URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2015, 13:20

Mang, despre alegerea lui Dragnea în fruntea partidului: Este normală...

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, se bucură că cel pe care l-a numit în mai multe rânduri "prietenul meu" Liviu Dragnea este preşedintele interimar al Partidului Social Democrat. Contactat joi de BIHOREANUL, liderul social-democraţilor bihoreni spune că rezultatul votului de miercuri, de la Comitetul Executiv al PSD, este unul "normal".

"Este vorba despre omul care a fost secretar general al partidului, care a condus partidul în multe campanii electorale, cu foarte multă expertiză în organizare. Cunoaşte bine organizaţiile judeţene şi problemele din partid. Doamna Rovana Plumb este o femeie la care noi toţi ţinem foarte mult. În plus, este preşedinta Consiliului Naţional, era bine să se creeze o echipă, să n-o lăsăm singură", a declarat Mang, pentru BIHOREANUL.

Liderul PSD Bihor a recunoscut şi că, în urma unei decizii din conducerea filialei, i-a dat votul său lui Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla dacă sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare va fi menţinută de judecători şi la apel, Mang speră că acest lucru să nu se întâmple. "Noi sperăm să nu se confirme această sentinţă. În plus, domnul Dragnea nu a anunţat că va candida şi la congresul din noiembrie, este preşedinte interimar până la congres", a spus Ioan Mang.

Pe de altă parte, noul lider al PSD-iştilor este aşteptat la Oradea chiar săptămâna viitoare, când urmează să aibă loc alegeri în PSD Bihor. În funcţie de programul lui Dragnea, conferinţa judeţeană ar urma să fie miercuri, 29 iulie, sau joi, 30 iulie. Dragnea a fost la Oradea în urmă cu o lună, când s-a întâlnit cu primarii din judeţ şi cu alţi reprezentanţi PSD Bihor, iar în faţa jurnaliştilor orădeni l-a criticat dur pe primarul Ilie Bolojan, acuzându-l că este un mincinos.

Până atunci, chiar în această seară are loc conferinţa de alegeri a PSD Oradea. Singurul candidat la şefia filialei s-a anunţat actualul preşedinte interimar, Liviu Sabău Popa.

Citeşte şi: "Liviu Dragnea, noul preşedinte al PSD. Victor Ponta s-a sustras de la vot"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Ce-ti mai place, mang_litorule.....
Au inlocuit un penal cu un alt penal!
Postat 24 Iulie 2015, 16:22 de pinonel
tare
Un penal si un plagiator in poza
Postat 24 Iulie 2015, 01:14 de prof
fain lider, faină doctrină, păcat doar de lider
este o alegere normală... doar pentru normalitatea din psd. adică la o asememnea superofertă generoasă de lideri psd, o puzderie, ce mai încoace încolo... să tot alegi un lider competent. a zis cumva. cineva, ceva... ?
Postat 23 Iulie 2015, 17:09 de vg
REPLICA
Banc ` Drag nea pus sa-l primim in PSD si sa-l punem presedinte de PSD ! DA!DA! Dracula acela batran si rosu de Ion Iliescu!:))=)) Revenid la articol ... merite ? Nici unu , doar bun organizator de turism electoral ( si a mortilor care voteaza cu PSD) cam la atat se limiteaza meritele lui Dragnea Liviu presedinte ` interimar ` de PSD!:))=)) Defectele si lacunele sunt multe , multe si imorale in PSD un inculpat s-a in locuit cu un condamnat la presedentia partidului PSD!:))=)) UN imoral afemeiat Dragnea liviu asta ca are cateva pitzipoance PeSzEDiste la activ , Mihaela (Geoana), Madalina (Stefanescu ) si mama Madalinei Stefanescu ,Bomobonica Dragnea , si alte pitzipoance !:))=)) Am zis si tot repet cunosc pe Liviu Dragnea din timpul comunismului stiu ce caracter ordinar si murdar are pentru el si problemele lui tot plutonul din armata am fost pedepsiti ,el nu o fost , mareOM ,mare caracter murdar :))=)) .Aceasta este opinia lui Romanul _Simplu
Postat 23 Iulie 2015, 16:08 de Romanul_Simplu
Hahaha
Fundul se schimba, limba ramane aceiasi. Mang si trepadusii lui au acum un alt fund de pupat.
Postat 23 Iulie 2015, 14:09 de ts_cata
Vorba unui SRI-ist de succes in lupta sa contra SIE ...
... "... e bine, ne-am luat partidul inapoi"...
Postat 23 Iulie 2015, 13:58 de Tinas
Lider cu ,,diploma ,,pt ,,diplomati,,
Va dati seama ce Partid poate fi acest psd cu ai sai acoliti?! un presedinte cu dosar penal pe rol, fara o sentinta, nu e bun, a trebuir sa-si aleaga unul cu sentinta si condamnat, asta ca sa fie clar si sa nu existe probleme!!! intelegeti? Daca Ponta nu v-a fi condamnat?! ce-i sigur e sigur.
Postat 23 Iulie 2015, 13:54 de Oradeanuldebine
POSTACII PSD
ce se intampla cu postacii psd-ului? sunt in vacanta sau au fost la bucuresti sa isi aleaga liderul puscariabil? poate ca s-au terminat fondurile din care erau platiti. :)
Postat 23 Iulie 2015, 13:46 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON