URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Ianuarie 2018, 15:22

Aproape de trei ori viteza legală! Şofer de Skoda, prins conducând cu 137 km /h pe DN 1

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bucureştean a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins de poliţiştii din Bihor conducând un autoturism Skoda cu aproape de trei ori viteza legală, pe DN 1, în Săcădat.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliţia Bihor, bărbatul a fost depistat în trafic joi, în jurul prânzului, în Săcădat, "în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 137 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h".

Şoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile şi s-a ales şi cu o amendă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
...
nu ati auzit de waze sau statie, merita investitia la cat au crescut amenzile! in ce priveste contestatia proceselor verbale ma indoesc ca i asa cum zice BlackDot.
Postat 08 Ianuarie 2018, 08:48 de User anonimizat
Banania
Ar trebui ca depasirea limitei de viteza cu mai mult de 60 de km pe ora sa fie infractiune, la fel, orice consum de alcool la volan si sa fie scoase avertismentele de la sanctiuni. Cum adica, limita legala de alcoolemie??? Ce-i tampenia asta? Ia sa-l vad io pe acest individ ca ruleaza cu 137 pe ora prin localitate in orice alt stat european, mai putin Bulgaria. De exemplu, in Spania, in primul rand ramanea fara masina. Pe urma, baga vreo 6 luni de parnaie, iar la iesire, il astepta o amenda de vreo 20 000 de euro. Dar, la noi, plateste 500 de lei in 48 de ore, face contestatie si se foloseste de permis inca vreo 2 ani pana pierde definitiv, iar, data viitoare da stop la viata unei familii intregi...'saracul'. Daca tara asta nu-i rupta din Africa Centrala... Banania ar trebui sa ne numim.
Postat 06 Ianuarie 2018, 22:20 de User anonimizat
.....
...BlackDot... vorbesti prostii...
Postat 06 Ianuarie 2018, 21:18 de ironi-k
SI PE STRADA HOREA !
Si pe strada Horea din Oradea se circula cu peste 100 km la ora !
Postat 06 Ianuarie 2018, 19:45 de PETREI
welcome to Romania
Unde nimeni nu se uita la indicatoarele de pe marginea drumului. Daca "vad ca nu vine nimeni", ceafa lata calca pedala. Cand e prins da vina pe politisti: de ce folosesc radar? De ce nu m-au anuntat ca verifica respectarea legii? Politistul e de vina ca m-a controlat, daca nu ma controla respectam legea. Bizoni ca BlackDot omoara mii de oameni anual pe sosele. Si culmea, se mai si respecta intre ei. Ce poti respecta la asemenea civlizati nu stiu.
Postat 06 Ianuarie 2018, 17:37 de cantacucu
@raulcaretefingura
Poate pentru ca esti debil.La asta te-ai gandit ?
Postat 06 Ianuarie 2018, 10:09 de Citizen
AMENZI NULE DEOARECE APARATUL ESTE ACHIZITIONAT DE PRIMARIA ALESD SI DAT ILEGAL IN FOLOSINTA POLITIEI ALESD!
Le recomand cu caldura tuturor celor amendati sa conteste amenzile. Darea in folosinta catre politia alesd este ilegala. Exista document al curtii de conturi care a stabilit acest lucru. Asadar, politia Alesd nu are voie sa foloseasca legal aparatul "pistol radar". Drept urmare, TOATE AMENZILE SUNT NULE DE DREPT! Costa 500 Ron un avocat si se castiga procesele pe banda! Succes! P.S. "Respectele mele!"
Postat 06 Ianuarie 2018, 07:32 de BlackDot
Germania?
Nu inteleg comentariul asta idiot !
Postat 05 Ianuarie 2018, 21:50 de raulcaretefingura
Fast and furious
137 km/h ???????????? Oai de mama ei ce viteza bestiala....In Germania daca te prinde circuland cu aceasta viteza ,te impusca pe loc...;-)))))
Postat 05 Ianuarie 2018, 16:19 de Citizen
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON