede URA pe care o manifesta fata de oricine care nu-i acorda importanta pe care el considera ca o merita.De ce nu ne povesteste despre divorturile lui cu batute sau fara batute, despre accidentul de masina care a schilodit niste oameni, cu aceeasi incrincenare cu care povesteste despre divortul altor oameni...Tind sa cred ca povestea cu lovelele e reala
Postat 22 Noiembrie 2011, 09:36 de CRISTIANA
la famiglia
oricum si doina cacuci(craiut)provine dintr-o famiglie cel putin dubioasa cu avere consistenta inca dinainte de '90. tatal ei, fost director al unei cunoscute intreprinderi comerciale si-a luat talpasita spre statele unite cu 24 ore inainte de a fi saltat de organele in drept(se pare avertizat de baietii cu ochi foarte albastri). asa se face ca atunci a scapat de zdup. tot famiglia cacuci este bagata si intr-o clinica privata tip "delta dunarii". concluzia: cine se aseamana se aduna. PS: fata cuplului, nascuta pe plaiuri americane are si cetatenie americana.
Postat 22 Noiembrie 2011, 08:59 de dante
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON