URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 August 2013, 17:41

CS Oşorhei şi-a aflat programul din turul campionatului Ligii a III-a

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În urma stabilirii făcute de Federaţia Română de Fotbal a componenţei seriilor din Liga a III-a la fotbal, formaţia bihoreană CS Oşorhei a fost repartizată în Seria a V-a.

Precum anul trecut, şi-n noul sezon al Ligii a III-a au fost întocmite tot şase serii, a câte 12 echipe. CS Oşorhei a fost repartizată alături de: ACS Şoimii Pâncota, FC Unirea Dej, CS FC Zalău, AFC Arieşul 1907 Turda (fostă FC Seso Câmpia Turzii), CS Naţional Sebiş, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj, FC Maramureş Universitar Baia Mare, CSO Cugir, CS Ineu, CS Unirea Jucu şi FCM Baia Mare.

Noutatea o reprezintă faptul că va apărea după sezonul regulat fazele play-off şi play-out, în play-off urmând să ajungă primele şase echipe din fiecare serie.

La finele sezonului regulat, în continuare, se va juca în sistem play-off (locurile 1-6) şi, respectiv, play-out (locurile 6-12), adică 10 etape, pornindu-se cu punctajul realizat, în cadrul sezonului regulat, în jocurile directe între echipele respective. Vor promova în Liga a II-a, ediţia 2014-2015, echipele clasate pe primul loc la finele play-off-ului din fiecare serie a eşalonului al III-lea (în total, 6 echipe).

Vor retrograda în Liga a IV-a, ediţia 2014-2015, echipele clasate pe ultimele două locuri la finele play-out-ului în fiecare serie (locurile 11-12) - adică 12 formaţii şi două echipe de pe locul 10, cele mai slab clasate.

Sezonul Ligii a III-a va debuta pe 30 august, urmând a avea etapă intermediară pe 8 octombrie, iar ultima din tur să fie programată pe 6 decembrie.

În prima rundă, CS Oşorhei va evolua pe teren propriu în compania celor de la CSO Cugir, iar în etapa secundă se va deplasa la Dej, pentru partida cu echipa locală, Unirea.


Iată programul complet al turului Seriei V a Ligii a III-a:

Etapa 1

FC Oşorhei - CSO Cugir
Unirea Jucu - Unirea Dej
FCM Baia Mare - Seso Câmpia Turzii
Şoimii Pâncota - FC Maramureş
Sănătatea Cluj - Naţional Sebiş
CS Ineu - FC Zalău

Etapa 2

Unirea Dej - FC Oşorhei
Seso Câmpia Turzii - Unirea Jucu
FC Maramureş - FCM Baia Mare
Naţional Sebiş - Şoimii Pâncota
FC Zalău - Sănătatea Cluj
CSO Cugir - CS Ineu

Etapa 3

Unirea Dej - CSO Cugir
FC Oşorhei - Seso Câmpia Turzii
Unirea Jucu - FC Maramureş
FCM Baia Mare - Naţional Sebiş
Şoimii Pâncota - FC Zalău
Sănătatea Cluj - CS Ineu

Etapa 4

Seso Câmpia Turzii - Unirea Dej
FC Maramureş - FC Oşorhei
Naţional Sebiş - Unirea Jucu
FC Zalău - FCM Baia Mare
CS Ineu - Şoimii Pâncota
CSO Cugir - Sănătatea Cluj

Etapa 5

Seso Câmpia Turzii - CSO Cugir
Unirea Dej - FC Maramureş
FC Oşorhei - Naţional Sebiş
Unirea Jucu - FC Zalău
FCM Baia Mare - CS Ineu
Şoimii Pâncota - Sănătatea Cluj

Etapa 6

FC Maramureş - Seso Câmpia Turzii
Naţional Sebiş - Unirea Dej
FC Zalău - FC Oşorhei
CS Ineu - Unirea Jucu
Sănătatea Cluj - FCM Baia Mare
Şoimii Pâncota - CSO Cugir

Etapa 7

CSO Cugir - FC Maramureş
Seso Câmpia Turzii - Naţional Sebiş
Unirea Dej - FC Zalău
FC Oşorhei - CS Ineu
Unirea Jucu - Sănătatea Cluj
FCM Baia Mare - Şoimii Pâncota

Etapa 8

Naţional Sebiş - FC Maramureş
FC Zalău - Seso Câmpia Turzii
CS Ineu - Unirea Dej
Sănătatea Cluj - FC Oşorhei
Şoimii Pâncota - Unirea Jucu
FCM Baia Mare - CSO Cugir

Etapa 9

CSO Cugir - Naţional Sebiş
FC Maramureş - FC Zalău
Seso Câmpia Turzii - CS Ineu
Unirea Dej - Sănătatea Cluj
FC Oşorhei - Şoimii Pâncota
Unirea Jucu - FCM Baia Mare

Etapa 10

FC Zalău - Naţional Sebiş
CS Ineu - FC Maramureş
Sănătatea Cluj - Seso Câmpia Turzii
Şoimii Pâncota - Unirea Dej
FCM Baia Mare - FC Oşorhei
Unirea Jucu - CSO Cugir

Etapa 11

FC Oşorhei - Unirea Jucu
Unirea Dej - FCM Baia Mare
Seso Câmpia Turzii - Şoimii Pâncota
FC Maramureş - Sănătatea Cluj
Naţional Sebiş - CS Ineu
CSO Cugir - FC Zalău

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON