URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Ianuarie 2019, 11:44

Procurorul Ciprian Man către avocatul Răzvan Doseanu: Prezintă înregistrările!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorul Ciprian Man a reacţionat, marţi, după apariţia interviului în care avocatul Răzvan Doseanu susţine că înregistrările din sediul DNA Oradea au fost realizate chiar de el, pentru că avea obiceiul să îşi înregistreze colegii şi colaboratorii, provocându-l pe contestatarul său să facă proba celor afirmate şi reiterând faptul că nu el este autorul înregistrărilor.

„Având în vedere afirmaţiile avocatului Răzvan Doseanu, cum că obişnuiam să îmi înregistrez colegii din DNA, persoane din conducerea DNA, ofiţeri din cadrul SRI sau din alte instituţii colaboratoare, îl rog pe domnul avocat să prezinte presei înregistrările la care face referire”, a declarat Ciprian Man pentru BIHOREANUL.

Pe de altă parte, procurorul e convins că acest lucru nu va fi posibil. „Nu va putea să o facă, pentru că nu există astfel de înregistrări”, a mai spus Man.

Întrebat, concret, despre telefonul iPhone pe care l-ar fi înstrăinat cu tot cu informaţii sensibile, Ciprian Man a declarat că telefonul pe care l-a prezentat avocatul Doseanu nu îi aparţine.

În interviul acordat BIHOREANULUI, Răzvan Doseanu a lăsat să se înţeleagă că telefonul care găzduia înregistrarea pe care a dat-o publicităţii ar fi ajuns între timp la Parchetul General, unde va fi expertizat, iar ancheta va stabili "al cui a fost". „Nu ştiu dacă dispozitivul arată aşa ca atunci când a fost la domnul Man, se poate să se fi schimbat carcasa, dar după seria de IMEI se poate afla cu uşurinţă ce cartele au fost introduse de-a lungul timpului în acel telefon, ce apeluri au fost făcute”, a spus avocatul.

Citiți pe această temă articolele:

Avocatul Răzvan Doseanu, interviu exploziv: „Nu sunt groparul DNA Oradea, şi-au săpat propria groapă”

Telefonul cu secrete: Avocatul Răzvan Doseanu dezvăluie sursa înregistrării care trădează practicile din DNA Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
....
Domnule Man Ciprian Florentin, nu are rost sa mai zvarliti din copite, gata, v-au inseuat si v-au pus si zabala! Se discuta prin crasme si pe ulite, unii sustin ca stiu cine v-a varat in kkt-ul asta. Este si numita persoana. Curiozitatile mele sunt doua. Prima, sa vad daca va si scoate din hazna. Pare ca va considera prea prost ca sa meritati sa fiti salvat! A doua curiozitate: ce-a fost in capul dvoastra sa acuzati un judecator de curte de apel ca a primit, va citez: ,,o suma neprecizata de bani", pe langa celebrul ,,ceas cu cuc vechi"?! Chiar si pt. cineva care a absolvit dreptul la sorbonica e impardonabil! P.S. In final o veste buna. Zicea domnul Sava ca va primeste inapoi, are nevoie de un baiat pe la arhiva, pe la ocpi, da' cate nu-s de facut la un cabinet avocatial, nu cred c-ati uitat!
Postat 30 Ianuarie 2019, 20:30 de pinonel
Capacu, capacu!!!
Cat e capacu? Sau parca era cu halatul. Ce mai conteaza! Eu oricum, de fiecare data cand imi cumpar alt iPhone, ii schimb capacul, sa fie clar! Bine ca nu scrie IMEI-ul pe capac ci e trecut pe diodele de la bateriile NiCd ale telefonului. Oricum, dupa toata mascarada asta ieftina si kitcsoasa a marelui si multpreaiubitului avocat, mai are cineva alte asteptari de la un asemenea specimen (in afara de salvarea infractorilor pe care ii reprezinta si care acum sunt pe val)? Bihoreanule, nu aveti cumva si o inregistrare macar audio a interviului cu aceasta somitate in materie de drept? Iar ideea de mai jos, cu plagiatul, chiar e foarte tare, hmmm, interesant subiect...
Postat 30 Ianuarie 2019, 00:36 de razvanstiut
Delirium tremens
Razvanele... pardon, domnule avocat! Ai facut-o "de oaie"! Am mai citit printre alte comentarii ca ati cam sarit calul, dar chiar asa... Cat de abject puteti fi ca si fiinta umana, ce calitate si simturi puteti avea ca si un mare specialist in drept, un autor, deja, al literaturii juridice. Apropo de literatura juridica, asteptam raportul de plagiat... (conform principiului necesitatii de a cunoaste, enuntat chiar de dvs.)
Postat 30 Ianuarie 2019, 00:08 de MIG
Domnule Răzvan Doseanu
La felul cum vorbiți v-ați dat cu firma-n cap. Un avocat e un om de cultură, citit, deștept, înțelept.
Postat 29 Ianuarie 2019, 23:13 de Sandu1206
Da chiar asa
Antenele nu au ce căuta la ORADEA
Postat 29 Ianuarie 2019, 23:05 de Sandu1206
679/2016 5/1 lit B
Disclaimer: Nu este amenintare, doar un heads up. IAPP Certified. Cineva devine procesator de date cu caracter personal (date cu caracter personal, conform art 4 sunt si dovezile respective) pe care le prelucreaza in alte scopuri decat cel din spatele colectarii (colectare discutabila), pasibil de amenzi pentru incalcarea articolului 5, aliniatul 1 litera B : "collected for specified, explicit and legitimate purposes and not further processed in a manner that is incompatible with those purposes; further processing for archiving purposes in the public interest, scientific or historical research purposes or statistical purposes shall, in accordance with Article 89(1), not be considered to be incompatible with the initial purposes (‘purpose limitation’);" - amenda e cea din pragul superior. Nu vorbesc ca un avocat sau ca sa amenint sau ate chestii, dar atentie la ce se expune in spatiul public, de catre cine si in ce maniera, nu de alta da parca nu mai dormi linistit cu 20m E datorii.
Postat 29 Ianuarie 2019, 21:36 de poiu
Feldmaresalul WALTER MODEL
CENZURAT
Postat 29 Ianuarie 2019, 21:00 de DIAVOLESCU
suspendare
Diavolescu, controlează-ţi limbajul, eşti la un pas de evacuare!
Postat 29 Ianuarie 2019, 22:44 de Moderator
MANelistule Mandarina ce zici de provocarile astea ?
Inteleg ca MANelistul Mandarina ma provoaca sa mai fac publice si alte probe privind ilegalitatile si abuzurile sale si ale gastii penale de la DNA Oradea . Ai rabdare cu dezvaluirile pentru ca binele se face incet nu dintr-o data . Si se mai face si in cadrul legal nu doar in media . Daca iti place jocul cu provocarea hai sa mergem inainte . Te provoc , in primul rand pentru colegii tai pe care i-ai tarat in mizeria asta , sa faci testul cu detectorul de minciuni ( poligraf ) unde sa raspunzi cel putin la urmatoarele intrebari : 1. Personal ti-ai inregistrat propriii colegi in luna ianuarie 2018 in sediul DNA Oradea ?2. Ai mai facut inregistrari similare cu colegi de-ai tai sau colaboratori ? Achit eu poligraful . Vezi ca poligraful trebuie facut pe bune nu ca in vremurile in care DNA cerea teste poligraf pentru martorii denuntatori . O alta provocare ar fi sa raspunzi public la urmatoarele intrebari : 1. Cine a avut initiativa formularii unor denunturi de catre DOMOCOS ADRIAN NICOLAE și EDU DORINEL ( deocamdata doar 2 nume ) ? Unde au fost scrise denunturile ? 3. Cine a ales persoanele care trebuiau denuntate ca sa li se faca dosar penal ? 4. Cine a compus textul denunturilor ? Au existat beneficii pentru denuntatori , altele decat prevederile art. 19 din OG nr. 43/2002 privind reducerea la jumatate a limitelor de pedeapsa . Si o sa mai am provocari pentru tine ...
Postat 29 Ianuarie 2019, 19:08 de Razvan_Doseanu
apel la decenţă
Domnule Doseanu, genul acesta de adresare nu vă face cinste. Până una alta, procurorul Man vorbeşte cu "domnul avocat". Sau trebuie să comutăm toţi pe "stilul luju"?
Postat 29 Ianuarie 2019, 22:49 de Florin Ciucas
Adevarul...
Adevarul e întotdeauna undeva la mijloc...in aceasta ecuatie fiecare isi are partea de vina, niciunul dintre protagonistii acestor articole nu sunt mai sfinți ca alții. După părerea mea atât procurorii DNA cât și Doseanul (contestatorii) au păcatele si greșelile lor. Acela va fi barbat care își va recunoaște public macar o parte din greseali...
Postat 29 Ianuarie 2019, 17:25 de Adrian_Preda
Domnule procuror
Deschideti dosar penal pt cei care va ameninta. Sa raspunda toti in fata legii. Poate o sa fiti surprins cine sunt respectivii.
Postat 29 Ianuarie 2019, 17:15 de Alcor
ba.....esti prost , sau ce ?
ca reprezentant al sistemului represiv - stalinist ar trebui sa stii o chestie elementara : NICIODATA, DAR NICIODATA MAREA MASA A ROMANILOR NU ITI VOR ACORDA CREDIT PENTRU SIMPLUL MOTIV CA ROMANILOR LR REPUGNA IDEEA DE REPRESIUNE NEDREAPTA
Postat 29 Ianuarie 2019, 17:01 de DIAVOLESCU
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON