URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Septembrie 2021, 14:20

Noii provideri de software care au ridicat ştafeta în industria jocurilor de noroc online!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Noutatea este de multe ori privită cu scepticism, deşi există şi persoane care o caută constant, deoarece se plictisesc repede şi au nevoie de cât mai multe modalităţi prin care să evite rutina. În cazul jocurilor de noroc, primul pas spre a avea mereu noi moduri în care să te distrezi este să îţi desfăşori activitatea online.

Cazinourile virtuale pun la dispoziţia membrilor mult mai multe oportunităţi de petrecere a timpului liber, faţă de cele offline. În primul rând, există un spaţiu infinit în care operatorii licenţiaţi să îşi construiască portofolii nelimitate. În al doilea rând, providerii pot pune în practică mai multe idei fanteziste, care ies din comun nu doar prin tematică, ci şi prin tehnologia folosită.

De-a lungul anilor, industria iGaming a fost dezvoltată de provideri care au fost capabili să depăşească orice aşteptare, creând constant noi jocuri atractive şi interesante. În ultima vreme, au început să apară tot mai mulţi furnizori de jocuri de noroc, unii reuşind să iasă mai mult în evidenţă decât alţii.

În continuarea acestui articol vei vedea care sunt companiile care au ajuns cel mai repede la inimile jucătorilor, dar şi de ce!

BluePrint Gaming

Unul dintre providerii de jocuri de noroc care a reuşit să ajungă pe culmile succesului într-un timp relativ scurt este Blueprint Gaming, ce aparţine de compania Gauselmann Group. Acest furnizor de software a activat iniţial pe piaţa din UK, ulterior păşind în afara graniţei cu cel de-al doilea sediu, în Gibraltar.

Compania Blueprint, de exemplu, a completat plaja vastă de video sloturi cu titluri extrem de interesante. Pe lângă o grafică senzaţională, ai la dispoziţie unele versiuni cu sistem Megaways sau cu Jackpot. Printre cele mai căutate păcănele se află:

- Rick and Morty

- Loki of Mischief

- King of the West

- Ted Megaways

- The Goonies

În plus, nu pot fi trecute cu vederea seria extrem de intrigantă Deal or No Deal, care are numeroase versiuni, seria Top Cat sau seria Eye of Horus.

Thunderkick

Compania Thunderkick a luat naştere în Stockholm în anul 2012 şi a reuşit să îşi construiască un portofoliu deosebit, cu titluri care impresionează prin grafică, tematică şi construcţia tehnică. Păcănelele sunt extrem de viu colorate, fiind create într-un stil 3D, prin care sunt construite şi efectele vizuale.

Thunderkick a reuşit într-un timp relativ scurt să aibă un public internaţional numeros. Cu toate acestea, pe piaţa jocurilor de noroc din România a început să fie prezent destul de recent. Dintre titlurile sale de top trebuie amintite:

- Pink Elephant 2

- Esqueleto Explosivo 2

- Cosmic Voyager

- 1429 Uncharted Seas

- Divine Lotus

În plus, nu pot fi uitate câteva menţiuni speciale, mai exact versiunile de video sloturi din seriile Crystal Quest şi Beat the Beast.

Wazdan

Dacă eşti dornic de provocări inegalabile, atunci portofoliul providerului de software Wazdan îţi va fi pe plac instant! Dacă ai studiat măcar puţin jocurile disponibile la unele cazinouri de top, probabil că păcănele precum Reel Joker, Choco Reels, Black Horse Deluxe sau Larry the Leprechaun nu îţi sunt străine deloc.

Wazdan a contribuit destul de mult la ridicarea ştafetei în industria de gambling online pentru că a venit cu noi abordări tehnice. Spre exemplu, în păcănele precum Butterfly Lovers, jucătorul are şansa să fie recompensat atunci când "completează" unul dintre cele două contoare, deşi va obţine un premiu mai mare când ambele vor fi pline.

Providerul se remarcă prin numeroase funcţii şi opţiuni unicate, precum volatilitatea reglabilă, modul Ultra Fast şi cel Ultra Lite (care solicită mai puţine reusrse) sau Energy Saving Mode. În plus, o altă caracteristică deosebită marca Wazdan este funcţia Gamble reinterpretată, care este reprezentată grafică diferit, pentru fiecare păcănea care o include.

Menţiuni speciale de provideri

Industria jocurilor de noroc evoluează constant, în ultimii ani progresele făcute fiind tot mai impresionante. Printre companiile relativ noi pe piaţă, dar care au marcat major universul nemărginit al iGaming-ului, sub o formă sau altă, se află şi:

- Red Rake Gaming

- Playson

- QuickSpin

- Stakelogic

- Yggdrasil Gaming

- Playzido

Fiecare furnizor de software contribuie la îmbunătăţirea calităţii jocurilor, dar şi la perfecţionarea serviciilor, la conturarea unor lumi fantastice, cât mai ieşite din comun, şi a unor oportunităţi de câştig mai mari. Vezi care provider are video sloturi ce te atrag mai mult şi care consideri că este mai potrivit ţie, conform nevoilor şi preferinţelor tale.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON