URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 August 2013, 08:02

Răpirea din The One: Împreună cu fiul unui fost şef de Poliţie, Romi Neguş e acuzat că a bătut şi mutilat un rival

Răpirea din The One: Împreună cu fiul unui fost şef de Poliţie, Romi Neguş e acuzat că a bătut şi mutilat un rival LA PÂNDĂ. În seara atacului, Romi "Neguş" Markovics (în tricou albastru) şi Andrei Boc (în tricou gri) au fost imortalizaţi stând la aceeaşi masă în clubul The One, unde se afla şi victima lor, Sergiu Şandra (medalion)
Răpirea din The One: Împreună cu fiul unui fost şef de Poliţie, Romi Neguş e acuzat că a bătut şi mutilat un rival CAMARAZI. După o condamnare cu suspendare, Romulus Markovics (stânga) e din nou în atenţia procurorilor şi riscă să ajungă în spatele gratiilor. Şeful clanului Neguş poate avea, însă, o companie selectă, în Andrei Boc (dreapta) odrasla fostului şef de Poliţie Radu Boc. Asta, dacă procurorii catadicsesc să-i cerceteze, căci plângerea împotriva lor stă de 3 luni într-un sertar!
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nou scandal în lumea interlopă! Romulus Markovics, alias Romi Neguş, liderului clanului ţigănesc cu acelaşi nume, a ajuns din nou în vizorul procurorilor, pentru lipsire de libertate după ce, împreună cu alţi 9 indivizi, printre care şi Andrei Boc, fiul unui fost şef al Poliţiei bihorene, au sechestrat, bătut şi mutilat un tânăr, pentru un motiv de-a dreptul halucinant: voiau să-i arate că ei fac legea în oraş!

Deşi acuzaţiile sunt deosebit de grave, iar reclamaţia a fost înregistrată încă în luna mai, BIHOREANUL a descoperit că dosarul a zăcut până zilele trecute. Motivul? Proaspăt revenit după ce fusese suspendat din magistratură, procurorul Călin Roman de la Parchetul Bihor, cel care a primit cazul spre soluţionare, a decis că are nevoie de un concediu de odihnă prelungit. Aşa că a pus dosarul "la sertar" şi a plecat!

05 sandra.jpgTransport cu ocol

Povestea a început în clubul The One din strada Vasile Alecsandri în noaptea de 25/26 mai. Victima este Sergiu Şandra (foto), un tânăr de 28 ani, cunoscut după porecla "Pitbull", agent de pază la firma Laguna Guard, patronată de prietenul său, Aurel Gavriş, naşul de cununie şi fostul partener al controversatului consilier local de Sânmartin, Mihai Gabor, zis şi Grecu. "Am fost la concertul CRBL şi am rămas în club până în jurul orei 5 dimineaţa, când m-am ridicat de la masă să merg acasă. Atunci a venit la mine Romi Neguş", a povestit Şandra BIHOREANULUI. Interlopul era însoţit de mai mulţi indivizi, printre care şi Andrei Boc, fiul fostului adjunct al şefului IPJ Bihor, Radu Boc, debarcat din funcţie în urmă cu 7 ani, în prezent pensionar.

Surprinzător, cei doi i-au propus lui Şandra să-l ducă acasă, pentru că mergeau şi ei "în aceeaşi direcţie", cu toate că râca dintre grupare şi Aurel Gavriş este de notorietate în oraş. "Deşi ştiam ce reputaţie au, păreau calmi şi bine dispuşi. Am acceptat propunerea, nu mi s-a părut nimic în neregulă", zice tânărul.

"Cheamă-ţi prietenii, să te salveze"

Boc jr., Neguş şi Şandra, plus încă doi gealaţi de-ai ţiganului, s-au îmbarcat într-un Audi A6 la volanul căruia s-a pus fiul fostului poliţist, şi au pornit. Dar nu spre casa lui Sergiu, ci spre un alt local, barul Eden din strada Războieni. Aici, văzând că interlopii n-au de gând să încheie petrecerea, Şandra a încercat să se retragă. "Le-am spus că-s obosit şi că vreau să plec, dar nu m-au lăsat să-mi chem un taxi. Au tot insistat că mă duc ei", îşi aminteşte Sergiu.

În momentul când a urcat din nou pe bancheta din spate a maşinii, tânărul a fost pus la mijloc, flancat pe stânga şi pe dreapta de doi însoţitori ai lui Neguş, care a urcat în faţă, lângă Boc jr. Maşina a pornit în trombă, oprind după câteva minte pe strada Grădinarilor, în faţa unui bloc în care, la parter, Neguş deţine un apartament.

Aici, Şandra a fost smuls din maşină şi băgat cu forţa în casă, unde i s-au luat cheile şi telefonul. Înăuntru erau aproximativ 10 inşi din anturajul interlopului, toţi înarmaţi cu bâte, cuţite şi săbii, care l-au imobilizat şi l-au obligat să stea în faţa "Prinţului" Neguş. "Unii erau deja acolo, ne aşteptau, probabil au plănuit totul încă de când am plecat din The One", spune tânărul, care nu înţelegea ce se întâmpla cu el. "Romi băuse, nu-i exclus să fi luat şi altceva (n.r. - droguri), flutura o sabie şi urla: Cheamă-ţi prietenii. Unde-i Aurel (n.r. - Gavriş) să te salveze? Când terminăm aici, du-te la el, fă plângere şi mereţi apoi la Gardă (n.r. - Poliţie). Oricum, n-aveţi niciun martor, nimic!".

Bătaie la comandă

Ce voiau de la el? Tânărul bănuia, doar, că intenţionau să-l provoace, ca să aibă motiv să-l lovească. "Romi a început să mă înjure, să-mi jignească familia şi mai ales prietenii. Nu am ripostat, nici nu puteam, că în momentul în care m-am mişcat, m-au şi imobilizat".

Lucrurile au luat-o razna în momentul în care "Prinţul" a început să-şi laude puterea. "Noi suntem şefii oraşului, noi conducem oraşul şi eu fac legile aici!", striga Neguş, moment în care grotescul situaţiei l-a făcut pe Şandra să pufnească în râs. Jignit de atitudinea prizonierului, Neguş şi-a asmuţit oamenii asupra lui. L-au luat la bătaie, care cum a vrut şi cu ce avea în mâini, cu bâte sau cu pumnii goi şi cu picioarele. A durat cam un sfert de oră, timp în care Şandra a încercat să se apere cu mâinile goale, însă fără prea mult succes.

În final, era ca zdrobit. Şi ca şi cum nu era de ajuns, "Prinţul" i-a tăiat cu o sabie o bucată din partea superioară a urechii stângi. Ba, după cum spun unii, s-ar fi şi uşurat pe el, ca să îl umilească. Tânărul neagă, însă, ultima parte. "Oricum, unul dintre ei a filmat cu mobilul toată scenă. Se poate vedea ce s-a întâmplat", spune el.

Anchetă şi nu prea

Nu mai ţine minte exact cum şi când a ajuns acasă. Picioarele îi erau negre şi umflate, încât călca cu greu iar tăietura de la ureche îl umpluse de sânge. Speriat că nu reuşea să oprească hemoragia, Sergiu a pornit imediat spre Spitalul Judeţean, unde medicii, după ce i-au acordat primul ajutor, au sunat la Poliţie, aşa cum de altfel sunt obligaţi.

Poliţiştii au ajuns şi ei la spital rapid, ca să-l audieze pe Şandra. Au aflat pe loc toată povestea, dar s-au oprit la asta. Pe Romi Neguş nu l-au căutat, deşi, dacă ar fi făcut-o, mai mult ca sigur ar fi găsit urmele de sânge în apartament, în holul blocului şi în stradă, adică toate dovezile atacului. Dar asta se întâmplă, se pare, doar în filme!

De ce s-au "sfiit" oamenii legii? "Poliţiştii au făcut unele acte premergătoare în caz, dar sunt anumite proceduri obligatorii peste care nu pot trece. Dosarul trebuie să urmeze anumite etape, să fie înregistrat la Parchet, repartizat unui procuror etc.", justifică purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

05 calin roman.jpgCercetări la sertar

Două zile mai târziu, când s-a simţit în stare, Şandra a depus o plângere la Parchetul Bihor, solicitând anchetarea agresorilor pentru lipsire de libertate şi loviri. Dosarul a fost repartizat procurorului Călin Roman (foto), abia revenit la muncă după ce a fost suspendat din magistratură pe o perioadă de trei ani, din cauza unui proces în care fusese judecat pentru ultraj împotriva fostului prim-procuror Viorel Gavra.

În mod normal, noul caz Neguş ar fi trebuit să declanşeze o reacţie promptă, având în vedere atât proasta faimă a personajelor implicate, cunoscute pentru violenţa lor extremă, cât şi acuzaţiile care li se aduc acum. Totuşi, în loc să se mişte rapid, procurorul Roman a stabilit că va rezolva cazul "în anchetă proprie", adică fără ajutorul poliţiştilor, după care, însă, a plecat într-un concediu de odihnă, pe care l-a prelungit în fiecare lună până în prezent. A acumulat multe zile libere şi concedii în perioada suspendării, iar acum le foloseşte, nestingherit.

De la unul la altul

Dosarul a rămas pe loc până când, sătul să tot aştepte, Şandra a cerut, cu două săptămâni în urmă, urgentarea cercetărilor. "Vă pun în vedere că, deşi am făcut dovada agresiunii şi lipsirii de libertate, prin actele pe care le posed, organul de cercetare penală nu a făcut niciun demers în vederea soluţionării dosarului", se arată în memoriul înaintat procurorilor, în urma căruia conducerea Parchetului a repartizat dosarul şefului secţiei Urmărire Penală, procurorului Alin Leucea. Cel care de altfel, în urmă cu doi ani, a mai finalizat un dosar întocmit pe numele unor membri ai clanului Neguş, printre care Alexandru "Kali" Balogh, Gheorghe Varga şi Răzvan Parfene, protagoniştii mai multor răfuieli mafiote, ba a şi obţinut condamnarea acestora. Atâta doar că, acum, procurorul Leucea se află şi el în concediu.

Până când ancheta se va urni, un lucru e sigur: Romi Neguş şi gorilele lui au început să-şi intimideze victima, ameninţându-l pe Sergiu Şandra cu moartea în speranţa că acesta îşi va retrage plângerea. Şi, la asemenea promptitudine din partea autorităţilor, ar mai mira pe cineva dacă omul s-ar răzgândi?


PRINŢ PENAL
Condamnat pentru scandal

Noul dosar deschis pe numele lui Romulus Markovics ar putea să-l trimită în spatele gratiilor, interlopul aflându-se în perioadă de încercare după o condamnare încasată în decembrie 2010 la Judecătoria Oradea. Neguş fusese condamnat atunci la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendare condiţionată pe o perioadă de 3 ani şi 4 luni, pentru loviri, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cazul privea un scandal pe care şeful clanului ţigănesc l-a provocat în noaptea de 22/23 octombrie 2010 în clubul Atti's, unde a intrat însoţit de un grup de 15-20 de bătăuşi, cerând clienţilor să iasă, după care l-a luat la bătaie pe patronul localului, Lasztoczi Attila Robert, ca "avertisment" pentru refuzul de a-i plăti taxa de protecţie.

Pe 29 octombrie, Neguş a fost arestat, iar pe 9 noiembrie, după trimiterea lui în judecată, magistraţii au dispus să-l pună în libertate, aplicându-i doar interdicţia de a părăsi ţara şi de a mai intra în localuri publice până la finalizarea procesului. Finalizare care s-a lăsat cu o pedeapsă şi mică, şi cu suspendare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
68 Comentarii
DA DA
AS AVEA DE ADRESAT O SINGURA INTREBARE. DACA DOMNUL ROMULUS SI SOLDATII LUI CRED CA EI CONDUC ORASUL SI EI SUNT CEI MAI TARI SI NIMENI DIN ORAS NU E CA EI. DE CE NU SE LEAGA DE SEFUL DE LA LIBERTY? DE CE NU MERGE SA SE IA DE DOMNULL VIZER? PT CA SE IAU SI EI SARACII DE CINE POT.... AUZI MAH ROMY... CAND LA NUNTA LUI PORUMBELU MIHAI CAMEN PANDEL LO LOVIT PE MARCI TUDORAN SI ATI MERS NUSH CATI LA EL SI OMU O TRAS CU PISTOLUL DUPA VOI DE CE ATI FUGIT CA RAMELE ?:)) VIZER E REGELE IN ORADEA... VA MANCA CU FULGI CU TOT pE cLANUL negus
Postat 06 Ianuarie 2014, 23:17 de Ionel
:))))
Hop apar si romanii sa comenteze si sa isi dea cu parerea , si voi nu stiti lega 2 cuvinte :))))))) .... Mai da-ti fratilor pe la scoala , si pe urma veniti sa va spune-ti ofurile :))))) .... Sunteti jalniciiiiiiiiii !!!!!!!!!! Si cat despre scandalul de mai sus , fiecare isi primeste pedeapsa , indiferent cand sau cum :) Dumnezeu e sus si le vede pe toate , asa cum ii vede si pe frustratii care vin sa comenteze aici :D
Postat 10 Noiembrie 2013, 17:30 de Bobo
negus
BRAVO LOR BINE FACE,MAI BINE O FOS IN ORAS CIND TREMURATI TOTI IN FATA LUI LIBERTY???bine le fac ca le da peste nas si lui AUREL si lui GRECU 2 taranii care or uitat de unde or plecat pe grecu lo batut ORSOS de so pisat pe el,obositi astia 2 so ridicat pe spatele lui LIBERTY.astia chiar o uitat de unde o plecat in schimb ORSOS SOMY saluta si femei de serviciu de la liberty si o intreba daca nu doreste o cafea asa caracter are omul.ROMI NEGUS este demult un nume stiti toti de la batrinul pina la fratele SONY si KALY si alti de acolo,sint oameni cu coloana nu ca alti
Postat 29 Septembrie 2013, 23:28 de anca
lex
AUREL !!! TINETI CAINELE IN LESA ! K E MAI BINE ! STII CE IN SEAMNA LEX NU ? EXPLICAI SI LA JEGOSI TAI SA NU VRB PE LANGA SUBIECT !
Postat 17 Septembrie 2013, 01:31 de lex
pit
domnule procuror roman cat va dat romi negus ?
Postat 11 Septembrie 2013, 01:11 de pitbul
fain, mistoooouuu
imi place ca am cineva tot curata in URMA mea, multumesc dar sa stii ca nu te plates si ai sa mori SARAC :))) ooo un tankyooouuu sa ti cada bine curatenia dupa gazele mele :))) pot sa fac orice ca cine face CURAT dupa mine !!
Postat 08 Septembrie 2013, 15:38 de fainosag
normal ca se DROGHEAZA , nu mege nimeni in club sa faca SEXX pot face asta si acasa dar marfa e in C
normal ca se DROGHxxxEAZA , nu mege nimeni in club sa faca SEXX pot face asta si acasa dar marfa e in CLUBBB, FRAIERI sunteti, mancati si BESITi, atat !
Postat 07 Septembrie 2013, 17:06 de JJJEEGGUUURI
Vai de Voi
Citesc si ma minunez, pacat ca putini sunt cei care nu au interes, ba latrai de la alte cluburi care dau in The One, ba gasti rivale care s-ar omora cu bataia, ba dobitoci care isi dau cu parerea asa ca sa simta si ei ceva simt civic, de justitiari. Vai de voi ! Latrailor la ce am auzit ca o sa fie la The One va rup astia gura din toamna, va inchid, baietilor din bande nu mai bine va rezolvati voi intre voi disputele, in afara orasului pe camp, cine scapa scapa, iar restul odihniti-va sau mergeti la munca, astea nu sunt de voi \"e grele \"
Postat 02 Septembrie 2013, 02:50 de Vai de Voi
legea
AUZITI DOMNILOR POLITISTI DE CE NU DUCETI INTRO SAMBATA PE AUREL GAVRIS SI TRUPA LUI LA UN TESTI DE SANGE SI SA TRIMITETI LA CLUJ SA VEDETI CE MARFA ARE IN SINGE ?
Postat 01 Septembrie 2013, 22:28 de legea
legea
vai si amar de voi toti care scrieti nu mai aberati dc naiba nu mergeti cu tigani in paure sa va bateti si sa terminati cu ei ? scrieti nu mai prosti amenintar si ca faceti ca rupeti si voi caca maca , am auzit si scandalul de pe centru aurel a mers sa se ia de tigani era mort de drogat si ia scos p... pe acolo si tigani a stat cal si nu la bagat inseama la care oameni lui aurel gavris a scos spreurile paralizante si a spreat pe acolo si sa vedeti k inca aurel a mers la politie rusine sati fie boulle !
Postat 01 Septembrie 2013, 22:22 de legea
melisa
tigani nu a dat gaura in macaroane ! ci adat gaura in pitbul ;))) asa k mukles !
Postat 01 Septembrie 2013, 17:41 de melisa
e la moda sa stai in TURMA, recunosti ca esti un pericol public
e la moda sa stai in TURMA, recunosti ca esti un pericol public dar nu e la moda sa te trezesti singur si altii sa ti puna capat prostiei. IUBESC tot ce duce la PROGRES dati le celor ce pot duce cat mai mult, viata nu ofera garantie nimanui dar ofera arta de a supravietui :) de a ti intari increderea in tine. SA NU RECUNOSTI ca stai in turma de frica ca esti rau inseamna esecul tau uman :).
Postat 01 Septembrie 2013, 17:18 de :)))
e la moda sa stai in TURMA, recunosti ca esti un pericol public
e la moda sa stai in TURMA, recunosti ca esti un pericol public dar nu e la moda sa te trezesti singur si altii sa ti puna capat prostiei. IUBESC tot ce duce la PROGRES dati le celor ce pot duce cat mai mult, viata nu ofera garantie nimanui dar ofera arta de a supravietui :) de ati intari increderea in tine.
Postat 01 Septembrie 2013, 17:17 de :)))
pentru boss
@boss, la cat este de prost si jegos chiar ma rog sa intri in puscarie pentru transpiratul tau de ROMULUS . Uite asa , ca sa te oftici tu : ii iau toata familia in p_u_l_a tie , lui ROMULUS si tiganilor vostri nespalati din velenta :)) Corditilor, de-as pati eu asa ceva cel mai simplu, mi-as face singur dreptate rand pe rand stai linistit ca doar nu ai dat tu si m_a_t_a gaura in macaroana. Au luat-o in freza altii mai smecheri ca voi si ca firmele de care zici tu. Un om SIMPLU poate fi mai RAZBUNATOR decat toti asa zisii ''interlopi' din kktul asta de oras.
Postat 30 August 2013, 15:13 de cici
????
dar de aia ce zice opinia publica ca Gavris si banda de drogati in fiecare zii din saptamana se incoarda la intrarea pe pietonala si la statia de taxiuri si dinspre buletine!in orce caz frumos peisaj asigura pt turisti care se plimba centru!penibil!
Postat 30 August 2013, 11:02 de nico
lugoj
asta l a batut pe unul ca l a lasat infirm nu confirmati ? un batran se plangea cum a fost lovit si i au rupt oase de ce nu mai discutati de DOSAR , ce au facut PROCURORI cu doasarul, astia sunteti voi instigatori la SPAGA si fapte penale, daca vorbiti de DREPTATE unde este ea in PRESCRIEREA FAPTEI ?Asta a facut tentativa si voi acum ne scrieti cum si el a fost bine pus la punct, eu nu cred , is in stare sa si insceneze si sa se mutileze ca sa cerseasca afcetiunea opiniei publice !
Postat 30 August 2013, 10:53 de ana de la
SA VA IA DRACU CLANU CURVELOR
CENZURAT
Postat 29 August 2013, 19:37 de S
:)))
multi cretini am intalnit in viata dar mai hot ca taranul nu am vazut :))))iti vinde si kakat daca ar putea !
Postat 29 August 2013, 17:58 de :))
BILDENBERG
NU MAI INJURATI PE FORUM PE ROMI DACA SUNTETI BARBATI ADEVARATI SPUNE-TI IN FATA DACA AVETI DE COMENTAT CEVA EU SUNT DE MULTE ORI CU EL SI TOTI SMECHERI DIN ORAS I-L RESPECTA MAXIM IN FATA PENTRU CA E NOUA GENERATIE BILDENBERG FIRMELE DE PAZA DIN ORAS CARE BAT PE TOATA LUMEA LIBERTY LAGUNA BANK ETC AR RUPE PISDUTZELE IN VOI DACA NU AR FI ROMI SI BAIETII DE LANGA EL CARE SA LE DEMONTREZE CA SI EI POA SA PRIMEASCA BATAIE CHIAR DACA SUNT SISTEMUU JUMATE MILITIENI CARE AVETI CAZIER STITI DESPRE CE VORBESC!!!!!V-AR PLACE SA VA BATA IN FIECARE WEEKEND PAZNICII DE LA CLUBURI??????????PENTRU ROMI SUNTEM MULTI CARE MERGEM LA PUSCARIE DACA TREBUIE DAR ANGAJATII FIRMELOR DE PAZA PENTRU UN SALAR DE MIZERIE NU O SA MEARGA LA PUSCARIE PENTRU CA DEJA EI SUNT SCLAVI!!!!!!!!!CAPU SUS BAIETII CARE AU TRECUT PRIN PARCU TRAIAN SI SUSTINETIL TOTI PE ROMI CACI EL VA REPREZINTA NU PAZNICII!!
Postat 29 August 2013, 17:46 de BOSS
Bravo!
Bravo politia din Oradea! Asa mai departe. Auzi mai Bolovanu, taranu venit pe pluta pe Crisul Repede Negus e PRIMARUL Oradiei si nu tu! Tiganii fac legea in Oradea si autoritatiile se ocupa de ce? Spaga? Fiul politistului mare prieten cu Negus! Asa da, asa mai departe sinteti rusinea lumii POLITIA din ORADEA!!!!!!!11
Postat 29 August 2013, 05:22 de Oradeanu
wsm
din nou mi se pare ca cine a scris acest articol este prost informat/a...am vazut si am si ziarul ...pe cine ati incercuit in aceasta poza si in cea de pe prima pagina nu seamana sub nici o forma cu el pe care il aratati la pagina 5....iar cat despre negus de care cica poarta toti frica mai bine ar fi inchis poate asa se mai linistesc apele in orasul asta de cacat si 'mafiot'
Postat 29 August 2013, 01:20 de titza
BOC PENAL
Poi fratilor de unde ceredet ca are domnul politai Boc AUDII A6 de 20000e din salarul lui de bugetar de 55oo ron pe luna, sau din cadouri de la clanurile din oras. Ce se intampla in Oradea se mai intampla in Sicilia in ITALIA unde te impusca in strada si nimeni nu ia nici o masura. Sa nu uitam de DL POPA LIVIU care era sapt trecuta cu condamnatii la baute. Fratilor acolo autoritatile sunt mama in mana cu Clanurile Interlope, degeaba am avut comandant de politie pe tara daca lumea interlopa iasa si ti da cu ranga in cap te bat in Lotul ziua in amiaza mare,.................RUSINE politiei din ORADEA RUSINE JUSTITIEI.
Postat 29 August 2013, 00:32 de POLITIE CORUPTA
pt ciorile borate!!!
**** pe mata Romi Negus!!!sunt prietenu lui Pitbull,timpul tau este aproape!!!
Postat 28 August 2013, 23:35 de moldovenii
te razi de cata ProSTIE bubuie intr o familie de JURISTI :)))
te apuca rasul , in prezent se arata pe facebook ce mari si tari suntem si in realitate niciunul nu are MINTE ! TATUAJE cum isi fac plictisiti la JILAVA :)) ca nu au muieri decat ofilite si alea de spima ca maine le arde casa, unii chiar nu se gandesc la ce traiesc copilul arata semne OBSCENE pe facebook :))) si politia tremura la un MINOR , te razi de cata ProSTIE bubuie intr o familie de JURISTI :))) astia nu au un cod de etica, in halul asta am ajuns !
Postat 28 August 2013, 20:33 de vsm
interesant dar...
IN ziua de astazi termenul de ,,smecher''/,,ciumeg'' ramane istorie.Acum merg 100 pe 2 3 persoane sa ,,aplice'' cate o corectie , si daca se poate ala sa fie legat de maini si de picioare si ei sa aiba si rangi.Luati exemplu din anii 90 ,cand au existat oameni cu sange in instalatie gen Danut Isai , care singur i-a provocat pe tiganii din vremea aceea la bataie si nu a avut nici macar unul tupeu sa miste un deget sau Cretu care cand a avut ceva de rezolvat cu Lungu s-a dus peste el in propriul bar si a scos arma sa traga in el ori Turcus Stefan care la fel , dadea cu pumnu in tine daca avea ceva de impartit , nu dadea 100 de telefoane sa vina pitbulu si mai stiu eu cine la scandal.STIU CA NU VA PLACE ADEVARUL DAR ASA ESTE SI ASA VREMURI AU FOST CANDVA!!!
Postat 28 August 2013, 20:23 de Copilu
nu ASTA A BATUT CU TAICA SU UN BATRAN CA L A LASAT INFIRM, UNDE E DOSARUL LUI ?
\" Şandra a încercat să se retragă. \"Le-am spus că-s obosit şi că vreau să plec, dar nu m-au lăsat să-mi chem un taxi.\" NU A TRIMIS sms SEFULUI CA E LA UN chef CU CINEVA :))? nu ASTA A BATUT CU TAICA SU UN BATRAN CA L A LASAT INFIRM, UNDE E DOSARUL LUI ? libertate , LIBERTATEA E MAI DULCE CA NU STII CAND TE ADUCE IN PRAGUL nevoi DE A CERE iertare PENTRU CE AI FACUT ALTORA :)))))))).D-ZEU STIE EL CE STIE !
Postat 28 August 2013, 19:09 de hooooooopa
nu ASTA A BATUT CU TAICA SU UN BATRAN CA L A LASAT INFIRM, UNDE E DOSARUL LUI ?
" Şandra a încercat să se retragă. "Le-am spus că-s obosit şi că vreau să plec, dar nu m-au lăsat să-mi chem un taxi." NU A TRIMIS sms SEFULUI CA E LA UN chef CU CINEVA :))? nu ASTA A BATUT CU TAICA SU UN BATRAN CA L A LASAT INFIRM, UNDE E DOSARUL LUI ?
Postat 28 August 2013, 19:08 de hooooooopa
:)))
HAMMM -HAMMM CARE SUNT proble CARE SA L ACUZE PE x ? FACETI TARABOI AIUREA, FARA probe SERIOASE NU POTI ACUZA PE CINEVA, RAZBUNAREA NU TINE IN justitie DECAT DACA AVETI SUTE DE MII DE euro, NU STIATI !:))) probe FALSIFICATE COSTA MULT SI EXISTA SI ALTE TEHNOLOGI CARE SA DEPSITEZE UZUL DE FALS . nustiu CARE IL AMENITA PE tigan TU ESTI MARTOR CA EL I A TAIAT urechea ?
Postat 28 August 2013, 19:00 de :)))))))
luki
d-nul procuror leucea este un procuror competent care-si va face treaba ca la carte.tot dumnealui a rezolvat si dosarul lukoil cu trimiterea tziganilor in judecata,dosar care a fost intarziat de axa kali -pele-gavra....poate aud si domnii de la DNA
Postat 28 August 2013, 18:30 de luki
faceti orice
Interesant cum de i-a fost repartizat dosarul asta complicat unui om care a fost suspendat , nici nu a apucat sa se obisnuiasca din nou cu munca . Este una tare acolo , daca incapea pe mana ei , era vai de fundul lor de infractori . Este specializata in plante . Dar cica cazurile complexe ajung la barbati . Sau(radio sant) se zice ca in perioada vacantei din justitie se fac marile infractiuni .
Postat 28 August 2013, 18:16 de concediu
:)))))
gavris SI O belit norocul :))))))))) CU RROMI NU TE PUI CA VIN 100 TI DAU FOC SI TE FAC DISPARUT CA elodia :))) DACA NU AI MINTE CAND TREBUIE BYE, BYE, M AM URCAT IN MASINA LOR , AM ACCEPTATA INVITATIA LOR DE INDE SA STIU CA MA VOR FETITA ?! cE E FIRMA DE TRANSPORTAT CERSETORI SAU FUNDATIE ? DACA E SI SALARIAT ATUNCI E CLAR CINE NE MAI SI PAZESTE !!!!
Postat 28 August 2013, 18:04 de :)))))))
FAUSTA
TACI MAI , CA RROMI NU VIOLEAZA VIN ELE IN CALDURI LA EI :))))) NU STITI VOI CUM UMBLA FEMEILE DUPA EI :))) INIVIDIA E MARE DAR PROSTIA E DURERE .
Postat 28 August 2013, 17:50 de FAUSTA
FAUSTA
FACUI CE FACUI NU I SUPORTA I DAR AM INTRAT IN MASINA CU EI , TIPUL ASTA E DEPENDENT DE CEI CARE I AU TAIAT URECHEA ?
Postat 28 August 2013, 17:46 de FAUSTA
pt procurori
pt ptocurorii care sunt in cardasie cu interlopii....sa FITI BLESTEMATII,...SA VA VIOLEZE NEVESTELE SI COPII ACESTI INTERLOPI PE CARE II PUNETI IN LIBERTATE!
Postat 28 August 2013, 17:41 de pt procurori
tataie
ba boramias belita in gura printului,nu mai poti de printi si regi si imparati tiganesti de astia,fotuva rasa-n gura de fricosi,nu este in orasul asta baieti adevarati sa va puna cu botu pe labe..asta e problema,nu ca valorati voi ceva...in ungaria va impuscau demult si va trageau pielea pe pxuli si umblau sa fxuta tigancile cu voi pe pxula
Postat 28 August 2013, 17:06 de tataie
dupa 20 de ani
In urma cu 20 de ani batranul negus i-a aplicat acelasi tratament lui mircea tripe,un rival de la vremea respectiva,iar reactia politistilor si a procurorilor de atunci a fost exact cea din cazul de fata,adica zero.Cred ca zabalosul de romi vrea sa-l imite pe taicasau si amandoi si-au dat seama ca si procurorii au pretul lor,nu-i asa?
Postat 28 August 2013, 17:04 de Alexandre Dumas
lica
gavris,cine te-a pus sa intri in cardasie cu saraciile astea?!,nu sti cum is tziganii,?ca sa se dea la tine trebuie sa te miroase prima data,daca stateai la distanta..nu iti luau mirosul,nu stiau ce fel de hram porti,acuma ca te-au mirosit..ti-au sarit in cap..nu ai invatat nimic din patzaniile lui finu grecu?!..exact asa a patit si el si nu odata,de mai multe ori,a dat-o in prietenii cu jegurile..si hop au sarit jegurile la el.repar-o macar acum in al 12-lea ceas,fi barbat si da-i jos de pe tine,....daca vrei sa mirosi a barbat de acum incolo.....
Postat 28 August 2013, 16:44 de lica
tzigu
atita timp cat vor fi corupti la parchet si la politie legea e degeaba si daca legea e degeaba,atunci de ce nu se ia grecu de mina cu dinamita si cu aurel si cu liberty si cu ,care draq or mai fi sa termine cu jegurile astea de tzigani nenorociti si imputiti ca numai ei fac scandal si numai ei intorc rahatul in orasul asta.
Postat 28 August 2013, 16:31 de tzigu
Pac Pac
Pac! Pac! Pac! Si gata cu gunoaiele din oras!
Postat 28 August 2013, 16:24 de Pac
@andrei
Din cate stiu eu gunoiu de Culici a dat in primire de la o supradoza, nu de la impuscatura. Grasanu a fost gasit crapat in masina de un tigan ****. Ala impuscat a fost valutistu Iancu
Postat 28 August 2013, 15:07 de ex
SA VA IA DRACU CLANU CURVELOR
ROMI ASTA SE CREDE MARE SEF DE CLAN ? SEF LA CURVE EVENTUAL ! MAI BINE SA ISI VADA DE CURVELE LUI SI BANII AIA MURDARI ! CE DRACU INCEPE SA PUNA STAPANIRE SI PE ROMANI !? ASA CEVA NU SE MAI POATE ! SI CU CE DRACU E ASTA SMECHER MA ? CA ARE CURVE DINCOLO SI IN TARA ? SMECHER E ATUNCI CAND ARE SI UN BAN CINSTIT SI NU AUZI DE EL CA TOATA ZIUA E PUS PE SCANDAL ! _|_ TIGANILOR ! PENTRU ACEST TIGAN E FOARTE PUTIN UN GLONT LA CATE A FACUT SI VA MAI FACE !
Postat 28 August 2013, 14:37 de S
Procurorul ala...
Ce mah ?! ---- > A acumulat multe zile libere şi concedii în perioada suspendării, iar acum le foloseşte, nestingherit.
Postat 28 August 2013, 14:21 de B
CIRCUL fara LOGICA ! lasa ti sa castige si ei o paine sa aiba firma de paza :)))
la cate PITIPOANCE aveti acolo curate in cazier trageti va si voi vreo 10 firme de paza , ca aveti muschi :)))) faceti va si voi respectati ca nu e mare lucru sa muncesti legal !! CE MONOPOL in ORADEA ? VENITI cu firme puternice din BUCURESTI (turci, arabi) cu puncte de lucru :))) vai de kurul lor ! V ati invata sa monopolizati si sa intretineti EVAZIUNEA si insolventa ?
Postat 28 August 2013, 13:55 de CONCURENTA :))))
Bine a facut asa sa patesca sagetziile din oras si la fel invers
Bine a facut cu sageata asta ca mai incordatii is sagetiile ca ei prin cluburi asa sa faca si aurel cu a lui Romi sa isi rupa capu intre ei toti is la fel 30pe 1 la fel e si Aurel cu sagetziile lui 30-1 pe unu nici unu nui mai bun ca celalat toti is Smecheri da cand sunt singurii sa pisa pe ei Sclaviilor si A lui Romii si a lui Aurel niste sclavii dornici sa se afirme
Postat 28 August 2013, 13:53 de akex
ce nu stiti
BA DA VOI NU STITI CINEI PITBUL...SLUGA LUI AUREL PE CATI A ANTEPAT CU CASE CAMATARIE UN SCANDALAGIU.....POATE NEGUS SI IADAT ****.....SAU NU MAI RECUNOASTE.....UN GUNOI SI EL SI TIGANIII...
Postat 28 August 2013, 13:03 de alo
sa incapa curatenia de toamna!!!
tot citesc de cativa ani prin presa despre tziganii din clanul negus si aghiotantii lor...ma intreb retoric cand vor avea curajul si romanii sa puna mana pe o arma de foc si sa o descarce in aceste lepadaturi??nu de alta dar eu traiesc in franta pe zona de coasta si aici saptamanal se face curatenie in randul lepadaturilor!!pe unii ai gasesc inecati pe altii spanzurati dar pe majoritatea ai gasesc impuscati...tot retoric ma intreb de ce noi nu avem dreptul sa ne aparam in fata acestei etnii ci trebuiesc mediatori gen procuror calin roman si leucea care sunt incapabili de a face fata spagii care o dau clanurile tziganesti??
Postat 28 August 2013, 12:59 de marius
9mm
Zilele trecute l-am vazut pe mwuistul ala de Romi, se plimba cu bicicleta prin cartier, asa de unul singur! Va spun sincer ca am avut un impuls de moment sa ma duc sa-i rup capul cu bata de baseball din masina. Daca eram in locul lui Pitbull, nu puneam nici o plangere, il asteptam asa frumusel undeva la un colt de strada.... sa apara. Tiganul e usor de dovedit, trebuie sa ai putin sange in instalatie, si imaginatie, ca sa-l linistesti!
Postat 28 August 2013, 12:55 de Unu singur
Oradea, vestul salbatic
ca si cetatean de rand te intristezi cand afli de astfel de lucruri se intampla in Oradea, ca si in vestul salbatic; cred ca politia nu isi mai are rost in Oradea si ar trebui desfiintata;
Postat 28 August 2013, 12:55 de johnny
de ce sa merga in inchisoare cand in libertate e la mana ta ?
nu se gandeste acest tanar ca daca ajung dupa grati astia la cati o sa l ingjunghie / bata cand vor :) ? rau face ca nu se gandeste bine ca se gandesc altii cu minte :)) DREPTATE nu o face INCHISOAREA ci libertatea, fiecare are nanasu lui. In inchisoare nu faci dreptate altuia din contra il provoci, de ce sa merga in inchisoare cand in libertate e la mana ta ? Fiecare cu frica lui si umbra lui :)).
Postat 28 August 2013, 12:54 de :)))
csabi
pitbull adica cainele maidanez adoptat de aurel pai saracu acuma nu il mai ploua ploaia pe strada ci il ploua pisxatu tiganilor maimuta aia figuranta de 2 lei care se vinde pe o jum de mamaliga pitbull s-a facut soricar in fata tiganilor
Postat 28 August 2013, 12:04 de csabi
cioara
CENZURAT
Postat 28 August 2013, 11:48 de tigani
incenari dupa o altercatie poti sa faci cate vrei :)
nu e ciudat nu are un OS fracturat , amprente de la altii, muscaturi, doar o ureche taiata, daca si a taiat o el sau a pus pe altul ? Eu nu l cred si nici altii, TIGANI nu ti fac nimic sa se distreze , ei fac orice PENTRU BANI , nu pentru PUTEREA pe care ei oricum o detin. Ei au o pata pe creier aurul si tortura suferita in timpul lui CEAUSESCU.In caz de legitima aparare SUFERI DURERI cumplite pana la TORTURA :)) ala e corp calait sa rezolve o TENTATIVA :).DEGEABA va tatuati ca la un "AC de cojoc " nu rezistati niciunul.
Postat 28 August 2013, 11:47 de oricine poate fi PRO
scandal
E ca si in ungaria unde handbalistul, Marian Cozma a fost batut si omorat de tigani intr-un local in care se aflau si politisti !!!!!! n-au intervenit nici unul !!!!!!!!!
Postat 28 August 2013, 11:46 de Oradean
romi
bai romi smecher nu esti uitate la adevarati smecheri din tara de care nu aude lumea nu stie nimeni din ce produc bani,ce faci tu?iti aduni incet incet ani de puscarie ca fratetu si cand o sa inceapa cu adevarat sa va caute politia atunci se va termina tot
Postat 28 August 2013, 11:38 de romi
spaga si mita
iata de ce fac interlopii ce vor in orasul asta ! RUSINE ! daca ar fi fost vorba de altii, erau demult dupa gratii.
Postat 28 August 2013, 11:37 de mda
daca era cu copii mai era asa de SUPERIOR ?
ce PORCARII, astea sunt cazuri pentru parchet :)) , acest conflict putea fi apalanat nu PROVOCAT , cum sa faci DREPTATE la doua temperamente care se cred SUPERIORI !!!! El nu s a gandit la ce era mai rau, s a gandit ca VINE cerul sa l salveze , ce minte are asta la 28 de ani ? Daca am fi in razboi cum ne am paza pe calitatiile pe care nu le are ? daca era cu copii mai era asa de SUPERIOR ? Trebuie sa fim cerebrali si periculosi , nu prosti si victime.
Postat 28 August 2013, 11:35 de vsm
tiganii
daca politia respectiv procuratura is faceau datoria clar ca personaje ca tiganu nu erau azi pe strada.problema e la procurori la statul roman,nu ma astept la nimic tiganu va scapa ca de obicei
Postat 28 August 2013, 11:32 de Vlad
Oradea
Bravo Andrei ai dreptate.asa sta treaba cu ''smecheri'' de azi
Postat 28 August 2013, 11:27 de Beni
felicitari Andrei
foaret bine zis Andrei si eu sunt de aceasi parere !!!!!!!!!!
Postat 28 August 2013, 11:07 de oradean
felicitari adolf !
foaret bine zis adolf si eu sunt de aceasi parere !!!!!!!!!!
Postat 28 August 2013, 11:05 de oradean
Tigani ordinari
Mai tineti minte vremurile bune cand smecherii chiar erau smecheri, nu tigani pensati care se duc la saloane de infrumusetare ca si acest tigan NEGUS si restul epilatilor? Tineti minte cum s-a scapat de Culici prin anii 90? Impuscat, in stil mafiot. Aia era adevaratii smecheri. Aveau ceva de rezolvat, o rezolvau, nu se epilau intre picioare si pe piept.
Postat 28 August 2013, 10:58 de Andrei
Sa-mi bag p...
Dar, le-asi inchide si pe toti Pittbulii, si alte caini nasoale care se cred mari smecheri dupa ce au fost un an in italia la furat din alimentare...
Postat 28 August 2013, 10:07 de adolf
Sa-mi bag p...in mormantu' masii lu' negus
Daca oricum se STIE, si se CUNOSC oamenii din lume interlopa! Cum mortii lor, nu se pot baga in puscarie pe toti dintre acestea!? De fapt ar fi mai bine la toti cate un glont in cap...ar fi mai ieftin! Sincer eu le-asi otravi si copii acestora, ca sa dispara si numele negus de pe fata pamantului.
Postat 28 August 2013, 10:04 de adolf
Bihoreanu
30 contra 1 asta da smecherie daca esti tare faci una la una atunci se vede valoare.in rest 0 smeceherie intodeauna dao in smardoiala cu cineva mai valabil ca tine
Postat 28 August 2013, 09:49 de Marius
NGS
Romi Regele Tiganilor
Postat 28 August 2013, 09:42 de Velenta
Tiganu
Tiganu daca o continua tot asa parerea mea ca va sfarsi cu un glont in cap :)) fulgeru loveste doar o data :)))
Postat 28 August 2013, 09:40 de Ionut
Si acum ce vrei ?!
Am vorbit cu niste amici despre intamplarea asta, fiecare dand cu parerea. Unii in locul tau s-ar duce afara, ar culege capsunu 1an, 2, ar veni, ar cumpara un trancan si i-ar ciurui tiganului genunchii, apoi l-ar duce afara la cersit !
Postat 28 August 2013, 08:47 de alimanescu
Platim ca prostii
Bine ca platim taxe ca prostii si politia si organele judecatoresti nu fac nimic, doar vacante si spagi. Sigur, politistii o sa zica ca nu pot fi peste tot, dar de fapt ei niciodata nu sunt nicaieri, chiar si in situatii precum aceasta...
Postat 28 August 2013, 08:32 de Vlad
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON