URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iulie 2023, 13:18

S-a găsit cocaină în Casa Albă. A început o investigație

S-a găsit cocaină în Casa Albă. A început o investigație sursa foto: www.whitehouse.gov
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Substanța albă găsită în interiorul Casei Albe, reședința oficială și locul de muncă principal al președintelui Statelor Unite ale Americii, este cocaină, informează The Washington Post, care citează surse din anchetă.

Pudra albă a fost găsită duminică seara, iar cum nu se știa despre ce substanță este vorba, angajații Casei Albe au fost evacuați pentru scurt timp, conform presei americane. 

Serviciile Secrete au deschis o investigație în acest caz. Un purtător de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi, a declarat că substanța este supusă unor teste suplimentare, iar autoritățile caută să afle cum a ajuns în Casa Albă.

El a mai spus că pompierii au stabilit că substanța, care a fost găsită într-o „zonă de lucru din Aripa de Vest”, nu reprezintă o amenințare.

Președintele Joe Biden nu se afla la Casa Albă în acel moment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
presa si PRul de la casa alba a schimbat deja de 3 ori locatia unde s-a gasit
prima data au zis ca in lobby, apoi in zona de lucru din apripa de vest, acum se afla ca defapt era cu un etaj mai jos, sub birourile functionarilor, pe etajul cu sala de masa si camera de intalnire a presedintelui. Iar un fost agent al serviciului secret de la casa alba a zis ca “nu este nici o sansa ca cineva in afara membrilor familiei sa aduca cocaina in complex din cauza controalelor de securitate. Doar membrii familiei nu sunt controlati”. Iar stiind antecedentele ambilor copii... suspiciunile par chiar rezonabile
Postat 07 Iulie 2023, 17:08 de unu
Normal că s-a găsit, la urma urmei.
Că doar de acolo se realizează managementul traficului mondial.
Postat 06 Iulie 2023, 11:20 de KP
da
@unu = o parte a partidului democrat incearca sa il debarce pe Biden = frica este ca o parte a votantilor democrati vad bine varsta si gafele lui Biden si sa nu il mai voteze . A aparut Kennedy , un nume celebru si intr-o forma fizica de invidiat comparativ cu Biden (nu neaparat si forma psihica ).Acea parte a partidului democrat vor sa il impuna pe Kennedy in locul lui Biden desi in mod normal actual presedinte candideaza automat daca este la primul mandat .Asa ca presa care joaca pentru acea parte a partidului democrat incepe sa scrie adevarul despre Biden .Presa republicana scria de mult despre prostiile lui biden dar mainstream media (presa centrala )joaca de obicei pentru partidul democrat asa ca au cam ascuns adevarul pina acum .
Postat 05 Iulie 2023, 21:50 de richard
asteptarea celor care nu au votat cu regresistii de stanga
e ca acum sa inceapa presa occidentala de tip Antena3-cnn cu stiri gen: Biden nu era la casa alba. Au fost amprente gasite, pe punga dar s-a stricat hardiskul pe care erau salvate imaginile. De ce trebuie legalizata cocaina, ce beneficii ptr sanatate are.
Postat 05 Iulie 2023, 19:06 de unu
singura mirare e ca presa a vorbit de subiect
cei care citesc si presa ne-aservita socialistilor americani, stiu demult de laptopul fiului sau Hunter, cum zice si Richard. Stiu ca laptopul era veritabil, nu "facatura ruseasca", ca pe laptop erau selfie-uri cu fiul bidonului cum tragea coca*** pe nas de pe c*rul unor c**ve, precum si alte dovezi de cumparare de influenta din partea chinei, ucrainei, romaniei si altor tari... si sora mai moderata a ratatului de hunter a fost abonata in mod repetat la clinici de rabilitare dupa droguri, project veritas a primit jurnalul dansei pe care l-a uitat intr-un hotel. Asa ca stirea nu ne surpinde, se vorbeste deja demult ca "sigur este un copil din flori, a carei mama e o c**va, al carui tata e un drogat, si al carui bunic ...e presedintele (ala suferind de alzheimer) al americii"
Postat 05 Iulie 2023, 18:36 de unu
Nu-i bai
O rămas de la Stormy ceva, când era călare si Ivanca era cu lumânarea.
Postat 05 Iulie 2023, 16:35 de Sandu2100
Don’t touch
… le-a uitat laCasa Alba, dar vine el acasa!
Postat 05 Iulie 2023, 16:12 de Vulturul
droguri la PENETZEU
Droguri la PNT-eu. Dar masina de tiparit bani nu au gasit?
Postat 05 Iulie 2023, 15:16 de Christa
da
Nu a fost Joe Biden ! a fost fiul lui= Hunter Biden care a fost dat afara din armata ca l-au prins drogat ! asta la o luna dupa ce a fost facut ofiter de tatal lui ( in mometul acela era vice-presedinte si Obama era presedinte ) Bineinteles a fost facut ofiter pe pilele lui taica-su (prin ordin prezidential ) ca el fiul nu a facut nici o zi de armata , avea o varsta inaintata si era si este un drogat notoriu .De asta ceilalti ofiteri nu l-au inghitit si i-au facut un control inopinant si l-au prins drogat si apoi dat afara in mod dezonorabil. Desi tatal si fiul au incercat sa ascunda scandalul cu drogurile = ofiterii din armata au informat presa de cine este Hunter si Joe Biden .Si acum = pac !, praf la casa alba (cocaina). Interesant este cum presa ne spune ca Joe biden nu era la casa alba = ca nu cumva sa credem ca s-a apucat si el de droguri ca fiul lui .
Postat 05 Iulie 2023, 14:11 de richard
E doar inceputul
sa vezi ce porcarii incep de aici!
Postat 05 Iulie 2023, 13:58 de TanarSiNelinistit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON