URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 August 2013, 15:49

Un milion de euro, şpagă pentru o judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătoarea Veronica Cârstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti a fost arestată preventiv pentru 29 de zile pentru corupţie, după ce procurorii DNA au acuzat-o că a primit şpagă de un milion de euro pentru a da soluţii favorabile în unele dosare.

Totodată, şi fiul ei a fost arestat pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la aceleaşi persoane care au dat şpaga uriaşă.

Hotărârea Curţii de Apel nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

Potrivit procurorilor, persoane interesate în soluţionarea favorabilă a unor dosare penale aflate pe rolul instanţelor de judecată, au remis prin intermediar, în mai multe tranşe, sume de bani în cuantum de peste un milion de euro, "în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale".

"În acest context, la seara zilei de 8 august 2013, una din tranşele de bani, în cuantum de 50.000 de euro, a fost primită de Cergan Florin pentru a o remite mamei sale Cîrstoiu Veronica. Aceasta, la rândul său, potrivit înţelegerii cu persoanele implicate şi interesate, urma să transmită această tranşă unuia dintre judecătorii învestiţi cu judecarea uneia dintre cauzele respective", potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale. Cergan a fost prins în flagrant.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
:)))))
IN BIHOR cine conduce mafia din JUSTITIE si avem CRIMINALI in LIBERTATE @! JJEGARITILOR va fura casele , va iau ORGANELE si degeaba ca JUSTITIA asteapta MITA !!! OBLIGATI sa donam ORGANE sa ajungem in spitale sa ramanem fara CASE !!! PREOT ca sa obtina casa unei femei fara familie au dus la spitalul de nebuni sa nu si poata da mai departea averea , plini de pocaiti ajuta pe altii dar sa le lase averea, VAI de capul vostru, nu stiti cum altii UCID pe altii !!!! HABAR aveti de s au creat N moduri de a ucide si tortura un OM, nu e paranoia, E ADEVARUL !!! NUMAI cei lacomi care vor banul nu vad CAPCANELE in care cad . SUNT N cazuri de oameni fara familie trecuti la NEBUNI, de ce oare cine e TUTORE !!! IESITI in LUME idiotilor sa vedeti ce au altii de povestit cat comunism exista in acest ORAS , cata TORTURA, cata SUFERINTA , nu va fie teama, va vine RANDUL si voua . TEAMA nu tine loc de ADEVAR .
Postat 10 August 2013, 12:05 de :))
nu mai vrem CRIMINALI si HOTI< huuuuuuuuuu in STRAZI si la deratizare cu ei, AFARA DIN ROMANIA !
CERGAN FLORIN in 2011 a ucis familia unui PREOT si JUSTITIA a instigat si intretinut o fpta PENALA, nu va e rusine ati ucis un COPIL si ati inchis ochii, HUUUUUUUUUU nu dau sa manace JEGURILOR .FLORIN CERGAN un preot a ucis un alt PREOT si familia sa, RUSINE ! EXTRAORDINA ce avem noi in JUSTITIE, nu se poate asa ceva UNDE ESTE DREPTATEA , a mai comis o alta fapta si a ajuns dupa GRATII, FLORIN CERGAN sange de INFRACTOR nativ ca si mama lui, HUUUUUUUUUUUUUUUU! JUSTITIA isi pateaza respectul cu GUNOAIE !!
Postat 10 August 2013, 11:33 de drogatii Romaniei !
DERATIZATI incompatibilitatile in JUSTITIE si barouri, deratizati functiile date cu spaga, RUSINE sa
DERATIZATI incompatibilitatile in JUSTITIE si barouri, deratizati functiile date cu spaga, RUSINE sa va fie NEAMULRI de drogati care instigati la TRAFIC si coruptie, OMORATI fara mila sunt doar niste JEGURI impuuutite , CRIMINALI pentru romani! DROGATII ROMANIEI in JUSTITIE ! Cine ne judeca pe NOI , ne omoara fara mila, noi de ce am avea MILA ?
Postat 10 August 2013, 11:24 de drogatii Romaniei !
acte de cruzime
spaga ca spaga dar fiul ei preot a ucis in accident o mama, tata cu o fetita cu alcool la bord, asta e Romania, MAFIA CRIMINALILOR, nu se aplica legea tuturora doar celor care sunt nevinovati !!! TE OMOARA instigati de STAT , crima cere crima, moartea cere moarte, vai de noi cu asemenea coruptie in JUSTITIE ! a corupt mai multi MAGISTRATI< SOS ROMANIA !!!!!! Afavorizat N doasare penale, NU SINGURA , in GRUP CRIMINAL ORGANIZAT in JUSTITI prin POLITIC :))) !!!!
Postat 10 August 2013, 11:21 de cruzime
e tot aia
E aceeasi cu cea care a condamnat un individ care a lovit un caine de la desfigurat , caine care i-a sfasiat gamba omului in Bucuresti . Facusera presiune niste persoane care s-au dat drept iubitoare de animale astfel ca judecatoarea a ales sa condamne omul muscat .
Postat 10 August 2013, 00:01 de nicu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON