URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Octombrie 2023, 08:30

Normandia Safety Protect, nou magazin de echipamente de protecție a muncii în Oradea (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Luni, 16 octombrie, am avut plăcerea să fim alături de echipa Normandia Safety Protect - o companie orădeană care comercializează echipamente de protecție a muncii și care este unul dintre distribuitorii cu o poziție importantă în piața locală, atât către companiile din Bihor cât și către firme din întreaga țară. 

Normandia Safety Protect a organizat un mic eveniment pentru a marca deschiderea noului magazin stradal, situat pe str. Salcâmilor 24, care se adresează orădenilor care doresc să își achiziționeze echipamente de protecție a muncii și să fie în siguranță atât la serviciu cât și acasă.

„Sănătatea și integritatea corporală a fiecărui cetățean sunt prioritatea noastră, ne dorim ca fiecare orădean să poată evita accidentele de muncă și să se întoarcă în siguranță acasă la familie”, ne-a comunicat administratorul companiei, Negru Eduard. Evenimentul găzduit de către ei a fost unul plăcut publicului și invitaților, care au dorit să îi susțină fiind alături de ei la acest moment important pentru viitorul companiei.

Plăcerea de a fi împreună

Participanții s-au bucurat de o cafea și o prăjitură, au admirat rafturile pline cu articole profesionale și s-au bucurat unii de alții într-o atmosferă prietenoasă și familială. De altfel, unul dintre invitați ne-a transmis aprecierea pe care o are față de colaborarea cu Normandia Safety Protect, pentru că își tratează clienții cu profesionalism maxim, precizând că relația cu Normandia Safety Protect îți dă încredere totală. Aici, oamenii de vânzări vor găsi soluția cea mai bună și cea mai eficientă pentru a putea să îți desfășori activitatea în siguranță și în condițiile legii.

Normandia Safety Protect a fost înființată în 2021 și este o companie cu un management tânăr, dar în același timp cu o echipă de vânzări cu experiență acumulată de peste 10 ani în domeniul safety.

Seriozitatea și competențele profesionale sunt câteva dintre calitățile echipei Normandia Safety Protect, alături de promptitudinea și pasiunea cu care lucrează.

Din 2021 până în prezent compania s-a dezvoltat frumos și a devenit furnizor de echipamente de protecție pentru câteva firme importante din zona de business din Oradea, printre care: Plexus, European Food, Costa Voc, Asfamixt, KSC Transport și multe altele.

Magazinul - continuarea firească

Magazinul stradal a venit ca o consecință a eficienței și efortului depus de companie pentru a avea produse în portofoliu de la cei mai mari distribuitori și producători de top din industrie, din Europa și întreaga lume. În plus, răspunde la solicitarea expresă a colaboratorilor de a avea acces la un magazin stradal unde fiecare dintre ei, atât firme cât și persoane fizice, să aibă acces la gama diverisificată de produse pe care Normandia le are în portofoliu: pantofi de protecție, pantaloni, ochelari, pantaloni cu pieptar, mănuși, căști de protecție, centuri, hamuri, veste etc.

Este foarte important de menționat că absolut toate produsele comercializate de Normandia Safety Protect au declarație de conformitate, omologările și certificările corespunzătoare, pentru un echilibru total al celui care alege să le cumpere de aici. “Cu echipamentele cumpărate de la noi, clienții sunt în siguranță și în legalitate. Într-un final sănătatea este tot ceea ce  contează”, a precizat reprezentantul zonal de vânzări Arion Ioan Alexandru.

Iarna nu-i ca vara

Din curiozitate, ne-am plimbat prin magazin și am tras cu ochiul la gama de produse, iar ceea ce am putut observa este faptul că magazinul Normandia Safety Protect este foarte echipat, bine pregătit pentru a satisface nevoile clienților care le vor trece pragul.

Echipa a muncit din greu și a făcut un efort important pentru a avea pe rafturi echipamente de protecție a muncii pentru sezonul de iarnă: salopete vătuite specifice sezonului rece, geci, mănuși de iarnă, haine termice, căciuli, bocanci îmblăniți și multe alte produse. „Ne-am pus în pielea clientului care va veni la noi și consider că am echipat magazinul corespunzător pentru a avea tot ce este necesar pentru a fi in siguranță”, a spus și Bogdan Nyulas, tot reprezentant zonal de vânzări.

Implicați în proiectele din comunitate

Din câte am aflat, Normandia Safety Protect este o companie sustenabilă și responsabilă social, fiind activă în comunitatea bihoreană prin implicarea și susținerea mai multor proiecte și acțiuni de voluntariat, atât ca sponsor, cât și cu personalul companiei.

Compania fiind unul dintre principalii parteneri ai proiectului Plantăm Speranța, angajații au pus umărul la acțiunile de împădurire organizate cu regularitate de către Ionuț Coman, împreună cu Fundația “Plantăm Speranță”, alături de alte companii importante din Bihor, precu, VPK PACKAGING, Plexus, Conect Group, Nidec, Technomed Group, Jandarmeria Bihor, Poliția, Pompierii, școli și alte ONG-uri.

Pe lângă asta, au sprijit și acțiunea de ecologizare Pact pentru Mediu și au dat dovadă de simț civic, ajutând la îndepărtarea, curățarea și transportarea arborilor căzuți în cartiere după furtuna din vară.

Ce mai dorim să vă spunem este că Normandia Safety Protect a dezvoltat și un magazin online www.normandiasafetyprotect.ro, adresat utilizatorilor online și unde aveți acces la gama lor de produse.

Asta, dacă nu vă permite programul să veniți la magazinul din strada Salcâmilor 24, între orele 8.00 și 16.00, de luni până vineri.

De asemenea îi puteți găsi și pe platformele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn.

Important că suntem împreună

Ne-am bucurat și noi de atmosfera destinsă din cadrul evenimentului, ne face plăcere să știm că în Oradea se dezvoltă companii locale care creează locuri de muncă pentru orădeni, ne-a plăcut să aflăm că Normandia Safety Protect nu este numai o afacere, dar este și o mare familie. Acest sentiment, din câte am observat, este transmis și către clienții lor, lumea fiind cu zâmbetul pe buze, iar relațiile interumane sunt pe primul plan.

Concluzia după acest eveniment este că toți actorii implicati în procesul de vânzare, de la furnizor până la clientul final, sunt parte din marea familie Normandia Safety Protect.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON