URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Octombrie 2013, 10:43

Fum de Sinagogă: Felix Koppelmann şi-a aprins o ţigară chiar în Sinagoga Neologă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La începutul săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei şi cei ai Comunităţii Evreieşti din Oradea au chemat presa la Sinagoga Neologă Zion din Piaţa Independenţei, ca să anunţe că aceasta va fi reabilitată pe bani europeni pentru ca apoi să funcţioneze ca sală multifuncţională de expoziţii şi concerte. La eveniment a fost prezent, după cum era normal, şi preşedintele Comunităţii Evreieşti din Oradea, Felix Koppelmann, care nu s-a răbdat să nu fumeze. Chiar în Sinagogă!

Vezi foto cu preşedintele Comunităţii Evreieşti fumând la conferinţa ţinută în Sinagoga Neologă, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
tot la ban tragem...
treaba de acolo nu tine de ...sinagoga :) cu s mare, ma rog. acolo sunt alte interese, iar unul mai micutz asha, ca sa zic, e legat de noile joburi care se vor infiinta cu aceasta ocaziune. nishte joburi de frecat frunza la catei si de taiat menta :) pt. marea familie, ca deh, banet este din multe surse, la fael ca la institutiile de cultura de stat, aur curat mai ales pe timp de criza, dar cat or mai supravietui s'acestea, numa' bunu Dumniezo' mai stie :) hai, salam!
Postat 07 Noiembrie 2013, 10:48 de ştrulă
Din tesutul ce da genul scade inc et tot oxigenul
Ba e vinovat c-a facut in public gestul de fumat ei dar pentru aceasta inca -i tolerat pentru ca fals se crede ca-i gest concentrat. Ii da lui Bihorel un exemplu de rau gest , vicios si indigest. Draga domnu Koppelmann, submineaza sanatatea scade in corp imunitatea si pe urma oxigenul, din tesutul ce da genul.
Postat 25 Octombrie 2013, 00:06 de Bihodreanu
si ce?
Sinagoga este o cladire si-a pierdut functia religioasa de ani de zile acolo sau intilnit cei doi conducatori ai comunitatilorOradea -Debrecin cu domnul viceprimarMalan si domnul arhitectCristian Puscas coordonatorul lucrarii de reabilitare,deci nimic anormal numai daca te simti frustrat din alte motive ,
Postat 24 Octombrie 2013, 21:23 de karton
Se ţine încă bine cuscrul lui Filip ... sănătos şi fără inhibiţii ...
.
Postat 24 Octombrie 2013, 17:32 de Strattera
Marius
Si care-i faza.. Sinagoga nu este echivalentul unui lacas de cult Ortodox sau catoulic unde sa fie prezenta o bucata de paine/ostie care sa fi avut un "proces" de transubstantiere / metabolee.. Puneti umpic mana si mai cititi si altceva decat Cancan, "desteptilor", nu criticati ceea ce nu intelegeti/cunoastei...
Postat 24 Octombrie 2013, 14:22 de Jula
Pamflestarul are zarul
Bihorel eu am gresit c cu t inlocuit nu cuvant de pamflecar ci cuvantul pamfletar si ca sa ma ierti pe loc cu mea culpa la un loc, spun ca esti copil cu har, Bihorel e pamflet-star..
Postat 24 Octombrie 2013, 12:42 de Audientzipenitent
Pamfletarul face jocuri da cu zarul in alte locuri
Toti nu fumam dar visu-i pamfletar statea, intr-un pasa narghilea :)
Postat 24 Octombrie 2013, 12:27 de Audientafacepasienta
Sinagoga nu era in cult (functiune)
Bihorel copil umblat s-a apucat si de fumat dar fumeaza gazetar, cu foita de ziar si tutun de pamflecar.
Postat 24 Octombrie 2013, 11:07 de pamfletar
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON