URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iunie 2023, 14:29

Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO)

Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO) foto: Antena 1
Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO) foto: Antena 1
Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO) foto: Antena 1
Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO) foto: Antena 1
Un tânăr orădean, „ispită” la Insula Iubirii: „Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea” (FOTO/VIDEO) foto: Antena 1

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Oradea joacă rolul unei ispite în cel mai recent sezon al show-ului Insula Iubirii de la Antena 1. Dan Chiș a terminat Liceul Sportiv, este practicant de karate kyokushin și antrenor de fitness și spune că este în căutare de „ceva nou” pe plan personal și tocmai de aceea s-a dus la Insula Iubirii. 

Sezonul 7 al emisiunii care testează fidelitatea mai multor cupluri a avut premiera joi seară. Potrivit prezentării care i-a fost făcută pe site-ul Antena 1, orădeanul este una dintre cele 10 ispite masculine a căror misiune va fi să le seducă pe fetele care participă la acest sezon și care se află deja în relații serioase. Show-ul este filmat în două resorturi din Phuket, Thailanda. 

Despre Dan Chiș, producătorii emisiunii subliniază că acesta a fost multiplu medaliat la kyokushin și îi plac și alte sporturi, cum ar fi înotul. 

foto: Antena 1

„Pe lângă fizicul care îl recomandă pentru jocul ispitirii, Dan Chiș se mândrește și cu câteva atuuri morale: spune că este foarte ordonat și calm. Mai în glumă, mai în serios, tânărul a punctat că acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care este singur - femeile nu pot ține pasul cu stilul său de viață! Acesta constă în antrenamente zilnice și o dietă strictă și sănătoasă. De 6 luni, Dan nu mai are o parteneră”, se menționează în prezentarea tânărului orădean. 

„Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea, fiind căutare de «ceva nou»”, mai subliniază producătorii emisiunii. 

Tot pe site-ul Antena 1 sunt prezentate detalii legate de tatuajele sale.

Dan Chiș a spus că a eșuat la examenul pentru a intra în Poliție și că s-a tatuat pe gât tocmai pentru a nu mai putea încerca vreodată, dat fiind că acest lucru nu este acceptat pentru polițiști.

foto: Antena 1

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
cimpoiu plin de ciuda, invidios
bai soboloan parsiv, anonim poate te trezesti tu cu vreo citatie pt insultele cu care ai inceput comentariile. despre ce bataie vorbesti sobolane ? sa te caute cineva sa te bata ? pai bai prostule tu esti batut de soarta in fiecare zi, ce sa te mai caute cineva sa te bata ? comentariile tale arata cine esti. eu am zis sa mergi sa l insulti in fata daca ai curaj nu asa din spatele tastaturii, un sobolan parsiv anonim cu un pseudonim pe masura. omul asta probabil habar nu are ca il barfesti pe la spate ori poate ca a aflat si o sa te trezesti cu o citatie adevarat. ai toate comentariile in fata ta. ia auzi bai prostule, in loc sa fii invidios si sa i barfesti sa minti de altii care au grija de felul in care arata nu mai bine ti ai misca hoitul din pat, ai lasa flaconul de bere din mana si te ai duce sa faci si tu ceva treaba ? e plin orasul de sali de sport fraiere invidios, rautacios.
Postat 03 Iulie 2023, 07:02 de oradeamare2
Hopa x3
Acuma o dam pe smardoiala? Au fost patratelele acuma e bataia. Bun, avem 2 criterii, dar la minte 0. Nu sunt anonim, cu 2 neuroni activi, daca ma google-eati poti sa vezi cine sunt. Ok, merg sa ma vad cu tine (sau el, pareti acelasi personaj, nu imi pun mintea sa aflu maruntisurile), vrei sa ma bati? Poti, cu siguranta esti mai “pucernic”, nu neg asta. Asa, apoi esti mai destept? Esti mai mare model in societate? Sau bifezi “inca un fraier”? Stii cum e, cand te duce capu nu te cobori la din astea. Iar daca o faci, ai destule resurse financiare sa inchizi gura cuiva, si ai destule relatii legale, desigur, ca sa potolesti smardoiala. Iau ce ai scris ca amenintare si promit sa ne vedem, ok?
Postat 02 Iulie 2023, 21:53 de poiu
cimpoiu invidiosu
ti se citesc frustrarile si invidia din comentarii. esti un amarat lenes, invidios pe realizarile altora. de mintit poti sa minti ca esti orice din anonimat. du te sa te legi de el la sala, fata n fata sa vezi ce patesti. or sa ti planga si neamurile de acasa asa ti o iei. te ai satura sa te mai legi de altii pe net. esti mare si tare (prost) de la tastatura, soarece anonim fricos ce esti.
Postat 25 Iunie 2023, 16:09 de oradeamare2
Hopaa x2
Gata, ne-am lamurit. Poti sa raspunzi la subiect? Sau atata ai? Cabd IQ e egal cu numarul de patratele, deja e ingrijoratoare situatia. Iar ca sport afla ca nu patratelele definesc un corp atletic, si da, multi fac sport si pot avea o cariera de invidiat. Dar cat timp sala si patratelele definesc "model de urmat" nu ma mir ca tara asta e unde e si se afunda singura. Bafta la "fiare"!
Postat 25 Iunie 2023, 09:45 de poiu
poiu cimpoi invidiosu
ce n ai vrea sa ai si tu maca un abdomen 6 pax dar asta cere timp si efort puturosule invidios.
Postat 24 Iunie 2023, 17:10 de oradeamare2
Hopaaa
S-a activat "telectualitatea". Stii tu cum e, sa te prostituezi pe bani e una, sa te auto-ataci ca iti recunoaste cineva "meritul" e alta. Te simti? Strugurii lui sunt acri cand e o marioneta a unei tembeliziuni pentru bani pe care altii ii fac cu usurinta in jumate de luna. Stii ca si in romania sunt salarii la privat si de peste 500.000e/an? Dar trebuie cap pentru aia, nu steroizi sau ore la sala. Hai ca deja ti-am dat scurtcircuit. Vezi repede pe insta sau tiktok ce mai e nou sa uiti ce ai citit aici. Oare cuvântul bucal l-ai cautat mult, sa pari telectual? Folosind "stii ce zic" ti-ai cam dat-o singur legat de telectual. Cuvant plus spatiu plus semn de punctuatie plus spatiu, propozitii ce incep cu litera mica, continutul prost si sarac al mesajului, sigur ai luat bacul? Pana il iei, abtine-te ca ne despart vreo 3 biblioteci si vreo jumatate de bembeu la venitul lunar. Hai, ai o viata frumoasa, "modelule"!
Postat 24 Iunie 2023, 13:13 de poiu
poiu cimpoiu invidiosu
i-ai masurat o tu bucal ? probabil ai ramas si fara proteza :) stii ce zic, vulpea care nu ajunge la strugurii zice ca sunt acri
Postat 24 Iunie 2023, 06:05 de oradeamare2
Oare asa sa fie?
Sau doamnele si domnisoarele au raspandit vorba cu “fizicul si tatuajele compenseaza pentru ceva mic”. Foarte pozitiva aceasta aparitie pentru dezvoltarea ulterioara a culturii orasului, a tinerilor de azi, el e un model de urmat chiar! NU!
Postat 23 Iunie 2023, 17:49 de poiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON