URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Octombrie 2023, 18:24

Care sunt categoriile de jocuri de cazinou preferate de jucătorii din România?

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Jucătorii care activează pe site-urile de cazinouri online România sunt interesați de toate categorile de jocuri de cazinou. Pariurile sportive ajung la un nivel de popularitate de aproape 35% printre jucători, Jocurile de cazinou, pacanele, ruletă, blackjack, craps, show-uri live, baccarat și altele, au atras atenția unui procent de aproape 40% dintre jucători.

La fel de atractivă este și loteria, preferată de peste 15% dintre jucători, atât în agențiile Loteriei Române (offline), cât și pe platformele care oferă loterii europene și internaționale. De asemenea, poker-ul este pe placul unui procent de 5%-7% dintre români, la fel cum și jocul de bingo se bucură de aprecierea unui procent de peste 4% dintre jucătorii din România.

Care sunt tipurile de păcănele populare în România?

Românii care joacă sloturi online și cazinouri online sunt atrași de jocurile ca la aparate cu fructe, iar acest lucru se datorează aparatelor din sălile offline de jocuri. Acestea au fost primele pacanele care au apărut în România începând cu anii ’90. Sloturile cu 3 și 5 role, cu gameplay simplu, fără simboluri speciale și fără extra opțiuni, precum free spins și runde bonus se clasează printre cele mai populare păcănele și pe site-urile online.

1.     Shining Crown

Slotul EGT se bucură de o popularitate imensă, iar acest lucru se datorează numeroaselor jackpoturi de Inimă Neagră câștigate la operatorii din mediul digital în ultimii ani. Se pariază pe 10 linii de plată care sunt fixe, RTP-ul trece de medie – 96.37%, iar volatilitatea este mică/ ușor medie. Punctele de atracție sunt Jackpot Cards, Gamble și simbolurile speciale – dublu Scatter și Wild.

2.     Burning Hot

Prezentând caracteristici aproape similare cu Shining Crown, ambele sloturi au fost lansate în 2014 de EGT, Burning Hot diferă de acest joc păcănele prin cele 5 linii de plată fixe. RTP-ul este și mai bun, 96.45%, dar volatilitatea este aceeași – mică/ ușor medie. Sunt prezente, de asemenea, Jackpot Cards, simbolurile speciale – dublu Scatter și Wild și Gamble.

3.     20 Super Hot

Ușor diferit de jocurile ca la aparate de mai sus, acest slot EGT are 20 de linii de plată fixe, dar un RTP sub medie – 95.79%. Volatilitatea este mică, iar simbolurile speciale sunt reprezentate de un singur Scatter și de un simbol Wild. Jackpot Cards și Gamble se numără printre caracteristicile prezente în acest joc de păcănele.

Pe lângă jocurile ca la aparate cu fructe și Jackpot Cards, românii apreciază sloturile de aventură și cele cu temă mitologică.

1.     Gates of Olympus

Slotul Pragmatic Play are 6 role și un sistem de combinații Pay Anywhere. RTP-ul este 96.50%, oferă rotiri gratuite (15 + 5 free spins adiționale), Ante Bet, Tumble Feature și multiplicatori de până la 500x.

2.     Book of Ra Deluxe

Creat de GreenTube și promovat de Novomatic, acest joc de pacanele are 10 linii de plată variabile. RTP-ul este sub medie, 95.10%, oferă o specială cu 10 free spins și simbol care se extinde pe întreaga rolă, selectat în mod aleatoriu.

3.     God of Storms

Lansat de Playtech, slotul din seria Age of the Gods are 25 de linii de plată și un RTP peste medie, 96.14%. Volatilitatea este mică. Chiar dacă nu există o specială, jucătorul poate obține Walking Wild Respins, multiplicatori progresive și jackpoturile Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power.

Lista celor mai populare pacanele din România poate fi completată cu Big Bass Bonanza, The Dog House Megaways, Sweet Bonanza, Big Bass Splash, Money Train 3, Bigger Bass Bonanza și Book of Dead. Jucătorii români preferă sloturile EGT, Pragmatic Play, Netent, Games Global, Novomatic, Playtech și Play’n Go.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON