URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Decembrie 2017, 22:20

Puţini la protest, mulţi la Boney M: Concertul solistei Liz Mitchell, care a cântat alături de noua ei trupă, a scos circa 5.000 de orădeni în Piaţa Unirii (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Protestele din Oradea nu prea mai au "fani", însă formaţia Boney M cu siguranţă îi are. Ex-solista grupului, Liz Mitchell, a cântat, duminică seara, pe scena Târgului de Crăciun din Oradea, fiind însoţită de noua ei trupă.

Dacă la protestul "mut" împotriva Guvernului şi modificării legilor Justiţiei, care a avut loc în aceeaşi seară, s-au adunat doar circa 200 de orădeni, locuitorii urbei au umplut, în schimb, Piaţa Unirii. În total, pe platoul din faţa scenei şi pe la căsuţele de la târg erau circa 5.000 de oameni.

În ciuda frigului, puşi pe distracţie, orădenii au cântat alături de Liz Mitchell şi invitaţii ei hituri "oldies" precum "Daddy cool", "Rivers of Babylon", "Ma Baker" şi "Rasputin", precum şi melodii de Crăciun, între care "Feliz Navidad".

Mulţi şi-au scos şi telefoanele pentru a filma concertul fostei lidere a trupei Boney M, iar alţii s-au apucat să danseze pe ritmurile disco. I-a încurajat şi singurul bărbat din trupa lui Liz Mitchell, care, încălzit de atâta mişcare, şi-a dat bluza jos şi a cântat la bustul gol.

Invitata n-a dezamăgit. Ajutată, într-adevăr de negativ şi de cântăreţii backing-vocals, Liz Mitchell le-a oferit orădenilor un show bun şi, auzindu-le aplauzele, le-a spus în româneşte: "Vă iubesc!".

Spectacolul s-a terminat după aproximativ o oră, iar orădenii s-au dus apoi spre case, cu gândul, probabil, la următoarele concerte festive din Piaţa Unirii, nicidecum la proteste… 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
@ postacul crypto-comunistilor
... Nu mai aveti scapare ! Ciuma rosie sau sobolanii rosii, crypto-comunisti din ilici va trageti toti. Oricat ati vrea, nu veti scapa de bratul lung al legii. Jos coruptia ! Jos cruptii !
Postat 19 Decembrie 2017, 05:46 de Control_Room
PSIHOPUPU
alias postacul sorosist de mai jos e crizat rau.A urlat si el intr-o punga pe care a legat-o bine si acum o tot fasaie pe internet in speranta ca cineva ii va asculta psihozele....
Postat 18 Decembrie 2017, 20:19 de BESTIA666
@ postacul crypto-comunistilor
bai dereglatule, ce tot o lalai cu sorositii ? soros in sus, soros in jos... Nu sunteti cu nimic mai buni decat ei. Incercati sa va ascundeti dupa aceste lozinci. Aici vorbim despre niste corupti care vor sa se sustraga urmarii penale pt faptele lor.
Postat 18 Decembrie 2017, 19:57 de Control_Room
mai Sorosule.....
fac si sclavetii tai o selectie cind recruteaza postaci care sa-ti imprastie balivernele despre 'justitie"?sau e suficienta o declaratie pe propria raspundere ca pot sa bata la tastatura sub mai multe porecle si IO-ul lor e intre 50 si 60 ??
Postat 18 Decembrie 2017, 18:09 de BESTIA666
It's Showtime !
Dilimandrocul monarhist, si-a sarit iar tratamentul (ori a incurcat medicamentele). Vedem mai jos, individul e "totally out of control". Loserul, a iesit din nou, la drumul mare, sa injure pe toata lumea. A ramas fara stapan, si pe cale de consecinta, fara un os de ros. Pana la urma se va imprietenii cu tds, iar acesta il va lua cu el la stapanul sau Ianos Mang si crypto-comunistii lui. Mai nou isi spun comunisti cu fata umana. "La vremuri noi, tot noi".
Postat 18 Decembrie 2017, 17:44 de Control_Room
Foarte Urita prectica
celor de la Bihoreanul de a sterge comentariile antisoros.Asta inseamna ca unora nu le place polemica,ironia fina ;in timp ce tolereaza insultele si jignirile tefelistilor.ADEVARUL NU POATE FI STERS BIHOREANULE......ROMANII SINT IMPOTRIVA MANIPULARILOR SI MINCIUNILOR SOROSISTE !!!!!
Postat 18 Decembrie 2017, 17:00 de BESTIA666
RE: Foarte Urita prectica
Atenţie la limbaj, eşti din ce în ce mai abuziv şi rişti suspendarea!
Postat 18 Decembrie 2017, 20:51 de Moderator
Crapa fierea in Tefelaciii sorosisti
ca oradenii nu s-au lasat prostiti de un grupuscul care in afara de 'jos' si insulte nu prea mai stiu altceva.....
Postat 18 Decembrie 2017, 15:12 de BESTIA666
Civism...
Civismul in Romania este "stimulat" doar de mici si bere. Cat despre comunistoizii de mai jos sigur sunt bugetari angajati in marea demolare a romaniei si sunt din aceea care se "incing" la greu din furaciune!
Postat 18 Decembrie 2017, 12:33 de scortosul
5000 de oradenii
la muzincaiala si 20 de pierduti la mitinguiala unde se asculta niste lalaieli sorosiste.Semn ca Oradenii chiar sint oameni inteligenti....
Postat 18 Decembrie 2017, 12:25 de BESTIA666
@scortosul
Hai, da-ma dreacu'! Chiar asa? Nu ai obosit cu lozincareala?
Postat 18 Decembrie 2017, 09:50 de User anonimizat
Ca asa'i romanul...
Ca asa'i romanul, mistocar, semintar si astepta ca cineva(cine?) sa ii resolve problemele! Sta la caldurica,sparge seminte, chibiteaza, injura politrucii, plateste taxe si impozite cere in mod sistematic sunt ...... dispar fara urma, pleaca, fug din tara in speranta unui trai mai bun pe meleaguri straine; practice isi abandoneaza tara din lene, comoditate, lipsa de sentiment national, patriotic. La ce sa te astepti de la strain cand tu cetacean nu faci nimic pentru tara ta, pentru neamul tau, pentru copii si nepotii tai?
Postat 18 Decembrie 2017, 08:53 de scortosul
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON