URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Ianuarie 2017, 14:02

Balada lui Dragnea, virală pe Facebook: "Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane, măi Grindeane?" (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Peste 2.000 de share-uri şi alte 4.000 mii de like-uri a adunat o tânără din Timişoara pe Facebook, după ce a postat "Balada lui Dragnea", un cântec pe care, spune ea, l-a compus în 20 de minute.

Marilena Mihailescu îl ironizează pe şeful PSD pentru proiectele privind graţierea şi amnistia, dar şi pentru faptul că are o iubită mult mai tânără decât el. "Liviu Dragnea mă numesc / În Parlament vreau să păşesc / Dar nu mă lasă condamnarea / Să vă arăt cât vă iubesc", începe cântecul compus de timişoreancă.

În melodie, personajul principal îl critică pe premierul Sorin Grindeanu pentru că nu i-a reuşit promovarea ordonanţelor pentru graţierea penalilor şi că, după ce a apărut Iohannis la şedinţa de Guvern, a început să vadă... elefanţii.

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu pentru adevarul.ro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
S-a facut de caca o!
Pe timpul tiranului asa zisa parodie era o dovada de devotament adusa lui Ceasca...!
Postat 23 Ianuarie 2017, 12:59 de grigore
PCR transpartinic. Ep.: for Marilena Mihăilescu şi alţi naivi ca ea - Pe când şi o baladă a securistului Băsescu Traian, respectiv a revizioniștilor/iredentiștilor din România anului 2017? (II)
IV. 2. Despre ”moralitatea” şi ”cinstea” fostului ”Zeus” de Cotroceni (tov. Băsescu), respectiv a actualului ”Gauleiter” de România (Herr Johannis) nici o piesă/parodie? Ai avea mult mai multe motive ca să le compui. De exemplu: miliardele de euro date cadou, altora, pentru achiziția celor 4 corvete, depășite moral, respectiv de transportoare blindate. Totul în dauna industriei românești de armament, deci şi în dauna buzunarului contribuabilului român, de bună credință! 3. Marinela: Ai citit cumva, cu atenție şi integral, cele două proiecte de OUG pe care le contestă gașca bolşevico-securistă a ”Sistemului”? P.S. Marinela: 3. Ai talent. Good luck. Keep going! Dar nu te mai lăsa manipulată.
Postat 22 Ianuarie 2017, 22:20 de stefan
@tds
Coooorect! Vezi ca deja ne intelegem! Intelegi de ce 28000 de oameni protesteaza la micul aranjament al lui Dragnea? Tocmai pentru ca ce doresti tu sa devina realitate!
Postat 22 Ianuarie 2017, 20:39 de Uv
Marilena
Felicitari si/dar Ai grija de tine ! Te mai asteptam si cu alte cantecele. Ca de la Gyuri Pascu, Vesnica lui pomenire, n-am prea mai auzit cantandu-se in "stilu " asta.
Postat 22 Ianuarie 2017, 20:23 de Iness
HAI
@Uv: Nu am nici un iteres referitor la " abuzul in serviciu " ! Cred ca Ilie Gavril Bolojan savarseste un abuz in serviciu in forma continuata ne organizand concurs pentru ocuparea postului de arhitect sef al municipiului pastrand-o ca director adjunct pe sluga sa liberala Adriana Aurora Lipoveanu ! Cred ca Ilie Gavril Bolojan a savarsut un abuz in serviciu promovand TRANZACTIA intemeiata pe FALSURI dintre CLO si un dezvoltator imobiliar ! Deci....DNA SA VINA SA IL IA !
Postat 22 Ianuarie 2017, 20:22 de TDS
@tds
Nici nu are rost sa vb de ce a fost pentru ca nu asta e scopul vestitei ordonante. Pentru ce a fost lupta Ciorbea din greu in numele nostru... Problema este abuzul in serviciu pe care practic il dezincrimineaza ordonanta. Si aici Dragnea este anchetat. Hai sa nu blocam justitia si sa-si spuna opinia!
Postat 22 Ianuarie 2017, 20:13 de Uv
???
@Uv: Spune-mi si mie pentru ce a fost condamnat Dragnea ? Dar vreau sa-mi dai o explicatie atat de clara incat sa poata fi plagiata de complet atunci cand va binevoi sa motiveze Hotararea ! Ca inca nu e motivata, doar suntem stat de drept, ce dreaq'
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:47 de TDS
@tds
Ok, iti respect opinia! Dar pentru PSD nu pentru un penal sau altul! Sunt convins ca in PSD exista si oameni cinstiti!
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:42 de Uv
!!!
@Uv: Filip ( PDL-ca tot PDL-ist e ! ) / Bolos / Bolojan mi-au facut atata rau incat sunt in stare sa MOR pentru PSD !
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:34 de TDS
PCR transpartinic. Ep.: for Marilena Mihăilescu şi alţi naivi ca ea - Pe când şi o baladă a securistului Băsescu Traian, respectiv a revizioniștilor/iredentiștilor din România anului 2017?
I. ”Peste 2.000 de share-uri şi alte 4.000 mii de like-uri a adunat o tânără din Timişoara pe Facebook, după ce a postat "Balada lui Dragnea", un cântec pe care, spune ea, l-a compus în 20 de minute.” 1. O înțeleg pe Marilena Mihăilescu. Nu venise ”barza” cu ea pe când ”acoperitul” Băsescu, T. începea să distrugă a patra flotă comercială a Terrei din 1989, lăsând pe drumuri mii de marinari români destoinici, respectiv lăsându-i la discreția unor interese străine României. Şi pentru acest lucru a trebuit împușcat românul Nicolae Ceaușescu, cu implicarea omului său de încredere: securistul şef Iulian Vlad. II. ”Marilena Mihailescu îl ironizează pe şeful PSD pentru proiectele privind graţierea şi amnistia, dar şi pentru faptul că are o iubită mult mai tânără decât el. "Liviu Dragnea mă numesc/În Parlament vreau să păşesc/Dar nu mă lasă condamnarea/Să vă arăt cât vă iubesc", începe cântecul compus de timişoreancă.” 1. O întrebare pentru naiva Marinela: Pentru ce a fost condamnat, ”corect și imparțial”, domnul Liviu Dragnea? Poate ar trebui să îi explice în mod pertinent actualul Prim Ministru al României, timișean de origine. Dar, mai ales, Herr Johannis, care aduce tot mai mult a Gauleiter de România şi nicidecum de Führer. Frau Merkel şi Herr Junkers știu de ce! III. ”În melodie, personajul principal îl critică pe premierul Sorin Grindeanu pentru că nu i-a reuşit promovarea ordonanțelor pentru grațierea penalilor și că, după ce a apărut Ioannis la ședința de Guvern, a început să vadă... elefanții.” 1. Nu o întreb pe naiva Marinela de ce vede ”elefanţi” închipuiți în ograda domnului Grindeanu. O întreb de ce nu vede pe cei 5÷6 elefanți din BCA, cărămidă, beton şi ţiglă, toate de bună calitate, din ogrăzile lui Herr Johannis? Si nu numai. 2. Apropo, Marinela: Cât mai face o meditație la fizică? Dar la limba engleză? Evident, ambele neimpozitate. IV. ”Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu pentru adevarul.ro.” 1. Marinela: Faptul că un bărbat trecut de 50 ani, trăiește cu o tânără de 24 ani miroase a …. Donald Trump şi nicidecum a social-democrație ”pur sânge”. Dar acest lucru NU trebuie să schimbe hotărârea a peste 50% din electoratul român care votat și a decis ca alianţa PSD-ALDE să conducă România! P.S. Marinela: 1. Dacă consideri că nu am dreptate, contrazice-mă! Dar în mod pertinent şi direct, nu prin intermediari/”păpuşari”! 2. Ai talent. Good luck. Keep going!
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:29 de stefan
@tds
Fata a interpretat frumos. Si are dreptate. Ai si tu dreptate in ceea ce-l priveste pe Bolo... Totusi, nu te numesti cumva Dragnea? Ca altfel nu-mi pot explica reactia ta! Din pacate in loc de indeplinirea promisiunilor isi pune blanita la adapost...
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:14 de Uv
Six Faktor
Are faktorul six , demnă de spitalul 6
Postat 22 Ianuarie 2017, 19:12 de vocilebihoreanului29
!!!
Am folosit ,,mars" in sensul comenzii militare, nu al celei canine. Scuza-mi exprimarea nefericita.
Postat 22 Ianuarie 2017, 17:05 de pinonel
??!!
@pinonel : Cu toata dragostea eu nu " MARS " in Piata ca nu sunt dirijat de nimeni ! S-ar putea sa trec pe - acolo, pur si simplu ! Nu ma pronunt pe texte juridice pana nu sunt adoptate ! Totusi zic : prejudiciul nu e totul ! Faptul ca Bolojan o mentinw pe Lipoveanu e ABUZ ! Cum il cuantifici ?
Postat 22 Ianuarie 2017, 16:22 de TDS
@tsd
Lasa judecatile de ,,valoare" si mars in piata, vreau sa fii la 5pm acolo! Sa nu-mi spui ca te mandresti cu niste canalii, precum cele care conduc psd/Romania?! Ca sunt si in pnl otrepe, si ai dat exemplu un exemplu, din pacate doar unul, sunt de acord. Stiai ca dezincriminarea abuzului in serviciu (pragul de 200.000 de lei practic asta inseamna), i-ar veni ca o manusa si birtinezului si altora, inclusiv d-nei directoare adj. lipoveanu?! Asa ca te astept!
Postat 22 Ianuarie 2017, 15:57 de pinonel
PE ARIPI DE VANT
Fata ! N-AI COMPUS NIMIC ! Tu ai scris niste versuri pe melodia ( compusa deja ) din repertoriul Deliei ! Zici ca Dragnea s-a incurcat cu una mai tanara ? Pai si Bolojan si-a lasat nevasta pentru una care nici macar nu e cu mult mai tanara ! Ia de-aici : Cine m-a facut om...mareee / E Bolojan ca e Primareee / Arhitecta sef eu sunt / Chit asta nu prea sunt / Cine m-a facut om marrre / Cine m-a facut om mareee / Bolojan ca e Primareee / Si muzeu am capatat / Sunt mason fara...pacat / Cine m-a facut om maree / Cine m-a facut o mareeee/ Bolojan ca e Primarrre / De la un club anonim / Am ajuns chiar vice prim / Cine m-a facut om mareeee / Cine m-a facut om mareeee / Bolojan ca e Primarrees / Avocat fara succes / Vice primar neales / Cine m-a facut om mareee / Cine m-a facut om mareee / Bolojan ca-i cel mai tareee / La oncologie eu / Ii raportez ca-i Dumnezeu / Bolojan....e nasul meu / Cine m-a facut om mareeee / Bolojan ca e Primareee / Hai sa aruncam la cos / Si-o pun pe Arina Mos / Cine m-a facut om mareee / Cine m-a facut om mareee / Bolojan ca e Primaree / Hopa hopa hopa / Eu is Lord Lucian Popa / Cine m-a facut om mareee / Cine m-a facut om mareeee / Bolojan=TRANZACTIONARE / Cu Impact-ul sta la piept / Cine m-a facut destept.....
Postat 22 Ianuarie 2017, 14:47 de TDS
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON