URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2013, 08:14

Bihorel: Spovedania pe Facebook a lui Raul Zetocha după ce l-a lichidat pe interlopul Mişi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O crimă. Un hoţ sparge maşina unui şmecheraş. Se încaieră şi apoi se spintecă. În loc ca cel grav rănit să meargă la medic şi agresorul la Poliţie, amândoi intră pe Facebook şi se laudă cu isprava.

Între timp, mortu' moare iar agresorul continuă să ne agreseze pe toţi pe reţeaua de socializare.

Citeşte versiunea lui Bihorel a confesiunii făcute de Raul Zetocha pe Facebook, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
COSTI SI PPG PRADUITORI INFECTI
Buna ziua.Costi Marie este un praduitor al procurorilor si politiei impreuna cu tiganul Petre Puscas alias PPG si aresteaza baieti pozand in niste interlopi!!!!.Ia zi Costi cati oameni ati arestat doar in 2013?cei care intra in contact cu ei isi asuma un mare risc deoarece ei sant sub acoperire dar in cele din urma tot la puscarie o sa ajunga acolo unde le este locul tuturor trdatorilor praduitori!!!la un momend dat nu o sa mai fiti utili pentru politie,si o sa fiti aruncati la cosul de gunoi DUPA CARE LA PUSCARIE...
Postat 21 Decembrie 2013, 18:19 de MUIE PRADUITORILOR
unu
ba terminat cu barfele in loc sai ziceti dumnezeu sal ierte voi barfiti adica ce asteptare in orasu ala de caca iar MTK si LUNGU aicea nu contest poate iti avea dreptate dar atata timp cat au lume buna sus nu prea aveti ce le face mai ales ca Lungu e si sportiv iar alalalt MTK ala e un nimeni un flustrat atat tot tratatil cu indiferenta cai trece
Postat 05 Decembrie 2013, 23:41 de una
zile grele
zile grele o sa aiba puiu asta de cioara la puscarie ca misi a vut si mai are multi tovarasi acolo
Postat 04 Decembrie 2013, 12:07 de bela
da da da
CENZURAT
Postat 04 Decembrie 2013, 12:03 de sex
-
Marturisirea pe FB nu are nicio valoare juridica.
Postat 04 Decembrie 2013, 09:24 de ?
Gunoi
Matecas cu lungu lau omorât pe misi....nu zetoka ....sageata lor a fost ei lau pus sa facă asta si sa se lege de toată lumea an orașul asta plin de gunoaie .....la pușcărie o data si cu ei ...ca prea multe au făcut si nimeni nimic.....DNA pe ei poliția le tine spatele...
Postat 04 Decembrie 2013, 08:45 de Robi
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON