URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Iulie 2013, 08:11

Piaţa Unirii care ne dezbină

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La ora actuală Oradea are 180.000 de arhitecţi. Toţi îşi dau cu părerea despre cum trebuie să arate Piaţa Unirii, şi acesta e un lucru bun, semn că ne pasă de oraşul nostru.

Există oameni de meserie care se opun proiectului, alţii îl aprobă, dar până la urmă marea hibă este că nu s-a lăsat destul timp pentru dezbaterea publică a variantei modificate. În schimb, ideea de a renunţa acum la câteva milioane de euro din fonduri europene nu poate veni decât din mintea unora care n-au produs un ban în viaţa lor.

De curând au intrat în scenă şi ecologiştii. Interesant este că în ce priveşte vechiul proiect n-au fost prea vocali. Acum, însă, au găsit o excelentă ocazie de a-i da la gioale viceprimarului Mircea Mălan şi, indirect, primarului Ilie Bolojan.

Din păcate, destule ONG-uri sunt aidoma spălătorilor de parbrize din intersecţii. Adică după ce că fac un serviciu pe care nu l-a cerut nimeni, mai şi stau cu mâna întinsă după simbrie. Cartelul iubitorilor de clorofilă insistă pe ideea că în piaţa centrală trebuie să fie pomi ca să putem sta la umbra lor. Eventual ar trebui să montăm şi un pârâu care să ne susure, oi care să behăie şi un loc de amplasat cortul şi făcut focul.

Cine visează la un loc cu verdeaţă, să fie liniştit. Mai devreme sau mai târziu toţi vom avea parte de aşa ceva.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
Lasati trancaneala ! Treceti la treaba !
Toti frustratii care au (putin) sau nu au deloc de lucru se opun. Treceti la treaba ca pierdeti si finatarea asta ! Frustratilor, nu le pasa !!!!!!!!!!! Daca lor nu le pica nimic din afacere, mai bine "să nu există" !!!!!!!!! Intr-o alta ordine de idei, Mihai Viteazul trebuie sa ramana in centru, in Piata Unirii.
Postat 05 Iulie 2013, 05:09 de Mircea
barfe
La vedere nu protesteaza nimeni . Doar injurii pe toate siturile , blogurile . Cati ati trimis o prounere scrisa Primariei ?
Postat 04 Iulie 2013, 20:23 de oradeni
propunere
sa nu pierdem banii europeni facetti-o odata !
Postat 04 Iulie 2013, 20:16 de adela
@ anticomunistul
Tu esti anticreier deci poti sa vorbesti despre omleta si despre ce vrei. Dar te rog sa vii cu solutii concrete. La omleta si la ce poti tu cu neuronul tau obosit.
Postat 04 Iulie 2013, 16:24 de Petrica
Si da si ba
Nea Mircica, sunt si pro si contra articolului. Pro-ai dreptate in ceea ce ii priveste pe eternii nemultumiti, care au o singura preocupare, sa critice, fara insa a fi in stare sa ofere solutii viabile unei probleme. Ecologistii (lu' peste) se baga in seama mai mult cand nu e cazul. Rolul unei piatete nu este cel al unui parc. Sigur , sunt necesari si copaci, dar doar in masura in care asigura un plus estetic pietei (nici intr-un caz pentru a "tine" umbra, pentru asta avem parcurile). As putea prezenta multe exemple care sa confirme cele spuse de mine. Contra-probabil ca sunt inclus si eu si altii ca mine in acei 180.000 de arhitecti (generici). Desi nu sunt arhitect cred ca pot sa-mi spun parerea.Pentru a argumenta aceasta, pot doar sa-ti spun un singur lucru: nici oua n-am facut niciodata, dar cred ca sunt indreptatit sa-mi dau cu parerea despre o omleta.
Postat 04 Iulie 2013, 13:54 de anticomunistul
calificativ bun pentru oradea
Agentia de evaluare Fitch Ratings a confirmat ratingurile pentru creditele pe termen lung in valuta si moneda locala ale municipiului Oradea la 'BBB minus', perspectiva asociata fiind stabila, informeaza un comunicat de presa. De asemenea, agentia a confirmat calificativul pe termen scurt la 'F3'. Confirmarea de catre Fitch a ratingurilor pentru creditele pe termen lung in valuta si moneda locala reflecta pozitia economica si politica stabila a municipiului Oradea si performanta sa bugetara solida. De asemenea agentia ia in calcul si flexibilitatea bugetara limitata si cresterea datoriei directe. Perspectiva stabila atribuita ratingului reflecta opinia Fitch conform careia performanta bugetara se va imbunatati gradual pana in 2016, iar nivelul datoriei nu va depasi nivelul indicat pentru revizuirea ratingului. Fitch se asteapta la o accelerare a cresterii economiei Romaniei, la 1,2% in 2013, dar sub media de 2,8% inregistrata in perioada 2006-2010.
Postat 04 Iulie 2013, 11:24 de TDS
o piata normala
sa puna baietii pavaj peste tot, sa mute statuia lui Mihai Viteazul in fostul Olosig, sa puna o fantana arteziana in mijloc cu un injeras pe o cetate oradeana :), pe margini terase, adica de jur imprejur pietei, in rest banci, pomi ici-colea si pavaj cat incape. caroiat. sa fie piata domle'..., sa lase naibii soselele din zona, sa semene cu Piata Rosie, adica mare mare, sau cu cea din Sibiu, dar sa fie mai frumoasa. mult mai frumoase. va asigur ca intr-o astfel de piata oradeana, pe timpul verii s-ar face vanzari enorme la terasele din imprejurimile pietei plus pe Alecsandri si Corso. Arteziana e necesara pt. ca apa linisteste, de aceea ar trebui combinata cu un simbol al orasului ca sa fie un "apogeu" izbutit al orasului nostru. amin.
Postat 04 Iulie 2013, 08:15 de ps
cel mai simplu este sa critici
Se pare ca noua romanilor cel mai simplu ne este sa criticam ceva, fara sa venim cu propuneri concrete. Ma intreb, cati din cei care sunt foarte vehementi impotriva Proiectului de amenajare a Pietei Unirii sunt in stare sa si inainteze propuneri concrete, nu doar sa "latre" degeaba pe diverse forum-uri de Internet. iar cat despre selectia care a dus la atribuirea primului proiect, permiteti-mi sa am cel putin dubii. Asadar va sfatuiesc pe toti sa inaintati propuneri concrete si motivate de ajustare a proiectului si am convingerea ca cei in drept vor tine cont de acestea. Cat despre dl. Malan, eu personal il felicit si pe dansul si pe dl. Primar ca au avut curajul sa ceara si o a doua parere privind amenejarea Pietei, scutindu-ne de un etern gri
Postat 03 Iulie 2013, 20:35 de Cetatean
pleaca-i nostri, vin ai nostri
Asa-zisa ocazie pe care au "gasit-o" cei ce vor "sa dea la gioale" a fost de fapt creatia viceprimarului Malan. In acest fel am putea intelege ca Malan saboteaza Primaria Oradea si pe Primar prin aceasta samavolnicie pe care a facut-o: a atribuit direct, la limita Legii un proiect in conditiile in care era deja desemnat proiectul castigator in urma unei selectii desfasurate legal! Gestul de malan (pardon de expresie!) pe care l-a facut viceprimarul pare indrepta impotriva sefului sau din Primarie!
Postat 03 Iulie 2013, 15:49 de Mare malan!
canta cocosule odata, canta...
"Simioane", (Simon era numele anterior al lui Petru, dat de Isus), adu-ti aminte ce sta scris: "nu va canta cocosul de trei ori (la mintea caruia te declari ca esti!) si te vei lepada de stapanul tau actual" care te plateste sa scrii prostii pe bloguri! Mai rau va fi cand vei linge unde scuipi azi...
Postat 03 Iulie 2013, 14:11 de Jesus
la mintea cocosului
Mie unul mi-e clar cine-s cei care fac tot tambalaul asta in jurul unei piete deocamdata inexistente. Pentru ca asta din prezent nu este o piata. E o zona intretaiata de sosele si tramvaie, urata si atat. Pai specialistii locali care n-au fost in stare sa faca un proiect adecvat si in care urla frustrarea. Si dupa ei se ia marea masa de habarnisti care n-au nici o treaba cu nimic, tin doar isonul celor cu gura mare.
Postat 03 Iulie 2013, 13:37 de simion
am dat jos democratia din pom
S-a aprobat la Partid proiectul de amenajare a Pietei Unirii din Oradea: statuia presedintelui Crin calare pe viceprimarul Malan va ocupa locul central! In jur se va turna beton la pret de marmura de Carrara cumparata de la firma lui Relu Fenechiu, pentru ca conducerea de partid sa nu calce in noroi, ca la ei in sat, atunci cand vor veni sa taie panglici la inaugurare!
Postat 03 Iulie 2013, 13:23 de papo cormel
Eu vara nu dorm!
Vrem o piscina misto in centru, cu umbrele pe margini, nisip si sezloange, tot dichisul, manele, gagici topless etc. Ar fi superfain, ar da navala turistii! I-am putea zice Plaja Unirii. Iar in varful obeliscului l-am putea pune pe @salvamaru ia bistaru, pe post de stalpnic, care sa arunce cu euroi la multimea in delir. Bai salvamare, umorul tau de doi bani ne plictisesc. Mars in cusca la pedelei!
Postat 03 Iulie 2013, 13:01 de cocalar
gusturile lui Malan nu se discuta. Se voteaza la partid
Bine zice electoratul USL-ist de mai jos: (vezi "cocalar") sa facem un proiect gen "Mazare" cu "centuristele" din soseaua Borsului amplasate in fata Primariei! In fantanile arteziene sa amenajam jacuzzi, iar la Obelisc sa se dea bere la halba si mititei subventionati de Cantina Sociala a Primariei, iar la servire sa fie viceprimarul Malan, pentru ca sa stie Alegatorii pe cine sa voteze de acuma incolo! Orice proiect trebuie sa aiba o finalitate: daca Malan alege proiectul, atunci foloasele de urma proiectului trebuie sa se intoarca la Malan! Fraierii astia de europeni care finanteaza, sa taca din gura ca noi stim mai bine ce facem. Europa oricum este dezinformata de "tradatorii" care spun ca nu avem transparenta, ca suntem corupti, ca avem clientela de partid, ca avem baroni locali, ca presa e un tonomat de doi lei, ca infractorii fac politica si se declara patrioti, ca justitia este influentata de trusturile de presa care apartin unor infractori, s.a.m.d.
Postat 03 Iulie 2013, 12:51 de salvamaru ia bistaru
@ti
bine. lungu, luncan, totuna. sunt acelasi *. ca si tine de altfel, dupa cum te exprimi
Postat 03 Iulie 2013, 12:33 de mihnea
Sa ne mai gandim
Parerea mea, ca piateta nu este o prioritate pentru oras. E vara, terasele sunt pline de turisti, vin din toate partile si vrem sa-i surprindem. Atunci sa ne punem pe treaba si din banii alocati investitiei P-ta Unirii, sa restauram cladirile de pe pietonal, un punct mai mare de atractie pt. oras nu cred ca exista. Sa aranjam vitrinele si sa aducem firme de renume pe linia modei ca in marile orase, un motiv in plus pt. a vizita orasul de pe Cris..
Postat 03 Iulie 2013, 12:30 de Cezara
Eu vara nu dorm!
Vrem o piscina misto in centru, cu umbrele pe margini, nisip si sezloange, tot dichisul, manele, gagici topless etc. Ar fi superfain, ar da navala turistii! I-am putea zice Plaja Unirii.
Postat 03 Iulie 2013, 12:20 de cocalar
măi ti (pe a mă-tii)
Boul ăla de Lungu pe care îl aperi a făcut porcăria de cazemată pe post de arteziană din intersecția Decebal-Dacia. Să ne ferească sfântu de arhitecții locali! N-au făcut nimic valabil și nici nu vor face.
Postat 03 Iulie 2013, 12:09 de ma-tii
pt. soso
Realizarea unui site dupa ce licitatia a fost anulata.
Postat 03 Iulie 2013, 11:53 de jabbar
mai mihnea
lungu nu a avut nici o treaba cu pietonalul, nenorocitule. poate luncan ai vrut sa spui, si deja ti-ai facut cur din gura
Postat 03 Iulie 2013, 11:33 de ti
Cu cat va plateste Bolovanul?
O fi avand Oradea 180.000 de arhitecti, dar impi puteti spune de ce nu are Institutia Arhitectului Sef un director si de ce este condusa de ani de zile de cineva care nu este arhitect? Ideea asta preluata de la viceprimar, cum ca imediat trebuie realizat proiectul, doar pentru ca acum vin niste bani, este o tampenie fara margini. Pai ce este Piata Unirii, vreo canalizare care poate fi facuta in graba, fara sa fie gandita si dezbatuta? Pomii, pe langa ca sunt frumosi, mai si tin umbra, domnule Chirila! Dumneata stii la ce temperaturi se ajunge vara in zonele masiv acoperite de asfalt din oras? Cred ca nu. Ar fi bine sa schimbati culorile saitului in galben-albastru!
Postat 03 Iulie 2013, 11:22 de AB
zau
Zau asa, Mirceo! Spune-ne tu cum se fac banii! Sau cum ii iei tu de la Bolo ca sa il tot dai cu periuta. Daca tot vorbim de banii europeni, probabil ca cei din organismele de plata vor jubila cand vor vedea ca 60.000 de euro dati de ei s-au aruncat pe geam (adica nu au rezultat) si ca 15.000 de euro dati de primarie (direct) au dus la un proiect magnific. Desigur ca toata agitatia creata in jurul acestui proiect nu va fi vazuta de europeni si nu le va ridica semne de intrebare. (sa o credeti voi). S-ar putea sa avem surpriza ca aceste milioane sa nu vina. Si asta nu datorita celor care au ceva de spus (si e dreptul lor Mirceo!) ci matrapazlicurilor tipice romanilor cocotati vremelnic in fruntea bucatelor. Cat despre "imi asum raspunderea" , domnule vice Malan, asumati-va pe banii dumneavoastra, acasa la dumneavoastra, ce vreti. Votul primit de USL in Oradea este strict pe ce ati promis in campanie si nu pe toate prostiile care va trec prin cap patru ani. Ginkobiloba plantati-va in ...ghiveci acasa!
Postat 03 Iulie 2013, 11:21 de Mircea Chirie
civilizati taranii conservatori
ce n-a inteles dnul Mircea e ca peste tot in lumea civilizata tendinta e sa aduci cat mai aproape natura,naturalul de/in casa ta. sa cresti spatiile pietonale in defavoarea soselelor, daca se poate chiar sa ai doar alei pietonale si verdeata in oras, fara drumuri . sa ai curatenie, aer curat si liniste, astfel pt. o viata sanatoasa. cel mult un transport in comun local complet nepoluant/metrou/tramvai.
Postat 03 Iulie 2013, 11:16 de ps
aceeasi politruci care ne conduc
Care este motivul pentru care amenajarea Pietei Unirii sa fie facuta dupa "al doilea" proiect, adica cel atribuit direct pe usa din dos de catre viceprimar? Acela ca e pe "gustul" domnului Malan? Dar domnul Malan are bun gust? Si chiar daca ar avea bun gust domnul Malan, acesta trebuie sa fie procedeul de atribuire al proiectelor de arhitectura? Dupa epoca de aur care a adaugat "cartierele gri" si zona industriala, aflata actualmente in ruina, la orasul construit in jurul anului 1900 de catre oameni educati si cu bun simt, vine un nou val de politruci care sfideaza educatia si bunul simt cu argumente jenante si cu "forta politica" data vremelnic de o populatie inselata de populisti! Mergeti in cartierele gri si in zona industriala-ruina domnule Malan si amenajatile pe alea dupa "bunul dumneavoastra" gust format in casa parinteasca in care la loc de cinste se aflau carpeta cu "Rapirea din Serai" si pestele de sticla de pe televizor. Lasati centrul vechi al orasului nostru sa fie amenajat de catre profesionisti care sa fie selectionati transparent prin proceduri obisnuite in lumea civilizata, nu prin metode de partid de care ne-am saturat in 23 de ani-mizerie!
Postat 03 Iulie 2013, 10:57 de relu crin
@bert
studentii la arhitectura? cred ca sunt la fel de competenti precum cei fara nici o calificare. Ce sa astepti de la ei cand n-au dat nici macar un examen de admitere?
Postat 03 Iulie 2013, 10:48 de bia
Ei as
Pai am cam facut bani cei mai multi dintre noi...asa -si permite bolovan sa angajeze credite..platim multe, multe impozite ca el sa-si traga de la amanta la 10% 20% din orice contract si culmea sa te mai spaguiasca si pe tine...dar apropo de cand esti tu in masura sa -i jignesti pe altii care nu sant in acord cu gasca voastra de spagari ?? iN GENERAL porcariile pe care le face tembelul din varf au la baza banii pe care -i dam noi, ca voi ii luati... Cu ce garanteaza bolovanu creditele? ca ne-a rupt in datorii ??Esti o jena de om fara caracter....Mai da-te ma ...acolo unde gandesc eu...dar presimt ca mai ai putin si tu...
Postat 03 Iulie 2013, 10:46 de eu
@bert
e simplu: pentru ca habar n-au. asta-i tara, plina de habarnisti, insi care nu fac nimic valabil dar care au gura cea mai mare.
Postat 03 Iulie 2013, 10:43 de soso
arhitecti
Ma intreb eu de ce arhitectii si studentii de la arhitectura din oradea, care tot critica acest nou plan de ce nu pun mana sa faca macar un concept pentru piata unirii? Patriotismul lor consta in criticarea proiectului dar nu si in dorinta de a arata ceva mai bun
Postat 03 Iulie 2013, 10:39 de bert
@jabbar
poate ne spui si noua ce contract a primit bihoreanul, daca tot esti asa de informat. hai repede!
Postat 03 Iulie 2013, 10:35 de soso
Ce nu stiti !!!!
Ce nu stiti este faptul ca ebihoreanul a primit un contract de la primarie prin atribuire directa!!! Sper ca ati prins ideea cu tonul din acest articol si de ce in ultima vreme Bolo nu mai este critizat.
Postat 03 Iulie 2013, 10:22 de Jabbar
asa!
Corect, dar un pic prea finut. E important sa spunem ca in afara celor 180 de mii de \"priceputi\", cei care au creat tot circul asta sunt indivizii care aveau si un interes, adica se asteptau sa primeasca ei proiectul prin incredintare directa. Cei care urla \"spagarii!\" sunt exact cei care au fost obisnuiti cu spaga cea mare de pe vremea lui filip. E bine de mentiojnat ca unul dintre ei, arhitectul lungu, e cel care a distrus pietonala. In loc sa se ascunda in gaura de sarpe, insul iese la atac cu un tupeu inimaginabil, cu argumente ioc si cu, ce-i mai scarbavnic, osanale aduse comunistilor. Iar \"priceputii\" ii tin isonul. Mizerabil
Postat 03 Iulie 2013, 10:20 de mihnea
eroare
Mircea Chirila, esti intr-o eroare profunda in ceea ce ii priveste pe cei care protesteaza pentru arborii din centru. defrisarea a afost una dintre temele cele mai discutate la vechiul proiect, daca ai fi fost pe faza, n-aveai cum sa ratezi asta. si, de data aceea, in frunte cu primarul, edilii au decis ca e OK sa se pareze macar exemplarele sanatoase si frumoase din Centru, evident, nu toate tufele fara valoare. cumva, e evident ca esti partizan si e pacat. scrii fain si faptul ca nu cunosti faptele sau ca le omiti, te cam descalifica. eu, una, o sa te citesc, oricum, ca-mi place:)
Postat 03 Iulie 2013, 10:04 de roxana
Bine punctat
Foarte bine punctat domnul Chirila. Mie imi place articolul. E adevarat.
Postat 03 Iulie 2013, 09:48 de Observer
Jenibil
Nu am inteles din articol decat ca trebuie injurati toti cei care critica stapanirea cea generoasa. Oare cine sta cu mana intinsa in fata primariei?
Postat 03 Iulie 2013, 09:43 de Mircea
REFERENDUM(dum dum dum P.O.H.U.I)
Singura modalitate corectă de pronunțare era un referendum! Cu 30%(ce să mai așteptăm un an cum a zis CCR!). Ce înseamnă un juriu competent? Cică juriu competent a fost și pentru stabilirea proiectului câștigător pentru statuia Reginei MARIA! Și s-a văzut ce a ieșit! Ce sens are acum să faci tot felul de năzdrăvănii în Piață cu obeliscuri aiurea când Palatul Vulturul Negru se pare că va fi pe jumătate reabilitat(partea lui Teszari care măcar a făcut o treabă OK la câte potlogării a făcut în toți anii de avânt), restul rămânând așa cum e și în prezent! sau dacă nu contează Vocea poporului(și nu prea contează!)atunci să nu se mai organizeze dezbateri publice mai mult decât formale!
Postat 03 Iulie 2013, 09:33 de TDS
nu e chiar asa
mircea! nu jigni te rog oamenii care gandesc rational.prefer sa nu vad acele milioane decat sa se compromita un ansamblu pentru urmatoarele decenii. (iti dau exemple dureroase fresh, ca scoase din cuptor?) si da, am produs un ban in viata mea.
Postat 03 Iulie 2013, 09:26 de lamp
aceeasi piesa
E ceva in tara asta/orasul asta care se face in respect fata de oamenii ce o/il locuiesc? Raspunsul il stim cu totii.
Postat 03 Iulie 2013, 09:05 de anca
usa din dos
Sunt firesti discutiile care au acum loc in conditiile in care s-a cam sarit peste procedura fireasca (concurs serios de proiecte, cu participanti seriosi si mai ales juriu competent) si incearca sa se forteze mana cu un proiect bagat pe sest si cu amenintarea ca daca nu-l acceptam pierdem banii. E nefiresc cum dvs. domnule Chirila nu vreti sa observati manipularea. Cu dl Bolojan nu am nimic. Nu vad ce are s-la cu prefectura (aici primaria) dar nu pot nici sa nu ma mir de schimbarea asta brusca de proiect/arhitect.
Postat 03 Iulie 2013, 08:23 de David
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON