URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Februarie 2024, 14:05

Sloturile și oglindirea influențelor din muzică

Sloturile și oglindirea influențelor din muzică sursa foto: unsplash.com
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Încă din cele mai străvechi timpuri, jocul a făcut parte din preocupările omului. Dezvoltat în diverse forme și strategii, jocul a influențat iremediabil viața. A devenit un mod de relaxare și uneori de îmbunătățire a anumitor seturi de abilități. Cu scop terapeutic sau nu, jocurile sunt în centrul atenției, în toate categoriile de vârstă. 

Jocul poate fi asociat adeseori cu copilăria. Totuși, acesta se adresează și oamenilor mari sub diverse forme, precum sloturile. Accesarea unui casino online deschide drumul către o diversitate uimitoare de jocuri. Acestea pot avea teme clasice cu fructe și legume, dar și teme istorice și moderne. Personaje precum Zeus sau regina Cleopatra pot apărea oricând pe role.   

Simbioza elementelor din cultura muzicală cu jocurile de noroc

Muzica este un element indispensabil în jocurile de noroc, mai ales în sloturi. În procesul de creare a jocului, îmbinarea efectelor potrivite este o adevărată artă. Efectele vizuale și cele sonore trebuie să se îmbine cât mai bine. Acestea trebui să se completeze și să ofere un rezultat cât mai bine închegat. Orice acțiune din joc trebuie să fie ramforsată din spate de sunete și linii melodice potrivite.

În timp, sloturile au adoptat mai mult decât o simplă combinație de imagini și sunete. Elementele artistice au fost perfecționate și ajustate cu succes la conținut. Jocurile au adoptat teme specifice din artă, istorie și divertisment. Prin urmare, trupe celebre și personaje iconice au devenit sursă de inspirație pentru creatorii de jocuri. 

Inserarea influențelor artistice a avut efecte pozitive. Sloturile inspirate de personaje celebre au adunat mai multă atenție din partea jucătorilor. Pe de altă parte. Linia muzicală aduce cu sine caracteristicile lumii muzicale. Melodii de jazz, clasice sau pop sunt incluse în linia melodică specifică jocului. Notele liniștite creează o atmosferă destinsă de joc, iar cele alerte marchează combinațiile.

Legende ale muzicii ce au inspirat creatorii de jocuri

Muzica este un domeniu ce are o influență considerabilă asupra jocurilor de noroc. Indiferent de tipul de joc, pe fundal există muzică. Uneori aceasta va fi mai alertă, alteori mai lentă. Melodiile sunt create ținându-se cont de temă, personaje și de acțiunea curentă din joc. Însă, un aport important constă în introducerea în joc a personajelor și trupelor celebre.

Astfel, uneori pe rolele de joc sunt regăsite elemente specifice lumii muzicale. În spatele acestora, stă la bază o poveste a unui muzician sau a unei trupe celebre. Printre jocurile de acest tip se numără și cele inspirate de:

Guns N’Roses

Slotul cu același nume este promovat de producătorul Netent. Toate elementele caracteristice sunt semnificative pentru trupă și pentru domeniul muzical în general. Pe fundal se aude melodia celebră „Sweet Child O’Mine”, dar și alte hituri. „Welcome to the Jungle” și celebrul „November Rain” vor răsuna pe timpul jocului. Pe role își vor face apariția Axl Rose, Duff McKagan și Slash.

Jimi Hendrix

O altă sursă de inspirație este artistul Jimi Hendrix. Slotul este promovat pe piață de Netent și red foarte bine atmosfera din anii ‘60. Jocul are un RTP de 96,9% și o grafică în stil retro destul de reușită. Din punctul de vedere al funcționalității, jocul nu lasă de dorit. Sunt incluse simboluri speciale, rotiri gratuite și multiplicatori de diverse valori.

Elvis Presley

Slotul „Elvis The King Lives” este oferit de producătorul WMS. Acesta vine cu 80 de linii de plată și cu un design specific temei alese. RTP-ul este destul de mare, având o valoare de 96,09%. Sunt oferite și rotiri gratuite, dar și simboluri integrate perfect în temă. Regele muzicii rock and roll se transformă într-un personaj redutabil și impresionant. Chiar și în această firmă, Elvis își păstrează carisma legendară.

Kiss

Acesta este un alt slot inspirat de una din legendele muzicii. Promovat de Play’n Go, slotul aduce pe rola vestita trupă din anii ‘70. Simbolurile de pe role reprezintă fidel grupul și membrii acesteia. Pe fundal sunt redate melodiile cunoscute ale trupei. Lista include și titluri precum „Shout it Loud” și „Detroit Rock City”. Jocul include de asemenea și rotiri gratuite și simboluri speciale.

Motorhead

Celebra trupă Motorhead este adusă în jocurile de tip slot toto de către Netent. Deși trupa este una din emblemele anilor ‘80, continuă să dăinuie chiar și în prezent. În joc se aud scandările fanilor la formarea combinațiilor. Cu un RTP de 96,98%, jocul oferă jucătorului posibilitatea de a alege melodia din joc. Doar prin apăsare unui buton se pot asculta melodii precum „Overkill„ și „Iron Fist”.

Pe scurt

Influențele industriei muzicale sunt evidente în industria jocurilor de noroc. Creatorii de jocuri iau în calcul succesele remarcabile ale trupelor de muzică. Acestea sunt redate pe role, întărind caracterul dinamic al atmosferei de joc. Coloanele sonore oferă hituri celebre ce încă mai prind la public. Modul de împletire al efectelor vizuale cu cele sonore este de apreciat. Rezultatele obținute se adună în jocuri de calitate și interactive ce adună un număr considerabil de admiratori.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON