URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Decembrie 2013, 19:10

O orădeancă a câştigat primul Mini Cooper de la Benvenuti! (FOTO)

Campania "Alege-ţi perechea norocoasă!" lansată de brandul Benvenuti şi-a desemnat, joi seara, în sala de evenimente a Lotus Center primii câştigători. La extragere au participat managerul general al Benvenuti, Dan Pavel, interpreta Antonia, aleasă să fie imaginea brandului orădean în perioada următoare şi o serie de parteneri şi colaboratori ai firmei.

Amfitrioana serii, Beatrice Szuhai, şi Antonia au fost ajutate de trei fetiţe pentru extrage în primul rând câştigătoarea primului din cele trei autoturisme Mini Cooper puse în joc. Norocoasa a fost tocmai o orădeancă, Alexandra Silaghi, care a fost anunţată în direct că a devenit posesoarea unei maşini noi chiar de către Antonia.

De asemenea, copiii au extras dintr-o urnă, până atunci sigilată, şi câştigătorii a două premii constând în încălţăminte pentru gratuită pe 10 ani, adică în valoare de 20.000 de lei pentru fiecare, dar şi alte cinci premii constând în încălţăminte pentru un an întreg, în valoare de câte 3.000 de lei.

Mai apoi, participanţii au asistat la extragerea a 40 de premii care constau în cumpărături în valoare de 200 de lei de la Benvenuti. Câştigătorii au fost anunţaţi de Beatrice Szuhai şi Cristina Pavel, fiica managerului general al brandului. Taloanele câştigătoare au fost validate de o comisie formată dintr-un reprezentant al Benvenuti, un notar şi reprezentanţi ai presei.

După ce au fost martorii extragerii, participanţii la eveniment au putut urmări prezentări ale colecţiei de toamnă-iarnă elegant a Benvenuti, iar mai apoi o prezentare a noii colecţii de ciorapi de damă Gatta.

Cu ocazia primelor extrageri din cadrul campaniei "Alege-ţi perechea norocoasă!", Benvenuti le-a oferit orădenilor şi un nou recital Antonia, care a avut loc începând cu ora 20 în zona cafenelelor Pellini Top şi Violet. De altfel, tânăra cântăreaţa, alături de reprezentanţii Benvenuti au vizitat, joi la prânz, Adăpostul de Zi şi de Noapte din strada Feldioarei şi le-au dăruit cadouri copiilor străzii.

Campania "Alege-ţi perechea norocoasă!" a început în luna octombrie a acestui an şi se va încheia pe 20 martie 2014. În această perioadă, clienţii care achiziţionează produse în valoare de 400 de lei din oricare din cele 41 de magazine Benvenuti şi Enzo Bertini din ţară pot intra în tombola cu premii în valoare totală de 486.000 lei.

Premiile puse în joc sunt substanţiale: 3 autoturisme Mini Cooper, 7 premii constând în încălţăminte gratuită pe 10 ani, în valoare de 20.000 lei (TVA inclus) pentru fiecare premiu, 10 premii constând în încălţăminte în valoare de câte 3.000 lei şi 80 de premii surpriză, în valoare de câte 200 lei. A doua extragere va avea loc pe 25 martie 2014, chiar în ziua în care Benvenuti împlineşte 10 ani, tot la Oradea, când se vor cunoaşte ceilalţi doi câştigători ai maşinilor Mini Cooper. Taloanele care nu au fost extrase pe 5 decembrie vor intra în extragerea finală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
@jiji
Te-ai trezit tu mare expert. Poate ne explici si noua cum au facut aranjamentele cu BMW-ul si cu Mini-ul. Daca tot acuzi da si amanunte, sau ai pretentia sa te creada lumea pe cuvant.
Postat 09 Decembrie 2013, 17:17 de dudu
juri pe rosu
ca a fost trucata? stii din "surse sigure"? te-ai trezit cu fundu-n sus azi dimineata?
Postat 09 Decembrie 2013, 10:19 de bau
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON