URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iunie 2015, 10:01

Echipamente industriale rentabile – o privire de ansamblu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ce au în comun persoanele care caută să îşi cumpere o maşină cu societăţile comerciale ce activează pe sectorul industrial şi caută echipamente de diverse tipuri? Răspunsul vine simplu: un raport calitate-preţ cât mai bun, o ofertă rentabilă. Obţinerea unei tranzacţii cât mai avantajoase este un aspect primordial în contextul economic actual.

În acest fel, ca orice alt cumpărător, un manager de proiect care are în vedere îndeplinirea unui necesar de utilaje şi maşini-unelte pentru finalizarea lucrărilor propuse caută opţiunile cele mai viabile. În majoritatea cazurilor achiziţiile de utilaje noi sunt opţiuni situate pe ultimele poziţii, deoarece există şi devine tot mai căutată achiziţia de utilaje second hand, prin cumpărare directă sau prin licitaţie. Astfel de echipamente industriale se încadrează mult mai bine în buget din punct de vedere al costului de achiziţie, iar durata lor normală de funcţionare rămasă garantează utilitatea şi productivitatea indiferent de sectorul industrial în care sunt căutate. Pentru condiţiile economice actuale, achiziţiile de utilaje şi maşinării second-hand oferă o ocazie reală de minimizare a costurilor şi de maximizare a profiturilor, dovedindu-se o soluţie rentabilă pe termen lung – se economiseşte concomitent cu menţinerea activă a tuturor proceselor de producţie.

De ce să cumperi echipamente industriale second hand

Cumpărarea de echipamente şi utilaje noi a fost de fiecare dată alegerea evidentă. Cu toate acestea, realitatea în fapt este cu totul alta. De obicei echipamentele noi nu sunt disponibile imediat, linii complete de producţie având nevoie de o perioadă de 4 până la 6 luni pentru a fi pregătite conform cerinţelor. Această perioadă înseamnă însă o perioadă de pierderi pentru orice business. Pe de altă parte, există varianta cumpărării de echipamente uzate, second hand, disponibile oricând. Gradul de disponibilitate este completat de un alt atu: în unele momente sunt necesare echipamente doar pentru o perioadă limitată de timp, chiar pentru un singur proiect – astfel utilajele second hand sau vândute prin licitaţii sunt o variantă viabilă.

De unde să cumperi echipamente industriale second hand

Piaţa utilajelor este foarte dinamică, la fel ca orice alt sector în momentul de faţă. Era tehnologiei impune o cerere crescută de echipamente şi utilaje pentru ca fiecare proces să fie realizat la timp. Această cerere la nivel ridicat determină şi o creştere a pieţei de utilaje second hand, utilaje care pot fi găsite disponibile pentru achiziţie directă sau prin licitaţie la companii cu renume precum Surplex. Există o gamă largă de utilaje puse la dispoziţia clienţilor pentru cumpărare prin licitaţie – este vorba aici de maşinile-unelte pentru metal second hand de la Surplex, de echipamente industriale diverse folosite în industria prelucrării lemnului sau metalelor, confecţionării de alte utilaje şi chiar şi pentru sectorul construcţiilor. Câteva căutări online pot edifica orice manager de proiect despre gama extrem de variată de soluţii oferite – utilaje second hand ce nu fac rabat de la calitate şi funcţionalitate, garantând o utilizare practică şi eficientă la costuri notabil reduse.

Procedura cumpărării de utilaje industriale prin licitaţie este destul de simplă. Licitaţiile sunt disponibile oricui, se pot căuta echipamentele dorite, se pot alege cele care îndeplinesc toate cerinţele. Astfel de licitaţii sunt facilitate în cadrul Surplex atât prin varianta multilingvă a site-ului cât şi prin aplicaţia disponibilă pentru dispozitivele mobile. Astfel licitaţiile online de utilaje şi echipamente second hand pentru sectorul industrial se extind tot mai mult şi devin un business de succes prin sinea lor, ajutând în acelaşi timp şi alte afaceri din sector să se dezvolte fără costuri mult prea mari.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON