URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Martie 2017, 18:28

„Curvă” contra „căcăcios”: Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, l-a dat în judecată pe Victoraş Micula (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victoraş Micula, după ce, anul trecut, cei doi au fost protagoniştii unui scandal ca la uşa cortului. Prietenia lor la cataramă s-a transformat în circ în momentul în care fiul milionarului orădean Viorel Micula a început să profereze injurii şi jigniri la adresa fostei iubite a lui Victor Piţurcă.

"Amantă declarată"

"Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia... şi el are 60 de ani. Îmi bag p… în ea şi-n punctul ei de vedere, aşa pe faţă. Dacă femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e aia. Îmi bag p… în pasiunile ei".

Acestea au fost vorbele care i-au picat atât de greu la stomac Vicăi Blochina încât lituanianca - fostă balerină, amantă timp de 16 ani a selecţionreului Piţurcă, căruia i-a şi făcut un copil - a decis să-şi caute dreptatea în instanţă. Blonda şi-a luat avocat şi l-a dat pe fostul ei bun amic în judecată, deschizând, pe 27 februarie, o acţiune civilă în pretenţii la Tribunalul Bihor, acuzând defăimare.

Potrivit ziarului Libertatea, acesta va încerca să-l oblige pe Micula să-i plătească suma de 500.000 de euro "reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul moral cauzat, urmare a încălcării drepturilor nepatrimoniale, constând în onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţa privată, prin formulare de afirmaţii denigratoare, defăimătoare, ironice, batjocoritoare, calomnioase şi mincinoase".

Găina bătrână...

În vara anului trecut, când Vica (41 ani) şi Victoraş (21 ani) erau nedespărţiţi, potrivit pozelor apărute în tabloide, între ei a izbucnit un scandal monstru.

Potrivit tabloidelor, convins că blonda a chemat paparazzi să-i fotografieze împreună, Micula a răbufnit, făcând zob calităţile ei fizice şi nu numai şi declarând că ar fi imposibil ca el să aibă vreodată ochi pentru ea, numind-o bătrână şi aruncând vorbe grele referitor la moralitatea ei.

Încă de atunci, Vica a declarat că-l va da în judecată. Micula Jr. şi-a cerut scuze public dar, se pare, fără efect.

... se răzbună

Pe Facebook, Vica a scris vara trecută un mesaj dur la adresa lui Micula: "De obicei nu-mi pierd timpul oferind raspunsuri unor oameni care nu merita! Azi sunt in toane bune si fac o exceptie!! Scriu acest text in speranta ca poate, poate, s-o lipi ceva de tanarul oradean care se simte ZEU bazandu-se pe munca si banii parintilor. Deci, pustiule, citeste si fa un efort sa intelegi exact ce spun: bunul simt exista sau nu.... NU se poate cumpara niciodata (la fel ca inteligenta si educatia- lucruri de care, evident, duci lipsa). Vor veni momente in viata in care vei avea nevoie de mai mult decat atarnatorii care-ti canta in struna si care-ti perie orgoliul de mascul feroce. (chiar asa, au disparut toate OGLINZILE in Oradea? Altfel nu-mi imaginez cum ai putea crede vreodata ca o femeie ca mine ar putea sa fie interesata de tine... Pe bune??? Plimbarile cu avionul parintilor cred ca nu ti-au priit deloc, aerul rarefiat ti-a ametit cei doi neuroni singuratici...e singura explicatie pe care pot sa mi-o dat vizavi de reactiile tale). As putea continua cu textul, insa sunt sigura ca deja ai obosit citindu-l, aceste randuri depasind cu mult "cantitatea de literatura" cu care tu esti obisnuit! DRAGII MEI, un SHARE VA ROG!".

Contactată de presă, l-a facut cu ou şi cu oţet pe tânărul afacerist. "Ce am avut de spus, am scris pe facebook. Cu siguranţă, orgoliul nu-l lasă să tacă, el se va răzbuna, se va agita ca un sifon, dar e nesimnificativ pentru mine. Nu o să mă ţigănesc cu un căcăcios în presă!", a declarat Blochina.

"Frunzuliţă de cicoare, curva-i curvă până moare"...

În stilul caracteristic, Victoraş Micula nu s-a arătat impresionat de acţiunea în instanţă deschisă împotriva sa, continuând să o jignească pe reclamantă, ba chiar insinuând că nu are nici o şansă într-un proces cu el, datorită diferenţelor de... calibru.

"N-are ce să-mi ia că am un salar de 2 bani, n-am nici bacul. Să aibă grijă că s-ar putea să plătească ea daune. Vrea să obţină bani nemunciţi şi ăştia o pot duce la pierzanie. Şi ştiţi vorba aia: frunzuliţă de cicoare, curva-i curvă până moare. Dacă-i curvă, dacă-i bătrână, ce-am zis eu incorect? Iar dacă ea crede că numele noastre seamănă, o să vadă că nu la fel şi banii de avocaţi, nu la fel şi puterea şi nu la fel şi mintea", a fost reacţia lui Micula, consemnată de presa centrală.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
!!
Pacat de parinti..cred ca lui tasu ii crapa obrazu""
Postat 05 Martie 2017, 22:37 de Tinas
.
"tipic femeilor"* si "mai nou". Scuze pt. greseli, e greu sa scrii cu telefonul la soare. NU mai zic de "un SHARE va rog"...de parca toata lumea trebuie sa se invarta in jurul ei pt. ca e femeie. Ea il jigneste pe el si i se pare OK. El, fiind barbat, nu are acest drept.
Postat 03 Martie 2017, 15:02 de B
Frumos comentariu.
Mi-a placut comentariul divei. Pacat ca e tipic femeile din Romania. Tipul acela intradevar nu si-a luat bacul la romana, dar la matematica era un mic geniu. E chiar f. inteligent. Daca-i punem sa joace sah, eu as paria pe Victoras ca va fi invingator. ideea "Eu nu m-as uita niciodata la unul ca tine pt. ca esti urat" (faza cu oglinzile) dar totusi , desi noi femeile facem selectie sexuala pe fizic iar tu cazi, tu nu ai femeie din cauza ca nu esti inteligent =)) ---- Mai noi orice femeie din cauza ca are 500 like-uri pe facebook se crede "inteligenta" si "frumoasa".
Postat 03 Martie 2017, 14:58 de B
Curva vs. Homosexualul, sau Razboiul Stelelor pe plan local.
Curva a pornit de la statutul de tarfa dar, prostindu-l pe Piturca, a devenit mama ... asa ca pleaca acum de la statutul de casnica care creste un copil, avand insa un atu la adresa oligofrenului de Cacaceni ... anume ca l-a identificat pe tanarul reclamat ca fiind homosexual nedeclarat. Ca a pornit si el de la statutul de bisexual e alta poveste ... important e ca acum baga mare-n curul altor tineri oligofreni, care fac rost de etnobotanice la orice ora din noapte.
Postat 02 Martie 2017, 22:56 de WinDos
Și timpul s-a oprit..
Nu are romanul ale sale griji ,nici orașul acesta ,nici tara-ntreaga. Tot poporul e..."pe spate" ptr o știre de 2 lei. și cincizeci de bani. Treceți mai "jurnalistilor" la lucruri serioase !
Postat 02 Martie 2017, 18:45 de Nofan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON