URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Decembrie 2021, 12:11

Cele mai noi schimbări tehnologice din industria cazinourilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Jocurile de noroc online sunt o industrie care a înflorit într-un timp foarte scurt, în ciuda contextului socio-economic care a făcut aşa încât cazinourile stradale să ajungă aproape de colaps din cauza restricţiilor de operare. Motivul prosperităţii gamblingului online este adaptabilitatea acestei industrii. Atât la situaţii noi necunoscute, cât şi la noutăţile aduse de tehnologie.

Într-un context în care cazinourile offline nu mai sunt o opţiune, această dezvoltare tehnologică acţionează în mod optim, acoperind o nevoie care n-ar putea fi satisfăcută altfel. Pentru jucătorii obişnuiţi de cazinou, trecerea de la cazinourile fizice la cele online ar putea părea o alegere greu de făcut, însă datorită tehnologiei actuale, decalajul dintre cazinourile online şi offline a fost redus considerabil, iar tranziţia s-a putut realiza mult mai uşor şi mai natural.

Cazinourile virtuale oferă acum nu doar o experienţă de joc, ci şi un stil de viaţă pentru jucători. Şi toate acestea se datorează flexibilităţii tehnologice a industriei. Noile inovaţii ajută pe oameni să îşi asigure doza zilnică de divertisment direct din confortul propriei case şi, dacă doresc, pot chiar să participe la sesiuni de joc live, cu dealeri reali, atunci când simt nevoia de interacţiune umană. De asemenea, nu există limită de timp pentru sesiunile de joc, platforma fiind disponibilă non-stop, de oriunde, prin intermediul unui telefon mobil şi a unei conexiuni stabile la internet.

În paragrafele următoare vei descoperi care sunt cele mai de impact inovaţii tehnologice introduse pe piaţa gamblingului online în ultima vreme şi cum influenţează acestea calitatea experienţei de joc a clienţilor.

Realitatea virtuală 

Introducerea realităţii virtuale a schimbat complet scena jocurilor de noroc şi a pariurilor online. Cazinourile asigură acum jucătorilor posibilitatea de a-şi viziona titlurile preferate în format 360, pentru a oferi o experienţă de cazinou cât mai apropiată de cea reală. De asemenea, folosesc moduri stereo care îmbunătăţesc interacţiunea.

Acest lucru promovează experienţa de viaţă, permiţând jucătorilor să se interacţioneze într-un mod cât mai natural şi mai plăcut. În acelaşi timp, reduce şi decalajul dintre cazinourile online şi offline şi facilitează tranziţia de la un mediu de joc la altul pentru jucătorii care nu sunt foarte familiarizaţi cu tehnologia digitală.

Securitate mai bună

Cazinourile online investesc acum mult în măsuri de securitate mai bune. De exemplu, recunoaşterea amprentelor digitale, recunoaşterea facială şi alte măsuri cu care probabil eşti deja familiarizat prin prisma dispozitivelor mobile pe care le foloseşti zilnic păstrează informaţiile personale ale jucătorilor în siguranţă.

De asemenea, oferă criptare end-to-end pentru plăţi şi alte interacţiuni pentru a asigura siguranţa. Acesta este motivul pentru care numărul de fraude, hack-uri şi furturi de identitate a scăzut drastic. Odată cu dispariţia dezavantajelor, mai mulţi oameni s-au declarat mult mai dispuşi să ofere o şansă jocurilor de noroc online.

Dincolo de furturile de identitate, securitatea are în vedere şi siguranţa plăţilor, motiv pentru care, indiferent de metoda de plată cu care eşti familiarizat, operatorii îţi pot oferi acum medii sigure pentru realizarea tranzacţiilor. Astfel, fie că vorbim despre cazinouri Mastercard sau cazinouri care agreează plata prin portofele electronice ori transfer bancar, toate modalităţile de plată beneficiază de aceeaşi securizare.

Gaming în Cloud 

Aceasta este o altă tehnologie care ajută oamenii să se bucure de jocurile de noroc online la un alt nivel. Jocurile în cloud extind memoria de stocare de care poate beneficia un joc, oferind posibilitatea de a salva informaţiile acestuia în cloud.

Datorită acestei caracteristici, jocurile pot include acum o grafică HD mai bună care, la rândul său, oferă jucătorilor efecte vizuale mai bune. De asemenea, accesarea spaţiului din cloud reduce problemele apărute la nivel de hardware şi conferă o rezoluţie mai bună jocurilor. De asemenea, face ca jocurile să ruleze fără întârziere.

Tehnologia IA

Inteligenţa artificială a oferit o mulţime de upgrade-uri în lumea jocurilor de noroc online. Este un instrument de asistenţă grozav care face predicţii mai precise şi ajută la crearea de opţiuni uimitoare, astfel încât jucătorii să poată avea o experienţă aparte. La rândul său, inteligenţa artificială contribuie şi ea la îmbunătăţirea experienţei clienţilor prin metode de joc mai inteligente şi mai eficiente. Astfel, nu mai este nimic surprinzător la tendinţa pariorilor de a se orienta spre cazinourile online, în detrimentul celor fizice.

Metode de plată de actualitate

Un alt dezavantaj cu care s-au confruntat cazinourile online până de curând a fost marcat de întârzierea plăţilor şi a rambursărilor. Aceasta a fost o mare problemă pentru jucătorii internaţionali, deoarece durata medie ca o tranzacţie sa fie finalizată era de aproape 3-5 zile lucrătoare, iar ulterior au apărut impedimente la nivelul conversiei în bani reali.

Dar acum, odată cu introducerea criptomonedei, procesul este mult mai uşor. Cazinourile pot transfera acum plăţile şi rambursările instantaneu în portofelele digitale ale jucătorilor. Este complet sigur şi, de asemenea, nu necesită ajutorul băncilor pentru conversia în bani reali. Un alt aspect favorabil  este că tranzacţiile nu apar în niciun extras de cont şi sunt total anonime, prilej cu care cazinourile sunt motivate să construiască relaţii bazate pe mai multă încredere cu jucătorii lor.

Experienţă avansată pe mobil

De asemenea, tehnologia a îmbunătăţit industria cazinourilor online prin dezvoltarea de aplicaţii mobile. Jucătorii au acum acces la cazinourile lor în orice moment de oriunde în lume şi se pot bucura de titlurile preferate chiar dacă nu au un computer.

Odată cu apariţia aplicaţiilor mobile dedicate jocurilor de noroc, experienţa a căpătat mai mult dinamism şi a devenit accesibilă jucătorilor de oriunde s-ar afla, în orice moment al zilei, atâta timp cât au un smartphone. Îţi vine să te joci cât timp stai în trafic? Ei bine, acum poţi. Această capabilitate face jocurile de noroc online să fie mult mai accesibile şi mai apropiate de gusturile jucătorilor.

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei şi contextul sanitar au oferit prilejul ideal pentru a grăbi tranziţia jucătorilor de la cazinourile fizice la platformele licenţiate de gambling în special prin introducerea inteligenţei artificiale în experienţa de joc a clientului. IA şi-a arătat deja puterile în sectorul corporativ de cu mult timp să fie introdusă în gambling, iar ulterior, pentru o industrie sensibilă la date, cum este cea a jocurilor de noroc, a reprezentat o binecuvântare.

De asemenea, tehnologia asigură o securitate mai bună şi un management al timpului pentru toţi jucătorii, alături de accesibilitate de oriunde şi un grad sporit de confort. Jocurile de noroc online se adaptează foarte bine la schimbările tehnologice, motiv pentru care se preconizează că se vor bucura de şi mai multă popularitate pe viitor.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON