URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Octombrie 2011, 14:51

Expertiza medico-legală a înjumătăţit alcoolemia lui Paprika

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătoria Oradea a primit rezultatul expertizei solicitată pentru stabilirea alcoolemiei lui Iuliu Kiss, alias Paprika, în momentul producerii accidentului rutier din 11 iunie a.c., soldat cu moartea unei tinere de 24 ani şi rănirea gravă a altor două.

Potrivit avocatului Ionel Manole, care îl reprezintă pe Kiss în procesul deschis pe marginea tragediei şi în care acesta e acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, specialiştii Institutului de Medicină Legală Timişoara au stabilit că interlopul avea în momentul producerii accidentului o alcoolemie în sânge de aproximativ 0,5 la mie.

"În document se specifică faptul că alcoolemia era în creştere. El a băut cu puţin timp înainte de a se urca la volan, iar alcoolul nu se absorbise încă în sânge. De aceea, în momentul producerii accidentului era doar de aproximativ 0,5 la mie grame alcool în sânge, iar când s-a recoltat, la 55 de minute după evenimentul rutier, a fost de 1,1 la mie", a declarat pentru BIHOREANUL Ionel Manole.

Manole a precizat totodată că, având în vedere informaţiile noi care au survenit în caz, există posibilitatea ca încadrarea faptelor de care e acuzat clientul său să se modifice.

"Lui Kiss i s-a reţinut faptul că a condus având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală de 0,8 la mie, circumstanţă agravantă care în cazul infracţiunii de ucidere din culpă atrage o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 15 ani. Având în vedere că expertiza a relevat că această probă nu stă în picioare, alcoolemia lui fiind de 0,5 la mie, este de aşteptat ca judecătorul să renunţe la această circumstanţă agravantă, moment în care şi cuantumul pedepsei se schimbă, la închisoare între 2 şi 7 ani", a explicat avocatul.

Pe de altă parte, avocatul a mai declarat că, la solicitarea interlopului, a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere de strămutare a procesului.

"Clientul meu consideră că în Bihor nu poate avea un proces echitabil după standardele CEDO. Este unicul caz din ţară cu o arestare de 5 luni de zile pentru o infracţiune din culpă. Sunt cazuri infinit mai notorii, cum e şi cazul lui Huidu, care nu a fost nici reţinut, darămite să se pună problema arestării", a afirmat Manole.

Iuliu Kiss a fost arestat, după ce, pe 11 iunie, a provocat un accident mortal la intersecţia dintre străzile Meşteşugarilor şi Barcăului, iar de atunci a rămas în spatele gratiilor.

Aflat la volanul unui Mercedes de lux, Paprika nu a acordat prioritate unui Tico, în care se aflau trei tinere, şi a intrat din plin cu bolidul în cea de-a doua maşină. În urma accidentului, Adriana Jurcan, 24 ani, a murit pe loc, sora ei geamănă, Anca, a ajuns în comă, iar verişoara lor, Mihaela, a fost transportată la Cluj pentru operaţie. Între timp, victimele accidentului au fost externate, iar starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit.

Iuliu Kiss a fost trimis în judecată pe 11 iulie, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, iar cele două tinere supravieţuitoare şi familia acestora solicită acum despăgubiri de peste 2 milioane de euro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
30 Comentarii
Trezirea la realitate!
In Romania exista 2 categorii sociale. Fraieri si smecheri. La anul fraierii vor vinde voturile smecherilor si toata lumea va fi multumita. Sa ne fie de bine, iar la anul poate fraierii se trezesc la realitate!
Postat 29 Octombrie 2011, 11:23 de safe
Cine il sprijina pe Paprika?
Se pare ca proprietarul de la hotel silver, pe unde isi mai facea cheful Paprika, este cel care il ajuta cu relatii in politie si procuratura. Politia stie de ce.
Postat 29 Octombrie 2011, 02:31 de gigi
EUROI FARA NUMAR PT FAMILIE
Alo ! mama gemenelor . Scrii orice numai ca nu renunti la bani . Zi de ce vrei 3 milioane de euro ?! De ce vrei bani patati cu sange ? Spune ca vrei dreptate , nu bani ! Mass media si-a dat seama ca vreti bani dintr-o nenorocire . EURO , dolari sau franci elvetieni ? Ai curajul sa spui care e procentul avocatilor vostrii din despagubiri ? 10% ? 20 % ? Asa inteleg si eu de ce e atata inversunare . Intr-o luna de zile nu va mai sprijina nimeni . Renuntati la milioanele de euro daca va doare , daca sunteti oneste , daca vreti dreptate . Sau mai e o varianta . Dati 10% si mass-mediei care va publica comentariile . Ar fi cam 300 000 euro .
Postat 29 Octombrie 2011, 01:10 de DOLAREL
condamnat in limitele legii
trebuie sa plateasca,dar in limitele legii. incadrarea la omor din culpa la o alcoolemie de 0,5 este intre 2 si 7 ani, iar inculpatul fiind primar, adica la prima abatere, cu cazierul curat pana in ziua accidentului, va fi condamnat la o pedeapsa minima(maxim 2 ani)cu suspendare sau nu.In caz ca va fi condamnat cu executare, fiind arestat deja de 6 luni, va mai executa inca maxim 6. Aceasta este legea si puteti sa stati voi toti comentatorii in cap ca altfel nu poate fi. De putrezit in inchisoare nici nu poate fi vorba. Sa nu dati vina pe justitie daca in curand va fi afara. Va fi un lucru cat se poate de normal
Postat 28 Octombrie 2011, 23:58 de laura gal
tara minunata
chiar daca nu era ff mare alcoolemia...accidentul s-a produs din cauza lui pprika...a omorat si pentru asta trebuie sa plateasca.......iar daca mama fetelor pretinde banii in schimbul dreptatii...atunci merita sa ajunga si ea mai repede langa fiica'sa....oricum....are dreptate un user de mai jos....TARISOARA NOASTRA....a curvelor...vrajitoarelor...interlopilor....etc...:))))
Postat 28 Octombrie 2011, 21:40 de andrei
pt anonim
iar tu anonimule de unde il cunosti tu pe paprika de vb de el sti tu concret ce face el prin baile felix sau pe unde umbla de unde sti tu ca era drogat ai tras tu cu el sau cum sti tu aceste lucruri de vb pe nas sau poate tea batut si pe tine si acuma ai ocazia si vb ca ai boala pe el daca erai smecher nu te dadeai cu anonoim numa no morcovuuuuuuu
Postat 28 Octombrie 2011, 20:44 de bosu mare
pt gal
lasa ti domnele legea sa isi faca treba ca ei stiu mai bine ca oricine nu sau stie vreo unu cum trebe facuta alcolemia la o persoana in aceste cazuri numa vorbim toti ca sa fie vorbit adica prostimea tarii cand unu vb ceva toti dupa el repede fara sa cunoastem cazu putin din cei ce vb aici il cunosc pe paprika restu sa se afle in treaba ca nau ce face vedetiva fiecare de lungu nasului si de curtea proprie
Postat 28 Octombrie 2011, 20:33 de bosu mare
pt gal
iar pt mama cum ati gandit sa cereti 2 mil euro da unde traim da nu se fura banii aicea doamna jurcan unde traim in dubai is banii f multi 2 mil euro da din gura usor de cerut de dat mai greu de primit iar cum le doriti la alti sa patesca ca dumneavoastra e urat daca sa intamplat sa intmplat hai sa omorom pe toata lumea sa fiti multumita si sa bagam la puscarie o tara intreaga sa fiti multumita si voi cu banii luati
Postat 28 Octombrie 2011, 20:26 de bosu mare
pt gal
laura gal asta trebe executata fratilor o nenorocita nare ce face toata ziua umbla sa afle de toata lumea ce face vede ea ce pateste intr o zi o manca in cur rau de tot fututa asta sa isi vada ea de treba ei nu de altii ca o pateste intro zi si no sa stie de unde o loveste trenu acceleratu de bucuresti
Postat 28 Octombrie 2011, 20:16 de bosu mare
Pt Iri
IRI, degeaba incerci sa-l faci pe Paprika sa iasa nevinovat, ca lucreaza el de dimineata pana seara si cinstit pt ca nu e asa, toata lumea stie asta si mai ales cei care il cunosc, de cate ori a fost drogat si mort de beat la petrecerile private in 1 mai si felix la pensiunile prietenilor lui, facand scandal si dezastru acolo, batandu-se cu multi. Banii obtinuti de el sunt din prostitutie si din droguri si alte miscari ilegale, omul ala e un incult, si analfabet. Nu-mi spune tu ca lucreaza el mai mult ca mama fetelor de dimineata pana seara. Il cunosc prea bine pe Kiss, poti tu sa-i iei de n miii de ori apararea ca degeaba, e prost si prost va ramane, lucreaza prin italia cu prostituatele, asa aduce el bani la copil. Iar mamei nu-i trebuiesc banii, stai tu linistit ca nu de aceea lupta in instanta pt bani, ci pt dreptate, pt ca i-a omorat fiica, care e un lucru foarte dureros, cel mai dureros sa-ti vezi propria fiica moarta, care avea toata viata inainte. Ce ai zice daca i-am lovi si noi copilul lui papri ? sa vedem cum s-ar simtii si el, sa simta si el durerea pe care o simte mama aceasta, sa putrezeasca in inchisoare si sa fie pedepsit de Dumnezeu! iar toti cei care ii luati parte
Postat 28 Octombrie 2011, 18:37 de Anonim
rusine sa va fie TELESP,IRI
SA VA FIE RUSINE....EU NU MA LUPT PENTRU BANI....E VIATA FETELOR MELE....SA NU VA SCAPE DUMNEZEU SA NU TRECETI PRIN SITUATIA ASTA.......SI SA NU VA PUTETI FOLOSI BANII PE CARE II OBTINETI NEMUNCITI DIN DROGURI SI PROXENETISM....SI ALTE CELE.........DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA DUPA CUM FACETI SI DUPA CUM VORBITI....RUSINE........SI IMPREUNA TOTI SA VA LOVEASCA MASINA PE CINE AVETI MAI DRAG.....FACETI PUBLICA FISA VOASTRA FISCALA.......SI A LUI PAPRIKA....CT A TI COTIZAT LA STATUL ROMAN.......RUSINE SA VA FIE........
Postat 28 Octombrie 2011, 16:05 de mama gemenelor
BANI SINT OCHII DRACULUI
2 MILIOANE DE EUR SINT BANI F.MULTI ,DEGEABA VREI SA II AI CA NU ITI VOR ADUCE VIATA FETEI CREDEMA....
Postat 28 Octombrie 2011, 14:58 de TELESP
nu vbi daca nu sti adevaru
DE CE AVETI CIUDA IN HALU ASTA PE PAPRIKA CA EL ARE BANI!!!!! DACA NU AVETI HABAR DE UNDE ARE SA NU VBITI PROSTI,TOT CE ARE ARE E DIN MUNCA LUCRATA DE DIMINEATA PINA SEARA CA SA AIBA PT FAMILIA LUI PT COPII ,ASA CUM LUCREAZA SI INAUNTRU UNDE E, ASA CA NU MAI VBITI MINCIUNI CA PINA ACU------,IN NICI INTRUN CAZ NUI PICA BANI DIN CER, IAR BANI PT CAUTIUNE II AJUTA UN PRIETEN CARE IL CUNOASTE PE PAPRI SI STIE CE PERSOANA E, NU ASA CUM IL DESCRIU UNII, VEZI UNI DE CE SINT IN STARE PT BANI SA LUPTE CU UNGHIILE PT A PRIMI CEVA BANI PT MOARTEA FETEI, VI SE PARE NORMAL?????????????????????SINT F.CURIOS DE PAREREA VOASTRA
Postat 28 Octombrie 2011, 14:51 de iri
PENTRU EUROI SI CEI CE GANDESC LA FEL CU DANSUL
DOMNILOR ! NOI N AM AVUT NEVOIE DE NENOROCIREA ASTA.....COPII MEI AU AVUT CE MANCA OAMENI BUNI.......AU MUNCIT SI EI COT LA COT CU NOI....NU AU UMBLAT PRIN CLUBURI.....SI ALTE LOCURI....AU INVATAT FOARTE BINE...SI ASTA STIE LUMEA.....AU MUNCIT CINSTIT SI ONORAT.........PENTRU NOI AVEREA SUNT EI......ASA CA CEI CARE VORBITI IN PLUS SA AVETI DOAR BANII CARE II FACETI DIN MUNCA CINSTITA PRECUM FAMILIA MEA, IAR DUREREA SA VA AJUNGA.......IN ACEST FEL
Postat 28 Octombrie 2011, 10:23 de MAMA GEMENELOR
pt.euroi
SA VA FIE RUSINE PENTRU CE AFIRMATI....EU NU CUMPAR VIATA FIICEI MELEPENTRU BANI....SA DEA DUMNEZEU SA TRECI MATALE PRIN DUREREA ASTA SI SA VEZI CE BINE E....DACA AI COPII SA SIMTI ASTA PE PROPRIA PIELE....II PLANGI DE MLA LUI PAPRIKA....PENTRU CE A FACUT?...DE UNDE ARE BANI SA PLATEASCA ASA SUME PT CAUTIUNI DACA NU LUCREAZA? DE CE VORBESTI DE IMBOGATIRE NU TI II JENA ...SA TRECI MATALE SI COPII LUI SI A CELOR CARE L A APARA PRIN CE TRECEM NOI SI DUPA AIA MAI VEDEM DACA POTI VB ASA...SPER SA GANDESTI SI APOI SA VORBESTI.....MI AM FI RUSINE SI JENA......DACA NU ESTI PARINTE...SA FII SI SA TRECI PRIN CE TRECEM NOI...POATE TE LECUIESTI DIN A VORBI TREI DE UN LEU
Postat 28 Octombrie 2011, 09:10 de mama gemenelor
Familie ce vrea imbogatire
PT MAMA GEMENELOR SI GEMENE . CREDIBILITATEA DUMNEAVOASTRA A INCETAT IN MOMENTUL IN CARE ATI CERUT PESTE 2 MILIOANE DE EURO DESPAGUBIRI . NU VRETI DREPTATE , NU VRETI O PEDEAPSA MARE CI CAT MAI MULTI BANI . BANI PE CARE SPERATI SA-I OBTINETI CU SPRIJINUL MASS-MEDIEI , CARE VEDETI CA PE MASURA CE TRECE TIMPUL A INTELES ACEST LUCRU . CREDETI CA DACA SCRIETI FIECARE CATE 5 MESAJE SUB DIFERIRE NUME FRAIERITI PE CINEVA . RENUNTATI LA BANI PATATI CU SANGE CUM SCRIETI CHIAR DUMNEAVOASTRA SI VA GARANTEZ CA TOATA LUMEA VA FI ALATURI DE DUMNEAVOASTRA . ALTFEL , NU FACETI APEL SA VINA LUMEA CU TRICOURI CU POZA VICTIMEI CI CU EUROI .
Postat 28 Octombrie 2011, 08:38 de EUROI
cred ca exista o eroare
Eu stiam ca acelui gunoi proxenet-interlop i-a fost pus sa sufle acolo la locul accidentui, si avea peste 1/mie, si abia apoi a fost la recoltat de sange (ca doar nu o venit sa ii i-a sange pe strada), deci ordinea era invers: in momentul accidentului a avut alcolemie mare si dupa accident la zeci de minute cand s-a luat proba de sange a inceput sa ii scada alcolemia. AM GRESIT UNDEVA IN PRIVINTA ACESTOR DATE? Sfatul meu pentru familile victimelor este sa fie reprezentata de o casa de avocatura - dar nu din Oradea. Cu siguranta -daca cazul se mediatizeaza- o sa gaseasca avocati care sa vrea sa repezinte victimele. Astept cu nerabdare sa vad ca acest imputit de proxenet va putrezi in inchisoare
Postat 28 Octombrie 2011, 07:58 de balerina
EXPERTIZA INDEPENDENTA
Problema expertizelor si contraexpertizelor este grava. Singura tara din Europa unde doar institutiile de stat efectueaza expertize este Romania. Desi exista acum experti oficiali judiciari in domeniul medicinei si toxicologiei, recunoscuti si autorizati de Ministerul Justitiei, politia, procuratura si instantele nu apeleaza la serviciile lor. Mai mult, nici nu aproba efectuarea lor probabil, fiind in cardasie cu cei de la serviciile de medicina legala. In Oradea exista un parcurs, prin anumiti avocati, prin care se cere o contraexpertiza doar la Timisoara, iar rezultatele sunt asa cum trebuie. Este pacat ca exista un asemenea mod de rezolvare al problemelor !!!
Postat 28 Octombrie 2011, 07:57 de MC
CATRE OPINIA PUBLICA DIN TARA
ONORATA OPINIE PUBLICA DIN ACEASTA TARA, NOI GEMENELE ACCIDENTATE N AM PUS IN VIATA NOASTRA ALCOOL IN GURA, IAR SORA MEA A FOST OMORATA DE UN OM CARE CONSUMASE ALCOOL PE DRUMURILE PUBLICE CEEA CE INCALCA LEGISLATIA RUTIERA, IAR VITEZA BOLIDULUI SAU DEPASEA CU MULT VITEZA LEGALA.DOMNILOR POLITISTI PE ALTE PERSOANE LE OBLIGATI SA SUFLE IN ETILOTEST, DAR PE ACEST PAPRIKA L ATI PROTEJAT.OARE DE CE? AM STUDIAT SI EU MATERIA DE DREPT LA SORBONA PARIS , ASA CA NU VORBESC IN NECUNOSTINTA DE CAUZA.....CA URMARE ONORATA OPINIE PUBLICA AJUTATI SA SE FACA DREPTATE IN TOATA TARA NU NUMAI AICI IN ORADEA IN ACEST CAZ.......VA MULTUMESTE ANCA JURCAN SI MIHAELA JURCAN HAIDETI SA OPRIM GENOCIDUL PE SOSELELE ROMANIEI....IAR VINOVATII SA PLATEASCA ...SI NU CU SUSPENDARE......65000 DE MORTI PE SOSELE SUNT CAM MULTI IN ROMANIA....VINOVATI...FOARTE PUTINI
Postat 28 Octombrie 2011, 02:35 de ANCA SI MIHAELA
ANCA si MIHAELA SOCATE
CELE DOUA SUPRAVIETUITOARE ALE ACCIDENTULUI PRODUS DE VESTITUL INTERLOP PAPRIKA SUNT SOCATE LA AFLAREA REZULTATULUI CONTRAEXPERTIZEI ALCOOLEMIEI 0.5 DUPA CE VITEZA BOLIDULUI A FOST REDUSA LA 87 KM /H -ACESTE REZULTATE LE A PRODUS UN SOC TERIBIL PRIVIND STAREA LOR DE SANATATE.
Postat 28 Octombrie 2011, 02:23 de mama gemenelor
pt mama fetelor
Nu va lasati ,mergeti pana in panzele albe.ai gresit platesti.asa e normal si asa trebuie sa fie si in cazul de fata.cu atat mai mult in circumstantele de fata.aveti tot sprijinul oamenilor ''normali''
Postat 28 Octombrie 2011, 00:13 de eu
CONTRAEXPERTIZE MASLUITE
SCUZE - NU RUSINE PENTRU ARTICOL....ESTE RUSINE PT.CE SE INTAMPLA...SCUZE DNA LAURA GAL.....
Postat 27 Octombrie 2011, 23:54 de MAMA FETELOR
rusine Pt articol
CAZ MEDIATIZAT IN BIHOR?.......NU DOMNULE AVOCAT MANOLE VA FI MEDIATIZAT IN TOATA TARA.....PROMITE O MAMA FOARTE INDURERATA SI DE CARE DUMNEATA ITI BATI JOC...VA FI MEDIATIZAT SI IN EXTERIOR....PROMITE TOT O MAMA INDURERATA A CARUI FETE AU INVATAT LA SORBONA DOMNULE AVOCAT...SI A CAROR MEMORIE LE PUI SUB PICIOARELE SI BAUTURA UNUI INTERLOP...RUSINE.....PROMIT CA O SA SE FACA DREPTATE...DACA NU IN TARA IN EXTERIOR...II PLANGI DOMNULE AVOCAT DE MILA UNUI INTERLOP? DORESTI BANI MURDARI PATATI DE SANGE NEVINOVAT?
Postat 27 Octombrie 2011, 23:51 de MAMA FETELOR
@laura
Un betiv care omoara pe strada inseamna ca a facuto intentionat ca NU din greseala, NU dintr-o miga ezitare ca NU..... EL in mod viit , deliberat s-a urcat la volanul masinii si cu toata nesimtire si lipsa de raspundere a omorat un om !! ADICA i-a luat viata , voata pe care el betivul , nu o poate da inapoi !!!! CE DREPT ARE ACEST BETIV SA IA CEVA CE NU POATE DA INAPOI ??? AVIZ TUTUROR BETIVILOR CE SE JOACA CU VIATA CELOR DIN JUR !!! cu pardonu omori omu !!
Postat 27 Octombrie 2011, 23:38 de telespectatorul
rusine Pt articol
RUSINE SA FIE CELOR CE AU FACUT EXPERTIZA SI NACESTUI DOMN MANOLE! STRIGATOR LA CER.........DOMNULE MANOLE POATE AI FOST DUMNEATA BEAT SI AI FACUT ACCIDENTUL ! oARE AI COPII DOMNULE MANOLE...SPERAM SA TRECI PRIN CE TRECE ACEASTA FAMILIE PE CARE A NENOROCIT O CLIENTUL MATALE....
Postat 27 Octombrie 2011, 23:17 de xx
un sfat
fratilor,plina e lumea de prosti,dar pe langa ca sunteti prosti mai si postati ca sa vada intraga lume cat va duce pe voi capul. ce nu ati inteles ca scrie foarte clar si ar intelege si un copil de gradinita; alcoolemia este la inceput ascendena pana atinge un maxim, iar apoi descreste pana la zero. asta inseamna ca daca bei de ex, 200g de alcool, oricare ar fi acesta in primele minute vei fi mai putin beat, iar pe masura ce alcoolul e absorbit in sange, alcoolemia creste. dupa ce atinge punctul maxim incepe sa fie eliminat . in expertiza se mentioneaza clar ca avea 0,5 in momentul producerii accidentului si era in crestere. poate ca daca accidentul se producea mai tarziu cu o ora ar fi avut 1,9. tot o tineti ca e interlp.mare interlop e omul asta si plin de relatii daca din 55 de cazuri similare,el e singurul arestat. toata lumea cere sa se faca dreptate, dar daca dreptatea nu ne comvine, atunci nu mai e dreptate , e musamalizare, coruptie. nu mai scrieti daca nu aveti o opinie reala asupra faptelor
Postat 27 Octombrie 2011, 22:59 de laura gal
IN romania e normal
era de asteptat sa se rastalmaceasca probele, pe scurt, expertiza ne spune ca politaiu ce ne ia probe de alcoolemie este dus cu pluta, si numai o expertiza SPECIALA e valabila inaintea organilor de stat; si Politia de ce nu intervine pt a-si apara reputatia? sua poate ca reputatia e proasta si vor sa continue in aceasta.... ce sa mai facem atucni?sa ne tinem ciomagul in masina si cind cineva ne omoara copiii, sa-l punem in aplicare? eu stiam ca alcoolul din sange, cu cat trece timpul , acesta se elimina (prin urina, transpiratie, vapori etc.), deci care e baza legala in acest caz?
Postat 27 Octombrie 2011, 22:19 de hoki
SPURCATA GURA AM avut !!
EXPERTI au injumatatit viteza , acu au injumatatit alcolemia rezulta ca urmatorii experti vor anula vina !!! Si uite asa incet si sigur penalu asta scapa curat si uscat ca pempersi nefolositi !!! SURCATA GURA AM AVUT !!! IL FACE SCAPAT PE INTERLOPU ASTA !!! ROMANIA TARA CU CARMACI INTERLOPI !!!! ROMANIA TARA INTERLOPILOR< TIGANILOR< VRAJITOARELOR>>>>> CURVELOR............. TARISOARA NOASTRA !!! ASTIA SUNTEM !!!
Postat 27 Octombrie 2011, 20:42 de TELESPECTATORUL
Io
In Anglia ti se pun catusele in momentul in care ai suflat in etilotest si s-a aprins beculetu' rosu. Nu te intreaba nimeni daca esti sau nu interlop, daca stii pe nustiucare sau nu, etc. Fara taraganari, fara "cercetare in stare de libertate" si alte prostii dintr-astea. Nu tre' sa omori pe nimeni, e de ajuns sa se aprinda becu' si JAP!
Postat 27 Octombrie 2011, 19:51 de Nelu tapiteru'
NU stiu de ce cred eu ca aici niciodata nu va bine....
Nu pot sa cred ca citesc, adica defapt el nici nu era asa beat si alcoolul inca nu-i ajunsese in sange?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce porcarie, doame! Mi scarba!!! Mor oameniii si... Acum doi ani am avut si eu o tamponare, cu martori cu tot dupa mine peste un an jumate dupa N aparitii s-a stabilit ca DA, am dreptate, nu se contesta ca am dreptate si celalalt a gresit, DAR se anuleaza procesul verbal intocmit ptr ca data nu se vedea clar, de si se vedea!!!!!! Repet, mi scarba!!!
Postat 27 Octombrie 2011, 16:13 de Anka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON