URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 August 2020, 09:33

Agentul pepene: Cum se laudă un polițist din Bihor că a capturat „6 bucăți de negri” într-o zi (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Zicala cu prostia şi fudulia se potriveşte de minune în cazul agentului Natanael Popa (foto), de la Poliţia Nucet. Zilele trecute, în drum spre casă şi oprit la un semafor pe Dealul Bitiilor, poliţistul s-a gândit să-şi omoare plictiseala cu un live pe internet, precizând că e cu dedicaţie pentru colegii poliţişti.

Subiectul? O mega-captură: "6 bucăţi, 6 CNP-uri pe procesul verbal, 6 negri", "ai mei, nu ai voştri", se fălea Popica nost’ în faţa camerei cu "flagrantul" care ar fi o premieră, căci nici cei cu peste 10 ani vechime n-au văzut atâţi infractori la un loc într-o acţiune, în viaţa vieţii lor. La cum descria poliţistul măreaţa realizare în filmarea ajunsă virală şi distribuită unul altuia de poliţişti, te aşteptai ca el să fi fost un soi de Rambo care s-a luat la trântă cu toate clanurile Duduienilor, Sportivilor şi Spoitorilor la un loc, aterizaţi în oareşce reglare de conturi la poalele Apusenilor.

În realitate, după cum a aflat Bihorel, cele "6 bucăţi" ale lui Rambo de Nucet erau de fapt nişte găinari prinşi cu câteva lebeniţe furate din piaţa din Nucet. Dar vorba aia, internetul suportă orice...

Vezi mai jos înregistrarea!

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
@victor
Cel/cei care au facut publica postarea n-au gresit cu nimic. A gresit garcea, nu voia sa-l ia colegii peste pistol, nu trebuia sa posteze, simplu. A crede azi ca postezi ceva in mediul online si acel ceva va ramane secret, e o prostie si denota faptul ca habar n-ai ce este si cum functioneaza spatiul virtual!
Postat 14 August 2020, 05:48 de pinonel
Bihoreanul
Videoclipul de mai sus a fost postat intr-un grup restrans de facebook si totodata privat, alaturi de alte glume si videoclipuri hazlii ale altor colegi politisti etc. Acest videoclip nu s-a dorit să fie public. Culpa o dețin colegii "bineintentionati" care au extras abuziv si ilegal continutul materialului video si l-au distribuit public inclusiv ziarului Bihoreanul, ziar care abuziv a preluat un continut de pe un grup privat fara sa ceara acceptul celui pe care l-au calomniat in articolul de mai sus. Întrebare către Bihoreanul: ați ajuns să faceți știri conectați la facebook sau conectați la realitate? Recomandare: recomand tuturor oamenilor înțelepți să-și închidă conturile de facebook, nu este altceva decât un loc unde se seamănă invidia, ura, răutatea și un loc unde se încurajează păcatul, o pierdere de timp pentru orice om cu judecată. Și-a mărit cineva IQ dacă a avut cont de facebook? Nu prea cred. De micșorat am auzit.
Postat 13 August 2020, 10:40 de victorvasile
George..
Dar oare colegii lui nu ar fi reușit să prindă cele 6 bucăți de negri daca erau ei pe acea tură? Si chiar de nu ar fi reușit, trebuie să ne lăudăm pe facebook daca ne facem datoria pt care suntem plătiți? Sa nu il copieze ceva chirurg sa ne spuna cate vieți a salvat pe facebook...
Postat 13 August 2020, 02:48 de ArdeleanOradean
Un mesaj scurt....si bineinteles hazliu
Dincolo de simpatica ironie a colegului din videoclip, e intr-adevar o realitate simplă. Nu este nu știu ce realizare dar a răspuns ferm la apelul 112 și și-a făcut treaba. Fără violență și cu un discurs calm și civilizat, a legitimat 6 persoane suspecte într-o infracțiune. N-a folosit pistol, nici spray ci doar bun-simț. Că au fost 6 infractori de mică importanță, nu contează, important este că pentru acea noapte de lucru a justificat echipamentul și banii alocați de Poliția Română. E interesant că nu s-a lăudat cu mașini și cu alte fițe cum face toată lumea. Culmea că a mai dat de lucru și unor ziariști pe seama lui ca să-și justifice și dânșii salariul. Dacă-i pe așa, și dânșii din subiecte de nimic își umplu cardu. O văd ca o situație win-win. A câștigat și statul la reacția la apelul 112 că n-a mers degeaba, a câștigat și mediul privat cu o știre dintr-un subiect care ar trebui să fie de nebăgat în seamă. Dincolo de problemele de serviciu care le suportă Natanael și alți colegi de serviciu din partea șefilor, datorită faptului că își fac treaba, și mă repet, care își fac treaba, contrar voii șefilor (acoperiți în măgării și mână în mână cu lumea interlopă: cu pădurari, cu politicieni, cu afaceriști etc.) nu discută nimeni. Vedeți acolo nu mai avem ziariști guralivi și profesioniști, se fac că nu le văd. Ei vor doar să fie prezenți la recepții și inaugurări de mall-uri și case de nunți, nu vor să-și ia bocancii în picioare, să se murdărească, e mai bine la loc călduț și să gâdile autoritățile. Nu-i așa domnule ziarist?! Pe când subiecte cu abuzul șefilor de poliție și de închiderea gurii față de oamenii din poliție care-și fac treaba pe teren?
Postat 12 August 2020, 21:01 de georgemarian
Vezi ca stiu unul care te intrece!
Polițistul Vlad de la municipiu te intrece măi Nataele:))...dar esti de perspectivă. În fiecare tură prinzi cv in flagrant sau asta e prima ta captură?:)...Insfarsit un polițist adevărat:)...nici ăștia de la crimă nu se compara cu tine:))))...dar de prejudiciu nu ai spus nimic, l ai recuperat?Nu l ai recuperat? Valoarea prejudiciului?...hai ca ne ai făcut curioși Natanele:)P.S.: Nu mai fura curent Natanele ca lasi spitalul de recuperare mintală Nuced fără curent si o sa ti greșească aia pe întuneric tratamentul Natanele :))
Postat 12 August 2020, 16:08 de Adrian_Preda
Super:)
Acum sper ca va creste concurenta in politia din Nucet. Sa apara si colegii cu peste 6 cnp-uri pe P.V.
Postat 12 August 2020, 11:23 de ArdeleanOradean
helen
un taran incult analfabet ,e plina zona aia cu asa ceva ,vai si amar ce specimente are politia romana
Postat 12 August 2020, 10:56 de todo
Politistul pe net
Da, internetul suporta orice, iar politia suporta pe oricine.
Postat 12 August 2020, 10:37 de Lalala
:))) "trei infratori"
imaginea politiei romane, tarani de ultima speta... la astia e mult mai bine sa le platim ajutorul social decat da "performeze"
Postat 12 August 2020, 09:49 de Traian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON