URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Iunie 2012, 18:35

Ultima conferinţă PDL înainte de alegeri: Groza şi Ţîrle, cu tunul pe Bolojan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ultima conferinţă de presă din campania pentru alegerile locale a PDL Bihor s-a lăsat, aşa cum era de aşteptat, cu un nou atac la adresa contracandidaţilor liberali.

Vignete de parcare

Mihai Groza i-a reproşat din nou lui Bolojan construcţia CET-ului pe gaz, "cea mai păguboasă soluţie" pentru orădeni. "În loc ca, din 2008, de când era aprobată strategia pe termoficare şi urmau procedurile de accesare de fonduri europene 2009-2013, să se treacă la soluţii fezabile, s-au făcut 3 greşeli enorme de către actualul primar: Prima - demararea investiţiei CET pe gaz (care în etapa întâi ne costă 96 milioane de euro şi în etapa a doua - 162 milioane de euro, cu termen de finalizare 2024), din care total fonduri europene doar 40 milioane de euro. A doua greşeală este folosirea energiei primare scumpe (CET pe gaz) şi a treia - că avem un operator în faliment, cu datorii de peste 300 milioane de lei. Toate cele trei greşeli vor fi plătite de orădeni, dacă USL şi Ilie Bolojan vor conduce oraşul încă 4 ani", a spus Groza.

PDL-istul i-a imputat din nou actualului edil parcările cu taxă, spunând că acestea ar trebui păstrate doar în centru, nu şi pe alte străzi sau la domiciliu. "Pentru parcările cu plată, se poate adopta un sistem de plată comod: la plata anticipată a impozitului, în loc de bonificaţie, fiecare proprietar va primi gratuit o vignetă, care se va putea lipi pe parbriz, fără mai avea grija plăţii", a spus Groza.

Motive fără număr

Candidatul PDL s-a legat şi de construcţia Podului Macio, din cartierul Dragoş Vodă, punând sub semnul îndoielii finalizarea lucrării. "Nu ştiu cum va fi posibilă construcţia podului dacă firma nu va fi capabilă să-şi plătească obligaţiile contractuale de concesiune în valoare de 143.000 lei, după ce de curând Consiliul Local a cerut blocarea conturilor şi executarea silită. Cum va avea bani să construiască noul pod la un termen şi aşa depăşit?", a întrebat Groza retoric, referindu-se la subiectul tratat recent de BIHOREANUL.

Groza l-a atacat pe Bolojan şi pe tema achiziţionării de tramvaie second hand, afirmând că, în 2005, el, ca viceprimar, a făcut demersuri pentru 23 de tramvaie modernizate cu reparaţia capitală la zi şi cu o vechime de 10-12 ani, cu1,6 milioane de euro, dar a fost împiedicat. "Prefectul de atunci, Ilie Bolojan, a atacat hotărârea de Consiliu Local în contencios, pe motiv că nu respectă procedura legală. Deşi la ce mă priveşte, la vremea respectivă am explicat pe larg demersurile. Azi, Primăria, prin OTL, a cumpărat 4 tramvaie second cu o vechime de 25 de ani, cu 110.000 euro, fără licitaţie, pentru că procedura pe second nu prevede decât negociere directă. Întreb şi eu cât a fost orgoliu, luciditate sau rea credinţă a cuiva", a zis Groza cu subînţeles.

PDL-istul l-a atacat pe primar şi pentru drumul rapid pe care vrea să-l construiască pe deal, fapt care, aşa cum se ştie, a stârnit nemulţumirea locuitorilor de pe strada Ecaterina Teodoroiu. "În ce priveşte proiectul de drum expres, 700 de persoane s-au constituit în parte civilă. Există un proces pe rol şi se desfăşoară, din câte am înţeles, la Budapesta. Nu ştiu de ce s-a strămutat", a zis PDL-istul, deşi jurnaliştii i-au atras atenţia că, legal, un asemenea proces nu are cum fi judecat în altă ţară.

Campanie fără dezbateri

La rândul său, Radu Ţîrle l-a "împuns" din nou pe contracandidatul său la Consiliul Judeţean, Cornel Popa, pe tema neparticipării la dezbateri. "Această campanie electorală a fost atipică, lipsită de dezbateri şi de discuţii pe proiecte", a spus Ţîrle, acuzându-şi contracandidatul de "lipsă de respect şi faţă de problemele economice". "Domnul Popa a recunoscut că nu a adus nici un leu judeţului, în dezbaterea de la CJ. 709 miliarde de lei vechi am adus eu în aceşti 4 ani, de la Guvern: 521 de miliarde pentru drumuri şi 188 de miliarde pentru apă", a spus Ţîrle.

Ca de obicei, PDL-istul a repus pe tapet şi problema Muzeului şi veşnicul scandalul cu Selina şi a detaliat, din nou, şi problema Aeroportului. Dorind să dea replica liberalului Popa, care a spus că CJ nu a oferit nici o facilitate operatorilor şi ca urmare Aeroportul orădean are 41.000 de pasageri pe an, în timp ce aeroporturi din oraşe mai mici au câte 240.000 de pasageri, Ţîrle a replicat că nu CJ a fost de vină. Ministerul Transporturilor "reglementează foarte clar ce tarife se pot aplica şi cine beneficiază de aceste reduceri", a spus candidatul, arătând că Aeroportul funcţionează în baza acestora.

Aeroportul discordiei

Arătând o adresă de la Ministerul Transporturilor potrivit căreia aeroportul orădean este "prim candidat la semnarea contractului de finanţare", Ţîrle l-a atacat şi pe primarul Ilie Bolojan, cerându-i public să spună de ce, pe când era prefect, respectiv secretar general al Guvernului nu a susţinut alocarea de fonduri pentru reabilitarea Aeroportului.

"Nu ştiu cât îl interesează pe domnul Bolojan că în 3 octombrie 2006, când era prefect, Consiliul Judeţean a iniţiat un proiect pe care nu a vrut să îl semneze. S-a revenit cu acea HG, semnată doar de domnul Seremi, ca vicepreşedinte al CJ, pe 14 februarie 2007, când ministru de interne era domnul Blaga, nu s-a întâmplat nimic. S-a revenit din nou din partea Aeroportului, pe 28 iunie 2007, când secretar general al Guvernului era domnul Bolojan. Dar, deşi avea pârghii, domnul Bolojan nu a semnat şi nici nu a susţinut acest proiect de hotărâre de Guvern. Dacă am fi primit acei bani, azi aeroportul ar fi avut şi pista modernizată", a reproşat Ţîrle.

Tot pe Bolojan l-a făcut PDL-istul responsabil şi de faptul că oraşul ar fi pierdut 2 hectare de teren prin edificarea cartierului Luceafărul, ridicat de veşnicul duşman, Selina. "Şi un copil îşi putea da seama că e un proiect utopic, un tun imobiliar. Domnul Bolojan de ce nu a blocat acest proiect? Nu aveau cum să facă cele 10.000 de apartamente sociale în 4 ani. E mult şi să le numeri. Au spus-o cei de la DIICOT: judeţul Bihor a fost păgubit cu 17 milioane de euro, exact cât ne trebuie nouă pentru o nouă pistă", a spus Ţîrle.

Pe de altă parte, cei doi PDL-işti au fost întrebaţi şi cum îi răspund PSD-istului Ioan Mang, care a spus, joi, că este timpul ca USL să le arate PDL-iştilor "uşa de ieşire din viaţa politică". "Îmi pare rău, dar din păcate, domnului Mang i s-a arătat uşa de ieşire din viaţa politică de către Guvern şi de către domnul Ponta", a spus Groza, în vreme ce Ţîrle a marşat pe ideea că USL nu va avea viaţă lungă. "Această alianţă, USL, are zielele numărate. Dacă îi apucă Crăciunul împreună va fi o mare performanţă".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
47 Comentarii
Da mare iubitor.....
Da mare ,, iubitoriu de lucru tanar si frumos ,, e acest Radu-cutu.
Postat 09 Iunie 2012, 16:46 de politicos
dar tu?
@Dexter: dar tu ce esti? vreun "neoprotestant" cu radacini portocalii?
Postat 09 Iunie 2012, 11:53 de TDS
Patetic
Sincer,cu totii sunteti niste frustrati , un conglomerat de viermi,care incearca sa devoreze intreaga viata a unor oameni,cine sunteti voi sa ii judecati pe Tarle sau Pe Groza...dar pe bolojan sau popa,veniti din mormantul mamii voastre cu dovezi clare care sa corespunda spuselor voastre despre Familia lui Tarle sau Gaciu,sunteti cu totii niste ofticati...datimi niste motive bine intemeiate ca sa-l votez pe bolojan sau popa...1.Bolojan,ce a facut ? 2.de popa sa nu ziceti nimica ca mai bine imi ziceti de simona senzual decat de el ... Votatil pe bolojan daca vreti ca peste 2 ani sa plutim pe ape ca si in venetia...
Postat 09 Iunie 2012, 01:51 de Dexter
Aparentele insala
Raductzu draga, de ce iti duci tu nevasta peste tot cu tine?Ii firma lu mama ta? sau esti slab de inger si te dai repede la fustitele altor femei si vine Dana pe post de dadaca si te tine in lesa?!cat despre Dana, parca nu mai este femeia sfioasa de acu 5 ani. Treptat a renuntat la batic, la fuste lungi si la credinta. Pentru un pumn de bani vad ca faci si pe dracu in patru. Dana, dana ce a facut banii si ... de Camelia Gaciu din tine. De fapt ea crede ca daca a trecut de la ortodocsi la penticostali s-a transformat din ... in doamna, nu????
Postat 08 Iunie 2012, 21:33 de raducutzu
tarlache
eu ii propun lui "tarlache" sa nu-i lase pe fratiori si pe surioare sa mearga la vot! ce puii mei, e Ziua Domnului, deci...despre ce vorbim?
Postat 08 Iunie 2012, 20:11 de TDS
ex-comunicare
misule, daca tot te-ai dat cu neo protestantul cred ca s-ar impune o excomunicare a ta! am sa ma adresez in acest sens P.S. Virgil bercea(asta in eventualitatea ca nu ai plecat tu de buna voie si nu cumva te-ai pocait!). in principiu nu este neaparat rau sa fii " neo " dar ei cred ca daca se duc joia si duminica la adunare iar doamnele se bandajeaza cu te miri ce(ca despre batic nu prea mai e vorba)de le zice lumea " bandajatele intru Domnul" pot sa faca ORICE! si chiar fac!
Postat 08 Iunie 2012, 20:09 de TDS
VOT
@Otilia: draga mea, voteaza cu PDL-ul, te opreste cineva? Muta-te si la Cluj! OK, treaba ta! Marea majoritate votam cu USL-ul si te asigur ca oricum va fi(macar)ceva mai bine(acum vorbesc si in perspectiva alegerilor din noiembrie, si sper eu a anticipatelor prezidentiale). Uite, eu in 2004 l-am votyat pe base(de BOU ce-am fost!). asta a fost! macar nu am mai pus botul in 2009 dar tu cred ca l-ai pus! si? Iti place? Voteaza draga UDREA(cu statioane in panta, patinoare la suprapret, parcuri in paduri, telegondole de nicaieri spre nicaieri), voteaza VIDEANU(deh, el nu fumeaza, nu bea, si-a tras mausoleu), voteaza LIVACHE NEGOITA(panselute, bancute etc), voteaza BOC(presul lui base)...N-ai decat! NOI VOTAM USL-ul care cel putin ne ofera SPERANTA! Speranta ca oricata criza ar fi nu se vor mai arunca banii pe fereastra! daca nu mai mult(dar va fi evident mai mult), macar ATAT!
Postat 08 Iunie 2012, 20:04 de TDS
.....
ahhh toti cei care scrieti mai jos, credeti-ma nu va dau mai mult de un an si o sa va para rau ca ati pus stampila pe cei de la USL... in curand o sa iasa si mai multe mizerii din cele pe care le-au facut ei... vedeti de exemplu schimbarile care se fac la noi in judet momentan... cum zboara lumea dupa ce a venit ponta, nu conteaza ca sunt oameni competenti si ca au facut ceva pentru orasul nostru sau pentru acest judet... cine nu e cu ei e impotriva lor. Eu aleg sa fiu impotriva lor si am sa votez PDL duminica, nu o sa imi para rau, sunt singurele persoane care incearca sa schimbe in bine aceasta tara.
Postat 08 Iunie 2012, 19:33 de Otilia
pam pam
Mai da mai lasati-l pe Bolojan in pace, vedeti-va voi de treburile voastre, nu inteleg de ce e nevoie bataia asta cu noroi, nimeni nu are de castigat din asta.USL va castiga tocmai din cauza faptului ca sunt capabil.Nu sunt perfecti, sunt oameni, mai au de invatat si mai au de realizat, dar macar au facut o diferenta si vin cu idei realizabile.Hai Bolo, Hai USL
Postat 08 Iunie 2012, 16:54 de popadriana
Votati Tirle votati incompetenta si impostura
Desi aparent poate parea altfel, Tirle este incompetent,duplicitar,avar,n-are incredere decat in fratii lui pocaiti,nu poate face echipa decat cu oameni ca el si nu poti da 2 bani pe cuvantul lui.Desi ales cu sprijinul consistent al PNL, Tirle n-a colaborat cu liberalii reusind sa intre in conflict cu toata lumea.Ultima picatura care a umplut paharul rupturii lui definitive de PNL a fost in 1 07 2010,cand in urma descentralizarii spitalelor, Spit.jud. a revenit CJ Bihor si conf legii lui Tirle ii revenea dreptul de a numi noua conducere a spitalului.Desi inainte cu 1zi,in biroul jud PNL,de comun acord cu Tirle, s-a convenit asupra componentei noii conduceri,peste noapte Tirle s-a razgindit de unul singur,anuntand a doua zi in cadru oficial o conducere care nu avea girul PNL, formata dintr-o tinara doctorita penticostala si filoPDL-ista si prietenul si colaboratorul direct al acesteia ,cu care facea cuplul anestezist-chirurg.Cand a realizat dupa aceea ca nu are sustinere in cadrul CJ cu aceasta conducere personala a negociat cu Primaria trecerea Spit jud in subordinea acesteia cu singura conditie de a mentine conducerea pusa de el.
Postat 08 Iunie 2012, 14:50 de Cristina
bla bla
Bine ca abia acum in campania electorala va treziti si voi, ca vai lucrurile la noi in oras nu sunt cum ar trebui.....Mi se pare impresionant ca abia acum voi, pdl-istilor va dati si voi interesul de a impresiona publicul....A fost Bolojan cum a fost si Popa la fel, dar macar au schimbat ceva in orasul nostru...Bine ca sunteti voi pdl-istii un bun model de moralitate si educatie...si sunteti in stare sa scoateti din piatra apa....HAI BOLOJAN!
Postat 08 Iunie 2012, 14:41 de pishti
Votati RADU TIRLE.
Bravo Domnule TIRLE.Va doresc mult succes pe Duminica, dar sunt convins ca Dumneavoastra veti castiga.Luni veti fi din nou Presedintele Consiliului Judetean Bihor.Sunteti cel mai bun Presedinte pe care l-am avut.Domnul sa va Binecuvinteze.VOTATI RADU TIRLE!!!
Postat 08 Iunie 2012, 10:02 de Hai Radu Tirle
.....
Pedelistii au pierdut oricum. Atitia ani de jecmaneli si furturi din partea lor isi spun cuvantul. Circul asta pe ultima suta de metri n-o sa-i mai ajute.
Postat 08 Iunie 2012, 10:00 de Mihai
Vai vai PDL
Tapele astea de la PDL numa sa critice stiu!!!!!!!!!!!!!!!!!Nici o solutie viabila, cititi articolul. Vai vai. Bine ca e vineri deja. Mai este un pic din circul asta.
Postat 08 Iunie 2012, 08:25 de Vasi
Rog un PDList sami raspunda...
@pavel: Ai scris ca: sa traiti domnule groza mati ajutat cu foarte multe in interimatul dumneavoastra aveti votul meu.. . FOARTE CORECT te-a, ca de restul si-a cam batut joc. Se vede ca esti ceva pocait de -al lui. Nici cu Popa nu mi rusine, dar macar nu se manjeste in mod direct de noroi cum face Tarle regulat, si MARELE AVANTAJ, il lasa pe Bolojan in pace, nu ii pune bete in roate cum faceau \"fratele\" Tarlica si Ghilea. Nu vi se pare ca pentru un asa zis pocait (sectant) Tarle asta e un pic cam pus pe harta si cam criticant. Nu vorbesc despre adevarul spuselor lui, dar daca ot se tin asa superiori sectantii astia ar trebui sa arate si ei cat de calmi si impaciuitori sunt. Daca e asa sigur ca va castiga, de ce isi face pacate aruncand cu noroi si defaimand. Pacat... Se vede disperarea...
Postat 08 Iunie 2012, 08:11 de fostul PDL ist
Mergeti mai intii la scoala!
Nivelul cultural(mai corect spus cel de alfabetizare) al postacilor PD este la nivelul a 4 clase primare.Vezi mai jos perle ca,a-ti facut in loc de ati facut, slavi in loc de sclavi, i-si dau seama in loc de isi dau seama,etc.,etc.,etc.
Postat 08 Iunie 2012, 07:27 de Un om liber
VINO LA VOT
In 10 iunie ai sansa sa ii trimiti pe PDL unde le este locul, adica cosul de gunoi al scenei politice. DA-LE PAPUCII, pe care Tarle ii daruieste in campanie! Daca esti multumit de cat ti-au taiat si daca mai vrei ii poti vota. Duminica e ziua in care le poti da ceea ce merita, taiele elanul. Daca tu nu mergi o vor face cei cumparati cu papauci si sepcute pe care scrie Radu Tarle sau imbecilii care ii lasa pe pastori sa decida pt ei! In 10 iunie e ziua dreptatii!
Postat 08 Iunie 2012, 05:46 de teraflu
dute tare popa din oras
ipocritul de popa vrea consiliul judetea cand el are o chipa de consilieri din care niciunul nu are experienta in consiliul judetean sau judetean! LUATI CONCLUZII
Postat 08 Iunie 2012, 00:27 de george
25 de ani! liniste in sala
Domnule Tirle si domnule Groza daca cititi mesajele astea nu va mai stresati sa le tot explicati ce a-ti facut pentru orasul si judetul asta pentru ca oradnii sunt niste idioti si il vor vota tot pe mincinosul de Bolojan care a marit taxele, impozitele, care a ridicat plata asociatie, care va nenorocit de amenti, care va mintit, va promis marea cu sarea dar va dat M..E.....votati bolojan ca sa orasul sa fie la fel cum a fost pana acuma mandria romaniei. M...E Bolojan. apropo totul pentru tineri
Postat 08 Iunie 2012, 00:14 de sare pt usl
BOLOJAN MINCINOSUL
vine domnul Groza cu tot felul de idei inevatoare si realiste pentru dezvoltarea arasului dar idiotii de la pnl, ps, pc fiind slavii lor, nestiin ei ce va urma VOR BLESTSMA ZIUA IN CARE VOR DA VOTUL PE BOLOJAN SI POPA...dar vorba romaneasca zice asa GRESEALA SE PLATESTE!!!!!!!!!!!!!!!!1 SA PLATITI CU TOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Postat 08 Iunie 2012, 00:07 de JIJI
satul de minciunile lui bolojan
Bolojan ii un nenorocit si cine nu crede sa mearga in tot cartierul Velenta si o sa auda vreo 80% din cetateni nemultumiti, 99% din zona tocai, 50%din cartierul Nufarul. 70% cartierul Iosia DAR PROCENTAJELE PROSTIMII DE LA DIGI TV IL DAU CASTIGATOC CU 75% ....Oradenii o sa demonstreze incodata ca sunt niste creduli
Postat 08 Iunie 2012, 00:01 de faurrrrrrr
jos usl
sa traiti domnule groza mati ajutat cu foarte multe in interimatul dumneavoastra aveti votul meu..felicitari pt slogan din respect pentru oradeni...chiar aveti mult respect din cartierul rogerius.va asteptam la primarie luni
Postat 08 Iunie 2012, 00:01 de pavel
LINK
JOS USL JOS COMUNISTILOR!!
Postat 07 Iunie 2012, 23:59 de ASTAMA
om dedicat oamenilor!!!
Tarle un om dedicat oamenilor nu banilor ca gunoaiele astea din ULS care numa dupa bani tanjesc si sa le fie lor bine.....cornel popa=pacalici!!!
Postat 07 Iunie 2012, 23:57 de dan
.....
speram sa scapam de Bolojan.. ne am cam saturat sa fim sclavi primariei, imediat o sa ne ceara taxa pe aerul pe care in rasuflam.. mai bine ar disparea USL...
Postat 07 Iunie 2012, 23:53 de dan
S-a terminat
Era PD-L in Bihor a apus, pentru bihoreni aceste mizerii de la partidul PD-L nu mai inseamna nimic, iar duminica o sa vedeti ca nu va mai bateti joc de oradeni si de bihoreni.
Postat 07 Iunie 2012, 23:23 de 401
Nu vi frica de. Dumnezeu?
Tirle va castiga alegerile pentru ca asa vrea DUmnezeu. Sa va fie rusine si . Domnul sa va ierte pentru toate minciunile si mizeriile pe care le scrieti despre el si familia lui dar si despre CAmelia GAciu. Ii cunosc foarte bine pe toti si stiu ca sunt niste oameni morali si de bun simt.
Postat 07 Iunie 2012, 23:10 de Obiectiv
Taru si Grozavu
Tunul lor e un mare FASSSSSSSSSSSSSSSS! Iar ei sunt niste bombe de *!
Postat 07 Iunie 2012, 23:00 de Basedaucammari
tirle face valuri
Tirle este duplicitar.Cine sal mai creada. Traseist (curva)politic(a). A mers dintr-o parte in alta doar dupa privilegii. Pentru un pum de bani isi vinde sufletul. Si el si Dana. De Camelia nu mai vorbesc deoarece ea si-a vandut demult sufletul
Postat 07 Iunie 2012, 22:55 de victor
jos pocaitii
Sper sa nu ne conduca POCAITI !!! sun cei mai josnici oameni,mincinosi escroci si lenesi.jos Radu Tarle
Postat 07 Iunie 2012, 22:50 de mihai
fratele mincinos
Nu stiu cum poate sa mai candideze fratele nostru, dupa cite minciuni a spus. Sa stie ca nu mai ii merge cum ii mergea. Chiar daca suntem din aceiasi religie nu inseamna ca nu am deschis ochii si o sa-l votam orbeste. Familia mea, numeroasa dealtfel nu o sa-l urmeze de aceasta data. Ne-a ajuns minciunile lui.
Postat 07 Iunie 2012, 22:45 de aron
...
Cartierul Luceafarul l-a ctitorit PDL si UDMR, in frunte cu Filip si Kiss. Deci despre ce discutam??? Bolojan e responsabil acuma si pt porcariile facute de PDL????????????
Postat 07 Iunie 2012, 22:42 de Jack the bimmer
muhaha
cei de la usl sunt niste LASI ...daca vreti sa ajungeti sa platiti intretinerea 1000 ron votati pe bolojan.....huuuuuu usl
Postat 07 Iunie 2012, 21:40 de muhaha
JOS BOLOJAN
Eu unul m-am saturat de promisiunile lui Bolojan care numai nu se concretizeaza. pentru noi tinerii NU A FACUT NIMIC!!!!!!!!!!
Postat 07 Iunie 2012, 21:00 de GORJ
Dana Tirle
Nu credeam ca Dana Tirle (@@@), de altfel foarte religioasa, a ajuns sa blesteme. Doamne Dana ce ai ajuns sa faci pentru un pumn de bani.
Postat 07 Iunie 2012, 20:58 de wow
BOLOJAN A MINTIT 4 ANI
ORADENII SAU LAMURIT DE MINCIUNILE LUI BOLOJAN , IAR VOTURI VA PRIMI DOAR DE LA MEMBRII PARTIDELOR PNL,PSD SI PC CARE NICI NU I-SI DAU SEAMA CA ORASUL SE INDREAPTA INTR-O DIRECTIE GRESITA!
Postat 07 Iunie 2012, 20:50 de ALEX
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI MULT NOROC IN 10 IUNIE
Postat 07 Iunie 2012, 20:47 de FAUR
vreau eu!
@@@: VREAU EU! Sa-mi ajute mie precum am scris pentru ca Dumnezeu stie ca este asa! Iar lor sa le dea un RAU inzecit! Iar daca tu nu crezi, hai sa ne intalnim si iti arat documentele! Vrei? Intr-un loc public
Postat 07 Iunie 2012, 20:41 de TDS
pt.sami
Sami, ai vrea sa-ti ajute Dumnezeu pe cum e adevarat ceea ce ai scris ???????????
Postat 07 Iunie 2012, 20:31 de @@@
vb tirle
Aceast asa zis om Radu Tirle, are zielele numărate. Dacă îi apucă Crăciunul fara sa fie in zeghe, va fi o mare performanţă. Cereti informatii la DNA si parchet unde cazul sau este pe rol. Acest asa zis om corect care si-a angajat familia si amanta la birou si vb de corectitudine. Pt cei cel cunosc stiu cai dracu in persoana
Postat 07 Iunie 2012, 20:11 de Sami
@totasa
Tot asa...astia de la USL nu au cum sa distruga absolut tot! Nici o sansa! Ca nu le mai ramane nimic in urma voastra! Greu cu voi!...ciuma sunteti!
Postat 07 Iunie 2012, 20:00 de esme
alegeri
Bravo PDL! Votati PDL, daca ii mai tinem mult pe astia de la USL , distrug absolut tot! Groza primar!! Tirle presedinte CJ!!!
Postat 07 Iunie 2012, 19:43 de tot asa
te legi de mang?
te legi de mang? dar dintre portocalii cati au plagiat? In frunte cu Pedro(asa a scris presa). Kovesi(asa a scris presa). si exemplele pot continua! ATENTIE: eu am preluat ce scria presa! daca pentru mang e valabil, e valabil si pentru ceilalti!
Postat 07 Iunie 2012, 19:38 de TDS
dispareti
Bine ca nu v-ati aratat prin zona, leprelor, ca va scuipam in ochi! Huoooooooooo! Mai ajungeam dracului si pe la Politie pentru insulta sau mai stiu eu ce! DISPARETI!
Postat 07 Iunie 2012, 19:36 de TDS
nerusinatii
NERUSINATII NAIBII! Vorbiti de cartierul LUCEAFARUL si ati uitat de IMPACT-ul din ochii proprii? NENOROCITILOR! Din cauza voastra cei care am cumparat in Cartierul EUROPA am fost tzepuiti de catre dezvoltator cu mii de euro! Ca vi, portocalii, erati dominanti in CLO cand s-a organizat LICITATIA pecare IMPACT NU A RESPECTAT-O CU AJUTORUL VOSTRU! Voi ati dirijat Contractul de asociere in participatiun 14.519/2004 IN FAVOAREA DEZVOLTATORULUI SI NU A ORADENILOR DE BUNA CREDINTA! Nici cand vi s-a atras atentia(ca la un moment dat am aflat de INSELACIUNE), nici atunci nu ati facut NIMIC in favoarea cetateanului! ba mai mult, in Instanta ati fost tot de partea dezvoltatorului, LA COMANDA DIRECTA A SLOBOZEANULUI SI CU AJUTORUL IMPLICIT AL PARINTELUI DIN PRIMARIE! RUSINEEEEE! RUSINEEEE! SA PIERITI DEEEEEFIIIINIIIITIIIIV! "Fir-ati ai dr...ului cu melcii vostri"(M. Daneliuc-"Senatorul melcilor"
Postat 07 Iunie 2012, 19:33 de TDS
Vb Tirle
Aceast asa zis om, Radu Tirle, are zielele numărate. Dacă îi apucă Crăciunul fara sa fie in zeghe va fi o mare performanţă
Postat 07 Iunie 2012, 19:29 de sami
Nimic
Halooooooooooooooooooo!!!! Nici un comentariu aici?????????? Comentatori anti Bolo, unde sunteti ????????????????? Ah, scuzati! Voi sunteti platiti doar sa denigrati PNL-ul...PSD_ul! Pe ingerasii de la PDL trebuie sa-i crutam si sa-i laudam. Ne scuzati! Sper sa nu mai auzim niciodata de ingerasii astia, dealde Tarle si Groza , dupa ziua de Duminica.
Postat 07 Iunie 2012, 19:10 de URAAAAAAAAAAAAA
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON