URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Mai 2012, 16:04

Mega-asfaltarea: Bolojan promite că în patru ani va asfalta absolut toate străzile orădene

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Liberalul Ilie Bolojan mizează câştigarea celui de-al doilea mandat de primar de Oradea pe îmbunătăţirea calităţii vieţii orădenilor.

Candidatul USL şi-a propus ca, în cazul în care va fi reales, să afalteze toate străzile municipiului până la finalul celui de-al doilea mandat. "Oradea are capacitatea de a moderniza cele 150 de străzi neasfaltate în următorii patru ani, astfel încât toţi locuitorii cartierelor vechi ale oraşului să poată ajunge acasă pe asfalt", a declarat Ilie Bolojan, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Candidatul a spus că asfaltarea unui număr de 25-30 de străzi pe an este o ţintă realizabilă, dar că această sarcină va trebui precedată cu rezolvarea problemelor legate de infrastructură. "În vara acestui an, şi în cursul anului viitor, se va face înlocuirea tuturor reţelelor din zona de case a cartierului Ioşia, iar în zona Oncea la fel, astfel încât să se poată trece la asfaltarea străzilor", a spus candidatul.

Gazul nu va scumpi încălzirea

În ceea ce priveşte orădenii care stau la bloc, liberalul a dat asigurări că aceştia vor beneficia de servicii mai bune prin trecerea încălzirii oraşului de pe centrala pe cărbune care funcţionează în prezent, pe viitoarea centrală pe gaz, fără ca populaţia să plătească mai mult pe gigacalorie.

"Chiar dacă preţul gazului va creşte în continuare, impactul materiei prime asupra costului gigacaloriei va fi atenuat. Centrala nu doar încălzeşte apa, aşa cum fac centralele de apartament, ci produce energie electrică pe care o vinde, şi pentru că nu poluează şi foloseşte un sistem de cogenerare va beneficia de tot felul de bonusuri. Mai mult, dacă va creşte preţul gazului, va creşte şi cel al energiei electrice, aşa că orădenii nu vor plăti mai mult", a spus Bolojan, apreciind că preţul gigacaloriei orădene obţinute pe gaz se va situa sub media pe ţară.

Pariul cu "sănătatea"

Având în vedere faptul că spitalele orădene au trecut în subordinea Primăriei, Ilie Bolojan a mai vorbit despre sistemul de sănătate afirmând că se va concentra, la fel ca până acum, pe creşterea calităţii spaţiilor sanitare prin achiziţionarea celor mai bune dotări cât şi pe îmbunătăţirea pregătirii medicilor orădeni.

"La Spitalul Judeţean de Urgenţă vom pune în funcţiune un sistem care să permită orice fel de analize, pentru că astăzi pentru un RMN pacienţii trebuiesc duşi la Clinica Pelican, ceea ce înseamnă pierderi de timp şi bani şi poate însemna chiar pierderi de vieţi omeneşti. Achiziţionând astfel de dotări performante va trebui să ne calificăm şi medicii pentru a lucra pe această aparatură", a spus Bolojan.

Pentru tineri şi bătrâni

Candidatul nu a uitat să vorbească nici de sistemul de învăţământ, unde a promis că va reabilita clădirile colegiilor Iosif Vulcan şi Mihai Eminescu, dar a vorbit şi despre necesitatea specializării tinerilor într-o meserie, fapt care să le asigure ulterior accesul pe piaţa muncii. "Vom susţine transformarea unor licee industriale în şcoli profesionale, astfel încât tinerii care termină şcoala să aibă un loc de muncă asigurat", a spus Bolojan.

Referitor la proiectele din domeniul social, Bolojan a mai amintit necesitatea amenajării unui centru pentru vârstinici susţinut exclusiv de sistemul public. "Avem în Oradea circa 50.000 de pensionari şi mulţi dintre ei nu au copii lângă ei care să îi îngrijească. Va trebui să facem ceva pentru aceşti oameni", a afirmat liberalul.

Primăria va construi locuinţe sociale

Mai mult, Bolojan intenţionează chiar să transforme municipalitatea într-un actor activ pe piaţa imobiliară prin demararea unor proiecte care să vizeze construirea de locuinţe sociale. "Putem să punem teren la dispoziţia unor investitori desemnaţi pe bază de licitaţie, aceştia să construiască locuinţe sociale, după care din 100 de apartamente să dea 20 la Primărie pentru a rezolva cazurile sociale", a spus candidatul.

La intervenţia jurnaliştilor, care au arătat că sistemul seamănă cu cel gândit de Consiliul Judeţean la implementarea cartierului Kiss de locuinţe sociale, care s-a dovedit în final o investiţie imobiliară în locuinţe de lux, Bolojan a spus că nu va repeta experienţa cartierului Luceafărul. "Ideiile care au stat la baza acestui proiect nu au fost proaste, ci modul în care acesta a fost pus în practică", a spus primarul.

În conferinţa de presă de miercuri, Ilie Bolojan a mai vorbit despre un proiect privind amenajarea de parcuri în toate zonele oraşului Tokay, Gutenberg, Ioan Bogdan şi chiar pe dealuri, în capătul străzii Louis Pasteur, şi despre extinderea zonei împădurite din municipiu prin efectuarea de plantări pe nu mai puţin de 77 hectare în incinta zonei de protecţie a Uzinei de Apă, dar şi pe marginea şoselei de centură.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
42 Comentarii
cu minte
Draga "ORADEANUL" inainte sa incepi sa acuzi ca looserul mai invata sa scrii corect gramatical. Pentru ca noi vorbim si scriem romaneste nu romaneshte. Ai putea da search pe goagal sa vezi cand si cum se scrie corect sau ori s-au. Dar poate tu ai mai multa minte. Numa bine, si commenturi corecte
Postat 01 Iunie 2012, 11:17 de un oradean
GRIVCO =BOLOJAN
INTRUN PLIANT IMPARTIT DE FURNICUTELE PENALE TINERE FARA GANDIRE S-AU GANDIRE TIP PORUMBACU S-AU POPA C.....L PODUL DENSUSEANU ERA TRECUT C A FACUT DE MARELE CIMENTAR SEF BOLO???????? NU DE CANDR ,IAR PE ULTIMA COPERTA ERA POZA LUI POPA PRETENUL LUI BOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE DL. BOLO TE ASOCIEZI CU OAMENI DE ACEST GEN ?CINE TE IMPINGE DE LA SPATE CINE TE SANTAJAZA ?DE CE NU CANDIDEZI CA INDEPENDENT ?ATAT TIMP CAT ESTI ASOCIAT CU TIPI GEN USL NU VEI FI VOTAT DE ORADENI CU MINTE .
Postat 31 Mai 2012, 21:11 de ORADEANUL
PLEACA
EU M-AM SATURAT DE PROMISIUNILE LUI CA NU AR FI FACUT MAI NIMIC DACA NU ERAM PROIECTELE FOSTULUI PDL-IS FILIP SI NU II DADEA GUVERNUL PDL MAI MULT DE JUMATE DIN BANI
Postat 31 Mai 2012, 20:28 de MIRCIU
NE-AM SATURAT
EU M-AM SATURAT DE PROMISIUNILE LUI CA NU AR FI FACUT MAI NIMIC DACA NU ERAM PROIECTELE FOSTULUI PDL-IS FILIP SI NU II DADEA GUVERNUL PDL MAI MULT DE JUMATE DIN BANI
Postat 31 Mai 2012, 20:27 de GHITA
nu te mai vrem
mai bine si ar plomba maselel si gura si sa nu faca promisiuni asa aiurea... pe bune, doar ca multi prosti o sa il vanda pentru ca pot fi cumparati cu 2 -3 fire de begonii si cu 2m patrati de parcare pe care oricum o sa ii plateasca.... pleaca bolojane la alesd si asfalteaza acolo tot ce vrei ca oradea s a cam saturat de tine !
Postat 31 Mai 2012, 19:37 de pleaca bolojan
@lucky
Ai perfecta dreptate, dar nu-ti/nu foloseste la nimic ! Oricum ai da-o, tot un dreaq : prosti, da' multi sau multi, da' prosti ! Asta e ,,electoratul'' gibonului, din pacate ! Daca in tarile din Occident conduc elitele, la noi conduc mediocrii, sunt majoritatea si ,,majoritatea decide'' !
Postat 31 Mai 2012, 16:25 de .
bolojan
mai terminati cu comentariile,EU si CL hotarasc pt voi ce e bine si ce e rau,asfaltez si va racordez pe toti la CET,in noul mandat o sa aveti toti loc de parcare si pe ultima straduta, bineinteles contra cost fiindca va fi interzis sa parcati in curte pt a va putea ridca autoturismele cind avem noi chef doar avem nevoie de fonduri la primarie si taxele nu ne ajung pt a va termina toate investitiile facute in numele vostru,sii vorba lui Lapusneanu nu e adevarata voi sinteti "multi si prosti" nu "prosti da' multi" asa ca sa nu va mai aud ca va plngeti ca schimb foia si va dau pe mina procurorului Ponta
Postat 31 Mai 2012, 13:51 de luky
SATUI DE MINCIUNI
mult poate sa ne minta! mai tineti minte cate ne-am promis acus 4 ani si foarte putin din ce a promis a facut, iar mai mult de jumate din proiectele finalizate au fost incepute si proiectate pe vremea fostului pdl-ist Filip. RUSINE bOLOJAN
Postat 31 Mai 2012, 13:12 de DANI
jos bolojan
minciunile lui Bolojan
Postat 31 Mai 2012, 13:10 de vasile 56
Parsivi comentatori
Mai taceti voi astia cu verdeata. Este normal ca strazile sa fie toate asfaltate. Vreti verdeata? Mergeti in parcuri! Sa va vad pe toti astia "iubitorii de verdeata" ca mergeti cu bicicleta sau comentati ca nu sunt piste de biciclete, dar sunteti parsivi, ca tot cu masina va incarutati.
Postat 31 Mai 2012, 11:55 de Ciprian
Gibonule, te cred ! Cum de ti-a scapat porumbelul ?!
Il cred in stare pe gibon ! Asta e visul lui si al selinei, sa asfalteze pana si iarba din parcuri, si albia crisului, tot-tot, banu' sa iasa ! Si banul iese, ca se asfalteaza la pret de autostrada, prostii de oradeni cred ca ii pasa cuiva de ei sau de banul lor muncit !
Postat 31 Mai 2012, 11:06 de .
aiurea de tot
... si apropo, ca l-am auzit aseara ca se lauda cu imprejmuirile pe care le-a facut pt tomberoanele dintre blocuri... sunt total inutile, probabil au rentat doar pt cei care le-au vandut/ridicat. Mizeria nu a disparut, si nici romulanii care scormonesc prin ele. S-au facut imprejmuiri care sunt lasate deschise sau decupate, cat sa intre romulanul la scormonit! Halal realizari, de-a dreptul jenante... nu stiu de ce nu am vazut niciuna in vest!
Postat 31 Mai 2012, 10:56 de iou
aiurea de tot
Tot el promitea in vechea campanie electorala ca ne scapa de garajele metalice, insa nu a reusit in 4 ani de zile... Desteptul/Smecherul promite si prostul spera, asta ar trebui sa fie solganul tuturor candidatilor!
Postat 31 Mai 2012, 10:50 de iou
bolovan ... e un fals
ce ? e adevarat, ce ai furat cu el impreuna sau tia luat mintea marea turbogiratie si marile proiecte ale altora doar executate acum. Oras verde puffff unde ? Cand asfaltul distruge toata verdeata orasului ca doar este Selina si procentul ! Sau iti place boule @ sergiu.... pretul giga caloriei sau pretul transportului in comun cel mai mare in tara ? Jalnic esti tu limitatule si incompetentule de cultura mare din Oradea promovata cu fast de marele primar piramidist. Ai sa-ti schimbi parerea jalnicule cand o sa ai o problema si o sa vezi ca primarul nu da doi bani pe tine si nu e prezent la audiente ca legea il protejeaza, si face ce vrea de nu-i place fata ta, deci pa, si astept sa ia probleme si sa nu ti le rezolve inteligentule ... :)))))))))))
Postat 31 Mai 2012, 10:08 de gigi
PT NINA
BAI CACAT CU OCHI...SUB NUMELE NINA... E CORECT SA MERGI LA AUDIENTE SI SA ZICA CA PRIMARUL E PE TEREN? SI CULMEA CA ESTE SUS IN BIROU CU AMANTA ... VAI DE CAPUL TAU BAI ...APROPO SA STII CA IL VOTEZ PE CSEKE...DE CE ? PENTRU CA MERITA!!! SCOATETI OCHII LA ORADENI CA ASFALTATI.... CE PROCENT IA BOLOJAN DE LA SELINA, CA I-A DAT TOATE LUCRARILE IN ORAS? OARE NU MAI EXISTA SI ALTE FIRME IN ORADEA COMPETENTE? AAAAA PE AIA NU II CUNOASTE ASA BINE CA PE BENI RUS... SA FIM SERIOSI,,,,ASTA INSEMANA CORECTITUDINE ??? SPUNE-MI SI MIE CAND S-A INTALNIT CU ORADENII BOLO? ACUM ZILELE ASTEA...ATAT! IN REST ISI FACE CAMPANIE ELECTORALA PE LA SEDIILE DE FIRME DIN ORAS, LA FEL CA RAPOSATUL CEAUSESCU PE LA UZINE...vezi intalnirile cu toate firmele de taxi din oradea, si chefurile ulterioare de la restaurant vinotera:)))) ca doar trebuie sa le faca si cinste , ca sa-l voteze!!! oricum in cabina de vot....stii ce vor face? fiecare ce va vrea! de ce? pentru ca oricat de multi mici le-ai da...unii mai au si coloana vertebrala!!!!!!!!!!!!
Postat 31 Mai 2012, 09:55 de soso
PUPINCURISTII
bai sean - din primarie...nu mai il lauda atata ca sa il pupi in fund mei! mai bine te-ai pune sa iti faci treaba pentru care esti platit din banii nostrii si sa stai mai putin pe teren. PDL-ul este si el praf la nivel national, a facut mult rau, dar sa recunoasteam ca si voi in perioada in care ei au fost la guvernare, ati furat cat ati putut, ati facut monopol pe piata din oradea- ex. RER, ex. SELINA, ex. CET... TOP PRESS si mai sunt cateva exemple...OARE ESTE IN REGULA SA SE INTAMPLE ASTA? OARE CONSILIUL CONCURENTEI NU EXISTA IN CAZUL ACESTA? BINE CA V-A ASFALTAT SI ULTIMUL MM DE IARBA VERDE DINTRE BLOCURI SI NU MAI AU COPII UNDE SA SE JOACE PE IARBA... SA II DEA LA SELINA MULTA TREABA LA ASFALTARE, IN LOC SA PUNA NISTE DALE DE BETON, PRIN CARE SA VEDEM SI IARBA...ORICUM IN PARCURI NU AVETI VOIE SA CALCATI IARBA, DAR EI AU VOIE SA VA STRICE SI ULTIMA OAZA DE VERDEATA DE LA BLOC.....RAHATILOR
Postat 31 Mai 2012, 09:43 de DAN
nu mai mintiti p-aci, mai pedisti!
bre soso, audientele le face in teren. In cei 4 ani s-a intalnit cu cetatenii de nenumarate ori, in cartiere. Informeaza-te inainte de-a posta, pedist de 2 lei!
Postat 31 Mai 2012, 09:42 de nina
ADEVARATA FATA A LUI BOLO
toate sunt bune si frumoase la domnul bolojan! singura lui problema este ca nici nu il intereseaza problemele oradenilor.... De ce...? Pai intrebati-l dragi oameni cat timp a trecut de cand nu a mai dat pe la audiente... si ce se intampla cu cei care vin pe la usile diferitelor departamente din primarie si ii gasesc pe functionari pe teren...Asa se trateaza oamenii care te voteaza. Am citit ca scria cineva un comentariu mai jos, in care se ruga ca fiecare sa cunoasca fata adevaratului primar. Sa stiti ca e zidul plangerii in primaria oradea, sunt oameni care merg la nesfarsit in primarie sa isi rezolve problemele administrative si culmea e ca nimeni nu ii baga in seama. Cand am merg prima data in primarie anul acesta cu o problema, lumea zambitoare ok....pe la usi plin de oameni nemultumiti.... am zis - astia sunt cam nebuni!!!! Am ajuns si a doua, si a treia oara in primarie, pentru a rezolva problema, cand am inceput sa-i inteleg pe acei nebuni:(( In aceasta primarie e vorba de un dictator, care daca el zice asa...restul malc...nu conteaza ca nu respecta legea, conteaza parerile lui personale. Imi doresc si eu la fel ca sa patiti si voi ...sa vedem daca il mai votati.........
Postat 31 Mai 2012, 09:35 de soso
Succes Bolojan!
Bolojan e singurul primar care ce a promis a si facut. Un om corect, care a demonstrat in mandatul sau ca daca esti bine intentionat poti face lucruri multe si bune, chiar si cu bani putini, acelea fiind fonduri europene. Guvernul anti-romanesc baseboc n-a dat un leu pentru Oradea. Sa le fie rusine pedistilor! Domnule Bolojan, va doresc succes pentru binele orasului!
Postat 31 Mai 2012, 09:03 de sean
Aplaudati, aplaudati
Dar de ce in urmatorii 4 ani, in ultimii 4 ani unde ati fost????
Postat 31 Mai 2012, 07:20 de do
fapte
daca in 4 ani de zile s-au realizat atatea proiecte, s-au adus investitori in oras, s-au creat locuri de munca, s-au asfaltat si reabilitat strazi, s-au atras fonduri europene (oradea = locul 2 pe tara la atragerea de fonduri europene) , de ce spuneti nu credeti ca se vor face mai multe in urmatorii 4 ani?cu pd-istii nu are rost sa-ti pui mintea. au mintea odihnita, ca prostii desigur
Postat 30 Mai 2012, 23:51 de 201b
dumex
nu te cred bolojane 4 ani ai muncit sati asiguri furtu din urmatorii
Postat 30 Mai 2012, 23:08 de tatar
vorbe
cu banii guvernului boc a reusit sa asfalteze atatea strazi..eu il votez pe groza cred ca mai bun lobby o sa faca cu urmatoru guvern pdl
Postat 30 Mai 2012, 23:07 de andrei
mincinosu bolojan
bolojan nu mai minti, nu te crede nimeni ceea ce spui...mincinosu
Postat 30 Mai 2012, 22:09 de iris
@Vasilican
Stii cum sa ilintelegi? Ca Bolojan nu are omenie ci doar mandrie. II faci bine, si iti rasplateste binele cu rau.
Postat 30 Mai 2012, 21:49 de alt Oradean
ati distrus parcarea, opriti selina in parcul olosig
D-le primar daca vreti voturile celor de pe strada Spartacus de langa parcul Linistii spuneti-le cretinilor de la Selina sa opreasca ACUM macelul pe care il fac in parcarea din curtea blocului. Au tras 2 randuri de garduri paralele si au distrus jumate din parcarea blocului, si asa nu aveam loc la masini, acum din cauza indolentei si prostiei nu vom mai avea nimic...IN LOC SA DUCA PAMANTUL SA MAREASCA PARCAREA AU TRAS GARDUL 2 SA ACOPERE PAMANTUL PE LOCUL PARACRILOR...HUUUOOOOO faceti ceva sau nu va mai votam...
Postat 30 Mai 2012, 19:34 de roby
hai sa asfaltam si coridoarele primariei
eu propun sa asfaltam, sa facem giratorii si poduri si pe coridoarele primariei oradea!Pana unde merge oare naivitatea si rabdarea oradenilor!! Oradea trezeste-te.
Postat 30 Mai 2012, 18:43 de Ivan Spurcatu
....
ALT ORADEAM.. ce vrea sa insemnte mesajul ala? cum sa il interpretam?
Postat 30 Mai 2012, 18:30 de VASILICAN 78
@Oradean
Sa dea Dumnezeu sa ajungi sa cunosti "fata" lui Bolojan care iti face rau chiar daca tu nu i-ai facut niciodata vreun rau ci doar bine. AMIN
Postat 30 Mai 2012, 17:34 de alt oradean
nu mai minti oradenii
minciuni. DE CE IS OARE ASA CREDULUI ORADENII SI IL MAI CRED?
Postat 30 Mai 2012, 17:32 de VASILE 78
DUTE TARE
de ce is asa credului oradenii si mai cred in mincinile lui. NU SE MAI TINE MINTE CATE PROMISIUNI NEA BAGAT PE GAT ACUS 4 ANI?
Postat 30 Mai 2012, 17:28 de ALIN
MINCINOSUL
luato oradeni de la bolojan, luatio cu multa pita
Postat 30 Mai 2012, 17:27 de petru
pfui! pdl
pfui..iar sar pdl istii..plateste bine groaza se pare:)))
Postat 30 Mai 2012, 17:22 de oradean
lasane
bolojan sta bine doar in sondajele comandate de el dar oradenii au multeee sa ii reproseze
Postat 30 Mai 2012, 17:18 de alex
lasaneee lasanee
tot il ridicati in slavi pe bolojan da nu inteleg ce a facut concret pentru atragerea investitorilor si dezvoltarii orasului
Postat 30 Mai 2012, 17:16 de petru
luati cu pita de la bolojan
minteneee minteneee frumos
Postat 30 Mai 2012, 17:14 de alexandru 45
promisiuni si minciuni electorale
CINE MAI IL CREDE?
Postat 30 Mai 2012, 16:57 de mircea
multi vad putini cunosc
sigur vom plati mult mai mult pentru gigacalorie daca va fi pe gaj. DE CE NU VREA SA NE INCALZIM PE APA TERMALA SI SA PLATIM MAI PUTIN???
Postat 30 Mai 2012, 16:52 de IONUT
minciunile lui boloj
CICA INLOCUIREA TUTUROR RETELELOR DIN IOSIA :)):)):)).. cate minciuni, cum crede cineva asa aceva cand nici el nu a facut nimic pentru cartierul iosia ci doar si-a ridicat cartierul in cap si nimeni nu il mai vrea
Postat 30 Mai 2012, 16:49 de pavel
te rog pleaca
da ce ai facut pana acuma alesdanule?...ne-ai cocosat cu taxe amenzi si servicii proaste...
Postat 30 Mai 2012, 16:46 de nicu
bolojan promite :))
da da toate strazi, si santurile si mult spatiu verde si multe firme. DUTE BOLOJANE DUTE DUTE TARE
Postat 30 Mai 2012, 16:44 de ALIN
BOLOJAN PRIMAR!
Ma uitam la rezultatele de la sondajul on-line si ma minunam cati oameni damblagiti la cap pot fi in Oradea sa-l voteze pe ranjitul asta de Groza si gasca lui de hoti si lichele. 78 cati sunt acolo daca ar fi de toti in Oradea si tot ar fi prea multi! Nenorocitii astia de pdl-isti indraznesc sa deschida gura, dupa ce au adus tara in halul in care e acum?!! Ba mai mult o deschid ca sa-l blameze pe singurul dintre politicienii care merita laudat pentru ce a reusit sa faca in Oradea. \\"Rusine\\" le-as spune unora care stiu ce este aceea rusine. Astia n-o au si n-o vor avea niciodata. Nenorocitii nu stiu decat sa minta, sa acuze pe nedrept, fara argumente, sa urle ca descreieratii pe forumuri cat de rau e Bolojan. Sa dea Dumnezeu sa aibe pdl-ul atatea voturi cate ii voi da eu! HAI BOLOJAN! FELICITARI PENTRU TOT CE AI FACUT PANA ACUM SI PENTRU PLANURILE PE CARE NU MA INDOIESC CA LE VEI PUNE IN APLICARE, PENTRU A FACE DIN ORADEA UN ORAS DE CARE SA FIM MANDRI!
Postat 30 Mai 2012, 16:36 de Oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON